maşallah canım çok güzel görünüyosunuzdarısı biz doğurmayanların başına inşallah
sybell maşallah canım sanada bebişede ne güzel aldın kucağına,
darısı bize..
Hepinize çok teşekkür kızlar. Darısı kolay bir şekilde başınıza olsun inşallah...
cnm banada aynı şeyleri söyledi drum benimde baya cnm sıkılmıstı ama biz normali beklediğimiz için her an herşey olabilir tatlım sıkma kendini olurmu belkide akşama suyumuz gelecekgünaydın hanımlar...ben hala doğuramadım!!!dr.a gittik geldik bugün ve aynı terane..açılma aynı silinme aynı hiç bi icraat yok!!dr 40+6 ya kadar beklerim dedi..suni sancı veririz olmadı sezeryan!!!offf yaa çok kötüüm yaa..sıkıldım ağladım ağlıycam şuan yaa..hiç mi bi gelişme olmaz yaa..
yaniii benim morali sıfır sıfır sıfır bu adam gibi!!
slm tatlım aynı şekil ağrılar devam ediyo bekliyoruz bakalım:97:Günaydın nasılsın Elif var mı sende herhangi bir belirti
cnm çok geçmiş olsun senin dikkatin ve önemin sayesinde eylülcük toparlanacak hemen hiç merak etme cnm benim kendinide üzme sakın sen hep böyle iyi ve pozitif olmerhaba kızlar
Şuan yemek yiyorum bilgisayarım masa üztü olduğu için en azından yemek yerken gelip size bir bakayım dedim. Dün farklı bir hastaneye gittik ve ordada kızımın kilosu 2 hafta geriden geliyor çıktı bunun üzerine doktor bizden kordondaki kan akışı, bebk ve benimle alakalı bir sorun olup olmadığını görmek için radyologdan detaylı renkli doopler istedi. Aynı gün içerisindede bu doopleri alabilmemiz için acill diye yazdı elimize verdiği kağıtta. Sağolsunlar araya sıkıştırdılar bizi. Tam bir buçuk saat sürdü ve belim çok ağrıdı ama o an kızımın ii olmasından başka bişi düşünmüyordum bile. doktor ayrıca ayaklarımdaki şişlik yüzünden idarda albümin ve protein aranmasını istedi. Ultrasonda kızımın boyu 39. haftasında, başının çapı 38. haftasında, uyluk kemiğide 38. haftasında görünüyor ancak kilo alımı 36 hafta 2 günlükken durmuş malesef. Radyoloğun ölçümünde 2845 kilo çıktı kızım ancak bu değer 425 gram aşağı yada yukarı olabilirmiş. Radyolog en kötü ihtimalle kızımın 2400 gram doğacağını söyledi. İncelemelerde kızımın sağlığı ile ilgili bir problem çıkmadı ancak benden bebeğime giden damarlardan biri olan sağ tarafımdaki damarda diastol çentik varmış( sağ ve sol tarafta bebeğe kan ve oksijen taşıyan iki adet damar varmış) aslında kordondaki kan akışıda normalmiş ama bu damarlardan biri tıkalı olduğu için bebğim kilo alamaış malesef ayrıca sağ taraftaki damarda yüksek kan akımıda saptandı. İdar tahlili sonuçlarımda ise bi,r sorun çıkmadı sadece biraz bakteri varmış. Sonuçları doktora gösterdik oda hamur işi, tuzlu, tatlı,ekmek ve süt ve süt ürünleri ve protein içerikli gıdalar hariç herşeyi yasakladı ve bundan sonra sürekli sol tarafıma yatarak istirahat etmem gerektiğini söyledi. yani topiğe bu hafta pek giremiycem sadece öğle yemeklerim sırasında girebilicem sol tarafımdaki kan akımı düzgün olduğu için bu şekilde bir ihtimal bebğimin kilo alabi,liceğini söyledi tabi bolca süt ve süt ürünleri tüketmeliymişim ama ben kilo almamlıymışım. günde iki kez yarım saatlik yürüyüşe çıkmak, tuvalet ve yemek harici sürekli olarak sol tarafıma yatmalıymışım. dünden beri, yatıyorum ve sol omzum çürümüş gibi ağrıyor gerçi eylül iyi olsunda başka birşey önemli değil..
