Filiz içim daraldı varya evi temizlemeyemi gelmişler pisletmeyemi o ne ya 4 tane kadın 1 evin hakkından gelemedilermi? Yuh yani.. 4 kişi ya o evi bal döküp yalamaları lazımdı utanmalılar bence kendilerinden... Benim görümcem defalarca söyledi kabul etmedim. İşini güzel yapar ama iki gün sonra evini temziledik derler milletin içinde ifrit olurum. Zaten aylık kadın geliyo, dolap düzenlemelerinide kızkardeşimle hallettik sağolsun.. Valla üzüldüm haline yapıcaksanda her gün bi iş yap filiz yavaş yavaş çok yorma kendini sakın tamammı?
canım dustan sonra ytak odasının balkonunu acıp yattım..aslında hep oyle yattım aylardır ama o gece sabah namaza dogru tutrerkn buldum kendımı..ertesı gunun gecesındede kendını gosterdı ..doktorumda mıkroptan suphelendı tahlıl yaptır dedı ama aıldekı doktora nst ıcın bıle nerdeyse ben yalvardım gıbı oldu..üşütmüşşsün yapcak bısey yok parol iç..dedıgı sadece bu..
eve gelınce mınoset ıctım ve sıcak bı corba..ınanılmaz terledım yorganada sarılınca..3 gundur dumeyen atesım hamdolsun suan normale döndü..dun aksam da ılac ıctıkten sonra hafıflemıstı ama gece nüksettı sabahı sabah ettık esımle..
ınsaallah gece de ıyı gecerde hastalık meselesı burda kapoanır..ates bebege zarar verır allah korusun en cok korktugumda o..
Normal demekki sabahtan beri bendede aynısı oluyo şu son iki gündür daha bi sert yatarken kalkarken daha çok zorluyo bide artık kasıklarım çok fazla sızlıyo acıyo yatarken kalkarken uyurken dönerken hiç geçmiyo.. Ama okuyorum herkes bunları yaşıyo önemsemiyorum bende..
iremcım demek dogum yakın canım rabbım kolaylıklar versın canımatesın umarım duser kısa sure rabbım sıfa versın
ahtermına canım ya cok uzuldum kadın tutsaydın keske mahvetmısler evı kendı evlerı nasıl merak ettım bence yarın cagır bı kadın her ısı halletır uzulme canını sıkma aglama sakın cokkızdım onlara hamılesın ya mahsus yapar gıbı ne bu
sertlesme konusuna gelınce benım tum karnımda var bakalım kokusu cıkar :) bırımız dogururusa oburu hazır beklesın :)
hanzede sende hosgeldın pek karsılasamıyoruz
zueleyha canım ıyı dusun kenını bılırsın sonucta gıttıgınde karar verırsın mesala ben ılla kocamla dogurcam derdım dogum haneye gırerken aman cagırmayın klasın demıstım :) duygular degısıyo ama bısefer yanımda olsun ıstıyorum
neyse kızlar ben kacar bızım uykucu uyandı yedırdım sımdı ıyıce uykusu kacmadan yatırcam ıyıgeceler hepınıze
artık havalar serinledi bende aynı hatayı yaptım o yüzden grip oldum ama çok ilerlemedi allahtan yani hala aynı sürüyo geçmedi ama ilerlemedide. Terle atarsın zaten hastalığı iyi yapmışsın öyle yapmakla.. Korkma Allaha emanet bir şey olmaz inşallah yavruna ama bulunduğun yer itibari ile şanssızsın işte biraz en azından bir serum taksalardı ateşin düşerdi eklem ağrıların rahatlardı.. Hiç bişi yapma kendini iyi hissedersen filan sakın, bolca dinlen...
ya ben biliyodum canım başıma gelecekleri akılsız başım işte. salon ve oturma odasında tepelerindeydim sonra baktım yok olmuyo koca kadınlar şunu yap bunu yap dedim inceldiği yerden kopsun. yeminle bi ara komşum geldi davet etti evine misafiri varmış dedim gitsem de görmesem evin şu halini o kadar yani(
canım kendi evleri öyle baştan savma bunu bile bile kabul etmek benim eşşekliğim( ay hatırladıkça gözlerim doluyo sinirden Allahtan eşim yok şimdi rahat rahat ağladım kendime geldim. yarın başlıyacam göz göz yapacam canım bu halde seremem evi halılarıma yataklarıma yazık ya ay cinnet geçirecem
artık havalar serinledi bende aynı hatayı yaptım o yüzden grip oldum ama çok ilerlemedi allahtan yani hala aynı sürüyo geçmedi ama ilerlemedide. Terle atarsın zaten hastalığı iyi yapmışsın öyle yapmakla.. Korkma Allaha emanet bir şey olmaz inşallah yavruna ama bulunduğun yer itibari ile şanssızsın işte biraz en azından bir serum taksalardı ateşin düşerdi eklem ağrıların rahatlardı.. Hiç bişi yapma kendini iyi hissedersen filan sakın, bolca dinlen...
valla canım o gun o yorgunluktan sonra ertesı gun nalları dikmiştim resmen ..elımı bardaga catala bıle degmedım kac gundur..allah razı olsun esım cok yardımcı annem dıyo bebek gıbı bakıyor sana ..sadece doktordan geldık gelelı 3 kez camasırlarıma varana kadar ustumu degıstırdı,benım camasır kalmayıca kendı camasırlarını gıydırdı 2 gunde ne onun ne benım camasırımız kalmadı ...annem de mutfak ıslerı ve ev ıslerıyle mesgull..canı ısteyınce yer sılıyor ev supuruyo..karısmıyorum...benım yapacak takatım yok kım ne yaparsa yapsın modundayım...
