2011 Ekim Anneleri

Canım hakkında hayırlısı böyleymiş demekki salı günü inşallah hayırlısı ile prensesi al gel annesi dualarım sizinle

Merhaba kızlar...
Hepinizi teker teker çok merak ediyorum ama artık eskisi gibi takip edemiyorum. Uras bütün vaktimi alıyor. Hele gecelerimiz pek bir hareketli oldu. Okuduğum kadarıyla Zehra, Kübralar ve Gülşah'ta doğum yapmış. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin hepimize. Darısı bebişlerini bekleyenlere. Bu arada Hanzade geçmiş olsun canım.
Fatma sende sez. yapacakmışsın. Hiç gözünde korkutma. Bunu canı gönülden söylüyorum. İğneden korkan ben söylüyorum bak bunu.

teşekkür ederim canımm biraz olsun rahatladım inşallah usg nin yanılma payı eksik sonuç vermez

haydi hayırlı olsun almışındır bebeğini kucağına şimdiye hayırlı evlat olsun anneli babalıbüyütmek nasip olsun inşalllah
kizlar hastanedeyim suyum geldi saat 6 gibi su an sanci cekiyorum dua bekliyorum sizden
allah yardımcın olsuun kii çok şükür ben bu cevabı yazarken senin nmeleğin kollarında nasılsa maşalah sizlere

ya bu tuşe nedir ikidir soruyorum hanzadem benide bilgilendir tuşe ne olaki tuşmu atıyolar münüşüe yani parmaklıyolarmı aaay iğrençmiyim neyim ya tabire bak

tebrikler canım gözünüz aydın olsun sağlıkla büyütmek nasip olsun inşallah darısı sıradaki tüm arkadaşlarımla birlikte ben,imde başıma

beyzoş doğmuş kızlar konuştum zehrayla
hayırlı evlat olsun allah anne ,babasına bağışlasın inşallah

hayırlısı olsun canım kucağına aldıktan sonra alır kiloyu yeyterki sağlığı yerinde gelsin annesi..haydi gelsin salıyla birlikte bebğimizde inşallahhhhhh

aaa ne güzel haberlerle gelmişsin zeytiiin maşallah hatunlara çatır çatır doğurdular darısı normal doğum yapacak arkadaşların başına en kolayından inşallah bebeklerede maşallah anneli babalı sağlıkla büyüsünler inşallahh
peki birbirlerini nasıl tanımış bu hatunlar daha önce görüşmüşlermiydiki yada faceden filan resimlerden görmüşlermi birbirlerini :44::44:

herkes doğurdumu yoksa nerdesiniz kızlaaar :26:

ben sizden fikir almak istiyoduumm:84: doğumdan sonra saç boyatsak sütü etkilermi yoksa ben bun sormakla saçmaladımmı :26:

ay kuzum benim çok geçmiş olsun,hayırlı olsun,geçti bitti işte,aıdın oğlunu kollarına.panik yapmamak mümkünmü ki kızlar ya tırstım valla:18::18::18:

herkes doğurdumu yoksa nerdesiniz kızlaaar :26:

ben sizden fikir almak istiyoduumm:84: doğumdan sonra saç boyatsak sütü etkilermi yoksa ben bun sormakla saçmaladımmı :26:

bende boyatmak istiyorum doğumdan sonra durmam artık sütü etkilemez boyatan çok tanıdığım var tuşede parmak demek tatlım evet iyi bildin Dengem bozuldu şu iffet bitsin, kociş gelmemiş olursa döncem topiğe.. O gelince zararlı diye bıdı bıdı yapıyo...

doğuran doğurana maşşallah topiğimizekübranında leynanında gözleri aydın.çok duygulandım ben ya arka arkaya ne güzel haberler bunlarsıra bize geliyo işte yavaş yavaş:18::18::18:

s.tuba tuşe çatı muayenesıymıs canım bende yenı ogrendım..

