2011 Ekim Anneleri

kızlarrrr bebişimi doğurdum 4 ekimde. sezeryan oldum hiçç korkulck bişey yok 3.gün toparlıyosn kendini ayağa kalkmalar ilk başlarda zor olsada 3.gün çok rahatlıyosnz. şekerim vardı benm çok korkuyodm insülin kullanmaktan bıkmıştm, neyseki bebişimi sağlıkla dünyaya getrdim hastanede kaldığm sürece benm ve bebeğimn şekerini hep kontrol ettler bebişte bişey ok ama benm şeker hemen düşmedi hastanedeki ölçümlerde bazen 200 bazen 160 larda sonuçlar çıktı. 5gün oldu bugün ve dün düştü gibi sanki şeker 130 çıktı tokluk şekerm sabah hemde diyet yamadan yedim.çikolatada yedim tahin pekmezde yedim 2 saat sonra 130 çıktı inşallah düşmştr yarın kontrolm var yine. amaaaa hiç korkmayn şekerden dünyalar tatlısı minicik bebişi görünce hepsi geçiyorr
37 haftalık sezeryan yaptım 3kilo 90 gr bebişimin kilosu. boyu 50cm. çokkk güzel bi duygu allah her isteyene yaşatsın.

Son düzenleme:

hayırlı uğrlu olsun bebişin arkadaşım. Bende senin gibi sezeryan olacağım ağrın varmı peki

çok geçmiş olsun bebeklerini sağlıkla büyüt allah nazarlardan korusun.

canom tebrik ederim allah nazarlardan korusun özgür bebeğimizi sağlıkla büyüt bebeğini

ay canım banada kimse güvenmiyo,normal doğum yapıcam diyince eşim ve özellikle okuldaki arkadaşlarımın tepkisi şu

canom bişe sorucam.senin göğüs ucu yokmu,yoksa varda içedönükmü.benim galiba baya var elimle gerdirince çıkıyo,ama normalde içine kaçıyo.hangisi daha zor acaba bende sorun yaşarmıyım ki

canım galiba kasılmalarının şiddeti yeterli değil yani doğum sancısı kıvamında değil.bide süresinin sıklaşması gerekiyo ama seninki sabit hep15 dk.arayla geliyomuş.bence bu yüzden bebeğin kalp atışlarındada sorun olmadığına göre sıkıntıda değildir bebişin...

sağol canım benim spinal sezeryan oldum o kadar rahat oldu ki kendini kasmadıgın sürece allaha dua et yeter gerisi dr lara kalıyor biliyorsun ben çok korkuyordum ama gülerek dogumhaneden çıktım sana korkma demiyorum korkacaksın ama bebişini gördüğün an o korkuların yerini sevinç mutluluk gözyaşları alacak inan buna saat 9 dan sonra yemek yemediğim için lavman yapılmadı bana tavsiye ederim sakin ol ve o anın mutlulugunu yaşa

Bu arada meme ucum olmadığından çok zorlanıyorum emzirirken pompa ile kolostrumu içmesini sağladık ama henüz sütüm tam inmedi bir de yavrum çok uğraşıyor ama alamıyor ucu. Dua edin bana.
canım hayırlı ugurlu olsun sağlıkla buyut yavrunuuuuuben silikon meme ucu aldım ilk günlerde kullandım şimdi gerek bile kalmadı onunla ucları çıkarıyor azcık şekerli su yapıp silikondan önce agzına damlat sonra bebeyi daya hemen kapıyor azcık emdikten sonrada çıkart işe yaradıgını göreceksin benim sıpamda bööyle alıştı şimdi silikonu ittiriyo eliyle
maşallah bambam ile çakılaa allahım sağlıkla buyutmeyi nasip etsin sen şimdi çok dikkatli ol caım inşallah agrılarda gececek
hehhh aferin sana yap et sonrada oram agrıyo buram agrıyo kız dikişleri ne zorluyosun ben bi yerleri gırgırladım canım çıktı yatıyorum şimdi kalkmam valla bu arada tek kullanımlık alt açma olarak canbebe aldım ben de kullanıyorum yatagıma
maşallah allahım sağlıkla buyutmeyi nasip etsinn

canom tebrik ederim allah nazarlardan korusun özgür bebeğimizi sağlıkla büyüt bebeğini

sağol canım darısı herkesin başına

ay benim haftamda kimse kalmamışş herkes doğurmuşşşş kafayı yicemm haa tık yok halaaaaaaaa

aynen cnm bazen öylede oluyo süt yetmiyo şimdilik mama takviyesi yapıyoruz fotoyu yeni topike EKLİCEM

