2011 Ekim Anneleri

hadi gözün aydın, oğullarını görüp rahatlamışsın,
en kısa zamanda sağlıkla einize götürmeniz dileğiyle, allah analı babalı büyütsün

esımde dogumun yakın old.duyunca ılk dedıgı seyy bıran once ıyıless yoksa doguramazsın dedım nıye ıllakı dogacakk eee dedı senın ayakta durmaya takatın yok ıkınmaya nasıl olcakkk...

Geçmiş olsun irem, diğer tüm hasta arkadaşlara da...
Topikte salgın var herhalde, ben de iyileşemedim 2 hafta olacak nerdeyse, eşimde başladı burnunu silmeye, Allahtan o ilaç alabiliyor, annem de bana "iyileşemedin gitti, çocuğa bulaştıracaksın" dedi dün... ))

ben cıkıyorum kıslar by :79:

Günaydın kızlar hepiciğinizeee geçmişe bakamadık malesef çok fazla birikmiş umarım oğlum için affedersiniz beni :) bizim haberlerimizi size ileten teyzoşlardan , tebrik eden teyzoşlarımızla hastanede bizi arayarak desteklerini esirgemeyen vee bizi çookk mutlu eden teyzoşlarına da çok çok çok teşekkür ederiz
Ben gayet iyiyim doğum çok başarılı ve ağrısız geçti maşallah oğlum biraz sarılık oldu dualarınızı bekliyoruz zaman bulunca doğum hikayemizi yazacağız inşallahh

Bu arada dün EDUT arkadaşımız doğum yaptı

Herkese gunayydıınn
Hepimiz icin guzel bir gun olur umarım.
Yeni uyandım kahvaltı yapıcam az sonra.
Kahvaltı yaparken gecmisi okuyayım cok devamsızlık yaptım.
Simdilik optuk sizi teyzoslarr mmucckkss

Gözünüz aydın. dilerim oğlun sarılığı hemen atlatır ve sütün bol olur oğluna yarar ve hemen düzelir
allah analı babalı büyütsün bebeklerinizi

Özlem tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün oğlun hemencecik iyileşir umarım Doğum hikayeni sabırsızlıkla bekliyoruz :)

günaydın hanımlar...ben hala doğuramadım!!!dr.a gittik geldik bugün ve aynı terane..açılma aynı silinme aynı hiç bi icraat yok!!dr 40+6 ya kadar beklerim dedi..suni sancı veririz olmadı sezeryan!!!offf yaa çok kötüüm yaa..sıkıldım ağladım ağlıycam şuan yaa..hiç mi bi gelişme olmaz yaa..
yaniii benim morali sıfır sıfır sıfır bu adam gibi!!

[video=youtube;iU6DL_ssdQw]http://www.youtube.com/watch?v=iU6DL_ssdQw[/video]

Canım bozma moralini hiç şu an seni çok çok iyi anlıyorum ne kadar sıkıldığını ve sabırsızlandığını biliyorum. Ama hiç de belli olmaz belki birazdan suyun gelecek hastaneye zor yetişeceksin en hayırlısı ne zamansa o zaman gelsin bebişlerimiz

allah bilio ne zaman vaktinin dolcağını ama ne biliim son 6 gün 6 günde doğdu doğdu doğmadı müdahaleli olcak aklımda bi sürü salak seneryo var yaa.. suni sancı vercekler ama hiç bi halta yaramıycak boşu boşuna vücudu zorlıycam o yüzden suni sancı dendiğinde direk sezeryan istiyim diorum..
ee sezeryan istiyceksem şimdi neyi bekliyorum diorum off çok karışık kafam..sezeryandan da korkuyorum..allahım yardımcımız olsun hepimizin..

canim uzme kendini bukadar ay sabirsizlikla guclukle bekliyorsun az kaldi dayan belli ki yaramaz annesinin konforlu gobisini birakmak istemiyor[/QUOTE]

yaa ne biliiim çok yoruldum beklemekten...belki gerçekten baktı hayat şartları zor gelmek istemio..
bide burda yaşayan vardı hani şu karın sertleşerek ağrısız kasılmalar..eğer düzenli ise onlar doğum sancısıymış..not etmemi söledi o kasılmaları..yarım saatte bir gelmeye başladıysa hazırlanmalısın dedi..sizinde haberiniz ola..

günaydın kızlar çok şükür bugün kendimi daha iyi hissediyorum doktorun öksürük için verdiği şurup ve burun için verdiği fısfıs mucize gibi dün kullandım bugün burnum açık ve bu saat oldu daha öksürük krizine girmedim
gebelikte kullanımının sakıncalı olmadığını söyledi
nasonex burun fısfısı
mukoral 30mg/5cc şurup öksürük için
aytencim geçmiş olsun senin gripte uzatmış baya benimde bu 2.haftamdı istersen dene bu ilaçları tatlım bana çok iyi geldi hemde 1 günde

biz gidip kahvaltımızı yapalımda şu mucize ilaçlarımızdan içelim

canim uzme kendini bukadar ay sabirsizlikla guclukle bekliyorsun az kaldi dayan belli ki yaramaz annesinin konforlu gobisini birakmak istemiyor

yaa ne biliiim çok yoruldum beklemekten...belki gerçekten baktı hayat şartları zor gelmek istemio..
bide burda yaşayan vardı hani şu karın sertleşerek ağrısız kasılmalar..eğer düzenli ise onlar doğum sancısıymış..not etmemi söledi o kasılmaları..yarım saatte bir gelmeye başladıysa hazırlanmalısın dedi..sizinde haberiniz ola..[/QUOTE]

kübracım biz hep demiyomuyuz hayırlısıyla sağlıkla zamanında gelsinler diye demekki daha zamanı varmış tatlım azcuk daha dursun çocuk caaz rahat bırak ben bile küççüklerden olmama rağmen çok sıkıldım seni çok iyi anlıyorum Allah yardımcın olsun tatlım ama çok çok az kaldı artık kaçarı yok

iyi olmana sevindim tatlım, dün sağlık ocağındaki doktor ilaç vermedi, minoset içebilirsin dedi, burnum için de ılık tuzlu su çek dedi...

sabah da kahvaltımı yaptım, acı biber vardı dolmalık eşim istemişti, onu doldurayım dedim, temizledim yıkarken bir öksürük tuttu midede ne var ne yok lavoboya gitti... :-((( şimdi de ellerim yanıyor, doldururken eldiven taktım, keşke temizlerken de taksaydım... biraz daha toparlanayım da tavuk alıp çorba yapacağım, iki hastaya anca tavuk çorbası fayda eder değil mi... ))

canım benim yaa
tatlım banada sadece parol yada minoset kullanabilirsin demişti diğer doktorlar ama malesef yeterli gelmedi inşallah sen atlatırsın içini karartmıyayım ama beni tavuk çorbasıda iyi edememişti
ay koku alabiliyorum hafiften ve tad ne çok özlemişim

canım moralini bozma.
yürüyüş yapıyor musun?
arkadaşım bana yerde yemek yememi ve bağdaş kurmamı söylemişti.
doğumu rahat olarak yapmamızı sağlıyormuş
bir de en kolay doğum yapanlr mısır kadınları imiş, bağdaş kurmalarının çok etkisi varmış.
dilerim 1-2 güne kadar sende doğurursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…