Kizlar sancılarım basladi ufaktan açılmama bakan olmadı henüz Çok ama çok susadım 1 yudum su vermiyolar
Kizlar suyum geldi 22.30 da suan hastanedeyiz açılmam 1 cm lavman yapıldı birazdan suniyi vercekler çünkü hiç sancım yok doğurcak gibi hissetmiyorum yeterli açıklık beklencek olmazsa sezo nolur bana dua edin saglikla alım oğlumu kucağıma ...
canım tekrar geçmiş olsun çok sevindim kucagına almana canım bol bol emzir inşallah hemencik geçerde rahatlarsın
Kizlar suyum geldi 22.30 da suan hastanedeyiz açılmam 1 cm lavman yapıldı birazdan suniyi vercekler çünkü hiç sancım yok doğurcak gibi hissetmiyorum yeterli açıklık beklencek olmazsa sezo nolur bana dua edin saglikla alım oğlumu kucağıma ...
Günaydınnn
Edayla konuştum şimdi hepinize çokkkk selamı var
Gece suni sancı vermişler saat 5e kadar sancı çekmiş 9cm açılması olunca doğumhaneye almışlar ama rüzgar yan duruyomuş ve arka çatıdan geçememiş kalp atışları yavaşlayıncada sezeryana almışlar Hem normal hem sezeryan olmuş gibi bişey. Sesi baya yorgun geliyodu. Rüzgar beyimiz iyiymiş allaha şükür 2730gr 51,5cm doğmuş. Sütün geldimi diye sordum 5e kadar sancı çekince sütümde geldi dedi. Ümraniye/çakmak erdem hastanesinde doğum yapmış rüzgarın resimlerine çekmişler akşama kadar hastanenin internet sitesinde olurmuş. Bembeyaz, kırmızı yanaklı bi bebekmiş Tam eda nın istediği gibi
Elifcim hayırlı uüurlu olsun allah analı babalı büyütsün inşallahslm kızlar ben geldimmalum artık biz diyemiyorum....
7 ekim saat 15:00'de epidural+normal doğumla aldım prensesimi kollarımaallahım isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu
ayrı kaldım özledim topiğimi kimler doğum yaptı ben yokken???
Hizmet hastanesi gerçekten çok güzel sadık beyde arkadaşım doğum yaptı çok memnundu bende sana avcılar medicanayı tavsiye ederim sezeryan ssk ile 900 tl eltim orada doğum yaptı onur beydi dr u memnun kaldık temiz güzel bir hastaneHerkese slm kızlar
benı merak eden bırılerı oldüysa sağolsünnn (bü arada ü harfının noktasızı çalışmıyorr )
sizi işyerınden takıp etmeye çalıştım mısafır olarak gırıp doğüm haberlerını oküdüm gırış yasaklanmıstı iklim in bebeğinin hastaneden cıktı haberıne hıç rastlayamadım
doğüm yapan herkese maşallahh diyorümm bebişlerıyla hayat boyü sağlıklı üzün ömürlü yasasınlar
benım gıbı bekleyenlerede ağrısız acısız sağlıkla yavrü larını kücaklarına almalarını diliyorüm
biz dün itibariyle işte son günümüzdü ve
bebeğim yan dürüyo
ünsilin küllanıyorüm
kızımı 18 -19 ekım gıbı sezaryanla dünyaya getırcem şimdilik konüsülan bü
1 hafta evdeyım doğüma kadar kızımı odasıyla ve evle üğrasıcamm
bebeğim hareket ederken canımı bıle yakabılıo artık
akıntım bol ve sıvı gelıo sankı
karnım acaıp büyüdü son kontrolümüz salı günüydü kızım 49 cm ve 3053 gr dı
kızlar ist sezaryanla bebeklerını dünyaya getırenlerden hastane tavsıyelerı alabılırmıyımm hala karar veremedımmm
avcılar hospıtal hızmet hast arasında kaldım kendı dr müayenehane oldüğündan çok pahalıya gelıo avcılar hospital sadüllah yesevı ve hızmet hastanesı sait halıl bey arasında kaldım fıyatı düşünmesem hızmet hast direk
tavsıyelerınız neler
üzün oldü ama küsüra bakmayın üzün zamandır girip yazamamıştımmm
Canım gözünaydın olsun şükür çıkmış oğlun allah sağlık versinarkadaşlar bu arada oğlumu aldım cuma günü saat 5-6 gibi. 14.3 e düşmüş o bilirubin mi ne meretse.... doktor çarşamba tekrar kontrole gelirsiniz dedi. ama korkuyorum yaaaa acaba yarın tekrar götürsem mi... doktor tamam artık düşüşe geçti dedi. ama ancak 2 ayda tamamen düşer dedi. bana yine yavrumun gözlerinin beyazları sarı sarı geliyo.öylede zaten.zaten en son gözlerden gidermiş sarılık.... offfffffffff napcam ben yaaaaaa?????
