Teşekkür ederiz deniz teyzesi gerçekten pamuk o pamuğum benimmEkledim ben de. beğeeenndiiiimmmm. hem de nasıııll. ayyy çok güzel bi pamuk bu yaa tekrar maşallah canım
Ablamın gelmemişti, hatta suyu da gelmemişti. hastanede bommmmm patlatmışlar. sancılanınca gitti hastaneye, ben öyle olsun istemiyorum. sanki istediğim şekilde olacak daaahepsini aşama aşama yaşayarak gidiyim ben yaa, hatta evde ağrı sancı kan revan ne varsa çekiyim hastaneye öyle gidiyim istiyorum ama nasip tabi. her wc de kontrol ediyorum, düşmüş müdür diye kalkınca da kontrol ediyorum söylemesi ayıptır :) ama yok. belki de gelmicek hiç. hayırlısı olsun bakalım, sen atlattın sayılır :)
Karnıyarık tarifin güzelmiş, hafif ve daha sağlıklı olur. ama kızartma daha lezzetli sanki :) ben balkonda birkaç kilo patlıcanı fritözde kızartıp buzluğa atıyorum. pişireceğim zaman bir iki saat önce çıkarıp, buzunu çözdürüp aynı kıyma içiyle dolduruyorum. her seferinde ev kirlenmiyor. ama bu tarifi de deneyebilirim sağol.
Edacım haber getirdiğin için saol çok merak ediyordum eslemi bir daha görüşürsen çok selam söyleekızlar eslemle konuştum şimdi bebekleri maşallah iiyimişama eslem biraz rahatsızmış bebekleri 38. haftaya kadar tuttukları için sanırım rahmi zarar görmüş kanaması faalan çok olmuş ... herkese çok selam söyledi
genetikerin senin hediyelerin eline geçmiş çooooook beyenmiş hatta çok zarif kart falanda vardı dedievlerinde net bağlantısı yokmuş teşekkürlerini iletti kendide en kısa sürede aramıza gelip yazıcakmış sana zaten
Ooo zeynep maşallah topiğin ağır abisi oldu murat batu maşallah sübhanallah kaynanana kapak olsun bu da :)))))))evettt geldik .pazartesi çok gerfindim biliyosunuz hastaneye çağırdı doktorum.üç ayrı asistan çatı muayenesi yaptı izin vermedim zorla yaptılar.annemden tekrar doğdum resmen .neyse çatım iki santim açılmış sabah ameliyata aldılar hiç sorun yaşamadım çok keyifli ve kolay geçti oğlumu gördüğüm anı anlatamam aynı ben inanamadım maşallah 4100 gr 51 cm çok tatlı ya çok farklı bir duygu.sonrası biraz zorladı ama oğlum içöin değer oğluşum ağlıyor ona bakmalıyım dua edin inş
Kızımın mevlüt elbisesi nasıl teyzeleri
Eki Görüntüle 268982
Kızımın mevlüt elbisesi nasıl teyzeleri
Eki Görüntüle 268982
gündüzleri turp akşamları pörsümüş turp gibiyimakşamları ağırlık çöküyor baya ateş öksürük burun durmuyor anlamadım gitti kocamamı nazlanıyorum nedir ama genel olarak iyim diyebilirim atlatıcam az daha var
sen nasılsın canım
canım çok sağol bende iyiyim çok şükür
yarın son!!!! gün sayıyorum,eksiklerimi tamamladım
kocama ve çocuklara sataştım günü bitiriyorum
yarın azcık yürüyüm bir kahve içeyim dışarda diyorum
ne bileyim komşumda rüyasında görmüş beni sabahtan beri etkisindeyim
topikte de yok acaba nida nın parmağımı varoooww may gattttttt ( elini alnına koyup bayılan smile )
nida suikast yapmış olabilirmi duygu dün koltuğunda gözüm var nidaları atıyordu
Listeyi göremiyorum ama mesajı düzenle dedim liste çıktı değişiklikleri yaptım kaydettim ama liste yine yok anlamadım gittisayfaları gezerken duygu 1. sayfada doğum yapanları güncelliyor yazmış bir arkadaş
ben girdim ama göremedim
yine hatayı kendimde aradım ve yanlış okudun galiba dedim
ama üzüldüm,sayfa yöneticilerimi kaldırdı bir msj at istersen duygucum
Teşekkür ederiz teyzesiayyy duygucumm bittim resmen elif berenimize...
allahım nazarlardan korusun prensesi..melek yahu melek yaaa...yirim ben onu!!!
maşallah barekallah!!