bunun haricinde hareketlerini saymamın benim için daha önemli olduğunu söyledi en ufak bir azalmada tereddüt etmeden hastaneye gidicekmişiz birde normal doğum sırasında doğum kasılmaları yzüünden bebğin kalp atışı düzensizleşir senin damarlarından biri tıkalı olduğu için doğum sırasında bebğin sıkıntıya girebilir yani normal doğum senin için biraz riskli olabilir ama bunu daha sonnra konuşucaz eğer doğum başlarsa bebğin kalp atışlarını takip ederiz bir sorun farkettiğimiz zaman hemen acil sezeryana alınman gerekebilir dedibu cumartesi tekrar gidicez eğer kızım yine kilo alamamış olursa içimde durduğu her dakika onun için zararlı olurmuş buyüzden hafta sonu sezeryanla bebğimi alabilirler. Çünkü bebk kilo alamayınca bir süre sonra zayıflamaya kilo vermeye bile başlıyabiliyormuş. Umarım bu hafta kızım biraz olsun kilo alabilir kızlar ve herşey yolunda gider. Dün çokk üzgündüm ve çokk ağladım ama bugün daha iyiyim ben iyi olursam kızımda iyi olucaktır. Bu sorunu 7. ayından itibaren yaşayan hamilelr varmış allahtan benim son haftalarımda oldu. Üstelik şuan için kilomuzda çok düşük değil. Tek istediğim küveze gerek duymuycak kadar büyümesi. Umarım herşey yolunda gider sizden istediğim kıızm içinde dualarınızı eksik etmeyin dün yüzünü gördük küçücük olmasına rağmen yanakları tombişti. Bundan sonra buraya daha az yazabilicem geçmişe bakamadım umarım hepiniz iyisinizdir. Geçmiş olsun diyen tüm arkadaşlara teşekkür ederim..
Allaha emanet olun kızlar yemeğim bittikten sonra gidip tekrar yatıcam....
çok güzelmiş cnm güle güle giydir kuzunaEki Görüntüle 267818
kızlar hediyemiz geldiiiiiiiiiiiiii.doğumunun arasında bizi düşünüp hediye yolladığı için blackpearl77 teyzemize çooook teşekkürlerr.çok beğendik
ayrıca konuşmak ta çok güzeldi esmacım senle.öpüyorum takrar canım seni ve bebeğini.
maşallah cnm allah analı babalı büyütsünslm kızlar rabbime şükürler olsun 01.10.11 de kızıma kavuştum bugün taburcu oldum bebeğimde yüksek sarılık geçirdi bir gecede küvezde tedavi gördü çok şükür evimizdeyiz şimdi..
cnm şafak belli olmus gözün aydın tatlım kızımızada maşallahSelamlar kızlar dr kontrolümüz vardı bu gün, Ekim'in 15 ine gün verdi doktorumuz. Bebekte en kötü 2,800 doğar dedi. Yanlız bebek hareketlerini çok iyi takip et dedi en ufak azalmada hemen gel sakın bekleme dedi. Gece gündüz ne vakit olursa arayın dedi biraz korktum bende, zaten uyumuyordum geceleri şimdi iyice uyuyamıcam acaba hareket ediyomu diye... Kakasını yemesinden, kordona kadar risk olabilir bu haftalarda en az 10 defa oynıcak diyo... Canım sıkıldı olmayan şeyleri kafama taktırdı zaten gerginim, neyse hayırlısı olsun..
Fatoş üzülme canım bak sağlığı iyi en azından zayıf olsunlar napalım aman, doğunca alırlar...
