kızlarrrr bebişimi doğurdum 4 ekimde. Sezeryan oldum hiçç korkulck bişey yok 3.gün toparlıyosn kendini ayağa kalkmalar ilk başlarda zor olsada 3.gün çok rahatlıyosnz. şekerim vardı benm çok korkuyodm insülin kullanmaktan bıkmıştm, neyseki bebişimi sağlıkla dünyaya getrdim hastanede kaldığm sürece benm ve bebeğimn şekerini hep kontrol ettler bebişte bişey ok ama benm şeker hemen düşmedi hastanedeki ölçümlerde bazen 200 bazen 160 larda sonuçlar çıktı. 5gün oldu bugün ve dün düştü gibi sanki şeker 130 çıktı tokluk şekerm sabah hemde diyet yamadan yedim.çikolatada yedim tahin pekmezde yedim 2 saat sonra 130 çıktı inşallah düşmştr yarın kontrolm var yine. Amaaaa hiç korkmayn şekerden dünyalar tatlısı minicik bebişi görünce hepsi geçiyorr
37 haftalık sezeryan yaptım 3kilo 90 gr bebişimin kilosu. Boyu 50cm. çokkk güzel bi duygu allah her isteyene yaşatsın.
Özgürün minik ayaklarından öpüyorum canım beğenmene çok sevindim Güle güle giyinsin özgür paşamduygummmmm
canım arkadaşım hediyene bayılllldımmmmm çok şirin çok teşekkür ederiz teyzesiiiii özgürüm senin ellerinde öpüyormuşşşbunlarda bizden Eki Görüntüle 270207
çok geçmiş olsun bebeklerini sağlıkla büyüt allah nazarlardan korusun.hoşbuldum cnm benim sizi özledim kaç gündür kısaca özet geçicem
05.10.2011 saat 11:21 de bebeklerimi (kızım:2960 gr - oğlum:3150 gr) dünyaya getirdim 38+1 de herşey çok yolundaydı spinal anestezi planlanmıştı spinal anesteziyi herkese tavsiye ediyorum benim doğumumda benimle ilgili bi sıkıntı yaşandı bebekler normal kiloda ve 38+1de olduğumuz için rahim aşırı genişlemiş bebekler diğer organları çok sıkıştırmıştı bebekler alındıktan sonra rahim kendini birden bırakmış ve aşırı kanamam olmuş kanamayı zor durdurmuşlar ben o sırada bayıldım zaten ama çok şükür bebeklerim ilk 15 dk.çok sağlıklı olarak dünyaya geldi Allahın izniyle çıktıktan sonra karnımın üzerinde 3kg torbayla durdum kötüydü ve her yarım saatte bir gelip bakıyorlardı rahim toplanmışmı diye ayyy bastırıp durdular neyseki kanama kesildi cuma eve çıktık bebişler emiyolar ama mama takviyeside yapıyoruz ben henüz toparlanamadım yeni yeni ayağa kalkmaya başlıyorum herşeye rağmen dünyanın en güzel duygusu Rabbim isteyen herkese versin inşallah meme uçları acıyo zeytinyağla masaj yapıyorum önceden kullanılan kremlerin falan bi işe yarayacağını zannetmiyorum kızlar şimdilik bu kadar umarım herkes sağ salim doğumunu yapar ve bebeğini kucağına alır yada almıştır. hepinizi öpüyorum.
