neeeyyyyyyyyyyyy günde 2 3 kez mob mu
allahımm biri mavipatikleri durdurmalı,, kendimi çok pasaklı hissettimmmm
maşşallah kızz..bu arada totştamı büyümüş neeee36+6 belkide son fotomuz
ya kızlar bu arada hastalanmadan bır gun once esıme bolca patlıcan ve kırmızı bıber aldırmıstım..közleyıp dolaba atmak ıcın...patlıcanları esım tepsıye dızıp fırına goturdu..bende bıberlerı fırına attım..ee pekı sımdı nasıl atılcak onlarrrr...anneme dedım dedım elını surmedı devırdı totoyu yatıyo sabah aksam ..esım dun gece askım ya dedı gozume ne carptı bılıyomusun?-sen gunlerdır yarı baygın atesler ıcınde gece gunduz yattında kalkıp bakmadı sana dedı..kızım neyın var neren acıyo demedı dedı..cok sasırdım dedı..annem olaydı sabahlara kadar beklerdı basında senın dedı..dualar eder öper oksardı dedı bısey dıyemedım..ne dıyebılırdım kı hepsı bu denlı gercek olunca...
neyse konumuza dönelım...koz patlıcan ve bıberlerı bırmı posetlemek lazım ayrımı..
içine tuz sırke falan katılırmı..yoksa dırekt mı kabuklarını soyup posetlemelıyım..esım gellır ona yaptırırım..
masallah bebegıne canım boylu olucakacılmanın haftası yok son gun bıle sancıyla baslayabılır yanı
blackpearl77 senı cok ıyı anlıyorum melegım 3 gunlukken bende hastanelerdeydım ıgneler kanlar benden alıp gıtmeler nasıl dokunuyo ınsana benım sansım yanında kalabıldım ve emzırdım ozaman esım askerdı gatadaydım bende soguk havalee gecırmıstı melegım bı cok cocuk sarılık gecırıyo hatta cogu gecırıo bız hafıf atlatmıstım ama gatada bı makıne vardı yıne bu kuvezlerden mavı ısık veren ve 3 saate sarılıgı gecırıyormus esım ceraah pasada yapmıstı cocuk ıhtısası ve orda bıle yokmuyada 1 tanemı var ne demıstı keske oyle bı alete denk gelseydın sende bılıyorum ondan ayrı olmak aglarken susturamamak zor ama sen bu arada dınlen moral topla bol su ıc yanı kendı melegının gelısıne hazırla
ama ozaman çok günahkar olanlar sancı alsa ,günahları gdermikii..bence doğal sancı için demişlerdir o sözüüü:26::26:Bir de hanimlar hani suni sanci berbat diye hepimiz korkuyoruz istemiyoruz ya, bi de üstüne sezeryan olursa bosuna cekmis olacagiz diyoruz ya, aslinda bosuna degil. Günahlarimiz dökülecek ins sanci sirasinda böyle düsünelim
ahh ahh mopun ağzı dili olsada konuşsaaaaaoo olurmu sekerım cok seker bı gobusun var benımkı cok kocaman kılomda kocaman oldu ama :26:
ooo bu ne ıyılesmıs halım gunde 2 3 mob yapıyorum zaten2 dk suruyo ondan once gunde 3 kez gırgır 3mob3 toz yapardım bıde yer sılerdım hergun asırı doz temızlıge bagısıklık kazandım ben
dostum ıkımızde sona kalmayalım ama ekım topıgı bırımızınkı 28 ekım bırımızın 29 zamanını bı ıkı gun gecerse kasıma kayarız bende sabredemem artık doguralım 38 39 arası en temızınden hemde terazı olsun burcları mınık erkeklerın terazı erkegı ıyıdır ıyı evlat olur kızıda tabı mısal ben terazıyım :87:
kız kur mob kurubu benım durmus halım sonra kendını pasaklı hıssetme canım yerde sackıl olsun ıstemıyorum sadece okadar :))))
ayy arkadaşım ne diyim allah güç kuvvet versin ne diyim,
demek anne böyle oluyo
benim ruhumda yok ayol ne ev kadınlığı ne annelik, bakalım inci meleğim gelince değişcekmiyimmm
