BEN ANNE OLDUM.............
slm bacılaaaaaaaaaa 5 ekim saat 8:20 de spinal sezercikle oglumu dünyaya getirdimmmmm
sabah hastaneye gittik çok heyecanlıydım korkuyordum da hemşireler gelip hazırladılar sonra eşimle annemle kardeşimle
vedalaşıp ameliyathaneye indik herkese bişeyler soruyordum korkumdansonra beni oradaki kadınlar soymaya başladılar
cıpcıbıl kadımorama burama bişiler taktılar kalp atımı tansiyon falan sonra üstümü kapattılar anestezi uzmanı fatih bey geldi
o kadar hafif yaptı ki iğneyi çok şaşırdım korkumdan bildiğim duaları bile unuttumallah allah diye hazırlandım ameliyata
asiye hanım geldi o kadar heyecanlandım ki başım dönmeye midem bulanmaya başladı AFFET BENİ OĞLUM dedim ve
uyutulmayı istedim ama fatih bey oglumdan özür dilediğimi duyunca sakinleştirici yaptı dedim uyumayacakmıyım hayır
bu kadar dayandın oglunu görmelisin dedi üzerimde yapılanları anlayabiliyordum ama hissetmiyordum oglumun içimden çıktıgını
anladım sonra yanımdaki sedyeye koydular aglamaya başladım benim oglummu bu diye gözlerimden yaş geliyor yüzümde kocaman
bir gülücükyanıma getirdiler saçları koyu sarı minnacık yüzüme bakıyor hoşgeldin canım oglum dedim heyecandan öpemedim
sonra beni uyuttular uyandıgımda yüzümde hala o kocamaaaaaaannn gülücük duruyorduodama geldiğimde annem eşim kardeşim
beni bekliyorlardı o kadar mutluydum ki ANNE OLDUM BEN dedim hiç suratımı somurtmadım hep güldüm hayatımın en en güzel gunu
oglumu kucagıma aldıgım gündü eşime oglumuzu gördünmü çok güzel sana benziyor dedimoda heyecanlıdı lavman yapılmadı
sondayıda spinalden sonra yaptılar hiç bişi anlamadım oglum yanıma getirildi allahım yok böyle bir güzellik dogurdum ama inanamıyordum çok mutluydum çok korktum ama boşaymış herkes telaşlı millet memelerime yapıştı ucu yok sıkalım diye mıncıklaya mıncıklaya bir hal oldular
oglum gögüs ucum yok diye emmedi ama silikon meme ile başladı şimdi maşallah kaptımı memeyi bırakmıyor ama sütüm az geliyor
inşallah çogalacak teyzeleri ben spinalden dogumdan çok korktum ama korkulacak bişey yokmuş beni arayan slm yollayan herkese çok
teşekkür ederim allahım herkese yaşatsın bu duyguyu şimdilik bu kadarrr
ya kızlar bu arada hastalanmadan bır gun once esıme bolca patlıcan ve kırmızı bıber aldırmıstım..közleyıp dolaba atmak ıcın...patlıcanları esım tepsıye dızıp fırına goturdu..bende bıberlerı fırına attım..ee pekı sımdı nasıl atılcak onlarrrr...anneme dedım dedım elını surmedı devırdı totoyu yatıyo sabah aksam ..esım dun gece askım ya dedı gozume ne carptı bılıyomusun?-sen gunlerdır yarı baygın atesler ıcınde gece gunduz yattında kalkıp bakmadı sana dedı..kızım neyın var neren acıyo demedı dedı..cok sasırdım dedı..annem olaydı sabahlara kadar beklerdı basında senın dedı..dualar eder öper oksardı dedı bısey dıyemedım..ne dıyebılırdım kı hepsı bu denlı gercek olunca...
neyse konumuza dönelım...koz patlıcan ve bıberlerı bırmı posetlemek lazım ayrımı..
içine tuz sırke falan katılırmı..yoksa dırekt mı kabuklarını soyup posetlemelıyım..esım gellır ona yaptırırım..
