2011 Ekim Anneleri

hmmm...yaa nida şu önü fermuarlı mıydı kopçalımıydı neydi ondan almıştıdaa...sen naptın merak ettim..
belki bende yarın sezercik olcamda..korkuyorum gerçi ama..inş normal olur..
bu arada kuzucuğun gazı var galiba..baksana anasını terletiomuş allahiım bakma gücü kuvveti versin hepimize..onlarda çok huzurlu evlatlar olsunlar...

slm kızlar
doğum haberleri gelmiş artık çok az kişi kaldı sıra bekleyen darısı hayırlsııyla başımıza
kipra senin durum ne alemde
zueleyhada bekliyo değilmi haydi gece sancılanında esmer gibi sürpriz yapın bizlere

benim kontrol oldukça karışık geçti hatta sağolsun sanse (nida)aradı kızcağız anlattıklarımı dinlerken içi şişmiştir o derece karışık durumlar yani

hiç başınızı ağrıtmadasn özet geççiyorum böbrekler gerilemesede ilerlemede yok buda iyi bie gelişmeymiş
ama iki doktor bebeğin suyu azalmış derken bir doktorsa azalma yok plesantada yaşlılık belirtisi var buda bu haftada normal dedi kafam karışık yani suyu azalmış diyen hekimler ayrıntılı usg den bakarak bu sonuca vardı ama suyu nprmal diyen dr sa normal usg den bakıp konuştu
19 ekim sabah 7 ye yatış verdi amaa ben bu hafta başka bi doktora daha gidip ona göre karar vermeyi düşünüyorum bugün sabah 8 den akşam 5 e kadar hastanelerdeydik ama hiç bi halta yaramadı paramla rezillik çektim resmen bi doktor bebeğin kilosunu 2800 çıkarırken diğeri 3100 çıkarıyo ne anladım koca bir hiç salı günü gideceğim doktordan sonra durum değerlendirmesini yapıcam gerekirse bebeği bekletmeyin dicem riske atamam bu saatten sonra allahım herşeyin hayırlısını versin artık gerçekten yorulduğumu hissediyorum başındna beri sorun yaşamaktan yoruldum hamd olsun allah beterindne korusun

ayten tatlım ne zamandır utku paşamızdan havadis göremiyorum çok sık yazmıyorsun artık
nasılsınız çatı muaynesi oldunmu herşey yolundamı özledim canım

ne bileyim yazacak bir şey bulamıyorum galiba, ama takipteyim... bir ara geçmiş çok birikmişti bir kaç günümü aldı okumak...

utku bey pek bir hareketli... canımı acıtıyor bazen... haftaya doktor randevumuz var; pazartesi raporu alacağım, muayenemiz de salı günü... çatı muayenesi olmadım henüz, pazartesi soracağım salı günü muayenede yapıp yapmayacağını, ona göre hazırlıklı olayım değil mi...:26:

perşembe temizlik ve halı serme işi yapıldı, muayenede doğumla ilgili nasıl bir öngörüde bulunacak doktor ona göre yatağını da kuracağız, sanırım haftaya kurarız... bu haftasonu da kalan giysilerini yıkayıp ütüleyeceğim utku'nun...

eşimin teyzesi ikiz bebek dünyaya getirmişti, bir kaç gün önce malesef kız bebeği kaybettiler, ona da üzüldüm bayağı bir; Allah dayanma gücü versin diyorum, diğer bebek uzun ömürlü & sağlıklı olur inşallah...

Son düzenleme:

eşim perceive kullanıyor, kalıcılığı da güzel kokusu da... jet homme da güzel bir koku, onun bayan versiyonu olan jet femme de güzel, biz kullandık, çok hoş kokular...
kardeşim de fullspeed'i kullandı beğenmişti onu da...

avon dışında ise azzaro nun kokuları çok güzel, chrome legend ve silver black tavsiye edebileceğim kokular...

ok hayatım verdıgın bılgıler ıcın saol avondan cok kullanmadım bayan olarak lıttle blak kullandım baska kullanmadım bıde ondan esıme deneyım dedım kalıcılıgı ıyıyse perceive ı deneye bılırız tekrar saol

maşallah utku oğluma arada nasıl olduğunu yaz tatlım merak ediyorum bizimde muaynemiz salı günü inşallah hayırlı haberlerle geliriz canım artık her daim hazır olmak lazım offf :97: işlerinide kolaylamışsın maşallah artık bekleme zamanı......

eşinin teyzesinin başı sağolsun çok çok üzüldüm Allah rahmet eylesin kalan yavrusuna uzun sağlıklı ömürler nasip eylesin inşallah...

ben bayan parfümlerinden today, incandessence ve jet femme yi beğenerek kullanıyorum... perceive in bayan kokusunu da çok beğeneneler var ama ben de aldım çok hoşlanmadım anneme verdim, pur blanca da almıştım onu da kullanmadım, eşim sevmedi onu da...

perceive in erkek parfümü güzel ama, hatta ben kampanyadaydı sipariş vermiştim 2 tanesi 55,20 liraydı...

eşim parfümü önemser hem kendisi için hem benim için...