korkma canım en azından annelik için, bence kucağımıza aldığımız an otomatik yüklenecek o duygu bize
ama temizlik konusunda haklısın olayınca olmuyor anacım sonradan yüklenmiyor yani kendimden biiliyorum
mobu bınmıs gıdıyorum demekama ozaman çok günahkar olanlar sancı alsa ,günahları gdermikii..bence doğal sancı için demişlerdir o sözüüü:26::26:
hihihi ayy ne gerek varsa şimdi bunu söylemenin iama napıyım sölemeden geçemedim özüüür
ahh ahh mopun ağzı dili olsada konuşsaaaaakız mavi patikli seni şu smile benzetmeye başladım ,
amn canımmaşallah sinemcim enerjine hem küçük oğluşun var hem hamilesin bu halde bu kadar mobluyorsan zaten eski halini düşünemiyorumAllah seni çucuklarına eşine ve mobuna bağışlasın tatlım
nidaaaaaaaaa heryerim büyüdü anacım toplamda 5 kilo almış olmama rağmen bide fazla alsam kayınpederin dediği gibi enim boyum bir olcekti zaar
ayy arkadaşım ne diyim allah güç kuvvet versin ne diyim,
demek anne böyle oluyo
benim ruhumda yok ayol ne ev kadınlığı ne annelik, bakalım inci meleğim gelince değişcekmiyimmm
o zamannnn
yaşasın pasaklılar cumhuriyetiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ihihihihhii
banada hanzadenın tarıf ıyı geldı ama zaten halım yoktu o kadar ugrasamam dıye bı basıma bıberlerı közleyıp sıcakken posetledım ..yarım saat kadar sonra soguyunca kolaycacık soydum..o sıra annem fırından getırdı patlıcanları 2 tepsı patlıcan nasıl buyuyodu gozumde..bı baktım oturdu basına..acıdı halıme muhtemelen bı yandan aksam yemegı yapıyorum bı yandan kabuk soyuyorum ee bı yandan öksur kıvran ...oda hemen soyuverdı patlıcanları..dırek posetleyıp attım buzluga..maşşallah kızz..bu arada totştamı büyümüş neeee
canım ben onları soyup poşetleyip atıtorum direk dolaba ,gayet güzel oluyo ,tabi ayrı ayrı poşetliyorum ,biber hanzadenin dediği gibi sulanıyo ama ben zaten onu zeytin yağında sotelemeden yemiyorum ,keza patlıcanlarda aynı şekildee..
canım ya seni okudukça o kadar çok üzülüyorum ki.. inan yazmak bile zor geliyor şimdi.. 2 haftadır hafta içi annemde kalıyorum eşim işteyken sancılanırım diye (eşim karşıda çalışıyor, sancılansam o gelene kadar doğururum çünkü) ve seni okudukça anneme dua ediyorum beni yerimden kaldırmadığı için, bu yaşında koşturduğu için. daha doğum yapmamış herkese allahtan kolay doğumlar nasip etmesini dilerken senin için ayrıca sabır diliyorum... sen yine de iyleşmene bak canım ve minik bebeğini üzme. eminim hep sahip olmak istediğin anneden çok daha iyi bir anne olacaksın, allah seni, yavrunu ve kocanı birbirinize bağışlasın inşallah..
inş hanzadecim sağlıkla gelsin de kucağımıza kuzucuklarımız..allah hakkımızda hayırlısını verir muhakkak..bu arada karda mı yattın sen bu kadar berbat oldun ya...irem sen eda...topik dökülüyo yaa...Kipraa canım inşallah gönlüne göre normal doğum olur ama en hayırlısı hangisi ise o olsun eğer sezeryansa hakkıdna hayırlı olan o olsun üzme canını önemli olan bebişin sağs alim gelmesi, sen elinden geleni yaptın... Bol bol yürü bence akşam eşinle sonra güzle bi duş al gevşe hakkında hayırlısı olsun...