Kipraa canım inşallah gönlüne göre normal doğum olur ama en hayırlısı hangisi ise o olsun eğer sezeryansa hakkıdna hayırlı olan o olsun üzme canını önemli olan bebişin sağs alim gelmesi, sen elinden geleni yaptın... Bol bol yürü bence akşam eşinle sonra güzle bi duş al gevşe hakkında hayırlısı olsun...
İrem dr. sana hangi antibiotiği verdi? Bana infex diye bi antibiotik verdi ama hiç olumlu şeyler okumadım kullanmakta zorundayım fenayım sabah akşam verdi ama sadece akşam alıcam gece beter oluyorum çünkü...
ooh maaşallah kuzuma bakma bende çok sabırsızlanıyorum ama tut azıcık daha kendinipek keyfi yerinde hemde 5.aydan beri pipoş göstermiyo bize, geçen sordum doktora baktı bacak bacak üstüne atmışbeyfendi gene göstermedi el ense yatıyor paşam o zaman çabuk doğurunda siz sıra bize gelsin ben sabırsızlanıyorum fenaaaa
nidanın bebesinin sesi
eslemin bebesinin sesi
özlemin yakışıklısıyla webcam görüşmemiz
doğurdum, suyum geldi haberleri
gelde doğurmaaaaaaaaaaa
ayy maaşallah tebrik ediyorum hayırlı uğurlu olsun sonunda geldi miniğimizben geldim ve hala tek parçayım...neyse beni boşverelim...
elifle konuştum!!!!kızımız gelmiş dünyaya....
1buçuk saat falan olmuş..sesi yorgun geliodu..şaşkınım hala dioonun dışında herşey yolundaymış..normal doğum olmuş..
bölee işte...
bende de aynıları var bakalım ne zaman doğurucaz:97:bencede eda..sen sıranı bekle...once bisssss dogurcazzzzz..hele benım felaket pis dogurasım var arada ık mık dıyom ama o tık demıyooo ama kasıklarım agrıyo sancım cıkıyo belımde agrıyoo..gelecek gelecekkk..az kaldı ..
çok güzeldi bebeğin kokusunu içime çekip duruyodumhayır olsun kızzz...sonuda benide biri rüyasında gördüüü...
canoom hoş geldiniz evinizeee.... bu arada ben anne oldum yazını okuyunca,şu filmin ,bu karesi geldi gözümün önünee..izle bakalım ..kızlar sizde izleyin ,her izlediğimde kopuyorum bu filme yaaa
Video : buz devri - ben anne oldum - İzle - Vidivodo
hanzadecim geçmiş olsun tatlım yaa nerde üşüttün bu kadar?neyse iyi yönünden düşün bağışıklığın oldu canım inşallah bebişin doğduğunda hastalanmıcaksın..Kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler... doktordan geldik ufaktanda bi geçmişe bakındım,ıhlamur yaptım limonla içiyorum. Hastanede bir şişe antibiotik katkılı serom verdiler. Sonra nst sonra tuşe bide suyum geliyomu diye bi çubuk gibi bişe koydular. Ben grip için geldim diye defalarca söylesemde yapmak zorundayız enfeksiyon oluşursa daha riskli olur vs filan neyse dedim ama canım zaten dardı su gibi ter ateş yanma bide üstüne çatı hiç çekemedim bayada bir bağırdım canım çok dardı çünkü... Şu anda sabahki gib bayılcak halde değilim ama hala burnum diş etlerim ve genzim yanıyo. Antibiotik ve bide minoset verdi. Günde 2 defa ama akşam yatarken alıcam.
Ihlamuru sordum zararı olurmu diye kesinlikle hayır dedi. Ada çayı içme sakın dedi, onun dışında li,mon bal ıhlamur ve ne içersem ılık içmemi söyledi. Aman kızlar dikkat edin çok menem bişi helede hamileyken, ben normalde hiç grip olmam doğru dürüst olsamda yatmam yani, nasıl oldu anlamadımÇok dikkat edin özellikle grip enfeksiyonu olan kimseyle aynı ortamda bulunmayın..
