kıskanma kısss eninde sonunda çıkacak o bebe ben çok korkuyorum butun gün dolaştım saat 12 de evden çıktık saat 6 de eve geldik unuttum yarın dogum olacagını ama şimdi çok tırsıyorummm :83::83::83:
herkese iyi akşamlar kızlar...
bugün benim doğum günüm ama çok kötüyüm.
eve geldiğimizden beri bebeğimin gözlerinin beyazı sarı gibi geliyodu. söyledim eşime sonra dedik nasıl olsa perşembe günü kontrole gidicez bekleyelim.sonra bu sabah tekrar söyledim babam diyoki çok evham yapmayın.(kayınbabam ; kaynanamda kalıyorumda .....) neyse hastaneye gittik bi sürü sorun çıktı nüfus cüzdanı yok ssk dan yararlanamıyo die 240 tl istediler tahlil için sinirden ağlamaya başladım o arada başhekim geldi yanımıza,tanıdıktı sordu nasıl bebek die ağlayarak anlattım böyle böyle die... sorunu çözdü. tahlilleri verdik sonuçlar 4-30 da çıkacak dediler. bakleyemedik. eve geldik 4-30 da aradım doktoru 16.3 çıkmış sarılık bilmemne değeri... yüksek dedi.15 den yüksek olursa ışığa alırız düşük olursa gözlemliycez demişti.
bugün geç oldu yarın sabah gelin dedi. hastanede kalıcak dedi 1 gece kesin((( artı karaciğerde bilmemne görünüyo dedi ama anlamadım ne dedi sonra hemoglobin yüksek dedi susuz kalmış bebek dedi. emmesi nasıl dedi. dedim emiyooooo.. allah allah dedi.... (((((( serum takılcak falan dedi... serum takılınca emzirmeye izin vermeyecekler mi acaba yaaa.
offfffff allahım sen büyüksün ya rabbim yardım ett.......
bu arada oğlumuzun adını koyduk. mehmet talha oldu.
biraz önce zil çaldı ben lavabodaydım çıktım kaynanam elinde çiçek oğlundan gelmiş dedi.üzerinde not var altındada oğluşumun adısı yazıyodu çok mutlu oldum. tabikiii kocacığımın marifeti.. sonra salonda pasta falan da gördüm iyi saklayamamış kaynanam ... canımcımım güzel bi akşam düşünmüş. ama benim moralim çok bozuk. ağlamak istiyorum.
korkma canom..allah kerımdır..en azından bılmedıgın yada ılk kez duydugun bırsey degıl sezeryan ..basından sonuna 5 10 dk en fazla uygulama suresı..benım kuzen 4 5 dk ıcınde cıkmıstı mesela..
bu arada annenle olanları okudum..benımkıyle ne denlı ortak noktaları var..daha oyle cok sey varkı gun ıcınde yaptıgı gormemek ıcın sureklı uyuyorum..zaten kafam da kalkmıyor..2 saat kadar once 38.6 yı bulunca mınoset ıctım sımdı dusmeye basladı atesım kalkıp bakıyım kızlara dedım..ama ınan tahammul edılmıyor...bence sende gıtme annenle ne varsa kendı evınde var ınsanın..annem benı ıstemedı kendı evınde..gelıyım ankaraya dedı de kım bakacak sana ankarada dedıamannnn yalan oluyoooo ıste..
slm arkadaşlar 1 ekimde ogluşum dünyaya geldi çok şükür dün evimize geldik henüz sütüm gelmedi ogluşumu doyuramıyorum mama vermek zorunda kalıyorum inş sütüm gelirde bende bu vicdan azabından kurtulurum
eve geldiğimizden beri bebeğimin gözlerinin beyazı sarı gibi geliyodu. söyledim eşime sonra dedik nasıl olsa perşembe günü kontrole gidicez bekleyelim.sonra bu sabah tekrar söyledim babam diyoki çok evham yapmayın.(kayınbabam ; kaynanamda kalıyorumda .....) neyse hastaneye gittik bi sürü sorun çıktı nüfus cüzdanı yok ssk dan yararlanamıyo die 240 tl istediler tahlil için sinirden ağlamaya başladım o arada başhekim geldi yanımıza,tanıdıktı sordu nasıl bebek die ağlayarak anlattım böyle böyle die... sorunu çözdü. tahlilleri verdik sonuçlar 4-30 da çıkacak dediler. bakleyemedik. eve geldik 4-30 da aradım doktoru 16.3 çıkmış sarılık bilmemne değeri... yüksek dedi.15 den yüksek olursa ışığa alırız düşük olursa gözlemliycez demişti.