DUYGUCUM bebeklerin resmini koyabileceğimiz bi topik açarsanız güzel olur şayet herkes isterse bu sayfalarda bulmak çok zor oluyo
slm kızlar sabahtan beri giremedim bir emzirmeye başlıyorum yok altıydı yok yemek yememdi misafir uyku derken zaman geçiyor
doguran arkadaşlar hayırlı ugurlu olsun allah analı babalı buyutmeyi nasip etsin
özgür beyimiz artık karnını doyurabiliyorrr sütüm gelmeye başladı maşallahhhhhh
birde su altını değiştirirken pipişyle koltuklarıma işemeseyüzüne kadar işedi akşam
kızlar bebişleriniz uyumuyorsa gaz sancısı çekiyorsa hakiki zeytin yagı ile ovun akşam z.yagı ile annem ovdu bebişi
emzirip uyuttum emerken gazı çıktı şimdi rahat rahat uyuyor hatta ben bile uyudum
kaynanam geldi bugun durup durup gögüslerin acısada emzir vermemezlik yapma diyip beni deli etsede
susturuyorum logusayım ya kızınca herkesler susuyodikişlerim çok agrıyor gaz sancım var tuvalete çıkamadım
bebişimin gelmesine çok mutluyum birde bendeki sıkıntılar olmasa
ay neyse fazla kalamıcam acuk uyuyam 1 saat sonra memişler mesaiye başlicakk
benim enfeksiyon devam ediyor bu arada( çok akıntım var. geçti mi seninki??. burda kızlar hep 38+lı tarihlerde sezeryan oldular sanırım. gerçi doktoruna güven. o tarihi verdiğine göre bi sıkıntı olmaz inş.
benim her şey normal görünüyor şu anda bi aksilik olmazsa normal istiyorum. her ne kadar annem ve eşim benim irademe güvenmeseler de
sezeryanın sonrası biraz daha zormuş dikişler falan ama tabi normal olmazsa mecbur sezeryana dönecez.
hadi hayırlısı bakalım. şu kaşıntı illeti sana da bulaştı. dün gece beni de yoklar gibi oldu ama inş. devam etmez.
bu arada kızının adını ne takacan? söyledin de ben mi kaçırdım acaba:26::26:
kızlar kızlar iki gündür karnım 15 dakşkada bir sertleşiyordu.bugün dayanamayıp acile gittik nst çekildi.nst.de de aynı şekilde 15 dakikada bir sertleşme oluo o esnada sancı değeri 60.a kadar çıkıodu ama doktor bebeğin kalp atışları iyi sancın da yok dedi.ama bu sertleşme çok rahatsız edici.acaba minnoş sıkıntıda mı diye düşünüp duruyorum .kasılma dedikleri bu mu şimdi benim kafam cidden karıştı
sağol canım benim spinal sezeryan oldum o kadar rahat oldu ki kendini kasmadıgın sürece allaha dua et yeter gerisi dr lara kalıyor biliyorsun ben çok korkuyordum ama gülerek dogumhaneden çıktım sana korkma demiyorum korkacaksın ama bebişini gördüğün an o korkuların yerini sevinç mutluluk gözyaşları alacak inan buna saat 9 dan sonra yemek yemediğim için lavman yapılmadı bana tavsiye ederim sakin ol ve o anın mutlulugunu yaşacanom hediyeniz çook güzel güle güle giysin inş.demek işiyo ha yaramaza bak sen doğmuş ta yaramazlık ta yapıyomuş yerim onu ben Allah nazarlardan saklasıncanom sen spinal sez. mi oldun.ben de salı olcam ya nasıl ayrıntı verebilir misin vaktin olunca merak ediyorum ve korkuyorum:18:
evet canım bgnü saymassak ki öğlen oldu zaten 1 gün kaldı.:18: inanki günü belli olduğundan beri uyku falan kalmadı bende.psikolojik olarak kaşınıyorum ve kaşıntıdan da düşünmekten de uyuyamıyorum.Allahtan tek dileğim sağsalim kızımın doğması.ve bütün hamile arkadaşlarıma da her namazımda dua ediyorum.
