Herkese slm kızlar
benı merak eden bırılerı oldüysa sağolsünnn (bü arada ü harfının noktasızı çalışmıyorr )
sizi işyerınden takıp etmeye çalıştım mısafır olarak gırıp doğüm haberlerını oküdüm gırış yasaklanmıstı iklim in bebeğinin hastaneden cıktı haberıne hıç rastlayamadım
doğüm yapan herkese maşallahh diyorümm bebişlerıyla hayat boyü sağlıklı üzün ömürlü yasasınlar
benım gıbı bekleyenlerede ağrısız acısız sağlıkla yavrü larını kücaklarına almalarını diliyorüm
biz dün itibariyle işte son günümüzdü ve
bebeğim yan dürüyo
ünsilin küllanıyorüm
kızımı 18 -19 ekım gıbı sezaryanla dünyaya getırcem şimdilik konüsülan bü
1 hafta evdeyım doğüma kadar kızımı odasıyla ve evle üğrasıcamm
bebeğim hareket ederken canımı bıle yakabılıo artık
akıntım bol ve sıvı gelıo sankı
karnım acaıp büyüdü son kontrolümüz salı günüydü kızım 49 cm ve 3053 gr dı
kızlar ist sezaryanla bebeklerını dünyaya getırenlerden hastane tavsıyelerı alabılırmıyımm hala karar veremedımmm
avcılar hospıtal hızmet hast arasında kaldım kendı dr müayenehane oldüğündan çok pahalıya gelıo avcılar hospital sadüllah yesevı ve hızmet hastanesı sait halıl bey arasında kaldım fıyatı düşünmesem hızmet hast direk
tavsıyelerınız neler
üzün oldü ama küsüra bakmayın üzün zamandır girip yazamamıştımmm
Hoşgeldinnnnnnn
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün prensesini Kızın da senin gibi esmer güzelimi çok merak ediyorum
toplamda 37 kişi felan var listede doğuran ama liste gözükmüyo niyeyse
canım arkadaşım yarın hizmet hastanesinde sezeryan olcak, dr.u sait bey ve çok çok memnundu herkese tavsiye ediyor yalnız fiyatları biraz tuzlu geldi bana gerçi özel sağlık sigortaları var ama karar senin...
Duygucum bak şu linkte editörler açıklamış ama az karışık
http://www.kadinlarkulubu.com/sited...ablo-sorunu-yasayanlar-icin.html#post21230652
hoşgeldin taze anne, Maşallah kurtuldun sen derabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin, kaç kilo doğdu bebiş, nasıl bir duygu annelik benim de çok az kaldı merak hat safhada..
aman canııım seninde benim gibi etrafın prof. dolu galibaa...ne anlıyo insaalar bunları söylemekten ,herşeyi onlar biliyo zaten ...ben normal doğum yapmayanın sevap kazanamıyacağınada inanmıyorum ,günahı sevabı ancakk Allah bilir ,on normal doğum yapmış ama aklı fikri kötülükte olan bi insan cennetlikmidirkii???bende 35. haftada aniden suyumun gelmesşyle sezeryan olmak zorunda kaldım ,haa neden sezeryan oldu bende bilmiyorum o anda sorgulamak hiiç aklıma gelmedii...ama buda taktiri ilahi ,hem suyumun erken gelmesi hemde o anda normalde car car öten çenemin susması...bu yüzden canım hiiç düşünme bunları Rabbim ne dediyse öyle oluyoo..yok ben bonus sevap kazancam diye normal doğurmakta ısrar etmeye gerek yok bence ..sağlıklı olda o sevapları başka şekilde misal hayırlı evlat yetişitrerek alabilirsinn
Allah analı babalı büyütsün canım yawrunu..
Eliiif hoş geldin kızzz...sen nezman yazcan doğum hikayenii ayy ne heyecanlı yaa....hadi anlatsana bekliyoruuuzzz(cips yiyip seyreden smilee))
Canıımm hoşgeldin elifcim.
Sudenaz gelmiş, hoşgelmiş canım gözün aydın.
Amin...
Darısı başımıza inşallah, bekliyoruz sıramızı :)
Nasılsın, prensesin nasıl? ağrın sızın var mı? vaktin varsa detay atlatsana.. ben de seni özledim.
