günaydın kızlar.
bir kaç gündür topiğe giremiyorum,
geçen prş dr gittim.
bebeğin kafası biraz kanala girmiş,
salı sabahı çektiğim acı bundan dolayı olabilir dedi,
çatı muayenesi yapalım dedi bendeistemedim,
4-5 defa yapalım yapmayalım muhabbetini yaptıktan sonra
nst de sancı çıkarsa yapalım çıkmazsa haftaya yapalım dedi ve çatı muayenesinden şimdilik yırttım
ama bu hafta kaçarı yok.3100 gr olmuş,
normal vaktinde gelecek gibi dedi (23 ekim)
herşeyin şimdilik normal olması hoşuma gitti ama
fiyatlar zamlanmış normal %100 artmış, sezeryan %70 artmış
bakalım bu haftaki dr maceramız nasıl olacak.
bu arada doğum yapan arkadaşları tebrik ederim.
allah analı babalı büyütmelerini nasip etsin.
darısı biz bekleyenlerin başına,
dilerim bir avazda kurtuluruz.
günaydın kızlarrr..
canım dalinin ve fres'n softuun vardı ben fresh olanı aldım 10 luydu ,dalininki biraz büyük geşdi bana şimdilik ilerleyan aylarda ondan alırım,oluyo ...canom sanada tavsiye ederim canım
anaaamm beni bilem unutmuşş:neden 21-22 ded,n ben okısmı anlamadım meslekdaşımm ..haa bak bu arada ne varsa meslekdaşta var hee bence madem geçmişle ilgili böyle kötü bi anınız var,ve buda seni strese sokup tedirgin ediyo bence normal doğum anında bunu daha fazla hissedersin ve güçleştirebilir ..bunuda göz önünde bulundur.
aa canım ne güzel ya sonunda kurtuldun, Rabbim bebişine sağlık versin, bol bol sütün olur inşAllah.. Normal ya da sezeryan illa dikişler bizi zorlayacak neyse tek sıkıntımız bu olsun geçecek nasılsa rabbim şifa versin.. Beyzoşu da öptüm maşallah ona da
diğer bir meslektaşın olarak yazıyorum ben de salı günü sezeryan olcam ve tam 38+6 oluyorum.. yani 38 den sonra tarih çok sorun değil yeter ki sağlıklı doğsunlar... rabbim kolay bir doğum nasip eder inşallah.. saol canım sen doldurmuşşsun 39 u maşallah,evet aynısını söyledi zaten 14 ünde 38 bitiyor benimde bakalım hayırlısı hepimiz için:) seni şimdiden tebrik ediyim, inş sağ salim alırsın bebeğini kucağına..
doğum yapanların kuzucuk fotolarını ben de çok merak ediyorum, bir de doğum sonrası kilolarınızı göbişler hemen inmez ama onu da merak ediyorum.. annelik nasıl bişey en çok onu merak ediyorum
slm kızlar, dün dr a gittik sezeryan için 14 ünden sonra oolabilir dedi ben 21-22 olmazmı dedim geç kalır su azalıyor normal doğum başlar dedi, ben istedim normali ama annemim ilk bebeği kanalda boğulmuş çıkamamış,o yüzden tüm aile tedirgin, ve benden daha çok istiyorlar sezeryanı bende ısrar etmiyorum bişi olursa diye, bakalım hayırlısı artık bana yakın oln arkadaşlar sizde durumlar nasıl 15 ini kabul etsem mi yoksa 17-18 mii?hanzade,mavipatikler, domateslipilav,yslzytn,denisruj
hatırladıklarım yardım kızlar kararsızım????
Selam kızlarHAstaneden geliyorum cafeden bir bakayım dedim sizlere. Maşşallah doğum yapmış herkes sayılı kişi kalmışız yapmayan neredeyse. Doğum yapan herkese 41 darısı bizim başımıza diyelim artıkın. Bu arada Elifle ve prensesimiz sudenazla tanışma şansım oldu ikiside çok tatlılar. Sudenaza bittim rabbim bahtınıda açık etsin inşallah.
Doktor bizede herşey normal daha zamanın var senin dedi rahim boyu daha bayağı yukarıdaymış. 3534 kg olmuş sıpa.
