yok benimki yatmadan önce bi taneee dedi doktror sabah aç karnına içtiğimde ilk aylarda bulantı yapıyodu bide herhangi bi süt ürününü bu ilacı içtikteen bi saat sonra falan tüketmek gerekiyoya ilaç emilimini azaltıyoo ondan sabah önermedi benim doktorummmmm akşam yeme içme olayı bittikten sonra yatarken içiyorun senn günde ikiyse demekki demir eksikliğin varrrr aman aksatma halsizliğede birebirmişşşşş dğumdan sonrada gyno ferro sanol kullanıcakmışızzzzz
Allahım nasıl güzel bir cuma bu kübra aradı şimdi (leyna) salya sümük ağlaştık
siraçımız dün doğmuş 2770 gram akşam 6 da sancılanmış 8 de normal doğmuş maşallah sübhanallah
leynanın sesi muhateşemdi hala tüylerim diken diken
herkese çooook selam söyledi
darısı başımıza kızlar
LEYNA da doğurmuş maş. siracımıza
ELİF gözün aydın sen de doğurdun ay topikte hatun kalmadı ya :))
bi KİPRA oğluşuma maş demiş herkese aşk olsunKİPRAcım inş. yarına kadar kendiliğinden gelir de sancım suniye gerek kalmaz. Allah yardımcın olsun
HANZADEm geçmiş olsun tekrardan inş. tez zamanda geçer. bu halin üstüne bi de grip. sen eda irem baya çektiniz. evet canım çok şükür son 3 haftadır toparlandı bebeğim. bence bunda ballı süt ve düzenli meyvenin katkısı büyük. sloganıma geri döndüm 3 olsun temiz olsun :))))
sağolun canlar darısı daha dogum yapmamış arkadaşların başına
geçmişi okuyamadım kimler dogurdu biri bana özet geçsin ayrıca dogum yapanları tebrik ederim sağlıkla buyutsünler
bizim pek sütümüz gelmiyormuş ogluşum 3.450 dogdu ama son akşam 3.180 çıktı kilosusütüm yetmiyordu mama verdiler
bende 2 saatte bir kaldırıp zorla emziriyorum gerçi bizim paşa anne karnında alışık gibi hemen yapışıyor ama gögüs uçları çıkmadıgı için
biraz zorlanıyoruz zati memişler çok acıyo uçlarını emerek çıkarıyor özgürcük inşallah zayıflamaz yoksa mamaya başlıcakmışız
ilk gün saat 5 e kadar sondayla yattım rahattık vallasonra kuş besler gibi yemekler verdiler ilk idrar yaptım 2.gün gazımızı yaptık
çıkacagımız gün de buyuk tuvaletimizi yaptık kızlar tavsiyem kayısı suyunu bol tuketin hastanede gazımı çıkarabiliyorken evde
ne olduysa çatlayacagım bol bol tüketin
burcu rezene cayı iç canım..hem gazını cıkartırsın hem bebegındede gaz olmazz hemde sütün artar..
zeyneb humanayı da cok begenmıs süt artırma konusunda ..gogsumden tasıyo dıye yazmıs bugunbıde onu dene ..mamaya baslama hemen
bugün kontroldeydik yine..
nst de sancı yok..
4. çatı muayenemiz, hala açılma yok ( aynı 1 cm)
suyunda azalma yok..
plesenta yaşlanması yok..
bebek hareket azalması yok..
neticede bende de sabır yok..
morallerim eksilerde anlıcaanız.. of.. doğuramıyommmmmm
ben hıc catı muayenesı yaptırmadım..kendım yaptımmmmm:82:ama ne yalan soyleyım bende bacagını acıyon kadın elıyle dıs dudak kısmını acıyo bakıyo anlıyo sanıyodumzır cahıl kalmısım neyse caktırmayalım...
madem dedım 2 parmak sokuyo bakalım benım ıkı parmak gırecekmı..ısın garıbı elım gobıkten ytısmedı once..acaba hangı pozısyonda yapabılırım dıye uzun uzun dusundum:44: bacagımı tabureye koydum ya bısmıllah dedım anam bu seferde boyuna bı yerlere takılıyo..ama ben kararlıyımmmmneyseee baktım sankı gırmıyo ya dedım nasıl gırmezz..benımkıne de gırmezse kımsenınkıne gırmemesı lazım 8 ay gorev basındaydı münüşşşş anası agladı ve sonunda bıde baktım kı benım 2 parmak gırmısss..sevıncımı gormenız lazımdı..hayır neye sevınıyosam orasıda garıpp...
burcu rezene cayı iç canım..hem gazını cıkartırsın hem bebegındede gaz olmazz hemde sütün artar..
