2011 Ekim Anneleri

Bu arada meme ucum olmadığından çok zorlanıyorum emzirirken pompa ile kolostrumu içmesini sağladık ama henüz sütüm tam inmedi bir de yavrum çok uğraşıyor ama alamıyor ucu. Dua edin bana.

geçti canım akıntım var ama az,tit yapılıyor sorun çıkmadı, kan tahlillerim de yolunda, evet drum da güven veren biri zaten,oyy zaten dr bize doğumu sorduğunda eşim atladı zaten sezeryan istiyoruz diye, dr gülüo şimdi eşler daha çok korkuyor diye, bakalım canım allah normalin de sezreyanın da kolayını rahatını nasip etsin hepimize bebklerimiz sağlıkla gelsin de ,,, ayy heycanlanıyorum düşünsene miniklerimiz gelio hayatımız çok değişecekkk..

oyyy maşallah 41 kere canım benim, kızınızı aldınız kucağınıza ne güzel,inş bol bol gelir sütlerin. allah sağlıklı uzun ömür versin bebeğinize hep mutlu olun..dualarımız seninle.

oyyy harika canım aldın kucağına. zordu demek ama olsun değer sonucuna :))
gözün aydın tekrardan canım. göğüs ucu için de canom bi şeyler kullanıyodu. göğüs kalkanı mı ne. bi dene istersen. onda da aynı sorun varmış

hadi hayırlısı.ben de çok heyecanlanıyorum hatta yatağa yatıyouz eşim diyo ki 2 hafta sonra buraya 3 kişi uzanacaz nefesim kesiliyo heyecandan

ahsen olcak kızımın adı teyzesi.burda listemizde yazıyodu onun dışında da çok belirtmedim sanırım. ama 8.aydan beri adı o.alıştık artık.Allah nasip etsin isimleriyle yaşasın miniklerimiz inş.

Bu arada meme ucum olmadığından çok zorlanıyorum emzirirken pompa ile kolostrumu içmesini sağladık ama henüz sütüm tam inmedi bir de yavrum çok uğraşıyor ama alamıyor ucu. Dua edin bana.

Allah güle güle sağlıkla büyütmenizi nasip etsin tekrardan canım inşallah sütün çoğalır bebeğin doyar hemen.canom meme ucu kullanıyorum demişti onun da yokmuş ucu ondan alıp denesen.

adıyla büyüsün inş. çok güzel bi isim

günaydın kızlarrr..gün bana daha aymadı gerçi öğlen olmasına rağmen ,gece elvin kaç kere uyandı sayamadım ,ayy çok zor yaa..bide enaz 10 dak ağzında geveliyo canım mamoşlarımı ,karizmaları sıfır oldu valla kız resmen oyun oynuyo benim mamoşilarla ben elimi bile süremiyodum onlarraa son uyanışımda kahvaltı hazırladım az çnce kalktıkk sofradan masayı topladım geldim uzandım ,bu aralar ağrımaya başladı valla dikişlerim niye yaaaa:26::26:nazarmı değdi nee ..gerçi geçende komşular kaynanama demiş nida çok rtahat hareket ediyo çok çabuk toparlandı diyee..ayy gözleri çok fenadır onların kayınpederimide onlar çökertti zatenn...neysee..mavi patiklii gel bugün içime kaç lütfeeenn...her yer kokuyo gibi hissediyorum yaaaa
NİDA canım şu senin tek kullanımlık dediğin alt açma bezleri vardı. onlar ne marka acaba kaçlı ve fiyatı nedir ? memnundun hatırladığım kadarıyla ben de alayım dedim)
canım dalinin ve fres'n softuun vardı ben fresh olanı aldım 10 luydu ,dalininki biraz büyük geşdi bana şimdilik ilerleyan aylarda ondan alırım,marketten markete fark ediyo fiyatlar ,ama 10 tl nin altında ikisidee.benim kız şimdiden 5 tane harcadı ,tis yaptı üzerine hemen attım ,ama tis yapmadığı ürece baya kullanıyosun süper oluyo ...canom sanada tavsiye ederim canım
anaaamm beni bilem unutmuşş:neden 21-22 ded,n ben okısmı anlamadım meslekdaşımm ..haa bak bu arada ne varsa meslekdaşta var heebence madem geçmişle ilgili böyle kötü bi anınız var,ve buda seni strese sokup tedirgin ediyo bence normal doğum anında bunu daha fazla hissedersin ve güçleştirebilir ..bunuda göz önünde bulundur.