Sabah sabah az gülmedik annemle kaynana allah seni almasın emiiikaynanamı bogabilirimmmmm
deli olmamak elde degil yaaaaa car car car konuşmaktan beynimi yedi hele ben emzirirken dikip gözlerini izlemesi yokmu
sıkıcam ümügünüüüü ilk günler silikon meme kullandım mecburen sağ gögsümün ucu ancak onunla çıkıyor iki emiyor
özgür sonra memeyi veriyorum agzına yanıma yanasıp yok onu sevmedi onu verme alıştırma ulan gögsüm patlıcak
süt dolu acıyor diyorum böyle böyle alıştırmıyorum ucu çıkarıyorum anlamıyor bebiş aglayınca ister istemez geceleri
stresli oluyorum geliyo odaya niye aglıyosizce neden aglıyor bu bebek aaaa acıkmış olabilirmii yok yok kaynanama göre
gizlice şiddetmi uyguluyorum yoksa logusalık dönemi çok zormuş birde bununla ugraşıyorum kucagına almıyor pek ama konuşmalarıyla yedi bitirdi beni
yok ordan emsin yok bu gögsünü ver yok o gögsünden emzirmeheytttttt yeter laaaaa uçan tekme geliyooooo valla
ben bu kadına bagırmazsam sabır taşı ilan edin beniiii
esmerşeker canım tebrik ederim sağlıkla buyut yavrunuuu
iremm allah yardımcın olsun kuzumm allah kurtarsınmı denir ne denir annene çok kızıyorum acaba dogurdugun zaman degişirmii
benim annemde biraz iyileşme dönemi var gibi ama bakcez artık
zuleyha tekrar hayırlı olsun melegin canımzor olmuş ama kurtulmuşsun canım sağlıkla buyut
şükürler olsun geldi rüzgar paşa allah analı babalı büyütsünGünaydınnn
Gece suni sancı vermişler saat 5e kadar sancı çekmiş 9cm açılması olunca doğumhaneye almışlar ama rüzgar yan duruyomuş ve arka çatıdan geçememiş kalp atışları yavaşlayıncada sezeryana almışlar Hem normal hem sezeryan olmuş gibi bişey. Sesi baya yorgun geliyodu. Rüzgar beyimiz iyiymiş allaha şükür 2730gr 51,5cm doğmuş. Sütün geldimi diye sordum 5e kadar sancı çekince sütümde geldi dedi. Ümraniye/çakmak erdem hastanesinde doğum yapmış rüzgarın resimlerine çekmişler akşama kadar hastanenin internet sitesinde olurmuş. Bembeyaz, kırmızı yanaklı bi bebekmiş Tam eda nın istediği gibi
Günaydınnn
vayy canına yaaa..eda dogurcam dogurcam dedın sıranı bekle dedım sonra hadı bu ısler sıraya bakmıyo sende dogurabılırsın dedıydım ama kerahat vaktımıydı neydı dedıgım olmuss..soklardayım...eee ben nıye dogurmadım henuz altıma bakıyom bakıyom su falan gelmıyooooooooooooooooooo...Kizlar sancılarım basladi ufaktan açılmama bakan olmadı henüz Çok ama çok susadım 1 yudum su vermiyolar
aayyyy canım tamam tamam afffetımmmkızzz e sen daha doğurmadın ...doğur valla tebrik etceemmmşaka maka valla şu en yukardaki alıntıyı bu üstte yazdığını okumadan önce yapmıştım seni alkışlıcaktım böyleee maşşallah enerjine ,köfteleride götürdüysen doğum yakındır bacım ,kızların söylediğine göre yüksek enerjide doğum habercisiymiş hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz canımm...hem küsmede neymişşş bendenmi öğrendiniz nedirr?? yoktu sizde böyle huylarr
ayy yanlış anlamışım şimdi okuyunca tekrardan anladım ..yapmamışmıyım alıntıı ayy canıııımmm ...ben çok dikkat bile edemedim kim tebrik etti diye canım ,doğumdan sonra onca koşuşturma yorgunluk ,bebk telaşesi içinde olmuş olabilir kusura bakma canım hemiii... bunlar elivinimle benden sanaa
canım benim teee geçen hafta 12 ye düşmüştü hala gözü sarımtrak ..yani zamanla geçecek ,hatta bende korkuyorum acaba geçmedimi diye ama baktım geçmeye başıyo ufak ufakk...merak etme ,evham yapma canım bebeği emzirmeye devammm
canım ne yapıyım...kendıme cok kzııyorum ınanılmaz azab duyuyorum annnem hakkında dusunduklerımden dolayı..namazlarda af dılıyorum Allahtan ..evet haklıyım ama onun benı dogurmus olması benı ona karsı dırek maglup edıyo hak katında..o yuzden susuyorum,duymamaya calısıyorum...keyıflenmek ıcınde var gucumle ugrasıyorum..ben de yrn gitcem aynen işlemler yapılcak nstye de gircez yine sonrası beklemek işte.hakkımızda hayırlısı olsun.
