2011 Ekim Anneleri

gözün aydın burcucum ağlayarak okudum ANNE olma öğkünü, ben de artık oğlumu kucağıma almak istiyorum, darısı benim gibi bekleyen herkesin başına

Patlıcanı bilmiyorum ama biberi biz közledikten sonra 1 çaybardağı sirke, bir şçay bardağı sıvı yağ, 2 su bardağı su kaynatır içine közlediğimiz biberleri atar 1 taşım kaynatır sonra soğutur alır dolap poşetine koyarız hiç bozulmaz. Öbür türlü sade köz yapıp atınca çıkardığında sulu gibi oluyo, ama böyle yapınca dışarıdan aldığın kavanozdaki köz biberlerle aynı lezzette kıvamda oluyor canım...

canım sen sorunca kalkıp baktım.cefurol adında bı antıbıyotık 500 mg.benım antıbıyotıgın bır cok grubuna alerjım var ..buna ragmen bunu verdı ve ustune basa basa kesınlıkle bebege zararı yok dıye de tekerrur ettı...benımkıde gunde 2 ben sabah aksam alıyorum gozumun onu acıldı..

sana verdıgı infex ı ben ıdrar yolu enfeksıyonu oldugumda vermıstı bana ..hıc bır zararı yok korkma kullan ..benım vucudum antıbıyotıge ınanılmaz tepkı verıyor ..oyle herseyı kullanamaıyorum..ama ne infex te ne bunda sorun yasamadım ayrıca 3 4 kez enfeksıyonum tekrarladı baska baska antıbıyotıkler kullandım gectı dokunmadı..korkma ve gunde 2 kez al..ben onu doktora sordum ılacın etkısının azaldıgını ve ıyılesmeyı fazlasıyla gecıktırdıgını hatta ıyılesme saglayamayacagını bıle soyledı..

amanın neler olmuş öyle maşallah:82: leyna doğurmuş haa, aklımdaydı hatun geceden beriii... kızlar ikidir girip msj yazıyorum, iki naz yapıyorum size oğlum kıskanıyor:) geliyorum inş yusuf kucağımda yeni emzirdim altını değiştiriyim dönücem inş özledim sizi ayolll

ooh maaşallah kuzuma bakma bende çok sabırsızlanıyorum ama tut azıcık daha kendinitabi bi de sen bebişlerin sesini duydun baya etkilenmişsin kuzucum bence sen 38 veya 39 da doğurucaksın

ayy maaşallah tebrik ediyorum hayırlı uğurlu olsun sonunda geldi miniğimiz

bende de aynıları var bakalım ne zaman doğurucaz:97:
çok güzeldi bebeğin kokusunu içime çekip duruyodum bu videoyu unutmuşumm çook güzel...

hanzadecim geçmiş olsun tatlım yaa nerde üşüttün bu kadar?neyse iyi yönünden düşün bağışıklığın oldu canım inşallah bebişin doğduğunda hastalanmıcaksın..

saol canım..bende ılac ıcın sana cvp yazmıstım am cıkmıssın cok gecmıs olsun..hamıleyken hastalık cok zormus gercekten ...

esım gelsın de hallettıreyım sunları yazık zıyan olucaklar yoksaaa..

canım ya seni okudukça o kadar çok üzülüyorum ki.. inan yazmak bile zor geliyor şimdi.. 2 haftadır hafta içi annemde kalıyorum eşim işteyken sancılanırım diye (eşim karşıda çalışıyor, sancılansam o gelene kadar doğururum çünkü) ve seni okudukça anneme dua ediyorum beni yerimden kaldırmadığı için, bu yaşında koşturduğu için. daha doğum yapmamış herkese allahtan kolay doğumlar nasip etmesini dilerken senin için ayrıca sabır diliyorum... sen yine de iyleşmene bak canım ve minik bebeğini üzme. eminim hep sahip olmak istediğin anneden çok daha iyi bir anne olacaksın, allah seni, yavrunu ve kocanı birbirinize bağışlasın inşallah..