İrem dr. sana hangi antibiotiği verdi? Bana infex diye bi antibiotik verdi ama hiç olumlu şeyler okumadım kullanmakta zorundayım fenayım sabah akşam verdi ama sadece akşam alıcam gece beter oluyorum çünkü...
canım dr bekletmiyo artık..pelvisin arka kısmında kemik çıkıntın var bu çocuk bu kadar zamandır başını çatala bi türlü getiremio dio..eğer yarın sancı verip gene çatala gelmesse kesin kemik çıkıntın var demek dedi normal doğuma uygun çatıya müsait deilsin demek buda..mecburen sezeryan olucaksın o zaman dedi..kübra neden 42. haftaya kadar beklemıyosun..senın ıcın uzuluyorum..dayanmak da zor en ıyı bılenlerden bırıyım..bu son ay cekmedıgım kalmadı..ama ne bılıyım ıste o kadar bekleyııp de sezo olman hele sunıyı cekıpte sonucta sezo ıhtımalının olması uzdu benı..rabbbım hakkında hayırlısını versın...
ıns ya bugun bırden suyun gelsın acılman artsın sancın olsun..yada ne bılıyım yarın sunıde mınımum acıyla normal al kucagınaa...cektıgıne degsın..olmadı takdır Allahın..
Selam kızlar... Artık hiç geçmişi okuyamıyorum. Gün nasıl geçiyor anlamıyorum. Bizim ufaklık benim nevrimi döndürmeye başladı. Kuzumun karnı ağrıyor. Ağlıyor sürekli. O ağlayınca elim ayağım birbirine giriyor. ....... ter boşalıyor walla. Doğum yapan varmı merak ettim, bir de bu arada Canom'dan haber varmı.
canımm içimi yaktın resmen yaaarkadaşlar çok kötüyüm çoooooooooook .... nooolur dualarınızda unutmayın oğlumu.
hala hastanede küvezde yavrum.dün bekledik bekledik ama alamadık.tahlil sonuçları aynı çıktı .yükselme yok ama düşme de yok sarılık değerinde... çarşamba günü sabah 10 da girdi küveze mavi ışığa . şu an itibariyle 44 saattir küvezde yavrum. sütümü de vermiyorlar mama ve su veriyorlar... gözleri bağlı duruyo yavrum. arada gidip kapının önünden bakabiliyorum içeri de almıyorlar . gözündeki maskenin altından görünen miniminnacık burnunu ağzını çenesini uzaktan sevip gidiyorum.................. çok özledim ben oğlumu... birde korkuyorum ya çıkınca beni unutursa , meme almazsa mamaya alışırsa????? rabbim okunan ezanların yüzü suyu hürmetine şifasını ver yavrumun ve şifa bekleyen herkesin. amin...
Günaydınlar, habersiz bırakmıyım diye giriyorum mecalim yok, sular akıyo başımdan aşağı şu andada.. bu gün dr. gidicez. Boğazımda şişlik var sanırım bademciğim elimle dokununca dışardan çok net anlıyorum. Limonla filan geçicek gibi değil. Eşim gidelim dedi. Soğuk terliyorum sürekli. İnşallah ilaç verir gece hiç uyuyamadım sürekli döndüm sürekli kalkıp üstümü değiştim terden... Ihlamur yapcam şimid kendime..
s.Tuğba canım böbrek rahatsızlığın devam ediyosa 38 bitiminde alınmasını isteyebilirsin sanırım..
/QUOTE]
off hanzade geçmiş olsun nedne iyişelemedinkibi türlü inşalah gideceğin doktorun faydasını görürsün...
evet öyle olucak galiba canım 38+ larda alıcaklar içimdeki kuzuyu
hayırlısı olsun snein için hayırlı haberle gelgünaydınlar cankuşlarım
annemler yanıma geldiği için pek yazamıyorum sizlere.
acaba beni merak eden oldu mu
neyse ben bugün doktora gidicem bana dua edin.çünkü bebiş büyük olduğu için belki sezeryan kararı verebilir dr.amcamız.:18::18::18:
bugün herşey belli olacak.gece boyu hiç uyumadım.
