2011 Ekim Anneleri

kaynanamı bogabilirimmmmm
deli olmamak elde degil yaaaaa car car car konuşmaktan beynimi yedi hele ben emzirirken dikip gözlerini izlemesi yokmu
sıkıcam ümügünüüüü ilk günler silikon meme kullandım mecburen sağ gögsümün ucu ancak onunla çıkıyor iki emiyor
özgür sonra memeyi veriyorum agzına yanıma yanasıp yok onu sevmedi onu verme alıştırma ulan gögsüm patlıcak
süt dolu acıyor diyorum böyle böyle alıştırmıyorum ucu çıkarıyorum anlamıyor bebiş aglayınca ister istemez geceleri
stresli oluyorum geliyo odaya niye aglıyo sizce neden aglıyor bu bebek aaaa acıkmış olabilirmii yok yok kaynanama göre
gizlice şiddetmi uyguluyorum yoksa logusalık dönemi çok zormuş birde bununla ugraşıyorum kucagına almıyor pek ama konuşmalarıyla yedi bitirdi beni
yok ordan emsin yok bu gögsünü ver yok o gögsünden emzirme heytttttt yeter laaaaa uçan tekme geliyooooo valla
ben bu kadına bagırmazsam sabır taşı ilan edin beniiii

esmerşeker canım tebrik ederim sağlıkla buyut yavrunuuu

iremm allah yardımcın olsun kuzumm allah kurtarsınmı denir ne denir annene çok kızıyorum acaba dogurdugun zaman degişirmii

benim annemde biraz iyileşme dönemi var gibi ama bakcez artık

zuleyha tekrar hayırlı olsun melegin canım zor olmuş ama kurtulmuşsun canım sağlıkla buyut

ayy minietek yazdıkalrını ourken dudağım büzüşüyoo...bide seni öyle konuşurken hayal ediyorummm
göbeğim zıplaya zıplaya güldüm yazdığını oküyünca görümcem bende dalga bile gectıı kocama kızdıgımda laptop tırnaklanınca ölmüştü ü nün noktasızı
irem kaçgündür okyp üzüldüm sana maşallahh iyisin barii bak kendıne bebeğin için dirençli sağlıklı olman gerek

aaaa valla hafızaya bak süpersın yaaa pimapenler degıstı kızımın odasıda boyandı koçtaştan 3 kapılı dolap ve şifonyerını aldık bügün yerlestırdım içlerını kızkardesımdende park yatak almıstım bende 6 aylık olana kadar olan besiğini aldım bakalım güzel olcak odası ınss

gecmıs olsün cnm bol bol emzırmeye bak melegını hemen toparlar emerse sende bol sıvı ve meyvaa ye maşallah sizee

Kizlar suyum geldi 22.30 da suan hastanedeyiz açılmam 1 cm lavman yapıldı birazdan suniyi vercekler çünkü hiç sancım yok doğurcak gibi hissetmiyorum yeterli açıklık beklencek olmazsa sezo nolur bana dua edin saglikla alım oğlumu kucağıma ...

canım tekrar geçmiş olsun çok sevindim kucagına almana canım bol bol emzir inşallah hemencik geçerde rahatlarsın

ayyyyyyy
Allah bi avazda kurtarsın rüzgar paşamla seni
bol bol dua edeceğiz Allah yardımcın olsun
darısı sağlıkla başımıza inşallah

hadi hayırlısı kuzummmmmm sağlıkla al kucagına hayırlı haberlerini bekliyoruzzzzzzzzzzzzzzzzz

kız az önce ben aradım heyecandan doguruyon bide telmi acacan bendekide aptallık hadiiiii dualarım seninleee pırtlat şu rüzgar bebeğiii