Sabah leyna aklımdaydı, maşallah doğum yapmış.. Elifede çoook sevindim maşallah normal doğumlarda sıklaştı aferim size kızlar. Ben serum alırken bi kızcağızda sancı çekiyodu onu duydukça içimden ihlas fatiha okudum ona hemencecik doğursun diye, eşide koridorda annesine sezeryanamı alsalar diyip duruyodu kıyamadı karısına yazık :) İnşallah kurtulmuştur...
Kipra senin nişan ne oldu kuzum dr. ne dedi?
Edaa kız bizim haftadaşlarımızdan sadece sanse doğurdu daha dur biz hepimiz duruyoz :))) Sinem filiz tuba ben deniz daha çok var aklıma gelmiyo bi 10 kişi varız biz aramızda 3-5 gün fark olan tatlım.... bizde bi başladımı hemencik doğuruveririz üçer beşer inşallah :))))
Filiz maşallah 3 ü rahat bulcak oğluşun, şekerleride almışsınız ne iyi olmuş, ya bende doğumdan sonra ne giyicem diye düşünüp duruyorum iyi yapmışsın bişiler almakla...
Patlıcanı bilmiyorum ama biberi biz közledikten sonra 1 çaybardağı sirke, bir şçay bardağı sıvı yağ, 2 su bardağı su kaynatır içine közlediğimiz biberleri atar 1 taşım kaynatır sonra soğutur alır dolap poşetine koyarız hiç bozulmaz. Öbür türlü sade köz yapıp atınca çıkardığında sulu gibi oluyo, ama böyle yapınca dışarıdan aldığın kavanozdaki köz biberlerle aynı lezzette kıvamda oluyor canım...
ya kızlar bu arada hastalanmadan bır gun once esıme bolca patlıcan ve kırmızı bıber aldırmıstım..közleyıp dolaba atmak ıcın...patlıcanları esım tepsıye dızıp fırına goturdu..bende bıberlerı fırına attım..ee pekı sımdı nasıl atılcak onlarrrr...anneme dedım dedım elını surmedı devırdı totoyu yatıyo sabah aksam ..esım dun gece askım ya dedı gozume ne carptı bılıyomusun?-sen gunlerdır yarı baygın atesler ıcınde gece gunduz yattında kalkıp bakmadı sana dedı..kızım neyın var neren acıyo demedı dedı..cok sasırdım dedı..annem olaydı sabahlara kadar beklerdı basında senın dedı..dualar eder öper oksardı dedı bısey dıyemedım..ne dıyebılırdım kı hepsı bu denlı gercek olunca...
neyse konumuza dönelım...koz patlıcan ve bıberlerı bırmı posetlemek lazım ayrımı..
içine tuz sırke falan katılırmı..yoksa dırekt mı kabuklarını soyup posetlemelıyım..esım gellır ona yaptırırım..
Kipraa canım inşallah gönlüne göre normal doğum olur ama en hayırlısı hangisi ise o olsun eğer sezeryansa hakkıdna hayırlı olan o olsun üzme canını önemli olan bebişin sağs alim gelmesi, sen elinden geleni yaptın... Bol bol yürü bence akşam eşinle sonra güzle bi duş al gevşe hakkında hayırlısı olsun...
İrem dr. sana hangi antibiotiği verdi? Bana infex diye bi antibiotik verdi ama hiç olumlu şeyler okumadım kullanmakta zorundayım fenayım sabah akşam verdi ama sadece akşam alıcam gece beter oluyorum çünkü...
arkadaşlar çok kötüyüm çoooooooooook .... nooolur dualarınızda unutmayın oğlumu.
hala hastanede küvezde yavrum.dün bekledik bekledik ama alamadık.tahlil sonuçları aynı çıktı .yükselme yok ama düşme de yok sarılık değerinde... çarşamba günü sabah 10 da girdi küveze mavi ışığa . şu an itibariyle 44 saattir küvezde yavrum. sütümü de vermiyorlar mama ve su veriyorlar... gözleri bağlı duruyo yavrum. arada gidip kapının önünden bakabiliyorum içeri de almıyorlar . gözündeki maskenin altından görünen miniminnacık burnunu ağzını çenesini uzaktan sevip gidiyorum.................. çok özledim ben oğlumu... birde korkuyorum ya çıkınca beni unutursa , meme almazsa mamaya alışırsa????? rabbim okunan ezanların yüzü suyu hürmetine şifasını ver yavrumun ve şifa bekleyen herkesin. amin...
