kuzucum hosgeldınnkımsecıkler yk dıye cıkarken gordum senı .gecmısı fılan okuma naptında nasıl dogurdun herseyı anlat nasılsın meelegın nasıl sneı merakla beklıyorum bak mob bıle yapmadım daha sen olmayınca olmuyo
slm kızlar sabahtan beri giremedim bir emzirmeye başlıyorum yok altıydı yok yemek yememdi misafir uyku derken zaman geçiyor
doguran arkadaşlar hayırlı ugurlu olsun allah analı babalı buyutmeyi nasip etsin
özgür beyimiz artık karnını doyurabiliyorrr sütüm gelmeye başladı maşallahhhhhh
birde su altını değiştirirken pipişyle koltuklarıma işemeseyüzüne kadar işedi akşam
kızlar bebişleriniz uyumuyorsa gaz sancısı çekiyorsa hakiki zeytin yagı ile ovun akşam z.yagı ile annem ovdu bebişi
emzirip uyuttum emerken gazı çıktı şimdi rahat rahat uyuyor hatta ben bile uyudum
kaynanam geldi bugun durup durup gögüslerin acısada emzir vermemezlik yapma diyip beni deli etsede
susturuyorum logusayım ya kızınca herkesler susuyodikişlerim çok agrıyor gaz sancım var tuvalete çıkamadım
bebişimin gelmesine çok mutluyum birde bendeki sıkıntılar olmasa
ay neyse fazla kalamıcam acuk uyuyam 1 saat sonra memişler mesaiye başlicakk
saol canım ankaranın soguguda tesırlıdır bellı etmeden carpar sende dıkkat ett..unutmaaa bende has ankaralıyımmm..cek havasını ıcıne dolu dolu..cok ozluyorum ulusunu ,kızılayını topragını..herkese gunaydınnnnelektırık 8 de kesılcektı ama kesılmemıs cok mutlu oldum hemen nete gıreyım dedım :))
canom demek bezı acınca yapıyo senın yaramazhemen pıpısının ustune bı ıslak mendıl at oyle poposunu temızle ozaman cıs yapsada etrafa gıtmez
ırecım ya ne bu cektıgın bı anlasam bı kurtulamadın hastalıktan rabbım acıl sıfa versın
ben elektırık varken hazır oglus tv ızlıyoken toz mob yapıyım ev temız zaten dun gec geldık kocada daha gelmedı nobette bugun guzel gecsııınnnn
Herkese günayydıın,işiyi pazarlar hanımlar.
Erken uyandım bugün. Saat 10 gibi evden çıkıcaz, çıkmadan bakayım dedim. Doğum öncesi arkadaşlarla "rahat rahat:)) " son kez görüşücez inş. Topluca kahvaltı yapıcaz bir yerde. ama ben o saate kadar açlıktan bayılırım, evde bi şeyler yiyim diye kalktım. Gerçi bugün ankarada gezme havası yok. kapalı, kasvetli, yağmurlu. tam olarak battaniye altında bütün gün tv ve kitapla geçecek bir gün. önceden sözleşmiştik o yüzden gitmemiz lazım...
Belki bizim de elektriğimiz kesilir, pc yi evden çıkmadan şarja takıyım sinem. Sizin ordan sonra burayı da keserler belki ama oldukça uzağız. gerçi bizim iki günde bir kesiyorlar zaten.
İrem geçmiş olsun diycem ama geçmiyor bir türlü, yapıştı sana bu illet. Allah daha büyüklerinden sakınsın seni de bebeğini de. O bitki çaylarını çok sıcak içmemelisin. boğazısnda enfeksiyon varsa onu ciğerlerine indirmeye yardım ediyor sıcaklık. ılıtıp öple iç ki daha tesirli olsun. Bi de öksürük için zencefil ve bal şifadır ama hamilelikte kullanımını bilmiyorum. bir an önce iyileşirsin umarım. son günlerinin tadını çıkar bari rahat et artık yaa üzülüyorum vallahi şu haline.
Zehra gelmiş... demek ki oldukça iyi, toparlanmış. hoşgeldin zehra, hoşgeldin beyzoş bebiş. ikinizi de çok öpüyorum, iyi haberlerinizi bekliyorum.
