2011 Ekim Anneleri

annem de tamm tersını soyluyor ınsanın etı kemıgınden ayrılır gıbı agrıyor herbı tarafı dıyor...o yuzden de benı gordukce bugun yarın dogurursun sen dıyoo

bende dun oyle okudum hayirlisi bakalim :26:

hergün aynı saatte süt içmekten şu megnezyum ilacını içmekten ööö geldi kuscam valla

Annelik kolay degil iste onlar icin yapiyoruz :97:

canım çok geçmiş olsun
benim ve bkaç arkadaşın daha bebeklerin kilosu azdı ama bize böyle renkli doppler falan yaptırmadı doktorlar.
hhay allah ya hayırlısıyla sağlıkla bir doğsalar,, hem korkma en az 2.5 kg olacak demiş doktor, haftasıda iyi, erken doğsa bile Allahın izniyle küveze gerek kalmadan annesinin kucağına gekir inşallah..

simdi hersey kendine iyi bakmaktan geciyor doktorun soylediklerine uyarsan Allahin izniyle bebegin kuveze girmez ins. kendine cok dikkat et moralini yuksek tut Allah'a emanetsiniz ikinizde

ne acaip ya ben bebegimin birakin neresi hangi haftasinda neresi neresinde oldugunu bilmeyi kilosunu bile bilmiyorum burdaki doktorlar hic bilgi vermiyorlar helede oyle kotu bir doktora denk geldikki adama soru sormaya korkuyorduk 2 soru ust uste sorunca sinirleniyo azarliyordu herzaman diyorum avrupa avrupa diyorlar ama saglik konusunda Turkiye cok cok daha basarili en azindan insana deger veriyorlar.. siz hic acile gidip saatlerce bekledinizmi???

Canım çok geçmiş olsun istirahat etmene bak sen. En kötüsü sezeryanla alırlar bebeğini 2.bir doktora gitmen çok iyi olmuş. Umarım sağ salim doğar Eylül bebek.

ınsan usanıyor cıdden ..esım her aksam fındık badem meyva getırıp dayıyor onume..adamla kavga edıyorum yeter artık dıye..ben 7. aya kadar su bebege fayda saglar dıye ozellıkle hıc bısey yemedım..zaten et balık tuketemıyorum..ben ne yedıysem o yanı..7.8 . ay arası dıkkat ettım hem cok yedım hem faydası olacak seylerı tukettım sureklı ama doktorum 2 hafta once bebek küçük besleyemıyosun ,gelısım gerılıgı var falan gıbı laflar edınce oturup agladım..2 hafta once 2700 du bebegım..bu kılo normalken bana oyle dedı dıye ınanılmaz sıkıldım..ama sonra dusundum bebegımın rızkı allahtan ben ne yaparsam yapıyım olmuyosa olmuyo..o yuzden sımdı cok onemsemıyorum canı yerınde olsun ..

canım sen canını sıkma hersey planlandıgı gıbı gıtmıyor ne yazıkkı..rabbım canını yerınde kılsın ..onun rızkını verır sen meraklanma..haa bu arada bence 3 kılodan assagıda dogmazz..

geçmiş olsun canım.ne güzel dikkatli bi şekilde muayene etmişler.iyiki son ayında çıktı ortaya Allah yardımcınız olsun ve bebeğin kilo alsın inşallah.olmassa da üzülme sakın.sağlıklı doğsun yeter.dualarım sizinle.

bende dun oyle okudum hayirlisi bakalim :26:

Annelik kolay degil iste onlar icin yapiyoruz :97:

aynen öyle canım herşey kızım için

sağlıklı doğsunlar başka bi isteğimiz yok artık kiloları nasıl olursa olcak yapmamız gereken herşeyi yaptık.Allahın takdiri artık nasıl doğcaklar kaç kilo olcaklar.?:44:

Merhabalar ben haftaya persembedoguma giricem dogum cantami hazirladim birde icine ne olur ne olmaz goguslerim icin catlak kremi koymak istedim eczaci bella die bi krem verdi 39tl .yanliz faydasini gormek icin 8.ayda kullanmaya baslamak gerekiyormus bu kremleri hemen basla gunde 3 veya4kez sur dedi ben daha yeni ogrendim keske onceden bilseydim bilmeyen varsa paylasmak istedim bu arada coturnix esinin dis agrisi varmis cok gecmis olsun cataflam agri kesici var ve bunun uyusturucu ozelligi var banada doktorum dis icin vermisti ve 20dk icinde hemen kana karisip agriyi kesiyor bn cataflami regl donemindede kullaniyordum seninlede bunu paylasmak stedim tekrar cok gecmis olsun

kızlar hediyemiz geldiiiiiiiiiiiiii.doğumunun arasında bizi düşünüp hediye yolladığı için blackpearl77 teyzemize çooook teşekkürlerr.çok beğendik
ayrıca konuşmak ta çok güzeldi esmacım senle.öpüyorum takrar canım seni ve bebeğini.

