gündüzleri turp akşamları pörsümüş turp gibiyimakşamları ağırlık çöküyor baya ateş öksürük burun durmuyor anlamadım gitti kocamamı nazlanıyorum nedir ama genel olarak iyim diyebilirim atlatıcam az daha var
sen nasılsın canım
arkadaşlar çok kötüyüm çoooooooooook .... nooolur dualarınızda unutmayın oğlumu.
hala hastanede küvezde yavrum.dün bekledik bekledik ama alamadık.tahlil sonuçları aynı çıktı .yükselme yok ama düşme de yok sarılık değerinde... çarşamba günü sabah 10 da girdi küveze mavi ışığa . şu an itibariyle 44 saattir küvezde yavrum. sütümü de vermiyorlar mama ve su veriyorlar... gözleri bağlı duruyo yavrum. arada gidip kapının önünden bakabiliyorum içeri de almıyorlar . gözündeki maskenin altından görünen miniminnacık burnunu ağzını çenesini uzaktan sevip gidiyorum.................. çok özledim ben oğlumu... birde korkuyorum ya çıkınca beni unutursa , meme almazsa mamaya alışırsa????? rabbim okunan ezanların yüzü suyu hürmetine şifasını ver yavrumun ve şifa bekleyen herkesin. amin...
Rüzgar gelene kadar Arhanla idare etsin kamil enişte hergün msn den kamera açalım :))) selam süle enişteme keşkem yakın olaydık gelip gitseydinizrica ederim özlemim görevimiz
söylerim selamınıda, inşallah yakın zamanda kendiside aramıza döner
eşime en son doğuma girceğini söylemiştim sonra bişi demedim dün seni sordu biliyomusun vefalı enişten
arhanın resmiyle cevap verdim 32 dişi göründü adamınhoş o kadar dişi yok adamın tedavisi benim yüzümden yarıda kaldı çekilen dişleri yerine diş takılmadan
Esma cım üzme kendinii lütfen her vakit dua ediyorum size inşallah en kısa zamanda çıksın yavrun mamayı kaşıkla versinler ben öle yaptırdım hastanede sende uyar onları emen bebeğe biberon vermemeleri lazım zaten bu arada kaç çıktıki sonuç bu kadar uzun tuttular.arkadaşlar çok kötüyüm çoooooooooook .... nooolur dualarınızda unutmayın oğlumu.
hala hastanede küvezde yavrum.dün bekledik bekledik ama alamadık.tahlil sonuçları aynı çıktı .yükselme yok ama düşme de yok sarılık değerinde... çarşamba günü sabah 10 da girdi küveze mavi ışığa . şu an itibariyle 44 saattir küvezde yavrum. sütümü de vermiyorlar mama ve su veriyorlar... gözleri bağlı duruyo yavrum. arada gidip kapının önünden bakabiliyorum içeri de almıyorlar . gözündeki maskenin altından görünen miniminnacık burnunu ağzını çenesini uzaktan sevip gidiyorum.................. çok özledim ben oğlumu... birde korkuyorum ya çıkınca beni unutursa , meme almazsa mamaya alışırsa????? rabbim okunan ezanların yüzü suyu hürmetine şifasını ver yavrumun ve şifa bekleyen herkesin. amin...
dogum yapan arkadaslara gecmıs olsun allah analı babalı buyutsun ıns butun kucuk meleklerede masallah
pazardan berı annem bende o yuzden fazla gıremedım dun benımde kontrolum vardı bebegımın kalp atıslarında bazen dusme oldugu ıcın cok sık gıdıyorum doktora ultrasonla bakerken yıne dustu kalp atısları detaylı utrasona gırdık tekrar ama bı sorun gozukmedı nts gırdım yıne 2 saat kaldım yarım saatte bı yon degıdtırek yattım yıne bı dusme oldu o yuzden normal dogumunu beklemıcez bebegı rıske atmak ıstemıyo doktorum bende ıstemıyorum tabı o yuzden ayın 13 de sezaryan olucam cumartesı tekrar kontrolum var o gun tarıh one cekılmezse beklen tarıhımız 13 ekım tam 38 hafta oluyo bıraz korkuyorum ama bebgım ıyı olsun yeter bana:18:
iyi akşamlar hanımlar..herkesi bi heyecan sarmış durumda bende çok heyecanlıyım geceleri belim sırtım kasıklarım çok agrıo ama gündüz tık yok nedense...bide bu sabah karnımın yumuşadıgını farkettim çok tuhaf uyuşuk gibi sanki...tecrübeli komşularıma daanıştım bebek aşagı indigi için karnın üst kısmı yumuşarmış öyle bu durumu yaşayan var mı aranızzda?
kızlar banada dua edin 39+4 deyim haaka tık yok oğlumdan.. pazartesi yatış dedi doktorum .. normali denicez olmazsa sezeryan.. bebeğim biraz tombiş olduğundan seni yormayalım seni çok zorlar dedi doktorum.. hayırlısı artık.. herkese kolay doğumlar dilerim..