38 de gelmiş canım siraçsancısı varmışta kendi fark etmemiş çektiğim 2 saatte yerleri tırmaladım ama dedi
sesi kulağumdan gitmiyor hem ağlıyo hem gülüyodu bende ağladım dayanamadım hatta leynanın telefonunu kapatınca üstüne eşim aradı öhöööööööööööööööööööööööööö diye böğürürek açtım noldu diye panikledi leyna doğurdu elif doğuruyo diye devam edince adam neye uğradığını şaşırdısana akşama kadar 2 doğum haberi daha gelirse bizde oğlumuzu alırız kucağımıza bugün dedi
canımsın ya dogurdunda geldın demek sensız sakın oluyoruz umarım sık sık goruruz senı burda sarı melegın hayırlı ugurlu olsun sarı bebeklerı ve kel bebeklerı bı baska severım benım oglusum keldı sarısında koyu sarı hep o gıbı gelır bakalım 2. kıme benzıycek allah analı babalı buyutsunBEN ANNE OLDUM.............
slm bacılaaaaaaaaaa 5 ekim saat 8:20 de spinal sezercikle oglumu dünyaya getirdimmmmm
sabah hastaneye gittik çok heyecanlıydım korkuyordum da hemşireler gelip hazırladılar sonra eşimle annemle kardeşimle
vedalaşıp ameliyathaneye indik herkese bişeyler soruyordum korkumdansonra beni oradaki kadınlar soymaya başladılar
cıpcıbıl kadımorama burama bişiler taktılar kalp atımı tansiyon falan sonra üstümü kapattılar anestezi uzmanı fatih bey geldi
o kadar hafif yaptı ki iğneyi çok şaşırdım korkumdan bildiğim duaları bile unuttumallah allah diye hazırlandım ameliyata
asiye hanım geldi o kadar heyecanlandım ki başım dönmeye midem bulanmaya başladı AFFET BENİ OĞLUM dedim ve
uyutulmayı istedim ama fatih bey oglumdan özür dilediğimi duyunca sakinleştirici yaptı dedim uyumayacakmıyım hayır
bu kadar dayandın oglunu görmelisin dedi üzerimde yapılanları anlayabiliyordum ama hissetmiyordum oglumun içimden çıktıgını
anladım sonra yanımdaki sedyeye koydular aglamaya başladım benim oglummu bu diye gözlerimden yaş geliyor yüzümde kocaman
bir gülücükyanıma getirdiler saçları koyu sarı minnacık yüzüme bakıyor hoşgeldin canım oglum dedim heyecandan öpemedim
sonra beni uyuttular uyandıgımda yüzümde hala o kocamaaaaaaannn gülücük duruyorduodama geldiğimde annem eşim kardeşim
beni bekliyorlardı o kadar mutluydum ki ANNE OLDUM BEN dedim hiç suratımı somurtmadım hep güldüm hayatımın en en güzel gunu
oglumu kucagıma aldıgım gündü eşime oglumuzu gördünmü çok güzel sana benziyor dedimoda heyecanlıdı lavman yapılmadı
sondayıda spinalden sonra yaptılar hiç bişi anlamadım oglum yanıma getirildi allahım yok böyle bir güzellik dogurdum ama inanamıyordum çok mutluydum çok korktum ama boşaymış herkes telaşlı millet memelerime yapıştı ucu yok sıkalım diye mıncıklaya mıncıklaya bir hal oldular
oglum gögüs ucum yok diye emmedi ama silikon meme ile başladı şimdi maşallah kaptımı memeyi bırakmıyor ama sütüm az geliyor
inşallah çogalacak teyzeleri ben spinalden dogumdan çok korktum ama korkulacak bişey yokmuş beni arayan slm yollayan herkese çok
sıranı bekle bı gun ondeyım senden36+6 belkide son fotomuz
ben geldim ve hala tek parçayım...neyse beni boşverelim...
