2011 Ekim Anneleri

ya ben biliyodum canım başıma gelecekleri akılsız başım işte. salon ve oturma odasında tepelerindeydim sonra baktım yok olmuyo koca kadınlar şunu yap bunu yap dedim inceldiği yerden kopsun. yeminle bi ara komşum geldi davet etti evine misafiri varmış dedim gitsem de görmesem evin şu halini o kadar yani (

canım kendi evleri öyle baştan savma bunu bile bile kabul etmek benim eşşekliğim ( ay hatırladıkça gözlerim doluyo sinirden Allahtan eşim yok şimdi rahat rahat ağladım kendime geldim. yarın başlıyacam göz göz yapacam canım bu halde seremem evi halılarıma yataklarıma yazık ya ay cinnet geçirecem

artık havalar serinledi bende aynı hatayı yaptım o yüzden grip oldum ama çok ilerlemedi allahtan yani hala aynı sürüyo geçmedi ama ilerlemedide. Terle atarsın zaten hastalığı iyi yapmışsın öyle yapmakla.. Korkma Allaha emanet bir şey olmaz inşallah yavruna ama bulunduğun yer itibari ile şanssızsın işte biraz en azından bir serum taksalardı ateşin düşerdi eklem ağrıların rahatlardı.. Hiç bişi yapma kendini iyi hissedersen filan sakın, bolca dinlen...

esımde dogumun yakın old.duyunca ılk dedıgı seyy bıran once ıyıless yoksa doguramazsın dedım nıye ıllakı dogacakk eee dedı senın ayakta durmaya takatın yok ıkınmaya nasıl olcakkk...

aynen ben de öyleyim demek ki normal.

keşke kadın tutsaydım iş işten geçti artık bu da bana iy iderso ldu ama bi daha aslaaa
yok canım mahsus değil kendi evlerinde böyleler. ya benim yengem yalvarırdı bize evini temizleyelim diye ben yalvarıyorum temizliğe gelmesinler diye :)))) nasıl bi iş anlamadım

valla canım o gun o yorgunluktan sonra ertesı gun nalları dikmiştim resmen ..elımı bardaga catala bıle degmedım kac gundur..allah razı olsun esım cok yardımcı annem dıyo bebek gıbı bakıyor sana ..sadece doktordan geldık gelelı 3 kez camasırlarıma varana kadar ustumu degıstırdı,benım camasır kalmayıca kendı camasırlarını gıydırdı 2 gunde ne onun ne benım camasırımız kalmadı ...annem de mutfak ıslerı ve ev ıslerıyle mesgull..canı ısteyınce yer sılıyor ev supuruyo..karısmıyorum...benım yapacak takatım yok kım ne yaparsa yapsın modundayım...

Sakin ol artık tamam filizcim olan olmuş sen yavaşça içine sine sine yaparsın. İnan bende aynıyım gelen yardımcım bile huyumu bilir ve çekinir çünkü beğenmessem bidaha yaptırırım yaptıktan sonra olmadımı alır elinden öyle değil bak öğren böyle silinir böyle yapılır dedim sağolsun gücenmez alıştı artık.. Ailemde öyle kimse evime gelmek istemez temizlik konusunda haklıkar geröekten gıcığım beğenmiyorum ama gerçekten şöyle anasını ağlatamıyolar işin, haşır huşur silemiyolar malesef. Neyse sen bi kadın çağır yarın, kendinde onunla beraber ufak ufak yap herşey olur yavaş yavaş üzülme, bak oğluşun gramları zor aldı böyle yapıpta çocuğu zayıflatma hadi bakim :)

ıs mıs yapmıyorum canım..3 gundur sadece yatıyorum..oturdugum yerde kafam gıdıyo atesten ..iş guc dusuncek halde degılım..esımle annemde bakıyolar baslarının caresıne..baskada alternatıflerı yok zaten ...

ıyı dıleklerınız ıcın tesekkur ederım kızlar..Allah razı olsun..sımdılık kacayım ben azcık uzanayım ..Allaha emanetsınız..

Ya aslında her şerde bir hayır var işte, azcık iyi olsan annenin peşinde ev toplamaya devam edicektin herşey gözüne batıcaktı doğuma kadar... Demekki senin totonu yere yapıştırman için hasta olman lazımmış tabi keşke hasta olmasaydın ama böylede zoraki bi dinlenmeye geçmiş oldun :) Eşinden eşlerimizden Allah razı olsun başımızdan eksik etmesin yokluklarını göstermesin rabbim..

