teşekkür edrim edammhoşgeldin nejlammmmmmmbugün elifin suyu geldi sabah 3 cm açılması vardı belkide şimdiye almıştır nazlısını kucağına kipranın dün nişanı geldi bugün kontrolü vardı haber yok leynaaa doğurmuş canım siracımız gelmişş
yook sancım vs hatta hamile gibi bile hissetmiyorum hiç bir belirtim yok sanki 40ları görücem gibi gelmeye başladı
3 hafta resim koymam diye öyle yazdım ama koyarmıyım ki
zeynep hoşgeldin nasılsın oğlun nasılkızlar süt için kesinlikle humana kullanın benim göğüslerim taşıyo resmen.lansinoh krem hiçbir işe yaramıyor boşa para vermeyin bide hastane ye kesinlikle bebişe 4 kat kıyafet koyun
bencede eda..rüzgarımızın keyfi yerinde içeride hiç bi sancın kasılman da yok demek ki daha küçüksünüzhem biz sizden büyüğüz bizim bile gıkımız çıkmıyo sancımı çekiyorum paşa paşa oturuyorum
ben geldim ve hala tek parçayım...neyse beni boşverelim...
elifle konuştum!!!!kızımız gelmiş dünyaya....
1buçuk saat falan olmuş..sesi yorgun geliodu..şaşkınım hala dioonun dışında herşey yolundaymış..normal doğum olmuş..
bölee işte...
ben geldim ve hala tek parçayım...neyse beni boşverelim...
elifle konuştum!!!!kızımız gelmiş dünyaya....
1buçuk saat falan olmuş..sesi yorgun geliodu..şaşkınım hala dioonun dışında herşey yolundaymış..normal doğum olmuş..
bölee işte...
bencede eda..sen sıranı bekle...once bisssss dogurcazzzzz..hele benım felaket pis dogurasım var arada ık mık dıyom ama o tık demıyooo ama kasıklarım agrıyo sancım cıkıyo belımde agrıyoo..gelecek gelecekkk..az kaldı ..
yahu küçüklerden kaç kişi kaldıksizde doğurcaksınız ben burda yanlız kalıcam
nolur doğurim yaaaaaaaaaaa
aaa aaa aaaaaaaaa resmen izin vermiyolar
ayyy şaka bı yana da ben burdakı hamıslerı gorunce (kımsenın sırasını beklemedıgını)artık sadece bu konuyla alakalı espürük yapabılıyorum..eda heran dogurabılırsın..buda bır ıhtımal dımı..
iremcim sen benden daha ağır geçiriyosun canım Allah yardımcın olsun
yaa kızlar ben 5641. sayfayı göremiyorumm.. bakalım şimdi görebilecekmiyim?
Kipra hayırlısıyla bu gün yatarsın kuzum hastaneye daha bekletmez doktorcun sanırım..
Ay daha duramıyorum ense köküm bile ağrıyo yarın akşam anneme gidicem artık, onda net yok malesef... Ekim sonu evime dönücem.. Yarın son defa yazarım size bir şey olursada filizi arar haber veririm. Allaha emanet olun..
inş kızçen almıştır kilo..pozitif düşün pozitif şeyler gelsin başına..günaydın kızlarr
pazartesiden beri giremiyorum sizi çok merak ettim umarım herkez iyidir. Efsanın oğlu sarılık olmuş sanırım umarım en kısa zamanda iyileşir bıcırık.. Başka kimler doğum yaptı bilmiyorumbeni biliyorsunuz zaten tam dört buçuk gündür sola dönük yatıyorum. Gündüzleri 20 dakika ve yatmadan önce 20 dakika yürümek, wc ve yemek haricinde kalkmıyorum buyüzden sol kalçam çok fena ağrıyor ama pazartesi günü akşamı annem süpriz yapmış geldi. meğer ben uzanmalıymışım falan diye anneme söleyince oda hemen yıllık izne ayrılıp yola çıkmış. Sağolsun herşeye koşturuyor, iyileşmişte.. Annem olunca moralimde yerine geldi daha iyiyim. Bütün bir gün boyunca süt,yoğurt,ceviz yediriyorlar bana. yemek olarakta mercimek,kuru fasülye v.b proteinli gıdalar zaten bunun haricinde bişi yemememi sölemişti doktor. Yarın sabah 9:30 da kontrolümüz var umarım kızım azda olsa kilo alabilmeyi başarmıştır eğer kilo alamadıysa muhtemelen yarın yada pazar günü sezeryan olacağım. Durumum netleşince size burdan yazarım eğer yazmaya vaktim olmazsa Nidayı arayıp söylerim o size haber verir :)
Kızım iki gündür daha ii gibi geliyor ama annem sürekli dua ediyor buda beni mutlu ediyor ve huzur veriyor. Umarım yarın herşey yolunda gider. Kızım doğum kanalına tam yerleşememiş olsada ara ara sanılarım oluyor ve giderek artıyor bakalım yarın ne söyliycekler....
buarada kimler doğum yaptı yazarsanız çokk sevinicem kızlar. Annemden 15 dakka izin aldım sonra yine uzanıcam, çıkmadan önce biri özet geçerse süpper olur :))
Bebeklerin kalp atışlarında hızlı iniş çıkışlar olabiliyor sanırım, geçen gün doktorum uzun uzun anlattı. problem olacağını sanmıyorum ama önlem almakta fayda var tabi usluem. Her şey yolunda gider ve sağlıcakla gelir inşallah yavruşun.
