Canım hakkında hayırlısı böyleymiş demekki salı günü inşallah hayırlısı ile prensesi al gel annesi dualarım sizinlemerhaba kızlar
Bu sabah kontrole gittik. Kızım çok azda olsa kilo almış ama bundan sonra kilo alması mümkün değilmiş. doktorum pazartesi verilen raporu inceledi herhangi bir gelişim geriliği söz konusu değilmiş sadece biraz ince bir kız olacakmış. aslında doığduğundaki kilosuda yeterli olurmuş :)
ancak normal doğum hem ben hemde bebğim için bazı riskler taşıyormuş tıkalı damar nedeniyle. NST çekilmesini istedi ve sonuca göre doğum şeklini konuşalım dedi. NST sonucu iyi çıktı bunun üzerine eğer istersem, normal doğumu bekliyebileceğimizi ama varolan sorun yüzünden Kızımın kaksını yiyebileceği, doğum sancıları yüzünden sıkıntıya girip kalp atışlarında azalma yada yavaşlama olabileceği, yetersiz oksijene maruz kalabileceği ve bunların sonucunda istenmeyen şeyler yaşayabiliceğimizi ama sorun olmadan normal doğurma şansımında olduğunu söyledi ve bunların %15 ihtimalle yaşanabiliceğini söyledi ve normal doğum sancıların başlar başlamaz NST ye bağlarız ancak 7-8 saat sancı çektikten sonra acil sezeryana gitmek zorunda kalabiliriz bu senide bebğinide sıkıntıya sokabilir kara tamamen senin hangisini seçersen seç ben her safada yanında olucam dedi. Bende sezeryanı tercih ettim ben tercihimi yaptıktan sonra doktorumda riske atmamış oluruz dedi. Pazartesi günü eşimin işi olduğu için Salı gününe kara verildi...
teşekkür ederim canımm biraz olsun rahatladım inşallah usg nin yanılma payı eksik sonuç vermezmaşallah bebeğine canımşekerlerinizi de güle güle dağıtın çok güzeller.
canom,leyna ve esmerşekercim Allah analı babalı sağlıklı hayırla büyütmenizi nasip etsin inşallah darısı bizim başımıza.
bebeğine kocaman maşallah canım
haydi hayırlı olsun almışındır bebeğini kucağına şimdiye hayırlı evlat olsun anneli babalıbüyütmek nasip olsun inşalllahiyi sbahlarr herkeseee...........
ben de doguma gıdıyorum bu sabah ıtıbarıyle saat 7 de hastanede olucam ınsaallah.kızımı saglıkla mutlulukla kucagıma alırım ınsallah.benım ıcın dua edın arkadaslarr.
buyuk gun geldı cattı 8 ekım 2011...........
allah yardımcın olsuun kii çok şükür ben bu cevabı yazarken senin nmeleğin kollarında nasılsa maşalah sizlerekizlar hastanedeyim suyum geldi saat 6 gibi su an sanci cekiyorum dua bekliyorum sizden
ya bu tuşe nedir ikidir soruyorum hanzadem benide bilgilendir tuşe ne olaki tuşmu atıyolar münüşüe yani parmaklıyolarmı aaay iğrençmiyim neyim ya tabire bakİrem kuşburnu ve ıhlamur içiyorum dünden beri, öncedende içtim ama az içtim hani dokunuyo filan diyolar diye, ama dr. dün dayan limona ıhlamura bala diyince nerdeyse 2 demlik bitirdim. Ha öksürük varsa balı çok katma sen iyice gıcık yapar.. Ama limonu bol sık, genzimi içimi yaktı. Gece bile kalkıp kaç defa içtim geri yattım... Bugünde elimden düşürmedim terliyip sürekli değişiyorum... İnşallah geçer, hee bide dr. bende gece öksürdüm diyince bana tuşe yaptırlar öksürürken su sızabiliyomuş çünkü 2 parmak açıklık var dedi. Bi çubuk koydular sızan sumu değilmi diye sende kont. ettirseydin suyunu...
slm kızlar benim masal prensesim dün dünyaya geldi çok kolay bi dogum oldu bugün evimizdeyiz ben ve bebegim çok iyiyiz darısı dogumu bekleyenlerin basına epidural anestezi oldum ve hiç korkulcak bişey degil sadece dogumdan cıktıktan sonra 1 saat kadar kaskatı kesildim kendime zor geldim çok şükür iyiyim ve çok mutluyum...
