2011 Ekim Anneleri

yarın tam 38 hafta bitmiş olucak , kontrolümüzde var, hemde çatı kontrolüde olucak,

off hiç çatıya terasa girmeden sezeryan yap bizi desek doktorada kesilip biçilip gelsek olmasmııı

ayy bende inanılmaz etkilendimm nidacım keşke kadını tanısaydım hergün ne yapar eder gider görürdüm onU bende alıcam kitabını..bu arada seni rüyamda gördüm bi hafta önce tatlım bi işin çıkıyodu bebişi bana bırakıyodun seviyodum seviyodum sonra gelip size bırakıyodum ama gelirken lastik patlıyodu çok tuhaf insanın tanımadığı birini rüyasında görmesi ama insan çok etkileniyo burdaki paylaşımlardan herhalde..

canım cemalnur sorgut hanımın o kadar cok sohbetını dınledım kı..zaten ınan bana Allahtan bu kadar cok korkmasam ve kaıdelerı bu kadar cok bılmesem dayanamazdım sabredemezdım..duyduklarıma,yasadıklarıma..sabrın sonu selamet ınsaallah...

kızzzz ana oldunn haydı gozun aydın..al sımdı elıne mıncıkla dur oglunu..oynas gülüş...hayat sana hayatt ...allah senıde bebegınıde korusun..

yarın tam 38 hafta bitmiş olucak , kontrolümüzde var, hemde çatı kontrolüde olucak,

off hiç çatıya terasa girmeden sezeryan yap bizi desek doktorada kesilip biçilip gelsek olmasmııı

olmaz
git paşa paşa açılışını yap gel bekle zamanını

gozun aydin allah anali babali buyutmeyi nasip etsin

benim kocam kadar otçul bir adam daha yoktur heee dün adama pezik al yarın yaparım demiştim, normalde bize 1 bağ yetiyor artıyor bile 1 gün 3 bağ pezik almış çabuk bitmesin 2 -3 gün yiyim tadı damağımda kalıyor diyor
şimdi 3 bağ peziği kim yıkıycak doğrıycak yeşillik yıkamayıda hiiiç sevmem

36+6 belkide son fotomuz

Eklentiler

• $36 6.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 52
  • $36+6.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 62
  • $36++6.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 47
kızlar süt için kesinlikle humana kullanın benim göğüslerim taşıyo resmen.lansinoh krem hiçbir işe yaramıyor boşa para vermeyin bide hastane ye kesinlikle bebişe 4 kat kıyafet koyun

hoşgeldin nejlammmmmmm bugün elifin suyu geldi sabah 3 cm açılması vardı belkide şimdiye almıştır nazlısını kucağına kipranın dün nişanı geldi bugün kontrolü vardı haber yok leynaaa doğurmuş canım siracımız gelmişş

yook sancım vs hatta hamile gibi bile hissetmiyorum hiç bir belirtim yok sanki 40ları görücem gibi gelmeye başladı
3 hafta resim koymam diye öyle yazdım ama koyarmıyım ki

canım çok şükür inançlısın sabırlısın da.. demek senin imtihanın da bu tekamülün böyle gerçekleşecek..bebeğini kollarına alacağın günü düşün tatlım gerisi boş..

36+6 belkide son fotomuz
ayy eda dur bakalım daha çok küçüksünüz siz

kızlar süt için kesinlikle humana kullanın benim göğüslerim taşıyo resmen.lansinoh krem hiçbir işe yaramıyor boşa para vermeyin bide hastane ye kesinlikle bebişe 4 kat kıyafet koyun

maaşallah zeynepcimmpeki humanayı hamileyken de kullanıyo muydun yoksa doğumdan sonra mı başladın?

yaaaaaaaaaa :84: 37 oluyoruk bizz küçük dilizzzzzzzzzzz

Ayy temizlik yaptım ne fena yoruldum ben ya karnım da aç ama yemek yiyecek takatim yok. Zeynep lansinoh fayda etmedi mi göğüs ucuna?

ben geldim ve hala tek parçayım...neyse beni boşverelim...
elifle konuştum!!!!kızımız gelmiş dünyaya....
1buçuk saat falan olmuş..sesi yorgun geliodu..şaşkınım hala dio onun dışında herşey yolundaymış..normal doğum olmuş..
bölee işte...

pek keyfi yerinde hemde 5.aydan beri pipoş göstermiyo bize, geçen sordum doktora baktı bacak bacak üstüne atmış beyfendi gene göstermedi el ense yatıyor paşam o zaman çabuk doğurunda siz sıra bize gelsin ben sabırsızlanıyorum fenaaaa
nidanın bebesinin sesi
eslemin bebesinin sesi
özlemin yakışıklısıyla webcam görüşmemiz
doğurdum, suyum geldi haberleri
gelde doğurmaaaaaaaaaaa

kız hala doğuramadın mı
biz de bu saate kadar senden ses çıkmayınca doğuma girmiştir diye düşünüyorduk..
Elife de maşallah.. ne mubarek gün yarabbi :)

Harika bir haber ne güzel çabucak doğum yaptı aldı kızını kucağına Elif'im darısı başımıza Kübra sen de anlat ne oldu kontrolde???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…