Hoşgeldinnnnnnn
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün prensesini Kızın da senin gibi esmer güzelimi çok merak ediyorum
toplamda 37 kişi felan var listede doğuran ama liste gözükmüyo niyeyse
Esmer şeker allah analı babalı büyütsünn maşallahh sabırsızlanıyordün sende artık doğürim dıye senın odan yanlış hatırlamıyorsam ikeadandı çok beğenmıstım bebek odasıı sadew ve sıktı o odada güzel kızın sağlıkla üyüsün büyüsün maşallahh onnaa
Kızlar hazır şu an boştayken doğumu yazayım istedim sizlere;
Size en son yazdığımda yani Cuma akşamı hastaneye gitmiştik ben sancılanınca ama NST de sancı falan çıkmamıştı açılmam da 1 parmak civarıydı doktor bize muvafakatname imzalatıp eve gönderdi ev ile hastanenin arası çok olmadığından acil bir durum olursa gideriz diye düşündük.
Cumartesi sabah birden ıslaklıkla uyandım saat 06.15 falan gibiydi böyle içinde pembelikler olan bir sıvı geliyordu baya da geldi altıma bebek bezi koydum eşimi uyandırdım hemen vücuduma bir su tutup çıktık eşimle yola. Hastaneye gidince yine önce NST ye aldılar sancı çıkmadı doktor tuşe yaptığında da açılmam 2 cm falan gibi görünüyordu fakat su geldiği için yatışımı yaptılar o arada annem, babam ve kız kardeşim ge geldiler hastaneye. Açılmanın hızlanması için suni sancı da verdiler zaten ilk etapta hiç sancım yoktu gayet rahattım. Daha sonra lavman yaptılar iğrençççççççç bişiyyySancı kısmını çok uzun anlatmayayım fakat açılma 4 cm olduğunda o kadar bitkin düşmüştüm ki epidural istedim annem ve eşim doktorumu çıkınca ikna etmişler doktorum bana Zehra açılman 5 cm olmuş anestezist ise şu an ameliyatta o çıkana kadar çok geç olur dedi ben de inandım Velsahıl epidural falan olmadan çektim o sancıları ama ne sancı yani anlatılmaz yaşanır diyorum size. Ona rağmen hiç sesin çıkmadı diyorlar. O kadar bitkin düştüm ki sancı çekmekten artık sancı sıklığı 2dk da 1 e düştüğünde aralarda uyuyordum üstelik de ayakta En son açılma 9 cm i geçtiğinde doktorum geldi ve beni doğumhaneye aldılar o kadar hayal kuruyordum inanın kapının önünde bekleyen o kadar insandan hiçbiri ile vedalaşmamışım bir helallik bile istememişim
Doğumhanede de baya zorlandım ben bebek yan duruyormuş bu sebeple doğumum biraz ağrılı oldu ama asıl zoru bence doğumdan sonrası bir de çok aktif ıkınamadığımdan karnıma falan bastırdı ebeler o çok canımı yaktı. Ama Beyza mın sesini duyup yüzüne baktığım an anlatılmaz yaşanır kızlar. Normal doğum evet gerçekten zor bir süreç ama sonuçta doğumdan çıkınca hiçbir şeyim yoktu hemen bebeğimi sevebildim emzirmeye çalıştıkKızım çok tatlı teyzeleri gözler çekik made in Japan Yalnızca emme problemimiz zorluyor şu ara bizi o da düzelir inşallah benimki silikon ucu asla kabul etmiyor o yüzden daha da zor işimiz ama yavaş yavaş alışır inşallah şimdilik ben sütümü elektrikli pompayla sağıyorum kan şekeri düşmesin diye de 3 saatte bir mama veriyoruz kaşıkla inşallah mamaya alışıp anne sütünü terk etmez. İşte böyle kızlar o kadar günüm yaklaştı bebek gelmiyor diye üzülürken şimdi bebeğimi kokluyorum Allah herkese nasip etsin bu duyguyu
çok sağolun kızımın güzel teyzeleri