beyzoş doğmuş kızlar konuştum zehrayla
hayırlısı olsun canım kucağına aldıktan sonra alır kiloyu yeyterki sağlığı yerinde gelsin annesi..haydi gelsin salıyla birlikte bebğimizde inşallahhhhhhmerhaba kızlar
Bu sabah kontrole gittik. Kızım çok azda olsa kilo almış ama bundan sonra kilo alması mümkün değilmiş. doktorum pazartesi verilen raporu inceledi herhangi bir gelişim geriliği söz konusu değilmiş sadece biraz ince bir kız olacakmış. aslında doığduğundaki kilosuda yeterli olurmuş :)
ancak normal doğum hem ben hemde bebğim için bazı riskler taşıyormuş tıkalı damar nedeniyle. NST çekilmesini istedi ve sonuca göre doğum şeklini konuşalım dedi. NST sonucu iyi çıktı bunun üzerine eğer istersem, normal doğumu bekliyebileceğimizi ama varolan sorun yüzünden Kızımın kaksını yiyebileceği, doğum sancıları yüzünden sıkıntıya girip kalp atışlarında azalma yada yavaşlama olabileceği, yetersiz oksijene maruz kalabileceği ve bunların sonucunda istenmeyen şeyler yaşayabiliceğimizi ama sorun olmadan normal doğurma şansımında olduğunu söyledi ve bunların %15 ihtimalle yaşanabiliceğini söyledi ve normal doğum sancıların başlar başlamaz NST ye bağlarız ancak 7-8 saat sancı çektikten sonra acil sezeryana gitmek zorunda kalabiliriz bu senide bebğinide sıkıntıya sokabilir kara tamamen senin hangisini seçersen seç ben her safada yanında olucam dedi. Bende sezeryanı tercih ettim ben tercihimi yaptıktan sonra doktorumda riske atmamış oluruz dedi. Pazartesi günü eşimin işi olduğu için Salı gününe kara verildi...
kübrayla konuştukkk (kipra) sabah 07 vermişler suniyi 12:00 de 3. ıkınmada pırtlatmış oğluşunu maşallah bebeğin kilosu az diye üzülenlere söyle 3500 üstünde doğdu benimki sakın üzülmesinler diyor herkese çok selam etti bu arada 2 kübra (kipra ve leyna) yanyana odalarda yatıyolarmış görüşmüşler siraçı görmüş minicikmiş leyna bugün öğlen taburcu olmuş tesadüfe bak yaaa
DOGUM HIKAYEM...Sali gunu esimle alisveris yaptik guzel hicbirseyim yoktu eve geldik yemegimizi falan yedik,salata yapmistim sogan bende normalde biraz g..z yapiyor dedim heralde ondan sanci var.filme bakiyorum bir yandanda saate baktim 20.30,saat tutmaya basladim.tuvalete gittim birsey yoktu ilk once,ikinci gittigimde nisanim gelmisti,esime bagirdim bebek geliyor diye kosarak geldi arayimmi diye,yok dedim biraz bekle arayalim baktimki onbes dakikaya dustu telefon actik ebe hemen geldi.baktiki 4 cm aciklik var ve bes dakikaya bir dusmeye basladi sanci hemen gittik hastaneye.dokuz cm cok guzel acildi ama 1 cm acilmadi kizlar.o 1 cm icin bosuna 5 saat sanci cektim doktorlar basima toplandi ikin dedikce ben iki kere ikiniyorum ucuncuye gucum kalmadigi icin ikinamadim.cok agladigim icin plesenta sismis ve acilmasini engellemis,tam ikinirken doktorlar ellerini atiyorlardi ve beni maf ettiler diyorumki kesin artik dayanamiyorum son 15 dakika dediler eger olmazsa kesicez dediler bir erkek doktor daha geldi ve elini atti ve acilmasini sagladi.hadi bu son geliyor dediler,tam ben ikindim cocugun kafasi cikti ve geri kalana gucum kalmadigi icin vakkumla cektiler.cok sukur dedim ama oglumun sesi boyle nazli nazli cikiyordu,birseymi oldu dedim kimse beni duymuyor bile herkes onun basinda bebegi seviyor.beni diken ebe korkma birsey yok cok saglikli bir bebek dedi.yavrum 49cmve 3.615 gr dogdu korktuguma degmedi kizlar cok sukur rabbime allahim hepinize kolay dogum nasip etsin.ben bu sefer cok zorlandim.doktorlar panik yaptigim icin oldugunu soyledi:26:
herkes doğurdumu yoksa nerdesiniz kızlaaar :26:
ben sizden fikir almak istiyoduumm:84: doğumdan sonra saç boyatsak sütü etkilermi yoksa ben bun sormakla saçmaladımmı :26:
kübrayla konuştukkk (kipra) sabah 07 vermişler suniyi 12:00 de 3. ıkınmada pırtlatmış oğluşunu maşallah bebeğin kilosu az diye üzülenlere söyle 3500 üstünde doğdu benimki sakın üzülmesinler diyor herkese çok selam etti bu arada 2 kübra (kipra ve leyna) yanyana odalarda yatıyolarmış görüşmüşler siraçı görmüş minicikmiş leyna bugün öğlen taburcu olmuş tesadüfe bak yaaa
s.tuba tuşe çatı muayenesıymıs canım bende yenı ogrendım..
