2011 Ekim Anneleri

Selamlar kızlar dr kontrolümüz vardı bu gün, Ekim'in 15 ine gün verdi doktorumuz. Bebekte en kötü 2,800 doğar dedi. Yanlız bebek hareketlerini çok iyi takip et dedi en ufak azalmada hemen gel sakın bekleme dedi. Gece gündüz ne vakit olursa arayın dedi biraz korktum bende, zaten uyumuyordum geceleri şimdi iyice uyuyamıcam acaba hareket ediyomu diye... Kakasını yemesinden, kordona kadar risk olabilir bu haftalarda en az 10 defa oynıcak diyo... Canım sıkıldı olmayan şeyleri kafama taktırdı zaten gerginim, neyse hayırlısı olsun..

Fatoş üzülme canım bak sağlığı iyi en azından zayıf olsunlar napalım aman, doğunca alırlar...

Ben çok yorgunum, dr. sonra kuaföre gittim şöyle genel bi bakım yaptırdım ordan eve gelene kadar canım çıktı. Eşim gitme dedi ama birdaha belki gidemem diye dinlemedim. Anneme geçicem bi iki güne kadar çünkü. İşkence gibiydi eve geri dönmek, sanki bebek çıkçak aşağıdan... Arabamı çok özledim, utanmasam ağlaya ağlaya gelcektim yolda o kadar daraldım... bide yolları kapamışlar ana caddede tek bir taksi araç yok Allahım içimden saydımda saydım neyseki bi taksi buldumda geldim eve artık tek hiç bir yere çıkmam arabasız... Sağlıkla kavuşsaydık kuzulara normal yaşantımıza dönseydik hayırlısıyla. Çok gerginim son günlerde çok daraldım hepiniz gibi..

Esmer, kipra, zülüş sizleri düşünemiyorum bile Allah tez vakitte sağlıkla kurtarsın en hayırlı şekilde inşallah kızlar..

Selamlar kızlar dr kontrolümüz vardı bu gün, Ekim'in 15 ine gün verdi doktorumuz. Bebekte en kötü 2,800 doğar dedi. Yanlız bebek hareketlerini çok iyi takip et dedi en ufak azalmada hemen gel sakın bekleme dedi. Gece gündüz ne vakit olursa arayın dedi biraz korktum bende, zaten uyumuyordum geceleri şimdi iyice uyuyamıcam acaba hareket ediyomu diye... Kakasını yemesinden, kordona kadar risk olabilir bu haftalarda en az 10 defa oynıcak diyo... Canım sıkıldı olmayan şeyleri kafama taktırdı zaten gerginim, neyse hayırlısı olsun..

Fatoş üzülme canım bak sağlığı iyi en azından zayıf olsunlar napalım aman, doğunca alırlar...

Ben çok yorgunum, dr. sonra kuaföre gittim şöyle genel bi bakım yaptırdım ordan eve gelene kadar canım çıktı. Eşim gitme dedi ama birdaha belki gidemem diye dinlemedim. Anneme geçicem bi iki güne kadar çünkü. İşkence gibiydi eve geri dönmek, sanki bebek çıkçak aşağıdan... Arabamı çok özledim, utanmasam ağlaya ağlaya gelcektim yolda o kadar daraldım... bide yolları kapamışlar ana caddede tek bir taksi araç yok Allahım içimden saydımda saydım neyseki bi taksi buldumda geldim eve artık tek hiç bir yere çıkmam arabasız... Sağlıkla kavuşsaydık kuzulara normal yaşantımıza dönseydik hayırlısıyla. Çok gerginim son günlerde çok daraldım hepiniz gibi..

Esmer, kipra, zülüş sizleri düşünemiyorum bile Allah tez vakitte sağlıkla kurtarsın en hayırlı şekilde inşallah kızlar..

fatosersin canım geçmiş olsun, gebelik org tr 37.haftada anlatmış, dert etmeyelim şuan taş çatlasa 25-30 gr alıyor haftada ama doğduktan sonra haftada 40 gr, önemli olan sütümüz olsun bol bol ona dua edelim, doğduktan sonra alır bebişin takma kafana,,

ayyyy yarın bu saatte oglum dünyaya gelmiş olacakkkkkkkk
VAYBE CANOM BUGÜNLERE ULAŞILDI DEMEK, bak yok erkendi geçti derken yarın bebeğin geliyor inş,darısı hepimize duamız seninle bu gece ii uyumaya çalış, süt iç uykunu kaçıracak hiçbirşey yapma eheh sınav geceleri gibi, duamız seninle:)

canım ben lansinoh aldım 8 ayda sordum ne yapayım diye drum kullanma demişti, kesin kanıtlanmamış içindeki bir madde uyarı yapabiliormuş, ama artık başlayabilirsin dedi(36.haftada)dert etme geç kaldım diye, saf zeytinyağı da etkili imiş kızlar bilginize,

ben 4 30 da doktora gidip oğlumu görücem inşallah,karnım hala kasılıyo,bakalım sancı çıkıcakmı,dua edin bize herşey yolunda olsun,güzel haberlerle gelelim...

