ayyy canım benim yaaa..geçmiş olsun çookacilden geliyoruzzzzzzzzzzzzzzz
Sağlık ocagına gittik saat 4 gibi gögüs agrım dayanılmaz dereceye gelince kalp atışlarımız normal çıktı parol iç dedi
dr içtik 1.5 saat geçti yok geçmiyor sancılar artık aglıyorum acıdan takatım kalmadı yemek yiyemiyorum içim eziliyor sanki
sonra hastaneyi aradık gelin ihmal etmeyin dediler gittik nöbetçi dr vardı anlattım agrılarımı şikayetimi gebelik zehirlenmesi olabilir dedi
Testler istedi nts istedi indik kan idrar verdik çıktık 4. Kata nts boş yokmuş dogum bekleyen bir kadının odasına alıyolardı beni takiiiii
kadın bagırana kadarkocası kapıda dedim dogummu evet dedi ben çok korktum dedim hemşireye ben girmem bu odaya aglarım psikolojım
bozulur dayanamam bende dogururum sonra başka odaya aldılar beni orada boş gebelik sonucu kürtaj olan bir kadın yatıyordu
oturdum annemle eşimde yoldaydı boş nts bulamadık 15 dk bekledim sıkıldım odadan çıktım koridora eşimin yanına baktım bir kadıncagız
kocası elinden tutmuş yürüyolar beni aglarken görünce allah kurtarsın dedi amin senide dedim yok ben dogurdum dedi şok oldum dün dogum
yapmış sezeryan karnı oldugu gibi duruyor inanamadım neyse nts boşaldı odaya geçtim yataga yatamadım resmen kitlendim aglaya aglaya yattım
oglumda sağolsun çok hareketliydi canım çok yandı ama allaha şükür bebişte sorun yokmuş indik dr a baktı baktı gebelikle ilgili sorun yok
herşey normal dahiliyeye göndereyim seni dedi aşagıyı aradı indik dedim eşimle anneme ya boşverin her adım para doguma para kalmadı 1 gün daha çekerim bu acıyı sinir olup çıktık geldik annem utuyle havlu ısıtıp agrıyan yerime koydu bir kaç kere iyi geldi ama hala acıyor agrıyor allahım yardım etsin
inşallah doguma kadar geçerr
yaaa öylemi oluyomuşş abooo bana öle yapmasınlar folloş olur münüşüm gerçi olan olmuş tipten çıkmış zaten olsa ne yazar demi.. valla yaptım sanse ama şaşırıdmda yani hatta saçma salak şeyler düşündümmesela eşimin bir deli olduğunu orası dipsiz bi kuyu halbuki neyse susuyorum yanlış anlaşılmalara meyil vermeyim :))wuuuuu çok etkilendiiimmm..naptın kızzzz...iyi cesaret vallaa...ama benim çatıkontrolümde neredeyse bileğine kadar soktuğunu hissettim canım ,hatta baya canım yandı biyandanda şorul şorul su geliyoduu..neyse anlatmıyım dahaaa...
geçmiş olsun canom son 1 e girdin ve allahın izniyle bitirsin allah yardımcın olsun sağlıkla yavrunu al kucağıan inşallahacilden geliyoruzzzzzzzzzzzzzzz
sağlık ocagına gittik saat 4 gibi gögüs agrım dayanılmaz dereceye gelince kalp atışlarımız normal çıktı parol iç dedi
dr içtik 1.5 saat geçti yok geçmiyor sancılar artık aglıyorum acıdan takatım kalmadı yemek yiyemiyorum içim eziliyor sanki
sonra hastaneyi aradık gelin ihmal etmeyin dediler gittik nöbetçi dr vardı anlattım agrılarımı şikayetimi gebelik zehirlenmesi olabilir dedi
testler istedi nts istedi indik kan idrar verdik çıktık 4. kata nts boş yokmuş dogum bekleyen bir kadının odasına alıyolardı beni takiiiii
kadın bagırana kadarkocası kapıda dedim dogummu evet dedi ben çok korktum dedim hemşireye ben girmem bu odaya aglarım psikolojım
bozulur dayanamam bende dogururum sonra başka odaya aldılar beni orada boş gebelik sonucu kürtaj olan bir kadın yatıyordu
oturdum annemle eşimde yoldaydı boş nts bulamadık 15 dk bekledim sıkıldım odadan çıktım koridora eşimin yanına baktım bir kadıncagız
kocası elinden tutmuş yürüyolar beni aglarken görünce allah kurtarsın dedi amin senide dedim yok ben dogurdum dedi şok oldum dün dogum
yapmış sezeryan karnı oldugu gibi duruyor inanamadım neyse nts boşaldı odaya geçtim yataga yatamadım resmen kitlendim aglaya aglaya yattım
oglumda sağolsun çok hareketliydi canım çok yandı ama allaha şükür bebişte sorun yokmuş indik dr a baktı baktı gebelikle ilgili sorun yok
herşey normal dahiliyeye göndereyim seni dedi aşagıyı aradı indik dedim eşimle anneme ya boşverin her adım para doguma para kalmadı 1 gün daha çekerim bu acıyı sinir olup çıktık geldik annem utuyle havlu ısıtıp agrıyan yerime koydu bir kaç kere iyi geldi ama hala acıyor agrıyor allahım yardım etsin
bu akşamı saymazsak egerrrrr yarın sabahhhh:83::83:yani çarşamba sabahııı
bilek mi dedin
ne yaptın kız sen.resmen tüm düşüncelerimi yıktın bu konuyla ilgili:84::84::84::84::84::84::83::83::83::83::83:
