2011 Ekim Anneleri

canım ben de çok istedim normali ama olmuyor salı günü sez. olcam.ama sen neden bu kadar vicdan azabı duyuyorsunki ? nasip buymuş ve bu iyi olcakmış senin için olmuş. sağsalim bebeğine kavuşmana şükret ve gerisini boşver.başkalarını ise hiç takma.ve stres yapıp sütünü de etkileme bence güle güle büyüt sağlıkla bebeğini inşallah.

bence dizini izle boşver bgn bitti zaten yarın yaparsın
buarada sancılarını takip et canım nolur nolmaz gerçi gelince zaten ister istemez takip edilir sanırım
canım annemle bı tlfona daldık ne temızlık ne dızı ıkısıde gectı camasırı astım sadece ama yınede her an yapabılırım temızlık :) sancı yenılemedı ama beklemedeyım bugun yoruldum dıe gelırmı bılmem kocıste tv yı kaptı offf

canım bende yasamıstım farklı bı sekılde bunu yanı senın yasadıgını doktorlara gore 40+2 gunluktu bebgım bana gore 39 ve doktorum gunum gectı dıye sunı sancı verdı cok canım yandı sonuna dogru epıdural yaptırdım normal dogum gıbı olmadı yanı randevulu oldu epıdural yuzunden sevap kazanmadımmı acaba dıye uzuldum normal sancı vs yasamadım hep aklımda kaldı anıdan bebek gelıyo dıyıp doktora gıtmek o heycanı yasamak ama kısmetten ote yok gıttıgım baska bı doktor 1 hafta beklememı soylemıstı ama kendı doktorum sunı sancı verdı ve baskı yaptı sezeryan ıcın bebegın kalbı yavasladı vs dedı ama olmadım sezeryan buda benım pısmanlıgım oldu bı kac gun daha bekleseydım dıye ama sunu ogrendımkı bu dunyada aldıgımız hernefes sayılıymıs gercekten bende soyle dusundum o bebek o an dogmalı ve o ılk nefesı almalı nasıp yanı bu canını sıkma melegınıle mutlu ol cnm

Gözün aydın aygece, bebeğin sağlıklıysa her şeyi normalse üzme kendini. Her şey normalse neden riskli dedi doktorun? Madem risk vardı ise kendini niye kötü hissediyorsun, niye vicdan azabı çekiyorsun anlamadım. risk varsa, vicdan azabı yok, her şey normal gidiyorsa niye risk var diycem ama bunları düşünmek için çok geç çünkü olan olmuş. normal ya da sezaryen ile de olsa bebeğin şuan seninle. bunun için şükret bence daha fazla üzülme.

neyse kızlar ben bıraz tv ye bakıp yatayım yoksa bu saat ıs yapıp gece uyuyamıycam yarın yaparım ıslerımıde artık herkese ıyı gecler yarın gorusmek uzere

Herkese merhaba..Ilk aylarda bikac sefer topige dahil oldum fakat daha sonlaralari sizi takip etmekle yetindim..4 ekim sali gunu bende oglumu dunyaya getirdim..sezeryan ile.Allah hepinize bu guzel duyguyu yasatsin...dogum yapanlari tebrik ediyorum..hala yapmamis beklemekte olanlara da hayirli dogumlar diliyorum...hepiniz sevgiyle kalin..

neyse kızlar ben bıraz tv ye bakıp yatayım yoksa bu saat ıs yapıp gece uyuyamıycam yarın yaparım ıslerımıde artık herkese ıyı gecler yarın gorusmek uzere

bu saatten sonra ne işi güzelim vur kafayı yat, tv ni izle, keyfini yap boşver işi mişi seni de yoldan çıkarıcaz :) Sabah gönlünce yaparsın. hem şimdi yapsan sabah bi daha yapacaksın bari iki kez yorulma :) tv de bişey yok ama. güzelim filmleri haftaiçi geç saatlere koyuyorlar sinir oluyorum. geç saatte de beni ikinci uykumda oluyorum. yine de bak belki bi şey bulursun. hayydi iyi geceleerrr. görüşürüz inş. yarın.

iyi geceler canım

güle güle sağlıklı büyüt bebeğini canım.darısı bizim başımıza inşallah.

kızlar Maşallah bebişlerinize bol bol sütünüz olur inşAllah darısı bize..

canım ben de öyle düşünüyordum ama hakkımızda hayırlısı buymuş demek ki... boş yere üzme kendini, rabbim sağlık versin size.. bebişini sev öp kokla olumsuz şeyler düşünme...

çok güzel görünüyosun canımbu bizim sondan 1. günümüz artık doğuma:18:

sorma canım ya son 1 deyiz artık yarın dr.a gitcez yatış işlemini yaptırcaz ama izinli olarak eve döncez geri hayırlısı artık...