Son düzenleme:
ESLEM hoş geldin canım ikiz annesi nasılsın bambamla çakıl nasıl. gözün aydın tekrardan

hoşbuldum cnm benim sizi özledim kaç gündür kısaca özet geçicem

05.10.2011 saat 11:21 de bebeklerimi (kızım:2960 gr - oğlum:3150 gr) dünyaya getirdim 38+1 de herşey çok yolundaydı spinal anestezi planlanmıştı spinal anesteziyi herkese tavsiye ediyorum benim doğumumda benimle ilgili bi sıkıntı yaşandı bebekler normal kiloda ve 38+1de olduğumuz için rahim aşırı genişlemiş bebekler diğer organları çok sıkıştırmıştı bebekler alındıktan sonra rahim kendini birden bırakmış ve aşırı kanamam olmuş kanamayı zor durdurmuşlar ben o sırada bayıldım zaten ama çok şükür bebeklerim ilk 15 dk.çok sağlıklı olarak dünyaya geldi Allahın izniyle çıktıktan sonra karnımın üzerinde 3kg torbayla durdum kötüydü ve her yarım saatte bir gelip bakıyorlardı rahim toplanmışmı diye ayyy bastırıp durdular neyseki kanama kesildi cuma eve çıktık bebişler emiyolar ama mama takviyeside yapıyoruz ben henüz toparlanamadım yeni yeni ayağa kalkmaya başlıyorum herşeye rağmen dünyanın en güzel duygusu Rabbim isteyen herkese versin inşallah meme uçları acıyo zeytinyağla masaj yapıyorum önceden kullanılan kremlerin falan bi işe yarayacağını zannetmiyorum kızlar şimdilik bu kadar umarım herkes sağ salim doğumunu yapar ve bebeğini kucağına alır yada almıştır. hepinizi öpüyorum.

DUYGUCUM bebeklerin resmini koyabileceğimiz bi topik açarsanız güzel olur şayet herkes isterse bu sayfalarda bulmak çok zor oluyo

o mamoşlar artık Elvinin annesi :)) alışsan iyi edersin. hele bi dişler çıksın o zaman gör sen nasıl çığlık attırıyolar bize.
ay ben de doğayım artık yaaaaaaaaa
canım dikkat et milletin yanında valla nazar olursun Allah muhafaza. yavaş hareket et başkalarının yanında. ne olur ne olmaz.
bi kendime gelsem yürüyüşe çıkacam da manyadım eve sardım ben bi haftadır ama nerdeyse bitti sayılır. gerçi ev içinde çok hareket ediyroum o yürüyüşten sayılmaz mı acepp
sağ ol tatlım ilk iş marketten bakacam. bence de kullanışlı olur. elyaf olanından da aldım da bu daha pratik gibi.
yaa ne varsa meslektaşta var cidden :))) bu arada NDDP senin branşın neydi canım

tebrik ederim canııım ..maşşallah sanada beyzoşumuzada ,çok dikişin yokmuş ,daha fazla olanlarıda duymuştum ,kısa zamanda oda geçer işallahh..en güzeli koca bi göbüşünün olmucak olması ,ben doğumun ertesi günü comiing soon yazan t-shirtümü giymiştim göğüs ucu için slikon göğüs uçları var biliyosundur ,hemen ondan temin et bence ,bide göğüs ucu şıkartıcılar var,bi araştır netten.

