2011 Ekim Anneleri

aman beaaa gittionca alıontım off şu parmaklarım nereye dokunuyo bi bulsam o tuşu yok edicem

[Bduyguuu maşallah prensesine tam prenses olmuş allaha emanetyacrucuk allah nazardan beladan korusun koomaacan olmuş yirim o nanaklarıben yauuu ]mevlüt okutmuşsunuz allah kabul etsin niyetinizi canım [/B]

kızlaaar benim kız göbeğimi elektriğe bağlanmış gibi salladı ve akşam saat 21 :00 den bu yana bu 4.kez oldu acaba üşüyormu kuzum erzurumun soğukları onudamı etkiledi :26: yoksa çokmu oynak olucak neler oliyi içimde aay bi garip oldum içimde bir insan varrr

sabah doktora gidiyorum inşallah güzel şeyler duyabilirim bebeği almak için tarih vermezse ben alın dicem eğer sorun yaşamazsak sonrasında tabi çünkü dayanamıyorum böbrek ağrısına ve bebeğimde sınıra yakın çıktı böbrek büyümesi allah korusun zor buldum yeteri kadar zorluk yaşadım allahım beni ve hiç kimseyi hastalıkla sınav etmesin inşallah yarın geldiğimde bekleyen arkadaşların hayırlı müjdesini okumak ümidiyle herkesi öpüp çıkıyorum hayırlı geceler bol uykulu ve sorunsuz aay bilmeden ne yaptım ben ya bu kız fink atıyo göbeğim titreşim moduna geçti hayır olsun valla :44::44:

kuşum gündüz yazacaktım da unuttum araya tlf girdi
nane ya da papatya kaynat.. üstüne çarşaf ser buharına nefes al... için dışın açılacak bak emin ol..
ben az üşütsem.. nefes sıkıntısı yaşıyorum.. bunu uyguluyorum ilerlemeden.. çoık faydasını gördüm..

sözüm iremguzum için de geçerli.. hatırladığım kadarıyla öksürük sorunu onda da var..

tekrar geçmiş olsun kızlar...

arkadaşlar çok kötüyüm çoooooooooook .... nooolur dualarınızda unutmayın oğlumu.
hala hastanede küvezde yavrum.dün bekledik bekledik ama alamadık.tahlil sonuçları aynı çıktı .yükselme yok ama düşme de yok sarılık değerinde... çarşamba günü sabah 10 da girdi küveze mavi ışığa . şu an itibariyle 44 saattir küvezde yavrum. sütümü de vermiyorlar mama ve su veriyorlar... gözleri bağlı duruyo yavrum. arada gidip kapının önünden bakabiliyorum içeri de almıyorlar . gözündeki maskenin altından görünen miniminnacık burnunu ağzını çenesini uzaktan sevip gidiyorum.................. çok özledim ben oğlumu... birde korkuyorum ya çıkınca beni unutursa , meme almazsa mamaya alışırsa????? rabbim okunan ezanların yüzü suyu hürmetine şifasını ver yavrumun ve şifa bekleyen herkesin. amin...

Canım Allah acil şifalar versin bebeğine, sarılık nedeniyle fototerapi gören bebeklerin çoğu en geç 1 haftaya iyileşiyor. İnşallah oğluna en kısa sürede kavuşursun. Kendini üzme annesinin memesinden huzurlu yer yok onun için unutmaz seni.

günaydııııııınn.......
ben hala doğuramadım dr.a gidicez bugün gitmeden yaziimda merak etmiin dedim..sabah gene geldi şu kanlı akıntı..bakalım nolcek bugün dr.da??:44:

Günaydınlar, habersiz bırakmıyım diye giriyorum mecalim yok, sular akıyo başımdan aşağı şu andada.. bu gün dr. gidicez. Boğazımda şişlik var sanırım bademciğim elimle dokununca dışardan çok net anlıyorum. Limonla filan geçicek gibi değil. Eşim gidelim dedi. Soğuk terliyorum sürekli. İnşallah ilaç verir gece hiç uyuyamadım sürekli döndüm sürekli kalkıp üstümü değiştim terden... Ihlamur yapcam şimid kendime..

Duygu maşallah bebişine canım Allah kabul etsin duasını..

Zeynep oğluşuna maşallah kaynanan çenesini kapar artık umarım..

Kipra hayırlısıyla bu gün yatarsın kuzum hastaneye daha bekletmez doktorcun sanırım..

[B]Filiz kendini yorma erken doğurursun kız, gerçi bu iyi bişimi kötü bişimi son zamanlarda ayırd edemiyorum :)

Asparas normal doğumda bu seni biraz zorlayabilir canım, bunu mutlaka doktoruna söyle belki farklı bişeylerde önerebilir, şimdiden önlemini aldırsın sana....

