2011 Ekim Anneleri

oofff doğumdan deli gibi korkan ben şuan çok pis doğurasım var yine salı günü görüşelimdedi doktor suyumdaki sızmadan dolayı görüşmek istedi acaba erken alırmı 19 u bana çok geç geliyo sanki o zmana kalırsam bende sular seller içinde gidecekmişim gibi hissediyorum ama ben görmiyim su filan ya korkuyorum zaten inşallah salı günü doğum tarihini öne almak için çağırmıştır beni doktorcum

iyi geceler kızlar

aaaaa unutuyordum nerdeyse
doğumyapan herkesiayrı ayrı tebrik ediyorum allah analı babalı iyi günlerde büyütmek nasip etsin

eslemmm bıdıklarını yiyim senin maşallahhh aklıma test günün geldi zorla gitmiştin olmadı diye oysa bu iki bıdık konmuşlar anneye çoktaann

allaha emanetsiniz güzellikler

Kizlar sancılarım basladi ufaktan açılmama bakan olmadı henüz Çok ama çok susadım 1 yudum su vermiyolar

Uzun zamandır takipteyim kusur kalmayayım yazayım dedim.bende gün sayıyorum ama hala tık yok.sizlerin yazdıklarıyla birebir yaşıyorum bende aynı şeyleri.doğum hikayeleriyle cesaret geliyor banada.bu ikinci bebeğim.ilkinde 42. haftanın sonunda olmuştu.bu seferde gidiş o yönde hayırlısı artık.
yslzytn Rabbim yardımcın olsun,kolaylıklar versin saglıkla sıhhatle kavuş inşallah bebeğine enkısa zamanda...
darısıda bekleyenlerin başına:97::97::97:

ay yeşilzeytinim bgn seni göremeyince aklıma geldi acaba doğurdu mu falan diye ama genede çok şaşırdım niye şaşırıyosam sanki doğurmucaz hiç ay saf gibiyim zaten uyuyamıyorum da.Allahım bu satlerde inşallah kucağındadır bebeğin.Allah fazla ağrı sızı çektirmeden kucağına versin rüzgarını.

canım tekrar geçmiş olsun çok sevindim kucagına almana canım bol bol emzir inşallah hemencik geçerde rahatlarsın

canom boşver kaynananı.sütün etkilenir sinir stres yapma haklısın kolay değil katlanmak ama sen özgürüne bak boşver diğerlerini.

Eylül'ü atlattım,doğum Ekimde olacağı kesin oldu yani.Doğum tarihi normalde 2011 15 Ocaktan hesaplandığında Ekim 15 oluyor,bilirsiniz heyecan o biçim,5 gün kaldı,zorlanıyorum.İlk çocuğumu 3 hafta erken doğurdum ama bu zamanında olacak herhalde.Son 5 gün...

Eda güzelim, Allah yardımcın olsun kolay bir doğum olur inşallah...
Ya biz gündaştık ne demeye acele etti Rüzgar Bey...

Günaydınnn
Edayla konuştum şimdi hepinize çokkkk selamı var
Gece suni sancı vermişler saat 5e kadar sancı çekmiş 9cm açılması olunca doğumhaneye almışlar ama rüzgar yan duruyomuş ve arka çatıdan geçememiş kalp atışları yavaşlayıncada sezeryana almışlar Hem normal hem sezeryan olmuş gibi bişey. Sesi baya yorgun geliyodu. Rüzgar beyimiz iyiymiş allaha şükür 2730gr 51,5cm doğmuş. Sütün geldimi diye sordum 5e kadar sancı çekince sütümde geldi dedi. Ümraniye/çakmak erdem hastanesinde doğum yapmış rüzgarın resimlerine çekmişler akşama kadar hastanenin internet sitesinde olurmuş. Bembeyaz, kırmızı yanaklı bi bebekmiş Tam eda nın istediği gibi

Duygu canım, çok sağol haber verdiğin için...
Yan durduğunu görememişler mi ki doktorlar kızcağız o kadar sancı çekmiş...
Neyse ikisinin de sağlığı yerindeyse şükretmek lazım...

Elifcim hayırlı uüurlu olsun allah analı babalı büyütsün inşallah
Hizmet hastanesi gerçekten çok güzel sadık beyde arkadaşım doğum yaptı çok memnundu bende sana avcılar medicanayı tavsiye ederim sezeryan ssk ile 900 tl eltim orada doğum yaptı onur beydi dr u memnun kaldık temiz güzel bir hastane
Canım gözünaydın olsun şükür çıkmış oğlun allah sağlık versin
Sabah sabah az gülmedik annemle kaynana allah seni almasın emiii
şükürler olsun geldi rüzgar paşa allah analı babalı büyütsün

benım bebeğimde yan dürüyo bü sekılde normal doğüm yaptıramayız dedı

neden kızı mahvettıler sancıyla bakmadılarmı ya dün bırınınde öle oldü zorla karnına basarak cevırdıler çocüğü bü yasakmıss artık yansa sezaryan kızlar bebeğe de anneye de ezıyet edılıo bende ters mısım anemın karnına cıkmıs ebeler ama bebekte kalıcı zararlar bıraktıgından yasamısss sakın yan düran bebekle normal doğüm ıstemeyın anne karnındakı bebeği çevırmeye çalışılmıyormüs artık

benım sezaryan olcak yüzde 90 yön değiştırmezse inş bü halde normal doğüm sancıları başlamazz

edacımm allah sıze bağişlasın oğlüşünü maşallahh sızee hemen toparlan ınsss

maşallah rüzgara
hoş gelmiş sefa getirmişşş
saol duygu bilgi için
darısı hepimizin başına

edaaaa....