Ben çok yorgunum, dr. sonra kuaföre gittim şöyle genel bi bakım yaptırdım ordan eve gelene kadar canım çıktı. Eşim gitme dedi ama birdaha belki gidemem diye dinlemedim. Anneme geçicem bi iki güne kadar çünkü. İşkence gibiydi eve geri dönmek, sanki bebek çıkçak aşağıdan... Arabamı çok özledim, utanmasam ağlaya ağlaya gelcektim yolda o kadar daraldım... bide yolları kapamışlar ana caddede tek bir taksi araç yok Allahım içimden saydımda saydım neyseki bi taksi buldumda geldim eve artık tek hiç bir yere çıkmam arabasız... Sağlıkla kavuşsaydık kuzulara normal yaşantımıza dönseydik hayırlısıyla. Çok gerginim son günlerde çok daraldım hepiniz gibi..
Esmer, kipra, zülüş sizleri düşünemiyorum bile Allah tez vakitte sağlıkla kurtarsın en hayırlı şekilde inşallah kızlar..
Kızlar merhaba... Dün saat 07.25te Uras'ımız dünyaya geldi. Epiderolle sezeryan oldum. Minik oğlum 3970 gr, 52 cm boyunda. Bugün evimize geldik. Allah'a şükür sağsalim hayırlısıyla kurtulduk. Düşündüğümden herşey çok kolay geçti. Sakın boşyere gözünüzü korkutmayın. Darısı size olsun bacılarım. Foto nereden ekleniyor bilmiyorum. Biriniz söylerse fotomuzu koyacağım.
cnm banada aynı şeyleri söyledi drum benimde baya cnm sıkılmıstı ama biz normali beklediğimiz için her an herşey olabilir tatlım sıkma kendini olurmu belkide akşama suyumuz gelecek
slm tatlım aynı şekil ağrılar devam ediyo bekliyoruz bakalım:97:
cnm çok geçmiş olsun senin dikkatin ve önemin sayesinde eylülcük toparlanacak hemen hiç merak etme cnm benim kendinide üzme sakın sen hep böyle iyi ve pozitif ol
çok güzelmiş cnm güle güle giydir kuzuna
maşallah cnm allah analı babalı büyütsün
cnm şafak belli olmus gözün aydın tatlım kızımızada maşallah
maşallah cnm oğlusuna allah analı babalı sağlıkla sıhatle büyütmeyi nasip etsin
çok güzel bi aile olmussunuz cnm ya allah nazarlardan saklasın sizi
Gözünüz aydın. dilerim oğlun sarılığı hemen atlatır ve sütün bol olur oğluna yarar ve hemen düzelir
allah analı babalı büyütsün bebeklerinizi
Özlem tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün oğlun hemencecik iyileşir umarımDoğum hikayeni sabırsızlıkla bekliyoruz :)
Allah hepinizden razı olsun hayırlı ağrısız sancısız doğumlarınız olsun inşallahslm kızlar yşlyztin iyi olmana çok sevindim
irem,harddisck geçmiş olsun inşallah bir an önce atlatırsınız
conturnıx eşine geçmiş olsun diş ağrısı berbat bişeydir ben 20 liklerden çok çektim çektirmeyede korkardım dr largopen vermişti en son bayağı iyi gelmişti umarım işinize yarar
kipra acaba nar suyu içsenmiki hani doğumu başlatırmış kolay olurmuş derler ya ordan aklıma geldi birde hurma diyolar yürüyüş sıcak duş esnek hareketler vs.bunları biliyosun zaten endişe etme bence 2 güne kadar hayırlı müjdeni alcaz inşallah ...
esmerde doğurmamış belirtide yok anlaşılan zueleyhadan haber varmı oda bekliyodu bi belirti:26: ay çokmu sevmiş bu yavrular yerlerini
bugün çok işim var çoook yavaştan temizliğe girişeyim dedim halsizimde ama yapmamda laızm aah mavipatikler herkesin içine kaçtın azıcıkta benim içime kaçıversende şu ev bi düzene girse yaherkesleri öper kaçarım
aaa unutuyordum nerdeyse miranda gelmiş tekrar tebrik ederim sağlıkla büyüt yavrunu edutta doğum yapmış hayırlı olsun uğur getirsin bebiş..
