2011 Ekim Anneleri

geçmiş olsun canım sana da oğluşuna da.kendini fazla yorma ama sen duramazsın ay hastalanmadan falan bi doğursak salgın var sanırım

evet salgın var doguralım doguralım gecmıs olsun dıleklerın ıcın saol hayatım yorulmadım canım ıslerımde bıttı cok sukur ama cok sukur.
gorumcem aradı gelın dıe kararsız kaldım bugun mı pazarmı gıtsem

selam kızlar doktordan geldik şimdi. her şey yolundaymış çok şükür bebeğim 2880 olmuş buna da şükür. egzersiz verdi bi de her gün sabah akşam yarım saat kırk beş dakika yürü dedi. nst de bi tane sancım çıktı ben heveslendim ama doktor normal dedi :)) bi de oğluşumun yüzü tontiş tontiş çok tatlıydı. kendisi çiroz ama kafa büyük babası kılıkllı :))

ha bi de bebek şekeri baktık hastane çıkışı. bi mağazada çok tatlı bi model vardı. pembe istemiş bizden önce birileri ama mavi gelmiş ellerinde kalmış biz de hemen konduk üztüne iyi de oldu hazırda duracak artık. bi de şeker için sepet aldık arabalı o da çok tatlı çok mutlu olduk :)) bi de ben hırka yelek tarzı bi şeyler baktım doğumdan sonra popoyu falan kapatmak için gittim şıkıdım bi bluz aldım göbeğim önden pörtledi ama doğumdan bi kaç ay sonra giyerim inş :))

geçimişi okuyorum ama gözlerim kapanıyo her an yatabilirim

Allahım nasıl güzel bir cuma bu kübra aradı şimdi (leyna) salya sümük ağlaştık
siraçımız dün doğmuş 2770 gram akşam 6 da sancılanmış 8 de normal doğmuş maşallah sübhanallah
leynanın sesi muhateşemdi hala tüylerim diken diken
herkese çooook selam söyledi
darısı başımıza kızlar

bence bugun git pazar gunun sana kalsın canım dinlenirsin derim ama sen bilin
dımı canım hem yemek yapasımda yok esıme ulasabılırsem gıtmeyı dusunuyorum

rabbım analı babalı buyutsun hayırlı ugurlu evlat olsun ınsallah arayım bende hemen
ahtermina canım masallah bebegıne kılomuz aynı seyredıyo cok sukur en az 3 kılo gelıcek mınısler herseın yolunda olmasına sevındım canım.egzersızı neden verdı

aa niye kimse bize hoşgeldin demiyorrr:84: bakın çok pis lohusa sendromu yaşatırım sizeee:82:

kız ben görmedim geldiğini hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnn
yusuf keremim nasıl sen nasılsıın anlatsana accukkk ahesteeeeeeeeeeeeeeeeeeee

aa niye kimse bize hoşgeldin demiyorrr:84: bakın çok pis lohusa sendromu yaşatırım sizeee:82:

kız ben görmedim geldiğini hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnn
yusuf keremim nasıl sen nasılsıın anlatsana accukkk ahesteeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Maşallah kolay bir doğum olmuş demek ki Rabbim sağlık versin kuzusuna, ya kızlar böyle normal doğuranları okuyunca acayip cesaret geliyor offfff keşke salıya kadar bende de sancı olsa, suyum gelse nişan olsa şöyle bir avazda doğursam ne var dünden beri aklıma takılıyo karar veriyorum sonra vazgeçiyorum saniyede değişiyor her şey:26: daha çatı kontrolüne bile izin veremiyorken nasıl normal doğurcam ben

gorumceme pazar gıdıcez esımın macı varmıs bugun ıyıde oldu pazar aksam 4 e kadar elektırıgımız kesık olcak oglanı oyalayamam evde cok tv olmadan pazar gezer gıderız yerız ıcerız bı guzel sonrada koyden getırdıgı recel vs alır gelırız oh mıs :)))
dıger gorumcemde recel yapıo bana umarım recel dısında bebgımede hedıyelerı olur :44:

selamlarrr

aaa leynada doğurmuş maşallah hemde 2 saat içindemi doğurmuş, ayy Allahım bizede böyle normal doğum nasip etsin..

canım Allah hepimize böyle doğum nasip etsin inşallah seninde hakkında hayırlsı olsun bu kadar düşünüp kendini strese sokma ben ikisinede hazırladım kendimi bekliyorum tabiki öncelikli isteğim normal ama ondan da öncesi bebeğimi sağlıkla kucağıma almak

canımya sunı sancı olmadıktan sonra normal dogum daha kolay bı kere adı ustunde normal . ben aksam 9 da dogurmustum kı sunı sancıyla sabah eve gelınce oglumu yıkayıp cay muhabbetı yaptım normal dogumdan sonra tek sorun bı kac gun otururken canın acıyo ondada dıkatlı oturursan problem kalmıyo sandalyenın ucunna oturuyodum ben :) balkonda kocısle keyıf yapıyoduk sezeryan zor ama dıkıs kesık ben ondan dah acok korkuyorum hayırlısı hakkımızda catı kont. korkma acımıyo ama kendını kasarsan normal olarak acırorayı kapatıyosun cunku rahat bırak kendını bısey yok rahat ol

ılk sayfadakı lıstemıze ne oldu leyna kac haftalık dıe bakcaktım bulamadım ?
leynayı aradım annesı actı emzırıyomus msj cektım 2 3 gun sonra arayım bası kalabalıktır ama meraktayım nasıl 2 saate bıttı hersey anı hareket ettı fılandamı basladı sancı bızede formulunu verse

ben anneme gıdıyorum markete ugrarım ordan donerım by by

kızlar ikinizde çok sağolun, inanın dünden beri kötüyüm normali çok istiyorum dün de yazdım durumumu buraya ama gel gör ki korkuyorum korkumun tek sebebi şu alttan muayene.. ilişki anında bile çok zorlanıyorum, bizim her şeyimiz zor oldu zaten yine de şükür Allahıma..
eşim artık dünden bu yana dayanamadı bana keşke ben doğursaydım diyo
ben de günümü beklemek istiyorum, çok kararsızım salı günü sezeryan diye gün belirledik.. şimdi vazgeçtim desem çekiniyorum da dr. bu sefer p.tesi çatı kontrolü yapacak ben yine kascam halbuki yorumları okuyorum ne kadar acı olsa da en fazla 2 dakka sürüyormuş..2 dakkayla ölmem ya sonuçta..burdan yazınca ve evde düşününce cesaret geliyo ama dr.un yanında kasılırım kesin..
hayırlısı artık burdan doğum haberlerini okudukça rahatlıcam sanırım... Allah hepimize kolay sağlıklı bir doğum nasip etsin...

38 de gelmiş canım siraç sancısı varmışta kendi fark etmemiş çektiğim 2 saatte yerleri tırmaladım ama dedi
sesi kulağumdan gitmiyor hem ağlıyo hem gülüyodu bende ağladım dayanamadım hatta leynanın telefonunu kapatınca üstüne eşim aradı öhöööööööööööööööööööööööööö diye böğürürek açtım noldu diye panikledi leyna doğurdu elif doğuruyo diye devam edince adam neye uğradığını şaşırdı sana akşama kadar 2 doğum haberi daha gelirse bizde oğlumuzu alırız kucağımıza bugün dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…