Evet evet aynısı bende de oluyoorr. gündüz hemen hemen hiç ağrım yok ama gece zonkkkk zonnkkk sesleri geliyor nerdeyse :)
Teşekktür ederiz, sana da kolay bir doğum olur inşallah sağlıcakla kavuşursun bebeğine.
offf sormaa..hala tek parça halindeyim ama az kaldı...Kızımın mevlüt elbisesi nasıl tey
Ay ay ayy çok tatlı bu kuzuu :) Maşallah annesi tam bir pilenses olmuş bu fısstık yaa. maşaallah
Selam ahestecim hoşgeldin, göremedim seni dün.zaten çok az giriyosun, onu da kaçırdık yahu :) Ben ve bebişim iyiyiz, maşallah bizetopikimizde genel bir soğuk algınlığı salgını hakim, hastamız çok. doğumu çooook yaklaşıp da bugün yarın olsun diye bekleyen çok, sabırsızlık ve heyecan çok :) canom, zeynep, eslem doğum yaptı. en yakın kübra (kipra) yı bekliyoruz bugün.
Geçmiş olsun canım yaa nasıl bir feryat figandır bu böyleanne olmak içinin böyle yanması demek ki Allah acil şifa versin bebeğine en kısa zamanda kavuştursun sizi. çok endişelenme diycem ama yersiz olacak, yine de sakin ol, küveze giren bebiklerimiz oldu kısa zamanda toparlanıp çıktılar senin oğluşun da birkaç güne kadar iyileşip çıkacak ve yine bol bol emecek seni, hiç merak etme iyi olacak. hem seni unutmaz, emmeyi de :)
Hala mııamma inatçı çıktı senin oğlun kübraa :) gidin bakalım ne diyecekler. muhtemelen yatacaksın ve bebişin cebren gelecek dünyaya :) sağlıkla kavuşun inşallah.
günaydın kızlar.biz bgn anneme gidiyoruz son kez bi oturalım şöle kızım olmadan.inş. bidahakine artık 3 kişi gitcez heryerehiç uyuyamadım gene kaşıntıdan.bide bu çattı son bi haftadır. doğurcam diye önemsemedim de artık.ama uyutmuyo valla ya.neyse az kaldı kızıma bi kavuşsam hepsi geçcek heralde.rüyamda bebek gördüm gazını çıkarıyodum gülüp duruyodu bebekte kucağımda.
kontrole gidip bgn gün alcaklar vardı birisi tuğbaydı sanırım.Allah hayırlı haberlerle dönmelerini nasip etsin inş.
fatoşersin Allah emeklerinin karşılığını göstersin canım kontrolde bebişin kilo almış ve sağlıklı olsun inş.
canım üzülme stres sütünü etkilermiş.inşallah en kısa sürede çıkar bebeğin evinize gidersiniz inş.ve seni unutmaz tabiki.benim görümcemin de kaldı küvezde ve mama verdiler ama şimdi hala emiyo 1 yaşını geçti.Allah yardımcın olsun.
tekrar geçmiş olsun canım inş. biranönce iyileşirsin.
çok sevindim tam da kontrol günü çok iyi olmuş.inş. Allah bi avazda kurtarsın.
ve kipraya da Allah sağlıklı kolay doğum nasip etsin ve tüm doğum yapcak olanlara.
maşallah bebine canımm almış kilo...selam kızlar doktordan geldik şimdi. her şey yolundaymış çok şükür bebeğim 2880 olmuş buna da şükür. egzersiz verdi bi de her gün sabah akşam yarım saat kırk beş dakika yürü dedi. nst de bi tane sancım çıktı ben heveslendim ama doktor normal dedi :)) bi de oğluşumun yüzü tontiş tontiş çok tatlıydı. kendisi çiroz ama kafa büyük babası kılıkllı :))
ha bi de bebek şekeri baktık hastane çıkışı. bi mağazada çok tatlı bi model vardı. pembe istemiş bizden önce birileri ama mavi gelmiş ellerinde kalmış biz de hemen konduk üztüne iyi de oldu hazırda duracak artık. bi de şeker için sepet aldık arabalı o da çok tatlı çok mutlu olduk :)) bi de ben hırka yelek tarzı bi şeyler baktım doğumdan sonra popoyu falan kapatmak için gittim şıkıdım bi bluz aldımgöbeğim önden pörtledi ama doğumdan bi kaç ay sonra giyerim inş :))
geçimişi okuyorum ama gözlerim kapanıyo her an yatabilirimbebek şekerlerinizde hayırlı olsun canım..