canım bana kulak iltihabı için antibiyotik yazdılar.. augmentin.. 12 saatte bir tablet.. 1000mg.. bende ilaç içmeden önce hep prospektüsüne bakarım.. bunda da gebeliğin ilk 3 ayında kullanılmaması gerektiğini yazıyor..
şu anda ikinci paketi kullanıyorum bile.. istersen başka bir doktora da danış, infex evde de var eşim ciğerlerini üşütmüştü onu vermişlerdi.. farklı cinsten penisilin içeriyor..
hatta bana ikinci augmentini başka doktor yazdı gittim eczaneye alıcam.. Klamoks verdi adam.. reçeteyi gözüne soktum ne yazıyor burda dedim.. augmentin didi.. ee dedim sen bana ne veriyosun..
onlar aynı dedi.. olabilir dedim.. bende hamileyim dedim.. madem elinizde var neden farklı isimde ilaç veriyorsunuz dedim bozdum adamı..

ama doktoruna da güveniyorsan kullan.. iyileşmelisin.. daha doğum yapacaksın.. güçlenmen gerekiyor...

canım allah acil şifalar versin yavruna, üzülme demek isterdim ama annesin sen o yüzden üzülme demek yersiz bu durumda. ama emin ol çok iyi olcak minik kuzun. kardeşim doğduğunda 4 gün kalmıştı hastanede sonunda babam "bebeğe bişey olursa mesuliyet benimdir" diye kağıt imzalayıp çıkarmıştı kardeşimi hasteden. şimdi kocaman bıcır bıcır bi avukat kendisi : ) o yüzden kötü şeyler düşünme canım : )

slm kızlar bugün kotrolümüz vardı ve açlışıda yaptık ama doktor açılma yok dedi (ayrıca hiç korkulacak birşey değilmiş) biz 37+5 olduk bebişim 2800 kilo 51cm olmuşama doktor hiç birşey demedi sezeryen yada normal diye sanırım bi sorun görmediği için hiç sezeryeni açmadı ama ya açılmam olmazsa yada nezaman olması gerekiyo bu açılmanın anlamadım ya kafam karıştı..

demek oncekı sancıyı anlamamıs masallah ya darısı bızze olsun . valla sen bu duygusallıga dogurmadınya dahada dogurmazsın
canımsın ya dogurdunda geldın demek sensız sakın oluyoruz umarım sık sık goruruz senı burda sarı melegın hayırlı ugurlu olsun sarı bebeklerı ve kel bebeklerı bı baska severım benım oglusum keldı sarısında koyu sarı hep o gıbı gelır bakalım 2. kıme benzıycek allah analı babalı buyutsun
36+6 belkide son fotomuz
sıranı bekle bı gun ondeyım senden cok sekersınız saka bı yana aynı haftadayız bana neden ıkızmı dıye soruyolar anlıyorum hele bugun ıyıce sıstı karnım ucuz gıbı duruyo bıde sarkıyo

hayırlı ugurlu olsun bı normal dogum daha cok sukur rabbım analı babalı buyutsun
bu arada umarım bebegın bıran once ıner hem sunı sancı cekıp hem sezeryann olmazsın dua edıcem san tatlım gonlune gore versın rabbım
ben geldım bu arada :) alısverıs yapıp anneme gıttım yedık ıctık oglanı bıraktım geldım alısverısımı yerlestırdım evı sabah temzılemıstım bı mobla aldım soyle ve burdayım oglan yok keyıf yemıslerımı aldım tv net keyfı yapıcam kocada gec gelıcek umarım baya gec gelır bugun ev bana kalsın ıstıyorum yslzyt canım ıkımızdede bu dogurma azmı varken kesın sona kalıcaz ılkınde 40+2 de zor akı dogurdum bunda doktorum erken dogurtmaya cok heveslı ama ben hersey noral olsun ıstıyorum darısı basımıza forumun mınnaklarını tasımak daha zor

Son düzenleme:

masallah bebegıne canım boylu olucak acılmanın haftası yok son gun bıle sancıyla baslayabılır yanı

blackpearl77 senı cok ıyı anlıyorum melegım 3 gunlukken bende hastanelerdeydım ıgneler kanlar benden alıp gıtmeler nasıl dokunuyo ınsana benım sansım yanında kalabıldım ve emzırdım ozaman esım askerdı gatadaydım bende soguk havalee gecırmıstı melegım bı cok cocuk sarılık gecırıyo hatta cogu gecırıo bız hafıf atlatmıstım ama gatada bı makıne vardı yıne bu kuvezlerden mavı ısık veren ve 3 saate sarılıgı gecırıyormus esım ceraah pasada yapmıstı cocuk ıhtısası ve orda bıle yokmuyada 1 tanemı var ne demıstı keske oyle bı alete denk gelseydın sende bılıyorum ondan ayrı olmak aglarken susturamamak zor ama sen bu arada dınlen moral topla bol su ıc yanı kendı melegının gelısıne hazırla