bugün geç oldu yarın sabah gelin dedi. hastanede kalıcak dedi 1 gece kesin((( artı karaciğerde bilmemne görünüyo dedi ama anlamadım ne dedi sonra hemoglobin yüksek dedi susuz kalmış bebek dedi. emmesi nasıl dedi. dedim emiyooooo.. allah allah dedi.... (((((( serum takılcak falan dedi... serum takılınca emzirmeye izin vermeyecekler mi acaba yaaa.
biraz önce zil çaldı ben lavabodaydım çıktım kaynanam elinde çiçek oğlundan gelmiş dedi.üzerinde not var altındada oğluşumun adısı yazıyodu çok mutlu oldum. tabikiii kocacığımın marifeti.. sonra salonda pasta falan da gördüm iyi saklayamamış kaynanam ... canımcımım güzel bi akşam düşünmüş. ama benim moralim çok bozuk. ağlamak istiyorum.
hayırlı olsun canım inşallah sütün gelir üzülme stres yapma sağlıkla buyut oglunuuslm arkadaşlar 1 ekimde ogluşum dünyaya geldi çok şükür dün evimize geldik henüz sütüm gelmedi ogluşumu doyuramıyorum mama vermek zorunda kalıyorum inş sütüm gelirde bende bu vicdan azabından kurtulurum
canım çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum ogluşuna adıyla yaşasın sakın üzülme annesi şimdi sana çok ihtiyacı varrherkese iyi akşamlar kızlar...
sağol canım dualarınızı eksik etmeyin cano korkudan bayılmasın diyin hee:18: vay be özgür oğlumda yarın geliyor heAllah yardımcın olsun canom en ağrısız sızısız şekilde oğluşunu kucağına alırsın inşallah
kızlar eslemden mesaj geldi şimdi internet bağlantısı yokmuş yarın saat 11 de geliyormuş bambamla(aras)çakılımız(asya) hepimizden dua bekliyor
neyse canlar münüş parladı ama bacaklar hayla beni beklerhaydin biz kaçtık uyku tutmazsa zati burada olurum söyleee rahat rahat cemilemi osmanımıda izlim ohhhhhh son rahat izleyişim olcek yarından sonra oglumun aglamaları reklam aralarından daha sık olacak haydi hoşçakalınnnnnnn
merhaba kızlar biz geldik.doktordan baya geç çıktık yemek hazırladık yedik ancak geçebildim bilg.başına.beşimin ultrasonda herşeyi çok normal 36+4 üz bu gün kilomuz 3100çatı muayenesinden bahsetmedi bile doktorum,yaşasın bu defada yırttım dedim.açtım tabi şom ağzımı nst de 1 adet sancım çıkınca muayeneye aldılar beni,benim ellerim ayaklarım titredi,habire hemşirelere benim ilk diyorum.çatala çıktım lap diye geçiriverdi 2 parmağını ve çıkarana kadar bağırdım.neyse geçti gitti.açılma yok silinme yok alıştırma sancısıdır dedi doktorum.yalnız sancı çıktığı an hissetmiyoruz ya sancıyı.ben sonra farkettim o anda bi heyecan bi yüreğim ağzıma gelir gibi oldu.kalp çarpıntısı gibi.demekki evdede böle hissettiğim zamanlarda sancı giriyomuş,ne bilim ben sancı deyince acı hissedicem sanıyo insan.
slm kızlarr biz geldik son eksiklerimizi aldık ayarladık münüş sahneye çıkmak için hazır
yarın sabah dogum için hastaneye gidicez çok heyecanlıyım ve çokkk korkuyorum dualarınızı eksik etmeyin
Hayirli aksamlar herkeseeee.
Hastaneye gittik bugün bebisim 3200 g olmus ve boyu 47 cm :)
Allaha sükür hersey yolundaymis
Allah nazarlardan saklasin bebislerimizi
merhaba kızlar biz geldik.doktordan baya geç çıktık yemek hazırladık yedik ancak geçebildim bilg.başına.beşimin ultrasonda herşeyi çok normal 36+4 üz bu gün kilomuz 3100çatı muayenesinden bahsetmedi bile doktorum,yaşasın bu defada yırttım dedim.açtım tabi şom ağzımı nst de 1 adet sancım çıkınca muayeneye aldılar beni,benim ellerim ayaklarım titredi,habire hemşirelere benim ilk diyorum.çatala çıktım lap diye geçiriverdi 2 parmağını ve çıkarana kadar bağırdım.neyse geçti gitti.açılma yok silinme yok alıştırma sancısıdır dedi doktorum.yalnız sancı çıktığı an hissetmiyoruz ya sancıyı.ben sonra farkettim o anda bi heyecan bi yüreğim ağzıma gelir gibi oldu.kalp çarpıntısı gibi.demekki evdede böle hissettiğim zamanlarda sancı giriyomuş,ne bilim ben sancı deyince acı hissedicem sanıyo insan.