kızım 3kilo 70 gr cm doğdu epidurale rağmen baya sancılı bi doğum oldu ama kimsenin gözü korkmasın ama şuan çok iyiyim ağrı eşiğim biraz düşükmüş onu anladık 4 5 dikişim var biraz onlar sızlıyo ama gün geçtikçe daha iyi oluyorum kızım emebiliyo azda olsa sütüm geliyo mama konusunda bişey demediler salı günü bakıp mama kullan yada kullanma diyecekler detaylarıda en kısa zamanda yazıcam makineden pcye aktarmadım resimleri malum ev daha kalabalık ama ilk fırsatta yazıcam
Herkese slm kızlar
benı merak eden bırılerı oldüysa sağolsünnn (bü arada ü harfının noktasızı çalışmıyorr )
sizi işyerınden takıp etmeye çalıştım mısafır olarak gırıp doğüm haberlerını oküdüm gırış yasaklanmıstı iklim in bebeğinin hastaneden cıktı haberıne hıç rastlayamadım
doğüm yapan herkese maşallahh diyorümm bebişlerıyla hayat boyü sağlıklı üzün ömürlü yasasınlar
benım gıbı bekleyenlerede ağrısız acısız sağlıkla yavrü larını kücaklarına almalarını diliyorüm
biz dün itibariyle işte son günümüzdü ve
bebeğim yan dürüyo
ünsilin küllanıyorüm
kızımı 18 -19 ekım gıbı sezaryanla dünyaya getırcem şimdilik konüsülan bü
1 hafta evdeyım doğüma kadar kızımı odasıyla ve evle üğrasıcamm
bebeğim hareket ederken canımı bıle yakabılıo artık
akıntım bol ve sıvı gelıo sankı
karnım acaıp büyüdü son kontrolümüz salı günüydü kızım 49 cm ve 3053 gr dı
kızlar ist sezaryanla bebeklerını dünyaya getırenlerden hastane tavsıyelerı alabılırmıyımm hala karar veremedımmm
avcılar hospıtal hızmet hast arasında kaldım kendı dr müayenehane oldüğündan çok pahalıya gelıo avcılar hospital sadüllah yesevı ve hızmet hastanesı sait halıl bey arasında kaldım fıyatı düşünmesem hızmet hast direk
tavsıyelerınız neler
üzün oldü ama küsüra bakmayın üzün zamandır girip yazamamıştımmm
Size en son yazdığımda yani Cuma akşamı hastaneye gitmiştik ben sancılanınca ama NST de sancı falan çıkmamıştı açılmam da 1 parmak civarıydı doktor bize muvafakatname imzalatıp eve gönderdi ev ile hastanenin arası çok olmadığından acil bir durum olursa gideriz diye düşündük.
Cumartesi sabah birden ıslaklıkla uyandım saat 06.15 falan gibiydi böyle içinde pembelikler olan bir sıvı geliyordu baya da geldi altıma bebek bezi koydum eşimi uyandırdım hemen vücuduma bir su tutup çıktık eşimle yola. Hastaneye gidince yine önce NST ye aldılar sancı çıkmadı doktor tuşe yaptığında da açılmam 2 cm falan gibi görünüyordu fakat su geldiği için yatışımı yaptılar o arada annem, babam ve kız kardeşim ge geldiler hastaneye. Açılmanın hızlanması için suni sancı da verdiler zaten ilk etapta hiç sancım yoktu gayet rahattım. Daha sonra lavman yaptılar iğrençççççççç bişiyyySancı kısmını çok uzun anlatmayayım fakat açılma 4 cm olduğunda o kadar bitkin düşmüştüm ki epidural istedim annem ve eşim doktorumu çıkınca ikna etmişler doktorum bana Zehra açılman 5 cm olmuş anestezist ise şu an ameliyatta o çıkana kadar çok geç olur dedi ben de inandım Velsahıl epidural falan olmadan çektim o sancıları ama ne sancı yani anlatılmaz yaşanır diyorum size. Ona rağmen hiç sesin çıkmadı diyorlar. O kadar bitkin düştüm ki sancı çekmekten artık sancı sıklığı 2dk da 1 e düştüğünde aralarda uyuyordum üstelik de ayakta En son açılma 9 cm i geçtiğinde doktorum geldi ve beni doğumhaneye aldılar o kadar hayal kuruyordum inanın kapının önünde bekleyen o kadar insandan hiçbiri ile vedalaşmamışım bir helallik bile istememişim