Blecperald[/B] kuzum üzme canını sütün kesilir bak küvezde kaç bebiş kaldı hepsi çıktı hemde 10 15 gün kaldılar ayçam, duygu ve iklimin kuzularıda kaldı lütfen üzme kendini anlıyorum bebeğini o şekilde görünce çok üzülüyosun ama üzülme bide canım bence senin yavrun nazarlandı. Sütüm filan çok dedin, akıyo dedin ona rağmen oğluş hasta oldu, sen bol bol nazar duası oku oğluna bende okurum dua ederim üzülme iyi olcak inşallah :)

s.Tuğba canım böbrek rahatsızlığın devam ediyosa 38 bitiminde alınmasını isteyebilirsin sanırım..

Ay daha duramıyorum ense köküm bile ağrıyo yarın akşam anneme gidicem artık, onda net yok malesef... Ekim sonu evime dönücem.. Yarın son defa yazarım size bir şey olursada filizi arar haber veririm. Allaha emanet olun..

Son düzenleme:
günaydınlar cankuşlarım
annemler yanıma geldiği için pek yazamıyorum sizlere.
acaba beni merak eden oldu mu
neyse ben bugün doktora gidicem bana dua edin.çünkü bebiş büyük olduğu için belki sezeryan kararı verebilir dr.amcamız.:18::18::18:
bugün herşey belli olacak.gece boyu hiç uyumadım.
hakkımızda hayırlısı neyse o olsun

Rüzgar gelene kadar Arhanla idare etsin kamil enişte hergün msn den kamera açalım :))) selam süle enişteme keşkem yakın olaydık gelip gitseydiniz
Esma cım üzme kendinii lütfen her vakit dua ediyorum size inşallah en kısa zamanda çıksın yavrun mamayı kaşıkla versinler ben öle yaptırdım hastanede sende uyar onları emen bebeğe biberon vermemeleri lazım zaten bu arada kaç çıktıki sonuç bu kadar uzun tuttular.

günaydın kızlarr
pazartesiden beri giremiyorum sizi çok merak ettim umarım herkez iyidir. Efsanın oğlu sarılık olmuş sanırım umarım en kısa zamanda iyileşir bıcırık.. Başka kimler doğum yaptı bilmiyorum beni biliyorsunuz zaten tam dört buçuk gündür sola dönük yatıyorum. Gündüzleri 20 dakika ve yatmadan önce 20 dakika yürümek, wc ve yemek haricinde kalkmıyorum buyüzden sol kalçam çok fena ağrıyor ama pazartesi günü akşamı annem süpriz yapmış geldi. meğer ben uzanmalıymışım falan diye anneme söleyince oda hemen yıllık izne ayrılıp yola çıkmış. Sağolsun herşeye koşturuyor, iyileşmişte.. Annem olunca moralimde yerine geldi daha iyiyim. Bütün bir gün boyunca süt,yoğurt,ceviz yediriyorlar bana. yemek olarakta mercimek,kuru fasülye v.b proteinli gıdalar zaten bunun haricinde bişi yemememi sölemişti doktor. Yarın sabah 9:30 da kontrolümüz var umarım kızım azda olsa kilo alabilmeyi başarmıştır eğer kilo alamadıysa muhtemelen yarın yada pazar günü sezeryan olacağım. Durumum netleşince size burdan yazarım eğer yazmaya vaktim olmazsa Nidayı arayıp söylerim o size haber verir :)
Kızım iki gündür daha ii gibi geliyor ama annem sürekli dua ediyor buda beni mutlu ediyor ve huzur veriyor. Umarım yarın herşey yolunda gider. Kızım doğum kanalına tam yerleşememiş olsada ara ara sanılarım oluyor ve giderek artıyor bakalım yarın ne söyliycekler....
buarada kimler doğum yaptı yazarsanız çokk sevinicem kızlar. Annemden 15 dakka izin aldım sonra yine uzanıcam, çıkmadan önce biri özet geçerse süpper olur :))

Blackpearl Rabbim şafi ismiyle tecelli etsin tez vakitte şifa versin ogluna, hep pozitif düsün yoksa sütün azalır, eve gideceginiz onu öpüp koklayacagın günleri düsün.

Hanzadee cnm sana da cok gecmis olsun salgın var bu sıra.

Tugba sen de ins hicbir sorun cikmadan alırsın bebegini kucagina.

Fatos ins kilo almıstır bebegin annenin gelmesi de cok iyi olmus. Eslem, miranda, zeynep1982 dogurdular. Daha doguranlar var ama ben yeni oldugum icin su an nickleri hatirlayamiyorum

Bebeklerin kalp atışlarında hızlı iniş çıkışlar olabiliyor sanırım, geçen gün doktorum uzun uzun anlattı. problem olacağını sanmıyorum ama önlem almakta fayda var tabi usluem. Her şey yolunda gider ve sağlıcakla gelir inşallah yavruşun.

Evet evet aynısı bende de oluyoorr. gündüz hemen hemen hiç ağrım yok ama gece zonkkkk zonnkkk sesleri geliyor nerdeyse :)

Teşekktür ederiz, sana da kolay bir doğum olur inşallah sağlıcakla kavuşursun bebeğine.

