2011 Ekim Anneleri

neeeyyyyyyyyyyyy günde 2 3 kez mob mu
allahımm biri mavipatikleri durdurmalı,, kendimi çok pasaklı hissettimmmm

kız kur mob kuru bu benım durmus halım sonra kendını pasaklı hıssetme canım yerde sackıl olsun ıstemıyorum sadece okadar :))))

36+6 belkide son fotomuz
maşşallah kızz..bu arada totştamı büyümüş neeee

canım ben onları soyup poşetleyip atıtorum direk dolaba ,gayet güzel oluyo ,tabi ayrı ayrı poşetliyorum ,biber hanzadenin dediği gibi sulanıyo ama ben zaten onu zeytin yağında sotelemeden yemiyorum ,keza patlıcanlarda aynı şekildee..

anladım cnm çok saol..

Bir de hanimlar hani suni sanci berbat diye hepimiz korkuyoruz istemiyoruz ya, bi de üstüne sezeryan olursa bosuna cekmis olacagiz diyoruz ya, aslinda bosuna degil. Günahlarimiz dökülecek ins sanci sirasinda böyle düsünelim
ama ozaman çok günahkar olanlar sancı alsa ,günahları gdermikii..bence doğal sancı için demişlerdir o sözüüü:26::26:
hihihi ayy ne gerek varsa şimdi bunu söylemenin iama napıyım sölemeden geçemedim özüüür

ahh ahh mopun ağzı dili olsada konuşsaaaaa kız mavi patikli seni şu smile benzetmeye başladım ,

maşallah sinemcim enerjine hem küçük oğluşun var hem hamilesin bu halde bu kadar mobluyorsan zaten eski halini düşünemiyorum Allah seni çucuklarına eşine ve mobuna bağışlasın tatlım

nidaaaaaaaaa heryerim büyüdü anacım toplamda 5 kilo almış olmama rağmen bide fazla alsam kayınpederin dediği gibi enim boyum bir olcekti zaar

kız kur mob kuru bu benım durmus halım sonra kendını pasaklı hıssetme canım yerde sackıl olsun ıstemıyorum sadece okadar :))))

ayy arkadaşım ne diyim allah güç kuvvet versin ne diyim,
demek anne böyle oluyo
benim ruhumda yok ayol ne ev kadınlığı ne annelik, bakalım inci meleğim gelince değişcekmiyimmm

demek anne böyle oluyo
benim ruhumda yok ayol ne ev kadınlığı ne annelik, bakalım inci meleğim gelince değişcekmiyimmm

korkma canım en azından annelik için, bence kucağımıza aldığımız an otomatik yüklenecek o duygu bize
ama temizlik konusunda haklısın olayınca olmuyor anacım sonradan yüklenmiyor yani kendimden biiliyorum

o zamannnn
yaşasın pasaklılar cumhuriyetiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ihihihihhii

mobu bınmıs gıdıyorum demek sevdım bunu konussa neler anlatır sıze emektarım bı o bıde toz bezım vazgecılmezlerım
amn canım valla tutusunca boyle oldum ev temızlık bekler koca yemek cocuk durmaz ee kalkıptqa oyle kafana gore temızlık yapamazsın ne olcak pıslenmesın dıe ugrasırsın yok gıırlıyım yok moblayım anladınmı supurge oyle acamazsın kafana gore cozumu boyle buldum 5 kılocukmu aldın ben ılkınde 17 20 arası bısı almıstım sımdı 13 bakalım ne olcam sonunda
demek anne böyle oluyo

degısırsın degısırsın merak etme annelık baska bısey cunku bak oglumu anneme bıraktım asansore bındım daha bınerken ozlemeye basladım sımdı gozumde tutuyo ayrı bıle kalamıyosun cok sevıyorum oglumu cok o benım canım bıtanem arkadasım kucuk sırdasım herseyım osledım onu:84: nezaman annemde kalsa boyle oluyorum ama gece uyumaa sabah en azndan 8 de kalkmaya cok ıhtıyacım var

ayten tatlım ne zamandır utku paşamızdan havadis göremiyorum çok sık yazmıyorsun artık
nasılsınız çatı muaynesi oldunmu herşey yolundamı özledim canım

off ev les gıbı balık kokuyo ben balık yapmıyorum kokmasın dıe mılletın balıgının kokusu bıze gelıyo sınır oluyorum sınır nasıl bı sıstem ya bıktım mıllet yapar bıze kokar kusucam artık yapanlara sınırlenıyorum sonrada evlerı yaparlar dıyıp cozum bulmadıgı ıcınn yonetıme kızıyorummmm
neyse ben tvye bakıyorum arda gelır bırayada bakarım belkı utude yaparım

banada hanzadenın tarıf ıyı geldı ama zaten halım yoktu o kadar ugrasamam dıye bı basıma bıberlerı közleyıp sıcakken posetledım ..yarım saat kadar sonra soguyunca kolaycacık soydum..o sıra annem fırından getırdı patlıcanları 2 tepsı patlıcan nasıl buyuyodu gozumde..bı baktım oturdu basına..acıdı halıme muhtemelen bı yandan aksam yemegı yapıyorum bı yandan kabuk soyuyorum ee bı yandan öksur kıvran ...oda hemen soyuverdı patlıcanları..dırek posetleyıp attım buzluga..

