anladım canım saol hakikaten saçmaymış ama mesai saatleri dışında fark alınmasısalı detaylı bilgi alim ben fiyatlara+ nelerin dahil olduğu, doktor ücreti numarası falan inşallah doğru bir karar almışımdır
kızlaarr fatoştan haber aldım sonundaaa...hastaneden geç dönmüşler ,bebeğe giden damarlardan biri tıkılıymış ,oyüzden bebeği kilo almıyomuş ,tahlil ve ultrasonları yaptırmışlar ,sol tarafına yatması gerekiyomuş artık ..haftasonu tekrar kontrol olcakmış eğer bebek hala kilo almamışsa sezeryan olcakmışş..gerçi eve gelmiş şimdi ,detayları verir kendisi ,hemen merakınızı gidereyim dedim ..bende bi ohh çektim haber alınca... inşallah hiç bi sorun yaşamaz ,saplıkla arısın Eylülü kucağına annesii...
benım yıgılma olmuyo heryerı tas gıbı ustu yumusaktı halbukı orada sertlestı ıyıce benım kanalda demıstı tee 10 gun once :!: ne kanalsa gelmedı hala:)sağol canım,taze anne olcaz inşallah ama taze gelinliğim kalmda 3 yıl olacak evliliğim:)
bu arada benim karnımda bu gün çok defa taş gibi oldu ama ağrı sancı yok,yamuluyo karnım bi tarafa doğru yığılıyo.normal heralde canım ya,bu gün doktorum kanala girmemiş daha dedi,bu durumlarla doğurmayız yani...
umarım sola yatması ıse yararda kılosunu alır toparanır bebegı doguma kadar rabbım sıfa versın yardımcıları olsun inş.kızlaarr fatoştan haber aldım sonundaaa...hastaneden geç dönmüşler ,bebeğe giden damarlardan biri tıkılıymış ,oyüzden bebeği kilo almıyomuş ,tahlil ve ultrasonları yaptırmışlar ,sol tarafına yatması gerekiyomuş artık ..haftasonu tekrar kontrol olcakmış eğer bebek hala kilo almamışsa sezeryan olcakmışş..gerçi eve gelmiş şimdi ,detayları verir kendisi ,hemen merakınızı gidereyim dedim ..bende bi ohh çektim haber alınca... inşallah hiç bi sorun yaşamaz ,saplıkla arısın Eylülü kucağına annesii...
eşim benden relax neyseki canım,hatta beni zamanla kendine benzetti eskiden böle değildim:)hijyene gelince,hamileliğimden önce toplu olamasakta temizdik en azından herhaftasonu dip bucak siler süpürürdük beraber.ama dokuz aydır 15 güne bi kadın geliyo haftada birde kocam temizlemiş gibi yapıyo ama bütün ev 1 saatte dip bucak bitiyo,nasıl oluyosa:)))yani hijyendende pek emin değilim:)))
Ya aslında doktor da hastanede bir yerde haklı. Hastane nöbetçi doktor var diyor kendi doktorunu isteyince o da zahmet edip kalkıp geliyor rahatını bozuyor nihayetinde Nasrettin Hoca'nın sen de haklısın mevzusu gibi oldu hasta da haklı fark niye vereyim diyor
Sineeeem kafam karıştı şimdi ben kendi doktorumu çağırmayı düşünüyordum normalde gerek yok olmasa da olur mu diyorsun yani?
Bir de suni sancıyı kaç santim açılma olunca veriyorlar sen tecrübelisin bilirsin.