Filizciiim sıkma canını yaaa kıyamam sana. Yarın birini çağır olmadı öbür gün üzerinden geçsin sıvadıkları yerlerin.

Son haftalarda bebeğin kilo alması yavaşlıyıp durabiliyo hiç almayabiliyo banada oldu, dr. normal diyosa endişe etme inşallah 3 kio olur doğana kadar :)

inşallah inşallah ..zaten ilk hafta hepsi zayıflıyolarmıs illa ki bir de diyorum ultrason ölcümlerinden daha da zayıf cıkarsa falan..kurdukca kuruyorum işte..Allah hepimize hakkımızda hayırlısını versin ..

Hoşbuldum canım annemi gönderdim artık biraz daha sık takılırım ev işine girişmessem yine bu hafta seriyim diyorum herşeyi... Benimde bütün karnım kasılıyo sinem aynen senin gibi bakalım hangimiz doğurcaz :))

Tatlım bu konuda filiz ben coturnix maviş hepimiz aynıyız bebekler biraz zayıf gibi ama 3 ü bulurlar diye düşünüyoruz inşallah öyle olur. Öncelik sağlıklı olmalarında tabi. Bide gerçekten ölçümler çok farklı çıkıyor belkide daha toplular iyi düşün :)

Tatlım bu konuda filiz ben coturnix maviş hepimiz aynıyız bebekler biraz zayıf gibi ama 3 ü bulurlar diye düşünüyoruz inşallah öyle olur. Öncelik sağlıklı olmalarında tabi. Bide gerçekten ölçümler çok farklı çıkıyor belkide daha toplular iyi düşün :)

aynen öyle işte şöyle haşur huşur silecek ah ahhhh tam istediğim gibi :)) ya aslında ben öyle çok sevmem temizlik ama yapıldı mı hakı verilsin isterim napim kısmetim böyleymiş ):)
haklısın canım oğluma yazık çok yordum zaten onu bugün içimi deliyo şimdi :))

Filizciiim sıkma canını yaaa kıyamam sana. Yarın birini çağır olmadı öbür gün üzerinden geçsin sıvadıkları yerlerin.

oo birini çağırsam kıyametler kopar artık eşim hayatta istemez bu saattten sonra. artık ben yapacam içime sine sine yavaş yavaş

slmlar herkese bugün iki defa topiğe geldim geçmişi okudum ama yazacak halim olmadığındna çıktım hemen berbat ötesi bi gece geçirdim gece benden afedersiniz bolca bi akıntı geldi yaklaşık 10 dk sonra sağ kasığım jiletle kesilir gibi oldu ve yerini ağrıya bıraktı tamam deidm kesin bu gece hastaneliğim kalktım duş almak için birde baktım ben,m münüşün tüyleri çıkmış ince ve yumuşak olduğu için taharette bile fark etmemişim (çokta uzun değil öyle örülücek gibi değil yani, yanlışi anlaşılmayayım )
neyse dedim jiletlesme olmaz bunca zaman ağda yaptım şimdi bozamam dedim almayada üşendim tekrar yatağa girdim tabi duş almadan ama ağrıdan resmen ağladım eşimde uyandık haydi kalk bişey olabilir bak iyi değilsin filan yok dedim dayanabilirim halbuki içim içimi kemiriyodu ama münüş için gidemedim şükür bol duayla uykuya dalmışım uyandığımda herşey daha güzeldi bugünse ara,ara ağrılar yokladı ama komşum ay ve gün sancıları korkma dedi ben böyleysem doğumuna günler kalan arkadaşlar zueleyha,esmerşeker canom zeynep1982 sizleri düşünemiyorum inşallah si,zler ben kadar ağrılı ve zor geçirmiyonuzdur

irem geçmiş olsun canım şimdi daha iyisindir umarım

Geçmiş olsun dicemde ancak doğurunca geççek bende aynıyım canım günlerimiz hep aynı... eşim kalktı beni çarıyo uyuyalım diye poof yaa neyse gece uyanır gelirim ben gene :)))

ay neyse kafanızı şişirdim hakkınızı helal edin.
Zehra baş ka belirti oldu mu pembe akıntı dışında seni doğurtasım var benim :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…