Son düzenleme:

inanmıyoruuumm..daha az önce tahmin yürüttüm doğurmuşmudur dişyee..kalbimin bukadar temiz olduğuna ben bile şaşırdım şimdiii hadi kızz bi avazda inşallahhhhh

kız dikkat et sen kendine ..ben senin yerine heyacnlanırıımm

aaaaaaaaaaaa

aman allah ımmmm çok heyecanlııı sxağlıkl oğlüşünü kücağina alll ayyy senle aramızda ıkı gün varrr erkendı bırazzcıkkk aslında vaktı ama ben tam dersı keske bıraz daha zamanım olsa dıyorüm içimdennn korküdan kaçıyom gıbı yanıııı

ayy edacık allah ağrını sızını azaltsın bır anda kücağında olsn rüzgarınnn

kızlaaarr edayla konuştuuumm ...1 cm açılması varmış ,ama hiçç sancısı yokmuş ,suni verip normal doğumu deniceklermiş ,suyu hala geliyomuşş ..bu gece kucağına alır hayırlısıyla inşallahh ..nst ye bağlıyorlardı kapatırkenn...ayy çok heyecanlıııı

oyyyy küüücağında diyen dillerini yesinler senüüüünnnn

maş. inmiş baya göbeğin

gözün aydın Allah analı babalı büyütsün

ay canım banada kimse güvenmiyo,normal doğum yapıcam diyince eşim ve özellikle okuldaki arkadaşlarımın tepkisi şu

:)) okuldayken bana bi daha hamile kalma demişti bi arkadaş o kadar zayıf bünyem ama inat ettim bi aksilik olmazsa Allahtan normal istiyorum. herkese de cavap olsun

maş. tekrardan Elifçim.

Herkese slm kızlar

benı merak eden bırılerı oldüysa sağolsünnn (bü arada ü harfının noktasızı çalışmıyorr )

hoş geldin canım baya merak ettik seni. maş. iyi çalıştın sen helal olsun.

oyy Zehra korktum ben (( maş. sen doğurdun ama ne güzel. darısı başıma inş.

anaaaa. doğuracam doğuracam dedin doğuruyosun helal olsun :))) inş. çok uzun sürmeden ve sağlıkla alırsın Rüzgarı kucağına Allah yardımcın olsun

oyyyy küüücağında diyen dillerini yesinler senüüüünnnn

ehehehhheehe

valla iyi çalıştım merak edenlerden allah razı olsünn

gecen hafta çıkıcaktım ama eleman yoktü çıkamadımm

dün patronla (halamla )konüştük ve benı işten çıkardı bakalım tazmınatımı falan tam vercekmıs bakalım inş verır canımı sıkmazz
bü konüda züleyhanın mı bılgısı vardı

ne yapıcam ben sımdı ssk ya 37 haftaya kadar çalıştım raporü lazımmı bana hala

aaaaa yslzytn hadi hayırlısıyla bir avazda alırsın inşallah bebişini kucağına sağ salim.
dualarımız seninle

bende saat 1odan beri debelenip duruyorum yatakda yok uyuyamadım, burnum tıkalı nefes alamıyorum deli olucammmm

canım beniiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm allah yardım etsin hepimiz dua ediyoruz sana.bi avazda inşallah:)bu arada benden 1 gün gerideydin,ben fena tırsmaya başladım,hadi hayırlısı,güzel haberlerle geeelll...

doğurcam dedin dedin sonunda muradına eriyosun, rabbim çok çektirmeden bir avazda kurtarır inşAllah... inşAllah çok sancı çekmezsin bir an önce oğluşuna kavuşursun... Allah kurtarsın, şimdiden sütün bol olsun

hanzade
iremgözlüm sağolun arkadaşlartuşe konusunda aydınlattığınız için

irem maşallah enerjine ben geçmişi okurken kesin ilk sayfada suyum geldi gidiyoruz mesajın bekliyodum neyseki hala beklemedesin hayıslı vaktinde gelsin bebeğin ayrıca iyi olmana çok sevindim

canooo salla kayganayı bu arada yattığın yerde görünmicek bi yere kur'anı kerim koy istersen birde evdekilere ayetel kürsü nas,felak okumalaırnı söyle send ebesmelesiz adımatma yataktan kalkarken wc ye girip çıkarken vs.

yşmnz göbüşe maşallah sen 15 kilomu aldın nerene nasıl aldın yani çokmu zayıf başladın ben kilo filan göremedimde

aklımda birsürü şey varken yşlzytnin bombası unutturdu hepsini ya ksuura bakmayın kzılar

edaaaaaaa hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah bu saate kollarındadır bebişin duacınım şu anda heyyt beaa dediğini yaptın sonunda doğurdun hemde canlı bağlantıyıda unutmadın alemsin valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…