eee bundna sonra topiğe ilk giridğimde inşallah kipra,zueleyha esmer ve zamanı gelmiş olan kızların hayırlı haberleirni okumayı diliyorum hayırlı kolay doğumlar olsuninşallah haydi kızlar doğumaaaa
Fatoşcum hiç korkma moralinide sakın sakın bozma Allahın izniyle sağlıklı bir şekilde gelecek EYLÜL prenses dualarım sizinle canımmerhaba kızlar
Şuan yemek yiyorum bilgisayarım masa üztü olduğu için en azından yemek yerken gelip size bir bakayım dedim. Dün farklı bir hastaneye gittik ve ordada kızımın kilosu 2 hafta geriden geliyor çıktı bunun üzerine doktor bizden kordondaki kan akışı, bebk ve benimle alakalı bir sorun olup olmadığını görmek için radyologdan detaylı renkli doopler istedi. Aynı gün içerisindede bu doopleri alabilmemiz için acill diye yazdı elimize verdiği kağıtta. Sağolsunlar araya sıkıştırdılar bizi. Tam bir buçuk saat sürdü ve belim çok ağrıdı ama o an kızımın ii olmasından başka bişi düşünmüyordum bile. doktor ayrıca ayaklarımdaki şişlik yüzünden idarda albümin ve protein aranmasını istedi. Ultrasonda kızımın boyu 39. haftasında, başının çapı 38. haftasında, uyluk kemiğide 38. haftasında görünüyor ancak kilo alımı 36 hafta 2 günlükken durmuş malesef. Radyoloğun ölçümünde 2845 kilo çıktı kızım ancak bu değer 425 gram aşağı yada yukarı olabilirmiş. Radyolog en kötü ihtimalle kızımın 2400 gram doğacağını söyledi. İncelemelerde kızımın sağlığı ile ilgili bir problem çıkmadı ancak benden bebeğime giden damarlardan biri olan sağ tarafımdaki damarda diastol çentik varmış( sağ ve sol tarafta bebeğe kan ve oksijen taşıyan iki adet damar varmış) aslında kordondaki kan akışıda normalmiş ama bu damarlardan biri tıkalı olduğu için bebğim kilo alamaış malesef ayrıca sağ taraftaki damarda yüksek kan akımıda saptandı. İdar tahlili sonuçlarımda ise bi,r sorun çıkmadı sadece biraz bakteri varmış. Sonuçları doktora gösterdik oda hamur işi, tuzlu, tatlı,ekmek ve süt ve süt ürünleri ve protein içerikli gıdalar hariç herşeyi yasakladı ve bundan sonra sürekli sol tarafıma yatarak istirahat etmem gerektiğini söyledi. yani topiğe bu hafta pek giremiycem sadece öğle yemeklerim sırasında girebilicem sol tarafımdaki kan akımı düzgün olduğu için bu şekilde bir ihtimal bebğimin kilo alabi,liceğini söyledi tabi bolca süt ve süt ürünleri tüketmeliymişim ama ben kilo almamlıymışım. günde iki kez yarım saatlik yürüyüşe çıkmak, tuvalet ve yemek harici sürekli olarak sol tarafıma yatmalıymışım. dünden beri, yatıyorum ve sol omzum çürümüş gibi ağrıyor gerçi eylül iyi olsunda başka birşey önemli değil..