Hassasıyetın ıcın Allah razı olsun canım..annem bana cok beddua ettı Allah sana da senın gıbı evlat versın benım yasadıklarımı sende yasa dedı..bende gozyaslarıyla ellerımı semaya acıp eyy Allahım benı annem gıbı bır anne yapacaksan bana evlat verme dedım..ve eger ben senın gıbı bır anne olacaksam evladım bana sana yaptıgımın bın katını yapsın razıyım dedım...

ona gore ben evlat bıle degılım ya ıste..babam buraya gelmeden once bak demıs anneme..oraya gıdıp cocoukların huzurunu bozma,onlar senı bebege bakamayacaklarından yada yardıma muhtaclıklarından degıl anne olarak yanlarında ıstedıklerınden cagırdılar demıs..annem bozulmus ben nasıl davranmam gerektıgını bılmıyomuyum falan demıs..babam da ben senı cok ıyı bılıyorum orda cocouklara zından etme hayatı demıs..ablam anlattı...ama annem öldursen de vazgecmıyor..bende ona mıdana edecegıme az bıraz kendım yapmaya calısıyorum ıslerımı..esımde oraya kos buraya kos oglene kadar okul sonra ek ders kurs canı cıkıyo bıde bana bakıyo gece gunduz demıyo...
bana ondan ona benden baskası yok velasılın..

avonun erkek kokularından kullandıgınız begendıgınız var mı ? kalıcılıkları nasıl ? bu ara bı komsu bana katolog getırıyo uygun seyler oluyo erkek parfumlerıde ucuz alsammı ?
reklam arasında donerım

inş hanzadecim sağlıkla gelsin de kucağımıza kuzucuklarımız..allah hakkımızda hayırlısını verir muhakkak..bu arada karda mı yattın sen bu kadar berbat oldun ya...irem sen eda...topik dökülüyo yaa...
canım dr bekletmiyo artık..pelvisin arka kısmında kemik çıkıntın var bu çocuk bu kadar zamandır başını çatala bi türlü getiremio dio..eğer yarın sancı verip gene çatala gelmesse kesin kemik çıkıntın var demek dedi normal doğuma uygun çatıya müsait deilsin demek buda..mecburen sezeryan olucaksın o zaman dedi..

bu arada sinemcim allah razı olsun..dua et nolur yaa bu gece herşey yolunda gitsin olsun sağlıkla en normalinden..çok korkuyorum zaten sezeryandan..:18:

edam sesin kötü olmuş ama görüntün çok tatlı maşşalah rüzgar beye!!

nidaaaa ocağına düştüm yafrum sıcağına düştüm yafrummm...hani sen korse almıştın yaaa..hatta link vermiştin sezeryan olupta giyebildiin..heh..o linki bidaha versen ya...belkim yarın sezercik olurum

bu arada ben ara ara giriom..kocam son sakin başbaşa gecemiz bırak pc yi dio takipteyim yani sizi..
ekşın bi durumum olursa haberdar ediceim sizi

Selam kızlar... Artık hiç geçmişi okuyamıyorum. Gün nasıl geçiyor anlamıyorum. Bizim ufaklık benim nevrimi döndürmeye başladı. Kuzumun karnı ağrıyor. Ağlıyor sürekli. O ağlayınca elim ayağım birbirine giriyor. ....... ter boşalıyor walla. Doğum yapan varmı merak ettim, bir de bu arada Canom'dan haber varmı.

ahanda bi sezercik olan daha buldum..ben sorularına cevap veriim sende bana..
canom doğum yaptı gayet iimiş hatta bi kaç sayfa geriye bakarsan doğum hikayesi var onun dışında....
elif(Esmerşeker) bide kübra(leyna) doğum yaptı...

şimdik benim sorum..korse kullanmaya başladın mı yada aldın mı???:44:

canımm içimi yaktın resmen yaa( üzülme demek boş laftan başka bişey olmaz biliyorum zor günler geçiriyosun ama sonu mutlu olucak kucağına alıp evinizde geçireceğiniz güzel günelri düşün moral depola allahın izniyle tüm dualarımda sanad ayer vericem tez vakitte hayırlı sağlıklı al yavrunu mutlulukla büyüt inşallah

Canım teşekkürler... Hepsinin bebişi sağlıkla büyüsün inşallah. Korse aldım hemde iki tane, biri kilot gibi diğeri don gibi Ama kullanmaya başlamadım. Hala canım acıyor. Acırkende korse morse düşünemiyorum walla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…