2011 Ekim Anneleri

geçmiş olsun canım son zamanlarda şikayetler artmeye başladı iyice Allah yardımcımız olsun

konus hanzadecim konuss agzın bal yesinn :) uzun zmandır takip edemiyorum .gecen hafta gıda zehirlenmesi ,yüksek ates ne varsa basıma geldii .serum yedim düzeldim.Saglıklı dogsunlarda dedigin gibi gerisi boş.

Bu arada hastane cantama da humana still tea den bi kutu attım :) nolur nolmaz zaten minnikk bir de sütüm gelmezse diye korkudan koydum acaba diyorum diger versiyonları da mı alıp koysam vitamalt falan :)

Dogum yapan anneleri de hayırlı ugurlu olsun mis kokulunuzla güzel saglıklı nice günler diliyorum..gecen gün ögrendim bu arada her yemeginize kimyon koyucakmısız hem cok süt yapıyomus hem de gazı alıyomuss

Geçmiş olsun dicemde ancak doğurunca geççek bende aynıyım canım günlerimiz hep aynı... eşim kalktı beni çarıyo uyuyalım diye poof yaa neyse gece uyanır gelirim ben gene :)))

oy aşka bak sensiz de yatamıyo maş :))) benimki alıştı benim uykusuzluğuma ben uyuyacam diyo baykuş ben de tamam diyip yatırıyorum sonra size kaçıyorum :))

ay neyse kafanızı şişirdim hakkınızı helal edin.
Zehra baş ka belirti oldu mu pembe akıntı dışında seni doğurtasım var benim :)))

Yok canım ya akıntıda normale döndü şimdi sanırım çatı muayenesinden kaynaklandı doğurt beniii yaaaaaaaaaaaa

Tugba valla son günler hepten zormuş sabır tükeniyor

çok sevindim canım Allah daha da iyilik versin.inş. hemencecik evinize dönersiniz minik prenslerinle

biz de pazar gece izledik canım o filmi güzeldi ama okadar küfürlü ki.eşinden başkasıyla izlenmez zaten

canını sıkma canım olan olmuş.yavaş yavaş yap işlerini hatta tek yapma eşinle falan yap bence son günlerimiz dikkatli ol.keşke hiç gelmeselermiş.

geçmiş olsun iremcim.terlemek çok iyi gelir iyi yapmışsın.ve her terledğinde üstünü değiştirmek te çok iyi.inş. sabah daha iyi olursun.

benim de hanzadee karnım sertleşiyo hem de 3 ,4 gündür.çarşamba gidince sorcam bakalım doktora.gerçi bebeğim dönmemiştir kesin çünkü hala kaburgamı tekmeliyodu bgn.:26:

Geçmiş olsun dicemde ancak doğurunca geççek bende aynıyım canım günlerimiz hep aynı... eşim kalktı beni çarıyo uyuyalım diye poof yaa neyse gece uyanır gelirim ben gene :)))

geçmiş olsun canım son zamanlarda şikayetler artmeye başladı iyice Allah yardımcımız olsun
sağolun kızlar evet ayynen son zamanlar şikayetler artıyo geçen gece ilk haftalarımızı okudumda herkeste başka bi heyecan var herkes düşünüyo acaba 20 li 30 lu haftaları görebilirmiyiz diye yada aay tekme yedim ayy bu gece az tepikledi filan gibi şimdiyse tekme tokattan geçtik aah belim uf kasığım aman midem yanıyo yok artık uyuyamıyorum filan gibi şikayetler heyecanın bir adım önüne geçiyor şükürler olsun bu günleri gördük bundna sonr aherşey daha güzel olucak az kaldı azz

Tugba valla son günler hepten zormuş sabır tükeniyor
çok haklısın sabır lazım bize enn sağlamından

39.haftaya da giriyoruz
allah kurtarsın,sıra bize gelsin

yok canım hiç güzel değildi bizce,başladık diye bitirdik ama zoraki işte...

benim de hanzadee karnım sertleşiyo hem de 3 ,4 gündür.çarşamba gidince sorcam bakalım doktora.gerçi bebeğim dönmemiştir kesin çünkü hala kaburgamı tekmeliyodu bgn.:26:
benimki dönmüş hatta çok aşağıda dikkat et demişti doktor ama ben hala kaburgama sert darbecikler alıyorum acaba döndükten sonra pozisyon değiştiriyomuki:26:

gözün aydın inş. tez zamanda geçersiniz evinize

canım benim de öyle çok sert karnım. bi de bebek toplanıyo bi tarafta doğrulamıyorum. normal mi acaba bizim haftada bu ??

bu gün bisürü arkadaş aynı şikayetleri yazmış ve hepsi 36+... haftada,demekki normal canım,ama kesinlikle rahatsız edici o toparlanmalar,galiba o adamın kasılmaları(ismini unuttum )

kızlarya bu dotorlar çatı muayenesinde kaç cm açıldığını nasıl anlıyor acaba bilen varmı ben dün gece çatımı muayene ettim ama cm ölçümü yapamadım sonuçmu
açılmışş yani şöyle anladım dardım taharet alınca yada boy abdesti alınca temisliyoruz ya ben zorla kendimi sıkarak temizlerdim yada affınıza sığınarak daha açık yazayım eşimle fik fik yaparken (hayal oldu şimdilerde) neyse fik fik sırasındda bile ağlayarak noktalardık o derece dardı zorlanıyodum dün gece bi bakayım bu kadar ağrım var belki anlarım açılmışmı diye kontrol ettim iki parmağım hoort gitti sonra az ilerde etrafı halka gibi bişey vardı ona değdi hmm dedim açılmış galiba parmaklarımı vakum gibi çektiğine göre

benimki dönmüş hatta çok aşağıda dikkat et demişti doktor ama ben hala kaburgama sert darbecikler alıyorum acaba döndükten sonra pozisyon değiştiriyomuki:26:

aslında artık dönmeleri zormuş kilolandılar yerleri daraldı çünkü ama dönen de varmış nadiren de olsa.benim çapraz duruyo başını sokamamış kanala kızım:26: kasığıma oturmuş kafası minik kızımın.ben de niye bu kadar acıyo diyodum kasığım. yani çarşamba belli olcak dönüp dönmediği ama sanmıyorum çünkü hala çok acım var.

esmer bu saatlerde buradaolurdu yoksa yoksa yoksaaaaaaa

yavrumm benimm kıyamam ya uğraşmışta kasıktamı mola vermiş kıyamam be o kuzuyaaçarşamba güzel haber alacağına inanıyorum ve yürekten diliorum makarna hayırlısı olsun herşeyin sağlıklı olsunlarda keyifleri ne zaman isterse o zaman dönüversin

slmm kızlarr bugün hastabedeydim nst deki gelen hamişlerle tartıştımm peki şimdi size soruyorummm 40 haftamızı bitirdiğimizde kaç aylık oluyoruzzzz.....

dogumun belirtilerinden biride enerjij olmakmiss
kendimi bugun cok enerjik hissediyorum acaba dogurcammi

mesaj tekrarı ...........

Son düzenleme:

ya sorma teyzesi orda kalmış öyle:26:tabiki canım sadece ve sadece sağlıkla doğsun istiyorum her anne gibi.iyi dileklerin için çook saol tuğbacım.

slmm kızlarr bugün hastabedeydim nst deki gelen hamişlerle tartıştımm peki şimdi size soruyorummm 40 haftamızı bitirdiğimizde kaç aylık oluyoruzzzz.....

9 ay.dimi.ama 10 ay gibi oluyo hesaplayınca.yani 40 hafta diyince.karışık biraz.:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…