Canım teşekkürler... Hepsinin bebişi sağlıkla büyüsün inşallah. Korse aldım hemde iki tane, biri kilot gibi diğeri don gibiAma kullanmaya başlamadım. Hala canım acıyor. Acırkende korse morse düşünemiyorum walla.
ayten tatlım ne zamandır utku paşamızdan havadis göremiyorum çok sık yazmıyorsun artık
nasılsınız çatı muaynesi oldunmu herşey yolundamı özledim canım
canımm içimi yaktın resmen yaa( üzülme demek boş laftan başka bişey olmaz biliyorum zor günler geçiriyosun ama sonu mutlu olucak kucağına alıp evinizde geçireceğiniz güzel günelri düşün moral depola allahın izniyle tüm dualarımda sanad ayer vericem tez vakitte hayırlı sağlıklı al yavrunu mutlulukla büyüt inşallah
tuh ya canını cektırdım ozur dılerım canım ya kocaya kızdım ben yaptım aynısını ekmek bıle kalmamıs evde valla kendımı avuttum bıseylerele yarın yerız artık. kendımı cok yormuyorum ıs yapmasssam yoruluyorum kafa olarak boyle huzurlu oluyorum zatenn 2 cocukla yapamamGünaydınlar, habersiz bırakmıyım diye giriyorum mecalim yok, sular akıyo başımdan aşağı şu andada.. bu gün dr. gidicez. Boğazımda şişlik var sanırım bademciğim elimle dokununca dışardan çok net anlıyorum. Limonla filan geçicek gibi değil. Eşim gidelim dedi. Soğuk terliyorum sürekli. İnşallah ilaç verir gece hiç uyuyamadım sürekli döndüm sürekli kalkıp üstümü değiştim terden... Ihlamur yapcam şimid kendime..
s.Tuğba canım böbrek rahatsızlığın devam ediyosa 38 bitiminde alınmasını isteyebilirsin sanırım..
/QUOTE]
off hanzade geçmiş olsun nedne iyişelemedinkibi türlü inşalah gideceğin doktorun faydasını görürsün...
evet öyle olucak galiba canım 38+ larda alıcaklar içimdeki kuzuyu
hayırlısı olsun snein için hayırlı haberle gel
canım çook teşekkürler hepimiz için sorunsuz bir doğum ve sağlıkla kucaklamamızı diliyorum inşallah
canım geçmişler olsun sanki çok yoruyosun kendini ne dersin zaten yakında yeteri kadar yorulucaksın hemd eşkş çocukla bence biraz dinlen kalan süreçte
makarnaaaaa teşekkür ederim canım...artık son demlerindeyiz herşeyin ama az kaldı dayan geçicek hepsi annesii
maşallah bebikine canım inşallah 3 kusür doğarlar gerçi önemli olan gerçekten sağlıklı olmaları bunu artık daha iyi anlıyırum yeterki sağlıklı olsunlarda zayıf olsada razıyım şişiririk zamanla
aldıkların hayırlı olsun gğüle güle kullan canım
darısı bize inşallah hayırlı doğru zamanda...
leynacım tebrikler allah anneli babalı büyütmek nasip etsinkoklarım bebikini
canım gözün aydın olsun llah analı babalı büyütmek nasip etsin en güzel günlerini gör inşallahhsende çok korkardın yazdıkların bana cesaret kazandırdı çok pis kestiresim var şuann
aaaaayyyyyy pek tatlııı
kız nazar edicen kendine maşallah yarasın oğluşa sütler
ya canım sne neden serum almıyosun hem bebeğede kilo olarak dönüyomuş diye duydum hem senin daha çabuk toparlanmana vesile olur bi görüş doktorunla istersen
bendeee
enişte seni,n canını sende benim canımı çektirdin pc ekranıdna dönüyo dönerleravucunu koklayıp yala ve göğsüne sür bugünlük böle geçsin yarın döner yemek şart olsun bana
avonun erkek kokularından kullandıgınız begendıgınız var mı ? kalıcılıkları nasıl ? bu ara bı komsu bana katolog getırıyo uygun seyler oluyo erkek parfumlerıde ucuz alsammı ?
