slm herkese ekim 1 de doğum yaptım normal doğum yapmayı çok istedim ama kısmet olmadı şuan dikişlerim acıyor herkes normal olsa böyle çekmezdin diyorlar.vicdan azbı duymam bağıra çağıra doğurmaktı sancım gelmedi bi türlü herşey normaldi son güne kadar baş aşağı olmasına rağmen bebeğim doktorum normal doğum riskli dedi ve sezeryana aldılar.neden beklemedim 1 2 gün diye kendime kızıyorum halaaa
canım annemle bı tlfona daldık ne temızlık ne dızı ıkısıde gectı camasırı astım sadece ama yınede her an yapabılırım temızlık :) sancı yenılemedı ama beklemedeyım bugun yoruldum dıe gelırmı bılmem kocıste tv yı kaptı offfbence dizini izle boşver bgn bitti zaten yarın yaparsın
buarada sancılarını takip et canım nolur nolmaz gerçi gelince zaten ister istemez takip edilir sanırım
slm herkese ekim 1 de doğum yaptım normal doğum yapmayı çok istedim ama kısmet olmadı şuan dikişlerim acıyor herkes normal olsa böyle çekmezdin diyorlar.vicdan azbı duymam bağıra çağıra doğurmaktı sancım gelmedi bi türlü herşey normaldi son güne kadar baş aşağı olmasına rağmen bebeğim doktorum normal doğum riskli dedi ve sezeryana aldılar.neden beklemedim 1 2 gün diye kendime kızıyorum halaaa
neyse kızlar ben bıraz tv ye bakıp yatayım yoksa bu saat ıs yapıp gece uyuyamıycam yarın yaparım ıslerımıde artık herkese ıyı gecler yarın gorusmek uzere
neyse kızlar ben bıraz tv ye bakıp yatayım yoksa bu saat ıs yapıp gece uyuyamıycam yarın yaparım ıslerımıde artık herkese ıyı gecler yarın gorusmek uzere
Herkese merhaba..Ilk aylarda bikac sefer topige dahil oldum fakat daha sonlaralari sizi takip etmekle yetindim..4 ekim sali gunu bende oglumu dunyaya getirdim..sezeryan ile.Allah hepinize bu guzel duyguyu yasatsin...dogum yapanlari tebrik ediyorum..hala yapmamis beklemekte olanlara da hayirli dogumlar diliyorum...hepiniz sevgiyle kalin..
kızlarrrr bebişimi doğurdum 4 ekimde. sezeryan oldum hiçç korkulck bişey yok 3.gün toparlıyosn kendini ayağa kalkmalar ilk başlarda zor olsada 3.gün çok rahatlıyosnz. şekerim vardı benm çok korkuyodm insülin kullanmaktan bıkmıştm, neyseki bebişimi sağlıkla dünyaya getrdim hastanede kaldığm sürece benm ve bebeğimn şekerini hep kontrol ettler bebişte bişey ok ama benm şeker hemen düşmedi hastanedeki ölçümlerde bazen 200 bazen 160 larda sonuçlar çıktı. 5gün oldu bugün ve dün düştü gibi sanki şeker 130 çıktı tokluk şekerm sabah hemde diyet yamadan yedim.çikolatada yedim tahin pekmezde yedim 2 saat sonra 130 çıktı inşallah düşmştr yarın kontrolm var yine. amaaaa hiç korkmayn şekerden dünyalar tatlısı minicik bebişi görünce hepsi geçiyorr
37 haftalık sezeryan yaptım 3kilo 90 gr bebişimin kilosu. boyu 50cm. çokkk güzel bi duygu allah her isteyene yaşatsın.
Herkese merhaba..Ilk aylarda bikac sefer topige dahil oldum fakat daha sonlaralari sizi takip etmekle yetindim..4 ekim sali gunu bende oglumu dunyaya getirdim..sezeryan ile.Allah hepinize bu guzel duyguyu yasatsin...dogum yapanlari tebrik ediyorum..hala yapmamis beklemekte olanlara da hayirli dogumlar diliyorum...hepiniz sevgiyle kalin..
çok güzel görünüyosun canımbu bizim sondan 1. günümüz artık doğuma:18:
indiğini ben de farkediyorum artık nefesimi daha rahat alıyorum en önemlisi batmalar olmuyo neyse son 1 günümüz kaldı artık kollarımda olcak kızım inşAllah...Oy maşallah göbüşe inmiş iyice aşağı
Maşallah YsmnZsenin de erkek görünümlü kızın :)
denizcim herkes hala erkek diyor ama 3 doktordan onaylı kız benimkisağlıklı olsun da son dakka golü bile atsa mühim değil...
slm kızlar ben geldimmalum artık biz diyemiyorum....
7 ekim saat 15:00'de epidural+normal doğumla aldım prensesimi kollarımaallahım isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu
ayrı kaldım özledim topiğimi kimler doğum yaptı ben yokken???
aman canııım seninde benim gibi etrafın prof. dolu galibaa...ne anlıyo insaalar bunları söylemekten ,herşeyi onlar biliyo zaten ...ben normal doğum yapmayanın sevap kazanamıyacağınada inanmıyorum ,günahı sevabı ancakk Allah bilir ,on normal doğum yapmış ama aklı fikri kötülükte olan bi insan cennetlikmidirkii???bende 35. haftada aniden suyumun gelmesşyle sezeryan olmak zorunda kaldım ,haa neden sezeryan oldu bende bilmiyorum o anda sorgulamak hiiç aklıma gelmedii...ama buda taktiri ilahi ,hem suyumun erken gelmesi hemde o anda normalde car car öten çenemin susması...bu yüzden canım hiiç düşünme bunları Rabbim ne dediyse öyle oluyoo..yok ben bonus sevap kazancam diye normal doğurmakta ısrar etmeye gerek yok bence ..sağlıklı olda o sevapları başka şekilde misal hayırlı evlat yetişitrerek alabilirsinnslm herkese ekim 1 de doğum yaptım normal doğum yapmayı çok istedim ama kısmet olmadı şuan dikişlerim acıyor herkes normal olsa böyle çekmezdin diyorlar.vicdan azbı duymam bağıra çağıra doğurmaktı sancım gelmedi bi türlü herşey normaldi son güne kadar baş aşağı olmasına rağmen bebeğim doktorum normal doğum riskli dedi ve sezeryana aldılar.neden beklemedim 1 2 gün diye kendime kızıyorum halaaa
Allah analı babalı büyütsün canım yawrunu..Herkese merhaba..Ilk aylarda bikac sefer topige dahil oldum fakat daha sonlaralari sizi takip etmekle yetindim..4 ekim sali gunu bende oglumu dunyaya getirdim..sezeryan ile.Allah hepinize bu guzel duyguyu yasatsin...dogum yapanlari tebrik ediyorum..hala yapmamis beklemekte olanlara da hayirli dogumlar diliyorum...hepiniz sevgiyle kalin..
7 ekim saat 15:00'de epidural+normal doğumla aldım prensesimi kollarımaallahım isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu
kızlaarr yaa bugün EDA hiç gelmedii?? doğurdumuki acabaaa???:83::83::83::83:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?