benim enfeksiyon devam ediyor bu arada( çok akıntım var. geçti mi seninki??. burda kızlar hep 38+lı tarihlerde sezeryan oldular sanırım. gerçi doktoruna güven. o tarihi verdiğine göre bi sıkıntı olmaz inş.
benim her şey normal görünüyor şu anda bi aksilik olmazsa normal istiyorum. her ne kadar annem ve eşim benim irademe güvenmeseler de
sezeryanın sonrası biraz daha zormuş dikişler falan ama tabi normal olmazsa mecbur sezeryana dönecez.
hadi hayırlısı bakalım. şu kaşıntı illeti sana da bulaştı. dün gece beni de yoklar gibi oldu ama inş. devam etmez.
bu arada kızının adını ne takacan? söyledin de ben mi kaçırdım acaba:26::26:
Kızlar herkese merhaba;
Hemen bir ce diyip kaçıcam Beyzam vıyaklıyor benden önce eşim girmiş KK ya herkes seni tebrik ediyor diye haberini verdiBeyzamız dün 15.30 gibi 3.400 gram 51 cm doğdu. Ben normal doğum yaptım ama bir hayli zorlandım yine de herşeye değer şu an yalnızca dikişlerim acıyor 4 tane dikişim var. Annemlere geldik şimdi de fırsat bulursam akşama doğumu da yazarım ayrıntısıyla Mesajların bir kısmını okudum herkese çoooook teşekkür ederim çok farklı bir duygu Allah herkese yaşatsın inşallah
Kızlar herkese merhaba;
Hemen bir ce diyip kaçıcam Beyzam vıyaklıyor benden önce eşim girmiş KK ya herkes seni tebrik ediyor diye haberini verdiBeyzamız dün 15.30 gibi 3.400 gram 51 cm doğdu. Ben normal doğum yaptım ama bir hayli zorlandım yine de herşeye değer şu an yalnızca dikişlerim acıyor 4 tane dikişim var. Annemlere geldik şimdi de fırsat bulursam akşama doğumu da yazarım ayrıntısıyla Mesajların bir kısmını okudum herkese çoooook teşekkür ederim çok farklı bir duygu Allah herkese yaşatsın inşallah
geçti canım akıntım var ama az,tit yapılıyor sorun çıkmadı, kan tahlillerim de yolunda, evet drum da güven veren biri zaten,oyy zaten dr bize doğumu sorduğunda eşim atladı zaten sezeryan istiyoruz diye, dr gülüo şimdi eşler daha çok korkuyor diye, bakalım canım allah normalin de sezreyanın da kolayını rahatını nasip etsin hepimize bebklerimiz sağlıkla gelsin de ,,, ayy heycanlanıyorum düşünsene miniklerimiz gelio hayatımız çok değişecekkk..
benim enfeksiyon devam ediyor bu arada( çok akıntım var. geçti mi seninki??. burda kızlar hep 38+lı tarihlerde sezeryan oldular sanırım. gerçi doktoruna güven. o tarihi verdiğine göre bi sıkıntı olmaz inş.
benim her şey normal görünüyor şu anda bi aksilik olmazsa normal istiyorum. her ne kadar annem ve eşim benim irademe güvenmeseler de
sezeryanın sonrası biraz daha zormuş dikişler falan ama tabi normal olmazsa mecbur sezeryana dönecez.
hadi hayırlısı bakalım. şu kaşıntı illeti sana da bulaştı. dün gece beni de yoklar gibi oldu ama inş. devam etmez.
bu arada kızının adını ne takacan? söyledin de ben mi kaçırdım acaba:26::26:
Bu arada meme ucum olmadığından çok zorlanıyorum emzirirken pompa ile kolostrumu içmesini sağladık ama henüz sütüm tam inmedi bir de yavrum çok uğraşıyor ama alamıyor ucu. Dua edin bana.
ahsen olcak kızımın adı teyzesi.burda listemizde yazıyodu onun dışında da çok belirtmedim sanırım. ama 8.aydan beri adı o.alıştık artık.Allah nasip etsin isimleriyle yaşasın miniklerimiz inş.
