ay anneme dedim ki hastaneden gelince jiletmi vursam annem sanki adam öldürmüşüm gibi manyakmısın seeeeeeeeeeeenn diye bagırınca dedim halka yeteri kadar açtım kuafördekilere meze edememkim alcak kardeşim atladı süpermen gibi ben alırım diye cila çekelim yarın münüşee madem dogumda
parlak ışıkların altında sahne alacak süsülemek lazım
inşallah üle olur,sağolasın cevap için.bursadayımseninki biraz şansszlık olmuş ama ümidini yitirme belki gelecek dr iyi olur ve memnun kalırsın
hangi ildensin?
bugünlerde dr.lar muayeneleri kapatıyorlar yada hastanelerinden ayrılıyorlarya çok kişi var aynı durumda.eşimde hep iyimserdir,belki böylesi daha hayırlıdır deyip duruyor.inşallah üledir.canım aynı dertten müzdaribim canım allah kolaylığını vercek inş
wuuu çok güzel hareketlet bunlarr...beğendim kaynananıı..ama şımarmasın çok,sende çok hevesli gözükme ,öööle bi tşkr et geçç...
canım benimde 9 pardon 8 ay gittiğim dr . acil doğum yaptığım için gelemedi ve başka dr.ç girdi sezeryana..normal doğum olsa kesin isterdşm ,tutardım münüşü ama,sezeryan olunca bende ses etmedim ,Allah a şükürde sorun yaşanmadı...umarı senide herşey istediğin gibi olur...
geçmiş olsun cnm,sağlıklı uzun ömürlü olsun bebeğin,sen kurtulmuşsun,bizimde Allah yardımcımız olsun.
deniz kızzz bütün sarelermi güzel duduşlu oluyo acabaaamaşallahh....
kızlaaar fatoşu gören oldumuuu?? gerçi ben görmedim kimsede görmemiştir ,muayeneye gitti ses çıkmadıı ...bizi aldığı tulum geldi teşekkür etmek için kaçkere aradım ama telefon kapalıı ..inşallah herşey yolundadıırr..çok merak ediyoruuummm:26::26::26:
bugün güzel bı gün
yenidogan yoğun bakıma aldı ogluslarimin güzeller güzeli ablaları
gördüm minicik elleri kollarını sumocular gibi sarmışlar küçücük baslarını
makinadan süt de sağdık verdik hemşire ablalarına
bugün ilk kez gördüm oksijene alistiriyolar prenslerimi
dua edin bana ne olur.
sezodan korkmayın sakın he
yanimda normal dogum oldu kadın inim inim inledi :))
sezeryan diye ağladı ama normal doğurdu
dikiş ağrım yok gazım oldu onuda hallettik
cok iyiyim bebeklerimi gördüm morelim süper yarın ne kdar burda olduğumuz belli olucak
bebeklerimle evime gider onları pamuklara saracağım günleri heyecanla bekliyorum.
:86:
yanlış hatırlamadıysam yşlzytnin fikriydi ruj sürmek unutma enn pempesindne bulundur sezeoya girmedenay anneme dedim ki hastaneden gelince jiletmi vursam annem sanki adam öldürmüşüm gibi manyakmısın seeeeeeeeeeeenn diye bagırınca dedim halka yeteri kadar açtım kuafördekilere meze edememkim alcak kardeşim atladı süpermen gibi ben alırım diye cila çekelim yarın münüşee madem dogumda
parlak ışıkların altında sahne alacak süsülemek lazım
yok bebem yok daha doğuramadım bu kızın pek gelmeye niyeti yokesmer bu saatlerde buradaolurdu yoksa yoksa yoksaaaaaaa
acilden geliyoruzzzzzzzzzzzzzzz
sağlık ocagına gittik saat 4 gibi gögüs agrım dayanılmaz dereceye gelince kalp atışlarımız normal çıktı parol iç dedi
dr içtik 1.5 saat geçti yok geçmiyor sancılar artık aglıyorum acıdan takatım kalmadı yemek yiyemiyorum içim eziliyor sanki
sonra hastaneyi aradık gelin ihmal etmeyin dediler gittik nöbetçi dr vardı anlattım agrılarımı şikayetimi gebelik zehirlenmesi olabilir dedi
testler istedi nts istedi indik kan idrar verdik çıktık 4. kata nts boş yokmuş dogum bekleyen bir kadının odasına alıyolardı beni takiiiii
kadın bagırana kadarkocası kapıda dedim dogummu evet dedi ben çok korktum dedim hemşireye ben girmem bu odaya aglarım psikolojım
bozulur dayanamam bende dogururum sonra başka odaya aldılar beni orada boş gebelik sonucu kürtaj olan bir kadın yatıyordu
oturdum annemle eşimde yoldaydı boş nts bulamadık 15 dk bekledim sıkıldım odadan çıktım koridora eşimin yanına baktım bir kadıncagız
kocası elinden tutmuş yürüyolar beni aglarken görünce allah kurtarsın dedi amin senide dedim yok ben dogurdum dedi şok oldum dün dogum