hakkımızda hayırlısı neyse o olsun
canım çook teşekkürler hepimiz için sorunsuz bir doğum ve sağlıkla kucaklamamızı diliyorum inşallahTugba sen de ins hicbir sorun cikmadan alırsın bebegini kucagina.
canım geçmişler olsun sanki çok yoruyosun kendini ne dersin zaten yakında yeteri kadar yorulucaksın hemd eşkş çocukla bence biraz dinlen kalan süreçtegunaydın kızlar
gecmıse bakmadım bugun belkı sonra doguran doguracak varmı bu arada ? dunku nısan ne oldu nısanı gelmıstı bırının sıım unttum sımdı :26:
dun erken yattım bas agrısı mıde bulantısı sonra oglum korktu geldı yanıma hastaydı ya karnı agrıyormus gece 3 hata 4 kısı yattık yatakta heryerım tutuldu saga don sola don uyuyamadım zaten aksam heryerı dandını bırakıp yatmıstım onun ıcın kalktım camasırları topladım evı topladım toz aldım sıldım mutfagı banyoyu temızledım mutfagı supurdum dıger yerlerı gırgır mob yaptım oglumla kahvaltı yaptık bulasık mak bosaltık azcık suslendım yemek yapılcak gerıye kalan hıc halım yok ama nerde dogum enerjısı neden bana gelmıodun tek taraflı sancım vardı bugunde yururken karnımıın altı agrıyo hayır olsun artıkdogurmak ıstıyorum cok agırlastım annemı arıycam bı umut bakalım ıyılestımı hastaydı ıyılestıyse gelsın oglanla ılgılenıp yemek yapsın yada ben gıderım oraya bakalım ıcım yanıyo hararetten sıkkın ve bıkkınım ((
makarnaaaaa teşekkür ederim canım...artık son demlerindeyiz herşeyin ama az kaldı dayan geçicek hepsi annesiigünaydın kızlar.biz bgn anneme gidiyoruz son kez bi oturalım şöle kızım olmadan.inş. bidahakine artık 3 kişi gitcez heryerehiç uyuyamadım gene kaşıntıdan.bide bu çattı son bi haftadır. doğurcam diye önemsemedim de artık.ama uyutmuyo valla ya.neyse az kaldı kızıma bi kavuşsam hepsi geçcek heralde.rüyamda bebek gördüm gazını çıkarıyodum gülüp duruyodu bebekte kucağımda.
kontrole gidip bgn gün alcaklar vardı birisi tuğbaydı sanırım.Allah hayırlı haberlerle dönmelerini nasip etsin inş.
fatoşersin Allah emeklerinin karşılığını göstersin canım kontrolde bebişin kilo almış ve sağlıklı olsun inş.
maşallah bebikine canım inşallah 3 kusür doğarlar gerçi önemli olan gerçekten sağlıklı olmaları bunu artık daha iyi anlıyırum yeterki sağlıklı olsunlarda zayıf olsada razıyım şişiririk zamanlaselam kızlar doktordan geldik şimdi. her şey yolundaymış çok şükür bebeğim 2880 olmuş buna da şükür. egzersiz verdi bi de her gün sabah akşam yarım saat kırk beş dakika yürü dedi. nst de bi tane sancım çıktı ben heveslendim ama doktor normal dedi :)) bi de oğluşumun yüzü tontiş tontiş çok tatlıydı. kendisi çiroz ama kafa büyük babası kılıkllı :))
ha bi de bebek şekeri baktık hastane çıkışı. bi mağazada çok tatlı bi model vardı. pembe istemiş bizden önce birileri ama mavi gelmiş ellerinde kalmış biz de hemen konduk üztüne iyi de oldu hazırda duracak artık. bi de şeker için sepet aldık arabalı o da çok tatlı çok mutlu olduk :)) bi de ben hırka yelek tarzı bi şeyler baktım doğumdan sonra popoyu falan kapatmak için gittim şıkıdım bi bluz aldımgöbeğim önden pörtledi ama doğumdan bi kaç ay sonra giyerim inş :))
geçimişi okuyorum ama gözlerim kapanıyo her an yatabilirim
aldıkların hayırlı olsun gğüle güle kullan canım
Allahım nasıl güzel bir cuma bu kübra aradı şimdi (leyna) salya sümük ağlaştık
siraçımız dün doğmuş 2770 gram akşam 6 da sancılanmış 8 de normal doğmuş maşallah sübhanallah
leynanın sesi muhateşemdi hala tüylerim diken diken
herkese çooook selam söyledi
darısı başımıza kızlar
darısı bize inşallah hayırlı doğru zamanda...