Allah güle güle sağlıkla büyütmenizi nasip etsin tekrardan canım inşallah sütün çoğalır bebeğin doyar hemen.canom meme ucu kullanıyorum demişti onun da yokmuş ucu ondan alıp denesen.
canım dalinin ve fres'n softuun vardı ben fresh olanı aldım 10 luydu ,dalininki biraz büyük geşdi bana şimdilik ilerleyan aylarda ondan alırım,marketten markete fark ediyo fiyatlar ,ama 10 tl nin altında ikisidee.benim kız şimdiden 5 tane harcadı ,tis yaptı üzerine hemen attım ,ama tis yapmadığı ürece baya kullanıyosun süper oluyo ...canom sanada tavsiye ederim canımNİDA canım şu senin tek kullanımlık dediğin alt açma bezleri vardı. onlar ne marka acaba kaçlı ve fiyatı nedir ? memnundun hatırladığım kadarıyla ben de alayım dedim)
anaaamm beni bilem unutmuşş:slm kızlar, dün dr a gittik sezeryan için 14 ünden sonra oolabilir dedi ben 21-22 olmazmı dedim geç kalır su azalıyor normal doğum başlar dedi, ben istedim normali ama annemim ilk bebeği kanalda boğulmuş çıkamamış,o yüzden tüm aile tedirgin, ve benden daha çok istiyorlar sezeryanı bende ısrar etmiyorum bişi olursa diye, bakalım hayırlısı artık bana yakın oln arkadaşlar sizde durumlar nasıl 15 ini kabul etsem mi yoksa 17-18 mii?hanzade,mavipatikler, domateslipilav,yslzytn,denisruj
hatırladıklarım yardım kızlar kararsızım????
adıyla büyüsün inş. çok güzel bi isim
ESLEM hoş geldin canım ikiz annesi nasılsın bambamla çakıl nasıl. gözün aydın tekrardan
günaydın kızlarrr..gün bana daha aymadı gerçi öğlen olmasına rağmen ,gece elvin kaç kere uyandı sayamadım ,ayy çok zor yaa..bide enaz 10 dak ağzında geveliyo canım mamoşlarımı ,karizmaları sıfır oldu valla kız resmen oyun oynuyo benim mamoşilarla ben elimi bile süremiyodum onlarraason uyanışımda kahvaltı hazırladım az çnce kalktıkk sofradan masayı topladım geldim uzandım ,bu aralar ağrımaya başladı valla dikişlerim niye yaaaa:26::26:nazarmı değdi nee ..gerçi geçende komşular kaynanama demiş nida çok rtahat hareket ediyo çok çabuk toparlandı diyee..ayy gözleri çok fenadır onların kayınpederimide onlar çökertti zatenn...neysee..mavi patiklii gel bugün içime kaç lütfeeenn...her yer kokuyo gibi hissediyorum yaaaa
canım dalinin ve fres'n softuun vardı ben fresh olanı aldım 10 luydu ,dalininki biraz büyük geşdi bana şimdilik ilerleyan aylarda ondan alırım,marketten markete fark ediyo fiyatlar ,ama 10 tl nin altında ikisidee.benim kız şimdiden 5 tane harcadı ,tis yaptı üzerine hemen attım ,ama tis yapmadığı ürece baya kullanıyosun süper oluyo ...canom sanada tavsiye ederim canım
anaaamm beni bilem unutmuşş:neden 21-22 ded,n ben okısmı anlamadım meslekdaşımm ..haa bak bu arada ne varsa meslekdaşta var hee bence madem geçmişle ilgili böyle kötü bi anınız var,ve buda seni strese sokup tedirgin ediyo bence normal doğum anında bunu daha fazla hissedersin ve güçleştirebilir ..bunuda göz önünde bulundur.
Kızlar herkese merhaba;
hoşbuldum cnm benim sizi özledim kaç gündür kısaca özet geçicem
05.10.2011 saat 11:21 de bebeklerimi (kızım:2960 gr - oğlum:3150 gr) dünyaya getirdim 38+1 de herşey çok yolundaydı spinal anestezi planlanmıştı spinal anesteziyi herkese tavsiye ediyorum benim doğumumda benimle ilgili bi sıkıntı yaşandı bebekler normal kiloda ve 38+1de olduğumuz için rahim aşırı genişlemiş bebekler diğer organları çok sıkıştırmıştı bebekler alındıktan sonra rahim kendini birden bırakmış ve aşırı kanamam olmuş kanamayı zor durdurmuşlar ben o sırada bayıldım zaten ama çok şükür bebeklerim ilk 15 dk.çok sağlıklı olarak dünyaya geldi Allahın izniyle çıktıktan sonra karnımın üzerinde 3kg torbayla durdum kötüydü ve her yarım saatte bir gelip bakıyorlardı rahim toplanmışmı diye ayyy bastırıp durdular neyseki kanama kesildi cuma eve çıktık bebişler emiyolar ama mama takviyeside yapıyoruz ben henüz toparlanamadım yeni yeni ayağa kalkmaya başlıyorum herşeye rağmen dünyanın en güzel duygusu Rabbim isteyen herkese versin inşallah meme uçları acıyo zeytinyağla masaj yapıyorum önceden kullanılan kremlerin falan bi işe yarayacağını zannetmiyorum kızlar şimdilik bu kadar umarım herkes sağ salim doğumunu yapar ve bebeğini kucağına alır yada almıştır. hepinizi öpüyorum.