1buçuk saat falan olmuş..sesi yorgun geliodu..şaşkınım hala dioonun dışında herşey yolundaymış..normal doğum olmuş..
bölee işte...
slm kızlar bugün kotrolümüz vardı ve açlışıda yaptık ama doktor açılma yok dedi (ayrıca hiç korkulacak birşey değilmiş) biz 37+5 olduk bebişim 2800 kilo 51cm olmuşama doktor hiç birşey demedi sezeryen yada normal diye sanırım bi sorun görmediği için hiç sezeryeni açmadı ama ya açılmam olmazsa yada nezaman olması gerekiyo bu açılmanın anlamadım ya kafam karıştı..
şimdi eşim aradı okula dilekçesini vermiş p.tesi babalık iznine ayrılıyormuş, velilerime de söyledim 5 gün yokum diye dedi.. ben de çok kararsızım günümü beklemeye karar vermiştim dedim ama malesef dilkçem işleme konmuş dedi velhasıl daha kafamı bulandırmıcam sanırım.. Nasip diyelim ve benim için hayırlısı buymuş demek ki... 11 Ekimde kızım kollarımda inşAllah...
BEN ANNE OLDUM.............
36+6 belkide son fotomuz
ben geldim ve hala tek parçayım...neyse beni boşverelim...
bölee işte...
arkadaşlar çok kötüyüm çoooooooooook .... nooolur dualarınızda unutmayın oğlumu.
hala hastanede küvezde yavrum.dün bekledik bekledik ama alamadık.tahlil sonuçları aynı çıktı .yükselme yok ama düşme de yok sarılık değerinde... çarşamba günü sabah 10 da girdi küveze mavi ışığa . şu an itibariyle 44 saattir küvezde yavrum. sütümü de vermiyorlar mama ve su veriyorlar... gözleri bağlı duruyo yavrum. arada gidip kapının önünden bakabiliyorum içeri de almıyorlar . gözündeki maskenin altından görünen miniminnacık burnunu ağzını çenesini uzaktan sevip gidiyorum.................. çok özledim ben oğlumu... birde korkuyorum ya çıkınca beni unutursa , meme almazsa mamaya alışırsa????? rabbim okunan ezanların yüzü suyu hürmetine şifasını ver yavrumun ve şifa bekleyen herkesin. amin...
bana da oluyor cok sık..sonra kendılıgınden duzelıyor...
delüüü...duymak ıstedıgın seylerı duyunca nasıl hosuna gıdıyo dımııı...
Kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler... doktordan geldik ufaktanda bi geçmişe bakındım,ıhlamur yaptım limonla içiyorum. Hastanede bir şişe antibiotik katkılı serom verdiler. Sonra nst sonra tuşe bide suyum geliyomu diye bi çubuk gibi bişe koydular. Ben grip için geldim diye defalarca söylesemde yapmak zorundayız enfeksiyon oluşursa daha riskli olur vs filan neyse dedim ama canım zaten dardı su gibi ter ateş yanma bide üstüne çatı hiç çekemedim bayada bir bağırdım canım çok dardı çünkü... Şu anda sabahki gib bayılcak halde değilim ama hala burnum diş etlerim ve genzim yanıyo. Antibiotik ve bide minoset verdi. Günde 2 defa ama akşam yatarken alıcam.
Ihlamuru sordum zararı olurmu diye kesinlikle hayır dedi. Ada çayı içme sakın dedi, onun dışında li,mon bal ıhlamur ve ne içersem ılık içmemi söyledi. Aman kızlar dikkat edin çok menem bişi helede hamileyken, ben normalde hiç grip olmam doğru dürüst olsamda yatmam yani, nasıl oldu anlamadımÇok dikkat edin özellikle grip enfeksiyonu olan kimseyle aynı ortamda bulunmayın..
Sabah leyna aklımdaydı, maşallah doğum yapmış.. Elifede çoook sevindim maşallah normal doğumlarda sıklaştı aferim size kızlar. Ben serum alırken bi kızcağızda sancı çekiyodu onu duydukça içimden ihlas fatiha okudum ona hemencecik doğursun diye, eşide koridorda annesine sezeryanamı alsalar diyip duruyodu kıyamadı karısına yazık :) İnşallah kurtulmuştur...