bunun haricinde hareketlerini saymamın benim için daha önemli olduğunu söyledi en ufak bir azalmada tereddüt etmeden hastaneye gidicekmişiz birde normal doğum sırasında doğum kasılmaları yzüünden bebğin kalp atışı düzensizleşir senin damarlarından biri tıkalı olduğu için doğum sırasında bebğin sıkıntıya girebilir yani normal doğum senin için biraz riskli olabilir ama bunu daha sonnra konuşucaz eğer doğum başlarsa bebğin kalp atışlarını takip ederiz bir sorun farkettiğimiz zaman hemen acil sezeryana alınman gerekebilir dedibu cumartesi tekrar gidicez eğer kızım yine kilo alamamış olursa içimde durduğu her dakika onun için zararlı olurmuş buyüzden hafta sonu sezeryanla bebğimi alabilirler. Çünkü bebk kilo alamayınca bir süre sonra zayıflamaya kilo vermeye bile başlıyabiliyormuş. Umarım bu hafta kızım biraz olsun kilo alabilir kızlar ve herşey yolunda gider. Dün çokk üzgündüm ve çokk ağladım ama bugün daha iyiyim ben iyi olursam kızımda iyi olucaktır. Bu sorunu 7. ayından itibaren yaşayan hamilelr varmış allahtan benim son haftalarımda oldu. Üstelik şuan için kilomuzda çok düşük değil. Tek istediğim küveze gerek duymuycak kadar büyümesi. Umarım herşey yolunda gider sizden istediğim kıızm içinde dualarınızı eksik etmeyin dün yüzünü gördük küçücük olmasına rağmen yanakları tombişti. Bundan sonra buraya daha az yazabilicem geçmişe bakamadım umarım hepiniz iyisinizdir. Geçmiş olsun diyen tüm arkadaşlara teşekkür ederim..
Güle güle kullansın bebeğin canım sağlıklı günlerde inşallahEki Görüntüle 267818
kızlar hediyemiz geldiiiiiiiiiiiiii.doğumunun arasında bizi düşünüp hediye yolladığı için blackpearl77 teyzemize çooook teşekkürlerr.çok beğendik
ayrıca konuşmak ta çok güzeldi esmacım senle.öpüyorum takrar canım seni ve bebeğini.
Canım tebrik ederim Allah sağlıkla bağışlasın inşallah yavrunuslm kızlar rabbime şükürler olsun 01.10.11 de kızıma kavuştum bugün taburcu oldum bebeğimde yüksek sarılık geçirdi bir gecede küvezde tedavi gördü çok şükür evimizdeyiz şimdi..
Bu tarifi kesinlikle deneyeceğim inşallah işe yarar allah senden razı olsun hayırlısıyla sanada evlat bağışlasın inşallah canım.merhaba kızlar
doğum yapanlara analı babalı büyütmek nasip etsin doğum için gün sayanlarada hayırlı doğumlar ve tez vakitte kurtarsın Rabbim
kızlar esra erolu izledinizmi bilmiyorum geçen gün gazlı bebeği olan annelere bir tarif verdi..bebeği çok gazlıymış uyutmuyormuş ilaçlar falan fayda etmemiş annesinin yaptığı kimyonlu tarifi verdi ...2 damla verdikten sonra gazı çıkarmaya başlıyormuş bebek
tarif şöyle kızlar not etmeyi unutmayın :YARIM FİNCAN SUYUN İÇİNE YARIM ÇAY KAŞIGI KİMYON VE KÜP SEKERİN DÖRTTE BİRİNİ KOYUP BİR KERE KAyNATMANIZ
YETERLİ... ILIK HAİNDE VERİP GÜNDE 1 YADA GAZ DURUMUNA GÖRE 2 KERE VERMENİZ YETERLİ..(ST.BY.ESRA EROL)
Kızlar merhaba... Dün saat 07.25te Uras'ımız dünyaya geldi. Epiderolle sezeryan oldum. Minik oğlum 3970 gr, 52 cm boyunda. Bugün evimize geldik. Allah'a şükür sağsalim hayırlısıyla kurtulduk. Düşündüğümden herşey çok kolay geçti. Sakın boşyere gözünüzü korkutmayın. Darısı size olsun bacılarım. Foto nereden ekleniyor bilmiyorum. Biriniz söylerse fotomuzu koyacağım.
