bugün güzel bı gün
yenidogan yoğun bakıma aldı ogluslarimin güzeller güzeli ablaları
gördüm minicik elleri kollarını sumocular gibi sarmışlar küçücük baslarını
makinadan süt de sağdık verdik hemşire ablalarına
bugün ilk kez gördüm oksijene alistiriyolar prenslerimi
dua edin bana ne olur.
sezodan korkmayın sakın he
yanimda normal dogum oldu kadın inim inim inledi :))
sezeryan diye ağladı ama normal doğurdu
dikiş ağrım yok gazım oldu onuda hallettik
cok iyiyim bebeklerimi gördüm morelim süper yarın ne kdar burda olduğumuz belli olucak
bebeklerimle evime gider onları pamuklara saracağım günleri heyecanla bekliyorum.
:86:
esımde dogumun yakın old.duyunca ılk dedıgı seyy bıran once ıyıless yoksa doguramazsın dedım nıye ıllakı dogacakk eee dedı senın ayakta durmaya takatın yok ıkınmaya nasıl olcakkk...
Günaydın kızlar hepiciğinizeee geçmişe bakamadık malesef çok fazla birikmiş umarım oğlum için affedersiniz beni :) bizim haberlerimizi size ileten teyzoşlardan , tebrik eden teyzoşlarımızla hastanede bizi arayarak desteklerini esirgemeyen vee bizi çookk mutlu eden teyzoşlarına da çok çok çok teşekkür ederiz
Ben gayet iyiyim doğum çok başarılı ve ağrısız geçti maşallah oğlum biraz sarılık oldu dualarınızı bekliyoruz zaman bulunca doğum hikayemizi yazacağız inşallahh
Bu arada dün EDUT arkadaşımız doğum yaptı
Günaydın kızlar hepiciğinizeee geçmişe bakamadık malesef çok fazla birikmiş umarım oğlum için affedersiniz beni :) bizim haberlerimizi size ileten teyzoşlardan , tebrik eden teyzoşlarımızla hastanede bizi arayarak desteklerini esirgemeyen vee bizi çookk mutlu eden teyzoşlarına da çok çok çok teşekkür ederiz
Ben gayet iyiyim doğum çok başarılı ve ağrısız geçti maşallah oğlum biraz sarılık oldu dualarınızı bekliyoruz zaman bulunca doğum hikayemizi yazacağız inşallahh
Bu arada dün EDUT arkadaşımız doğum yaptı
günaydın hanımlar...ben hala doğuramadım!!!dr.a gittik geldik bugün ve aynı terane..açılma aynı silinme aynı hiç bi icraat yok!!dr 40+6 ya kadar beklerim dedi..suni sancı veririz olmadı sezeryan!!!offf yaa çok kötüüm yaa..sıkıldım ağladım ağlıycam şuan yaa..hiç mi bi gelişme olmaz yaa..
yaniii benim morali sıfır sıfır sıfır bu adam gibi!!
[video=youtube;iU6DL_ssdQw]http://www.youtube.com/watch?v=iU6DL_ssdQw[/video]
herkese günaydın
günaydın hanımlar...ben hala doğuramadım!!!dr.a gittik geldik bugün ve aynı terane..açılma aynı silinme aynı hiç bi icraat yok!!dr 40+6 ya kadar beklerim dedi..suni sancı veririz olmadı sezeryan!!!offf yaa çok kötüüm yaa..sıkıldım ağladım ağlıycam şuan yaa..hiç mi bi gelişme olmaz yaa..
canim uzme kendini bukadar ay sabirsizlikla guclukle bekliyorsun az kaldi dayan belli ki yaramaz annesinin konforlu gobisini birakmak istemiyor
Canım bozma moralini hiç şu an seni çok çok iyi anlıyorum ne kadar sıkıldığını ve sabırsızlandığını biliyorum. Ama hiç de belli olmaz belki birazdan suyun gelecek hastaneye zor yetişeceksin en hayırlısı ne zamansa o zaman gelsin bebişlerimiz
canim uzme kendini bukadar ay sabirsizlikla guclukle bekliyorsun az kaldi dayan belli ki yaramaz annesinin konforlu gobisini birakmak istemiyor
günaydın kızlar çok şükür bugün kendimi daha iyi hissediyorumdoktorun öksürük için verdiği şurup ve burun için verdiği fısfıs mucize gibi dün kullandım bugün burnum açık ve bu saat oldu daha öksürük krizine girmedim
gebelikte kullanımının sakıncalı olmadığını söyledi
nasonex burun fısfısı
mukoral 30mg/5cc şurup öksürük için
aytencim geçmiş olsun senin gripte uzatmış baya benimde bu 2.haftamdı istersen dene bu ilaçları tatlım bana çok iyi geldi hemde 1 günde
biz gidip kahvaltımızı yapalımda şu mucize ilaçlarımızdan içelim
iyi olmana sevindim tatlım, dün sağlık ocağındaki doktor ilaç vermedi, minoset içebilirsin dedi, burnum için de ılık tuzlu su çek dedi...
sabah da kahvaltımı yaptım, acı biber vardı dolmalık eşim istemişti, onu doldurayım dedim, temizledim yıkarken bir öksürük tuttu midede ne var ne yok lavoboya gitti... :-((( şimdi de ellerim yanıyor, doldururken eldiven taktım, keşke temizlerken de taksaydım... biraz daha toparlanayım da tavuk alıp çorba yapacağım, iki hastaya anca tavuk çorbası fayda eder değil mi...))
[video=youtube;iU6DL_ssdQw]http://www.youtube.com/watch?v=iU6DL_ssdQw[/video]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?