slmlar herkese bugün iki defa topiğe geldim geçmişi okudum ama yazacak halim olmadığındna çıktım hemenberbat ötesi bi gece geçirdim gece benden afedersiniz bolca bi akıntı geldi yaklaşık 10 dk sonra sağ kasığım jiletle kesilir gibi oldu ve yerini ağrıya bıraktı tamam deidm kesin bu gece hastaneliğim kalktım duş almak için birde baktım ben,m münüşün tüyleri çıkmış ince ve yumuşak olduğu için taharette bile fark etmemişim (çokta uzun değil öyle örülücek gibi değil yani, yanlışi anlaşılmayayım )
neyse dedim jiletlesme olmaz bunca zaman ağda yaptım şimdi bozamam dedim almayada üşendim tekrar yatağa girdim tabi duş almadan ama ağrıdan resmen ağladım eşimde uyandık haydi kalk bişey olabilir bak iyi değilsin filan yok dedim dayanabilirim halbuki içim içimi kemiriyodu ama münüş için gidemedim şükür bol duayla uykuya dalmışım uyandığımda herşey daha güzeldi bugünse ara,ara ağrılar yokladı ama komşum ay ve gün sancıları korkma dedi ben böyleysem doğumuna günler kalan arkadaşlar zueleyha,esmerşeker canom zeynep1982 sizleri düşünemiyorum inşallah si,zler ben kadar ağrılı ve zor geçirmiyonuzdur
Tatlım bu konuda filiz ben coturnix maviş hepimiz aynıyız bebekler biraz zayıf gibi ama 3 ü bulurlar diye düşünüyoruz inşallah öyle olur. Öncelik sağlıklı olmalarında tabi. Bide gerçekten ölçümler çok farklı çıkıyor belkide daha toplular iyi düşün :)
Geçmiş olsun dicemde ancak doğurunca geççek bende aynıyım canım günlerimiz hep aynı... eşim kalktı beni çarıyo uyuyalım diye poof yaa neyse gece uyanır gelirim ben gene :)))
ay neyse kafanızı şişirdim hakkınızı helal edin.
Zehra baş ka belirti oldu mu pembe akıntı dışında seni doğurtasım var benim :)))
bugün güzel bı gün
yenidogan yoğun bakıma aldı ogluslarimin güzeller güzeli ablaları
gördüm minicik elleri kollarını sumocular gibi sarmışlar küçücük baslarını
makinadan süt de sağdık verdik hemşire ablalarına
bugün ilk kez gördüm oksijene alistiriyolar prenslerimi
dua edin bana ne olur.
sezodan korkmayın sakın he
yanimda normal dogum oldu kadın inim inim inledi :))
sezeryan diye ağladı ama normal doğurdu
dikiş ağrım yok gazım oldu onuda hallettik
cok iyiyim bebeklerimi gördüm morelim süper yarın ne kdar burda olduğumuz belli olucak
bebeklerimle evime gider onları pamuklara saracağım günleri heyecanla bekliyorum.
:86:
biraz kaçayım ben.taş gibi oldu yine karnım,meyve hazırlayıp film izliycez kocişle.okulu özledim galiba 1 haftada.kötü öğretmen diye bi film vizyonda şimdi.nette bulduk onu izliycez,görüşürüz annecikler...
iyi akşamlar kızlar canım çok sıkıldı bugün. sabah demiştim ya görümcemler gelecekler diye temizliğe gelmeselerdi keşke( temiz evim gözüme berbat görünüyo. insan bu kadar mı üstün körü yapar ya. bi günde bütün evi bitirdiler güya ama bi de bana sorun bütün ev battı ya
12.30 gibi geldiler iki göürmcem kayınvalidem bi de düşünceli kaynanam eltisini de yardıma çağırmış hep birlikte sıvadılar evimi en son oturup ağladım sinirimden(
ya cam siliniyo kenarlar leş gibi. yere sürdüğü bezi camın pervazına sürüyo. koltuk kenarlarımı siliyo görseniz bez bi aşağı bi yukarı hop bitti. bi daha peşinden ben yaptım. tuvalete gidiyo tuvalet terliğiyle ara salonuma geliyo onu ben görmedim eşim görmüş baktım diyoki anne o lavabo terliği öyle çıkardı kadın( yerler silinmiş güya bi görseniz her tarafta bi şeyler yere baktığın an izler gözüme çarpıyo. yine Allahtan ne gerek var dediğim amcasının eşi geldi kadın anladı beğenmediğimi dolapları falan o sildi gönlüme göre. 4 kişi yetişemiyorum da en son dedim lanet olsun ne yapıyolarsa yapsınlar en son baktım çöp sızmış bi de çamaşır makinesi köpürünce sinirlerim boşaldı sanırım oturdum ağladım. anladılar mı ne olduysa banyo lavaboyu öyle leş gibi bırakıp gittiler. güya duvarlarımı sileceklerdi. ay lazım değil istemiyorum. mutfağı görseniz kızlar her yer her yerde tezgahın üstünde her şey tozlu kirli nefesim kesiliyo orayı gördükçe.
bi daha da tövbe istemiyorum gelmesinler Allah razı olsun ama yok öyle baştan savma temizlik mi olur ya. hep eşim yüzünden o alınmasın diye annesine tamam dedim sonra zehir oldu bana temizlik ona da bağırdım sonra dedim adam beni düşündüğünden ne bilsin(
o bile eve gelince dedi ki bu evin hali ne. görümceme diyo mutfak bugün kalsaydı nasıl bitecek. bitti bitti güya bitti. artık ırk yıl söylerler evini temizledk diye. bilmiyolar ki başıma iş açtılar yarın eşimi gönderecem işe her şeyi tek başıma yapacam eksik olsun. kimseden fayda yok bana
iyi akşamlar kızlarr..
