2011 Ekim Anneleri

ayyy canım benim yaaa..geçmiş olsun çook...sık dişini az kaldı özgüre kavuşmanaa

yaaa öylemi oluyomuşş abooo bana öle yapmasınlar folloş olur münüşüm gerçi olan olmuş tipten çıkmış zaten olsa ne yazar demi.. valla yaptım sanse ama şaşırıdmda yani hatta saçma salak şeyler düşündümmesela eşimin bir deli olduğunu orası dipsiz bi kuyu halbuki neyse susuyorum yanlış anlaşılmalara meyil vermeyim :))

geçmiş olsun canom son 1 e girdin ve allahın izniyle bitirsin allah yardımcın olsun sağlıkla yavrunu al kucağıan inşallah

bu arada bu allah kurtarsın lafına bazen takılıyorum bend ekullanıyorum tabi sen demişsin ya koridorda dolaşırken birbirimizeallah kurtarsın dedik aklıma geleni anlamışsındır

Son düzenleme:
bence eğer çatınve bebeğin pozisyonu uygunsa normal senin içindaha iyi vaji konusnda yani bend eolma yolundaydım neyseki doktorun bazı talimatları direkten döndürdü beni

bakalım çatı mkontrolü olmadım daha.inşallah herşey normal olur,doğumda:))

sanada canımm koklarım minik pamuğunu

bilek mi dedin
ne yaptın kız sen.resmen tüm düşüncelerimi yıktın bu konuyla ilgili:84::84::84::84::84::84::83::83::83::83::83:

AYY KEŞKE SÖYLEMESEYDİMMM .. ama göremedim belki daha zadır kızzz..düşünme düşünme ,bak benim canım çok acıdı ama 15 sn falan sürdü sadece ,yani ben zaten o an yaşadığım hiç bişeye odaklanmadım sadece bebeğimi düşündüm ,bebeğime kavuşmam için bunları yaşamam gerekiyodu ve yaşadım geçti gitti...ufacık bi detay bu doğum olayı ve bebeğimin yanındaa...

iyi geceler kızlar.kocam HADEEEEEE UYUYAMIYOOOM diye feryadediyo,allah herkese rahatlık versin annecikler...

ayyy canım benim yaaa..geçmiş olsun çook...sık dişini az kaldı özgüre kavuşmanaa
sağol canım sıka sıka dişlerim kırıldı ciddiyim arka dişim kırılmıştı iyice gitti annem her bebek bir diş götürür derdi deeeeeeeeee inanmazdım

sağol canım valla bitti artık darısı başınıza dogum yapıp şimdi bebiklerini kucaklarına alanlar kervanına katılmama son 1 gün :83::83::83::83::83::83:

ben sizden duyuyordum cati muayenesi diye hep korkuyodu burdaki kizlar fransada oldugum icin terimler farkli acaba bu cati muayenesi ne diye dusunuyordum bana ne zaman yaparlar cok acirmi fln diyordum ki ogrendim ne oldugunu :) ogrendigimdede 3 kez yapilmisti bana aaa bumuymuss dedim :))

ben kaçıyıım ..eşim testere izliyo ,bende korkuyoruumm:18::18::18:

geçmiş olsun canom.dayan 1 günün kaldı Allahın izniyle kavuşcan oğluşuna.

iyi geceler kızlar.kocam HADEEEEEE UYUYAMIYOOOM diye feryadediyo,allah herkese rahatlık versin annecikler...
tatlı uykular
havanı yerim senin aay bizde kavuşcaz size allahın izniyle bize yazmakta geç kalma olurmu

ben kaçıyıım ..eşim testere izliyo ,bende korkuyoruumm:18::18::18:
testerekaç onu reald olarak izlemeli aman izleme zaten zor bela iki damla süte kavuştun allah korusun bakma sen bakma bakma sanse bakma ( yinelemelerim fatmagülün abisindne kalma)

orada termine giderken sölemiyolarmı oo sen çatı bacadan geçmişsin hemd ebilmedne aslında en güzeli o galiba bilmemek insan bilince düşününce stres yapıyo kasılmadan çatıda daralıyo

geçmiş olsun canom.dayan 1 günün kaldı Allahın izniyle kavuşcan oğluşuna.

sağol canım dayanıyorum valla en buyuk korkumda münüşe müdahale edemedim agrılardan dolayı ulaşamıyom doguma alırlar diye çok korktum yarın münüşe bakım yapcem bakalım olmadı ben yatcem kardeşim yolcek

]

yoldur annem yoldur sezo olucan uzun süre yolamazsın e jiletlede eğilip doğrulman biraz zaman alacağından yapamazsın iyisimi parlşat münüşü ben bugün parlattım çirkinimi

ay o da ayrı bi dert.tabi hazırlıklı olmak lazım canom.inşallah göbüşten eğilemeyip yapamadığın son ağdan olsun

orada termine giderken sölemiyolarmı oo sen çatı bacadan geçmişsin hemd ebilmedne aslında en güzeli o galiba bilmemek insan bilince düşününce stres yapıyo kasılmadan çatıda daralıyo

bencede bazi seyleri bilmemek daha iyi yoksa ben yaptiramazdim korkudan dogururdum :))

]

yoldur annem yoldur sezo olucan uzun süre yolamazsın e jiletlede eğilip doğrulman biraz zaman alacağından yapamazsın iyisimi parlşat münüşü ben bugün parlattım çirkinimi

ay anneme dedim ki hastaneden gelince jiletmi vursam annem sanki adam öldürmüşüm gibi manyakmısın seeeeeeeeeeeenn diye bagırınca dedim halka yeteri kadar açtım kuafördekilere meze edemem kim alcak kardeşim atladı süpermen gibi ben alırım diye cila çekelim yarın münüşee madem dogumda
parlak ışıkların altında sahne alacak süsülemek lazım

hepinize iyi geceler sizi size,sizleride ALLAH'a emanet ediyorum tatlı uykular sorunsuz sıkıntısız bi geceolsun

esmeri merak ettim gelmedi bu akşam istermisiniz yarın müjdesiyle gelsin ay bend ehep veda ettikten sonra yazmaya devamediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…