2011 Ekim Anneleri

Kızlar kipradan (kübradan) haber yokmu naaptı acaba suni vercekler demişti oda kurtulmuştur inşallah hayırlısıyla..

Off antibiotiğin etkisi geçmeye başladı ensem boğazım diş etlerim sızlamaya başladı saat 10 a kadar idare etmem lazım poffff (

merhaba kizlar anca yazabiliyorum oglum biraz gazman cikti ve doymak bilmiyor cok yoruluyorum kizlar gece uykum hic kalmadi valla ama olsun herseye deger.oncelikle tebrik eden butun arkadaslara tesekkur ediyorum ins hepiniz saglikla kucaginiza alirsiniz kizlar rabbim bir avazda kurtarsin hepininizide...

DOGUM HIKAYEM...Sali gunu esimle alisveris yaptik guzel hicbirseyim yoktu eve geldik yemegimizi falan yedik,salata yapmistim sogan bende normalde biraz g..z yapiyor dedim heralde ondan sanci var.filme bakiyorum bir yandanda saate baktim 20.30,saat tutmaya basladim.tuvalete gittim birsey yoktu ilk once,ikinci gittigimde nisanim gelmisti,esime bagirdim bebek geliyor diye kosarak geldi arayimmi diye,yok dedim biraz bekle arayalim baktimki onbes dakikaya dustu telefon actik ebe hemen geldi.baktiki 4 cm aciklik var ve bes dakikaya bir dusmeye basladi sanci hemen gittik hastaneye.dokuz cm cok guzel acildi ama 1 cm acilmadi kizlar.o 1 cm icin bosuna 5 saat sanci cektim doktorlar basima toplandi ikin dedikce ben iki kere ikiniyorum ucuncuye gucum kalmadigi icin ikinamadim.cok agladigim icin plesenta sismis ve acilmasini engellemis,tam ikinirken doktorlar ellerini atiyorlardi ve beni maf ettiler diyorumki kesin artik dayanamiyorum son 15 dakika dediler eger olmazsa kesicez dediler bir erkek doktor daha geldi ve elini atti ve acilmasini sagladi.hadi bu son geliyor dediler,tam ben ikindim cocugun kafasi cikti ve geri kalana gucum kalmadigi icin vakkumla cektiler.cok sukur dedim ama oglumun sesi boyle nazli nazli cikiyordu,birseymi oldu dedim kimse beni duymuyor bile herkes onun basinda bebegi seviyor.beni diken ebe korkma birsey yok cok saglikli bir bebek dedi.yavrum 49cmve 3.615 gr dogdu korktuguma degmedi kizlar cok sukur rabbime allahim hepinize kolay dogum nasip etsin.ben bu sefer cok zorlandim.doktorlar panik yaptigim icin oldugunu soyledi:26:

kipra aradı arka oda da şarjdaydı telefon yetişemedim geri aradım açmadı haber alınca yazarım sizede

kübrayla konuştukkk (kipra) sabah 07 vermişler suniyi 12:00 de 3. ıkınmada pırtlatmış oğluşunu maşallah bebeğin kilosu az diye üzülenlere söyle 3500 üstünde doğdu benimki sakın üzülmesinler diyor herkese çok selam etti bu arada 2 kübra (kipra ve leyna) yanyana odalarda yatıyolarmış görüşmüşler siraçı görmüş minicikmiş leyna bugün öğlen taburcu olmuş tesadüfe bak yaaa

maşallah canım Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah darısı başımıza inşallah :97:

beyzoş doğmuş kızlar konuştum zehrayla
maasallahh...zafer senın zehraaaa..hadı gene ıyısınnnn..
bu arada kendimi sanal ebe ilan ediyorum müsadenizle
hakkındır ..bu da ödulunnnn
kipra aradı arka oda da şarjdaydı telefon yetişemedim geri aradım açmadı haber alınca yazarım sizede

