2011 Ekim Anneleri

slm kızlar ıkı gündür karnım çok kasılıyo korkuyorum erken doğacak dıye o kadar sertleşiyorki yatamıyorum bıle dün sinirimden ağladım.

ahtermina kendini yormadan yavaş yavaş hergün bir odanı temizleseydinde çagırmasaydın keşke sonra onun lafı oluyo temızledım dıye. benım kaynana ben doğuma gittim ankaraya annemlerın yanına evımı temızleyıp gıttım 1,5 ay annemlerde kaldım eşim evdeydi ben evıme dönmeden memleketten kaynanam gelmiş o gelmeden gıdıp ben temizlik yapayım dıye neyse o geldı bı hafta sonrada ben döndüm yaptıgı bi süpürge tutup silmiş evfı temızledımde temızledım deyıp durdu bende anne naptın halımı sildin dedim.

kıss naptın sen di şeyleri falan deler suyunu falan patlatırsın allah korusun,çok yaşa emi kendi kendine doktorculuk oynamışsın normal doğummu düşünüyosun sende.benimde galiba dar,vajinisms da yaşadım ben ama normal istiyorummmmm....

canım vajiyi aşmışsın artık.normal doğum yaparsın merak etme.hem vajili olmak normal doğuma engelmi ki

valla temizligimi ben kendim yaptim camlarimi sildim mutfak dolaplarimi sildimmm temizledimm banyo tuvalet hergun temizliyorum zaten gardolabimi doktum icini disini iyice sildim bazamin altindakileri teker teker elden gecirdim kaynanamda bir kere tlf acti ne yapiyorsun diye temizlik dedim bende geliym o zaman dedi yok gerek yok fln dedim kabul etmedi kizi okuldan gelince hemen gelecegini soyledi bende sandimki baktigi torununu kizina birakacakta gelicek bana yardim edicek :)) kadin geldi torunu torbasi yaninda ''ayyy bu evin hali neee ne kadar cok camasiriniz varr'' dedi ben bazanin icine girmisim resmen yatak odasii berbat durumda heryer heryerde ellerini birbirine bagladi su valizide dolabin ustune koy dedi bende oyle yapicam suralar bir duzene girsinde dedim. sonra kizinida aldi salona gecti baktim biri bir koltukta digeri bir koltukta uzaniyolar torunuda benim yanimda yatak odasinin perdesine asiliyo etrafi kirletiyo elinede ekmek vermisler tovbe est.. bende manzaraya dayanamayip kizdim cocuga ''birde seninlemi ugrasicam'' dedim yazik cocugun ne sucu var barii cocuga sahip ciksinlar yardim etmiyosunuz dimiiii :84::84: kaynanamda (oz teyzem kendisi) ''hadi hadiiiiiiiii gidelim surdannnn!!!'' dedi sinirlendi gitti. bende hiiic sormadim nereye gidiyosun ne yapiyosun diye saolsun hic bir yardimini gormedim ne dugunumde ne baska biseyde annecagizim yoruldu kosturdu ama fransadayim annem yanimda deil burda her isimi kendim yaptim minnet etmem seytan gorsun yuzlerini zaten gelseler elleri dursa dilleri durmaz sinir ederler beni giderler evlerine..

ay sinirlendim yine

öle valla doktorculuk oynadım ama sevmedim ben bu oyunu canım ben sezo olucam böbrek büyümesi var gebeliğe bağlı birde tüp bebe olunca doktor hem bebeği hemde snein böbreği riske atmayalım dedi perşembe gün alıcam bakalım

canım vajiyi aşmışsın artık.normal doğum yaparsın merak etme.hem vajili olmak normal doğuma engelmi ki

vajiyi aştım canım doğru ama ne bilim canım çoğu zaman yanıyodu hamileliğimden önce:))normal doğuma engel değil diyo google amcam ama benim canım herkesten daha çok yanar gibi geliyo :18:

bugün baya temizlikten konuşmuşsunuz benimde sağolsun annem geçen hafta 3 gün bendeydi heryeri temizledi cam sildi koltukları yıkadık sildi halılarımıda yıkatmaya vermiştim onlarıda yaymadım sonra yayarım ev temiz oldu yani..ne kaynanadan ne görümceden hayır yok valla varsa yoksa annen..bu arada çarşamba doktora gidicem bakalım bizim beyefendi napıyor hiç çıkmaya niyeti yok valla

vajiyi aştım canım doğru ama ne bilim canım çoğu zaman yanıyodu hamileliğimden önce:))normal doğuma engel değil diyo google amcam ama benim canım herkesten daha çok yanar gibi geliyo :18:

