2011 Ekim Anneleri

cnm banada aynı şeyleri söyledi drum benimde baya cnm sıkılmıstı ama biz normali beklediğimiz için her an herşey olabilir tatlım sıkma kendini olurmu belkide akşama suyumuz gelecek
Günaydın nasılsın Elif var mı sende herhangi bir belirti
slm tatlım aynı şekil ağrılar devam ediyo bekliyoruz bakalım:97:
cnm çok geçmiş olsun senin dikkatin ve önemin sayesinde eylülcük toparlanacak hemen hiç merak etme cnm benim kendinide üzme sakın sen hep böyle iyi ve pozitif ol
çok güzelmiş cnm güle güle giydir kuzuna
slm kızlar rabbime şükürler olsun 01.10.11 de kızıma kavuştum bugün taburcu oldum bebeğimde yüksek sarılık geçirdi bir gecede küvezde tedavi gördü çok şükür evimizdeyiz şimdi..
maşallah cnm allah analı babalı büyütsün
cnm şafak belli olmus gözün aydın tatlım kızımızada maşallah

maşallah cnm oğlusuna allah analı babalı sağlıkla sıhatle büyütmeyi nasip etsin
çok güzel bi aile olmussunuz cnm ya allah nazarlardan saklasın sizi

saol canım

Gözünüz aydın. dilerim oğlun sarılığı hemen atlatır ve sütün bol olur oğluna yarar ve hemen düzelir
allah analı babalı büyütsün bebeklerinizi

Özlem tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün oğlun hemencecik iyileşir umarım Doğum hikayeni sabırsızlıkla bekliyoruz :)

Allah hepinizden razı olsun hayırlı ağrısız sancısız doğumlarınız olsun inşallah
Fatoşcum hiç korkma moralinide sakın sakın bozma Allahın izniyle sağlıklı bir şekilde gelecek EYLÜL prenses dualarım sizinle canım
Güle güle kullansın bebeğin canım sağlıklı günlerde inşallah
slm kızlar rabbime şükürler olsun 01.10.11 de kızıma kavuştum bugün taburcu oldum bebeğimde yüksek sarılık geçirdi bir gecede küvezde tedavi gördü çok şükür evimizdeyiz şimdi..
Canım tebrik ederim Allah sağlıkla bağışlasın inşallah yavrunu
Bu tarifi kesinlikle deneyeceğim inşallah işe yarar allah senden razı olsun hayırlısıyla sanada evlat bağışlasın inşallah canım.

Sibelcim maşallah sübhanallah bizim oğlanlar aldı başını gitti kiloda :)) Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah

Kızlar bu arada ELİF teyzemizden çok güzel bir hediye aldık fakat foto ekleyemedim babamız götürdü doğum fotolarını çıkartmak için çok teşekkür ederiz ELİF teyzemizeee

sakin olmaya calısıyorum,susmaya calısıyorum,delırmemek ıcın ya sabır cekıyorum...
annemın sokak gezmesı bıtmıyor..sofradakı esıme kalk gezdır benı dıyo,anne daha sımdı tv de ızledın terorıstler mardınde ogretmenlerı kacırmıs mılletı daga kaldırıyolar..gece gece ne ısınınz var dıyorum..umursamıyor bıle..

ve atesım 38,6 delırıcem galıba...bıraz oncede bız sımdı mardıne de cıkamayız dıyo..esımm nıye dedı..ee dıyo meltem hasta yuruyemıyor,bununla gezılmezzz..evde de bırakıp gıdılmezzz..dedım gıtmeyıver sabun alcam dıyo cok lazım gıbı..mardın kızıltepe arası daglık patıka yol..yaa ben anlamıyorum anlayamıyorum...nesı var buranın gezılecek...alnımdan vucudumdan sıpır sıpır ter akıyor aklı sokakta...