güle güle büyüt canım bebeğini.
teşekkür ederiz teyzesi :)
hanzade maşallah bebişine.üzme sıkma kendini.iyidir bebeğin sağlıkla doğcak inş.senin de günün belli oldu sıra bende yrn belli olcak inş.
abooo 15i mi 11 gün kaldı yani:18::18::1el 8: heyecanlandım ya. canım doktorum söylediklerini takma kafana artık hepimizin dikkatetmesi gereken şeyler onlar. niye takıldın ki
hem minamızın kilosu nasıl? az mı almış ondan mı 2800 dedi en fazla. inş. sağlıkla gelsin de sorunsuz bi şekilde kilo aldırır annesi ona.
yürüyüş konusunda ben de senin gibiyim canım adım atıyorum yoruluyorum.
hanzade sen annene gidince haber alamayacak mıyız artık senden? inş. girebilirsin yine ara ara
canım inş sanılanlar gibi bi bugün . .benimde oğlum iki hafta geriden gidio..gerçi damarlarda bi sorun yok ama pek meraklı bizim ufaklıklar bizi üzmeye umarım herşey yolunda gider..sıkma canını..
ayy amin amin çarpı yüzbin!!!doğuramadım gitti yaa...
takma kafana canım bişeyi inş sağlıcakla alıcaz yavruşlarımızı kucağımıza..bu arada arı sütü kullanıyorum kilo alması için oğlumun işe yarıo normalde hep iki hafta geriden gidiu artık 1 haftaya düştü dene bi istersen..
kızlar morelim çok bozuk ya az önce bi karnıma bakayım dedim çatlak varmı diye bakmaz olaydım keşke bide ne göreyim karnımın altı çatlamış göğüslerimde de var ama azdı göbeğim çok morelimi bozdu doğumdan sonra araştırcam bi yolu vardır inş. giderilmesi için....sizin varmı bi çözümünüz?
Çok sağolun kızlar. Bebişimin kilosu hakkında dr. net birşey söylemiyordu son haftalarda. 3,5un üstünde diyordu. İnanın ki boşyere dert etmişim kendime. Ameliyathanede tir tir titriyordum. Hatta epidural olurken titrememin dinmesini bekledik. İğneden deli gibi korkan ben boşyere korkmuşum onu anladım. Bildiğiniz kalça iğnesinden daha az acıyor kızlar. Ameliyat acısıda öyle dayanılmaz bir ağrı değilmiş. Baya nazlı bir kızımdır aslında ama, çok şükür 41 kere maşallah sezeryan olmaktan hiç pişman değilim. Boşuna beklemişim haftalarca...