Kızlar herkese merhaba;
Hemen bir ce diyip kaçıcam Beyzam vıyaklıyor benden önce eşim girmiş KK ya herkes seni tebrik ediyor diye haberini verdiBeyzamız dün 15.30 gibi 3.400 gram 51 cm doğdu. Ben normal doğum yaptım ama bir hayli zorlandım yine de herşeye değer şu an yalnızca dikişlerim acıyor 4 tane dikişim var. Annemlere geldik şimdi de fırsat bulursam akşama doğumu da yazarım ayrıntısıyla Mesajların bir kısmını okudum herkese çoooook teşekkür ederim çok farklı bir duygu Allah herkese yaşatsın inşallah
canım hayırlı ugurlu olsun sağlıkla buyut yavrunuuuuuBu arada meme ucum olmadığından çok zorlanıyorum emzirirken pompa ile kolostrumu içmesini sağladık ama henüz sütüm tam inmedi bir de yavrum çok uğraşıyor ama alamıyor ucu. Dua edin bana.
hoşbuldum cnm benim sizi özledim kaç gündür kısaca özet geçicem
05.10.2011 saat 11:21 de bebeklerimi (kızım:2960 gr - oğlum:3150 gr) dünyaya getirdim 38+1 de herşey çok yolundaydı spinal anestezi planlanmıştı spinal anesteziyi herkese tavsiye ediyorum benim doğumumda benimle ilgili bi sıkıntı yaşandı bebekler normal kiloda ve 38+1de olduğumuz için rahim aşırı genişlemiş bebekler diğer organları çok sıkıştırmıştı bebekler alındıktan sonra rahim kendini birden bırakmış ve aşırı kanamam olmuş kanamayı zor durdurmuşlar ben o sırada bayıldım zaten ama çok şükür bebeklerim ilk 15 dk.çok sağlıklı olarak dünyaya geldi Allahın izniyle çıktıktan sonra karnımın üzerinde 3kg torbayla durdum kötüydü ve her yarım saatte bir gelip bakıyorlardı rahim toplanmışmı diye ayyy bastırıp durdular neyseki kanama kesildi cuma eve çıktık bebişler emiyolar ama mama takviyeside yapıyoruz ben henüz toparlanamadım yeni yeni ayağa kalkmaya başlıyorum herşeye rağmen dünyanın en güzel duygusu Rabbim isteyen herkese versin inşallah meme uçları acıyo zeytinyağla masaj yapıyorum önceden kullanılan kremlerin falan bi işe yarayacağını zannetmiyorum kızlar şimdilik bu kadar umarım herkes sağ salim doğumunu yapar ve bebeğini kucağına alır yada almıştır. hepinizi öpüyorum.
DUYGUCUM bebeklerin resmini koyabileceğimiz bi topik açarsanız güzel olur şayet herkes isterse bu sayfalarda bulmak çok zor oluyo
hehhh aferin sana yap et sonrada oram agrıyo buram agrıyo kız dikişleri ne zorluyosun ben bi yerleri gırgırladım canım çıktı yatıyorum şimdi kalkmam vallabugün elektrikler kesik olduğu için topiğe gelemiycek olam mavipatikli10: ) arkadaşın yokluğunu aratmamak için vede topiğimizde mavipatikli 10: ) temizlik ruhunu yaşatmak adına evimi temizleediiiimmmm süpürdüm ,sildim yerlerim ,banyoyu tuvaleti ve mutfağıda temizlediimmmm :76::76::76:
kızlarrrr bebişimi doğurdum 4 ekimde. sezeryan oldum hiçç korkulck bişey yok 3.gün toparlıyosn kendini ayağa kalkmalar ilk başlarda zor olsada 3.gün çok rahatlıyosnz. şekerim vardı benm çok korkuyodm insülin kullanmaktan bıkmıştm, neyseki bebişimi sağlıkla dünyaya getrdim hastanede kaldığm sürece benm ve bebeğimn şekerini hep kontrol ettler bebişte bişey ok ama benm şeker hemen düşmedi hastanedeki ölçümlerde bazen 200 bazen 160 larda sonuçlar çıktı. 5gün oldu bugün ve dün düştü gibi sanki şeker 130 çıktı tokluk şekerm sabah hemde diyet yamadan yedim.çikolatada yedim tahin pekmezde yedim 2 saat sonra 130 çıktı inşallah düşmştr yarın kontrolm var yine. amaaaa hiç korkmayn şekerden dünyalar tatlısı minicik bebişi görünce hepsi geçiyorr
37 haftalık sezeryan yaptım 3kilo 90 gr bebişimin kilosu. boyu 50cm. çokkk güzel bi duygu allah her isteyene yaşatsın.