Kızlar Kipra' nın numarasını alan var mı naptı çok merak ettim ben onu eğer doğumdaysa Allah yardımcısı olsun.
geldim zehracımmm geldimmm bi senle ben varız bi türlü doğuramıyan
açılmam aynı 2 cm daha silinme denen şeyde % 30 sancı denen şeyden eser yok..nst de 1 tanecik sancım çıktı
normalde tuşe yaptığında oğlumun başına dokunabilio olması gerekiodu ama dokunamıyorum çocuk bi türlü başını çatala sokmuyo bişey olmalı dedi bu kadar zamadır sokmuyosa dedi..engel olabilir çentik tarzında kemiğin olabilir arka tarafta biz bilemeyiz dedi...yaarın saat 7 de burda ol suni sancıyla başlıycaz dedi eğer çocuk çatala gelirse doğum başlar dedi ama baktık gelmiyo o zaman sezercikkk:18: dua edin yaa...bu akşam en doğalından olanlar olsun bana hayırşısıyla....
bana da oluyor cok sık..sonra kendılıgınden duzelıyor...yaa kızlar ben 5641. sayfayı göremiyorumm.. bakalım şimdi görebilecekmiyim?
hay ağzın bal yesin ya bana bunlarla gel güzel arkadaşım
açılmam aynı 2 cm daha silinme denen şeyde % 30 sancı denen şeyden eser yok..nst de 1 tanecik sancım çıktı
normalde tuşe yaptığında oğlumun başına dokunabilio olması gerekiodu ama dokunamıyorum çocuk bi türlü başını çatala sokmuyo bişey olmalı dedi bu kadar zamadır sokmuyosa dedi..engel olabilir çentik tarzında kemiğin olabilir arka tarafta biz bilemeyiz dedi...yaarın saat 7 de burda ol suni sancıyla başlıycaz dedi eğer çocuk çatala gelirse doğum başlar dedi ama baktık gelmiyo o zaman sezercikkk:18: dua edin yaa...bu akşam en doğalından olanlar olsun bana hayırşısıyla....
Allah razı olsun canım..valla sadece hastalık olmayınca canımı yakan hem bedenen hem ruhen çöktüm..toparlanmamı zorlastırdı buda..dun doktora gıderken esım sarıldı boynuma sana gelmesın bana gelsın dedı hastalık dayanmıyorum senı boyle gormeye..dedım ınankı yasayasım yok..Allahım alsın canımı..o denlı çöküntü yasadım..oda cok kızdı bana küstü hatta..sonra atesım yıne yukseldı dayanamadı tabıı..
ıns..antıbıyotıklerın ve ıctıklerım ın az bıraz faydası olurda ayaga kalkabılırım..
ayy bende inanılmaz etkilendimm nidacım keşke kadını tanısaydım hergün ne yapar eder gider görürdüm onU bende alıcam kitabını..bu arada seni rüyamda gördüm bi hafta önce tatlım bi işin çıkıyodu bebişi bana bırakıyodun seviyodum seviyodum sonra gelip size bırakıyodum ama gelirken lastik patlıyodu çok tuhaf insanın tanımadığı birini rüyasında görmesi ama insan çok etkileniyo burdaki paylaşımlardan herhalde..
canım yaa nolur sıkma üzme kendini bak senin üzüldüün kadar prenseste üzülüo...tıka kulağını herşeyee..eşin bak ne güzel destekçin senin onuda üzme..
inş şu enfeksyon illeti ağrılarınıda biranevvel atlatırsın canım yaaa....
