2011 Ekim Anneleri

kalanlarda bugünmü doğuruyor acabaaaaaaa
topikte bir kasım annesi bir ben 7 de ziyaretçi var (bayılan smile)

Teşekkür ederiz deniz teyzesi gerçekten pamuk o pamuğum benimm
Edacım haber getirdiğin için saol çok merak ediyordum eslemi bir daha görüşürsen çok selam söylee
Ooo zeynep maşallah topiğin ağır abisi oldu murat batu maşallah sübhanallah kaynanana kapak olsun bu da :)))))))
Kızımın mevlüt elbisesi nasıl teyzeleri
Eki Görüntüle 268982

Duygucum maşallah elif berene tosuncuk olmuş ananne size iyi bakmış :) elbiseside süper olmuş allah mevlütünüzüde kabul etsin inşallahh

canım çok sağol bende iyiyim çok şükür
yarın son!!!! gün sayıyorum,eksiklerimi tamamladım
kocama ve çocuklara sataştım günü bitiriyorum
yarın azcık yürüyüm bir kahve içeyim dışarda diyorum
ne bileyim komşumda rüyasında görmüş beni sabahtan beri etkisindeyim

Allah iyilik versin canım bu arada çocukların çok tatlı maşallah
bende günlerdir çıkmıyorum dışarı düşündüm de hele bugün koltuk bile değiştirmedim
sefan olsun çık dolaş hatta benide götürr
kötü gördü heralde komşun ifadene bakılırsa hiç düşünme canım kötü şeyler, düşüncesizlik etmiş sana anlatmakla
Az kaldı bebeklerimizi kucağımıza alıcaz inşallah

rica ederim özlemim görevimiz
söylerim selamınıda, inşallah yakın zamanda kendiside aramıza döner
eşime en son doğuma girceğini söylemiştim sonra bişi demedim dün seni sordu biliyomusun vefalı enişten
arhanın resmiyle cevap verdim 32 dişi göründü adamın hoş o kadar dişi yok adamın tedavisi benim yüzümden yarıda kaldı çekilen dişleri yerine diş takılmadan

oooww may gattttttt ( elini alnına koyup bayılan smile )
nida suikast yapmış olabilirmi duygu dün koltuğunda gözüm var nidaları atıyordu
topikte de yok acaba nida nın parmağımı var
Listeyi göremiyorum ama mesajı düzenle dedim liste çıktı değişiklikleri yaptım kaydettim ama liste yine yok anlamadım gitti
Kk yöneticilerine sesleniyorum burdan listemizi geri verrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ayyy duygucumm bittim resmen elif berenimize...
allahım nazarlardan korusun prensesi..melek yahu melek yaaa...yirim ben onu!!!
maşallah barekallah!!
Teşekkür ederiz teyzesi
masallah cok yakismis allah gelinlik icinde gormeyi nasip eder insallah
Aminn İnşallah
Biz doğuracaz diye bekleye duralım, sen mevlüdü bile hallettin duygucuğum... ))

Prenses de çok şık olmuş maşallah...
Sizin de eliniz pek ağırmış canım bizim kırkımız çıkıcak 4 gün sonra sizde tık yok daha 36 kişi doğurmuş
Duygucum maşallah elif berene tosuncuk olmuş ananne size iyi bakmış :) elbiseside süper olmuş allah mevlütünüzüde kabul etsin inşallahh
Teşekkür ederim bende tosuncuk diye seviyorum annem kızıyo Nazar ediceksin çocuğu diyo tosun diyince neresine nazar değicekse
maşallah duygucum tam bir prenses doğurmuşsun
Prenses kısmına katılıyorum ama doğurma kısmına katılamıycam
Kesti biçti aldılar kızımı :84: Normal doğumu hem çok istiyodum hem de çok merak ediyodum İçimde kaldı. Şimdi merakını yenmek için işin yoksa 4-5 sene bekle sonra bi çocuk daha yap sonra dua et ki normal olsun Uzun iş

çok şekersin yaaaa....