nıda bence hıc merak etme annemın dedıklerını..benden once sen atarsın camdan.. utanmasa ben tarlada dogurdum sende dogur dıcek bana..yok kendı doguma gıtmıs anası 1 2gun sonra gelmıs elınde sadecene 1 kg süt varmıs(kendısı guya bana yardıma geldıgı ıçin mınnet beklıyo bu lafıyla)ondada anneme demıs yemek koy onume..annem hastaneden cıkar cıkmaz evde 2 gun onceden kalma bı kuru ekmekten baska bısey yoktu onun getırdıgı sutten sutlu corba yaptım oturdu yedı gıttı dıyoı..yanı annesı o derece bır anne (onu baz aldıgı için kendı annelıgını yere goge koyamıyoya)..doguma gıtmeden once kalkmıs evını dıppp köse temızlemısss te camasırı bulasıgı yokmusta bırden sancısı tutmus araba paraları olmadıgından yuruyerek hastaneye gıtmıslerde bız ekmegı yumrugumuzla yıyomusuzda(cokkkkkkkkkkkkkk zengınmısıszzz yanı )!ondada doktor daha zamanı var deyıp eve yollamıs gene yuruyerek gelmısler gece sancılanmıs yıne yuruyerek gıtmısler ve hemencecık dogurmussankı ben hıc yurumedım o hastane yollarında...kımın neyden haberı varsaa....daha bunlar hıc soyledıklerının yanında...hay dedım sormaz olaydım senı bısey bılıyon sandımda sordum dedım..tepem attı..ya ınsan azcık heyecanlanır azcık heveslendırır yaaa..elımı az karnıma koysam sancım olsa baslıyo kaynana gıbı..bıraz once dedım kaynanam etmez vallahı senın dedıklerını dıye...ısıne gelmıyo dıyo..
bogaz hıcc durmuyooo..kalk tatlı yap kalk sunu yap...kalktım etımek tatlısı yaptım tatlının sogumasına ızın vermeden catallamıs ditmiş durmus ya dedım cocouk gıbısın bekle sogusun yok krızı tutmusss...koydum onune kepaze gıbı oldu tatlı sayesınde..yedı sustu bogazı..sımdıde pc yı kapa dıyo klavye sesı rahatsız edıyomus tv ızlerken..
Allahım ya rabbım..

tamam tamam dahada merak etmiciiiimmm(ağzına fermuar çeken smilee)):83::83:

Selam kızlar herkese iyi akşamlar.
Geçmişe baktım, harika geçmiş bugün :) Gözümüz aydın, yeni yeni doğum haberleri almışız. hem de uzuuuun süredir beklediğimiz haberler Hayırlı uğurlu olsun, bebiklerinizi Allah sizlere bağışlasın kızlar, darısı başımıza olsun inşallah.

Gündüz çok yoruldum. Trafikte saatler, saatler, saatlerrrr... geçirdik eşimle. Ankara'da eylem mi, gösteri mi ne zıkkımdır bi takım olaylar varmış, bir dünya yolu kullanıma kapatmışlar, bütün gün şehrin altını üstüne getirdik, ordan oraya ordan oraya. ama azmettik ve özelcan bebe ye ulaştık Sare'nin ana kucağını, salıncağını, mevlüt kıyafetini, bir iki parça kalan son eksiklerini, bebek arabasını aldık ve bebek şekeri için Ulus'a gittiiikk. onun siparişini de verdik, çarşamba perşembe gibi alıcaz inşallah. böylelikle tüm eksiklerimiz tamamlanmış oldu, kış ortasında alışveriş için karda buzda çıkmamıza gerek kalmadı böylelikle. Dün zeynep'in söylediği humana'dan da aldım ama doktora sormadan kullanmayım diyorum, pazartesi dr kontrolüm var, giderken yanımda götüreyim, içme derse iade ederim.

Öğlen 1 civarı evden çıktık, 8'de geldik yemek yedik. hemen size bakayım dedim, bugün olanları okudum, güzel habelerinizi aldım çok mutlu oldum.

Belim ağrıdan kopuyor, ortadan ikiye ayrılıyor sanki. kasıklarımda da çok şiddetli ağrı var. uzun zaman sonra bu kadar atraksiyon fazla geldi bana. az sonra yatarım sanırım. hepinize iyi geceler, tatlı rüyalar mmuckkss.

hayırlı geceler canlarım hepinizi çok özledim.bende durumlar vahim göğüs uçlarım yara oldu oğlumda sarılık bize dua edin inş.ben hediyemi yolladım istanbula ama kime bilmiyorum bugün ulaşması lazımdı haberiniz var mı

gecmis olsun zeynep bir an once iyilesirsiniz umarım ikiniz de.
dr sordum gecen haftaki kontrolde, gogus ucu yarasını. oyle bır durumda vazelin surmen yeterli olur dedi. dene istersen.

humanayı doktoruna sormus muydun? hala faydasını goruyor musun?

hediyeden haberim yok maalesef.

Allah analı babalı sağlıkla büyütmenizi nasip etsin.darısı bizim başımıza artık.

maşallah bebeğine canım. inş. istediğin gibi bi doğum yapabilirsin.

ay ne güzel güle güle büyütsün inşallah.

iyi yapmışsın canım riske atılmaz tabiki.benim de salı günü olcak nasipse spinal sez. olcam senin nasıl olcak sez.?sağsalim doğuralım inş. hepimiz de.