Çok sağolun kızlar. Bebişimin kilosu hakkında dr. net birşey söylemiyordu son haftalarda. 3,5un üstünde diyordu. İnanın ki boşyere dert etmişim kendime. Ameliyathanede tir tir titriyordum. Hatta epidural olurken titrememin dinmesini bekledik. İğneden deli gibi korkan ben boşyere korkmuşum onu anladım. Bildiğiniz kalça iğnesinden daha az acıyor kızlar. Ameliyat acısıda öyle dayanılmaz bir ağrı değilmiş. Baya nazlı bir kızımdır aslında ama, çok şükür 41 kere maşallah sezeryan olmaktan hiç pişman değilim. Boşuna beklemişim haftalarca...
Eki Görüntüle 267885
Çok sağolun kızlar. Bebişimin kilosu hakkında dr. net birşey söylemiyordu son haftalarda. 3,5un üstünde diyordu. İnanın ki boşyere dert etmişim kendime. Ameliyathanede tir tir titriyordum. Hatta epidural olurken titrememin dinmesini bekledik. İğneden deli gibi korkan ben boşyere korkmuşum onu anladım. Bildiğiniz kalça iğnesinden daha az acıyor kızlar. Ameliyat acısıda öyle dayanılmaz bir ağrı değilmiş. Baya nazlı bir kızımdır aslında ama, çok şükür 41 kere maşallah sezeryan olmaktan hiç pişman değilim. Boşuna beklemişim haftalarca...
Eki Görüntüle 267885
doğumu yaklaşan hanuımların normal doğum için geçerli tabi nar yemeleri sı-uyunu tüketmelerini söylemişti bi prof tvde ama sen fazla kaçırma allah korusun yan etkiside olabilir bence öplen ve akşam bir adet nar yeterli bol hurma yiyebilirsin ma hemvitamin açısından zengin hemde efendimiz sav. bunun üzeri,ne bir hadisi var zaten doğum kolay olsun diye...ama bu münüşe sıcak su tutup sıkma olayını denemesen bana biraz tehlikeli geldi şurda syılı günlerimiz kaldı allahın izniyle en fazla 1 hafta geç olur bunca dayandık değilmi allah yardımcın olsun hayal ettiğin gibi kolay sorunsuz doğum olsuns. tugba nar dogumumu baslıtıyomusss..ee ben 3 4 gundur vıtamınlı dıye nar yıyodum ve sureklı de bal agrısı kasık agrısı yasadım..acaba bundan mı oldukınee...
ama ben yemeye devam edeyım dogsun artık..bacaklarım tutmuyo,yuruyus falan yapamıyorum..sanırım 8 ayda oyle cok yurudum kı 9. ayada yettı..
ha bıde ben 3 4 gundur münüşe sureklı sıcak su tutuyorum..ve sıkıp bırakıyorum yattım oturdugum yerden ..sıkıp 5 sn kadar bekletıp bırakıyorum rahım kaslarını genısletıyormus..(kegel egzersızı)dıyolar ..
dogsun artıkk yaaa..
afiyet olsun bir nar yada bir bardak nar suyu fazlası zararlı olabilirmi bilmiyorum ama temkinli olmakta fayda var bence... ooh birde sıcak duş ama hemen çıkma sudan belini ovdur eşine sıcak suyu bel bölgende gezdir ve ovdur belini bu aradapozisyonun oturur vaziyette olsun duacınızım kızlar allah yardımcınız olsun geçen bi arkadaş yazdı sancı aniden başlamış ve tuvaletimi yapma hissim geldiği an ıkındıım dedi tek faydalı olan oymuş o his geldikçe ıkınmakmış gerisi acı zmaan kaybı filanmış aklınızda olsun allah yardımcınız olsunamin canım inş hayırlı haberlerimizi veririz...bu arada neee nar suyumuu hiç duymamıştım hemen bi koşu nar almaya gidiorumm..evdede bi güzel sıkar içerim ben onuu...hadi inşallahhhhh....