Herkese günayydııınn, hepinize güzel bir gün diliyorum annişler

fatoşcum bak annen koşmuş gelmiş, ne mutlu sana. sana da torununa da el bebek gül bebek bakar, tontiş yapar ikinizi de :) annenin iyileşmesine de sevindim, iki kez gözün aydın :)

turkuaz, doktor kontrolün iyi geçer ve ama normal, ama sezaryen hiç farketmez iyi bir şekilde bebikinle kavuşursunuz inşallah.

Fatos ins kilo almıstır bebegin annenin gelmesi de cok iyi olmus. Eslem, miranda, zeynep1982 dogurdular. Daha doguranlar var ama ben yeni oldugum icin su an nickleri hatirlayamiyorum

teşekkür ederim canım. Demek eslem sonunda bıdıklarını doğurdu. Hanzadenin içi rahatlamıştır :) merak edip duruyordu..
özlemi biliyodum ama zeynepten haberim yoktu, onun içinde çokk sevindim bak herşey yolundaymış, korkuları yersiz çıktı aldı oğluşunu kucağına :) Doğurmayanlar olarak epey azaldık. Elif te daha doğum yapmadı galiba. Leynadan haber alanınız varmı peki? birde kipra vardı o ne yaptı acaba? inşallah kalanlarda hayırlısı ile alırız minnoşları kucağımıza :))) ben şimdi çıkıyorum ama yarınki duruma göre size haber vermeye çalışıcam. Hepinizi öptük biz teyzeleri bizim içinde dua edin emi...

Şekercim eslemin bıdıkları geldi. onlar iyi, ama eslemin rahmi zarar görmüş anladığım kadarıyla 38.haftaya kadar beklettikleri için. lkanaması çok olmuş.
zeyneb bir tosuncuk doğurdu 4100 gr doğmuş murat batu, zayıf diye üzülmesi boşa çıktı. senin de öyle olur belki :)
canomun özgürü geldiiii.
sonraaa... elif kıvranıp duruyor ama bir hareket yok henüz :) çok nazlı kızı. bekliyoruz onu da bugün yarın olur herhalde.
kipranın dün nişanı geldi. iki gündür parça parça kan gelmesi oluyor, bu sabah dr gittiler. muhtemelen bebişiyle gelicek eve :)
leynadan haber yok ya da ben rastlamadım henüz.
hadi bakalım aldın özeti, doooğğğğru yatağa!! kızdırma anneyi. yat ve bebişini büyüt, burayı ara ara öğrenirsin yat sen keyfine bak şimdi :)

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar elifin sabah suyu gelmiş sancılarıda 5 dk 1 düşmüş akıllı kızımız sudenaz kontrol gününde annesini yormadan gelmeye karar vermiş konuştum şimdi nst ye bağlı açılması 3 cm miş 12 gibi yürütmeye başlıycaklarmış inşallah bugün geliyor prensesimizzzz
herkese selam söyledi ve dua istedi Allah yardımcısı olsun bir avazda inşallahhhhhhhhhhh

gunaydın kızlar
gecmıse bakmadım bugun belkı sonra doguran doguracak varmı bu arada ? dunku nısan ne oldu nısanı gelmıstı bırının sıım unttum sımdı :26:
dun erken yattım bas agrısı mıde bulantısı sonra oglum korktu geldı yanıma hastaydı ya karnı agrıyormus gece 3 hata 4 kısı yattık yatakta heryerım tutuldu saga don sola don uyuyamadım zaten aksam heryerı dandını bırakıp yatmıstım onun ıcın kalktım camasırları topladım evı topladım toz aldım sıldım mutfagı banyoyu temızledım mutfagı supurdum dıger yerlerı gırgır mob yaptım oglumla kahvaltı yaptık bulasık mak bosaltık azcık suslendım yemek yapılcak gerıye kalan hıc halım yok ama nerde dogum enerjısı neden bana gelmıo dun tek taraflı sancım vardı bugunde yururken karnımıın altı agrıyo hayır olsun artıkdogurmak ıstıyorum cok agırlastım annemı arıycam bı umut bakalım ıyılestımı hastaydı ıyılestıyse gelsın oglanla ılgılenıp yemek yapsın yada ben gıderım oraya bakalım ıcım yanıyo hararetten sıkkın ve bıkkınım ((

Ayyy konuştum ben de heyecanlandım şimdi birden sesi de sancılı geliyordu yavrum benim yaaa İnşallah bir avazda kurtulur

Ayyy konuştum ben de heyecanlandım şimdi birden sesi de sancılı geliyordu yavrum benim yaaa İnşallah bir avazda kurtulur

sudenazın kalp atışları odayı inletiyo hala kulağımda inşallah ingaaaaaaaaaa sını duyarım birdahaki aramamda
maşallah sakin ama sancısı varmış evet ama dayanılmıycak gibi değil dedi ondan istememiş epidurali haydi hayırlısııı
gelsin bebeler gelsin bebeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…