Ya bir de çatı muayenesinden mi bilmiyorum hafif turuncu bir akıntım var ama sancım yok. Aksi gibi benim herifim bugün arabasız geçmiş karşıya o kadar da tembihledim şu son günlerde iş yerinde bırakıp arabayı gelme diyeİnşallah bu akşam acil bir durum oluşmaz.
filiz yazdım ama gelmeiş :) bilseydim sanada alır kargo yapardım. çikolataları çokk tatlıydı :) bide sevimli görünüyorlar, adı çklt fabrikası sakarya, sapanca, kırkpınarda bu fabrika ama nettende sipariş alıyor sanırım..
ben bu hafta çok evham yaptım hep kızıma bişi olursa diye bir korku var içimde uyuyamıyorum, sürekli hareketlerini kontrol ediyorum biliyorum çokk saçma ama neyapayım bitürlü evhamımdan kurtulamıyorum. umarım bugün herşey yolunda gider .))
Aslında kalabalık iyidir gece bebeğe bakan olurİçime irem kaçtı sanırım Ben çıktım bu defa kesin :)))))
ya hayatım gozum gormedı sahsen benım kendı doktorummus baskasıymıs saat sabah 10 da yattım hastaneye sancım yokto suyum vs gelmemıstı sadece gunum gelmıstı su azalması vs 40+2 ıdım 10 da verdıler sunu sancıyım saat 5de mesaı bıttı gıttı doktor nezaman 9 10 cm acılma oldu ozaman geldı doktor ozamana kadar nobetcı doktor hemsıreler ılgılendı e o gelmeseydıde dogrucaktım gelmese daha ıyı olurdu hatta :) yaı normal dogumda ıllakı benımkı olsun ben ona guvenıyorum hanı hasas yapın yoksa luzumda yok dogumda doktorun tek yaptıgı acılamana bakmak bellı bı acılma olunca ıkın demek sonrada bebegı alıp dıkmek asıl ıslemı senyapıyosun yanı ben onemsemıyorum erkek olmasında kım olursa olsun sonucta guvendıgım doktor ne oldu hem dogum yaptıgım gun sınırlerımı bozdu hemde basımda baskaları vardı
sunı sancı acılmayla alakalı deıl mesela benım sureklı 38 den 2 cm acılamam vardı 40 oldu 40+2 oldu yıne 2cm onemlı bı acılma deıl yanı o zamanı geldı es yaslandı su azaldı bende tık yok sezo ıstemedım sunı sancı verıldı normal sancı gıbı o acılmayı sagladı kımınede sundan verıyolar doktora gıdıyo 5 6 cm acılma var ama hıssetmemıs bayan dolayısıyla ıkınma vs olmuyo onun ıcın verıyolar sancısı olmadıgından umarım anlatabıllmısımdır :)
artı 300 lıra vermeye ben gerek duymuyorum doktor cagırıp ama sen kararını kendın ver sınra kızman bana :)
iyi akşamlar kızlarr..
son 3 gundur rahatsızım..yyuksek ates eklem agrısı ve bugun ıtıbarıyle kuru oksuruk...
aksam doktoru aradık gelın tahlıl yapalım dedı,acıle gıttık gıtmeden oncekı atesım 38.1 dı..acıldekı doktorların hamılesınız bısey yapamayız demelrınden gına geldı..ya bı ıdrar bı kan tahlılı yap bısey yap kı ben benle ılgılenıldıgını bıleyım...kendı doktorum amelıyattaymıs ona gorunemedım..
neyse adam bana parol iç baska bısey veremem dıyo..dedım onu bende bılıyorum 3 gundur agrı kesıcılerle duruyorum ayakta ama etkısı gecınce atesım yıne yukselıyor dedım..yapcak bısey yok dıyor...
nst cektırdım bebegın hareketlerı yavasladı gıbıme gelıyor son zamanlar..
nst de 75 e yakın sancım cıktı...ınanılmaz belım agrıyordu ve alttan sancım gırıyordu..ebe sancıların duzenlı yakındır dogumun dedı...alttan muayene etmek ıstedı ama dogumdan once yaptırmıcagımı soyledım..
hastaneden geldım gelelı yorganla oturuyorum..suan bıle kendımı yorganla paketlemıs haldeyım..saclarımdan boynumdan terler akıyor..terleyım kı kendıme geleyım bırazz..
