ayy bende inanılmaz etkilendimm nidacım keşke kadını tanısaydım hergün ne yapar eder gider görürdüm onU bende alıcam kitabını..bu arada seni rüyamda gördüm bi hafta önce tatlım bi işin çıkıyodu bebişi bana bırakıyodun seviyodum seviyodum sonra gelip size bırakıyodum ama gelirken lastik patlıyodu çok tuhaf insanın tanımadığı birini rüyasında görmesi ama insan çok etkileniyo burdaki paylaşımlardan herhalde..ayyy bende izledim o programıı..nekadar etkilendim anlatamam yaaa..ne güzel anlattı kadın dimii...içim gitti resmen ,kesin alcam kitabınıı...
Ysmnz cım link veriyorum ,ama ben loya diye bi mağaza var ordan aldım ,46 bedenini, aldım şimdilik bide 42 almayı düşünüyorum ...3. gün taktım bu aradaa...
Doğum Sonrası Fermuarlı Korse - iç giyim alışveriş içgiyims.com
markası nuray.
canım cemalnur sorgut hanımın o kadar cok sohbetını dınledım kı..zaten ınan bana Allahtan bu kadar cok korkmasam ve kaıdelerı bu kadar cok bılmesem dayanamazdım sabredemezdım..duyduklarıma,yasadıklarıma..sabrın sonu selamet ınsaallah...selam canım arkadaşlarımmm yaa bölük pörçük sayfa sayfa bakabiliyorum geçmişe ama leyna da doğurmuş maaşallah sıraç'ımıza Allah analı babalı büyütsün inşallahinanılmaz duygulanıyorum doğum haberlerini alınca gözlerim hemen dolu dolu oluyo kendi doğumumda napıcam bilmiyorum
blackpearl senin yazını okuyunca içim parçalandı çok dua edicem minik meleğine ama lütfen kendini hırpalama bak Allah korusun sütün falan kesilir..
elif doğuruyo mu kızlar:26:
bu arada irem yazdıklarına inanılmaz uzuluyorum bak bugün gulben de cemalnur sargut diye bi kadın vardı kadına bayıldım annesiyle problem yaşayan bi kadın aradı eğer telefon numaran olsaydı seni arayıp izle dicektim bi ara tekrarını izleyebilirsen veya vakit bulup kitaplarını okuyabilirsen oku olurmu?
inşallah herkes iyidir bu arada
BEN ANNE OLDUM.............
slm bacılaaaaaaaaaa 5 ekim saat 8:20 de spinal sezercikle oglumu dünyaya getirdimmmmm
sabah hastaneye gittik çok heyecanlıydım korkuyordum da hemşireler gelip hazırladılar sonra eşimle annemle kardeşimle
vedalaşıp ameliyathaneye indik herkese bişeyler soruyordum korkumdansonra beni oradaki kadınlar soymaya başladılar
cıpcıbıl kadımorama burama bişiler taktılar kalp atımı tansiyon falan sonra üstümü kapattılar anestezi uzmanı fatih bey geldi
o kadar hafif yaptı ki iğneyi çok şaşırdım korkumdan bildiğim duaları bile unuttumallah allah diye hazırlandım ameliyata
asiye hanım geldi o kadar heyecanlandım ki başım dönmeye midem bulanmaya başladı AFFET BENİ OĞLUM dedim ve
uyutulmayı istedim ama fatih bey oglumdan özür dilediğimi duyunca sakinleştirici yaptı dedim uyumayacakmıyım hayır
bu kadar dayandın oglunu görmelisin dedi üzerimde yapılanları anlayabiliyordum ama hissetmiyordum oglumun içimden çıktıgını
anladım sonra yanımdaki sedyeye koydular aglamaya başladım benim oglummu bu diye gözlerimden yaş geliyor yüzümde kocaman
bir gülücükyanıma getirdiler saçları koyu sarı minnacık yüzüme bakıyor hoşgeldin canım oglum dedim heyecandan öpemedim
sonra beni uyuttular uyandıgımda yüzümde hala o kocamaaaaaaannn gülücük duruyorduodama geldiğimde annem eşim kardeşim
beni bekliyorlardı o kadar mutluydum ki ANNE OLDUM BEN dedim hiç suratımı somurtmadım hep güldüm hayatımın en en güzel gunu
oglumu kucagıma aldıgım gündü eşime oglumuzu gördünmü çok güzel sana benziyor dedimoda heyecanlıdı lavman yapılmadı
sondayıda spinalden sonra yaptılar hiç bişi anlamadım oglum yanıma getirildi allahım yok böyle bir güzellik dogurdum ama inanamıyordum çok mutluydum çok korktum ama boşaymış herkes telaşlı millet memelerime yapıştı ucu yok sıkalım diye mıncıklaya mıncıklaya bir hal oldular
oglum gögüs ucum yok diye emmedi ama silikon meme ile başladı şimdi maşallah kaptımı memeyi bırakmıyor ama sütüm az geliyor
inşallah çogalacak teyzeleri ben spinalden dogumdan çok korktum ama korkulacak bişey yokmuş beni arayan slm yollayan herkese çok
teşekkür ederim allahım herkese yaşatsın bu duyguyu şimdilik bu kadarrr
yarın tam 38 hafta bitmiş olucak , kontrolümüzde var, hemde çatı kontrolüde olucak,
off hiç çatıya terasa girmeden sezeryan yap bizi desek doktorada kesilip biçilip gelsek olmasmııı
BEN ANNE OLDUM.............
