2011 Ekim Anneleri

ben o dediklerini sordum bugün doktora, böyle durumlarım war, nst de çıkmıyo ama ben hissediyom, kafası vajinaya baskı yapıyo ve kasıkta sancılar var dedim, onları belirtiden pek sayamayız dedi..
daha buralardayız anlıcaaan

edut tebrikler canım allah anneli babalı büyütmek nasip etsin en güzelgünlerini görün inşallah

ahtermina şekerler çok güzel hayırlı olsun canım

yşlzytn facede resimlere bayıldımmm

zueleyha afiuet olsun bebike yarasın gerçi yarayan yaramıştır gelsin artıkın yauuu

bana müsade çok uykusuzum kafamsa karışık zaten beyni,mi bi dinlendireyim allaha emanet olun

slm kızlar , doğum yapan tüm annişleri tebrik ediyorum. sanırım ekımın son annelerı bızler olacagız. geçmişe bakıyorumda doğum yapacak az kişi kalmış.

kız tıkınıyorum derken sıvı agırlıklı demek istedim meyve falan yiyorum komposto ohhh şişecem valla süt olsun oglumaaaaaaaaaaa
canom özgürün fotosunu koysana gözümüz gönlümüz açılsın
kuzum nazara inanıyorum ben eşim ikinci gece benim oglum çok uslu olacak dedi o gece hiç uyuyamadık saatlerce durdu durdu agladı birazcık geçsin zaman öyle koyayım ne olur kızmayınn
kızlar. 03.10.11 saat 9:03 te oğlumuz Uras hayatımıza mis kokusuyla girdi Allah hepinize nasip etsin

oy maşallahhhh sağlıkla buyut canım

oy oy çok güzel ya.ayrıntılı anlatınca dahada güzel olmuş canom,hayırlı olsun allah ayırmasın sizi.göğüs ucu problemi bendede var göğsüm şiştikçe uçlar iyice içeri kaçtı.umarım benimkide kapar:)sütün bugün yarın gelmeye başlar merak etme.allahım ömrümüzün en güzel günü olucak o günü bizede yaşamayı nasip etsin inşallah...

teşekkür ederim tubişi 6-7 aylık hallerimiz arkadaş yeni ekleyip etiketlemiş sanırım herkezede açık yapmış albümü :26: benim birçok arkadaşım ekleyenin arkadaşı olmadığı halde resimleri beyenmiş senin gibi

yakışmış yakışmış ,benimde bugün pant.dan biraz zor geçince popo sevinmedim değil hanii
nidaaaa ocağına düştüm yafrum sıcağına düştüm yafrummm...hani sen korse almıştın yaaa..hatta link vermiştin sezeryan olupta giyebildiin..heh..o linki bidaha versen ya...belkim yarın sezercik olurum
Doğum Sonrası Fermuarlı Korse - iç giyim alışveriş içgiyims.com canım varsa oralarda direk loyaya git ,maarkası nuray ,olmadı biraz çamaşırcı gez ,nette satan adam gibi biyer bulamadım ben ,bulsam alcaktım ,biyerde var ordada beden seçimi yaptırmıyo ee ne anladım ozaman ,ben 46 beden aldım ,ama 40 yada 42 alcam bitanede.

kızlar. 03.10.11 saat 9:03 te oğlumuz Uras hayatımıza mis kokusuyla girdi Allah hepinize nasip etsin
tebrik ederim canım ..sağlıkla büyüt yawrunu inşallahh...

İrem kan hapları benide kabız yapıyo ve aynen o renk çıkıyo canım ,panik yapmaa...

ayyy bi kaç şey daha yazcaktım ama kimlereydi unuttum ...kafa gidiyo bendee..bu arada bugün dikişlerim ağrımaya başladı okula gittim yaa nazar değdi zahaaarr...bunlar kendimee
şimdie uyuyum benim kuzu uyanır yakın saattee...iyi geceler hatunlarr...

siyahkuğu Allah gönlüne gçre versin bacım..İnşallah seneye bu zamanlar sende anne ol....

s.tugba, yslzytn,ahtermina,fatmazehra,canom,sansee,....hepinize çok teşşekür ederm....

iyi geceler kızlar
yarın sabah 8:30 da sezeryan olacağım
off sabah olmaz

hiç endişelenme...inan o kadar inanılmaz bir an yaşayacaksın ki, hayatrın anlam kazanacak....bence kalk kocana sarıl uyu, yarın ikiniz içinde hayat değişecek...Allah yar ve yardımcın olsun

nedense çok başım ağrıyor
su bile içememek kötü

kızlar buğün birisinden öğrendim,yaşadığım şehirde hemen herkesin yaptığı şeyler varmış

bebek doğar doğmaz 1 çay kaşığı maden suyu veriyyorlarmış gazı olmasın diye
sarılığa yakalanmasın diye şekerli su veriliyormuş ve çocuk sarıığa yakalanmıyormuş:44:
ve gögüs ucu yara olmasın diye eve gelince soğanı 2 ye böl 2 gögsünde 15 dakika tut suyunu yedir dediler kesinlikle yara olmuyormuş

valla ben deniyecekmiyim evet şeker aldım çantama,eve gelincede soğanı deniyeceğim
belki faydası olur diyede sizlerle paylaşmak istedim

hiç endişelenme...inan o kadar inanılmaz bir an yaşayacaksın ki, hayatrın anlam kazanacak....bence kalk kocana sarıl uyu, yarın ikiniz içinde hayat değişecek...Allah yar ve yardımcın olsun
kocam dönüp duruyor,o çok gergin sağol canım Allah razı olsun
kolaylıklar dilerim canım.. çok heyecanlı olsa gerek yaa..
nihayet sona warış ha
evet son kez kızımı seviyorum konuşuyorum onla,darısı sana canım
iyi geceler canım
çok heyecanlı ya 8-9 saat sonra kuzun kucağında olucak Allah yardımcın olsun en ağrısız sızısız şekilde atlatırsın inşallah

Edacım canım darısı sana,bütün güzel dileklerini fazlasıyla senin ve diğer doğum yapmamış arkadaşlar için diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…