amanınnnnn goruyon mu kübrayı doguramıyom doguramıyom dıye dıye cokta cekmemıs sukur...massallah ya ..tevafugun da boylesı ıkı kubranın bır araya gelmesı ne guzel olmus...ınsaallah sutlerıde gelsın bol bolllll yesın bebıklerrr...
canım gozun aydın..Allah analı babalı buyutsun..ıslerını kolaylastırsın zorlastırmasın ınsaallah...senınkıde kotu sans mı derler artık o hesapp..benım ebe de dedı evvelkı gun 9 cm acıklıkla cocuk gelmeyınce sezeryana gırdım dedı..hem normal sancı hem sunı sancı hem sezeryan cektım dedı..allahtan sen en azından basarmıssın dogurmayı...hayydı gozun aydın..
bende bugun oturdugum yerden kalkınca hem pijamamın hem koltugun nemlı oldugunu hatta nerdeyse ıslak oldugunu farkettım..aa ıslanmıs bura dedım..lımonlu cay ıcıyorum bı yandan ,bı haylı ter ıcındeyım yanı..annem suyun falan geldıde anlamadın mı yoksa dedıne yanı bu kadarda anlasılmaz degıldır heralde dımı dedım..esım le ben bakakaldık..anneme soruyorum 3 tane dogurdun dogumdan once su olur dıyebılecegın ne var dıyorum..3.nuzdede her yerımkopacak gıbı agrıdı,oyle nısan falan gormedım suyum geldı dr gıttık sız dogdunuz dıyo..sankı sene 1900 heyyy yavrum heyyy...kadın ne kadar unutmak ıstemısse dogdugumuz gunu anlatacak sozu bıle yok...

ne kadar güzel bir dua bu...Allahım her dileğin, sanada nasip etsin amin.....

Aaaaa inanmıyorum aynı hastanedeler hemde kısmete bak :) Çok sevindim maşallah yaa kübra hiç doğuramıcam sanıyodu zehrada, elifte, kübrada beklemelerinin mükafatını aldılar valla normal normal doğurdular hepside normali çok istiyodu maşallah tekrar kilosunada maşallah :)

amın canım ..burda bırı sancılanınca hepımız onunla cekıyoruz sankı..halıyle bebıkler geldıkcede onlar kadar sevınıyoruz..sankı hepımız bırbırımızın bebıklerının öz teyzesı modundayızzz...

rabbım bızlerede nasıp etsın ınsaallah şu yapayalnız oldugumuz dunyada nerde ve kım olduklarını bılmedıgımız ınsanların agızlarından dualar almayı..

amın

Maşallah canım normal doğuranlara çok özeniyorum valla :) Çatır çatır doğuruyosunuz maşallah size bebişinin kilosuda güzelmiş vakumla doğum çok zor oluyo aslında ama kafa geldikten sorna kolay oldu demek maşallah tekrar sağlıkla büyütün inşallah :)

İrem koltuğa kadar geçtiyse ter değildir yaa suyun olmasın :44:

Zeynep sen gününden önce gitmiştin, muhtemelen iğne vuruldun o gün bi sorun oldumu? Bide doğumdan sonra kullanıyomusun? Benim doktor bir gün öncede vur dedi tırstım biraz açıkçası ayçamın kanaması çok olmuştu naapsam karar veremedim vurmasam bişi olurmu ki...

Edut canım daha önce yazdımmı bilmiyorum, genel olarak mutlaka yazıyorum hergün bebişi olanlara hayırlı olsun diye ama tekrar ediyim dedim bu ara hafızam balık gibi grip ağrı sancı derken... Yavrunu sağlıkla büyüt inşallah hayırlı olsun canım çok geçmiş olsun sanada :)

İrem koltuğa kadar geçtiyse ter değildir yaa suyun olmasın :44:

yok ayy..keske olsa nerdeeee:97:hastayım ya suan zaten sureklı ter dökme modundayım..bırde lımonlu seyler ıctıgımde falan fıskırıyor..sen gece yatagımı gorsen ..1 haftadır yastıkla carsaf degısmekten usandım..o derece ter dokuyorum...

Kız bende normalde aynıyım şu anda belime kadar battaniye sarılı, ıhlamur içiyorum.. Gece başımdan aşağı dökülüyo resmen yastığa havlu koyuyorum sürekli değişiyorum.. ama terim koltuğa geçmiyo pijamam çamaşırım filan ter oluyo ama koltuğa geçmiyo ondan dedim belki suyundur dikkat et yine sen...

bu annemı varya camdan atacam heee..catı muayenesınde doguma yakın bu 10 cm acıklıgı nasıl anlıyolar..once (son aylarda)2 parmakla baslıyolarmıs (dogum zamanında)sonunda ellerıını falanmı sokuyolar dedım..bılmedıgımdennn..hayyy dıllerım kopaydııı..duymadıgım kalmadı...

hadi yaaaa..ne dedi merak ettimmm:44::44::44: bu arada bence 2 parmaklarını sokuyolarya ,parmaklarını açarak anlıyolardır böyle makas gibii

canım hakkınızda hayırlısı olsun.bencede en doğru kararı vermişsiniz.salı günü mis kokulu prensesini kuıcağına aldığında tüm sıkıntılar biticek inşallah.hayırlı haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…