slm bacılaaaaaaaaaa 5 ekim saat 8:20 de spinal sezercikle oglumu dünyaya getirdimmmmm
sabah hastaneye gittik çok heyecanlıydım korkuyordum da hemşireler gelip hazırladılar sonra eşimle annemle kardeşimle
vedalaşıp ameliyathaneye indik herkese bişeyler soruyordum korkumdansonra beni oradaki kadınlar soymaya başladılar
cıpcıbıl kadımorama burama bişiler taktılar kalp atımı tansiyon falan sonra üstümü kapattılar anestezi uzmanı fatih bey geldi
o kadar hafif yaptı ki iğneyi çok şaşırdım korkumdan bildiğim duaları bile unuttumallah allah diye hazırlandım ameliyata
asiye hanım geldi o kadar heyecanlandım ki başım dönmeye midem bulanmaya başladı AFFET BENİ OĞLUM dedim ve
uyutulmayı istedim ama fatih bey oglumdan özür dilediğimi duyunca sakinleştirici yaptı dedim uyumayacakmıyım hayır
bu kadar dayandın oglunu görmelisin dedi üzerimde yapılanları anlayabiliyordum ama hissetmiyordum oglumun içimden çıktıgını
anladım sonra yanımdaki sedyeye koydular aglamaya başladım benim oglummu bu diye gözlerimden yaş geliyor yüzümde kocaman
bir gülücükyanıma getirdiler saçları koyu sarı minnacık yüzüme bakıyor hoşgeldin canım oglum dedim heyecandan öpemedim
sonra beni uyuttular uyandıgımda yüzümde hala o kocamaaaaaaannn gülücük duruyorduodama geldiğimde annem eşim kardeşim
beni bekliyorlardı o kadar mutluydum ki ANNE OLDUM BEN dedim hiç suratımı somurtmadım hep güldüm hayatımın en en güzel gunu
oglumu kucagıma aldıgım gündü eşime oglumuzu gördünmü çok güzel sana benziyor dedimoda heyecanlıdı lavman yapılmadı
sondayıda spinalden sonra yaptılar hiç bişi anlamadım oglum yanıma getirildi allahım yok böyle bir güzellik dogurdum ama inanamıyordum çok mutluydum çok korktum ama boşaymış herkes telaşlı millet memelerime yapıştı ucu yok sıkalım diye mıncıklaya mıncıklaya bir hal oldular
oglum gögüs ucum yok diye emmedi ama silikon meme ile başladı şimdi maşallah kaptımı memeyi bırakmıyor ama sütüm az geliyor
inşallah çogalacak teyzeleri ben spinalden dogumdan çok korktum ama korkulacak bişey yokmuş beni arayan slm yollayan herkese çok
teşekkür ederim allahım herkese yaşatsın bu duyguyu şimdilik bu kadarrr
ooooo maaşaallah rüzgarımızla anasına süper poz.36+6 belkide son fotomuz
selam kızlar nasılsınız doğuran varmı biri bana özet geçerse sevinirim umarım başka bir sıkıntı yoktur.
ooooo maaşaallah rüzgarımızla anasına süper poz.
edacım niye son fotonuz yoksa sancınmı var?
canım çok şükür inançlısın sabırlısın da.. demek senin imtihanın da bu tekamülün böyle gerçekleşecek..bebeğini kollarına alacağın günü düşün tatlım gerisi boş..canım cemalnur sorgut hanımın o kadar cok sohbetını dınledım kı..zaten ınan bana Allahtan bu kadar cok korkmasam ve kaıdelerı bu kadar cok bılmesem dayanamazdım sabredemezdım..duyduklarıma,yasadıklarıma..sabrın sonu selamet ınsaallah...
ayy eda dur bakalım daha çok küçüksünüz siz36+6 belkide son fotomuz
kızlar süt için kesinlikle humana kullanın benim göğüslerim taşıyo resmen.lansinoh krem hiçbir işe yaramıyor boşa para vermeyin bide hastane ye kesinlikle bebişe 4 kat kıyafet koyun
canım çok şükür inançlısın sabırlısın da.. demek senin imtihanın da bu tekamülün böyle gerçekleşecek..bebeğini kollarına alacağın günü düşün tatlım gerisi boş..
ayy eda dur bakalım daha çok küçüksünüz siz
maaşallah zeynepcimmpeki humanayı hamileyken de kullanıyo muydun yoksa doğumdan sonra mı başladın?
rüzgarımızın keyfi yerinde içeride hiç bi sancın kasılman da yok demek ki daha küçüksünüzyaaaaaaaaaa :84: 37 oluyoruk bizz küçük dilizzzzzzzzzzz
rüzgarımızın keyfi yerinde içeride hiç bi sancın kasılman da yok demek ki daha küçüksünüzhem biz sizden büyüğüz bizim bile gıkımız çıkmıyo sancımı çekiyorum paşa paşa oturuyorum
ben geldim ve hala tek parçayım...neyse beni boşverelim...
elifle konuştum!!!!kızımız gelmiş dünyaya....
1buçuk saat falan olmuş..sesi yorgun geliodu..şaşkınım hala dioonun dışında herşey yolundaymış..normal doğum olmuş..
bölee işte...
ben geldim ve hala tek parçayım...neyse beni boşverelim...
elifle konuştum!!!!kızımız gelmiş dünyaya....
1buçuk saat falan olmuş..sesi yorgun geliodu..şaşkınım hala dioonun dışında herşey yolundaymış..normal doğum olmuş..
bölee işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?