çok geçmiş olsun bebeklerini sağlıkla büyüt allah nazarlardan korusun.
canom tebrik ederim allah nazarlardan korusun özgür bebeğimizi sağlıkla büyüt bebeğini
http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-anneleri/475718-2011-ekim-anneleri-melekleri.html#post21232250DUYGUCUM bebeklerin resmini koyabileceğimiz bi topik açarsanız güzel olur şayet herkes isterse bu sayfalarda bulmak çok zor oluyo
çok geçmiş olsun canım neyseki toparlanmışsın. maş. kilolarına da .ay nasıl emziriyosum merak ettim eslem yetiyo mu ikisine birden sütün birini bi memeye diğerini öbür memeye mi tutuyosun :))) çok sevimli yaa
foto koycan mı beklim pc başında . çoook şirinler ya yeni doğanlar
aa canım ne güzel ya sonunda kurtuldun, Rabbim bebişine sağlık versin, bol bol sütün olur inşAllah.. Normal ya da sezeryan illa dikişler bizi zorlayacak neyse tek sıkıntımız bu olsun geçecek nasılsa rabbim şifa versin.. Beyzoşu da öptüm maşallah ona da
diğer bir meslektaşın olarak yazıyorum ben de salı günü sezeryan olcam ve tam 38+6 oluyorum.. yani 38 den sonra tarih çok sorun değil yeter ki sağlıklı doğsunlar... rabbim kolay bir doğum nasip eder inşallah..
kocaman bir maşallah kuzucuklara
canım az zor olmuş doğum ama rabbim beterinden korusun sağlıkla kucağına aldın ya bebişleri gerisi düzelir zaten.. darısı bize inşallah... şu meme ucu beni de korkutuyo, benimde yok gibi bişey ben aklıma geldikçe 1 haftadır lansinoh sürdüm ama fayda etmez gibime geliyor...
nida sana nazar değmesin de kime değsin ben maşallahını kondurayım da.. herkesin yanında çok hareketli olma, az sızlan birilerinin yanında, valla seni gördükçe sezeryana olan korkum geçti 41 kere
doğum yapanların kuzucuk fotolarını ben de çok merak ediyorum, bir de doğum sonrası kilolarınızı göbişler hemen inmez ama onu da merak ediyorum.. annelik nasıl bişey en çok onu merak ediyorum
çok geçmiş olsun bebeklerini sağlıkla büyüt allah nazarlardan korusun.
canom tebrik ederim allah nazarlardan korusun özgür bebeğimizi sağlıkla büyüt bebeğini
Yeni bi topik açtım bebişlerin resimlerini paylaşmak için burda arada kaçıyo gören oluyo göremeyen oluyo diye
http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-anneleri/475718-2011-ekim-anneleri-melekleri.html#post21232250
canım senın yerıne cekıyorum ıcıme bugun yagmusda yagdı toprak asvaltı kokusuna karıstı bayılırım bu kokuya ankara gercekten yasanılabılecek en guzel yer benım ıcınsaol canım ankaranın soguguda tesırlıdır bellı etmeden carpar sende dıkkat ett..unutmaaa bende has ankaralıyımmm..cek havasını ıcıne dolu dolu..cok ozluyorum ulusunu ,kızılayını topragını..
canım ılık ıcıyorum herseyı zaten ..ıcım dısım bıtkı cayı oldu..tam dıyodum antıbıyotıkler ıyı geldı heralde az bıraz gucum geldı en azından kımseye mınnet etmeden ayaklanabılıyodum..dunden berıde hapsuruk ve burun akıntısı var grıbe döndu sanırım..ınan öksurmemek ıcın agzımı acmıyorum ınanılmaz canım yanıyo cunku...mardınde hava dısarda fena sıcak gunduz,ama evler serın..aksamlarıda bıldıgın soguk..ınsanın kendıne sahıp cıkmasıda cok zor oluyo bırde bırden soguyunca hava anlamadım nasıl old.zencefılde balda alıyorum ama sanırım pek ıse yaramıyo...
annemde oram buram agrıyo dıyıp duruyo ..evın ıcı kalk gıdelım dıyo..kalkıp bı ev supursem sılsem ne ıyı olurrr...gozlerımde gıdıyo ..Allahım kurtar bızı su ılletten ya rabbımmm..