esımde ev kızı oldu sayesınde...ben yapamayınca ona dıyo cay getır ..yemek lerı ısıt ..makıneyı calıstır...cok zor annemle yasamak cokkk

sibelim maşallah urasımıza çok güzel görünüyorsunuz ailecek maşallah
doğumun kolay ve korktuğun gibi olmamasına çok sevindim bizede cesaret oldu söylediklerin saol tatlım

doğumu yaklaşan hanuımların normal doğum için geçerli tabi nar yemeleri sı-uyunu tüketmelerini söylemişti bi prof tvde ama sen fazla kaçırma allah korusun yan etkiside olabilir bence öplen ve akşam bir adet nar yeterli bol hurma yiyebilirsin ma hemvitamin açısından zengin hemde efendimiz sav. bunun üzeri,ne bir hadisi var zaten doğum kolay olsun diye...ama bu münüşe sıcak su tutup sıkma olayını denemesen bana biraz tehlikeli geldi şurda syılı günlerimiz kaldı allahın izniyle en fazla 1 hafta geç olur bunca dayandık değilmi allah yardımcın olsun hayal ettiğin gibi kolay sorunsuz doğum olsun

amin canım inş hayırlı haberlerimizi veririz...bu arada neee nar suyumuu hiç duymamıştım hemen bi koşu nar almaya gidiorumm..evdede bi güzel sıkar içerim ben onuu... hadi inşallahhhhh....
afiyet olsun bir nar yada bir bardak nar suyu fazlası zararlı olabilirmi bilmiyorum ama temkinli olmakta fayda var bence... ooh birde sıcak duş ama hemen çıkma sudan belini ovdur eşine sıcak suyu bel bölgende gezdir ve ovdur belini bu aradapozisyonun oturur vaziyette olsun duacınızım kızlar allah yardımcınız olsun geçen bi arkadaş yazdı sancı aniden başlamış ve tuvaletimi yapma hissim geldiği an ıkındıım dedi tek faydalı olan oymuş o his geldikçe ıkınmakmış gerisi acı zmaan kaybı filanmış aklınızda olsun allah yardımcınız olsun

canım üzülme allahın izniyle inanıyorumki herşey yoluna giricek bi dahaki konrtolünden sevinle ayrulıcaksın sola yatmak çözüyorsa i,şi yat biliyorum çokzor ama sayılı gün nasılsa üzülme hem sende farkındasın bebeğin kilosu fena değil bin maşallah kızıma allah izin verirse perş.akşamı okuyacağım kur'anı kerimde senide kalbi,mden geçiricem inşallah

,
hayırlı doğumlar olsun sorunsuz bi şekilde al meleğini kollarına inşallah

allah anneli babalı byütmek nasip etsin sağlıklı hayırlı ömürler versin allah..tebrikler

ben bunu not almadım o durumu yaşarsam bizzat arayp tariflerindne faydalanıcam inşallah ayrıca çoook teşekkürler allah sanadahayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah en kısa zamanda hayırlısı ile bunu yürekten istiyor,ve diliyorum nurcan...

canın nedne sıkıldıki hanzade şükür dr kötü bişey sölemmiş sağlıklı ya çok şükür hem kilosuda normal bizim kızlar minyon olucak annesi kibar kızlar olucak ne yapalım biz elimizdne geleni, yapıyoruz olmadı doğunca bi güzel besleriz şişiririz sağlıkla gelsinler yeterki bu arada 15 ekime gün vermiş e geri sayım başlamıştır sende sezeryanmı olucak senin

conrakktubex diye bi jel önermişti eczacım yanınd abirde iz bırakmayan krem onud aöğrenir yazarım en kısa zamanda bi sor istersen doktoruna

sen doğurdun ya derin bir nefes aldım doğurmıyorum diyosun bugünd eolmadı diyosun ç.ok şükür bebeğimiz kollarında gözün aydın resim açıldı ama çok uzak net seçemedim ama çok güzel görünüyorsunuz allah anneli babalı sağlıklı ömürler versin urasımıza nazardan korusun sizleri eeeh darısı başımıza darısı başımıza

makarnacım kızçenin cicileri çok güzelmiş güle güle sağlıkla giyinsin prensesin
iremcim sanada çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun acil şifalar ve sabır diliyorum
fatoşum çok geçmiş olsun dualarım eylül kızımla üzme kendini tatlım
özlemcim güle güle giysin tosun paşam elif teyzesinin aldığı cicileri
eleni Allah analı babalı büyütsün canım
hanzade seninde günün belli oldu he Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımm

ben oğlum eylül sonunda gelir sanıyordum hep şimdi sanki hiç doğurmıycakmışım gibi geliyo ... kaç gündür kendimi iyileştirme çabalarımdan hamile olduğumu unuttum resmen sabahki iyim mesajımın hemen üstüne öksürük ve halsizliğim başladı kendi kendimi nazar etme konusunda pek başarılıyım