canım üzülme allahın izniyle inanıyorumki herşey yoluna giricek bi dahaki konrtolünden sevinle ayrulıcaksın sola yatmak çözüyorsa i,şi yat biliyorum çokzor ama sayılı gün nasılsa üzülme hem sende farkındasın bebeğin kilosu fena değil bin maşallah kızımamerhaba kızlar
,Merhabalar ben haftaya persembedoguma giricem dogum cantami hazirladim birde icine ne olur ne olmaz goguslerim icin catlak kremi koymak istedim eczaci bella die bi krem verdi 39tl .yanliz faydasini gormek icin 8.ayda kullanmaya baslamak gerekiyormus bu kremleri hemen basla gunde 3 veya4kez sur dedi ben daha yeni ogrendim keske onceden bilseydim bilmeyen varsa paylasmak istedim bu arada coturnix esinin dis agrisi varmis cok gecmis olsun cataflam agri kesici var ve bunun uyusturucu ozelligi var banada doktorum dis icin vermisti ve 20dk icinde hemen kana karisip agriyi kesiyor bn cataflami regl donemindede kullaniyordum seninlede bunu paylasmak stedim tekrar cok gecmis olsun
slm kızlar rabbime şükürler olsun 01.10.11 de kızıma kavuştum bugün taburcu oldum bebeğimde yüksek sarılık geçirdi bir gecede küvezde tedavi gördü çok şükür evimizdeyiz şimdi..
ben bunu not almadım o durumu yaşarsam bizzat arayp tariflerindne faydalanıcam inşallah ayrıca çoook teşekkürler allah sanadahayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah en kısa zamanda hayırlısı ile bunu yürekten istiyor,ve diliyorum nurcan...merhaba kızlar
doğum yapanlara analı babalı büyütmek nasip etsin doğum için gün sayanlarada hayırlı doğumlar ve tez vakitte kurtarsın Rabbim
kızlar esra erolu izledinizmi bilmiyorum geçen gün gazlı bebeği olan annelere bir tarif verdi..bebeği çok gazlıymış uyutmuyormuş ilaçlar falan fayda etmemiş annesinin yaptığı kimyonlu tarifi verdi ...2 damla verdikten sonra gazı çıkarmaya başlıyormuş bebek
tarif şöyle kızlar not etmeyi unutmayın :YARIM FİNCAN SUYUN İÇİNE YARIM ÇAY KAŞIGI KİMYON VE KÜP SEKERİN DÖRTTE BİRİNİ KOYUP BİR KERE KAyNATMANIZ
YETERLİ... ILIK HAİNDE VERİP GÜNDE 1 YADA GAZ DURUMUNA GÖRE 2 KERE VERMENİZ YETERLİ..(ST.BY.ESRA EROL)
canın nedne sıkıldıki hanzade şükür dr kötü bişey sölemmiş sağlıklı ya çok şükür hem kilosuda normal bizim kızlar minyon olucak annesi kibar kızlar olucak ne yapalım biz elimizdne geleni, yapıyoruz olmadı doğunca bi güzel besleriz şişiririz sağlıkla gelsinler yeterki bu arada 15 ekime gün vermiş e geri sayım başlamıştır sende sezeryanmı olucak seninSelamlar kızlar dr kontrolümüz vardı bu gün, Ekim'in 15 ine gün verdi doktorumuz. Bebekte en kötü 2,800 doğar dedi. Yanlız bebek hareketlerini çok iyi takip et dedi en ufak azalmada hemen gel sakın bekleme dedi. Gece gündüz ne vakit olursa arayın dedi biraz korktum bende, zaten uyumuyordum geceleri şimdi iyice uyuyamıcam acaba hareket ediyomu diye... Kakasını yemesinden, kordona kadar risk olabilir bu haftalarda en az 10 defa oynıcak diyo... Canım sıkıldı olmayan şeyleri kafama taktırdı zaten gerginim, neyse hayırlısı olsun..
conrakktubex diye bi jel önermişti eczacım yanınd abirde iz bırakmayan krem onud aöğrenir yazarım en kısa zamanda bi sor istersen doktorunakızlar morelim çok bozuk ya az önce bi karnıma bakayım dedim çatlak varmı diye bakmaz olaydım keşke bide ne göreyim karnımın altı çatlamış göğüslerimde de var ama azdı göbeğim çok morelimi bozdu doğumdan sonra araştırcam bi yolu vardır inş. giderilmesi için....sizin varmı bi çözümünüz?