nıda bence hıc merak etme annemın dedıklerını..benden once sen atarsın camdan.. utanmasa ben tarlada dogurdum sende dogur dıcek bana..yok kendı doguma gıtmıs anası 1 2gun sonra gelmıs elınde sadecene 1 kg süt varmıs(kendısı guya bana yardıma geldıgı ıçin mınnet beklıyo bu lafıyla)ondada anneme demıs yemek koy onume..annem hastaneden cıkar cıkmaz evde 2 gun onceden kalma bı kuru ekmekten baska bısey yoktu onun getırdıgı sutten sutlu corba yaptım oturdu yedı gıttı dıyoı..yanı annesı o derece bır anne (onu baz aldıgı için kendı annelıgını yere goge koyamıyoya)..doguma gıtmeden once kalkmıs evını dıppp köse temızlemısss te camasırı bulasıgı yokmusta bırden sancısı tutmus araba paraları olmadıgından yuruyerek hastaneye gıtmıslerde bız ekmegı yumrugumuzla yıyomusuzda(cokkkkkkkkkkkkkk zengınmısıszzz yanı )!ondada doktor daha zamanı var deyıp eve yollamıs gene yuruyerek gelmısler gece sancılanmıs yıne yuruyerek gıtmısler ve hemencecık dogurmussankı ben hıc yurumedım o hastane yollarında...kımın neyden haberı varsaa....daha bunlar hıc soyledıklerının yanında...hay dedım sormaz olaydım senı bısey bılıyon sandımda sordum dedım..tepem attı..ya ınsan azcık heyecanlanır azcık heveslendırır yaaa..elımı az karnıma koysam sancım olsa baslıyo kaynana gıbı..bıraz once dedım kaynanam etmez vallahı senın dedıklerını dıye...ısıne gelmıyo dıyo..
bogaz hıcc durmuyooo..kalk tatlı yap kalk sunu yap...kalktım etımek tatlısı yaptım tatlının sogumasına ızın vermeden catallamıs ditmiş durmus ya dedım cocouk gıbısın bekle sogusun yok krızı tutmusss...koydum onune kepaze gıbı oldu tatlı sayesınde..yedı sustu bogazı..sımdıde pc yı kapa dıyo klavye sesı rahatsız edıyomus tv ızlerken..
Allahım ya rabbım..
hayırlı geceler canlarım hepinizi çok özledim.bende durumlar vahim göğüs uçlarım yara oldu oğlumda sarılık bize dua edin inş.ben hediyemi yolladım istanbula ama kime bilmiyorum bugün ulaşması lazımdı haberiniz var mı
slm kızlar benim masal prensesim dün dünyaya geldi çok kolay bi dogum oldu bugün evimizdeyiz ben ve bebegim çok iyiyiz darısı dogumu bekleyenlerin basına epidural anestezi oldum ve hiç korkulcak bişey degil sadece dogumdan cıktıktan sonra 1 saat kadar kaskatı kesildim kendime zor geldim çok şükür iyiyim ve çok mutluyum...
selam kızlar
doktoruömuza gittik geldik,
sıra beklerken ecel terleri döktüm resmen çatı muaynesi olucam diye,
minnoş hala 2.5 kg görünüyor ama + / - 200 gr düşün dedi doktor
iyice inmiş aşağı yürüyüşlere devam et dedi,
sonra geçtik masaya ama hakkaten zor nefes alıyorum, doktor gevşe rahat ol sıkma kendinidiye sürekli telkin etti, 45 sn falan sürdü sanırım.