Oy maşallah göbüşe inmiş iyice aşağı
indiğini ben de farkediyorum artık nefesimi daha rahat alıyorum en önemlisi batmalar olmuyo neyse son 1 günümüz kaldı artık kollarımda olcak kızım inşAllah...

Maşallah YsmnZ senin de erkek görünümlü kızın :)

denizcim herkes hala erkek diyor ama 3 doktordan onaylı kız benimki sağlıklı olsun da son dakka golü bile atsa mühim değil...

merhaba bebeğin hayırlı olsun. gözün aydın. teşekkür ederim.

slm kızlar ben geldim malum artık biz diyemiyorum....
7 ekim saat 15:00'de epidural+normal doğumla aldım prensesimi kollarıma allahım isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu
ayrı kaldım özledim topiğimi kimler doğum yaptı ben yokken???

hoşgeldin taze anne, Maşallah kurtuldun sen de rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin, kaç kilo doğdu bebiş, nasıl bir duygu annelik benim de çok az kaldı merak hat safhada..

aman canııım seninde benim gibi etrafın prof. dolu galibaa...ne anlıyo insaalar bunları söylemekten ,herşeyi onlar biliyo zaten ...ben normal doğum yapmayanın sevap kazanamıyacağınada inanmıyorum ,günahı sevabı ancakk Allah bilir ,on normal doğum yapmış ama aklı fikri kötülükte olan bi insan cennetlikmidirkii???bende 35. haftada aniden suyumun gelmesşyle sezeryan olmak zorunda kaldım ,haa neden sezeryan oldu bende bilmiyorum o anda sorgulamak hiiç aklıma gelmedii...ama buda taktiri ilahi ,hem suyumun erken gelmesi hemde o anda normalde car car öten çenemin susması...bu yüzden canım hiiç düşünme bunları Rabbim ne dediyse öyle oluyoo..yok ben bonus sevap kazancam diye normal doğurmakta ısrar etmeye gerek yok bence ..sağlıklı olda o sevapları başka şekilde misal hayırlı evlat yetişitrerek alabilirsinn

Allah analı babalı büyütsün canım yawrunu..

Eliiif hoş geldin kızzz...sen nezman yazcan doğum hikayenii ayy ne heyecanlı yaa....hadi anlatsana bekliyoruuuzzz(cips yiyip seyreden smilee))

Canıımm hoşgeldin elifcim.
Sudenaz gelmiş, hoşgelmiş canım gözün aydın.
Amin...
Darısı başımıza inşallah, bekliyoruz sıramızı :)
Nasılsın, prensesin nasıl? ağrın sızın var mı? vaktin varsa detay atlatsana.. ben de seni özledim.

Herkese slm kızlar

benı merak eden bırılerı oldüysa sağolsünnn (bü arada ü harfının noktasızı çalışmıyorr )

sizi işyerınden takıp etmeye çalıştım mısafır olarak gırıp doğüm haberlerını oküdüm gırış yasaklanmıstı iklim in bebeğinin hastaneden cıktı haberıne hıç rastlayamadım

doğüm yapan herkese maşallahh diyorümm bebişlerıyla hayat boyü sağlıklı üzün ömürlü yasasınlar

benım gıbı bekleyenlerede ağrısız acısız sağlıkla yavrü larını kücaklarına almalarını diliyorüm

biz dün itibariyle işte son günümüzdü ve

bebeğim yan dürüyo

ünsilin küllanıyorüm

kızımı 18 -19 ekım gıbı sezaryanla dünyaya getırcem şimdilik konüsülan bü

1 hafta evdeyım doğüma kadar kızımı odasıyla ve evle üğrasıcamm

bebeğim hareket ederken canımı bıle yakabılıo artık

akıntım bol ve sıvı gelıo sankı

karnım acaıp büyüdü son kontrolümüz salı günüydü kızım 49 cm ve 3053 gr dı

kızlar ist sezaryanla bebeklerını dünyaya getırenlerden hastane tavsıyelerı alabılırmıyımm hala karar veremedımmm

avcılar hospıtal hızmet hast arasında kaldım kendı dr müayenehane oldüğündan çok pahalıya gelıo avcılar hospital sadüllah yesevı ve hızmet hastanesı sait halıl bey arasında kaldım fıyatı düşünmesem hızmet hast direk

tavsıyelerınız neler

üzün oldü ama küsüra bakmayın üzün zamandır girip yazamamıştımmm

kızlar yaaa ...bu newyorkta 5 minarenin son sahnelerinde ben çok ağlıyorum yaaa...annemi çok özledim ondanmıki acabaa..hüngür hüngür ağlıyorummm

Hoşgeldinnnnnnn
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün prensesini Kızın da senin gibi esmer güzelimi çok merak ediyorum
toplamda 37 kişi felan var listede doğuran ama liste gözükmüyo niyeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…