Son düzenleme:

sağol canım önce apranax almıştık ama pazar gecesi dişci cataflam yazdı onu kullanıyoruz dünden beri.
ama o bile kar etmedi dün. bakalım bu gece daha iyi geçer inş.

sağol canım önce apranax almıştık ama pazar gecesi dişci cataflam yazdı onu kullanıyoruz dünden beri.
ama o bile kar etmedi dün. bakalım bu gece daha iyi geçer inş.

geçmiş olsun eşine canım.diş çok zor olur inş. geçer en kısa sürede.

slm kızlar rabbime şükürler olsun 01.10.11 de kızıma kavuştum bugün taburcu oldum bebeğimde yüksek sarılık geçirdi bir gecede küvezde tedavi gördü çok şükür evimizdeyiz şimdi..

merhaba kızlar
doğum yapanlara analı babalı büyütmek nasip etsin doğum için gün sayanlarada hayırlı doğumlar ve tez vakitte kurtarsın Rabbim
kızlar esra erolu izledinizmi bilmiyorum geçen gün gazlı bebeği olan annelere bir tarif verdi..bebeği çok gazlıymış uyutmuyormuş ilaçlar falan fayda etmemiş annesinin yaptığı kimyonlu tarifi verdi ...2 damla verdikten sonra gazı çıkarmaya başlıyormuş bebek
tarif şöyle kızlar not etmeyi unutmayın :YARIM FİNCAN SUYUN İÇİNE YARIM ÇAY KAŞIGI KİMYON VE KÜP SEKERİN DÖRTTE BİRİNİ KOYUP BİR KERE KAyNATMANIZ
YETERLİ... ILIK HAİNDE VERİP GÜNDE 1 YADA GAZ DURUMUNA GÖRE 2 KERE VERMENİZ YETERLİ..(ST.BY.ESRA EROL)

cok guzelmis hediyenizz gule gule kullanin :))

ah ah canım benim.lütfen eylülümüzü de kendini de üzme.allahın izniyle güzel kızın sağlıklı bi şekilde doğacak.buna inan.dualarımız seninle....

canım benim çok çok geçmiş olsun bişe kalmadı şurda,bencede üçü tamamlar o annesi,baksana gelişimi de zaten güzel kiloyuda alır zamanla.çok dikkat et kendine canım...

ben 4 30 da doktora gidip oğlumu görücem inşallah,karnım hala kasılıyo,bakalım sancı çıkıcakmı,dua edin bize herşey yolunda olsun,güzel haberlerle gelelim...

Selamlar kızlar dr kontrolümüz vardı bu gün, Ekim'in 15 ine gün verdi doktorumuz. Bebekte en kötü 2,800 doğar dedi. Yanlız bebek hareketlerini çok iyi takip et dedi en ufak azalmada hemen gel sakın bekleme dedi. Gece gündüz ne vakit olursa arayın dedi biraz korktum bende, zaten uyumuyordum geceleri şimdi iyice uyuyamıcam acaba hareket ediyomu diye... Kakasını yemesinden, kordona kadar risk olabilir bu haftalarda en az 10 defa oynıcak diyo... Canım sıkıldı olmayan şeyleri kafama taktırdı zaten gerginim, neyse hayırlısı olsun..

Fatoş üzülme canım bak sağlığı iyi en azından zayıf olsunlar napalım aman, doğunca alırlar...

Ben çok yorgunum, dr. sonra kuaföre gittim şöyle genel bi bakım yaptırdım ordan eve gelene kadar canım çıktı. Eşim gitme dedi ama birdaha belki gidemem diye dinlemedim. Anneme geçicem bi iki güne kadar çünkü. İşkence gibiydi eve geri dönmek, sanki bebek çıkçak aşağıdan... Arabamı çok özledim, utanmasam ağlaya ağlaya gelcektim yolda o kadar daraldım... bide yolları kapamışlar ana caddede tek bir taksi araç yok Allahım içimden saydımda saydım neyseki bi taksi buldumda geldim eve artık tek hiç bir yere çıkmam arabasız... Sağlıkla kavuşsaydık kuzulara normal yaşantımıza dönseydik hayırlısıyla. Çok gerginim son günlerde çok daraldım hepiniz gibi..

Esmer, kipra, zülüş sizleri düşünemiyorum bile Allah tez vakitte sağlıkla kurtarsın en hayırlı şekilde inşallah kızlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…