2011 Ekim Anneleri

ayyy cok heycanlıııı bende dogurmak ıstıyoruuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmm dun aksam nasıl ıkanasım vardı hayırdır dedım acep ısaretmı oglumda hıc olmamıstı saglıkla gellsın sudemız
Herkese Günaydıın (Tünaydın diyeyim daha doğrusu)

Sinem gelmemiş hayırdır yaaa??

burdayım hayatımmmmm mobladım geldım

Ben duyamadım kalp atışını kız sancılı zaten diye hemen kapadım ama çok heyecanlıyım darısı başıma Kübra da bugün alır bebeğini kucağına inşallah

Merak ettim raporu okuyunca rahatladım geçmiş olsun canım sana da çocukla daha da zor. Sende annemin enerjisini görüyorum kırk bin kere maşallah diyorum Allah ım nazarlardan saklasın

Merak ettim raporu okuyunca rahatladım geçmiş olsun canım sana da çocukla daha da zor. Sende annemin enerjisini görüyorum kırk bin kere maşallah diyorum Allah ım nazarlardan saklasın

:)) canım ya merak edılmek guzel saol gecmıs olsun dılegın ıcın cocukla zor hasta olunca evde hayat felç oluyo annenın hasta olmaması lazım.demek anende enerjik cocuk olunca tum anneler boyle oluyo aslında

Ay hadi Allah yardimcisi olsun, bir avazda kurtulsun ins...

aman allahım topiğe bakın ocakta hamile kalacaklar şimdiden topiği açmışlar ben 2010 ekim annesi olacaktım benimki eylülde çıktı geldi ekim annesi olmak çok güzel isteyen herkese allah nasip eder inşallah

:)) canım ya merak edılmek guzel saol gecmıs olsun dılegın ıcın cocukla zor hasta olunca evde hayat felç oluyo annenın hasta olmaması lazım.demek anende enerjik cocuk olunca tum anneler boyle oluyo aslında

canım geçmiş olsunnn
doğurmak istiyorum deme benide gaza getiriyosun 1 gün arayla ensendeyim

canım geçmiş olsunnn
doğurmak istiyorum deme benide gaza getiriyosun 1 gün arayla ensendeyim

doguranlar olunca dogurasım gelıyo bıde uyuyamıyorum ya pes pese dogururuz ıns. :)
gecmıs olsun dılegınıcın tsk ederım

Yslzytn benden de bir gün geridesin, mavipatiklee ile de ayni gündeyiz, bakalim hangi sirayla doguracagiz

37 haftalık olduk senın kı sezomu olcaktı bende 21 var yazıyo senınkınde daha az

Wuuuuwwww Sudemiz geliyyoorr çok bekledi elif, sağlıkla gelsin güzel kızımız yaa çok sevindim. ararım ben de birazdan. sağol edacım.

Geçmiş olsun sinem sana da oğluna da. gecen kötü geçmiş, bugün kendini yorma diycektim ama yormuşsun yoracağın kadar :) şu saatten sonra dinlen bari, toparlan ki mecalin artsın.

Amiin. Demek ki ekim annelerinin kaderi bu :) bir ay önceden geliyor bebişlerimiz. Allah bağışlasın size de.

37 haftalık olduk senın kı sezomu olcaktı bende 21 var yazıyo senınkınde daha az

Benimki daha belli degil, yarin kontrolümüz var belki acilisi yapariz biz de, o zaman belli olur :18: Ilk kontrollerde 23 ekimdi dogum tarihi, sonradan 28 ekim oldu bebegin gelisimine göre, ben 23 ekim diye girmisimdir o yüzden öyle yaziyordur muhtemelen.

günaydın kızlar.biz bgn anneme gidiyoruz son kez bi oturalım şöle kızım olmadan.inş. bidahakine artık 3 kişi gitcez heryere hiç uyuyamadım gene kaşıntıdan.bide bu çattı son bi haftadır. doğurcam diye önemsemedim de artık.ama uyutmuyo valla ya.neyse az kaldı kızıma bi kavuşsam hepsi geçcek heralde.rüyamda bebek gördüm gazını çıkarıyodum gülüp duruyodu bebekte kucağımda.
kontrole gidip bgn gün alcaklar vardı birisi tuğbaydı sanırım.Allah hayırlı haberlerle dönmelerini nasip etsin inş.
fatoşersin Allah emeklerinin karşılığını göstersin canım kontrolde bebişin kilo almış ve sağlıklı olsun inş.

canım üzülme stres sütünü etkilermiş.inşallah en kısa sürede çıkar bebeğin evinize gidersiniz inş.ve seni unutmaz tabiki.benim görümcemin de kaldı küvezde ve mama verdiler ama şimdi hala emiyo 1 yaşını geçti.Allah yardımcın olsun.

tekrar geçmiş olsun canım inş. biranönce iyileşirsin.

çok sevindim tam da kontrol günü çok iyi olmuş.inş. Allah bi avazda kurtarsın.
ve kipraya da Allah sağlıklı kolay doğum nasip etsin ve tüm doğum yapcak olanlara.

geçmiş olsun canım sana da oğluşuna da.kendini fazla yorma ama sen duramazsın ay hastalanmadan falan bi doğursak salgın var sanırım

tesekkur ederım canım gecmıs olsun dılegın ıcın dınlenıcem ınsallah aksam yemegıne bı karar verebılsem :)))

ok canım anladım bakalım ne dıycek doktorunuz yarın haberlerını beklıyoruz
bu ara dogurasım var herkes soyluyoduda anlamıyodum gercekten ıcımde bı ses dogur dıyo sankı hayırlısı artık :))) hatta bı sır verıyımmı :26: ıcımdekı o ses merdıven ın cık dıyo sonra manyakmısın kızım gunun gecmedı gunah dıyorum ıcınde kaldıgı kar sanırım bu erken dogumlar bızı bu hale getırdı :26:

kızlar hepiniz bebeğinizi sağ salim almanız dileğiyle bende kısmetse haziranda alcam size sorum olcak siz benden tecrübelisiniz sonuçta dün midem çok kötüydü bugunde aksine bişi yok normal mi ister istemez gerildim bişi yoktur demi 5 hafta bitmek üzere benim de canlarım acil cvp veren olursa sevinirim

gunaydin

Temel Dursun'a dert yanıyomuş. "benim fadime yine hamile" diye. dursun da "bunda ne var sevinsene demiş. temel de "ne sevinmesi be adam, bizim fadime ilk hamileliğnde İKİ SEHRİN HİKAYESİni okudu ikizimiz oldu. ikinci hamileliğnde 3 SİLAHŞÖRLERi okudu üçüzümüz oldu" demiş. dursun da "eee şmdi hangi kitabı okuyo" deyince temel de cevap vermiş..
"KIRK HARAMİLER

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…