2011 Ekim Anneleri

haa oylemıymısss..benım haberım yok sütten yogurttan gercı tuketmedım de ama ...ogrendıgım ıyı oldu saol canım..

maşallah,darısı başımızaaa 2 saat içinde sağlıkla doğurmalara inşallah..

amannnnn guzum hakkını helal et..kafamız bı mılyon su sıralar hele benım..ınsan muayeneye gıderken ne sevıncle ve umıtle gıdıyo ıyı bırseyler duymanın hayalıyle bılıyorum..sende duymussun rabbım hayırlı ve cok daha guzel haberler almayı nasıp etsın sımdılık degıl ömrun boyunca...bu arada bende muayene ye gıderken hıc umıt yoktu kılo konusunda bılhassa..hatta kötu seyler duymaya alıstırmıstım kendımı bebegımın hareketlerı yavaslamıstı 1 haftadır cunku..doktor hem kılo aldıgını hemde cok ıyı oldugunu soyleyınce cıddı cıddı sasırdım..cunku hıc bırsey yıyıp ıcmedım...esım aksamları guc bela bırer avuc badem cevız fındık yedırdı..yourt falan da yemedım..ben onlara yordum kılo alısını..aklında bulunsun..

ÖZLEM sağ ol canım. evet çok şükür biraz kilolandı oğluşum. şekerleri aldık ama eve getirmedik. doğum olduğu gün eşim arayacak doğum tarihini ve bebeğin adını bildirecek. 2 saatte yazacaklar sonra gidip alacak şekerlerimizi. bi tek sepetini alıp geldik
SİNEM avonun parfümlerini sormuşsun ben fullspeed i çok beğeniyorum eşime de abime da aldım hediye olarak onlar da beğendiler tavsiye ederim
TUBAcım sağ ol canım senin de kontrolün olaylı geçmiş. usgler farklı ölçebiliyo. ama su olayını niye farklı söyledikler ki. bence de sen riske atma bi de tüp bebek kıymetli yani

Aynı beni anlatmışsın. Nolacak halimiz?

Canım vajinal tuşeyi bilmeyen birinin yapması çok tehlikeli. Keşke yapmasaydın.

ZÜLEYHA ağlayan halin geldi gözümün önüne ben de geçen dürüm istemiştim eşimden ve telefonda bastıra bastıra dedim ki domates koydurma ben domates yemiyorum çünkü ay bi getirdi etten çok domates. ben nasıl ağladım adam dona kaldı bi daha koştur koştur gitti yeni dürüm getirdi. ben hem yiyorum hem ağlıyorum görmen lazım sonra baktım bana bakıyo aşkım iyi misin dedi gülmeye başladım bu defa da adam artık doğur en iyisi sen dedi anlayacağın psikoloji falan kalmadı bi çogumuzda

aldık canım onuda deneyecegim gögüs uclarım çok acıyor resmen aglıyorum ama mama verme konusunda bende aynı fikirdeyim vermeyi düşünmüyorum
az önce emzirdim agzını memeden çekince süt geldi çok şaşırdım ve çok sevindim bakalım bol bol tıkınacakmışım
zeyneb dogum yaptımıııı nasıl geçmiş kaçıncı sayfada ayy özgür uyuyorken bi bakayım geçmişeeeeeeee

Sorma canım ya yedim de rahatladım dicem ama mideme oturdu gecenin 10 unda Sevgili kocişko haklıymış.

Ya kızlar bu arada NST de sancı çıkmadı ama ne hikmetse bende feci bir rahatsızlık hissi ve ufak ufak saplanan sancılar mevcut. Bir de sürekli tuvalet ihtiyacı hissediyorum mesanemde sürekli baskı var gibi çok rahatsızlık verici bir durum yaa

sen genede bol bol tıkınmaktan cok bol su ıc..yeter tıkındıgınnnnbugun anneme sordum bız dogunca hemen sutun geldımı dıye..oda yok dedı 3 4 gunu bulıyodu gelmesı dedı sasırdım..normal dogum gununde hemde ama gelmeyebılıyomus demekkı..he bıde benı 2 yasıma kadar emzırmıs sonradan yıllarca yetecek kadar gelmıs yanııı..otekılerde emmıs ..:93:

100 çok fazlaymış bence sen doğurusun akında

ben ferrum fort içiyorum benim de koyu renkli 9 aydır ve ya ishalim ya kabız ortası yok

az kaldı az doğuracaz hepimiz az daha dayan içinde kalmayacak emin ol :))

irem ne cesaret ya. Allah korusun yapma öyle şeyler.

est. canım hepimizin gözünden kaçabiliyo. ben kuruyemiş çok sevmiyorum bi ceviz yiyorum düzenli. aman sağlık olsun da kilo gelir.
bugün hastanede down sendromlu bi çocuk vardı onu gördük inan önce almadık şekerini korktuk sonra bismillah dedim daldık mağazaya. her şey Allahtan sonuçta

ne guzel ıste zehra..nst anlık verıyor sonucu onu bazz alma..benım su kanımdakı ve ıdrardakı enfeksıyon olmasa gıbıkler atacam da takatım yok ıste...sureklı kasık bel karın agrım vardı bırde 15 dk once karnımın sag kısmına bıcak gırdı orda duruyo..oturamıyorummm.kalkıyorum ene gelıyorum...neysee ben cıkıyorum canımı fena yakıyor ama olsun yaksın normal dogum ıcın cekılen kahırlar mubahtırrr..

afiyet oldun yarasın Beyzaya.
şikayetlerin de normal olsa gerek. gerçi biz sizden gerideyiz ama. sonuçta açılman da var yavaş yavaş geliyo bebek de niye sancı çıkmadı ki:26::26:

kızlar. 03.10.11 saat 9:03 te oğlumuz Uras hayatımıza mis kokusuyla girdi Allah hepinize nasip etsin

afiyet oldun yarasın Beyzaya.
şikayetlerin de normal olsa gerek. gerçi biz sizden gerideyiz ama. sonuçta açılman da var yavaş yavaş geliyo bebek de niye sancı çıkmadı ki:26::26:

Ay ne bileyim ben anlamadım çözemedim bu işi Filizcim Doğurmak istiyorum artıkkkkkkkkkkkkkkkk

kızlar. 03.10.11 saat 9:03 te oğlumuz Uras hayatımıza mis kokusuyla girdi Allah hepinize nasip etsin

Allah bağışlasın.Adıyla yaşasın Uras Bebek.
ben de ekim geliniyim.İnşallah seneye ekimde benim de bebeğim olmuş olur.
Sevgilerimle.Tebrik ederim tekrar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…