çok güzel hikayen canım.ne güzel aldın kucağına güle güle sağlıkla büyüt inş. bebeğini.

ne güzel bi tesadüf olmuş.kipra da güle güle büyütsün bebeğini leyna da herkes te.darısı bizim başımıza.

kızlar geçmişi okudum cvp ta yazdım mutluyum
bgn temizlik yaptık annem babam ben:26: eşim son anda geldi işten çıkınca gelebildi tabi.ben de ortalarda gezinirken yoruldum toz aldım yiyecek bişeyler hazırladım onlara iş arasında şükür bitti ama biz de bittik.kızım tertemizz bi eve gelcek inşallah.onun için bu hazırlıklar.yrn da markete falan gitcez eşimle bide son kez yemeğe yani başbaşa son kez.,
sadece 2 günümüz var geriliyorum düşününce ama kızımı düşününce gözlerim doluyo yumuşuyorum.

hayatım ben pek anlamadım sımdı deterjan puskurtuyo ok da ucundakı bez pıslenınce elımızde yıkamamız gerekıyo heralde dogru anlamısmıyım sen alır memnun kalırsan alırım bende fıyatta goremedım .
olay buldum sonunda sut ve tonıgını aldım yuz yıkama jelı sattılar odulluymus nıveanın bakalım nolcak sıyahnoktalara fılan cok ıyıymıs vardı jelım ama kandırdılar ucuzduda. parexı alırsan haberım olsun canım
canım rabbım analı babalı buyutsun hayırlı ugurlu olsun ınsallah melegın
canım herseyın yolunda olmasına sevındım demek dogumun yakın gozukuyor rabbım bı avazda kurtarsın
allah analı babalı buyutsun enkısa surede gelırler ınsallah aramıza hayırlı ugurlu olsun
demek salı alıcaksın melegını kucagına hayırlısı canım umarım hersey yolunda gıder bencede dogru bı karar vermıssın rıske atılmaz bu durumda
canım benımde dogumum boyleydı sabah 10 da sunı sancı verdıler acılma olmadı 5 e kadar aralıksız sancı cektım dayanamayıp epıdural oldum sonra doktor sezeryan dıye tuturdu ıstemedım cektı gıttı bı ebe geldı tam bı saat her sancıda benı ıkındırıp elıyle bıseyler yaptı sonra benım gereksız doktorum geldı odaya aldılar odada 2. ıkınmada dogdu 11 saat surdu dogumum o bı cm ıcın nekadar acı cektıgını dogururkende gucunun neden kalamdıgını cok ıyı anlıyourm ama gectı gıttı bak unuttum o acıları hevesle beklıyorum 2. yı rabbım baska acı yasatmasın analı babalı buyyusun mınıısn hayırlı ugurlu olsun

aa tesadufe bak demek yan yanalar rabbımın ısı
kubracımda dogurdu demek rabbım analı babalı buyutsun hemen donsun aramıza

canım rabbım sıfa versın ıkınızede sarılık cok bebek gecırıyo canını sıkma goguslerın ıcın bısey dıyemıycem yasamadım ama umarım oda en kısa surede gecer rabbım analıı babalı buyutsun mınısını

bu arada slm kızar bugun yorucu bı gundu annemle once doktora sonra kuyumcuya sonra perdecıye ve en son alısverıs merkezıne gıttık sonra eve geldık dus alıp dınlendım ıffet bıtene kadar annemdeydım eve geldım alsıverıslerı yerlestırdım gecmısı okudum ve ıste burdayım uykum gelmıs vazıyette okumasaydım keskeeee okumak uykumu getırıyor neyse ben yatıyorum yarın elektırıgımız kesık olucak sarjda yetmez aksamda gorumce gıder gec donerım sanırım artık pazartesıye gırerım opuyorum sızı erken gelırsem gırerım by by

[............................................................

anayı uyuttum ..kocayı pişpişledim yanına yattım onuda uyuttum elinde benım el yüz kremi bana uzatır pozısyonda
sabah erken kalktım ama benım uykum yok ha yatsam uyurmuyum evet ama bu öksurukle hayır...:2:kendıme elma,nane , lımon kaytnattım..sımdı bardagıma koydum onu ıcıp rahatlayana kadar bakınıyım dedım..ama kımsecıklerden ses seda yok...
neyse ben soyle bır bakınayım bakayımmmm...

slm kızlar sabahtan beri giremedim bir emzirmeye başlıyorum yok altıydı yok yemek yememdi misafir uyku derken zaman geçiyor
doguran arkadaşlar hayırlı ugurlu olsun allah analı babalı buyutmeyi nasip etsin
özgür beyimiz artık karnını doyurabiliyorrr sütüm gelmeye başladı maşallahhhhhh
birde su altını değiştirirken pipişyle koltuklarıma işemese yüzüne kadar işedi akşam
kızlar bebişleriniz uyumuyorsa gaz sancısı çekiyorsa hakiki zeytin yagı ile ovun akşam z.yagı ile annem ovdu bebişi
emzirip uyuttum emerken gazı çıktı şimdi rahat rahat uyuyor hatta ben bile uyudum
kaynanam geldi bugun durup durup gögüslerin acısada emzir vermemezlik yapma diyip beni deli etsede
susturuyorum logusayım ya kızınca herkesler susuyo dikişlerim çok agrıyor gaz sancım var tuvalete çıkamadım
bebişimin gelmesine çok mutluyum birde bendeki sıkıntılar olmasa
ay neyse fazla kalamıcam acuk uyuyam 1 saat sonra memişler mesaiye başlicakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…