2011 Ekim Anneleri

valla canım böyle ne olucağını bilmeden beklemekde çok zor..o yüzden yarın ne güzel kurtulacaksın valla hiç korkma pozitif ol o zaman daha güzel atlatırsın..benimde yarın kontrolüm var bana ne dicek doktor bakalım?

herkese iyi akşamlar kızlar...

bugün benim doğum günüm ama çok kötüyüm.

eve geldiğimizden beri bebeğimin gözlerinin beyazı sarı gibi geliyodu. söyledim eşime sonra dedik nasıl olsa perşembe günü kontrole gidicez bekleyelim.sonra bu sabah tekrar söyledim babam diyoki çok evham yapmayın.(kayınbabam ; kaynanamda kalıyorumda .....) neyse hastaneye gittik bi sürü sorun çıktı nüfus cüzdanı yok ssk dan yararlanamıyo die 240 tl istediler tahlil için sinirden ağlamaya başladım o arada başhekim geldi yanımıza,tanıdıktı sordu nasıl bebek die ağlayarak anlattım böyle böyle die... sorunu çözdü. tahlilleri verdik sonuçlar 4-30 da çıkacak dediler. bakleyemedik. eve geldik 4-30 da aradım doktoru 16.3 çıkmış sarılık bilmemne değeri... yüksek dedi.15 den yüksek olursa ışığa alırız düşük olursa gözlemliycez demişti.
bugün geç oldu yarın sabah gelin dedi. hastanede kalıcak dedi 1 gece kesin ((( artı karaciğerde bilmemne görünüyo dedi ama anlamadım ne dedi sonra hemoglobin yüksek dedi susuz kalmış bebek dedi. emmesi nasıl dedi. dedim emiyooooo.. allah allah dedi.... (((((( serum takılcak falan dedi... serum takılınca emzirmeye izin vermeyecekler mi acaba yaaa.
offfffff allahım sen büyüksün ya rabbim yardım ett.......

bu arada oğlumuzun adını koyduk. mehmet talha oldu.
biraz önce zil çaldı ben lavabodaydım çıktım kaynanam elinde çiçek oğlundan gelmiş dedi.üzerinde not var altındada oğluşumun adısı yazıyodu çok mutlu oldum. tabikiii kocacığımın marifeti.. sonra salonda pasta falan da gördüm iyi saklayamamış kaynanam ... canımcımım güzel bi akşam düşünmüş. ama benim moralim çok bozuk. ağlamak istiyorum.

slm arkadaşlar 1 ekimde ogluşum dünyaya geldi çok şükür dün evimize geldik henüz sütüm gelmedi ogluşumu doyuramıyorum mama vermek zorunda kalıyorum inş sütüm gelirde bende bu vicdan azabından kurtulurum

canım çok çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin mehmet talha mıza

sağol canım heyecan ister istemez oluyor dualarımı edip öyle gircem ölüm yok sonuçta nede olsa

ya gitmicem gibi izmire çünkü anneannemide götürecekmiş annem ben logusa halimle kimseye hizmet edemem evimde yanlız kalırım daha iyi valla seninkiyle benimkini bir odaya kapatsak kesin kavga çıkar kızz canını sıkma sakın valla degmezmiş ben bugune kadar boşuna üzüldüm şimdi anlıyorum

sybell ve edutt hayırlı olsun kızlar sağlıkla buyutun bebişleriniziiiii

maşallah canım oğluşuna Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah
moralini bozma canım inşallah tez zamanda oluk oluk gelir sütün

merhaba, ben de inş kasım annesi olacağım. ara ara burayı takip ediyorum. yazdıklarınızı görünce üzüldüm ve size yazmak istedim. lütfen moralinizi bozmayın, sarılık bir çok bebek de görülüyor. hem ciddi bir durum olsa yarın gelin demezlerdi. lütfen kendinizi yıpratmayın.
Rabbim, hep güzel günlerini görmeyi nasip etsin oğlunuzun.. ismi de çok güzel... adıyla yaşasın inş..

hayırlı olsun canım inşallah sütün gelir üzülme stres yapma sağlıkla buyut oglunuu
canım çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum ogluşuna adıyla yaşasın sakın üzülme annesi şimdi sana çok ihtiyacı varr
:18: vay be özgür oğlumda yarın geliyor he Allah yardımcın olsun canom en ağrısız sızısız şekilde oğluşunu kucağına alırsın inşallah
sağol canım dualarınızı eksik etmeyin cano korkudan bayılmasın diyin hee
kızlar eslemden mesaj geldi şimdi internet bağlantısı yokmuş yarın saat 11 de geliyormuş bambamla(aras)çakılımız(asya) hepimizden dua bekliyor

hayırlısıyla gelsinlerrrr

biz hediyemizi aldık inşallah yollayacagım arkadaşımda begenir
yanlız biz yollayamadık hediyemizi yarın yada öteki gün kargoyla
en hızlısından yollatacagım inşallah begenir arkadaş çok şirindi
dayanamadım aldımm :78::78::78::78::78::78:

neyse canlar münüş parladı ama bacaklar hayla beni bekler haydin biz kaçtık uyku tutmazsa zati burada olurum söyleee rahat rahat cemilemi osmanımıda izlim ohhhhhh son rahat izleyişim olcek yarından sonra oglumun aglamaları reklam aralarından daha sık olacak haydi hoşçakalınnnnnnn