ısler bıtınce yada bıtcegını sanmıyorum bıraz da utu var dun yaptım ama yenıden camasır yıkandı yıne cıktı yorulup mola verırsem gelırım gene...bugun pek kımse gelmezzz sanırım..hosakalın kızlar..ayagınızı bacagınızı sıkı gıyınnın..
cok sekermıs gule gule kullansın cıcısınıgünaydın kızlar sizlere bişey sormak istiyorum dün geceden beri 2 kere karabasan geldi bana bagırarak uyandım sizlerede oluyormu
çok korkuyorum sütüme bişey olacak diye ama şükür karabasan geldiği zaman dua edebiliyorum off gaz sancısına razıyım ben
nasıl atlatabilirim yatmadan dualar okuyorum ama genede geliyor kayınvalide okuyor inşallah gecerr
sağol canım seninde gözün aydın dogum yapmısınpek geçmişi okuyamadım ben bebiş izin vermiyor doyamıyorum ona bakmaya
hala inanamıyorum onun benim oglum olduguna annelik çokkk farklı bir duyguymuş insan yaşamadan anlayamaz derlerdide inanmazdım
emzirirken canım çok yanıyor ama onun yüzünü seyrederken inanınki acım kalmıyor dikişlerim normalde çok acıyor ama kucagıma alınca
akan sular duruyorallahım herkese yaşatsın ne diyeyim daha çok sey var yazmak istediğim ama şunu diyebilirim anne oldum için çok
şanslıyım ve çok mutluyum iyiki oglum var iyiki dogurdum ayyy ben çokkk mutluyum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
duygummmmm
canım arkadaşım hediyene bayılllldımmmmm çok şirin çok teşekkür ederiz teyzesiiiii özgürüm senin ellerinde öpüyormuşşşbunlarda bizden Eki Görüntüle 270207
amanın demek buzluga atıyosun buna sevındım yanı yıkayıp dograyı atıyosun ıspanakları ve soganı fılan kavurup buzlu buzlu ıcıne koyuyosun pısırecegın zaman olemı haslamadanmı kaldırıyosun ay bu cok ısıme geldı en kusa surede ıspanak alıcammmmmmm bu arada yemek ko nusundada ben tembellı<dırSende ki bu temizlik aski beni öldürecek, gerci sana diyorum da kendim mutfaktan cikiyor muyum acaba? Her gün corba, 2 cesit yemek bi de tatli yapmazsam olmaz. Dün cati muayenesinden sonra agrim oldugu halde 3 bag ispanak temizledim, yarisini pisirdim, yarisini dograyip buzluga attim, belimin agrisindan oturamadim sonra. Bu gece yine hic uyuyamadim, esim de sehir disina gitti sabahtan, bakalim belki kayinvalidem gelir otururuz, kalkip pasta mi yapsam acaba
Canim hediyeniz cok güzel, güle güle giysin Özgür pasa... Yatarken esin sana 3er tane Felak Nas okusun üflesin, bi de Aydetel Kürsi. Yastiginin kösesine de cevsen varsa ignele, bir daha gelmez ins...Lohusalikta normal ama, korkutuyorlar öyle...