Allaha şükürler olsun cnm meme ucunu sürekli nemli tut kurutma ama önemli olan doğumdan sonrası zeytinyağ kullanabilirsin

saol cnm
Yeni bi topik açtım bebişlerin resimlerini paylaşmak için burda arada kaçıyo gören oluyo göremeyen oluyo diye
http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-anneleri/475718-2011-ekim-anneleri-melekleri.html#post21232250

saol duygucm hepimiz için daha rahat olur bebelerin fotolarına hemen ulaşırızzz.

canım senın yerıne cekıyorum ıcıme bugun yagmusda yagdı toprak asvaltı kokusuna karıstı bayılırım bu kokuya ankara gercekten yasanılabılecek en guzel yer benım ıcın
cok sekermıs gule gule kullansın cıcısını
amanın demek buzluga atıyosun buna sevındım yanı yıkayıp dograyı atıyosun ıspanakları ve soganı fılan kavurup buzlu buzlu ıcıne koyuyosun pısırecegın zaman olemı haslamadanmı kaldırıyosun ay bu cok ısıme geldı en kusa surede ıspanak alıcammmmmmm bu arada yemek ko nusundada ben tembellı<dır
hosgeldın canım masallah kızımıza dıkıs acında gecer yakında kuru tutu cabuk ıyılessın canım

masallah mınıklerıne rabbım korumus ucuz atlartmıssın canım eltım cok cektı okanamadan 1 ay yattı hastanede allah senı mınnaklarına bagıslemıs bıraz buyusunler bırı bı memede bırı bı memede kendılerı gelıp yatıcaklar gorumcemın ıkızlerı oyle rabbım sana guc versın onlarada rahatlık ve uyku
oh masallah sana tertemız olmus evın kokusu burnuma geldı yoklugumda benı aratmadıgın hatırlattıgın ıcın cok tesekkur ederım msjın benı cok mutlu ettı
hemen başla temizliğe canım bu ruhu mavipatikli10:)gelene kadar yaşatmalıyıızzzzz
oh ben gıdıyım sık sık barı benı aratmamak ıcın toplu temızlıge gırısın

rabbım analı babalı buyutsun canım daırısı basımaaaaaa

bugun evım cok pıs gelıyo dıye bı gırıs yapıcam cunku suan aklımda camasırlarım var assamda bı evı sılsem gırgırlasam toz alsam moplasam oglan uyuyoken bı yandanda dızım var offff koca evde olunca pıslenıyo halbukı 12 de cıktık evden 6.30 da geldık neyse alısverıs yaptık bıraz bugun kocaya ve oglana cok ıcıme sınen seyler aldım kendıme bakamadım yoruldum esıme bısey almak cok zor ben alalım demesem tobe almaz alalım dıyıncede almaz aylarca ugrasırım sonraa keyıfle gıyer tabı oglanada aldım cıcı seyler sonra gorumceme gıttık bana recel fılan getırmıs koyden yedık ıctık geldık yerlestırdım herseyı ve burdayım felaket reflum var ılacta ıctım ama gecmedı aklım ıslerde yarın koca yıne nobetcı sabah yapıpdamı anneme gıtsem tvmı ızlesem ne yapmsam bılmıyorum (( bı baslasam hemen bıter aslında baslasammı ?
bu arada 18.36 da sancı gıbı bısey yasadım ama sancı kısa surer dımı ? ben sunı cektı gercegını bılmıyorum once belım agrıdı ıkı sırtmın ortasından 2 yanıma baya grıdı sonra belımden kaarnımın ortasına dogru gectı acep sancımıydı 2 saate bır baslarmısya beklıyorum 2 saat olmasını 3 4 dk surdu ama cok uzun dımı

Allah analı babalı sağlıklı büyütmeni nasip etsin bebeklerini canım.2 tane bebek zor ama o kadar da güzeldir heralde.sağsalim atlatmışsın ne güzel maşallah size.

