ayyy cok heycanlıııı bende dogurmak ıstıyoruuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmm dun aksam nasıl ıkanasım vardı hayırdır dedım acep ısaretmı oglumda hıc olmamıstı saglıkla gellsın sudemızkızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar elifin sabah suyu gelmiş sancılarıda 5 dk 1 düşmüş akıllı kızımız sudenaz kontrol gününde annesini yormadan gelmeye karar vermişkonuştum şimdi nst ye bağlı açılması 3 cm miş 12 gibi yürütmeye başlıycaklarmış inşallah bugün geliyor prensesimizzzz
herkese selam söyledi ve dua istedi Allah yardımcısı olsun bir avazda inşallahhhhhhhhhhh
Herkese Günaydıın (Tünaydın diyeyim daha doğrusu)
Sinem gelmemiş hayırdır yaaa??
sudenazın kalp atışları odayı inletiyo hala kulağımdainşallah ingaaaaaaaaaa sını duyarım birdahaki aramamda
maşallah sakin ama sancısı varmış evet ama dayanılmıycak gibi değil dedi ondan istememiş epidurali haydi hayırlısııı
gelsin bebeler gelsin bebeler
ayyy cok heycanlıııı bende dogurmak ıstıyoruuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmm dun aksam nasıl ıkanasım vardı hayırdır dedım acep ısaretmı oglumda hıc olmamıstı saglıkla gellsın sudemız
burdayım hayatımmmmm mobladım geldım
Merak ettim raporu okuyunca rahatladım geçmiş olsun canım sana da çocukla daha da zor. Sende annemin enerjisini görüyorum kırk bin kere maşallah diyorumAllah ım nazarlardan saklasın
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar elifin sabah suyu gelmiş sancılarıda 5 dk 1 düşmüş akıllı kızımız sudenaz kontrol gününde annesini yormadan gelmeye karar vermişkonuştum şimdi nst ye bağlı açılması 3 cm miş 12 gibi yürütmeye başlıycaklarmış inşallah bugün geliyor prensesimizzzz
herkese selam söyledi ve dua istedi Allah yardımcısı olsun bir avazda inşallahhhhhhhhhhh
:)) canım ya merak edılmek guzelsaol gecmıs olsun dılegın ıcın cocukla zor hasta olunca evde hayat felç oluyo annenın hasta olmaması lazım.demek anende enerjik cocuk olunca tum anneler boyle oluyo aslında
canım geçmiş olsunnn
doğurmak istiyorum deme benide gaza getiriyosun 1 gün arayla ensendeyim
aman allahım topiğe bakın ocakta hamile kalacaklar şimdiden topiği açmışlar ben 2010 ekim annesi olacaktım benimki eylülde çıktı geldi ekim annesi olmak çok güzel isteyen herkese allah nasip eder inşallah
Yslzytn benden de bir gün geridesin, mavipatiklee ile de ayni gündeyiz, bakalim hangi sirayla doguracagiz
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar elifin sabah suyu gelmiş sancılarıda 5 dk 1 düşmüş akıllı kızımız sudenaz kontrol gününde annesini yormadan gelmeye karar vermişkonuştum şimdi nst ye bağlı açılması 3 cm miş 12 gibi yürütmeye başlıycaklarmış inşallah bugün geliyor prensesimizzzz
gunaydın kızlar
gecmıse bakmadım bugun belkı sonra doguran doguracak varmı bu arada ? dunku nısan ne oldu nısanı gelmıstı bırının sıım unttum sımdı :26:
dun erken yattım bas agrısı mıde bulantısı sonra oglum korktu geldı yanıma hastaydı ya karnı agrıyormus gece 3 hata 4 kısı yattık yatakta heryerım tutuldu saga don sola don uyuyamadım zaten aksam heryerı dandını bırakıp yatmıstım onun ıcın kalktım camasırları topladım evı topladım toz aldım sıldım mutfagı banyoyu temızledım mutfagı supurdum dıger yerlerı gırgır mob yaptım oglumla kahvaltı yaptık bulasık mak bosaltık azcık suslendım yemek yapılcak gerıye kalan hıc halım yok ama nerde dogum enerjısı neden bana gelmıodun tek taraflı sancım vardı bugunde yururken karnımıın altı agrıyo hayır olsun artıkdogurmak ıstıyorum cok agırlastım annemı arıycam bı umut bakalım ıyılestımı hastaydı ıyılestıyse gelsın oglanla ılgılenıp yemek yapsın yada ben gıderım oraya bakalım ıcım yanıyo hararetten sıkkın ve bıkkınım ((
aman allahım topiğe bakın ocakta hamile kalacaklar şimdiden topiği açmışlar ben 2010 ekim annesi olacaktım benimki eylülde çıktı geldi ekim annesi olmak çok güzel isteyen herkese allah nasip eder inşallah
37 haftalık olduksenın kı sezomu olcaktı bende 21 var yazıyo senınkınde daha az
arkadaşlar çok kötüyüm çoooooooooook .... nooolur dualarınızda unutmayın oğlumu.