ayyy elifcim de doğurdu allah analı babalı sağlıklı büyütsün inşallakızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar elifin sabah suyu gelmiş sancılarıda 5 dk 1 düşmüş akıllı kızımız sudenaz kontrol gününde annesini yormadan gelmeye karar vermişkonuştum şimdi nst ye bağlı açılması 3 cm miş 12 gibi yürütmeye başlıycaklarmış inşallah bugün geliyor prensesimizzzz
herkese selam söyledi ve dua istedi Allah yardımcısı olsun bir avazda inşallahhhhhhhhhhh
Leynacımında gözüaydın olsun inşallahh allah bağışlasınAllahım nasıl güzel bir cuma bu kübra aradı şimdi (leyna) salya sümük ağlaştık
siraçımız dün doğmuş 2770 gram akşam 6 da sancılanmış 8 de normal doğmuş maşallah sübhanallah
leynanın sesi muhateşemdi hala tüylerim diken diken
herkese çooook selam söyledi
darısı başımıza kızlar
Filizcim çok sevindim bak bebiş kilo almaya başladı üzülmelerin boşa gitti şekerlerinizide almışsınız çok sevindim resim ekle canımselam kızlar doktordan geldik şimdi. her şey yolundaymış çok şükür bebeğim 2880 olmuş buna da şükür. egzersiz verdi bi de her gün sabah akşam yarım saat kırk beş dakika yürü dedi. nst de bi tane sancım çıktı ben heveslendim ama doktor normal dedi :)) bi de oğluşumun yüzü tontiş tontiş çok tatlıydı. kendisi çiroz ama kafa büyük babası kılıkllı :))
ha bi de bebek şekeri baktık hastane çıkışı. bi mağazada çok tatlı bi model vardı. pembe istemiş bizden önce birileri ama mavi gelmiş ellerinde kalmış biz de hemen konduk üztüne iyi de oldu hazırda duracak artık. bi de şeker için sepet aldık arabalı o da çok tatlı çok mutlu olduk :)) bi de ben hırka yelek tarzı bi şeyler baktım doğumdan sonra popoyu falan kapatmak için gittim şıkıdım bi bluz aldımgöbeğim önden pörtledi ama doğumdan bi kaç ay sonra giyerim inş :))
geçimişi okuyorum ama gözlerim kapanıyo her an yatabilirim
HOŞGELDİN ÖZGÜR BEBEKKKBEN ANNE OLDUM.............
slm bacılaaaaaaaaaa 5 ekim saat 8:20 de spinal sezercikle oglumu dünyaya getirdimmmmm
sabah hastaneye gittik çok heyecanlıydım korkuyordum da hemşireler gelip hazırladılar sonra eşimle annemle kardeşimle
vedalaşıp ameliyathaneye indik herkese bişeyler soruyordum korkumdansonra beni oradaki kadınlar soymaya başladılar
cıpcıbıl kadımorama burama bişiler taktılar kalp atımı tansiyon falan sonra üstümü kapattılar anestezi uzmanı fatih bey geldi
o kadar hafif yaptı ki iğneyi çok şaşırdım korkumdan bildiğim duaları bile unuttumallah allah diye hazırlandım ameliyata
asiye hanım geldi o kadar heyecanlandım ki başım dönmeye midem bulanmaya başladı AFFET BENİ OĞLUM dedim ve
uyutulmayı istedim ama fatih bey oglumdan özür dilediğimi duyunca sakinleştirici yaptı dedim uyumayacakmıyım hayır
bu kadar dayandın oglunu görmelisin dedi üzerimde yapılanları anlayabiliyordum ama hissetmiyordum oglumun içimden çıktıgını
anladım sonra yanımdaki sedyeye koydular aglamaya başladım benim oglummu bu diye gözlerimden yaş geliyor yüzümde kocaman
bir gülücükyanıma getirdiler saçları koyu sarı minnacık yüzüme bakıyor hoşgeldin canım oglum dedim heyecandan öpemedim
sonra beni uyuttular uyandıgımda yüzümde hala o kocamaaaaaaannn gülücük duruyorduodama geldiğimde annem eşim kardeşim
beni bekliyorlardı o kadar mutluydum ki ANNE OLDUM BEN dedim hiç suratımı somurtmadım hep güldüm hayatımın en en güzel gunu
oglumu kucagıma aldıgım gündü eşime oglumuzu gördünmü çok güzel sana benziyor dedimoda heyecanlıdı lavman yapılmadı
sondayıda spinalden sonra yaptılar hiç bişi anlamadım oglum yanıma getirildi allahım yok böyle bir güzellik dogurdum ama inanamıyordum çok mutluydum çok korktum ama boşaymış herkes telaşlı millet memelerime yapıştı ucu yok sıkalım diye mıncıklaya mıncıklaya bir hal oldular
oglum gögüs ucum yok diye emmedi ama silikon meme ile başladı şimdi maşallah kaptımı memeyi bırakmıyor ama sütüm az geliyor
inşallah çogalacak teyzeleri ben spinalden dogumdan çok korktum ama korkulacak bişey yokmuş beni arayan slm yollayan herkese çok
teşekkür ederim allahım herkese yaşatsın bu duyguyu şimdilik bu kadarrr
benim tarifim sanki bu hehehehhebenim kocam kadar otçul bir adam daha yoktur heee dün adama pezik al yarın yaparım demiştim, normalde bize 1 bağ yetiyor artıyor bile 1 gün 3 bağ pezik almış çabuk bitmesin 2 -3 gün yiyim tadı damağımda kalıyor diyor
şimdi 3 bağ peziği kim yıkıycak doğrıycakyeşillik yıkamayıda hiiiç sevmem
36+6 belkide son fotomuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?