yok canım vajiyi ben de çektim.3 ay kadar.üstelik benim rahmimde de terslik var.bu da ilişki sırasında canımı daha çok yakıyordu.ama kendimi daha doğrusu beynimi normal doğuma baya hazırladım.şu anda normal için gün sayıyorum.tabi Allah hakkımızda hayırlısı olan ne ise onu versin ama ben de normal doğum istiyorum.sen de benden ilham al ve herşeyi doğanın kanunlarına bırak

bence eğer çatınve bebeğin pozisyonu uygunsa normal senin içindaha iyi vaji konusnda yani bend eolma yolundaydım neyseki doktorun bazı talimatları direkten döndürdü beni

wuuuuu çok etkilendiiimmm..naptın kızzzz...iyi cesaret vallaa...ama benim çatıkontrolümde neredeyse bileğine kadar soktuğunu hissettim canım ,hatta baya canım yandı biyandanda şorul şorul su geliyoduu..neyse anlatmıyım dahaaa...

güle güle kullan mis olmuş ev,n ne güzel benim yanımd akimseciklerim olmadığı için ayapanımda yok yarın cam silip dip köşe tozu alşayım diyorum ama bakalım başarılı olabilirmiyim olmazsa hafta sonu birini bulmam gerekicek gerçi yeni taşındım halılar koltuklar vs.temiz ama yine bi yüzünden geçilmesi lazım

acilden geliyoruzzzzzzzzzzzzzzz

sağlık ocagına gittik saat 4 gibi gögüs agrım dayanılmaz dereceye gelince kalp atışlarımız normal çıktı parol iç dedi
dr içtik 1.5 saat geçti yok geçmiyor sancılar artık aglıyorum acıdan takatım kalmadı yemek yiyemiyorum içim eziliyor sanki
sonra hastaneyi aradık gelin ihmal etmeyin dediler gittik nöbetçi dr vardı anlattım agrılarımı şikayetimi gebelik zehirlenmesi olabilir dedi
testler istedi nts istedi indik kan idrar verdik çıktık 4. kata nts boş yokmuş dogum bekleyen bir kadının odasına alıyolardı beni takiiiii
kadın bagırana kadar kocası kapıda dedim dogummu evet dedi ben çok korktum dedim hemşireye ben girmem bu odaya aglarım psikolojım
bozulur dayanamam bende dogururum sonra başka odaya aldılar beni orada boş gebelik sonucu kürtaj olan bir kadın yatıyordu
oturdum annemle eşimde yoldaydı boş nts bulamadık 15 dk bekledim sıkıldım odadan çıktım koridora eşimin yanına baktım bir kadıncagız
kocası elinden tutmuş yürüyolar beni aglarken görünce allah kurtarsın dedi amin senide dedim yok ben dogurdum dedi şok oldum dün dogum
yapmış sezeryan karnı oldugu gibi duruyor inanamadım neyse nts boşaldı odaya geçtim yataga yatamadım resmen kitlendim aglaya aglaya yattım
oglumda sağolsun çok hareketliydi canım çok yandı ama allaha şükür bebişte sorun yokmuş indik dr a baktı baktı gebelikle ilgili sorun yok
herşey normal dahiliyeye göndereyim seni dedi aşagıyı aradı indik dedim eşimle anneme ya boşverin her adım para doguma para kalmadı 1 gün daha çekerim bu acıyı sinir olup çıktık geldik annem utuyle havlu ısıtıp agrıyan yerime koydu bir kaç kere iyi geldi ama hala acıyor agrıyor allahım yardım etsin
inşallah doguma kadar geçerr

canocan senin doğum ne zamandı canım

bu akşamı saymazsak egerrrrr yarın sabahhhh:83::83:yani çarşamba sabahııı

Son düzenleme:
Iyi geceler kızlarrr..ben yatıyım artıkın,gerçi yeni gelmiştim ama ,1-2 ssate kadar kızım uyanırr...bende bu arada uyuyum birazz...ağrısız ,sızısız ,bol uykulu ,rahat bi gece diliyorum hepinize kızlarr

bilek mi dedin
ne yaptın kız sen.resmen tüm düşüncelerimi yıktın bu konuyla ilgili:84::84::84::84::84::84::83::83::83::83::83:

ayy valla cesaret geldi bile inan.inşallah çatır çatır doğururuz arkadaşım.ne bilim bazen bazı sıkıntılar sadece sende var zannedince dahada korkuyosun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…