hadi bakalım canım bekliyoruz haberlerini:)

Ne güzel çoğu kişi doğum yaptı galiba.Ben de 38+3 deyim. Normal olduğu için hala bekliyoruz. NE ZAMAN GELİRSE ARTIK. bENİM GİBİ OLAN VAR MI?

bizde 39+6 olduk bugun.yarın kontrolumuz var.normal doğum olacak inşallah.bugun karnımda arada kasılma ve ağrı oluyo ama rahatsız edecek boyutta değil.bi an önce sağlıklı bi şekilde olmasını ve evimize dönmeyi istiyorum.

slm kızlar rabbime şükürler olsun 01.10.11 de kızıma kavuştum bugün taburcu oldum bebeğimde yüksek sarılık geçirdi bir gecede küvezde tedavi gördü çok şükür evimizdeyiz şimdi..

güle güle büyüt canım bebeğini.

cok guzelmis hediyenizz gule gule kullanin :))

teşekkür ederiz teyzesi :)

hanzade maşallah bebişine.üzme sıkma kendini.iyidir bebeğin sağlıkla doğcak inş.senin de günün belli oldu sıra bende yrn belli olcak inş.

ohhh maş. o dediklerini yapsam yeter de artar bana. ama aksilikler üst üste gelecek ya bugün de suyum akmıyo (( yerleri sildim bi sular kesilmeden. mutfak dolabımı temizledim gitti sular. şimdi yemeğim de yok kös kös oturuyorum öyle :/

canım benim senin doktorun neden gerek duymadı ki ayrıntılı ya. o kadar iyi doktor dedik nazar mı değdi ne :)) neyse ki bu doktor fark etmiş damarın tıkalı olduğunu. biraz zorlanacaksın hep sola yat cidden insanın sol tarafı çürüyo ama inş. eylülümüze yarar. hiç değilse belirsizlikten kurtuldun. arar ara gel yine özletme kendini bi de merak ederiz arada son durumu yaz bize olur mu.
öpüyorum sizi

çok güzel. güle güle kullanın canım

slm kızlar rabbime şükürler olsun 01.10.11 de kızıma kavuştum bugün taburcu oldum bebeğimde yüksek sarılık geçirdi bir gecede küvezde tedavi gördü çok şükür evimizdeyiz şimdi..

gözün aydın canım darısı başımıza

abooo 15i mi 11 gün kaldı yani:18::18::18: heyecanlandım ya. canım doktorum söylediklerini takma kafana artık hepimizin dikkatetmesi gereken şeyler onlar. niye takıldın ki
hem minamızın kilosu nasıl? az mı almış ondan mı 2800 dedi en fazla. inş. sağlıkla gelsin de sorunsuz bi şekilde kilo aldırır annesi ona.
yürüyüş konusunda ben de senin gibiyim canım adım atıyorum yoruluyorum.
hanzade sen annene gidince haber alamayacak mıyız artık senden? inş. girebilirsin yine ara ara

canım inş sanılanlar gibi bi sorun olmadan kavuşursun yavruşunaa..benimde oğlum iki hafta geriden gidio..gerçi damarlarda bi sorun yok ama pek meraklı bizim ufaklıklar bizi üzmeye umarım herşey yolunda gider..sıkma canını..
ayy amin amin çarpı yüzbin!!!doğuramadım gitti yaa...
takma kafana canım bişeyi inş sağlıcakla alıcaz yavruşlarımızı kucağımıza..bu arada arı sütü kullanıyorum kilo alması için oğlumun işe yarıo normalde hep iki hafta geriden gidiodu artık 1 haftaya düştü dene bi istersen..

Son düzenleme:
kızlar morelim çok bozuk ya az önce bi karnıma bakayım dedim çatlak varmı diye bakmaz olaydım keşke bide ne göreyim karnımın altı çatlamış göğüslerimde de var ama azdı göbeğim çok morelimi bozdu doğumdan sonra araştırcam bi yolu vardır inş. giderilmesi için....sizin varmı bi çözümünüz?