dayanılmıcak bişi değil ama biraz acı verici, ve durumun utancından dolayı rahatsız edici,, bugün içinde lekelenmen olabilir endişelenme muayneden dolayı olacak dedi.
bebiş bu hafta içinde gelebilir muhtemelen, epidural normal doğum olarak devam edicez, çatın uygun, açılman yok ama rahim ağzı yumuşamış dedi.
bi sürü kan tahlili falan verdi yaptırdık herşey yolundaymış, bizden bu kadar kızlar
geçmişe bakayım şimdi..
beyzoş doğmuş kızlar konuştum zehrayla
merhaba kızlar
DOGUM HIKAYEM...Sali gunu esimle alisveris yaptik guzel hicbirseyim yoktu eve geldik yemegimizi falan yedik,salata yapmistim sogan bende normalde biraz g..z yapiyor dedim heralde ondan sanci var.filme bakiyorum bir yandanda saate baktim 20.30,saat tutmaya basladim.tuvalete gittim birsey yoktu ilk once,ikinci gittigimde nisanim gelmisti,esime bagirdim bebek geliyor diye kosarak geldi arayimmi diye,yok dedim biraz bekle arayalim baktimki onbes dakikaya dustu telefon actik ebe hemen geldi.baktiki 4 cm aciklik var ve bes dakikaya bir dusmeye basladi sanci hemen gittik hastaneye.dokuz cm cok guzel acildi ama 1 cm acilmadi kizlar.o 1 cm icin bosuna 5 saat sanci cektim doktorlar basima toplandi ikin dedikce ben iki kere ikiniyorum ucuncuye gucum kalmadigi icin ikinamadim.cok agladigim icin plesenta sismis ve acilmasini engellemis,tam ikinirken doktorlar ellerini atiyorlardi ve beni maf ettiler diyorumki kesin artik dayanamiyorum son 15 dakika dediler eger olmazsa kesicez dediler bir erkek doktor daha geldi ve elini atti ve acilmasini sagladi.hadi bu son geliyor dediler,tam ben ikindim cocugun kafasi cikti ve geri kalana gucum kalmadigi icin vakkumla cektiler.cok sukur dedim ama oglumun sesi boyle nazli nazli cikiyordu,birseymi oldu dedim kimse beni duymuyor bile herkes onun basinda bebegi seviyor.beni diken ebe korkma birsey yok cok saglikli bir bebek dedi.yavrum 49cmve 3.615 gr dogdu korktuguma degmedi kizlar cok sukur rabbime allahim hepinize kolay dogum nasip etsin.ben bu sefer cok zorlandim.doktorlar panik yaptigim icin oldugunu soyledi:26:
hayatım ben pek anlamadım sımdı deterjan puskurtuyo ok da ucundakı bez pıslenınce elımızde yıkamamız gerekıyo heralde dogru anlamısmıyım sen alır memnun kalırsan alırım bende fıyatta goremedım .rica ederim canım... bu arada parex markası deterjan hazneli mop çıkarmış, ondan almayı düşüyorum, bir bak istersen...
Parex Evinizin Yeni Işıltısı bu sitede ürünler / yer temizleme sistemlerini tıklayıp görebilirsin
Parex rnleri hayatnz kolaylatryor ya da buradan direk bakabilirsin...
canım rabbım analı babalı buyutsun hayırlı ugurlu olsun ınsallah melegınslm kızlar benim masal prensesim dün dünyaya geldi çok kolay bi dogum oldu bugün evimizdeyiz ben ve bebegim çok iyiyiz darısı dogumu bekleyenlerin basına epidural anestezi oldum ve hiç korkulcak bişey degil sadece dogumdan cıktıktan sonra 1 saat kadar kaskatı kesildim kendime zor geldim çok şükür iyiyim ve çok mutluyum...
canım herseyın yolunda olmasına sevındımselam kızlar
doktoruömuza gittik geldik,
sıra beklerken ecel terleri döktüm resmen çatı muaynesi olucam diye,
minnoş hala 2.5 kg görünüyor ama + / - 200 gr düşün dedi doktor
iyice inmiş aşağı yürüyüşlere devam et dedi,
sonra geçtik masaya ama hakkaten zor nefes alıyorum, doktor gevşe rahat ol sıkma kendinidiye sürekli telkin etti, 45 sn falan sürdü sanırım.