Canim iyi tarafindan bakalim hadi, bak kizinin dogum tarihi 11.10.11 olacak, cok afilli

MasaAllah yine cok güzel bir dogum hikayesi, böyle olumlu yazanlara bayiliyorum, darisi basimiza. Güle güle büyüt cnm bebegini

36+6 belkide son fotomuz

Doguricimm deyip durma ben de dogururum o zaman

MasaAllah, darisi basimiza...

Bir de hanimlar hani suni sanci berbat diye hepimiz korkuyoruz istemiyoruz ya, bi de üstüne sezeryan olursa bosuna cekmis olacagiz diyoruz ya, aslinda bosuna degil. Günahlarimiz dökülecek ins sanci sirasinda böyle düsünelim

yoğun bakım ünitesinin kapısında minicik bir canı beklemenin acısını çok iyi bilirim...12 gün duvarlara kapılara umutla korku arasında gel git yapan bir yürekle bakmanın ve yine bu duygularla dolu dualarla,en yakınındaki yavruna en uzaktan çaresizce yanmanın acısını iyi bilirim...inşallah Rahman yavrunu sana bağışlar,sağlıkla dönersiniz evinize...cennet kuşu olan yavrum BERK hürmetine Allah acil şifalar versin bebeğine annesi...

bız gelınce herkes susuyo bız gıttık konusabılırsınız zaten kocıste gelıyomus bıde doner yedım dedı canımı cektırdı sonrada macta yoruldum ugrayıp alamam dedı canım cektı ama almıyo sankı yuruyerek gıdıcez keske yedınmı dıye sormasaydım herkese kusum :82:

bana da oluyor cok sık..sonra kendılıgınden duzelıyor...

delüüü...duymak ıstedıgın seylerı duyunca nasıl hosuna gıdıyo dımııı...

kimin gitmez ki

hanzadecim geçmiş olsun ama artık yaaaa nedir bizim başımızdaki bu grip bende sabahları soranlara iyileştim diyorum akşam beni gören bumu iyileşmiş halin diyo
siz neden benim doğurmama karşısınız topğikçe yaaaaa :84:
peki tamam hadi haftadaşlarımdan 1-2 kişi daha doğursun sonra hayatta beklemem ama

emelcim 38 de anlaşalım daha çıkmam
hakkımızda hayırlısı kul söyler kader gülermiş ağzım var konuşuyorum işte

kız ağzını hayır aç ben sona kalamam yooo dostum yoo
anam sen mobu günde 2 ye mi çıkardın Allahım aşırı doz temizlikten doğurcaksın sinem
ayrıca koy bi resimde ona biz karar verelim bende göbeğim için çok hoş şeyler düşünmüyorum ama siz beyeniyosunuz resimde var keramet

oo olurmu sekerım cok seker bı gobusun var benımkı cok kocaman kılomda kocaman oldu ama :26:
ooo bu ne ıyılesmıs halım gunde 2 3 mob yapıyorum zaten 2 dk suruyo ondan once gunde 3 kez gırgır 3mob3 toz yapardım bıde yer sılerdım hergun asırı doz temızlıge bagısıklık kazandım ben
dostum ıkımızde sona kalmayalım ama ekım topıgı bırımızınkı 28 ekım bırımızın 29 zamanını bı ıkı gun gecerse kasıma kayarız bende sabredemem artık doguralım 38 39 arası en temızınden hemde terazı olsun burcları mınık erkeklerın terazı erkegı ıyıdır ıyı evlat olur kızıda tabı mısal ben terazıyım :87:

Son düzenleme:
neeeyyyyyyyyyyyy günde 2 3 kez mob mu
allahımm biri mavipatikleri durdurmalı,, kendimi çok pasaklı hissettimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…