hosgeldın canım masallah kızımızaKızlar herkese merhaba;
Hemen bir ce diyip kaçıcam Beyzam vıyaklıyor benden önce eşim girmiş KK ya herkes seni tebrik ediyor diye haberini verdiBeyzamız dün 15.30 gibi 3.400 gram 51 cm doğdu. Ben normal doğum yaptım ama bir hayli zorlandım yine de herşeye değer şu an yalnızca dikişlerim acıyor 4 tane dikişim var. Annemlere geldik şimdi de fırsat bulursam akşama doğumu da yazarım ayrıntısıyla Mesajların bir kısmını okudum herkese çoooook teşekkür ederim çok farklı bir duygu Allah herkese yaşatsın inşallah
masallah mınıklerınehoşbuldum cnm benim sizi özledim kaç gündür kısaca özet geçicem
oh masallah sana tertemız olmus evın kokusu burnuma geldıbugün elektrikler kesik olduğu için topiğe gelemiycek olam mavipatikli10: ) arkadaşın yokluğunu aratmamak için vede topiğimizde mavipatikli 10: ) temizlik ruhunu yaşatmak adına evimi temizleediiiimmmm süpürdüm ,sildim yerlerim ,banyoyu tuvaleti ve mutfağıda temizlediimmmm :76::76::76:
hemen başla temizliğe canım bu ruhu mavipatikli10:)gelene kadar yaşatmalıyıızzzzz
kızlarrrr bebişimi doğurdum 4 ekimde. sezeryan oldum hiçç korkulck bişey yok 3.gün toparlıyosn kendini ayağa kalkmalar ilk başlarda zor olsada 3.gün çok rahatlıyosnz. şekerim vardı benm çok korkuyodm insülin kullanmaktan bıkmıştm, neyseki bebişimi sağlıkla dünyaya getrdim hastanede kaldığm sürece benm ve bebeğimn şekerini hep kontrol ettler bebişte bişey ok ama benm şeker hemen düşmedi hastanedeki ölçümlerde bazen 200 bazen 160 larda sonuçlar çıktı. 5gün oldu bugün ve dün düştü gibi sanki şeker 130 çıktı tokluk şekerm sabah hemde diyet yamadan yedim.çikolatada yedim tahin pekmezde yedim 2 saat sonra 130 çıktı inşallah düşmştr yarın kontrolm var yine. amaaaa hiç korkmayn şekerden dünyalar tatlısı minicik bebişi görünce hepsi geçiyorr
37 haftalık sezeryan yaptım 3kilo 90 gr bebişimin kilosu. boyu 50cm. çokkk güzel bi duygu allah her isteyene yaşatsın.
ilk kez foto ekliyorum o da doğum öncesi ilk ve son fotomuz olsun, kızım doğsun onunkini eklerim artık (inşAllah). Bismillah deyip hemen yemeğe girişiyorum...
+15 kg ben ve kızım
Eki Görüntüle 270268 Eki Görüntüle 270269 Eki Görüntüle 270272
sağol canım benim spinal sezeryan oldum o kadar rahat oldu ki kendini kasmadıgın sürece allaha dua et yeter gerisi dr lara kalıyor biliyorsun ben çok korkuyordum ama gülerek dogumhaneden çıktım sana korkma demiyorum korkacaksın ama bebişini gördüğün an o korkuların yerini sevinç mutluluk gözyaşları alacak inan buna saat 9 dan sonra yemek yemediğim için lavman yapılmadı bana tavsiye ederim sakin ol ve o anın mutlulugunu yaşa
canım hayırlı ugurlu olsun sağlıkla buyut yavrunuuuuuben silikon meme ucu aldım ilk günlerde kullandım şimdi gerek bile kalmadı onunla ucları çıkarıyor azcık şekerli su yapıp silikondan önce agzına damlat sonra bebeyi daya hemen kapıyor azcık emdikten sonrada çıkart işe yaradıgını göreceksin benim sıpamda bööyle alıştı şimdi silikonu ittiriyo eliyle
maşallah bambam ile çakılaa allahım sağlıkla buyutmeyi nasip etsin sen şimdi çok dikkatli ol caım inşallah agrılarda gececek
hehhh aferin sana yap et sonrada oram agrıyo buram agrıyo kız dikişleri ne zorluyosun ben bi yerleri gırgırladım canım çıktı yatıyorum şimdi kalkmam vallabu arada tek kullanımlık alt açma olarak canbebe aldım ben de kullanıyorum yatagıma
