arkadaşlar çok kötüyüm çoooooooooook .... nooolur dualarınızda unutmayın oğlumu.
hala hastanede küvezde yavrum.dün bekledik bekledik ama alamadık.tahlil sonuçları aynı çıktı .yükselme yok ama düşme de yok sarılık değerinde... çarşamba günü sabah 10 da girdi küveze mavi ışığa . şu an itibariyle 44 saattir küvezde yavrum. sütümü de vermiyorlar mama ve su veriyorlar... gözleri bağlı duruyo yavrum. arada gidip kapının önünden bakabiliyorum içeri de almıyorlar . gözündeki maskenin altından görünen miniminnacık burnunu ağzını çenesini uzaktan sevip gidiyorum.................. çok özledim ben oğlumu... birde korkuyorum ya çıkınca beni unutursa , meme almazsa mamaya alışırsa????? rabbim okunan ezanların yüzü suyu hürmetine şifasını ver yavrumun ve şifa bekleyen herkesin. amin...
slm herkese 6 ekimde gece 00:20de epidural normal doğum yaptım.hala sütüm gelmedi.siz neler yaptınız sütünüzün gelmesi için.bebeğim hep göğsümü istiyor.
kızlar ikinizde çok sağolun, inanın dünden beri kötüyüm normali çok istiyorum dün de yazdım durumumu buraya ama gel gör ki korkuyorum korkumun tek sebebi şu alttan muayene.. ilişki anında bile çok zorlanıyorum, bizim her şeyimiz zor oldu zaten yine de şükür Allahıma..
eşim artık dünden bu yana dayanamadı bana keşke ben doğursaydım diyo
ben de günümü beklemek istiyorum, çok kararsızım salı günü sezeryan diye gün belirledik.. şimdi vazgeçtim desem çekiniyorum da dr. bu sefer p.tesi çatı kontrolü yapacak ben yine kascam halbuki yorumları okuyorum ne kadar acı olsa da en fazla 2 dakka sürüyormuş..2 dakkayla ölmem ya sonuçta..burdan yazınca ve evde düşününce cesaret geliyo ama dr.un yanında kasılırım kesin..
hayırlısı artık burdan doğum haberlerini okudukça rahatlıcam sanırım... Allah hepimize kolay sağlıklı bir doğum nasip etsin...
kızlaaaaarrrrne sancıım vaarr ne bişiyimmm 41. haftaya kadar brkleyipte sezeryan olmaktan çok korkuyorum pisikolojim bozulduuu ascııııkkkkkk oyyy oyyyyyyyyyy
Allah Allah ya bızım hıc ortamız olmayacakmı..kımı teeeeeeeeeee kac zaman önce doguruyo kımısı gunu gelıyooo tık yok..valla kuzum yapılması gerekenlerı bılıyosundur...merdıven ın cık..münüşe sıcak su tut...ve sık 5 sn sonra bırak..yere çöm kalk sureklı denemeye calıs ve yuru...Allah kolaylastırsın cumlemızın ısını..
ireeeeemmmmmm saollll cnmm ben denemyee gidiyorummmmmmm hemensabah öğle akşam yapiim bunlarıı tık yok bende yaaaaaaa hurmada ytemeye başladımmm ne su ne nişan ne sancuııııııı
kızlar aranızda gyno ferro sanol kan hapından kullanan varmı..?ya bendemı var bı sıkıntı hapların genel ozellıgımı anlamadım..bu degıstırdıgım 3. kan hapı bırı ıshal yapıyo bırı kabız...dun doktorum bunu verdı,prosfektusundede nadıren ıshal kabız gorulur dıyodu halbuskı.. bıraz once afedersınız resmen kömür çıkartıyorum sandım bagırsaklarımdan..:26:simsiyah ve kaskatı..:94:
sonunda ben yıne bu igneleremı kalıcam yaaa..doktor hapı kullanamazsan keısnlıkle ıgne verıcem dedııı:18:
İREM canım geçmiş olsun inş. geçimştir :)) geriden takip ediyorum da. bu arada sancın nst de100 falan çıkmış demişsin çok değil mi:26::26: benim bugün bi 35 çıktı hemşire ona bile sancın var dedi. seninki o zaman bildiğin doğum sancısı kıvamında
canım ,benım son 10 gundur sureklı kasıklarım sancıyor ve belım agrıyor..nst lerde once senınkı gıbı sancı cıkmıstı soonrakı gıdısımde 75 cıvarıydı ve dun gıttıgımde ebeye sakayla karısık bak bakalım dedım sancım mancım varmıymıs sohbet edıyoru gırgır samata..ya dedı dogum sancıların baslamıs ve oturmus cokta duzenlı 100 un altına dusmuyor dedı..abarttıgını dusunmustum..yok ya dedım ne sancısı,dedı hıssetmıyormusun en ust sevıyede dedım herzamankı kasık bel agrısı ıste dedım extra bısey yok..kadında sasırdı..kagıda baktım cıdden 100 un altına hıc dusmemıs..doktorumda erken dogum olabılır dedı..o hala erken gozuyle bakıyorda 38. haftada olusuma..bıraz kendımı toparlayıp ayaklanırsam hızla dogum moduna gırıp dogurmak ıcın herseyı yapıcammm...sımdı takatım yok
ben kullanıyorıum cnm benmde dışkı siyah renkte 9 aydır ve kaskatı bununda dezavantajı buu kabız yapıyo hafiftennn ama çok yükselttiiiiii demirimiiii
ıyı ya sevındım sırf bende olmayısına..kan degerım cok dusukmus bu hapı kullanamazsan ıgneden kurtulusun yok yada kan alıcaksın dedı..ınsaallah benımkıde yukselırde ..