leynacım tebrikler allah anneli babalı büyütmek nasip etsinkoklarım bebikini
38 de gelmiş canım siraçsancısı varmışta kendi fark etmemiş çektiğim 2 saatte yerleri tırmaladım ama dedi
sesi kulağumdan gitmiyor hem ağlıyo hem gülüyodu bende ağladım dayanamadım hatta leynanın telefonunu kapatınca üstüne eşim aradı öhöööööööööööööööööööööööööö diye böğürürek açtım noldu diye panikledi leyna doğurdu elif doğuruyo diye devam edince adam neye uğradığını şaşırdısana akşama kadar 2 doğum haberi daha gelirse bizde oğlumuzu alırız kucağımıza bugün dedi
canım gözün aydın olsun llah analı babalı büyütmek nasip etsin en güzel günlerini gör inşallahhBEN ANNE OLDUM.............
slm bacılaaaaaaaaaa 5 ekim saat 8:20 de spinal sezercikle oglumu dünyaya getirdimmmmmsende çok korkardın yazdıkların bana cesaret kazandırdı çok pis kestiresim var şuann
36+6 belkide son fotomuzaaaaayyyyyy pek tatlııı
kızlar süt için kesinlikle humana kullanın benim göğüslerim taşıyo resmen.lansinoh krem hiçbir işe yaramıyor boşa para vermeyin bide hastane ye kesinlikle bebişe 4 kat kıyafet koyunkız nazar edicen kendine maşallah yarasın oğluşa sütler
ya canım sne neden serum almıyosun hem bebeğede kilo olarak dönüyomuş diye duydum hem senin daha çabuk toparlanmana vesile olur bi görüş doktorunla istersenAllah razı olsun canım..valla sadece hastalık olmayınca canımı yakan hem bedenen hem ruhen çöktüm..toparlanmamı zorlastırdı buda..dun doktora gıderken esım sarıldı boynuma sana gelmesın bana gelsın dedı hastalık dayanmıyorum senı boyle gormeye..dedım ınankı yasayasım yok..Allahım alsın canımı..o denlı çöküntü yasadım..oda cok kızdı bana küstü hatta..sonra atesım yıne yukseldı dayanamadı tabıı..
ıns..antıbıyotıklerın ve ıctıklerım ın az bıraz faydası olurda ayaga kalkabılırım..
bendeeecanoom hoş geldiniz evinizeee.... bu arada ben anne oldum yazını okuyunca,şu filmin ,bu karesi geldi gözümün önünee..izle bakalım ..kızlar sizde izleyin ,her izlediğimde kopuyorum bu filme yaaa
Video : buz devri - ben anne oldum - İzle - Vidivodo
enişte seni,n canını sende benim canımı çektirdin pc ekranıdna dönüyo dönerlerbız gelınce herkes susuyobız gıttık konusabılırsınız zaten kocıste gelıyomus bıde doner yedım dedı canımı cektırdı sonrada macta yoruldum ugrayıp alamam dedı canım cektı ama almıyo sankı yuruyerek gıdıcez keske yedınmı dıye sormasaydım herkese kusum :82: avucunu koklayıp yala ve göğsüne sür bugünlük böle geçsin yarın döner yemek şart olsun bana
ahanda bi sezercik olan daha buldum..ben sorularına cevap veriim sende bana..
canom doğum yaptı gayet iimiş hatta bi kaç sayfa geriye bakarsan doğum hikayesi var onun dışında....
elif(Esmerşeker) bide kübra(leyna) doğum yaptı...
şimdik benim sorum..korse kullanmaya başladın mı yada aldın mı???:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?