maşallah allahım sağlıkla buyutmeyi nasip etsinn
sağol canım darısı herkesin başına
canım senın yerıne cekıyorum ıcıme bugun yagmusda yagdı toprak asvaltı kokusuna karıstı bayılırım bu kokuya ankara gercekten yasanılabılecek en guzel yer benım ıcın
bugun evım cok pıs gelıyo dıye bı gırıs yapıcam cunku suan aklımda camasırlarım var assamda bı evı sılsem gırgırlasam toz alsam moplasam oglan uyuyoken bı yandanda dızım var offff koca evde olunca pıslenıyo halbukı 12 de cıktık evden 6.30 da geldık neyse alısverıs yaptık bıraz bugun kocaya ve oglana cok ıcıme sınen seyler aldım kendıme bakamadım yoruldum esıme bısey almak cok zor ben alalım demesem tobe almaz alalım dıyıncede almaz aylarca ugrasırım sonraa keyıfle gıyer tabı oglanada aldım cıcı seyler sonra gorumceme gıttık bana recel fılan getırmıs koyden yedık ıctık geldık yerlestırdım herseyı ve burdayım felaket reflum var ılacta ıctım ama gecmedı aklım ıslerde yarın koca yıne nobetcı sabah yapıpdamı anneme gıtsem tvmı ızlesem ne yapmsam bılmıyorum(( bı baslasam hemen bıter aslında baslasammı ?
bu arada 18.36 da sancı gıbı bısey yasadım ama sancı kısa surer dımı ? ben sunı cektı gercegını bılmıyorumonce belım agrıdı ıkı sırtmın ortasından 2 yanıma baya grıdı sonra belımden kaarnımın ortasına dogru gectı acep sancımıydı 2 saate bır baslarmısya beklıyorum 2 saat olmasını 3 4 dk surdu ama cok uzun dımı
Güle güle giysin ÖZgür paşaaagünaydın kızlar sizlere bişey sormak istiyorum dün geceden beri 2 kere karabasan geldi bana bagırarak uyandım sizlerede oluyormu
çok korkuyorum sütüme bişey olacak diye ama şükür karabasan geldiği zaman dua edebiliyorum off gaz sancısına razıyım ben
nasıl atlatabilirim yatmadan dualar okuyorum ama genede geliyor kayınvalide okuyor inşallah gecerr
sağol canım seninde gözün aydın dogum yapmısınpek geçmişi okuyamadım ben bebiş izin vermiyor doyamıyorum ona bakmaya
hala inanamıyorum onun benim oglum olduguna annelik çokkk farklı bir duyguymuş insan yaşamadan anlayamaz derlerdide inanmazdım
emzirirken canım çok yanıyor ama onun yüzünü seyrederken inanınki acım kalmıyor dikişlerim normalde çok acıyor ama kucagıma alınca
akan sular duruyorallahım herkese yaşatsın ne diyeyim daha çok sey var yazmak istediğim ama şunu diyebilirim anne oldum için çok
şanslıyım ve çok mutluyum iyiki oglum var iyiki dogurdum ayyy ben çokkk mutluyum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
duygummmmm
Makarnacım eğer imkan varsa epidural ve spinal kombine yaptır ben inanılmaz rahat ettim ağrım sızım olmadı çok şükür ve bebeğimle rahat rahat ilgilendimcanom hediyeniz çook güzel güle güle giysin inş.demek işiyo ha yaramaza bak sen doğmuş ta yaramazlık ta yapıyomuş yerim onu ben Allah nazarlardan saklasıncanom sen spinal sez. mi oldun.ben de salı olcam ya nasıl ayrıntı verebilir misin vaktin olunca merak ediyorum ve korkuyorum:18:
evet canım bgnü saymassak ki öğlen oldu zaten 1 gün kaldı.:18: inanki günü belli olduğundan beri uyku falan kalmadı bende.psikolojik olarak kaşınıyorum ve kaşıntıdan da düşünmekten de uyuyamıyorum.Allahtan tek dileğim sağsalim kızımın doğması.ve bütün hamile arkadaşlarıma da her namazımda dua ediyorum.
