dogumun belirtilerinden biride enerjij olmakmiss
kendimi bugun cok enerjik hissediyorum acaba dogurcammi
kızlarya bu dotorlar çatı muayenesinde kaç cm açıldığını nasıl anlıyor acaba bilen varmı ben dün gece çatımı muayene ettimama cm ölçümü yapamadım sonuçmu
açılmışş yani şöyle anladım dardım taharet alınca yada boy abdesti alınca temisliyoruz ya ben zorla kendimi sıkarak temizlerdim yada affınıza sığınarak daha açık yazayım eşimle fik fik yaparken (hayal oldu şimdilerde)neyse fik fik sırasındda bile ağlayarak noktalardık o derece dardı zorlanıyodum dün gece bi bakayım bu kadar ağrım var belki anlarım açılmışmı diye kontrol ettim iki parmağım hoort gitti sonra az ilerde etrafı halka gibi bişey vardı ona değdi hmm dedim açılmış galiba parmaklarımı vakum gibi çektiğine göre
kıss naptın sen di şeyleri falan deler suyunu falan patlatırsın allah korusun,çok yaşa emi kendi kendine doktorculuk oynamışsınnormal doğummu düşünüyosun sende.benimde galiba dar,vajinisms da yaşadım ben ama normal istiyorummmmm....
herkese ıyı gecelerrrr
kaçıncı haftandı senin nazlı.? heran herşey olablir modundayız artık. doğurabilirsin yani.
öle valla doktorculuk oynadım ama sevmedim ben bu oyunukıss naptın sen di şeyleri falan deler suyunu falan patlatırsın allah korusun,çok yaşa emi kendi kendine doktorculuk oynamışsınnormal doğummu düşünüyosun sende.benimde galiba dar,vajinisms da yaşadım ben ama normal istiyorummmmm....
canım vajiyi aşmışsın artık.normal doğum yaparsın merak etme.hem vajili olmak normal doğuma engelmi ki
vajiyi aştım canım doğru ama ne bilim canım çoğu zaman yanıyodu hamileliğimden önce:))normal doğuma engel değil diyo google amcam ama benim canım herkesten daha çok yanar gibi geliyo :18:
kızlarya bu dotorlar çatı muayenesinde kaç cm açıldığını nasıl anlıyor acaba bilen varmı ben dün gece çatımı muayene ettimAma cm ölçümü yapamadım sonuçmu
açılmışş yani şöyle anladım dardım taharet alınca yada boy abdesti alınca temisliyoruz ya ben zorla kendimi sıkarak temizlerdim yada affınıza sığınarak daha açık yazayım eşimle fik fik yaparken (hayal oldu şimdilerde)Neyse fik fik sırasındda bile ağlayarak noktalardık o derece dardı zorlanıyodum dün gece bi bakayım bu kadar ağrım var belki anlarım açılmışmı diye kontrol ettim iki parmağım hoort gitti sonra az ilerde etrafı halka gibi bişey vardı ona değdi hmm dedim açılmış galiba parmaklarımı vakum gibi çektiğine göre
güle güle kullan mis olmuş ev,n ne güzel benim yanımd akimseciklerim olmadığı için ayapanımda yok yarın cam silip dip köşe tozu alşayım diyorum ama bakalım başarılı olabilirmiyim olmazsa hafta sonu birini bulmam gerekicek gerçi yeni taşındım halılar koltuklar vs.temiz ama yine bi yüzünden geçilmesi lazımbugün baya temizlikten konuşmuşsunuz benimde sağolsun annem geçen hafta 3 gün bendeydi heryeri temizledi cam sildi koltukları yıkadık sildi halılarımıda yıkatmaya vermiştim onlarıda yaymadım sonra yayarım ev temiz oldu yani..ne kaynanadan ne görümceden hayır yok valla varsa yoksa annen..bu arada çarşamba doktora gidicem bakalım bizim beyefendi napıyor hiç çıkmaya niyeti yok valla
canocan senin doğum ne zamandı canım
wuuuuu çok etkilendiiimmm..naptın kızzzz...iyi cesaret vallaa...ama benim çatıkontrolümde neredeyse bileğine kadar soktuğunu hissettim canım ,hatta baya canım yandı biyandanda şorul şorul su geliyoduu..neyse anlatmıyım dahaaa...
yok canım vajiyi ben de çektim.3 ay kadar.üstelik benim rahmimde de terslik var.bu da ilişki sırasında canımı daha çok yakıyordu.ama kendimi daha doğrusu beynimi normal doğuma baya hazırladım.şu anda normal için gün sayıyorum.tabi Allah hakkımızda hayırlısı olan ne ise onu versin ama ben de normal doğum istiyorum.sen de benden ilham al ve herşeyi doğanın kanunlarına bırak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?