Doğumhanede de baya zorlandım ben bebek yan duruyormuş bu sebeple doğumum biraz ağrılı oldu ama asıl zoru bence doğumdan sonrası bir de çok aktif ıkınamadığımdan karnıma falan bastırdı ebeler o çok canımı yaktı. Ama Beyza mın sesini duyup yüzüne baktığım an anlatılmaz yaşanır kızlar. Normal doğum evet gerçekten zor bir süreç ama sonuçta doğumdan çıkınca hiçbir şeyim yoktu hemen bebeğimi sevebildim emzirmeye çalıştıkKızım çok tatlı teyzeleri gözler çekik made in Japan Yalnızca emme problemimiz zorluyor şu ara bizi o da düzelir inşallah benimki silikon ucu asla kabul etmiyor o yüzden daha da zor işimiz ama yavaş yavaş alışır inşallah şimdilik ben sütümü elektrikli pompayla sağıyorum kan şekeri düşmesin diye de 3 saatte bir mama veriyoruz kaşıkla inşallah mamaya alışıp anne sütünü terk etmez. İşte böyle kızlar o kadar günüm yaklaştı bebek gelmiyor diye üzülürken şimdi bebeğimi kokluyorum Allah herkese nasip etsin bu duyguyu
canım tebrik ederim .... maşallah bebişin yan olmasına rağmen normal yapabilmişsin. rabbim o miss kokulu yavrundan ayırmasın veee sütünle kal şekerim burda öyle diolar ziyarete gelenler
onca hastlıga ragmen yıkılmadımmmmmmmmmmmmmmmm ayaktayımmmmmmm...dertelerımle basbassaaaaaaaaaaaaaaaaaaayımmmmm....
baktım kımseden fayda yok kızımın dun gelen bebek arabasının kumasını söktum sıldım gerı taktım kaldırdım...yatak carsaflarını degıstırdım..evlerı süpürdüm sildim dip köşe..camasır yıkadım..kac posta bulasık yıkadım hatırlamıyorum.. yemek yaptım...dısarda gezdım,alısverıs yaptım...merdıven ınıp cıktım...evet garıp bı enerjım var bugun hergun halsızlıkten ölen ben bugun durup durup kendıme ıs cıkarır oldum.. kac gundur anamla kocamın bulamadıgı toz zencefılı ılk gırdıgımyerde bulup balla karıstırıp yedım..ınanılmaz faydası oldu öksurugum kesıldı nerdeysee..saatlerdır cok rahatım...
herkes arayıp sormaya basladı meltem ne yaptı dogurdumu dıye..acayıp gayrete geldım ..Allahın ıznıyle bugun dogurmak ıcın cok ugrastım ama gun daha bıtmedı umıdımı yıtırmıedımmmheran hersey olabılır..
bende nida gıbı son vurusu yaptım ..yavrum doguma gıtmeden köftelerı huplettı..benımde canım durduk yere nasıl spagettı ve salata ıstedı..hemen kalktım yaptım kocamla yedık sonra bulasık yıkadım..annem 10 gundur ac gezdın n oldu bırden dıyo ne bılıyım ..herseyı yıyesım var bugun dedım...bı heves bı ıstah..
o kadar da bakıyorum vc de nısan mısan su falan gelıyomu dıye yok...ama olcak olcak az kaldı hıssedıyorummm..
kızzz e sen daha doğurmadın ...doğur valla tebrik etceemmmhıccc uykum yok,ama anam kalk yat dıyıp duruyo kocamda kalk namaz kıl yatak dıye cırlıyoooo...neyse kendıme bı ekşın bulup vakıt gecırmelıyım..
he bu arada nıda sennnn,elif sennn,,burcu sennnn ben sızıı bebıklerınız ıcın defalarca tebrık ettım onca alıntı yaptınız benımkı yok...cok küstümneyseee sımdı gıdıyom gelınce küsmeye devam edıcemmm..