hala hastanede küvezde yavrum.dün bekledik bekledik ama alamadık.tahlil sonuçları aynı çıktı .yükselme yok ama düşme de yok sarılık değerinde... çarşamba günü sabah 10 da girdi küveze mavi ışığa . şu an itibariyle 44 saattir küvezde yavrum. sütümü de vermiyorlar mama ve su veriyorlar... gözleri bağlı duruyo yavrum. arada gidip kapının önünden bakabiliyorum içeri de almıyorlar . gözündeki maskenin altından görünen miniminnacık burnunu ağzını çenesini uzaktan sevip gidiyorum.................. çok özledim ben oğlumu... birde korkuyorum ya çıkınca beni unutursa , meme almazsa mamaya alışırsa????? rabbim okunan ezanların yüzü suyu hürmetine şifasını ver yavrumun ve şifa bekleyen herkesin. amin...
Günaydınlar, habersiz bırakmıyım diye giriyorum mecalim yok, sular akıyo başımdan aşağı şu andada.. bu gün dr. gidicez. Boğazımda şişlik var sanırım bademciğim elimle dokununca dışardan çok net anlıyorum. Limonla filan geçicek gibi değil. Eşim gidelim dedi. Soğuk terliyorum sürekli. İnşallah ilaç verir gece hiç uyuyamadım sürekli döndüm sürekli kalkıp üstümü değiştim terden... Ihlamur yapcam şimid kendime..
Duygu maşallah bebişine canım Allah kabul etsin duasını..
Zeynep oğluşuna maşallah kaynanan çenesini kapar artık umarım..
Kipra hayırlısıyla bu gün yatarsın kuzum hastaneye daha bekletmez doktorcun sanırım..
[B]Filiz kendini yorma erken doğurursun kız, gerçi bu iyi bişimi kötü bişimi son zamanlarda ayırd edemiyorum :)
Asparas normal doğumda bu seni biraz zorlayabilir canım, bunu mutlaka doktoruna söyle belki farklı bişeylerde önerebilir, şimdiden önlemini aldırsın sana....
Blecperald[/B] kuzum üzme canını sütün kesilir bak küvezde kaç bebiş kaldı hepsi çıktı hemde 10 15 gün kaldılar ayçam, duygu ve iklimin kuzularıda kaldı lütfen üzme kendini anlıyorum bebeğini o şekilde görünce çok üzülüyosun ama üzülme bide canım bence senin yavrun nazarlandı. Sütüm filan çok dedin, akıyo dedin ona rağmen oğluş hasta oldu, sen bol bol nazar duası oku oğluna bende okurum dua ederim üzülme iyi olcak inşallah :)
s.Tuğba canım böbrek rahatsızlığın devam ediyosa 38 bitiminde alınmasını isteyebilirsin sanırım..
Ay daha duramıyorum ense köküm bile ağrıyo yarın akşam anneme gidicem artık, onda net yok malesef... Ekim sonu evime dönücem.. Yarın son defa yazarım size bir şey olursada filizi arar haber veririm. Allaha emanet olun..
tesekkur ederım canım gecmıs olsun dılegın ıcınWuuuuwwww Sudemiz geliyyoorrçok bekledi elif, sağlıkla gelsin güzel kızımız yaa çok sevindim. ararım ben de birazdan. sağol edacım.
Geçmiş olsun sinem sana da oğluna da. gecen kötü geçmiş, bugün kendini yorma diycektim ama yormuşsun yoracağın kadar :) şu saatten sonra dinlen bari, toparlan ki mecalin artsın.
Amiin. Demek ki ekim annelerinin kaderi bu :) bir ay önceden geliyor bebişlerimiz. Allah bağışlasın size de.
Benimki daha belli degil, yarin kontrolümüz var belki acilisi yapariz biz de, o zaman belli olur :18: Ilk kontrollerde 23 ekimdi dogum tarihi, sonradan 28 ekim oldu bebegin gelisimine göre, ben 23 ekim diye girmisimdir o yüzden öyle yaziyordur muhtemelen.
Merak ettim raporu okuyunca rahatladım geçmiş olsun canım sana da çocukla daha da zor. Sende annemin enerjisini görüyorum kırk bin kere maşallah diyorumAllah ım nazarlardan saklasın
Yslzytn benden de bir gün geridesin, mavipatiklee ile de ayni gündeyiz, bakalim hangi sirayla doguracagiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?