çok geçmiş olsun canım neyseki toparlanmışsın. maş. kilolarına da .ay nasıl emziriyosum merak ettim eslem yetiyo mu ikisine birden sütün birini bi memeye diğerini öbür memeye mi tutuyosun :))) çok sevimli yaa

foto koycan mı beklim pc başında . çoook şirinler ya yeni doğanlar

cevabin icin tesekkur ederim canim seninle aramizda 6 gun filan var sanirim allah sanada kolaylik versin bende su agda isini 38. haftaen iyi diye dusunuyorum ama agrilarim oldumu da erken hazirliksiz yakalanmaktan korkuyorum acikcasi neyse olcelim tartalim bakalim bi sekilde karar vercem artik hadi hayirli gunler

bugün elektrikler kesik olduğu için topiğe gelemiycek olam mavipatikli10:) arkadaşın yokluğunu aratmamak için vede topiğimizde mavipatikli10:) temizlik ruhunu yaşatmak adına evimi temizleediiiimmmm süpürdüm ,sildim yerlerim ,banyoyu tuvaleti ve mutfağıda temizlediimmmm:76::76::76:

aa canım ne güzel ya sonunda kurtuldun, Rabbim bebişine sağlık versin, bol bol sütün olur inşAllah.. Normal ya da sezeryan illa dikişler bizi zorlayacak neyse tek sıkıntımız bu olsun geçecek nasılsa rabbim şifa versin.. Beyzoşu da öptüm maşallah ona da

diğer bir meslektaşın olarak yazıyorum ben de salı günü sezeryan olcam ve tam 38+6 oluyorum.. yani 38 den sonra tarih çok sorun değil yeter ki sağlıklı doğsunlar... rabbim kolay bir doğum nasip eder inşallah..

kocaman bir maşallah kuzucuklara
canım az zor olmuş doğum ama rabbim beterinden korusun sağlıkla kucağına aldın ya bebişleri gerisi düzelir zaten.. darısı bize inşallah... şu meme ucu beni de korkutuyo, benimde yok gibi bişey ben aklıma geldikçe 1 haftadır lansinoh sürdüm ama fayda etmez gibime geliyor...

nida sana nazar değmesin de kime değsin ben maşallahını kondurayım da.. herkesin yanında çok hareketli olma, az sızlan birilerinin yanında, valla seni gördükçe sezeryana olan korkum geçti 41 kere

doğum yapanların kuzucuk fotolarını ben de çok merak ediyorum, bir de doğum sonrası kilolarınızı göbişler hemen inmez ama onu da merak ediyorum.. annelik nasıl bişey en çok onu merak ediyorum

gece yine olası diş eti ağrılarım oldu en son saate baktığımda 5 ti.. sonra dalmışım geç uyandım, markete gttim alışveriş yaptım hemen yemeğe girişcem, sonra kocişle yatak odası oturma odası süpür sil toz al operasyonuna gircem, ardından kuruyan çamaşırlar toplancak kirliler makineye atılcak fazlasına kociş izin vermiyor, dinlencez artık...

hemen başla temizliğe canım bu ruhu mavipatikli10:)gelene kadar yaşatmalıyıızzzzz

ilk kez foto ekliyorum o da doğum öncesi ilk ve son fotomuz olsun, kızım doğsun onunkini eklerim artık (inşAllah). Bismillah deyip hemen yemeğe girişiyorum...

+15 kg ben ve kızım

Son düzenleme:
kızlar kızlar iki gündür karnım 15 dakşkada bir sertleşiyordu.bugün dayanamayıp acile gittik nst çekildi.nst.de de aynı şekilde 15 dakikada bir sertleşme oluo o esnada sancı değeri 60.a kadar çıkıodu ama doktor bebeğin kalp atışları iyi sancın da yok dedi.ama bu sertleşme çok rahatsız edici.acaba minnoş sıkıntıda mı diye düşünüp duruyorum .kasılma dedikleri bu mu şimdi benim kafam cidden karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…