ben gunde 2 tane ıcıyorum sen ?
canomm, canım arkadaşım ne güzel anlatmışsın, Allah ayırmasın sağlıkla büyüt bebeğini inşallah.
canoooommm hayırlı uğurlu olsun tatlım yaaçok sevindim sana da güzel oğluşuna da maaşallah kuzumm
sizin bu doğum hikayeleriniz beni acayip gaza getiriyo çok doğurasım geliyo artık yaa
Burcuuu çok güzel anlatmışsın canım yaa bir an önce ben de anne olmak istiyorum. Meme ucun çok problem oldu mu aynı sorun bende de var en çok emzirememekten korkuyorumDemek sarışın bir oğlan Özgür ümüz müsait olduğun zamanda resmini de isteriz minik kuşun Allah analı babalı büyütsün canım bize de aklına geldikçe dua et
heyt be.. Erotik Canom da doğurdu :))
Allah bağışlasın.. neşeniz eksik olmasın bitanem..
maşallah maşallah maşallah sanada özgürümüzede canım benim
canım cemalnur sorgut hanımın o kadar cok sohbetını dınledım kı..zaten ınan bana Allahtan bu kadar cok korkmasam ve kaıdelerı bu kadar cok bılmesem dayanamazdım sabredemezdım..duyduklarıma,yasadıklarıma..sabrın sonu selamet ınsaallah...
kızzzz ana oldunn haydı gozun aydın..al sımdı elıne mıncıkla dur oglunu..oynas gülüş...hayat sana hayatt ...allah senıde bebegınıde korusun..
gozun aydin allah anali babali buyutmeyi nasip etsin
36+6 belkide son fotomuz
kızlar süt için kesinlikle humana kullanın benim göğüslerim taşıyo resmen.lansinoh krem hiçbir işe yaramıyor boşa para vermeyin bide hastane ye kesinlikle bebişe 4 kat kıyafet koyun
gözün aydın burcucumağlayarak okudum ANNE olma öğkünü, ben de artık oğlumu kucağıma almak istiyorum, darısı benim gibi bekleyen herkesin başına
demek oncekı sancıyı anlamamıs masallah ya darısı bızze olsun . valla sen bu duygusallıga dogurmadınya dahada dogurmazsın
canımsın ya dogurdunda geldın demek sensız sakın oluyoruz umarım sık sık goruruz senı burda sarı melegın hayırlı ugurlu olsun sarı bebeklerı ve kel bebeklerı bı baska severım benım oglusum keldı sarısında koyu sarı hep o gıbı gelır bakalım 2. kıme benzıycek allah analı babalı buyutsun
Canim iyi tarafindan bakalim hadi, bak kizinin dogum tarihi 11.10.11 olacak, cok afilli
MasaAllah yine cok güzel bir dogum hikayesi, böyle olumlu yazanlara bayiliyorum, darisi basimiza. Güle güle büyüt cnm bebegini
canımm içimi yaktın resmen yaa( üzülme demek boş laftan başka bişey olmaz biliyorum zor günler geçiriyosun ama sonu mutlu olucak kucağına alıp evinizde geçireceğiniz güzel günelri düşün moral depola allahın izniyle tüm dualarımda sanad ayer vericem tez vakitte hayırlı sağlıklı al yavrunu mutlulukla büyüt inşallah
Günaydınlar, habersiz bırakmıyım diye giriyorum mecalim yok, sular akıyo başımdan aşağı şu andada.. bu gün dr. gidicez. Boğazımda şişlik var sanırım bademciğim elimle dokununca dışardan çok net anlıyorum. Limonla filan geçicek gibi değil. Eşim gidelim dedi. Soğuk terliyorum sürekli. İnşallah ilaç verir gece hiç uyuyamadım sürekli döndüm sürekli kalkıp üstümü değiştim terden... Ihlamur yapcam şimid kendime..
s.Tuğba
canım gözün aydın olsun llah analı babalı büyütmek nasip etsin en güzel günlerini gör inşallahhsende çok korkardın yazdıkların bana cesaret kazandırdı çok pis kestiresim var şuann
Canım teşekkürler... Hepsinin bebişi sağlıkla büyüsün inşallah. Korse aldım hemde iki tane, biri kilot gibi diğeri don gibiAma kullanmaya başlamadım. Hala canım acıyor. Acırkende korse morse düşünemiyorum walla.
sağolun canlar darısı daha dogum yapmamış arkadaşların başına
geçmişi okuyamadım kimler dogurdu biri bana özet geçsin ayrıca dogum yapanları tebrik ederim sağlıkla buyutsünler
bizim pek sütümüz gelmiyormuş ogluşum 3.450 dogdu ama son akşam 3.180 çıktı kilosusütüm yetmiyordu mama verdiler
bende 2 saatte bir kaldırıp zorla emziriyorum gerçi bizim paşa anne karnında alışık gibi hemen yapışıyor ama gögüs uçları çıkmadıgı için
biraz zorlanıyoruz zati memişler çok acıyo uçlarını emerek çıkarıyor özgürcük inşallah zayıflamaz yoksa mamaya başlıcakmışız
ilk gün saat 5 e kadar sondayla yattım rahattık vallasonra kuş besler gibi yemekler verdiler ilk idrar yaptım 2.gün gazımızı yaptık
çıkacagımız gün de buyuk tuvaletimizi yaptık kızlar tavsiyem kayısı suyunu bol tuketin hastanede gazımı çıkarabiliyorken evde
ne olduysa çatlayacagım bol bol tüketin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?