Oy maşallah göbüşe inmiş iyice aşağıilk kez foto ekliyorum o da doğum öncesi ilk ve son fotomuz olsun, kızım doğsun onunkini eklerim artık (inşAllah). Bismillah deyip hemen yemeğe girişiyorum...
+15 kg ben ve kızım
Eki Görüntüle 270268 Eki Görüntüle 270269 Eki Görüntüle 270272
Güle güle giysin ÖZgür paşaaa
Makarnacım eğer imkan varsa epidural ve spinal kombine yaptır ben inanılmaz rahat ettim ağrım sızım olmadı çok şükür ve bebeğimle rahat rahat ilgilendim
Oy maşallah göbüşe inmiş iyice aşağı
Canım rabbim analı babalı büyütsün inşallah
slm kızlar, dün dr a gittik sezeryan için 14 ünden sonra oolabilir dedi ben 21-22 olmazmı dedim geç kalır su azalıyor normal doğum başlar dedi, ben istedim normali ama annemim ilk bebeği kanalda boğulmuş çıkamamış,o yüzden tüm aile tedirgin, ve benden daha çok istiyorlar sezeryanı bende ısrar etmiyorum bişi olursa diye, bakalım hayırlısı artık bana yakın oln arkadaşlar sizde durumlar nasıl 15 ini kabul etsem mi yoksa 17-18 mii?hanzade,mavipatikler, domateslipilav,yslzytn,denisruj
hatırladıklarım yardım kızlar kararsızım????
canom hediyeniz çook güzel güle güle giysin inş.demek işiyo ha yaramaza bak sen doğmuş ta yaramazlık ta yapıyomuş yerim onu ben Allah nazarlardan saklasıncanom sen spinal sez. mi oldun.ben de salı olcam ya nasıl ayrıntı verebilir misin vaktin olunca merak ediyorum ve korkuyorum:18:
.Bu arada meme ucum olmadığından çok zorlanıyorum emzirirken pompa ile kolostrumu içmesini sağladık ama henüz sütüm tam inmedi bir de yavrum çok uğraşıyor ama alamıyor ucu. Dua edin bana.
ilk kez foto ekliyorum o da doğum öncesi ilk ve son fotomuz olsun, kızım doğsun onunkini eklerim artık (inşAllah). Bismillah deyip hemen yemeğe girişiyorum...
+15 kg ben ve kızım
[COLOR="#FF0000" .!.:denisss_ruj;[/COLOR]21233006]Annenin kaybına üzüldüm nddp, Allah sana da yaşatmasın.
Benim durumum şuan için normal gözüküyor. yarın sabah kontrolüm var. orda kesinlik kazanır zannedersem. ama senin durumun, özellikle psikolojik durumun bizimkinden farklı olur. normal doğum esnasında yani. bu yüzden bizlerle kıyaslamadan, doktorunun tavsiyelerini dikkate al istersen. genellikle 38.haftada sez.oldu kızlar. su azalması bebeğin enfeksiyon kapmasına ortam hazırlıyormuş. sen doktorunu dinle derim ben.
ayy canım yaa senin de günün belliymiş. ne güzel :) sağlıcakla kavuşun inşallah bebişinizle birbirinize.
rahat ol bence. bak spinal sez. olan herkes çok memnun. senin de göz açıp kapayıncaya kadar geçecektir. şu son günlerini stresten uzak, hamileliğin tadını son kez çıkararak geçir bence :) bi daha kim bilir ne zaman hamile olcaz dimi :) gerçi bunu diyorum ama şuan nefes darlığından boğulucam nerdeyse :) nefesim daralıyor, göğsüm sıkışıyor, kasıklarım sancıyor, belim ikiye ayrılıyor ama olsuuun.
.
saol canım amiiiiin.haklısın kimbilir ne zaman olur hamilelik bidaha. çok güzel ama zor bir sürecin sonuna geldik.bide sağsalim görelim bebeklerimizi başka ne isterizki.ha bide bol bol sütümüz de olsun tabiii :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?