2011 Ekim Anneleri

seninki biraz şansszlık olmuş ama ümidini yitirme belki gelecek dr iyi olur ve memnun kalırsın
hangi ildensin?
inşallah üle olur,sağolasın cevap için.bursadayım
canım aynı dertten müzdaribim canım allah kolaylığını vercek inş
bugünlerde dr.lar muayeneleri kapatıyorlar yada hastanelerinden ayrılıyorlarya çok kişi var aynı durumda.eşimde hep iyimserdir,belki böylesi daha hayırlıdır deyip duruyor.inşallah üledir.

Allah şifa versin bebişlerineinşallah bir an önce kucaklayıp koklarsın,moralini yüksek tut.:80:

yanlış hatırlamadıysam yşlzytnin fikriydi ruj sürmek unutma enn pempesindne bulundur sezeoya girmeden süsüde tam olsun guççük hanımın ayy iigeceler cozuttum yaa

esmer bu saatlerde buradaolurdu yoksa yoksa yoksaaaaaaa
yok bebem yok daha doğuramadım bu kızın pek gelmeye niyeti yok

geçmiş olsun cnm ya bence doğum stresinede girdin ya oda etkiledi seni tatlım

yok bebem yok daha doğuramadım bu kızın pek gelmeye niyeti yok

geçmiş olsun cnm ya bence doğum stresinede girdin ya oda etkiledi seni tatlım

bence senin kız bir kaç damat adayı dogsun diye bekliyo sevdiğim oglan bana abla demesinn diye

sağol canım yok ya stres degil ya ters bir hareket yaptım yada üşüttüm annemin dediğine göre

kızlar biz yatıyoruz size güzel huzurlu derin uykular güzel bebişlerinizi görün inş. rüyanızda.

kapanışı ben yaptım madem açılışta benden olsun GÜNAYDINNNNNNNN

eh malum yarın ANNE oluyorum heyecan ve bu gögsümdeki agrı beni uyutmadı pek:82:

herkese gunaydın bugun cok guzel gecsın
neyse canım artık ıs ısten gectı bıdaha yaptırmassın laf ederlersede sen yuzlerıne vur hatta sorarlars napıosun dıe bı ara ıs yapıorum de
hayatım ben dun serdım bugun heryer toz bence duzzenlı usten yapmak daha ıyı sonra cokyorucu oluyo evden kacmayı planlıyorum bugun yapmıycam bısey pasaklı olucam bende

canım cok gecmıs olsun ben didim size dogumdan sonra bebe cıktı dumduz olucak dıye beklemeyın ona gore kıyafet goturun o karınhemen ınmez oyle dıye ama gormenız lazı<mıs umarımhersey yolunda gıder canım

ayyyy yarın bu saatte oglum dünyaya gelmiş olacakkkkkkkk

cok heycanlı ya :) bugece uyuyamazsın hos uyudugumuz yokda bgece hıc gecmez hayırlı haberlerını alırız ınsallah yarın bu saatlerde

cok heycanlı ya :) bugece uyuyamazsın hos uyudugumuz yokda bgece hıc gecmez hayırlı haberlerını alırız ınsallah yarın bu saatlerde

valla dogru dedin canım uyku uyuyabilene aşkolsun yarasa gibiyim mübarek saat 3 te dalar gibi oldum 5 te uyandım yatakta tavanı izleyip yarın ne olur diye düşünüyordum son yapacaklarımı listeledim

tşk ederim canım. benimki her telefonu öyle açtı zaten gelinin evini temizliyoruz amannn bu sondu da dur bakalım daha bu işin doğumu var o zaman mecbur birlikte oalcaz ben çıldırırm herhalde artık (

sağ ol canım. evet keşke ((

yok canım hiç güzel değildi bizce,başladık diye bitirdik ama zoraki işte...

keyfe keder dedikleri bu olsa gerek :)) ya ben de kendim yapınca çok iyi hissediyorum eve yoruluyorum ama içime sinmiş oluyo ama el işte napacan nazlıcım. seninki de ayrı garipmiş ha. ay gelmesinler tövbe tövbe sabah sabah gerildim yine .:))

anne gibisi var mı ya elinize sağlık

canom geçmiş olsun az kaldı yarın bu saatlerde özgürünü alırsın belki kucağına hadi bakalım

bu arada günaydın .
sinemcim madem evle uğraşmıyacan bugün enerjini yollasan bana çok ihtiyacım olacak çoook :)))

[arkadaşlar bişe soracam ben dün kan testi yaptırdım b-hcg degrim 35.5 sizce nedr doktor bidaha gel anlaymadım dedi

adet tarihin geçtikten sonra yaptırdıysan düşük çıkmış ama adetin geçmeden yaptırdıysan degerlerin yükselip yükselmediğini anlamak için tekrar test isteyecek inş. hayırlı haberlerle dönersin

Saat 7 den beri ütü yapıyorum çok yoruldum ya bir daha bu kadar biriktirmeyeceğim Bir de bugün evi silip süpürdüm mü bir posta da çamaşır yıkadım mı yeter de artar bana. Uyuyamıyorum bu aralar geceleri ama sabahları da bir o kadar güzel uyuyorum nolucak böyle yarasa gibi oldum :44::44:

günaydın kızlar,
kahvaltımı yaptım, eşimi yolcu ettim,
kızım için radyoda türkü dinliyorum,
güzel bir gün geçirmemiz dileğiyle diyor
geçmişi okumaya gidiyorum.

valla dogru dedin canım uyku uyuyabilene aşkolsun yarasa gibiyim mübarek saat 3 te dalar gibi oldum 5 te uyandım yatakta tavanı izleyip yarın ne olur diye düşünüyordum son yapacaklarımı listeledim
hıc bıtmıyokı yapıcaklar eksıkler of daral geldı bana tambıttı dıyorumbısey cıkıyo onun ıcın kendımı dısarı atıcam
bu arada günaydın .
sinemcim madem evle uğraşmıyacan bugün enerjini yollasan bana çok ihtiyacım olacak çoook :)))

yollayım hayatım coluk yok cocuk yap ac guzel bı muzık once heryerı topla duzelt sonra mısgıbı bı su hazırla tozları al mutfagı temızle banyoyu temızle sonra soyle domestoslu fılan bı su yap yerlerı sıl mıs gıbı sonrada supur susle 2 saat surmez pratık bı yemek at gec tv karsısına al utunu sonra duzenlencek seyler varsa dolap vs onu yap hap hatta yemek yapma kocıs gelsı gıdın evın eksıklerını tamamlayın sonra bırseyler yemeye gıdın ay cocuk olmasa yaparı hepsını bıde suslenırım valla bugunlerı arıycaksınız nasıl ıs yapasım geldı ama bugun koca nobetcı yarın evde kont. de var dıyorum yarın kont gelınce kocayı cocukla yollıyım ben ıs yapıyım onunıcınde dokunmıyım bugun durabılırsem bakalım nekadar durabılcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…