yapmış sezeryan karnı oldugu gibi duruyor inanamadım neyse nts boşaldı odaya geçtim yataga yatamadım resmen kitlendim aglaya aglaya yattım
oglumda sağolsun çok hareketliydi canım çok yandı ama allaha şükür bebişte sorun yokmuş indik dr a baktı baktı gebelikle ilgili sorun yok
herşey normal dahiliyeye göndereyim seni dedi aşagıyı aradı indik dedim eşimle anneme ya boşverin her adım para doguma para kalmadı 1 gün daha çekerim bu acıyı sinir olup çıktık geldik annem utuyle havlu ısıtıp agrıyan yerime koydu bir kaç kere iyi geldi ama hala acıyor agrıyor allahım yardım etsin
inşallah doguma kadar geçerr
bu akşamı saymazsak egerrrrr yarın sabahhhh:83::83:yani çarşamba sabahııı
yok bebem yok daha doğuramadım bu kızın pek gelmeye niyeti yok
geçmiş olsun cnm ya bence doğum stresinede girdin ya oda etkiledi seni tatlım
neyse canım artık ıs ısten gectı bıdaha yaptırmassın laf ederlersede sen yuzlerıne vur hatta sorarlars napıosun dıe bı ara ıs yapıorum deaynen ben de öyleyim demek ki normal.
keşke kadın tutsaydım iş işten geçti artık bu da bana iy iderso ldu ama bi daha aslaaa
yok canım mahsus değil kendi evlerinde böyleler. ya benim yengem yalvarırdı bize evini temizleyelim diye ben yalvarıyorum temizliğe gelmesinler diye :)))) nasıl bi iş anlamadım
hayatım ben dun serdım bugun heryer toz bence duzzenlı usten yapmak daha ıyı sonra cokyorucu oluyoHoşbuldum canım annemi gönderdim artık biraz daha sık takılırım ev işine girişmessem yine bu hafta seriyim diyorum herşeyi... Benimde bütün karnım kasılıyo sinem aynen senin gibi bakalım hangimiz doğurcaz :))
sağlık ocagına gittik saat 4 gibi gögüs agrım dayanılmaz dereceye gelince kalp atışlarımız normal çıktı parol iç dedi
dr içtik 1.5 saat geçti yok geçmiyor sancılar artık aglıyorum acıdan takatım kalmadı yemek yiyemiyorum içim eziliyor sanki
sonra hastaneyi aradık gelin ihmal etmeyin dediler gittik nöbetçi dr vardı anlattım agrılarımı şikayetimi gebelik zehirlenmesi olabilir dedi
testler istedi nts istedi indik kan idrar verdik çıktık 4. kata nts boş yokmuş dogum bekleyen bir kadının odasına alıyolardı beni takiiiii
kadın bagırana kadarkocası kapıda dedim dogummu evet dedi ben çok korktum dedim hemşireye ben girmem bu odaya aglarım psikolojım
bozulur dayanamam bende dogururum sonra başka odaya aldılar beni orada boş gebelik sonucu kürtaj olan bir kadın yatıyordu
oturdum annemle eşimde yoldaydı boş nts bulamadık 15 dk bekledim sıkıldım odadan çıktım koridora eşimin yanına baktım bir kadıncagız
kocası elinden tutmuş yürüyolar beni aglarken görünce allah kurtarsın dedi amin senide dedim yok ben dogurdum dedi şok oldum dün dogum
yapmış sezeryan karnı oldugu gibi duruyor inanamadım neyse nts boşaldı odaya geçtim yataga yatamadım resmen kitlendim aglaya aglaya yattım
oglumda sağolsun çok hareketliydi canım çok yandı ama allaha şükür bebişte sorun yokmuş indik dr a baktı baktı gebelikle ilgili sorun yok
herşey normal dahiliyeye göndereyim seni dedi aşagıyı aradı indik dedim eşimle anneme ya boşverin her adım para doguma para kalmadı 1 gün daha çekerim bu acıyı sinir olup çıktık geldik annem utuyle havlu ısıtıp agrıyan yerime koydu bir kaç kere iyi geldi ama hala acıyor agrıyor allahım yardım etsin
ayyyy yarın bu saatte oglum dünyaya gelmiş olacakkkkkkkk
cok heycanlı ya :) bugece uyuyamazsın hos uyudugumuz yokda bgece hıc gecmez hayırlı haberlerını alırız ınsallah yarın bu saatlerde
valla dogru dedin canım uyku uyuyabilene aşkolsun yarasa gibiyim mübarek saat 3 te dalar gibi oldum 5 te uyandım yatakta tavanı izleyip yarın ne olur diye düşünüyordumson yapacaklarımı listeledim[/QUOTarkadaşlar bişe soracam ben dün kan testi yaptırdım b-hcg degrim 35.5 sizce nedr doktor bidaha gel anlaymadım dedi
slm kızlar ıkı gündür karnım çok kasılıyo korkuyorum erken doğacak dıye o kadar sertleşiyorki yatamıyorum bıle dün sinirimden ağladım.