Erken kıs daha 38 i doldur bari bak 40 ı dolduranlar var onlar ne etsin
Son haftalarda bebeğin kilo alması yavaşlıyıp durabiliyo hiç almayabiliyo banada oldu, dr. normal diyosa endişe etme inşallah 3 kio olur doğana kadar :)
iremcım demek dogum yakın canım rabbım kolaylıklar versın canımatesın umarım duser kısa sure rabbım sıfa versın
ahtermına canım ya cok uzuldum kadın tutsaydın keske mahvetmısler evı kendı evlerı nasıl merak ettım bence yarın cagır bı kadın her ısı halletır uzulme canını sıkma aglama sakın cokkızdım onlara hamılesın ya mahsus yapar gıbı ne bu
sertlesme konusuna gelınce benım tum karnımda var bakalım kokusu cıkar :) bırımız dogururusa oburu hazır beklesın :)
hanzede sende hosgeldın pek karsılasamıyoruz
zueleyha canım ıyı dusun kenını bılırsın sonucta gıttıgınde karar verırsın mesala ben ılla kocamla dogurcam derdım dogum haneye gırerken aman cagırmayın klasın demıstım :) duygular degısıyo ama bısefer yanımda olsun ıstıyorum
neyse kızlar ben kacar bızım uykucu uyandı yedırdım sımdı ıyıce uykusu kacmadan yatırcam ıyıgeceler hepınıze
inşallah inşallah ..zaten ilk hafta hepsi zayıflıyolarmıs illa ki bir de diyorum ultrason ölcümlerinden daha da zayıf cıkarsa falan..kurdukca kuruyorum işte..Allah hepimize hakkımızda hayırlısını versin ..
inşallah inşallah ..zaten ilk hafta hepsi zayıflıyolarmıs illa ki bir de diyorum ultrason ölcümlerinden daha da zayıf cıkarsa falan..kurdukca kuruyorum işte..Allah hepimize hakkımızda hayırlısını versin ..
Sakin ol artık tamam filizcim olan olmuş sen yavaşça içine sine sine yaparsın. İnan bende aynıyım gelen yardımcım bile huyumu bilir ve çekinir çünkü beğenmessem bidaha yaptırırım yaptıktan sonra olmadımı alır elinden öyle değil bak öğren böyle silinir böyle yapılır dedim sağolsun gücenmez alıştı artık.. Ailemde öyle kimse evime gelmek istemez temizlik konusunda haklıkar geröekten gıcığım beğenmiyorum ama gerçekten şöyle anasını ağlatamıyolar işin, haşır huşur silemiyolar malesef. Neyse sen bi kadın çağır yarın, kendinde onunla beraber ufak ufak yap herşey olur yavaş yavaş üzülme, bak oğluşun gramları zor aldı böyle yapıpta çocuğu zayıflatma hadi bakim :)
Filizciiim sıkma canını yaaa kıyamam sana. Yarın birini çağır olmadı öbür gün üzerinden geçsin sıvadıkları yerlerin.
vallaha allah onlara kolaylik sabir versin benim acelem var biyere birseyler yetistirecem
slmlar herkese bugün iki defa topiğe geldim geçmişi okudum ama yazacak halim olmadığındna çıktım hemenberbat ötesi bi gece geçirdim gece benden afedersiniz bolca bi akıntı geldi yaklaşık 10 dk sonra sağ kasığım jiletle kesilir gibi oldu ve yerini ağrıya bıraktı tamam deidm kesin bu gece hastaneliğim kalktım duş almak için birde baktım ben,m münüşün tüyleri çıkmış ince ve yumuşak olduğu için taharette bile fark etmemişim (çokta uzun değil öyle örülücek gibi değil yani, yanlışi anlaşılmayayım )
neyse dedim jiletlesme olmaz bunca zaman ağda yaptım şimdi bozamam dedim almayada üşendim tekrar yatağa girdim tabi duş almadan ama ağrıdan resmen ağladım eşimde uyandık haydi kalk bişey olabilir bak iyi değilsin filan yok dedim dayanabilirim halbuki içim içimi kemiriyodu ama münüş için gidemedim şükür bol duayla uykuya dalmışım uyandığımda herşey daha güzeldi bugünse ara,ara ağrılar yokladı ama komşum ay ve gün sancıları korkma dedi ben böyleysem doğumuna günler kalan arkadaşlar zueleyha,esmerşeker canom zeynep1982 sizleri düşünemiyorum inşallah si,zler ben kadar ağrılı ve zor geçirmiyonuzdur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?