biz de yazalım doğum hikayemizi inş. bebek te ben de iyiyim diye.
hoşgeldin canım.tekrar güle güle büyüt kızını.sağlıkla inşallah.
maşallah canım sana da bebeğine dene güzel aldın kucağına bebeğini darısı bizim başımıza.sütün bollaşır inşallah en kısa zamanda.yerim japon gözlerini onun ben
maşallah iremcimsenden böyle bi yazıyı okumak çok hoşuma gitti Allah bozmasın sağlığını ve keyfini.
ne güzel düşmüş bak sarılığı üzülme artık.Allah daha da sağlık versin canım bebeğine.o da geçcek zamanla inş.
kaynanamı bogabilirimmmmm
deli olmamak elde degil yaaaaa car car car konuşmaktan beynimi yedi hele ben emzirirken dikip gözlerini izlemesi yokmu
sıkıcam ümügünüüüü ilk günler silikon meme kullandım mecburen sağ gögsümün ucu ancak onunla çıkıyor iki emiyor
özgür sonra memeyi veriyorum agzına yanıma yanasıp yok onu sevmedi onu verme alıştırma ulan gögsüm patlıcak
süt dolu acıyor diyorum böyle böyle alıştırmıyorum ucu çıkarıyorum anlamıyor bebiş aglayınca ister istemez geceleri
stresli oluyorum geliyo odaya niye aglıyosizce neden aglıyor bu bebek aaaa acıkmış olabilirmii yok yok kaynanama göre
gizlice şiddetmi uyguluyorum yoksa logusalık dönemi çok zormuş birde bununla ugraşıyorum kucagına almıyor pek ama konuşmalarıyla yedi bitirdi beni
yok ordan emsin yok bu gögsünü ver yok o gögsünden emzirmeheytttttt yeter laaaaa uçan tekme geliyooooo valla
ben bu kadına bagırmazsam sabır taşı ilan edin beniiii
canommm Allah sabrını artırsın kuzum..dun bende kaynanayla konustum..aynı zamanda dun gorumcemın dugunu vardı..dedı esımden ıcın ucak bıletını cok gece almıs ben dayanamam gelırım ..bende gel gıtme sen dedım yeterkı gel...agzından bal akıyo kadının ..kurban olurum sanada karnındakı ne de dedıkce aglayasım geldı...
esmerşeker canım tebrik ederim sağlıkla buyut yavrunuuu
iremm allah yardımcın olsun kuzumm allah kurtarsınmı denir ne denir annene çok kızıyorum acaba dogurdugun zaman degişirmii
benim annemde biraz iyileşme dönemi var gibi ama bakcez artık
zuleyha tekrar hayırlı olsun melegin canımzor olmuş ama kurtulmuşsun canım sağlıkla buyut
saol canım..ınsaallah kızım geldıgınde(ve annem evıne gıttıgınde)kocamla ve yavru kusumla daha mutlu olucam...göbeğim zıplaya zıplaya güldüm yazdığını oküyünca görümcem bende dalga bile gectıı kocama kızdıgımda laptop tırnaklanınca ölmüştü ü nün noktasızı
irem kaçgündür okyp üzüldüm sana maşallahh iyisin barii bak kendıne bebeğin için dirençli sağlıklı olman gerek
aaaa valla hafızaya bak süpersın yaaa pimapenler degıstı kızımın odasıda boyandı koçtaştan 3 kapılı dolap ve şifonyerını aldık bügün yerlestırdım içlerını kızkardesımdende park yatak almıstım bende 6 aylık olana kadar olan besiğini aldım bakalım güzel olcak odası ınss
gecmıs olsün cnm bol bol emzırmeye bak melegını hemen toparlar emerse sende bol sıvı ve meyvaa ye maşallah sizee
benım bebeğimde yan dürüyo bü sekılde normal doğüm yaptıramayız dedı
neden kızı mahvettıler sancıyla bakmadılarmı ya dün bırınınde öle oldü zorla karnına basarak cevırdıler çocüğü bü yasakmıss artık yansa sezaryan kızlar bebeğe de anneye de ezıyet edılıo bende ters mısım anemın karnına cıkmıs ebeler ama bebekte kalıcı zararlar bıraktıgından yasamısss sakın yan düran bebekle normal doğüm ıstemeyın anne karnındakı bebeği çevırmeye çalışılmıyormüs artık
benım sezaryan olcak yüzde 90 yön değiştırmezse inş bü halde normal doğüm sancıları başlamazz
edacımm allah sıze bağişlasın oğlüşünü maşallahh sızee hemen toparlan ınsss
Günaydınnn
slm kızlar ben geldimmalum artık biz diyemiyorum....
7 ekim saat 15:00'de epidural+normal doğumla aldım prensesimi kollarımaallahım isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu
ayrı kaldım özledim topiğimi kimler doğum yaptı ben yokken???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?