Aminn İnşallahmasallah cok yakismis allah gelinlik icinde gormeyi nasip eder insallah
Sizin de eliniz pek ağırmış canım bizim kırkımız çıkıcak 4 gün sonra sizde tık yok daha 36 kişi doğurmuşBiz doğuracaz diye bekleye duralım, sen mevlüdü bile hallettin duygucuğum...))
Prenses de çok şık olmuş maşallah...
Teşekkür ederim bende tosuncuk diye seviyorum annem kızıyoDuygucum maşallah elif berene tosuncuk olmuşananne size iyi bakmış :) elbiseside süper olmuş allah mevlütünüzüde kabul etsin inşallahh
Prenses kısmına katılıyorum ama doğurma kısmına katılamıycammaşallah duygucumtam bir prenses doğurmuşsun
oooww may gattttttt ( elini alnına koyup bayılan smile )
çok şekersin yaaaa....
ah şu beğen butonu kalkmasaydı keşkem:78:
anaaaam bu çırpı bacak nazaman büyüdü serpildi böyle kızz maşallahhh...bu arada simdi 1 aylık oldu ya ,0-3 aylık şeysiler tam oluyomuu???önümüzdeki yaz için bi kaç parça bişi aldımda 9-12 aylık ,çelimsiz mi olur kızım ozamana ,1 ay erken doğdu ya acaba gelişimide 1 ay geridenmi olur deyü düşünüyoruumm:26::26:Kızımın mevlüt elbisesi nasıl teyzeleri
Eki Görüntüle 268982
oooww may gattttttt ( elini alnına koyup bayılan smile )
hihihihiih kocamı mcdonalts a gönderdimm ...hamilemiyim neyiimm
akıllı bıdık teyzoşunu bekliyo demek :))
İyi olmuş azcık dinlen işte hem evet erkekler evdeyken iş olmuyo, bende iş yapıcaktım bu gün yapıcam güya hala ama sular kesilmiş ya çok sinir oldum... Sende kontrolden gelince yaparsın geri kalan herşeyini.ç Ben herşeyi serip günlük yaparım artık doğuma kadar...
Filiz bende börek atçaktım ama eşim yapma deid sadece sarma yapıcam dilim börekten sipariş vercez bide kuru pasta alıcaz tamam işte dedi. Bende rahatladım valla..
haznadem, canım çok saol ya.. zeytinyağını yapıyorum ama ısıtmadan.. bi de dediğin gibi deniyim.. tabi senin sezo ise iyi... beni doktor normali bekliyo ve ben çok korkuyom, ne yapıcam diye.. ilacı da denicem, allah razı olsun cnm..
Ya ne kadar iyi demek böyel bir şey var dr. sorum hemen alıcam canım çok sağol :)
Hadi rabbim kurtarsın ama almıştır yavrusunu kollarına sanırım :)
Canım çok geçmiş olsun ben aylardır çekiyorum şimdi sezeryan günüm belli oldu diye yine fitil verdi dr. ameliyat sonrası rahat çıkabileyim diye.. Proktolok fitil içinde 10 adet var her gece yatarken koy bitane inanılmaz rahatlatıcak seni hiç tereddüt etme aralıklarla bi kaç kutu bitirdim :) Bide zeytinyağını ısıt pamuğu hafif batır oraya koy canım ama dikkat et yakma ben bi defa çok fena yaktım totoşu, yakar yakmaz koycaksın çok sıcak olmasın.. Bide wv den çıkınca eğer canın yanıyosa hala hemen belden aşağı duşa gir, sıcak su tut çok rahatlatıyor böyle idare ettim aylardır az kaldı şükür inşallah doğumdan sonra geçer tatlım seninde benimde...