iyi akşamlar güzel annecikler,biz 2 gündür misafir gazisi olarak yatıştayız,dün gece 12ye kadar iki posta misafir ağırlayınca bu gün akşama kadar ağrılarla sancılarla yataktan çıkmadım,yok yok benden geçmiş kızlar,doğuma kadar yok bidaha.şimdi geçmişe dalış yapıyorum 40 sayfayı geçmiş:))))inşallah hep güzel haberlerle doludur sayfalar....

muayene dönüşü yazarım canım, bakalım ne kadar olmuş bizim oğlan...

sağol güzelim, tabii her evlat çok değerli ama hiç değilse kucağı boş kalmadı, kalan yavrusuyla teselli bulabilir az da olsa...

slm herkese 6 ekimde gece 00:20de epidural normal doğum yaptım.hala sütüm gelmedi.siz neler yaptınız sütünüzün gelmesi için.bebeğim hep göğsümü istiyor.

hayırlı olsun.sancıyı çeken orda sensin ama ben senin hikayeni gülümseyerek okudum,çok şükür sorunsuz aldın kucağına oğlunu,gözünüz aydın darısı başımıza...

Kızlar rahatsızlandım doktora gittim sancım geldi bebek alttan çıkacakmış gibi hissettim sonuç: 1 parmak açıklık var NST de sancı yok. Nöbetçi doktor istiyorsan yatışını yapalım suni sancı verelim dedi kabul etmedim ev yakın diye eve geldik bir kağıt imzalattılar. Akşam herhangi bir aksiyon olmazsa kendi doktoruma giderim diye düşündüm.

Eve gelince de deli gibi ağladım sebep eşim B.. King den zararlı diye bana menü almadı. Salak gibi 1 saat ağladım böğüre böğüre sanıyorum artık sinirim bozuldu.

canım evet sinirlerin bozulmuş ama az kaldı tatlım alıcaksın beyzamızı kucağına hemde çok az kaldı
eniştede kızçesini düşünmüş ama arada o kadar kaçamak olur yaa sen ver telefonda siparişini gelsin ye afiyetle hem belki senin doğumunda hamburgerle başlıycak duygunun balıkla nidanın içli köfteyle başladı ya

sadece bı hamburger ıcınmı bunca gozyası...eve gelınce kendın bı sandvıc yapıp gecıstıreydın kuzum ya...esınde ıyı yapmamıs ama..sureklı yedıgın bısey degıl zararlı bıle olsa nefsını kırması ıcın kesınlıkle alması gerekırdı..ben yıllardır kola ıcmedım..bu yaz oyle canım cektıkı ıctım ama 3 5 kezzz..sımdı canım bıle cekmıyo..

Sorma ya evde halbuki yemek de vardı ama bir an canım çekti aşerme dönemi de bitti halbuki Şimdi netten sipariş ettim eşim de güya beni düşünüyor sağlıksız bir şey yemiyim akşam vakti diye ağlayınca bana sıyırmış gözüyle baktı

ok canım saydıklarından bırını alıcam kendımede esımede perceive alıcam benım esım ne alsam sıkar onun ıcın bı erkegın begenmesı benım ıcın daha onemlı esın begendıyse benımkıde begenır bu arada black sude hakkında bı fıkrn varmı baya ındırım var bu ay ındırım katoloğu var bıde hatta netten baktım baya bıseyler alıcam sanırım avondan baska neyden memnunsun bu arada bende goz kalemı parfum ayna vs var makyaj malzemesı kullamadım yanı ha su dolgulastırıcıdan aldım dudak ıcın eh ıdare eder o
slm herkese 6 ekimde gece 00:20de epidural normal doğum yaptım.hala sütüm gelmedi.siz neler yaptınız sütünüzün gelmesi için.bebeğim hep göğsümü istiyor.
allahanalı babalı buyutsun canım herkes bakıyorumda sut konusunda farklı benım ılk bebegımde sutum coktu tek yaptıgım sılerle su ıcmektı yazdı ozaman coook su ıcıyodum sende epıdurallısın doktorun gunde 4 lıtre su ıc demıstır heralde bas agrısı yapmaması ıcın bana oyle soylemıstı rabbım artırsın sutunu

sende bendensın okadar onemsıyorumkı bısey alınmadıngında sankı canımı almıslar gıbı aglıyorum kusuyorum kızıyorum :)
ıyı yapmıssın ne gerek var sunı sancıya kendı sancın gelır ınsallah hadı bakalım hayırlısı

ha bırde hamburger deyınce aklıma geldı..bu marketlerde satılan hazır izmir köfte,tekırdag köfte varya..bunları evınızd ebulundurun ..canınız cektıgınde ..atın teflona 3 5 tane o az yagda kızarana kadar acın ekmegın arasını koyun kornışon tursuyu,marulu,domatesı ve gozunuz keserde usenmezz yaparsanız kızarmıs az patatesı ..ustune de koyun kofteyı sıkın ketcabı mayonezı az tuzzz..yanına ayrannnnnnnnnnnn

bakmayın uzun durduguna cok pratık oluyo..ve ınanılmaz lezzetlı et yemeyen bırı olarak et tadı almadaan yedıgım tek kofte...he ayrıca zararı ollsaydı ya komsum yada oglu suan hayatta olmazdı..
hergun yapıp yerdık delı gıbı bı ekmek o bı ekmek ben ..bana n oluyosa hadı o hamısss...bebegıde tosuncuk olarak dogmustu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…