Sorma canım ya yedim de rahatladım dicem ama mideme oturdu gecenin 10 undaSevgili kocişko haklıymış.
Ya kızlar bu arada NST de sancı çıkmadı ama ne hikmetse bende feci bir rahatsızlık hissi ve ufak ufak saplanan sancılar mevcut. Bir de sürekli tuvalet ihtiyacı hissediyorum mesanemde sürekli baskı var gibi çok rahatsızlık verici bir durum yaa
kızlar şekerimiz bu
Ürün No: 32068 - Bebek Şekeri » Hoşgeldin Bebek
sepetimiz de bu
Ürün No: 73006 - Erkek Bebek Sepetleri » Şeker Sepetleri
kız tıkınıyorum derken sıvı agırlıklı demek istedimsen genede bol bol tıkınmaktan cok bol su ıc..yeter tıkındıgınnnnbugun anneme sordum bız dogunca hemen sutun geldımı dıye..oda yok dedı 3 4 gunu bulıyodu gelmesı dedı sasırdım..normal dogum gununde hemde ama gelmeyebılıyomus demekkı..he bıde benı 2 yasıma kadar emzırmıs sonradan yıllarca yetecek kadar gelmıs yanııı..otekılerde emmıs ..:93:
kuzum nazara inanıyorum ben eşim ikinci gece benim oglum çok uslu olacak dedi o gece hiç uyuyamadık saatlerce durdu durdu agladı birazcık geçsin zaman öyle koyayım ne olur kızmayınncanom özgürün fotosunu koysana gözümüz gönlümüz açılsın
kızlar. 03.10.11 saat 9:03 te oğlumuz Uras hayatımıza mis kokusuyla girdi Allah hepinize nasip etsin
kızlar şekerimiz bu
Ürün No: 32068 - Bebek Şekeri » Hoşgeldin Bebek
sepetimiz de bu
Ürün No: 73006 - Erkek Bebek Sepetleri » Şeker Sepetleri
BEN ANNE OLDUM.............
slm bacılaaaaaaaaaa 5 ekim saat 8:20 de spinal sezercikle oglumu dünyaya getirdimmmmm
sabah hastaneye gittik çok heyecanlıydım korkuyordum da hemşireler gelip hazırladılar sonra eşimle annemle kardeşimle
vedalaşıp ameliyathaneye indik herkese bişeyler soruyordum korkumdansonra beni oradaki kadınlar soymaya başladılar
cıpcıbıl kadımorama burama bişiler taktılar kalp atımı tansiyon falan sonra üstümü kapattılar anestezi uzmanı fatih bey geldi
o kadar hafif yaptı ki iğneyi çok şaşırdım korkumdan bildiğim duaları bile unuttumallah allah diye hazırlandım ameliyata
asiye hanım geldi o kadar heyecanlandım ki başım dönmeye midem bulanmaya başladı AFFET BENİ OĞLUM dedim ve
uyutulmayı istedim ama fatih bey oglumdan özür dilediğimi duyunca sakinleştirici yaptı dedim uyumayacakmıyım hayır
bu kadar dayandın oglunu görmelisin dedi üzerimde yapılanları anlayabiliyordum ama hissetmiyordum oglumun içimden çıktıgını
anladım sonra yanımdaki sedyeye koydular aglamaya başladım benim oglummu bu diye gözlerimden yaş geliyor yüzümde kocaman
bir gülücükyanıma getirdiler saçları koyu sarı minnacık yüzüme bakıyor hoşgeldin canım oglum dedim heyecandan öpemedim
sonra beni uyuttular uyandıgımda yüzümde hala o kocamaaaaaaannn gülücük duruyorduodama geldiğimde annem eşim kardeşim
beni bekliyorlardı o kadar mutluydum ki ANNE OLDUM BEN dedim hiç suratımı somurtmadım hep güldüm hayatımın en en güzel gunu
oglumu kucagıma aldıgım gündü eşime oglumuzu gördünmü çok güzel sana benziyor dedimoda heyecanlıdı lavman yapılmadı