Allah hepinizden razı olsun hayırlı ağrısız sancısız doğumlarınız olsun inşallah
Fatoşcum hiç korkma moralinide sakın sakın bozma Allahın izniyle sağlıklı bir şekilde gelecek EYLÜL prenses dualarım sizinle canım
Güle güle kullansın bebeğin canım sağlıklı günlerde inşallah
Canım tebrik ederim Allah sağlıkla bağışlasın inşallah yavrunu
Bu tarifi kesinlikle deneyeceğim inşallah işe yarar allah senden razı olsun hayırlısıyla sanada evlat bağışlasın inşallah canım.
Sibelcim maşallah sübhanallah bizim oğlanlar aldı başını gitti kiloda :)) Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah
Kızlar bu arada ELİF teyzemizden çok güzel bir hediye aldık fakat foto ekleyemedim babamız götürdü doğum fotolarını çıkartmak için çok teşekkür ederiz ELİF teyzemizeee
makarnacım kızçenin cicileri çok güzelmiş güle güle sağlıkla giyinsin prensesin
iremcim sanada çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun acil şifalar ve sabır diliyorum
fatoşum çok geçmiş olsun dualarım eylül kızımla üzme kendini tatlım
özlemcim güle güle giysin tosun paşam elif teyzesinin aldığı cicileri
eleni Allah analı babalı büyütsün canım
hanzade seninde günün belli oldu he Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımm
ben oğlum eylül sonunda gelir sanıyordum hep şimdi sanki hiç doğurmıycakmışım gibi geliyo ... kaç gündür kendimi iyileştirme çabalarımdan hamile olduğumu unuttum resmensabahki iyim mesajımın hemen üstüne öksürük ve halsizliğim başladı kendi kendimi nazar etme konusunda pek başarılıyım
cnm benim ya inş 2 güne geçecek sen bol bol dinlenmeye devam et balım hasta olunca en çok akşamları kötü hissederiz ya kendimizi seninkide ondan cnm nazar falan deyipte iyice sıkma canını
herkeze merhaba nasılsınız hanımlar... bende hala doguramayanlardanım .. vede baya zorlanmaya basladım artık... catı kemıklerım cok agrıyo sabah kalktıgımda yuruyemıyorum... cat cuuut sesler gelıyo... gecelerı soluma yatıyorum ama uyandıgımda hep sırtustu buluyorum kendımı... eskıden sancım oluyodu artık oda kesıldı olmuyo... sadece yuruyemıyorum artık vede dogum yapmak ıstıyorum saglıkla gelsın prensesım ıstıyorum artıııkkk
slm kızlarr biz geldik son eksiklerimizi aldık ayarladık münüş sahneye çıkmak için hazır
yarın sabah dogum için hastaneye gidicez çok heyecanlıyım ve çokkk korkuyorum dualarınızı eksik etmeyin
herkeze merhaba nasılsınız hanımlar... bende hala doguramayanlardanım .. vede baya zorlanmaya basladım artık... catı kemıklerım cok agrıyo sabah kalktıgımda yuruyemıyorum... cat cuuut sesler gelıyo... gecelerı soluma yatıyorum ama uyandıgımda hep sırtustu buluyorum kendımı... eskıden sancım oluyodu artık oda kesıldı olmuyo... sadece yuruyemıyorum artık vede dogum yapmak ıstıyorum saglıkla gelsın prensesım ıstıyorum artıııkkk
slm kızlarr biz geldik son eksiklerimizi aldık ayarladık münüş sahneye çıkmak için hazır
yarın sabah dogum için hastaneye gidicez çok heyecanlıyım ve çokkk korkuyorum dualarınızı eksik etmeyin
yaa kıskanıyorum ama senin günün benden 1 gün geri olmasına rağmen kavuşucaksın yarın bebeğine:2: of bendeki bu belirsizlik içimi sıkıyor ne zaman alıcam kucağıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?