DUYGUCUM bebeklerin resmini koyabileceğimiz bi topik açarsanız güzel olur şayet herkes isterse bu sayfalarda bulmak çok zor oluyo
hahaha demek koltuklara işiyo yesin annesi onun pipisini :)) benimki de gelsin koltuklarıma işesin yaaa. sıkıldım hamile olmaktan.
aynı ağrılar bi çoğumuzda mevcut ben daha doğurmadım. burdan bi arkadaş doktoruna sordu sanırım. tam olarak doğum belirtisi diyemeyiz demiş doktor.
benim de karnım baya aşağda oturmak çok zor artık yakın zamanda gelir diyolar ama zaten 17 günümüz kaldı :))
ağdamı ben 36da yaptırdım cuma çatı muayenem var 38+2 oluyoruz ben de kararsızm nasıl olacak diye. çünkü daha alınacak kıvama gelmedi. sen ara doktoruna sor eğer çatı muayenesi yapacaksa aldırrısın. yoksa 38de yaptırmak daha mantıklı gibi çünkü ben cumaya nasıl gidecem diye düşünüyorum kara kara. uzamadı daha çünkü. e bi de sürpriz yapar da erken gelmeye kalkarsa endişesi var :))
yani karışık işler en iyisi sen kendin ölç biç kararını ver :))
Kızlar herkese merhaba;
Bu arada meme ucum olmadığından çok zorlanıyorum emzirirken pompa ile kolostrumu içmesini sağladık ama henüz sütüm tam inmedi bir de yavrum çok uğraşıyor ama alamıyor ucu. Dua edin bana.
geçti canım akıntım var ama az,tit yapılıyor sorun çıkmadı, kan tahlillerim de yolunda, evet drum da güven veren biri zaten,oyy zaten dr bize doğumu sorduğunda eşim atladı zaten sezeryan istiyoruz diye, dr gülüo şimdi eşler daha çok korkuyor diye, bakalım canım allah normalin de sezreyanın da kolayını rahatını nasip etsin hepimize bebklerimiz sağlıkla gelsin de ,,, ayy heycanlanıyorum düşünsene miniklerimiz gelio hayatımız çok değişecekkk..
hoşbuldum cnm benim sizi özledim kaç gündür kısaca özet geçicem
05.10.2011 saat 11:21 de bebeklerimi (kızım:2960 gr - oğlum:3150 gr) dünyaya getirdim 38+1 de herşey çok yolundaydı spinal anestezi planlanmıştı spinal anesteziyi herkese tavsiye ediyorum benim doğumumda benimle ilgili bi sıkıntı yaşandı bebekler normal kiloda ve 38+1de olduğumuz için rahim aşırı genişlemiş bebekler diğer organları çok sıkıştırmıştı bebekler alındıktan sonra rahim kendini birden bırakmış ve aşırı kanamam olmuş kanamayı zor durdurmuşlar ben o sırada bayıldım zaten ama çok şükür bebeklerim ilk 15 dk.çok sağlıklı olarak dünyaya geldi Allahın izniyle çıktıktan sonra karnımın üzerinde 3kg torbayla durdum kötüydü ve her yarım saatte bir gelip bakıyorlardı rahim toplanmışmı diye ayyy bastırıp durdular neyseki kanama kesildi cuma eve çıktık bebişler emiyolar ama mama takviyeside yapıyoruz ben henüz toparlanamadım yeni yeni ayağa kalkmaya başlıyorum herşeye rağmen dünyanın en güzel duygusu Rabbim isteyen herkese versin inşallah meme uçları acıyo zeytinyağla masaj yapıyorum önceden kullanılan kremlerin falan bi işe yarayacağını zannetmiyorum kızlar şimdilik bu kadar umarım herkes sağ salim doğumunu yapar ve bebeğini kucağına alır yada almıştır. hepinizi öpüyorum.
DUYGUCUM bebeklerin resmini koyabileceğimiz bi topik açarsanız güzel olur şayet herkes isterse bu sayfalarda bulmak çok zor oluyo
bugün elektrikler kesik olduğu için topiğe gelemiycek olam mavipatikli10: ) arkadaşın yokluğunu aratmamak için vede topiğimizde mavipatikli 10: ) temizlik ruhunu yaşatmak adına evimi temizleediiiimmmm süpürdüm ,sildim yerlerim ,banyoyu tuvaleti ve mutfağıda temizlediimmmm :76::76::76:
gece yine olası diş eti ağrılarım oldu en son saate baktığımda 5 ti.. sonra dalmışım geç uyandım, markete gttim alışveriş yaptım hemen yemeğe girişcem, sonra kocişle yatak odası oturma odası süpür sil toz al operasyonuna gircem, ardından kuruyan çamaşırlar toplancak kirliler makineye atılcak fazlasına kociş izin vermiyor, dinlencez artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?