zeyneb humanayı da cok begenmıs süt artırma konusunda ..gogsumden tasıyo dıye yazmıs bugunbıde onu dene ..mamaya baslama hemen
ZÜLEYHA ağlayan halin geldi gözümün önüneben de geçen dürüm istemiştim eşimden ve telefonda bastıra bastıra dedim ki domates koydurma ben domates yemiyorum çünkü ay bi getirdi etten çok domates. ben nasıl ağladım adam dona kaldı bi daha koştur koştur gitti yeni dürüm getirdi. ben hem yiyorum hem ağlıyorum görmen lazım sonra baktım bana bakıyo aşkım iyi misin dedi gülmeye başladım bu defa da adam artık doğur en iyisi sen dedi anlayacağın psikoloji falan kalmadı bi çogumuzda
aldık canım onuda deneyecegim gögüs uclarım çok acıyor resmen aglıyorum ama mama verme konusunda bende aynı fikirdeyim vermeyi düşünmüyorum
az önce emzirdim agzını memeden çekince süt geldi çok şaşırdım ve çok sevindim bakalım bol bol tıkınacakmışım
zeyneb dogum yaptımıııı nasıl geçmiş kaçıncı sayfada ayy özgür uyuyorken bi bakayım geçmişeeeeeeee
canım ,benım son 10 gundur sureklı kasıklarım sancıyor ve belım agrıyor..nst lerde once senınkı gıbı sancı cıkmıstı soonrakı gıdısımde 75 cıvarıydı ve dun gıttıgımde ebeye sakayla karısık bak bakalım dedım sancım mancım varmıymıs sohbet edıyoru gırgır samata..ya dedı dogum sancıların baslamıs ve oturmus cokta duzenlı 100 un altına dusmuyor dedı..abarttıgını dusunmustum..yok ya dedım ne sancısı,dedı hıssetmıyormusun en ust sevıyede dedım herzamankı kasık bel agrısı ıste dedım extra bısey yok..kadında sasırdı..kagıda baktım cıdden 100 un altına hıc dusmemıs..doktorumda erken dogum olabılır dedı..o hala erken gozuyle bakıyorda 38. haftada olusuma..bıraz kendımı toparlayıp ayaklanırsam hızla dogum moduna gırıp dogurmak ıcın herseyı yapıcammm...sımdı takatım yok
ben ferrum fort içiyorum benim de koyu renkli 9 aydır ve ya ishalim ya kabız ortası yokıyı ya sevındım sırf bende olmayısına..kan degerım cok dusukmus bu hapı kullanamazsan ıgneden kurtulusun yok yada kan alıcaksın dedı..ınsaallah benımkıde yukselırde ..
ben gunde 2 tane ıcıyorum sen ?
bugün kontroldeydik yine..
nst de sancı yok..
4. çatı muayenemiz, hala açılma yok ( aynı 1 cm)
suyunda azalma yok..
plesenta yaşlanması yok..
bebek hareket azalması yok..
neticede bende de sabır yok..
morallerim eksilerde anlıcaanız.. of.. doğuramıyommmmmm
ben hıc catı muayenesı yaptırmadım..kendım yaptımmmmm:82:ama ne yalan soyleyım bende bacagını acıyon kadın elıyle dıs dudak kısmını acıyo bakıyo anlıyo sanıyodumzır cahıl kalmısım neyse caktırmayalım...
madem dedım 2 parmak sokuyo bakalım benım ıkı parmak gırecekmı..ısın garıbı elım gobıkten ytısmedı once..acaba hangı pozısyonda yapabılırım dıye uzun uzun dusundum:44: bacagımı tabureye koydum ya bısmıllah dedım anam bu seferde boyuna bı yerlere takılıyo..ama ben kararlıyımmmmneyseee baktım sankı gırmıyo ya dedım nasıl gırmezz..benımkıne de gırmezse kımsenınkıne gırmemesı lazım 8 ay gorev basındaydı münüşşşş anası agladı ve sonunda bıde baktım kı benım 2 parmak gırmısss..sevıncımı gormenız lazımdı..hayır neye sevınıyosam orasıda garıpp...
amannnnn guzum hakkını helal et..kafamız bı mılyon su sıralar hele benım..ınsan muayeneye gıderken ne sevıncle ve umıtle gıdıyo ıyı bırseyler duymanın hayalıyle bılıyorum..sende duymussun rabbım hayırlı ve cok daha guzel haberler almayı nasıp etsın sımdılık degıl ömrun boyunca...bu arada bende muayene ye gıderken hıc umıt yoktu kılo konusunda bılhassa..hatta kötu seyler duymaya alıstırmıstım kendımı bebegımın hareketlerı yavaslamıstı 1 haftadır cunku..doktor hem kılo aldıgını hemde cok ıyı oldugunu soyleyınce cıddı cıddı sasırdım..cunku hıc bırsey yıyıp ıcmedım...esım aksamları guc bela bırer avuc badem cevız fındık yedırdı..yourt falan da yemedım..ben onlara yordum kılo alısını..aklında bulunsun..