sondayıda spinalden sonra yaptılar hiç bişi anlamadım oglum yanıma getirildi allahım yok böyle bir güzellik dogurdum ama inanamıyordum çok mutluydum çok korktum ama boşaymış herkes telaşlı millet memelerime yapıştı ucu yok sıkalım diye mıncıklaya mıncıklaya bir hal oldular
oglum gögüs ucum yok diye emmedi ama silikon meme ile başladı şimdi maşallah kaptımı memeyi bırakmıyor ama sütüm az geliyor
inşallah çogalacak teyzeleri ben spinalden dogumdan çok korktum ama korkulacak bişey yokmuş beni arayan slm yollayan herkese çok
teşekkür ederim allahım herkese yaşatsın bu duyguyu şimdilik bu kadarrr
edut tebrikler canım allah anneli babalı büyütmek nasip etsin en güzelgünlerini görün inşallah
ahtermina şekerler çok güzel hayırlı olsun canım
yşlzytn facede resimlere bayıldımmm
zueleyha afiuet olsun bebike yarasın gerçi yarayan yaramıştır gelsin artıkın yauuu
bana müsade çok uykusuzum kafamsa karışık zaten beyni,mi bi dinlendireyim allaha emanet olun
yakışmış yakışmış ,benimde bugün pant.dan biraz zor geçince popo sevinmedim değil haniimaşallah sinemcim enerjine hem küçük oğluşun var hem hamilesin bu halde bu kadar mobluyorsan zaten eski halini düşünemiyorumAllah seni çucuklarına eşine ve mobuna bağışlasın tatlım
nidaaaaaaaaa heryerim büyüdü anacım toplamda 5 kilo almış olmama rağmen bide fazla alsam kayınpederin dediği gibi enim boyum bir olcekti zaar
Doğum Sonrası Fermuarlı Korse - iç giyim alışveriş içgiyims.com canım varsa oralarda direk loyaya git ,maarkası nuray ,olmadı biraz çamaşırcı gez ,nette satan adam gibi biyer bulamadım ben ,bulsam alcaktım ,biyerde var ordada beden seçimi yaptırmıyo ee ne anladım ozaman ,ben 46 beden aldım ,ama 40 yada 42 alcam bitanede.nidaaaa ocağına düştüm yafrum sıcağına düştüm yafrummm...hani sen korse almıştın yaaa..hatta link vermiştin sezeryan olupta giyebildiin..heh..o linki bidaha versen ya...belkim yarın sezercik olurum
tebrik ederim canım ..sağlıkla büyüt yawrunu inşallahh...kızlar. 03.10.11 saat 9:03 te oğlumuz Uras hayatımıza mis kokusuyla girdi Allah hepinize nasip etsin
canoom süt için bol bol su iç ,gaz içinde yemeklerine kimyon atmanı öneriririm yawruuuumm:86::86::86:
iyi geceler kızlar
yarın sabah 8:30 da sezeryan olacağım
off sabah olmaz
iyi geceler kızlar
off sabah olmaz
iyi geceler kızlar
off sabah olmaz
kocam dönüp duruyor,o çok gerginhiç endişelenme...inan o kadar inanılmaz bir an yaşayacaksın ki, hayatrın anlam kazanacak....bence kalk kocana sarıl uyu, yarın ikiniz içinde hayat değişecek...Allah yar ve yardımcın olsun
evet son kez kızımı seviyorum konuşuyorum onla,darısı sana canımkolaylıklar dilerim canım.. çok heyecanlı olsa gerek yaa..
nihayet sona warış ha
iyi geceler canım
çok heyecanlı ya8-9 saat sonra kuzun kucağında olucak Allah yardımcın olsun en ağrısız sızısız şekilde atlatırsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?