Ben çıkayım şimdi bi şeyler atıştırıp giyinicem. Kendinize iyi bakın, görüşürüz öpüyorum hepinizi.
canım arkadaşım gözün aydın gazın için metsil damla kullan bide sıçak tut kendini dolaptan çıkan şeyi doğrudan yeme çok hassas davranmak gerekiyor senin göğsünde yara var mı
herkese gunaydınnnnelektırık 8 de kesılcektı ama kesılmemıs cok mutlu oldum hemen nete gıreyım dedım :))
canom demek bezı acınca yapıyo senın yaramazhemen pıpısının ustune bı ıslak mendıl at oyle poposunu temızle ozaman cıs yapsada etrafa gıtmez
ırecım ya ne bu cektıgın bı anlasam bı kurtulamadın hastalıktan rabbım acıl sıfa versın
ben elektırık varken hazır oglus tv ızlıyoken toz mob yapıyım ev temız zaten dun gec geldık kocada daha gelmedı nobette bugun guzel gecsııınnnn
günaydın kızlar sizlere bişey sormak istiyorum dün geceden beri 2 kere karabasan geldi bana bagırarak uyandım sizlerede oluyormu
çok korkuyorum sütüme bişey olacak diye ama şükür karabasan geldiği zaman dua edebiliyorum off gaz sancısına razıyım ben
nasıl atlatabilirim yatmadan dualar okuyorum ama genede geliyor kayınvalide okuyor inşallah gecerr
sağol canım seninde gözün aydın dogum yapmısınpek geçmişi okuyamadım ben bebiş izin vermiyor doyamıyorum ona bakmaya
hala inanamıyorum onun benim oglum olduguna annelik çokkk farklı bir duyguymuş insan yaşamadan anlayamaz derlerdide inanmazdım
emzirirken canım çok yanıyor ama onun yüzünü seyrederken inanınki acım kalmıyor dikişlerim normalde çok acıyor ama kucagıma alınca
akan sular duruyorallahım herkese yaşatsın ne diyeyim daha çok sey var yazmak istediğim ama şunu diyebilirim anne oldum için çok
şanslıyım ve çok mutluyum iyiki oglum var iyiki dogurdum ayyy ben çokkk mutluyum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
duygummmmm
canım arkadaşım hediyene bayılllldımmmmm çok şirin çok teşekkür ederiz teyzesiiiii özgürüm senin ellerinde öpüyormuşşşbunlarda bizden Eki Görüntüle 270207
slm kızlar sabahtan beri giremedim bir emzirmeye başlıyorum yok altıydı yok yemek yememdi misafir uyku derken zaman geçiyor
doguran arkadaşlar hayırlı ugurlu olsun allah analı babalı buyutmeyi nasip etsin
özgür beyimiz artık karnını doyurabiliyorrr sütüm gelmeye başladı maşallahhhhhh
birde su altını değiştirirken pipişyle koltuklarıma işemeseyüzüne kadar işedi akşam
kızlar bebişleriniz uyumuyorsa gaz sancısı çekiyorsa hakiki zeytin yagı ile ovun akşam z.yagı ile annem ovdu bebişi
emzirip uyuttum emerken gazı çıktı şimdi rahat rahat uyuyor hatta ben bile uyudum
kaynanam geldi bugun durup durup gögüslerin acısada emzir vermemezlik yapma diyip beni deli etsede
susturuyorum logusayım ya kızınca herkesler susuyodikişlerim çok agrıyor gaz sancım var tuvalete çıkamadım
bebişimin gelmesine çok mutluyum birde bendeki sıkıntılar olmasa
ay neyse fazla kalamıcam acuk uyuyam 1 saat sonra memişler mesaiye başlicakk
gunaydin kizlar ben kasim annelerindenim sizlere bisey sormak istiyorum bilgilerinize ihtiyacim var bugun 36+5 olduk ve son bir kac gundur cok agrim var karnim da asagi dogru inmeye basladi normal dogum istiyorum allah nasip ederse..... aksaam filan cok agrim oldu resmen vajinam cikacak gibi oluyo karnim tas gibi sertlesiyo ve biraz belimde agriyo.. veee gelelim sorumuza bu durumlari yasayanlar varsa acaba dogum ne kadar zaman sonra olabilir yakin tarihtemi oluyo bu s1k1nt1lar baslayinca yoksa boyle durumlar olupta hala dogurmayan arkadaslar var mi... bu arada arada sizlerin yazdiklarinizi okuyorum dogum yapan arkadaslari tebrik ediyorum allah anali babali buyutsunbekleyen arkadaslarada allah kolaylik ve sabir versen kolay kolay kurtulmayi nasip etsin buarada benim simdi persembe gunu kontrolum var sanirim cati muayenesi oluyo bu haftalarda bende bugunlerde agda yapmayi dusunuyorum simdi yaptimmi eger 40 kadar beklerse bu haftada yaptiran arkadaslar tekrar mi yaptiryo yani nasil yapacagimi bilemedim cok kararsizim her konuda bilgilerinizi bekliyorum,
slm kızlar, dün dr a gittik sezeryan için 14 ünden sonra oolabilir dedi ben 21-22 olmazmı dedim geç kalır su azalıyor normal doğum başlar dedi, ben istedim normali ama annemim ilk bebeği kanalda boğulmuş çıkamamış,o yüzden tüm aile tedirgin, ve benden daha çok istiyorlar sezeryanı bende ısrar etmiyorum bişi olursa diye, bakalım hayırlısı artık bana yakın oln arkadaşlar sizde durumlar nasıl 15 ini kabul etsem mi yoksa 17-18 mii?hanzade,mavipatikler, domateslipilav,yslzytn,denisruj
hatırladıklarım yardım kızlar kararsızım????