canım gözün aydın olsun..minik rüzgar gelmiş.İnşallah en kısa sürede kendine gelirsin...:26::26::26:

Kizlar sancılarım basladi ufaktan açılmama bakan olmadı henüz Çok ama çok susadım 1 yudum su vermiyolar
vayy canına yaaa..eda dogurcam dogurcam dedın sıranı bekle dedım sonra hadı bu ısler sıraya bakmıyo sende dogurabılırsın dedıydım ama kerahat vaktımıydı neydı dedıgım olmuss..soklardayım...eee ben nıye dogurmadım henuz altıma bakıyom bakıyom su falan gelmıyooooooooooooooooooo...
aayyyy canım tamam tamam afffetımmmvalla canım enfeksıyon gerıledı cok sukur agrılarım hafıfledı ama bu seferde grıp ılletı yapıstı yakama...eda gıbı hapsıra tıkasıra gıdıcem doguma bısey degıl ıkınacak takatım yok...
canım ne yapıyım...kendıme cok kzııyorum ınanılmaz azab duyuyorum annnem hakkında dusunduklerımden dolayı..namazlarda af dılıyorum Allahtan ..evet haklıyım ama onun benı dogurmus olması benı ona karsı dırek maglup edıyo hak katında..o yuzden susuyorum,duymamaya calısıyorum...keyıflenmek ıcınde var gucumle ugrasıyorum..

canommm Allah sabrını artırsın kuzum..dun bende kaynanayla konustum..aynı zamanda dun gorumcemın dugunu vardı..dedı esımden ıcın ucak bıletını cok gece almıs ben dayanamam gelırım ..bende gel gıtme sen dedım yeterkı gel...agzından bal akıyo kadının ..kurban olurum sanada karnındakı ne de dedıkce aglayasım geldı...annemde duzelme yok..bıran once dogursaydın da evıme gıdeydım ,,sıkıldım ben burda ruhum daralıyo deyıp duruyo..
saol canım..ınsaallah kızım geldıgınde(ve annem evıne gıttıgınde)kocamla ve yavru kusumla daha mutlu olucam...

Rabbım kolaylık versın..bu sabah namazında cok dua ettım hepımız ıcın..bılmıyoruz Allahım dedım ..bızı bılmedıgımız acılarla ımtıhan eyleme kolaylastır zorlastırma dıye yalvardım..ınsaallah umdugun kadar guzel gecer...bırı haber getırsın edadannnnn kızlar yaaa...

yarın ben dogursam haberımıde alamazsınıız bende sız merak edın dıye gırmem 15 gundayanabılırmıyım kı...

mrb bende hamileyim az kaldı sezeryan olucam ama çok korkuyorum

ayyyyyyyyyy cok sukur kurtulmus...onca acıyı cekmesının vardır sebebı..rabbım hayırlı evlatlar nasıp eylesın...massallah

Selam kızlar HAstaneden geliyorum cafeden bir bakayım dedim sizlere. Maşşallah doğum yapmış herkes sayılı kişi kalmışız yapmayan neredeyse. Doğum yapan herkese 41 darısı bizim başımıza diyelim artıkın. Bu arada Elifle ve prensesimiz sudenazla tanışma şansım oldu ikiside çok tatlılar. Sudenaza bittim rabbim bahtınıda açık etsin inşallah.

Doktor bizede herşey normal daha zamanın var senin dedi rahim boyu daha bayağı yukarıdaymış. 3534 kg olmuş sıpa.

Hepinizi kocaman öpüyorum rabbim hepimize kolay doğum nasip etsin inşallah.

çok güzel yaaaaa darısı başıma bende inşallahhh normal doğum yaparımm sancı mancı da yok hayırlısıı yaaaa

günaydın kızlar.
bir kaç gündür topiğe giremiyorum,
geçen prş dr gittim.
bebeğin kafası biraz kanala girmiş,
salı sabahı çektiğim acı bundan dolayı olabilir dedi,
çatı muayenesi yapalım dedi bendeistemedim,
4-5 defa yapalım yapmayalım muhabbetini yaptıktan sonra
nst de sancı çıkarsa yapalım çıkmazsa haftaya yapalım dedi ve çatı muayenesinden şimdilik yırttım
ama bu hafta kaçarı yok.3100 gr olmuş,
normal vaktinde gelecek gibi dedi (23 ekim)
herşeyin şimdilik normal olması hoşuma gitti ama
fiyatlar zamlanmış normal %100 artmış, sezeryan %70 artmış
bakalım bu haftaki dr maceramız nasıl olacak.
bu arada doğum yapan arkadaşları tebrik ederim.
allah analı babalı büyütmelerini nasip etsin.
darısı biz bekleyenlerin başına,
dilerim bir avazda kurtuluruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…