artık bende dogumun yaklastıgını hıssedıorum..bugun yarın belkı..hayırlısı
bugün güzel bı gün
yenidogan yoğun bakıma aldı ogluslarimin güzeller güzeli ablaları
gördüm minicik elleri kollarını sumocular gibi sarmışlar küçücük baslarını
makinadan süt de sağdık verdik hemşire ablalarına
bugün ilk kez gördüm oksijene alistiriyolar prenslerimi
dua edin bana ne olur.
sezodan korkmayın sakın he
yanimda normal dogum oldu kadın inim inim inledi :))
sezeryan diye ağladı ama normal doğurdu
dikiş ağrım yok gazım oldu onuda hallettik
cok iyiyim bebeklerimi gördüm morelim süper yarın ne kdar burda olduğumuz belli olucak
bebeklerimle evime gider onları pamuklara saracağım günleri heyecanla bekliyorum.
:86:
ay kızlar benim kadar tembel değilsinizdir eminim,en azından eviniz topludur yani.biz kocamla ne yesek sehpaların üzerinde,kocam tv.nin dibinde bilgisayarı ekrana bağlıyo,yere uzanıyo,dolayısıyla yastık pike dolu oda,yanımdaki koltukta çamaşır toplamış kocam dürülmeyi bekliyo yığınla.arkadaşlarımız aradığındahareketli bi müzik açıp HAYDEEE!!!!diye koşuşturup etraf toplamamız gerekiyo,öle bi yandan sürekli toplayan anaç bi ruhum yok malesef,bigün çatkapı biri gelicek rezil olcaz:))))))))
ellerıne saglık oh mıs gıbı taze anne taze gelın evı gorsun kalanlar sefan olsun
bırılerı kulagımı cınlatıyorayıp ettınız verırım sıze coskuyu deterjanlar gırer temız evden cıkarım bak nasıl ıs yapıyosunuz :)
saka bı yana sız boyle yazınca kendımı temız bı ev hanımı gıbı hıssedıyorum :78: halbukı bu ara tembellestım tamam ev temız ama oglan uyuyo esım yok ben en azından bı toz alır mob yapardım onu bıle yapmıyorum karnım tas gıbı oldu bagırsaklarımda bozuldı yun yelek gıydım tv ızlıyorum tembellestım bende artıkın carsamba kont. var suan sadece ona odaklıyım ne dıycek nezaman dogurcam dıye
bu arada bırsey sorcam norrmalde ıs yapınca yada gezerken karnım sertlesırdı ama sımdı oturdugum yerde sertlestı tas gıbı ,bıde bebek baya asagıdaydı karnımın ustu bosalmıstı hıcbısey yok ve yumusaktı orada sertlestı neden olabılır bılgınız varmı? bu arada bebgınhareketlerı normal
hayirli aksamlar
ben dogurmak istiyommmmmmmmmmm artikin:95::95::95: 3hafta daha bekliyemem
gözün aydın inş. tez zamanda geçersiniz evinize
canım benim de öyle çok sert karnım. bi de bebek toplanıyo bi tarafta doğrulamıyorum. normal mi acaba bizim haftada bu ??
aklımdaydı sağ ol nidacımkızlaarr fatoştan haber aldım sonundaaa...hastaneden geç dönmüşler ,bebeğe giden damarlardan biri tıkılıymış ,oyüzden bebeği kilo almıyomuş ,tahlil ve ultrasonları yaptırmışlar ,sol tarafına yatması gerekiyomuş artık ..haftasonu tekrar kontrol olcakmış eğer bebek hala kilo almamışsa sezeryan olcakmışş..gerçi eve gelmiş şimdi ,detayları verir kendisi ,hemen merakınızı gidereyim dedim ..bende bi ohh çektim haber alınca... inşallah hiç bi sorun yaşamaz ,saplıkla arısın Eylülü kucağına annesii...
biraz kaçayım ben.taş gibi oldu yine karnım,meyve hazırlayıp film izliycez kocişle.okulu özledim galiba 1 haftada.kötü öğretmen diye bi film vizyonda şimdi.nette bulduk onu izliycez,görüşürüz annecikler...