Kızlar merhaba... Dün saat 07.25te Uras'ımız dünyaya geldi. Epiderolle sezeryan oldum. Minik oğlum 3970 gr, 52 cm boyunda. Bugün evimize geldik. Allah'a şükür sağsalim hayırlısıyla kurtulduk. Düşündüğümden herşey çok kolay geçti. Sakın boşyere gözünüzü korkutmayın. Darısı size olsun bacılarım. Foto nereden ekleniyor bilmiyorum. Biriniz söylerse fotomuzu koyacağım.

hepiniz çok sağolun kızlarr..

sola yattığım için sol kalçama kramp giriyor ara ara kalkıp 10 dakka oturuyorum bende hazır kalkmışken size bir bakayaım dedim.
filiz doktorum konusunda dün eşimle çokk düşündük, cumartesi önce kendi doktoruma gidicem hiçbirşey sölemiycem usg de baktıktan sonra aa kilo almaz zaten gelişimini tamamladı tarzında konuşursa biz başka bir hastaneye gittik ve teşhis konuldu deyip raporları vericem ve bu şekilde fazla pozitifliğinin bize zarar verdiğini söyliycem. ama eğer evett bu haftada ilerleme yok ozamn bir problem var ayrıntılı inceleyip durumu değerlendirelim tarzında konuşursa doktorumla devam edicem yola çünkü ona çok alıştım ve özellikle sezeryanda çok çok iyi. bunu böle düşünmemin nedeni bugüne kadar bize olan ilgisi ve ben ilk ayrıntılı ultrasonumu özel bir muayenehanede yaptırmıştım ve doktorum sonucu sorduğunda herşeyin yolunda olduğunu söylemişitm. şuanki durumumuz renkli doopler harici usg de farkedilemeyecek bir sorunmuş. doktorumun şuanki tek ihmali geçtiğimiz hafta bir haftadır bebğin gelişiminin durmuş olmasına rağmen son haftalarda olabilir demesi oldu. aslında dünkü doktora ben direk son iki usg evrağımı verdim ve bir haftalık gerilemeden ötürü endişeli olduğumu belirttim oda bunun üzerine ölçüm yaptı ve kendiside gerileme olduğunu farkedince bizimde bilinçli olarak sırf bu konu için gittiğimizi bilidği için ayrıntılı bir inceleme yaptırdı. Bazen pimpirikli olmak işe yarıyor yoksa farkedilemeyecekti allah koruusn ama şimdi elimden geleni yapıyorum tüm gün süt yoğurt, yumurta,ceviz ve mercimekj çorbası ve litrelerce su içtim ve hep soluma yattım inşallah bu hafta biraz olsun alır kilosunu...
önemli olan gelişimini tamamlayabilmesi, inşallah kızm iyi olucak ve kucağıma alabilicem onu sağlıklı bişekilde. Annemde biraz daha iyiymiş allah izin verirse hafta sonuna gelicek. Eğer bi değişiklik olurda hafta içi doğum olursa edanın, edutun ve nidanın nosu var onlardan bi,rini arayıp size haber veririm. Böle vakit buldukçada ara ara g,irerim inşlh...

maşallah oğluşunada sanada darısı başımıza inş..sağlıcakla büyüsünn bebişin..

anaaaaaammmm...sende doğurdun maşallah bebikine sana..allahım güzel bahtlı,sağlıkla büyütmeyi nasip etsin..allahım darısı başıma darısı başıma..
fotoğrafta konuya cevap ver die tıkladıktan sonra cevap yazma kısmında ataç gibi bi imge var oraya tıklıosun ordan sonra dosya ekle diosun fotoyu seçiosun sonra yönlendirio seni canım...

saol canım :)

ay ne güzel maşallah bin kere güle güle büyüt bebeğini maşallah tekrar ne güzel demişsin korkmayın diye inş. benim de kolay olur sen gibi.peki ameliyat yerin nasıl acıyo mu canım bide bebğin kilosu enson ne ölçülmüştü usgde.
resimi de mesaj yazarken zarf resminin yanında image diye bi resim var onu tıkla ordan ekleyebilirsin.büyük gelirse foton paintten küçültebilirsin. inş. anlatabildim:44:

maşallah oğluşunada sanada darısı başımıza inş..sağlıcakla büyüsünn bebişin..

Çok sağolun kızlar. Bebişimin kilosu hakkında dr. net birşey söylemiyordu son haftalarda. 3,5un üstünde diyordu. İnanın ki boşyere dert etmişim kendime. Ameliyathanede tir tir titriyordum. Hatta epidural olurken titrememin dinmesini bekledik. İğneden deli gibi korkan ben boşyere korkmuşum onu anladım. Bildiğiniz kalça iğnesinden daha az acıyor kızlar. Ameliyat acısıda öyle dayanılmaz bir ağrı değilmiş. Baya nazlı bir kızımdır aslında ama, çok şükür 41 kere maşallah sezeryan olmaktan hiç pişman değilim. Boşuna beklemişim haftalarca...

Canim Rabbim sifa versin, dua edecegim simdi minik kizin icin, sen de bol bol Ya $afi cek...

Gözünüz aydin, darisi basimiza ins...

Sezeryandan tirsan ben siz böyle yazdikca sezeryanla dogurasim geliyor. Gözünüz aydin, Allah anali babali büyütsün...

maşallah canım çok güzel görünüyosunuz darısı biz doğurmayanların başına inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…