son 3 gundur rahatsızım..yyuksek ates eklem agrısı ve bugun ıtıbarıyle kuru oksuruk...
aksam doktoru aradık gelın tahlıl yapalım dedı,acıle gıttık gıtmeden oncekı atesım 38.1 dı..acıldekı doktorların hamılesınız bısey yapamayız demelrınden gına geldı..ya bı ıdrar bı kan tahlılı yap bısey yap kı ben benle ılgılenıldıgını bıleyım...kendı doktorum amelıyattaymıs ona gorunemedım..
neyse adam bana parol iç baska bısey veremem dıyo..dedım onu bende bılıyorum 3 gundur agrı kesıcılerle duruyorum ayakta ama etkısı gecınce atesım yıne yukselıyor dedım..yapcak bısey yok dıyor...
nst cektırdım bebegın hareketlerı yavasladı gıbıme gelıyor son zamanlar..
nst de 75 e yakın sancım cıktı...ınanılmaz belım agrıyordu ve alttan sancım gırıyordu..ebe sancıların duzenlı yakındır dogumun dedı...alttan muayene etmek ıstedı ama dogumdan once yaptırmıcagımı soyledım..
hastaneden geldım gelelı yorganla oturuyorum..suan bıle kendımı yorganla paketlemıs haldeyım..saclarımdan boynumdan terler akıyor..terleyım kı kendıme geleyım bırazz..
artık bende dogumun yaklastıgını hıssedıorum..bugun yarın belkı..hayırlısı
Hoşbuldum canım annemi gönderdim artık biraz daha sık takılırım ev işine girişmessem yine bu hafta seriyim diyorum herşeyi... Benimde bütün karnım kasılıyo sinem aynen senin gibi bakalım hangimiz doğurcaz :))
Geçmiş olsun dicemde ancak doğurunca geççek bende aynıyım canım günlerimiz hep aynı... eşim kalktı beni çarıyo uyuyalım diye poof yaa neyse gece uyanır gelirim ben gene :)))
sağolun kızlar evet ayynen son zamanlar şikayetler artıyo geçen gece ilk haftalarımızı okudumda herkeste başka bi heyecan var herkes düşünüyo acaba 20 li 30 lu haftaları görebilirmiyiz diye yada aay tekme yedim ayy bu gece az tepikledi filan gibi şimdiyse tekme tokattan geçtik aah belim uf kasığım aman midem yanıyo yok artık uyuyamıyorum filan gibi şikayetler heyecanın bir adım önüne geçiyor şükürler olsun bu günleri gördük bundna sonr aherşey daha güzel olucak az kaldı azzgeçmiş olsun canım son zamanlarda şikayetler artmeye başladı iyice Allah yardımcımız olsun
çok haklısın sabır lazım bize enn sağlamındanTugba valla son günler hepten zormuş sabır tükeniyor
allah kurtarsın,sıra bize gelsin39.haftaya da giriyoruz
aklımdaydı sağ ol nidacım
biz de indirdik o filmi güzel mi acaba? boşuna izlemeyeyim kötüyse.
belki doğum belirtisidir Zehra. hadi hayırlısı
geçmiş olsun irem. sancın da baya yüksek çıkmış inş. ateşin düşer de doğumda bi de ateşle uğraşmazsın
benimki dönmüş hatta çok aşağıda dikkat et demişti doktor ama ben hala kaburgama sert darbecikler alıyorum acaba döndükten sonra pozisyon değiştiriyomuki:26:benim de hanzadee karnım sertleşiyo hem de 3 ,4 gündür.çarşamba gidince sorcam bakalım doktora.gerçi bebeğim dönmemiştir kesin çünkü hala kaburgamı tekmeliyodu bgn.:26:
gözün aydın inş. tez zamanda geçersiniz evinize
canım benim de öyle çok sert karnım. bi de bebek toplanıyo bi tarafta doğrulamıyorum. normal mi acaba bizim haftada bu ??
benimki dönmüş hatta çok aşağıda dikkat et demişti doktor ama ben hala kaburgama sert darbecikler alıyorum acaba döndükten sonra pozisyon değiştiriyomuki:26:
yavrumm benimm kıyamam ya uğraşmışta kasıktamı mola vermişaslında artık dönmeleri zormuş kilolandılar yerleri daraldı çünkü ama dönen de varmış nadiren de olsa.benim çapraz duruyo başını sokamamış kanala kızım:26: kasığıma oturmuş kafası minik kızımın.ben de niye bu kadar acıyo diyodum kasığım.yani çarşamba belli olcak dönüp dönmediği ama sanmıyorum çünkü hala çok acım var.
yavrumm benimm kıyamam ya uğraşmışta kasıktamı mola vermişkıyamam be o kuzuyaa çarşamba güzel haber alacağına inanıyorum ve yürekten diliorum makarna hayırlısı olsun herşeyin sağlıklı olsunlarda keyifleri ne zaman isterse o zaman dönüversin
slmm kızlarr bugün hastabedeydim nst deki gelen hamişlerle tartıştımm peki şimdi size soruyorummm 40 haftamızı bitirdiğimizde kaç aylık oluyoruzzzz.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?