çok güzel görünüyosun canımbu bizim sondan 1. günümüz artık doğuma:18:

güle güle büyüt bebeğini sağlıkla inşallah.darısı başımıza.

canım saol bilgi verdiğin için ve de rahatlattığın için.Allah o anı yaşamayı herkese nasip etsn inş.1 gün kala daha gergin oluyo insan.hayırlısı olsun ne diyim.sağlıklı olsun da kızım herşeye değer. öp oğluşunu kokla benim yerime de.

bence dizini izle boşver bgn bitti zaten yarın yaparsın
buarada sancılarını takip et canım nolur nolmaz gerçi gelince zaten ister istemez takip edilir sanırım

Son düzenleme:
Güle güle giysin ÖZgür paşaaa
Makarnacım eğer imkan varsa epidural ve spinal kombine yaptır ben inanılmaz rahat ettim ağrım sızım olmadı çok şükür ve bebeğimle rahat rahat ilgilendim
Oy maşallah göbüşe inmiş iyice aşağı

Canım rabbim analı babalı büyütsün inşallah

bunu bilmiyodum kombine olayını yani.yrn son kontrole gitcez bi sorayım doktoruma saol canım.

Annenin kaybına üzüldüm nddp, Allah sana da yaşatmasın.
Benim durumum şuan için normal gözüküyor. yarın sabah kontrolüm var. orda kesinlik kazanır zannedersem. ama senin durumun, özellikle psikolojik durumun bizimkinden farklı olur. normal doğum esnasında yani. bu yüzden bizlerle kıyaslamadan, doktorunun tavsiyelerini dikkate al istersen. genellikle 38.haftada sez.oldu kızlar. su azalması bebeğin enfeksiyon kapmasına ortam hazırlıyormuş. sen doktorunu dinle derim ben.

ayy canım yaa senin de günün belliymiş. ne güzel :) sağlıcakla kavuşun inşallah bebişinizle birbirinize.
rahat ol bence. bak spinal sez. olan herkes çok memnun. senin de göz açıp kapayıncaya kadar geçecektir. şu son günlerini stresten uzak, hamileliğin tadını son kez çıkararak geçir bence :) bi daha kim bilir ne zaman hamile olcaz dimi :) gerçi bunu diyorum ama şuan nefes darlığından boğulucam nerdeyse :) nefesim daralıyor, göğsüm sıkışıyor, kasıklarım sancıyor, belim ikiye ayrılıyor ama olsuuun.

Bu arada meme ucum olmadığından çok zorlanıyorum emzirirken pompa ile kolostrumu içmesini sağladık ama henüz sütüm tam inmedi bir de yavrum çok uğraşıyor ama alamıyor ucu. Dua edin bana.
.

Zehracım tekrar tebrik ederim, ne güzel kavuşmuşsun Beyzoşa. Allah bağışlasın canım sütün bol bol olsun, yarasın inşallah löp löp et olsun :)

Ahh eslem neler çekmişsin yaa geçmiş olsun canım. büyük korku atlatmışsınız. neyse ki rahim kendini çok çabuk toparlıyor. daha da iyi olursun inş. bir an önce sütün de bol olur ve bebiklerini besler büyütürsün.

ilk kez foto ekliyorum o da doğum öncesi ilk ve son fotomuz olsun, kızım doğsun onunkini eklerim artık (inşAllah). Bismillah deyip hemen yemeğe girişiyorum...

+15 kg ben ve kızım

Maşallah YsmnZ senin de erkek görünümlü kızın :)

Maşallah bebişine. Gözün aydın. Şekerin normale döner ve bundan sonra bu kadar sıkıntı yaratmaz umarım.

Teşekkür ederiz duygucum. duyarlı moderatörümüz bizim :)

slm herkese ekim 1 de doğum yaptım normal doğum yapmayı çok istedim ama kısmet olmadı şuan dikişlerim acıyor herkes normal olsa böyle çekmezdin diyorlar.vicdan azbı duymam bağıra çağıra doğurmaktı sancım gelmedi bi türlü herşey normaldi son güne kadar baş aşağı olmasına rağmen bebeğim doktorum normal doğum riskli dedi ve sezeryana aldılar.neden beklemedim 1 2 gün diye kendime kızıyorum halaaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…