Kipra senin nişan ne oldu kuzum dr. ne dedi?
Edaa kız bizim haftadaşlarımızdan sadece sanse doğurdu daha dur biz hepimiz duruyoz :))) Sinem filiz tuba ben deniz daha çok var aklıma gelmiyo bi 10 kişi varız biz aramızda 3-5 gün fark olan tatlım.... bizde bi başladımı hemencik doğuruveririz üçer beşer inşallah :))))
Filiz maşallah 3 ü rahat bulcak oğluşun, şekerleride almışsınız ne iyi olmuş, ya bende doğumdan sonra ne giyicem diye düşünüp duruyorum iyi yapmışsın bişiler almakla...
ooh maaşallah kuzuma bakma bende çok sabırsızlanıyorum ama tut azıcık daha kendinitabi bi de sen bebişlerin sesini duydun baya etkilenmişsin kuzucum bence sen 38 veya 39 da doğurucaksın
ayy maaşallah tebrik ediyorum hayırlı uğurlu olsun sonunda geldi miniğimiz
bende de aynıları var bakalım ne zaman doğurucaz:97:
çok güzeldi bebeğin kokusunu içime çekip duruyodumbu videoyu unutmuşumm çook güzel...
hanzadecim geçmiş olsun tatlım yaa nerde üşüttün bu kadar?neyse iyi yönünden düşün bağışıklığın oldu canım inşallah bebişin doğduğunda hastalanmıcaksın..
demek oncekı sancıyı anlamamıs masallah ya darısı bızze olsun . valla sen bu duygusallıga dogurmadınya dahada dogurmazsın
canımsın ya dogurdunda geldın demek sensız sakın oluyoruz umarım sık sık goruruz senı burda sarı melegın hayırlı ugurlu olsun sarı bebeklerı ve kel bebeklerı bı baska severım benım oglusum keldı sarısında koyu sarı hep o gıbı gelır bakalım 2. kıme benzıycek allah analı babalı buyutsun
sıranı bekle bı gun ondeyım sendencok sekersınız saka bı yana aynı haftadayız bana neden ıkızmı dıye soruyolar anlıyorum hele bugun ıyıce sıstı karnım ucuz gıbı duruyo bıde sarkıyo
hayırlı ugurlu olsun bı normal dogum daha cok sukur rabbım analı babalı buyutsun
bu arada umarım bebegın bıran once ıner hem sunı sancı cekıp hem sezeryann olmazsın dua edıcem san tatlım gonlune gore versın rabbım
ben geldım bu arada :) alısverıs yapıp anneme gıttım yedık ıctık oglanı bıraktım geldım alısverısımı yerlestırdım evı sabah temzılemıstım bı mobla aldım soyle ve burdayım oglan yok keyıf yemıslerımı aldım tv net keyfı yapıcam kocada gec gelıcek umarım baya gec gelır bugun ev bana kalsın ıstıyorumyslzyt canım ıkımızdede bu dogurma azmı varken kesın sona kalıcaz ılkınde 40+2 de zor akı dogurdum bunda doktorum erken dogurtmaya cok heveslı ama ben hersey noral olsun ıstıyorum darısı basımıza forumun mınnaklarını tasımak daha zor
kimin gitmez ki
hanzadecim geçmiş olsun ama artık yaaaa nedir bizim başımızdaki bu grip bende sabahları soranlara iyileştim diyorum akşam beni gören bumu iyileşmiş halin diyo
siz neden benim doğurmama karşısınız topğikçe yaaaaa :84:
peki tamam hadi haftadaşlarımdan 1-2 kişi daha doğursun sonra hayatta beklemem ama
emelcim 38 de anlaşalım daha çıkmam
hakkımızda hayırlısı kul söyler kader gülermiş ağzım var konuşuyorum işte
kız ağzını hayır aç ben sona kalamam yooo dostum yoo
anam sen mobu günde 2 ye mi çıkardın Allahım aşırı doz temizlikten doğurcaksın sinem
ayrıca koy bi resimde ona biz karar verelimbende göbeğim için çok hoş şeyler düşünmüyorum ama siz beyeniyosunuz resimde var keramet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?