Sorma canım ya yedim de rahatladım dicem ama mideme oturdu gecenin 10 undaSevgili kocişko haklıymış.
Ya kızlar bu arada NST de sancı çıkmadı ama ne hikmetse bende feci bir rahatsızlık hissi ve ufak ufak saplanan sancılar mevcut. Bir de sürekli tuvalet ihtiyacı hissediyorum mesanemde sürekli baskı var gibi çok rahatsızlık verici bir durum yaa
Sorma canım ya yedim de rahatladım dicem ama mideme oturdu gecenin 10 undaSevgili kocişko haklıymış.
Ya kızlar bu arada NST de sancı çıkmadı ama ne hikmetse bende feci bir rahatsızlık hissi ve ufak ufak saplanan sancılar mevcut. Bir de sürekli tuvalet ihtiyacı hissediyorum mesanemde sürekli baskı var gibi çok rahatsızlık verici bir durum yaa
afiyet oldun yarasın Beyzaya.
şikayetlerin de normal olsa gerek. gerçi biz sizden gerideyiz ama. sonuçta açılman da var yavaş yavaş geliyo bebek de niye sancı çıkmadı ki:26::26:
kızlar. 03.10.11 saat 9:03 te oğlumuz Uras hayatımıza mis kokusuyla girdi Allah hepinize nasip etsin
hard_disc;21214583 eşimin teyzesi ikiz bebek dünyaya getirmişti .!.:aah çok zor,üzücü bir durum başınız sağ olsun allah bidaha böyle acı haber duyurmasın aileyede sabırlar diliyorum
tuh ya canını cektırdım ozur dılerım canım ya kocaya kızdım ben yaptım aynısını ekmek bıle kalmamıs evde valla kendımı avuttum bıseylerele yarın yerız artık. kendımı cok yormuyorum ıs yapmasssam yoruluyorum kafa olarak boyle huzurlu oluyorum zatenn 2 cocukla yapamam
aslında dün birden aklıma geldi yarın yerim dedim bugünde akşama kadar hastanede olunca baş ağrısıyla çıktım eve gelip uyumak istedim hemen hoş uykuda tutmadı ya sende yazınca ımmhhhhh dedim avucumu yaladım boşver yarın yerikaaa iş yapmayıncamı yoruluyosun eh nediyim maşallah sana enerji içeceği filaniçmiyosun demi sen
kıyamam senin yavrunaaaaaslm herkese 6 ekimde gece 00:20de epidural normal doğum yaptım.hala sütüm gelmedi.siz neler yaptınız sütünüzün gelmesi için.bebeğim hep göğsümü istiyor.canım bi kaç sayfa geriye bakarsan arkadaşalr süt konusunda faydalı bilgiler paylaşmış... bu arada tebrikler allah bağışlasın bebeğini bol süt diliyorum senin için allahtan
canım maltofer denedinmi ben aylardır kullanıyırum şükür ne kabız oldum ne ishalkızlar aranızda gyno ferro sanol kan hapından kullanan varmı..?ya bendemı var bı sıkıntı hapların genel ozellıgımı anlamadım..bu degıstırdıgım 3. kan hapı bırı ıshal yapıyo bırı kabız...dun doktorum bunu verdı,prosfektusundede nadıren ıshal kabız gorulur dıyodu halbuskı.. bıraz once afedersınız resmen kömür çıkartıyorum sandım bagırsaklarımdan..:26:simsiyah ve kaskatı..:94:
sonunda ben yıne bu igneleremı kalıcam yaaa..doktor hapı kullanamazsan keısnlıkle ıgne verıcem dedııı:18: günlük muz tüketmeme rağmen...belkide kişiye göre değişim gösteriyodur bi çok tanıdığımda sen,n yaşadığın durumları gördüm inşallah bi çözüm bulabilirsin
benim herşeyim ayrı bi olay yaÖZLEM
TUBAcım sağ ol canım senin de kontrolün olaylı geçmiş. usgler farklı ölçebiliyo. ama su olayını niye farklı söyledikler ki. bence de sen riske atma bi de tüp bebek kıymetli yanikısmetsizmiyim neyim sonu hayır olsun ne yapalım canım ...bend eanlamadım bu durumdan bişey salı günü başka bi doktora gidicem bakalım o neler sölicek dediğin gibi riske atamam bunca zaman içimde ne zorluklarla taşıdım şurda syılı günler kaldı allah korusun inşallah artık salı günü normak bişeyle rolur yoksa evde leğen kurup kendimidoğurtucam :84:
Aynı beni anlatmışsın. Nolacak halimiz?
Canım vajinal tuşeyi bilmeyen birinin yapması çok tehlikeli. Keşke yapmasaydın.
bu tuşe neki :26:
kızlar. 03.10.11 saat 9:03 te oğlumuz Uras hayatımıza mis kokusuyla girdi Allah hepinize nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?