bence eğer çatınve bebeğin pozisyonu uygunsa normal senin içindaha iyi vaji konusnda yani bend eolma yolundaydım neyseki doktorun bazı talimatları direkten döndürdü beni
sanada canımm koklarım minik pamuğunuIyi geceler kızlarrr..ben yatıyım artıkın,gerçi yeni gelmiştim ama ,1-2 ssate kadar kızım uyanırr...bende bu arada uyuyum birazz...ağrısız ,sızısız ,bol uykulu ,rahat bi gece diliyorum hepinize kızlarr
bilek mi dedin
ne yaptın kız sen.resmen tüm düşüncelerimi yıktın bu konuyla ilgili:84::84::84::84::84::84::83::83::83::83::83:
sağol canım sıka sıka dişlerim kırıldıayyy canım benim yaaa..geçmiş olsun çook...sık dişini az kaldı özgüre kavuşmanaa
yaaa öylemi oluyomuşş abooo bana öle yapmasınlar folloş olur münüşüm gerçi olan olmuş tipten çıkmış zaten olsa ne yazar demi.. valla yaptım sanse ama şaşırıdmda yani hatta saçma salak şeyler düşündümmesela eşimin bir deli olduğunu orası dipsiz bi kuyu halbuki neyse susuyorum yanlış anlaşılmalara meyil vermeyim :))
geçmiş olsun canom son 1 e girdin ve allahın izniyle bitirsin allah yardımcın olsun sağlıkla yavrunu al kucağıan inşallah
bu arada bu allah kurtarsın lafına bazen takılıyorum bende kullanıyorum tabi sen demişsin ya koridorda dolaşırken birbirimize allah kavuştursun dedik aklıma geleni anlamışsındır
yaaa öylemi oluyomuşş abooo bana öle yapmasınlar folloş olur münüşüm gerçi olan olmuş tipten çıkmış zaten olsa ne yazar demi.. valla yaptım sanse ama şaşırıdmda yani hatta saçma salak şeyler düşündümmesela eşimin bir deli olduğunu orası dipsiz bi kuyu halbuki neyse susuyorum yanlış anlaşılmalara meyil vermeyim :))
1:
acilden geliyoruzzzzzzzzzzzzzzz
sağlık ocagına gittik saat 4 gibi gögüs agrım dayanılmaz dereceye gelince kalp atışlarımız normal çıktı parol iç dedi
testler istedi nts istedi indik kan idrar verdik çıktık 4. kata nts boş yokmuş dogum bekleyen bir kadının odasına alıyolardı beni takiiiii
bu akşamı saymazsak egerrrrr yarın sabahhhh:83::83:yani çarşamba sabahııı
AYY KEŞKE SÖYLEMESEYDİMMM .. ama göremedim belki daha zadır kızzz..düşünme düşünme ,bak benim canım çok acıdı ama 15 sn falan sürdü sadece ,yani ben zaten o an yaşadığım hiç bişeye odaklanmadım sadece bebeğimi düşündüm ,bebeğime kavuşmam için bunları yaşamam gerekiyodu ve yaşadım geçti gitti...ufacık bi detay bu doğum olayı ve bebeğimin yanındaa...
tatlı uykulariyi geceler kızlar.kocam HADEEEEEE UYUYAMIYOOOM diye feryadediyo,allah herkese rahatlık versin annecikler...
havanı yerim seninsağol canım sıka sıka dişlerim kırıldıciddiyim arka dişim kırılmıştı iyice gitti annem her bebek bir diş götürür derdi deeeeeeeeee inanmazdım
sağol canım valla bitti artık darısı başınıza dogum yapıp şimdi bebiklerini kucaklarına alanlar kervanına katılmama son 1 gün:83::83::83::83::83::83:
testerekaç onu reald olarak izlemeli aman izleme zaten zor bela iki damla süte kavuştun allah korusun bakma sen bakma bakma sanse bakma ( yinelemelerim fatmagülün abisindne kalma)
ben kaçıyıım ..eşim testere izliyo ,bende korkuyoruumm:18::18::18:
orada termine giderken sölemiyolarmıben sizden duyuyordum cati muayenesi diye hep korkuyodu burdaki kizlar fransada oldugum icin terimler farkli acaba bu cati muayenesi ne diye dusunuyordum bana ne zaman yaparlar cok acirmi fln diyordum ki ogrendim ne oldugunu :) ogrendigimdede 3 kez yapilmisti bana aaa bumuymuss dedim :))
geçmiş olsun canom.dayan 1 günün kaldı Allahın izniyle kavuşcan oğluşuna.
sağol canım dayanıyorum valla en buyuk korkumda münüşe müdahale edemedim agrılardan dolayı ulaşamıyom doguma alırlar diye çok korktumyarın münüşe bakım yapcem bakalım olmadı ben yatcem kardeşim yolcek
sağol canım dayanıyorum valla en buyuk korkumda münüşe müdahale edemedim agrılardan dolayı ulaşamıyom doguma alırlar diye çok korktumyarın münüşe bakım yapcem bakalım olmadı ben yatcem kardeşim yolcek
orada termine giderken sölemiyolarmıoo sen çatı bacadan geçmişsin hemd ebilmedne aslında en güzeli o galiba bilmemek insan bilince düşününce stres yapıyo kasılmadan çatıda daralıyo
]
yoldur annem yoldur sezo olucan uzun süre yolamazsın e jiletlede eğilip doğrulman biraz zaman alacağından yapamazsın iyisimi parlşat münüşü ben bugün parlattım çirkinimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?