reklam arasında donerım
one cekmek ıstedım blaksudemı ne var nasıl onun kokusu %50 ındırımde
kipram canım ya ınsallah yarına ıner asagıya gıtmeden merdıven ın cık kemık fılan olmasın ınsallah sunı sancı vermeden sancın gelse keske allah yardımcın olsun bızede dua et gercı ınsanın aklınagelmıyo o an ama aklınagelırsem dua et
bu arada herkese soylıyım olurda dogumda aklınıza gelırsem yada sancı cekerken gercı dua edıcegınız okadar sey vardır ama olakı sınem demıstı dıye gelırsem esımın mecburı hızmetı var anakarada kalması ıcın dua ıstıyorum kızlar
avonun erkek kokularından kullandıgınız begendıgınız var mı ? kalıcılıkları nasıl ? bu ara bı komsu bana katolog getırıyo uygun seyler oluyo erkek parfumlerıde ucuz alsammı ?
reklam arasında donerım
eşim perceive kullanıyor, kalıcılığı da güzel kokusu da... jet homme da güzel bir koku, onun bayan versiyonu olan jet femme de güzel, biz kullandık, çok hoş kokular...
kardeşim de fullspeed'i kullandı beğenmişti onu da...
avon dışında ise azzaro nun kokuları çok güzel, chrome legend ve silver black tavsiye edebileceğim kokular...
ne bileyim yazacak bir şey bulamıyorum galiba, ama takipteyim... bir ara geçmiş çok birikmişti bir kaç günümü aldı okumak...
utku bey pek bir hareketli...canımı acıtıyor bazen... haftaya doktor randevumuz var; pazartesi raporu alacağım, muayenemiz de salı günü... çatı muayenesi olmadım henüz, pazartesi soracağım salı günü muayenede yapıp yapmayacağını, ona göre hazırlıklı olayım değil mi...:26:
perşembe temizlik ve halı serme işi yapıldı, muayenede doğumla ilgili nasıl bir öngörüde bulunacak doktor ona göre yatağını da kuracağız, sanırım haftaya kurarız... bu haftasonu da kalan giysilerini yıkayıp ütüleyeceğim utku'nun...
eşimin teyzesi ikiz bebek dünyaya getirmişti, bir kaç gün önce malesef kız bebeği kaybettiler, ona da üzüldüm bayağı bir; Allah dayanma gücü versin diyorum, diğer bebek uzun ömürlü & sağlıklı olur inşallah...
ok hayatım verdıgın bılgıler ıcın saol avondan cok kullanmadım bayan olarak lıttle blak kullandım baska kullanmadım bıde ondan esıme deneyım dedım kalıcılıgı ıyıyse perceive ı deneye bılırız tekrar saol
maşallah utku oğlumaarada nasıl olduğunu yaz tatlım merak ediyorum bizimde muaynemiz salı günü inşallah hayırlı haberlerle geliriz canım artık her daim hazır olmak lazım offf :97: işlerinide kolaylamışsın maşallah artık bekleme zamanı......
eşinin teyzesinin başı sağolsun çok çok üzüldüm Allah rahmet eylesin kalan yavrusuna uzun sağlıklı ömürler nasip eylesin inşallah...
yokmu bir fikri olan kızlar
Sonra hastanede alttan muayene yapıldı, bu arada suyum azar azar gelmeye devam ediyordu. 2,5 cm açıklık var dendi. Ama hiiiç sancım yoktu. Sonra hafiften kasık sancısını 15 dk da bir gelen yoğun sancı takip etti. 1 saat sonra doktorum geldi ve çatı muayenemi yaptı. herşey çok güzel ama en erken sabah 7-8 de doğurursun. Olmazsa öğlen 12 ye kadar bekler, olmazsa suni veriririz dedi ve gitti.
Ebeler yürürsem doğumun hızlanacağını söylediler ve ben 1den 4:30 a kadar sürekli yürüdüm. sancılar 15-5-3 ve en son 1 dk ya düştü. Yürüyüşden dolayı açılma çok hızlı oldu.