Eki Görüntüle 267885
cnm banada aynı şeyleri söyledi drum benimde baya cnm sıkılmıstı ama biz normali beklediğimiz için her an herşey olabilir tatlım sıkma kendini olurmu belkide akşama suyumuz gelecek
slm tatlım aynı şekil ağrılar devam ediyo bekliyoruz bakalım:97:
cnm çok geçmiş olsun senin dikkatin ve önemin sayesinde eylülcük toparlanacak hemen hiç merak etme cnm benim kendinide üzme sakın sen hep böyle iyi ve pozitif ol
çok güzelmiş cnm güle güle giydir kuzuna
maşallah cnm allah analı babalı büyütsün
cnm şafak belli olmus gözün aydın tatlım kızımızada maşallah
maşallah cnm oğlusuna allah analı babalı sağlıkla sıhatle büyütmeyi nasip etsin
çok güzel bi aile olmussunuz cnm ya allah nazarlardan saklasın sizi
doğumu yaklaşan hanuımların normal doğum için geçerli tabi nar yemeleri sı-uyunu tüketmelerini söylemişti bi prof tvde ama sen fazla kaçırma allah korusun yan etkiside olabilir bence öplen ve akşam bir adet nar yeterli bol hurma yiyebilirsin ma hemvitamin açısından zengin hemde efendimiz sav. bunun üzeri,ne bir hadisi var zaten doğum kolay olsun diye...ama bu münüşe sıcak su tutup sıkma olayını denemesen bana biraz tehlikeli geldi şurda syılı günlerimiz kaldı allahın izniyle en fazla 1 hafta geç olur bunca dayandık değilmi allah yardımcın olsun hayal ettiğin gibi kolay sorunsuz doğum olsun
afiyet olsun bir nar yada bir bardak nar suyu fazlası zararlı olabilirmi bilmiyorum ama temkinli olmakta fayda var bence... ooh birde sıcak duş ama hemen çıkma sudan belini ovdur eşine sıcak suyu bel bölgende gezdir ve ovdur belini bu aradapozisyonun oturur vaziyette olsun duacınızım kızlar allah yardımcınız olsun geçen bi arkadaş yazdı sancı aniden başlamış ve tuvaletimi yapma hissim geldiği an ıkındıım dedi tek faydalı olan oymuş o his geldikçe ıkınmakmış gerisi acı zmaan kaybı filanmış aklınızda olsun allah yardımcınız olsun
canım üzülme allahın izniyle inanıyorumki herşey yoluna giricek bi dahaki konrtolünden sevinle ayrulıcaksın sola yatmak çözüyorsa i,şi yat biliyorum çokzor ama sayılı gün nasılsa üzülme hem sende farkındasın bebeğin kilosu fena değil bin maşallah kızımaallah izin verirse perş.akşamı okuyacağım kur'anı kerimde senide kalbi,mden geçiricem inşallah
,
hayırlı doğumlar olsun sorunsuz bi şekilde al meleğini kollarına inşallah
allah anneli babalı byütmek nasip etsin sağlıklı hayırlı ömürler versin allah..tebrikler
ben bunu not almadım o durumu yaşarsam bizzat arayp tariflerindne faydalanıcam inşallah ayrıca çoook teşekkürler allah sanadahayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah en kısa zamanda hayırlısı ile bunu yürekten istiyor,ve diliyorum nurcan...
canın nedne sıkıldıki hanzade şükür dr kötü bişey sölemmiş sağlıklı ya çok şükür hem kilosuda normal bizim kızlar minyon olucak annesi kibar kızlar olucak ne yapalım biz elimizdne geleni, yapıyoruz olmadı doğunca bi güzel besleriz şişiririz sağlıkla gelsinler yeterki bu arada 15 ekime gün vermiş e geri sayım başlamıştır sende sezeryanmı olucak senin
conrakktubex diye bi jel önermişti eczacım yanınd abirde iz bırakmayan krem onud aöğrenir yazarım en kısa zamanda bi sor istersen doktoruna
sen doğurdun ya derin bir nefes aldım doğurmıyorum diyosun bugünd eolmadı diyosun ç.ok şükür bebeğimiz kollarında gözün aydın resim açıldı ama çok uzak net seçemedim ama çok güzel görünüyorsunuz allah anneli babalı sağlıklı ömürler versin urasımıza nazardan korusun sizleri eeeh darısı başımıza darısı başımıza
makarnacım kızçenin cicileri çok güzelmiş güle güle sağlıkla giyinsin prensesin_bebek:
iremcim sanada çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun acil şifalar ve sabır diliyorum
fatoşum çok geçmiş olsun dualarım eylül kızımla üzme kendini tatlım
özlemcim güle güle giysin tosun paşam elif teyzesinin aldığı cicileri
eleni Allah analı babalı büyütsün canım
hanzade seninde günün belli oldu he Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımm
ben oğlum eylül sonunda gelir sanıyordum hep şimdi sanki hiç doğurmıycakmışım gibi geliyo ... kaç gündür kendimi iyileştirme çabalarımdan hamile olduğumu unuttum resmensabahki iyim mesajımın hemen üstüne öksürük ve halsizliğim başladı kendi kendimi nazar etme konusunda pek başarılıyım
kızlar ben de henüz doğum yapamayanlardanım.Bugün kontrolümüz vardı.bebiş 3100 gr.biraz haftasına göre kafa ve karın çapı geride.rahimde açılma yok .nst'de sancı çıkmadı.çatı muayenemize göre normal doğum engelimiz yok.ancak görünen o ki en az 1 hafta daha minik kızımız annesinin karnında uyumaya devam edecek.Önümüzdeki haftaya Allah Kerim.
canom Allah yardımcın olsun.miniğin yarın akşam kollarında uyusun.Her şey senin için çoooook kolay olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?