Ya aslında doktor da hastanede bir yerde haklı. Hastane nöbetçi doktor var diyor kendi doktorunu isteyince o da zahmet edip kalkıp geliyor rahatını bozuyor nihayetinde Nasrettin Hoca'nın sen de haklısın mevzusu gibi oldu hasta da haklı fark niye vereyim diyor
Sineeeem kafam karıştı şimdi ben kendi doktorumu çağırmayı düşünüyordum normalde gerek yok olmasa da olur mu diyorsun yani?
Bir de suni sancıyı kaç santim açılma olunca veriyorlar sen tecrübelisin bilirsin.
Ya bir de çatı muayenesinden mi bilmiyorum hafif turuncu bir akıntım var ama sancım yok. Aksi gibi benim herifim bugün arabasız geçmiş karşıya o kadar da tembihledim şu son günlerde iş yerinde bırakıp arabayı gelme diyeİnşallah bu akşam acil bir durum oluşmaz.
iyi akşamlar kızlarr..
son 3 gundur rahatsızım..yyuksek ates eklem agrısı ve bugun ıtıbarıyle kuru oksuruk...
aksam doktoru aradık gelın tahlıl yapalım dedı,acıle gıttık gıtmeden oncekı atesım 38.1 dı..acıldekı doktorların hamılesınız bısey yapamayız demelrınden gına geldı..ya bı ıdrar bı kan tahlılı yap bısey yap kı ben benle ılgılenıldıgını bıleyım...kendı doktorum amelıyattaymıs ona gorunemedım..
neyse adam bana parol iç baska bısey veremem dıyo..dedım onu bende bılıyorum 3 gundur agrı kesıcılerle duruyorum ayakta ama etkısı gecınce atesım yıne yukselıyor dedım..yapcak bısey yok dıyor...
nst cektırdım bebegın hareketlerı yavasladı gıbıme gelıyor son zamanlar..
nst de 75 e yakın sancım cıktı...ınanılmaz belım agrıyordu ve alttan sancım gırıyordu..ebe sancıların duzenlı yakındır dogumun dedı...alttan muayene etmek ıstedı ama dogumdan once yaptırmıcagımı soyledım..
hastaneden geldım gelelı yorganla oturuyorum..suan bıle kendımı yorganla paketlemıs haldeyım..saclarımdan boynumdan terler akıyor..terleyım kı kendıme geleyım bırazz..
artık bende dogumun yaklastıgını hıssedıorum..bugun yarın belkı..hayırlısı
iremguzum ;
gecen hafta benmde atesim cıktı ama seninkinin derecesi cok degilmiş panik yapma.arkadasların dedigi gibi ılık dus alırsın düzelirsin inş.benm atesim 39 du drum acil bir parol içmemi söyledi .içtim yine de düsmedi 38 oldu bizde acile gittik serum bagladılar falan
ya kızlar birde tam 37 haftalıkken kontrolumde minik kızım pamuk sekerim 2670 gr cıktı bu zamana kadar tamamaen haftasıyla uyumlu gidiyodu kilosu bu son hafta nolduysa geri kaldı 10 günöyle görünüyor ultrason sonuclarında.gerci dr um cok memnun cok rahat normal dogum yaparsın diyor.ama ben yine de 3 kiloyu gecsin istiyorum ana yüregi işte (
Üşüttünmü irem hem ateş hem eklem ağrısı , yada çok stres yaptın kendine ondan oldu annene filan takıldın. Çok dikkat et ateşin yükselmesin keşke tahlili isteseydin zorla yaptırsaydın mikrop filan varmı bakarlardı sen bol limonlu ılık su tüket, çok sıcak içme sakın ılık şeyler tüket ve bolca meyve ye.. Çok geçmiş olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?