rica ederiz tatlım arhan emirimiz güzel günlerde giysin inşallah

cnm benim ya inş 2 güne geçecek sen bol bol dinlenmeye devam et balım hasta olunca en çok akşamları kötü hissederiz ya kendimizi seninkide ondan cnm nazar falan deyipte iyice sıkma canını

cnm benim ya inş 2 güne geçecek sen bol bol dinlenmeye devam et balım hasta olunca en çok akşamları kötü hissederiz ya kendimizi seninkide ondan cnm nazar falan deyipte iyice sıkma canını

sıkıldım iyice elifim ya çok uzadı inşallah geçer dediğin gibi 2 güne, sanki yıllardır hastaymışım gibi geliyor
sen nasılsın varmı biir gelişme nazlımızdan

herkeze merhaba nasılsınız hanımlar... bende hala doguramayanlardanım .. vede baya zorlanmaya basladım artık... catı kemıklerım cok agrıyo sabah kalktıgımda yuruyemıyorum... cat cuuut sesler gelıyo... gecelerı soluma yatıyorum ama uyandıgımda hep sırtustu buluyorum kendımı... eskıden sancım oluyodu artık oda kesıldı olmuyo... sadece yuruyemıyorum artık vede dogum yapmak ıstıyorum saglıkla gelsın prensesım ıstıyorum artıııkkk

slm kızlarr biz geldik son eksiklerimizi aldık ayarladık münüş sahneye çıkmak için hazır

yarın sabah dogum için hastaneye gidicez çok heyecanlıyım ve çokkk korkuyorum dualarınızı eksik etmeyin

senle satımız aynıymış bende doğuramadım son zaman çok sıkıcıymış..yarın doktor kontrolüm var bakalım ne dicek ALLAHIM hayırlısıyla kolay doğum ihsan eyle bize AMİN..bende artık hemen kalkamıyorum çatı kemiklerim çok acıyor yavaş yavaş kalkıyorum valla yatakda dönmek 10 dakikamı alıyor iyice ağırlaştık yani..

yaa kıskanıyorum ama senin günün benden 1 gün geri olmasına rağmen kavuşucaksın yarın bebeğine:2: of bendeki bu belirsizlik içimi sıkıyor ne zaman alıcam kucağıma

bende yuruyemıyorum..bıraz oncede o geldı aklıma acaba ben gıbı olanlar varmı dıye..bılhassa sol bacagımı cekemıyorum..bagdas kurup oturuyum bıttıgım an oluyor bacagımı esım cekıyor gucum yetmıyor sankı..bende artık dogsun ıstıyorum..bu aya kadar hıc bu denlı canımın yandıgını bılmıyodum..bu ay anladım hamılelıgı..

korkma canom..allah kerımdır..en azından bılmedıgın yada ılk kez duydugun bırsey degıl sezeryan ..basından sonuna 5 10 dk en fazla uygulama suresı..benım kuzen 4 5 dk ıcınde cıkmıstı mesela..

bu arada annenle olanları okudum..benımkıyle ne denlı ortak noktaları var..daha oyle cok sey varkı gun ıcınde yaptıgı gormemek ıcın sureklı uyuyorum..zaten kafam da kalkmıyor..2 saat kadar once 38.6 yı bulunca mınoset ıctım sımdı dusmeye basladı atesım kalkıp bakıyım kızlara dedım..ama ınan tahammul edılmıyor...bence sende gıtme annenle ne varsa kendı evınde var ınsanın..annem benı ıstemedı kendı evınde..gelıyım ankaraya dedı de kım bakacak sana ankarada dedı amannnn yalan oluyoooo ıste..

yaa kıskanıyorum ama senin günün benden 1 gün geri olmasına rağmen kavuşucaksın yarın bebeğine:2: of bendeki bu belirsizlik içimi sıkıyor ne zaman alıcam kucağıma

kıskanma kısss eninde sonunda çıkacak o bebe ben çok korkuyorum butun gün dolaştım saat 12 de evden çıktık saat 6 de eve geldik unuttum yarın dogum olacagını ama şimdi çok tırsıyorummm :83::83::83:

kızlar eslemden mesaj geldi şimdi internet bağlantısı yokmuş yarın saat 11 de geliyormuş bambamla(aras)çakılımız(asya) hepimizden dua bekliyor

:18: vay be özgür oğlumda yarın geliyor he Allah yardımcın olsun canom en ağrısız sızısız şekilde oğluşunu kucağına alırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…