Hayirli aksamlar herkeseeee.
Hastaneye gittik bugün bebisim 3200 g olmus ve boyu 47 cm :)
Allaha sükür hersey yolundaymis
Allah nazarlardan saklasin bebislerimizi

Canim cok gecmis olsun Rabbim acil sifalar versin insallah

merhaba kızlar biz geldik.doktordan baya geç çıktık yemek hazırladık yedik ancak geçebildim bilg.başına.beşimin ultrasonda herşeyi çok normal 36+4 üz bu gün kilomuz 3100çatı muayenesinden bahsetmedi bile doktorum,yaşasın bu defada yırttım dedim.açtım tabi şom ağzımı nst de 1 adet sancım çıkınca muayeneye aldılar beni,benim ellerim ayaklarım titredi,habire hemşirelere benim ilk diyorum.çatala çıktım lap diye geçiriverdi 2 parmağını ve çıkarana kadar bağırdım.neyse geçti gitti.açılma yok silinme yok alıştırma sancısıdır dedi doktorum.yalnız sancı çıktığı an hissetmiyoruz ya sancıyı.ben sonra farkettim o anda bi heyecan bi yüreğim ağzıma gelir gibi oldu.kalp çarpıntısı gibi.demekki evdede böle hissettiğim zamanlarda sancı giriyomuş,ne bilim ben sancı deyince acı hissedicem sanıyo insan.

Oh toptan temizlik yapiyosun yani
Bende pazar günü yaptim her ihtimale karsin.
Dogumunda Allah yardimcin olsun, gözlerini kapican sonra acican bakican ki bitmiiiiis

Masallah bebisineee
Bende her defasinda cati muayenesi yapiyorlar alistim artik sesimde cikmiyor

kızlar ben de henüz doğum yapamayanlardanım.Bugün kontrolümüz vardı.bebiş 3100 gr.biraz haftasına göre kafa ve karın çapı geride.rahimde açılma yok .nst'de sancı çıkmadı.çatı muayenemize göre normal doğum engelimiz yok.ancak görünen o ki en az 1 hafta daha minik kızımız annesinin karnında uyumaya devam edecek.Önümüzdeki haftaya Allah Kerim.

canom Allah yardımcın olsun.miniğin yarın akşam kollarında uyusun.Her şey senin için çoooook kolay olsun

haydi hayırlı olsun açılışın
bebişinede maşallah
ben bu sancı olayını dayımın kıızında öğrendim kızın zerre kadar ağrı sızısı yoktu nst de çıkan sancılardan doğumunun başladığını anlamışlar o günün gecesinde de doğurdu

Sağol makarnacım, senin günün benden önce, daha erken olur sanırım güzel haberlerle gel inşallah :)

Evet canım 11 gün kalmış :) bana hala 1 ay gibi geliyor ya bi sağlıkla alsaydım kollarıma çok rahatlıyacam yaa... Kilosunu söylemedi artık son kont diye yanılmada olabiliyor filan dedi ama en az 2800 olur dedi bende sormadım zaten hiç keyfim yoktu niye bilmiyorum. Bende telefonun var canım ben seni mutlaka haberdar ederim. Çok ağrım sancım var bebek aşağı inmiş, dr öle dedi.. olası bi duruma karşı geçicem anneme.. Doğumdan sonra kendi evime gelicem canım annemde net yok haftasonu gidicem ama daha bi kaç gün buralardayım evimi tamamen düzene sokup herşeyi yerleştirip gitçem..

Kilosunu takmıyorum artık kipracım 10 günde ne alcak zaten ama sağlıkla bi alsaydım kucağıma stres oldum ya

LİERAK AMPUL kullanıyorum ben henüz başladım 3 ay kullanıcam..

Maşallah sibelcim harika görünüyosunuz maşalah :)

Sağol elif teyzesi inşallah hayırlısıyla doğum yaparız hepimiz :)

Tubiş bilmiyorum canım içim darlandı buğun bi sıkıntı geldi evhamlandım işte iyi olcak inşallah herşey, iğne kullandığım için zorunlu sezeryan tatlım.. Doğunca sütümüz bol gelir inşallah..

Allah razı olsun canım belli oldu ama bu bebişlerin işi belli olmuyo bakmışsın siz benden önce doğurmuşsunzu :)

maşallah canım kızçene inşallah zamanında bir nefeste doğurur sağlıkla alırsın kucağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…