İrem bencede sen bebeğine tek başına bakardın yazdıklarına inanılmaz üzüldüm gerçekten çok üzüldüm zor bir imtihan geçirmissin. Ama be güzelim sen anneni ilk defa tanımıyorsun madem bu kadar bed bi kadın ne diye çağırdın oturup kendi başının çaresine baksaydın daha iyi değilmiydi kuzum bunca sinir stres gerginlik yaşayacağına, içine attıkça bebeğin mahfoluyor irem annene gerekeni söyle bence, kırmadan söyle sana çıkışırsa sen bilirsin de.. Bırak birazda o üzülsün, senin vicdan azabı çekmeni gerektiricek bir durumun yok ki? Sonra niye üzülesin anlamadım. Annenin azap çekmesi lazım şu şartlarda... Bana psikoloğum demişti ki, hayatında en önemli insan sensin sen varsan var herkes, annen baban kocan akraban arkadaşın eğer sen yoksan kimse olmaz o yüzden önce kendi canının kıymetini biliceksin, öncelik sende demişti. Öylede yaptım eşim dahil çevremdeki herkesiin benden önemsiz olduğunu ben olmassam hiç birisininb hayatımda bi anlamı olmayacağını anladım. İşe yaradı :) Allahım yar ve yardımcın olsun, bak bu stresten bebeğin çok kötü etkileniyor, yaşadığın buhran yazılarından çok net belli oluyor, yapma yazık yavruna annen sana acımıyorsa sen evladına acı irem.. Gerekirse gönder anneni gitsin, senin tek kalmandan daha kötü şu an halin..
Ben tek kalmıcam Allah izin verirse ama komşularımdan çok tek başına kalan oldu, bebeğine kendi kendilerine baktılar... Yani şu şartlarda ölmek isticek kadar kötüyüm diyosan, daha kötü olmazdın doğumda tek kalsan eşin sana pamuk gibi bakardı bi iki günede kalkardın.. Allahım yar ve yardımcın olsun...
canomdan haber yok mu ? almıstır kucagına melegını heralde
off sıkıldım evde cok soguk ıs yapmalıyım yapamıyorum delı olucammmmm[/QUOTE
FUL OTOMATİK SİNEM BACI DİYESİM GELDİ HAHA:))
haznadem, canım çok saol ya.. zeytinyağını yapıyorum ama ısıtmadan.. bi de dediğin gibi deniyim.. tabi senin sezo ise iyi... beni doktor normali bekliyo ve ben çok korkuyom, ne yapıcam diye.. ilacı da denicem, allah razı olsun cnm..
gunaydin kizlar dun sabah 10:21 de berkayim dunyaya merhaba dedi cok mutluyum kizlar darisi bekleyenlere olsun hepinizde dualarimdaydiniz.dogum hikayemi en kisa zamanda yazacam
Günaydın, şikayet etmekten bıktım ama gribim çok fena tekerrür etti, burnum, genzim diş etlerim sızlıyor, çok feci terliyorum oturduğum yerde bile. Ihlamur bal ve limona dayanıcam ama ıhlamur erkenmi doğurtuyodu?
Geçmişe bakamıcam çok fenayım yumulup yatıcam şimdi öptük sizi, yeni doğumlar varsa hayırlı olsun çok geçmiş olsun, doğuracak olanlar Allah yardımcınız olsun...
Canim ayni sorun benim basimda da var, ama kayinvalidemle anlastim, dedim ki "anne ben o kadar gelen gidenle ilgilenemem her gün, hem bebek icin de iyi olmaz, biz 40i cikinca mevlüt okutalim be$ik adeti yapalim, herkes o zaman topluca gelsin". O da saolsun kabul etti, normalde onlarda da hem tek tek geliyorlar bebek dogduktan sonra hem de 40 ucurmaya geliyorlar. Ev batacak o kadar kisi nasil sigacak bilmiyorum ama bir günün basina gelecek sonucta, olsun bitsin...
Mikrodalga da evet zararli ama ben yurtdisinda alismisim sürekli kullanmaya, evlenirken de aldim hemen, hamileyken de dikkat ettim, calistirinca 1m´den fazla yaklasmiyorum hatta mutfaktan cikiyorum cogu zaman. :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?