ahtermina kendini yormadan yavaş yavaş hergün bir odanı temizleseydinde çagırmasaydın keşke sonra onun lafı oluyo temızledım dıye. benım kaynana ben doğuma gittim ankaraya annemlerın yanına evımı temızleyıp gıttım 1,5 ay annemlerde kaldım eşim evdeydi ben evıme dönmeden memleketten kaynanam gelmiş o gelmeden gıdıp ben temizlik yapayım dıye neyse o geldı bı hafta sonrada ben döndüm yaptıgı bi süpürge tutup silmiş evfı temızledımde temızledım deyıp durdu bende anne naptın halımı sildin dedim.
çok sevindim canım Allah daha da iyilik versin.inş. hemencecik evinize dönersiniz minik prenslerinle
biz de pazar gece izledik canım o filmi güzeldi ama okadar küfürlü ki.eşinden başkasıyla izlenmez zaten
canını sıkma canım olan olmuş.yavaş yavaş yap işlerini hatta tek yapma eşinle falan yap bence son günlerimiz dikkatli ol.keşke hiç gelmeselermiş.
geçmiş olsun iremcim.terlemek çok iyi gelir iyi yapmışsın.ve her terledğinde üstünü değiştirmek te çok iyi.inş. sabah daha iyi olursun.
yok canım hiç güzel değildi bizce,başladık diye bitirdik ama zoraki işte...
valla temizligimi ben kendim yaptim camlarimi sildim mutfak dolaplarimi sildimmm temizledimm banyo tuvalet hergun temizliyorum zaten gardolabimi doktum icini disini iyice sildim bazamin altindakileri teker teker elden gecirdim kaynanamda bir kere tlf acti ne yapiyorsun diye temizlik dedim bende geliym o zaman dedi yok gerek yok fln dedim kabul etmedi kizi okuldan gelince hemen gelecegini soyledi bende sandimki baktigi torununu kizina birakacakta gelicek bana yardim edicek :)) kadin geldi torunu torbasi yaninda ''ayyy bu evin hali neee ne kadar cok camasiriniz varr'' dedi ben bazanin icine girmisim resmen yatak odasii berbat durumda heryer heryerde ellerini birbirine bagladi su valizide dolabin ustune koy dedi bende oyle yapicam suralar bir duzene girsinde dedim. sonra kizinida aldi salona gecti baktim biri bir koltukta digeri bir koltukta uzaniyolartorunuda benim yanimda yatak odasinin perdesine asiliyo etrafi kirletiyo elinede ekmek vermisler tovbe est.. bende manzaraya dayanamayip kizdim cocuga ''birde seninlemi ugrasicam'' dedim yazik cocugun ne sucu var barii cocuga sahip ciksinlar yardim etmiyosunuz dimiiii :84::84: kaynanamda (oz teyzem kendisi) ''hadi hadiiiiiiiii gidelim surdannnn!!!'' dedi sinirlendi gitti. bende hiiic sormadim nereye gidiyosun ne yapiyosun diye saolsun hic bir yardimini gormedim ne dugunumde ne baska biseyde annecagizim yoruldu kosturdu ama fransadayim annem yanimda deil burda her isimi kendim yaptim minnet etmem seytan gorsun yuzlerini zaten gelseler elleri dursa dilleri durmaz sinir ederler beni giderler evlerine..
ay sinirlendim yine
bugün baya temizlikten konuşmuşsunuz benimde sağolsun annem geçen hafta 3 gün bendeydi heryeri temizledi cam sildi koltukları yıkadık sildi halılarımıda yıkatmaya vermiştim onlarıda yaymadım sonra yayarım ev temiz oldu yani..ne kaynanadan ne görümceden hayır yok valla varsa yoksa annen..bu arada çarşamba doktora gidicem bakalım bizim beyefendi napıyor hiç çıkmaya niyeti yok valla
[arkadaşlar bişe soracam ben dün kan testi yaptırdım b-hcg degrim 35.5 sizce nedr doktor bidaha gel anlaymadım dedi
hıc bıtmıyokı yapıcaklar eksıkler of daral geldı bana tambıttı dıyorumbısey cıkıyo onun ıcın kendımı dısarı atıcamvalla dogru dedin canım uyku uyuyabilene aşkolsun yarasa gibiyim mübarek saat 3 te dalar gibi oldum 5 te uyandım yatakta tavanı izleyip yarın ne olur diye düşünüyordumson yapacaklarımı listeledim
bu arada günaydın .
sinemcim madem evle uğraşmıyacan bugün enerjini yollasan bana çok ihtiyacım olacak çoook :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?