haydın byeeee
arkadaşlar bu arada oğlumu aldım cuma günü saat 5-6 gibi. 14.3 e düşmüş o bilirubin mi ne meretse.... doktor çarşamba tekrar kontrole gelirsiniz dedi. ama korkuyorum yaaaa acaba yarın tekrar götürsem mi... doktor tamam artık düşüşe geçti dedi. ama ancak 2 ayda tamamen düşer dedi. bana yine yavrumun gözlerinin beyazları sarı sarı geliyo.öylede zaten.zaten en son gözlerden gidermiş sarılık.... offfffffffff napcam ben yaaaaaa?????
kızlar Maşallah bebişlerinizebol bol sütünüz olur inşAllah darısı bize..
canım ben de öyle düşünüyordum ama hakkımızda hayırlısı buymuş demek ki... boş yere üzme kendini, rabbim sağlık versin size.. bebişini sev öp kokla olumsuz şeyler düşünme...
sorma canım ya son 1 deyiz artık yarın dr.a gitcez yatış işlemini yaptırcaz ama izinli olarak eve döncez geri hayırlısı artık...
indiğini ben de farkediyorum artık nefesimi daha rahat alıyorum en önemlisi batmalar olmuyo neyse son 1 günümüz kaldı artık kollarımda olcak kızım inşAllah...
denizcim herkes hala erkek diyor ama 3 doktordan onaylı kız benimkisağlıklı olsun da son dakka golü bile atsa mühim değil...
slm kızlar ben geldimmalum artık biz diyemiyorum....
7 ekim saat 15:00'de epidural+normal doğumla aldım prensesimi kollarımaallahım isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu
ayrı kaldım özledim topiğimi kimler doğum yaptı ben yokken???
onca hastlıga ragmen yıkılmadımmmmmmmmmmmmmmmm ayaktayımmmmmmm...dertelerımle basbassaaaaaaaaaaaaaaaaaaayımmmmm....
baktım kımseden fayda yok kızımın dun gelen bebek arabasının kumasını söktum sıldım gerı taktım kaldırdım...yatak carsaflarını degıstırdım..evlerı süpürdüm sildim dip köşe..camasır yıkadım..kac posta bulasık yıkadım hatırlamıyorum.. yemek yaptım...dısarda gezdım,alısverıs yaptım...merdıven ınıp cıktım...evet garıp bı enerjım var bugun hergun halsızlıkten ölen ben bugun durup durup kendıme ıs cıkarır oldum.. kac gundur anamla kocamın bulamadıgı toz zencefılı ılk gırdıgımyerde bulup balla karıstırıp yedım..ınanılmaz faydası oldu öksurugum kesıldı nerdeysee..saatlerdır cok rahatım...
herkes arayıp sormaya basladı meltem ne yaptı dogurdumu dıye..acayıp gayrete geldım ..Allahın ıznıyle bugun dogurmak ıcın cok ugrastım ama gun daha bıtmedı umıdımı yıtırmıedımmmheran hersey olabılır..
bende nida gıbı son vurusu yaptım ..yavrum doguma gıtmeden köftelerı huplettı..benımde canım durduk yere nasıl spagettı ve salata ıstedı..hemen kalktım yaptım kocamla yedık sonra bulasık yıkadım..annem 10 gundur ac gezdın n oldu bırden dıyo ne bılıyım ..herseyı yıyesım var bugun dedım...bı heves bı ıstah..
o kadar da bakıyorum vc de nısan mısan su falan gelıyomu dıye yok...ama olcak olcak az kaldı hıssedıyorummm..
arkadaşlar bu arada oğlumu aldım cuma günü saat 5-6 gibi. 14.3 e düşmüş o bilirubin mi ne meretse.... doktor çarşamba tekrar kontrole gelirsiniz dedi. ama korkuyorum yaaaa acaba yarın tekrar götürsem mi... doktor tamam artık düşüşe geçti dedi. ama ancak 2 ayda tamamen düşer dedi. bana yine yavrumun gözlerinin beyazları sarı sarı geliyo.öylede zaten.zaten en son gözlerden gidermiş sarılık.... offfffffffff napcam ben yaaaaaa?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?