ah şu beğen butonu kalkmasaydı keşkem:78:

sende öylesin zeytinlimon um kan çekiyor kan bizi (zeytinkardeşliği)

eliif göya geri getircekti beğen butonunu :97:
aaa elif nerelerde ya :26: kübra naptı acaba zehrada yok
panikledim

herkeze merhaba hanımlar... bende dogurmak ıstıyorum yaaa.. gecelerı uyyamıyorum... saba esım gıdıyo sonrasında 2 saat falan anca uyuyabılıyorum... kendımı cok yorgun hıssedıyorum.. sankı normal dogurmaya gucum yetmeyecekmıs gıbı... bugun cok azcık boyle ıgne ucu kadar kıpkırmızı kan gordum pecetede... acaba benım nazlı kız gelıyorum mu dıyo... bugun ılk defa asansor kullanmadım 4 kattan ındım cıktım doguma faydası olur dıye ıns olur... hayırlısı ıle bı dogsalardı

Son düzenleme:
Kızımın mevlüt elbisesi nasıl teyzeleri
Eki Görüntüle 268982
anaaaam bu çırpı bacak nazaman büyüdü serpildi böyle kızz maşallahhh...bu arada simdi 1 aylık oldu ya ,0-3 aylık şeysiler tam oluyomuu???önümüzdeki yaz için bi kaç parça bişi aldımda 9-12 aylık ,çelimsiz mi olur kızım ozamana ,1 ay erken doğdu ya acaba gelişimide 1 ay geridenmi olur deyü düşünüyoruumm:26::26:

oooww may gattttttt ( elini alnına koyup bayılan smile )
nida suikast yapmış olabilirmi duygu dün koltuğunda gözüm var nidaları atıyordu

(üstüme iyilik sağlık diyen smilee)

domatesli pilavv niye okadar üzüldün kızz..zaten kıskanıyodum ben sizi ..9. aya kadar hiiç ayrılmadınız zaten biz burda neler çekiyoruz haberin varmııı şaka biyana ,geçmiş olsun canım ...

bugün benimde eşim soruyo aşkım nezaman şeysi olurrdedim bak normal şartlarda 40 +1 ay olcaktı ,1 aydan yırttın ,40 ın çıkmasını bekle dedimm

Son düzenleme:
slm slm herkes nasıl bugün ara ,ara gelip geçmişi okudum ama gözümden akan uyku ve üzerimdeki sersemlik yüzünden bişeyler yazamadım şimdi göz ucuyla baksammıki geçmişe bi iki doğum haberi vardı galiba

iremin bebeside almaz sandığı halde kilo almıştı yanlış hatırlamıyosam aferim kuzuma maşşşalahh

kipra nişan gelmiş düğünede bekleriz haydi son saatler bence

esmerin bel ağrısı vardı yanlış hatırlamıyosam onunda sattleri hayırlı dilediği gibi sorunsuz bi oğum olsun inşallah önüzüdeki hafta içi bayağı sezo çıkar burdan bence
zeynebin tosunu 4100 müş maşallahhhhh
hmmm yok yok olmıcak ben geçmişe bakayım sonra ne olmuş nasıl olmuş demeyim

iyi geceler kızlar ,nasılsınız. ben kendimi temizliğe verdim :)) Allah sonumu hayretsin izne ayrıldığımdan beri ev işim hiç bitmiyo. meğer içimde bi sinem varmış da haberim yokmuş :))

geçmişe bi dalayım ne var ne yok

Duygu kızın çok tatlı maşallaaahhh Baya toparlamış daha da bir güzelleşmiş Allah ım nazarlardan saklasın

Biz akşam annemlerdeydik malum anneannemler geldi onlara hoşgeldine gittik annemlerin evde baya bir merdiven indim çıktım. Babamla da konuştuk eğer gerek duyulursa suni sancıya tamam de o zaman gelsin tekrar değerlendiririz son günü bekleyelim bakalım dedi.

gunaydin kizlar dun sabah 10:21 de berkayim dunyaya merhaba dedi cok mutluyum kizlar darisi bekleyenlere olsun hepinizde dualarimdaydiniz.dogum hikayemi en kisa zamanda yazacam

gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inş.

canım geçmiş olsun. ballı süt iç bol bol yumuşatır o boğazını

evet ev batacak ama bi kere olup bitecek hiç değilse. benim salon ufak ama ya o kadar kişiyi nasıl sığdırırm bilmem. bi de okul arkadaşlarımı ayrı almak istiyorum bilmiyorum karışığıö yani.
mikrodalga yemeğe de zarar vermiyo mu canım yani ben sadece yakın durma olayında değilim

Duygucum maşaAllah cok tatli olmus topigimizin ablasi...Rabbim korusun...

Ahtermina mikrodalga atom parcaciklarini harekete gecirip ısı açıga cikariyor, bu esnada yiyeceklerin genetiginin degisebilecegine dair teoriler var ama ispatlanmis seyler degil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…