Saat 4:30 da 9 cm açıklıkla masaya alındım. Ama benim oğlan göğsümün altından hiç inmedi. Masaya alınınca korkumdan sancım kesildi.suniyi bastılar aman siz benim gibi yapmayın. çünkü normal sancının hiç bir zorluğu yok. ama suni sancı kötüüüü
neyse ebelerin yardımı ile biraz kesi yapılarak 1 saat sonunda oğluşum doğdu. Oğluşumu hemen bana gösterdiler. hemşireler çok tatlı olduğunu söyleyip, biraz sevdiler. 30dk sonra yatağımızda oğlumun dünyaya aval aval baktığına gülüyordum.
offf çok pis gaza geldim ıkınsam doğurcakmışım gibi geliyo şuan helal olsun ablanaAllah izin verirse bende çatır çatır normal doğurcam işteeeeeeeeeeeeeee
iyi geldi bu rumuzcum saolasın
Kızlar rahatsızlandım doktora gittim sancım geldi bebek alttan çıkacakmış gibi hissettim sonuç: 1 parmak açıklık var NST de sancı yok. Nöbetçi doktor istiyorsan yatışını yapalım suni sancı verelim dedi kabul etmedim ev yakın diye eve geldik bir kağıt imzalattılar. Akşam herhangi bir aksiyon olmazsa kendi doktoruma giderim diye düşündüm.
Eve gelince de deli gibi ağladım sebep eşim B.. King den zararlı diye bana menü almadı. Salak gibi 1 saat ağladım böğüre böğüre sanıyorum artık sinirim bozuldu.
Kızlar rahatsızlandım doktora gittim sancım geldi bebek alttan çıkacakmış gibi hissettim sonuç: 1 parmak açıklık var NST de sancı yok. Nöbetçi doktor istiyorsan yatışını yapalım suni sancı verelim dedi kabul etmedim ev yakın diye eve geldik bir kağıt imzalattılar. Akşam herhangi bir aksiyon olmazsa kendi doktoruma giderim diye düşündüm.
Eve gelince de deli gibi ağladım sebep eşim B.. King den zararlı diye bana menü almadı. Salak gibi 1 saat ağladım böğüre böğüre sanıyorum artık sinirim bozuldu.
sadece bı hamburger ıcınmı bunca gozyası...eve gelınce kendın bı sandvıc yapıp gecıstıreydın kuzum ya...esınde ıyı yapmamıs ama..sureklı yedıgın bısey degıl zararlı bıle olsa nefsını kırması ıcın kesınlıkle alması gerekırdı..ben yıllardır kola ıcmedım..bu yaz oyle canım cektıkı ıctım ama 3 5 kezzz..sımdı canım bıle cekmıyo..
ok canım saydıklarından bırını alıcam kendımede esımede perceive alıcam benım esım ne alsam sıkar onun ıcın bı erkegın begenmesı benım ıcın daha onemlı esın begendıyse benımkıde begenır bu arada black sude hakkında bı fıkrn varmı baya ındırım var bu ay ındırım katoloğu var bıde hatta netten baktım baya bıseyler alıcam sanırım avondan baska neyden memnunsun bu arada bende goz kalemı parfum ayna vs var makyaj malzemesı kullamadım yanı ha su dolgulastırıcıdan aldım dudak ıcın eh ıdare eder oben bayan parfümlerinden today, incandessence ve jet femme yi beğenerek kullanıyorum... perceive in bayan kokusunu da çok beğeneneler var ama ben de aldım çok hoşlanmadım anneme verdim, pur blanca da almıştım onu da kullanmadım, eşim sevmedi onu da...
perceive in erkek parfümü güzel ama, hatta ben kampanyadaydı sipariş vermiştim 2 tanesi 55,20 liraydı...
eşim parfümü önemser hem kendisi için hem benim için...
allahanalı babalı buyutsun canımslm herkese 6 ekimde gece 00:20de epidural normal doğum yaptım.hala sütüm gelmedi.siz neler yaptınız sütünüzün gelmesi için.bebeğim hep göğsümü istiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?