evet canım meslektaşım enfeksiyondaşım, nasıl unutmuşum seni pardon:))) canım dr un verdiği tarih 14 ekimde 37+5 im zaten , yani 39.haftada birgün seç diyor drum,ben panik yapmaktan korkuyorum, sen ne planlıyorsun normali bekliyecekmisin?beni yazmamışsın meslektaşım ama ben cevap vereyim :)
canım tedirgin olmanı anlıyorum ama çatı muayenesi yaptırdın mı müsait mi çatın. annenin başına talihsiz bir olay gelmiş ama bu senin de başına gelecek demek değil ki. Allah muhafaza. yine de sen bilirsin tabi.
sezeryan genellikle 38. haftada oluyor bildiğim kadarıyla. sen 38 doldurduktan sonra 15-18 çok fark etmez herhalde. gerçi bebek içerde ne kadar dursa o kadar iyi ama senin durumun farklı gibi.
hakkında hayırlısı olsun inş.
günaydın kızlar sizlere bişey sormak istiyorum dün geceden beri 2 kere karabasan geldi bana bagırarak uyandım sizlerede oluyormu
çok korkuyorum sütüme bişey olacak diye ama şükür karabasan geldiği zaman dua edebiliyorum off gaz sancısına razıyım ben
nasıl atlatabilirim yatmadan dualar okuyorum ama genede geliyor kayınvalide okuyor inşallah gecerr
sağol canım seninde gözün aydın dogum yapmısınpek geçmişi okuyamadım ben bebiş izin vermiyor doyamıyorum ona bakmaya
hala inanamıyorum onun benim oglum olduguna annelik çokkk farklı bir duyguymuş insan yaşamadan anlayamaz derlerdide inanmazdım
emzirirken canım çok yanıyor ama onun yüzünü seyrederken inanınki acım kalmıyor dikişlerim normalde çok acıyor ama kucagıma alınca
akan sular duruyorallahım herkese yaşatsın ne diyeyim daha çok sey var yazmak istediğim ama şunu diyebilirim anne oldum için çok
şanslıyım ve çok mutluyum iyiki oglum var iyiki dogurdum ayyy ben çokkk mutluyum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
duygummmmm
canım arkadaşım hediyene bayılllldımmmmm çok şirin çok teşekkür ederiz teyzesiiiii özgürüm senin ellerinde öpüyormuşşşbunlarda bizden Eki Görüntüle 270207
NİDA canım şu senin tek kullanımlık dediğin alt açma bezleri vardı. onlar ne marka acaba kaçlı ve fiyatı nedir ? memnundun hatırladığım kadarıyla ben de alayım dedim
FATOŞ canım gününüz belli olmuş hadi hayırlısı bakalım. inş. kolay bi doğumla alırsın Eylülünü kucağına
GÜLŞAH bi santimin yaptığına bak :)) neyseki güzel sonla bitmiş. Allah bağışlasın yavrunuzu size.
MAKARNA canım son birne güzel vuslata bir :)))
evet canım meslektaşım enfeksiyondaşım, nasıl unutmuşum seni pardon:))) canım dr un verdiği tarih 14 ekimde 37+5 im zaten , yani 39.haftada birgün seç diyor drum,ben panik yapmaktan korkuyorum, sen ne planlıyorsun normali bekliyecekmisin?
canom hediyeniz çook güzel güle güle giysin inş.demek işiyo ha yaramaza bak sen doğmuş ta yaramazlık ta yapıyomuş yerim onu ben Allah nazarlardan saklasıncanom sen spinal sez. mi oldun.ben de salı olcam ya nasıl ayrıntı verebilir misin vaktin olunca merak ediyorum ve korkuyorum:18:
evet canım bgnü saymassak ki öğlen oldu zaten 1 gün kaldı.:18: inanki günü belli olduğundan beri uyku falan kalmadı bende.psikolojik olarak kaşınıyorum ve kaşıntıdan da düşünmekten de uyuyamıyorum.Allahtan tek dileğim sağsalim kızımın doğması.ve bütün hamile arkadaşlarıma da her namazımda dua ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?