Kızımın mevlüt elbisesi nasıl tey
Ay ay ayy çok tatlı bu kuzuu :) Maşallah annesi tam bir pilenses olmuş bu fısstık yaa. maşaallah
kızlar merhaba:82: hepinizi çok özledim nasılsınız.. herkes iyidir inş, canom, zeynep, eslem filan doğurdumu? ya da gününden önce gelen yaramaz var mıııı???
Selam ahestecim hoşgeldin, göremedim seni dün.zaten çok az giriyosun, onu da kaçırdık yahu :) Ben ve bebişim iyiyiz, maşallah bizetopikimizde genel bir soğuk algınlığı salgını hakim, hastamız çok. doğumu çooook yaklaşıp da bugün yarın olsun diye bekleyen çok, sabırsızlık ve heyecan çok :) canom, zeynep, eslem doğum yaptı. en yakın kübra (kipra) yı bekliyoruz bugün.
arkadaşlar çok kötüyüm çoooooooooook .... nooolur dualarınızda unutmayın oğlumu.
Geçmiş olsun canım yaa nasıl bir feryat figandır bu böyleanne olmak içinin böyle yanması demek ki Allah acil şifa versin bebeğine en kısa zamanda kavuştursun sizi. çok endişelenme diycem ama yersiz olacak, yine de sakin ol, küveze giren bebiklerimiz oldu kısa zamanda toparlanıp çıktılar senin oğluşun da birkaç güne kadar iyileşip çıkacak ve yine bol bol emecek seni, hiç merak etme iyi olacak. hem seni unutmaz, emmeyi de :)
gnaydııııııınn.......
ben hala doğuramadımdr.a gidicez bugün gitmeden yaziimda merak etmiin dedim..sabah gene geldi şu kanlı akıntı..bakalım nolcek bugün dr.da??:44:
Hala mııamma inatçı çıktı senin oğlun kübraa :) gidin bakalım ne diyecekler. muhtemelen yatacaksın ve bebişin cebren gelecek dünyaya :) sağlıkla kavuşun inşallah.
Günaydınlar, habersiz bırakmıyım diye giriyorum mecalim yok, sular akıyo başımdan aşağı şu andada.. bu gün dr. gidicez. Boğazımda şişlik var sanırım bademciğim elimle dokununca dışardan çok net anlıyorum. Limonla filan geçicek gibi değil. Eşim gidelim dedi. Soğuk terliyorum sürekli. İnşallah ilaç verir gece hiç uyuyamadım sürekli döndüm sürekli kalkıp üstümü değiştim terden... Ihlamur yapcam şimid kendime..
Of of offff hanzade naaptın seeennerde nasıl üşüttün bu kadar. geçmiş olsun. geçen gün pazarda ıslandım diyordun, muhtemelen orda kaptın şifayı. dikkat et kendine. anne şefkati hemencik iyileştirir seni.dikkat et kendine de, mina'ya da. görüşemezsek sağlıcakla kavuşursun inşallah kızına, güzel haberlerini bekliyoruz. Allah'a emanet olun.
Fatos ins kilo almıstır bebegin annenin gelmesi de cok iyi olmus. Eslem, miranda, zeynep1982 dogurdular. Daha doguranlar var ama ben yeni oldugum icin su an nickleri hatirlayamiyorum
teşekkür ederim canım. Demek eslem sonunda bıdıklarını doğurdu. Hanzadenin içi rahatlamıştır :) merak edip duruyordu..
özlemi biliyodum ama zeynepten haberim yoktu, onun içinde çokk sevindim bak herşey yolundaymış, korkuları yersiz çıktı aldı oğluşunu kucağına :) Doğurmayanlar olarak epey azaldık. Elif te daha doğum yapmadı galiba. Leynadan haber alanınız varmı peki? birde kipra vardı o ne yaptı acaba? inşallah kalanlarda hayırlısı ile alırız minnoşları kucağımıza :))) ben şimdi çıkıyorum ama yarınki duruma göre size haber vermeye çalışıcam. Hepinizi öptük biz teyzeleri bizim içinde dua edin emi...
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar elifin sabah suyu gelmiş sancılarıda 5 dk 1 düşmüş akıllı kızımız sudenaz kontrol gününde annesini yormadan gelmeye karar vermişkonuştum şimdi nst ye bağlı açılması 3 cm miş 12 gibi yürütmeye başlıycaklarmış inşallah bugün geliyor prensesimizzzz
herkese selam söyledi ve dua istedi Allah yardımcısı olsun bir avazda inşallahhhhhhhhhhh
Ayyy konuştum ben de heyecanlandım şimdi birden sesi de sancılı geliyordu yavrum benim yaaaİnşallah bir avazda kurtulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?