dayanılmıcak bişi değil ama biraz acı verici, ve durumun utancından dolayı rahatsız edici,, bugün içinde lekelenmen olabilir endişelenme muayneden dolayı olacak dedi.
bebiş bu hafta içinde gelebilir muhtemelen, epidural normal doğum olarak devam edicez, çatın uygun, açılman yok ama rahim ağzı yumuşamış dedi.
bi sürü kan tahlili falan verdi yaptırdık herşey yolundaymış, bizden bu kadar kızlar
geçmişe bakayım şimdi..
allah analı babalı buyutsunbeyzoş doğmuş kızlar konuştum zehrayla
demek salı alıcaksın melegını kucagına hayırlısı canım umarım hersey yolunda gıder bencede dogru bı karar vermıssın rıske atılmaz bu durumdamerhaba kızlar
canım benımde dogumum boyleydı sabah 10 da sunı sancı verdıler acılma olmadı 5 e kadar aralıksız sancı cektım dayanamayıp epıdural oldum sonra doktor sezeryan dıye tuturdu ıstemedım cektı gıttı bı ebe geldı tam bı saat her sancıda benı ıkındırıp elıyle bıseyler yaptı sonra benım gereksız doktorum geldı odaya aldılar odada 2. ıkınmada dogdu 11 saat surdu dogumumDOGUM HIKAYEM...Sali gunu esimle alisveris yaptik guzel hicbirseyim yoktu eve geldik yemegimizi falan yedik,salata yapmistim sogan bende normalde biraz g..z yapiyor dedim heralde ondan sanci var.filme bakiyorum bir yandanda saate baktim 20.30,saat tutmaya basladim.tuvalete gittim birsey yoktu ilk once,ikinci gittigimde nisanim gelmisti,esime bagirdim bebek geliyor diye kosarak geldi arayimmi diye,yok dedim biraz bekle arayalim baktimki onbes dakikaya dustu telefon actik ebe hemen geldi.baktiki 4 cm aciklik var ve bes dakikaya bir dusmeye basladi sanci hemen gittik hastaneye.dokuz cm cok guzel acildi ama 1 cm acilmadi kizlar.o 1 cm icin bosuna 5 saat sanci cektim doktorlar basima toplandi ikin dedikce ben iki kere ikiniyorum ucuncuye gucum kalmadigi icin ikinamadim.cok agladigim icin plesenta sismis ve acilmasini engellemis,tam ikinirken doktorlar ellerini atiyorlardi ve beni maf ettiler diyorumki kesin artik dayanamiyorum son 15 dakika dediler eger olmazsa kesicez dediler bir erkek doktor daha geldi ve elini atti ve acilmasini sagladi.hadi bu son geliyor dediler,tam ben ikindim cocugun kafasi cikti ve geri kalana gucum kalmadigi icin vakkumla cektiler.cok sukur dedim ama oglumun sesi boyle nazli nazli cikiyordu,birseymi oldu dedim kimse beni duymuyor bile herkes onun basinda bebegi seviyor.beni diken ebe korkma birsey yok cok saglikli bir bebek dedi.yavrum 49cmve 3.615 gr dogdu korktuguma degmedi kizlar cok sukur rabbime allahim hepinize kolay dogum nasip etsin.ben bu sefer cok zorlandim.doktorlar panik yaptigim icin oldugunu soyledi:26:
aa tesadufe bak demek yan yanalar rabbımın ısıkübrayla konuştukkk (kipra) sabah 07 vermişler suniyi 12:00 de 3. ıkınmada pırtlatmış oğluşunu maşallah bebeğin kilosu az diye üzülenlere söyle 3500 üstünde doğdu benimki sakın üzülmesinler diyor herkese çok selam etti bu arada 2 kübra (kipra ve leyna) yanyana odalarda yatıyolarmış görüşmüşler siraçı görmüş minicikmiş leyna bugün öğlen taburcu olmuş tesadüfe bak yaaa
hayırlı geceler canlarım hepinizi çok özledim.bende durumlar vahim göğüs uçlarım yara oldu oğlumda sarılık bize dua edin inş.ben hediyemi yolladım istanbula ama kime bilmiyorum bugün ulaşması lazımdı haberiniz var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?