geçmiş olsun canım sana da oğluşuna da.kendini fazla yorma ama sen duramazsınay hastalanmadan falan bi doğursak salgın var sanırım
evet salgın var doguralım doguralımGecmıs olsun dıleklerın ıcın saol hayatım yorulmadım canım ıslerımde bıttı cok sukur ama cok sukur.
Gorumcem aradı gelın dıe kararsız kaldım bugun mı pazarmı gıtsem
dımı canım hem yemek yapasımda yok esıme ulasabılırsem gıtmeyı dusunuyorumbence bugun git pazar gunun sana kalsın canım dinlenirsin derim ama sen bilin
Allahım nasıl güzel bir cuma bu kübra aradı şimdi (leyna) salya sümük ağlaştık
siraçımız dün doğmuş 2770 gram akşam 6 da sancılanmış 8 de normal doğmuş maşallah sübhanallah
leynanın sesi muhateşemdi hala tüylerim diken diken
herkese çooook selam söyledi
darısı başımıza kızlar
günaydın kızlar:87: hayırlı cumalar:82:
aa niye kimse bize hoşgeldin demiyorrr:84: bakın çok pis lohusa sendromu yaşatırım sizeee:82:
aa niye kimse bize hoşgeldin demiyorrr:84: bakın çok pis lohusa sendromu yaşatırım sizeee:82:
Allahım nasıl güzel bir cuma bu kübra aradı şimdi (leyna) salya sümük ağlaştık
siraçımız dün doğmuş 2770 gram akşam 6 da sancılanmış 8 de normal doğmuş maşallah sübhanallah
leynanın sesi muhateşemdi hala tüylerim diken diken
herkese çooook selam söyledi
darısı başımıza kızlar
Maşallah kolay bir doğum olmuş demek kiRabbim sağlık versin kuzusuna, ya kızlar böyle normal doğuranları okuyunca acayip cesaret geliyor offfff keşke salıya kadar bende de sancı olsa, suyum gelse nişan olsa şöyle bir avazda doğursam ne var dünden beri aklıma takılıyo karar veriyorum sonra vazgeçiyorum saniyede değişiyor her şey:26: daha çatı kontrolüne bile izin veremiyorken nasıl normal doğurcam ben
Maşallah kolay bir doğum olmuş demek kiRabbim sağlık versin kuzusuna, ya kızlar böyle normal doğuranları okuyunca acayip cesaret geliyor offfff keşke salıya kadar bende de sancı olsa, suyum gelse nişan olsa şöyle bir avazda doğursam ne var dünden beri aklıma takılıyo karar veriyorum sonra vazgeçiyorum saniyede değişiyor her şey:26: daha çatı kontrolüne bile izin veremiyorken nasıl normal doğurcam ben
canım Allah hepimize böyle doğum nasip etsin inşallah seninde hakkında hayırlsı olsun bu kadar düşünüp kendini strese sokma ben ikisinede hazırladım kendimi bekliyorum tabiki öncelikli isteğim normal ama ondan da öncesi bebeğimi sağlıkla kucağıma almak
canımya sunı sancı olmadıktan sonra normal dogum daha kolay bı kere adı ustunde normal . ben aksam 9 da dogurmustum kı sunı sancıyla sabah eve gelınce oglumu yıkayıp cay muhabbetı yaptım normal dogumdan sonra tek sorun bı kac gun otururken canın acıyo ondada dıkatlı oturursan problem kalmıyo sandalyenın ucunna oturuyodum ben :) balkonda kocısle keyıf yapıyoduk sezeryan zor ama dıkıs kesık ben ondan dah acok korkuyorum hayırlısı hakkımızda catı kont. korkma acımıyo ama kendını kasarsan normal olarak acırorayı kapatıyosun cunku rahat bırak kendını bısey yok rahat ol
ılk sayfadakı lıstemıze ne oldu leyna kac haftalık dıe bakcaktım bulamadım ?
leynayı aradım annesı actı emzırıyomus msj cektım 2 3 gun sonra arayım bası kalabalıktır ama meraktayım nasıl 2 saate bıttı hersey anı hareket ettı fılandamı basladı sancı bızede formulunu verse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?