Hepinizi kocaman öpüyorum rabbim hepimize kolay doğum nasip etsin inşallah.
biz geldik kızlar :79: maşallah yine doğum yapan var, darısı başımızaedacım doğum yapmış bu aradaaaaa, ya bizim günümüz aynıydı bende hala tık yok :84: cumartesi günü kontrolümüz vardı, hala doğum kanalına girmemiş paşam, sancı falan da çıkmadı, sonunda çatı muayenemi de oldum, gerçekten korkacak bişey yokmuş pek. ama çatımın bir yeri daralıyormuş yani tam yuvarlak değilmiş, doktorum bebek 3500 gr'ı geçerse normal doğum zor olur, başı geçer ama omuzları geçerse sinir sıkışması ve zedelenmesi yaşayabiliriz dedi : ( bu arada Ege'm 3158 gr olmuş bile önümüzdeki cumartesiye gün verdi tekrar, bakalım neler olacak
şimdiye kadar edayla leynayı görebildim canlarım sizde katıldınız kervana gözünüz aydın alllah analı babalı büyütsün inş
Günaydınnn
Edayla konuştum şimdi hepinize çokkkk selamı var
Gece suni sancı vermişler saat 5e kadar sancı çekmiş 9cm açılması olunca doğumhaneye almışlar ama rüzgar yan duruyomuş ve arka çatıdan geçememiş kalp atışları yavaşlayıncada sezeryana almışlar Hem normal hem sezeryan olmuş gibi bişey. Sesi baya yorgun geliyodu. Rüzgar beyimiz iyiymiş allaha şükür 2730gr 51,5cm doğmuş. Sütün geldimi diye sordum 5e kadar sancı çekince sütümde geldi dedi. Ümraniye/çakmak erdem hastanesinde doğum yapmış rüzgarın resimlerine çekmişler akşama kadar hastanenin internet sitesinde olurmuş. Bembeyaz, kırmızı yanaklı bi bebekmiş Tam eda nın istediği gibi
Günaydınnn
Edayla konuştum şimdi hepinize çokkkk selamı var
Gece suni sancı vermişler saat 5e kadar sancı çekmiş 9cm açılması olunca doğumhaneye almışlar ama rüzgar yan duruyomuş ve arka çatıdan geçememiş kalp atışları yavaşlayıncada sezeryana almışlar Hem normal hem sezeryan olmuş gibi bişey. Sesi baya yorgun geliyodu. Rüzgar beyimiz iyiymiş allaha şükür 2730gr 51,5cm doğmuş. Sütün geldimi diye sordum 5e kadar sancı çekince sütümde geldi dedi. Ümraniye/çakmak erdem hastanesinde doğum yapmış rüzgarın resimlerine çekmişler akşama kadar hastanenin internet sitesinde olurmuş. Bembeyaz, kırmızı yanaklı bi bebekmiş Tam eda nın istediği gibi
Selam Herkese :) dün öğlen çıktık hastaneden eve geldik cuma günü öğlen saat 12 de aldık Deniz Tuna'mızı kucağımıza 3,320 kg 51 cm sağlıkla katıldı ailemize:) darısı tüm bekleyen anne adaylarımızın başına :) bu arada epidural sezeryandı ve çoook rahat geçti.. hatta üstteki lambadan başından sonuna kadar izledim operasyonu:) unutmayacağım bir deneyim oldu:) şimdi ağrılarım var tabi biraz ama her geçen gün azalıyor.. herkese kolay doğumlar diliyorumm:)
ESFA siz nasılsınız canım oğluşun nasıl ( ay son isim kararınız neydi unuttum)
herkes kavuştu kuzusuna ya ben de doğurmak istiyorummmmmmmmmmmmmmmm
lamba mı.... nan benim nie hiç aklıma gelmedi ki tepeye bakmakneyse bi dahakine artık... bu arad 2. yi düşünen var mıııııııııııııı
tabiki götürürüyosun hayatım ,bikere doğum belgenin bşr nüshası nı götürüyosun ,doğum yardımı almak için ,bide çocuk senin üzerine olcaksa yani aile yardımı için bebeğin nüfus cüzdanı ve eşinin iş yerinden alınacak olan doğum ve aile yardımı almamaktadır yazısı gerekiyo ..doğum yardımı 160 tl ,aile yardımıda aylık 30 tl falanmış galiba ,ben daha fazla biliyodum ama okadar dedi bizim maaamuuur:)canım ya vallahi ne unutkan olmuşum ama sen anne oldun bilem solladın hepimizi biz daha beklemedeyiz, bakalım canım evet benden başka herkes istemiyor ben istiyordum oysa ki ama panik yapacağım düşünülüyor:) hihih haksız da sayılmazlar.. bakalım hayırlısı artık, maşallah diyelim sana birkez daha nazar değirmesin kimsecikler, bu arada doğum sonrası bişi götürüyormuyuz okula?
:)
selam kızlarr
bugün evimi biraz toparlıyorum, akşama anneme taşınıcaz, doktor bu hafta içinde bebek gelebilir dediği için artık yanlız kalmıyım diye annemlerde kalıcaz,
inşallah gelir bu hafta minnoş, gelsin artıkkk
bu arada sizde gebelik boyunca minik yeni benler çıktımı, bende çıktı ve bazıları böyle et beni gibi oldu sanki minik minik.
selam kızlarr
bugün evimi biraz toparlıyorum, akşama anneme taşınıcaz, doktor bu hafta içinde bebek gelebilir dediği için artık yanlız kalmıyım diye annemlerde kalıcaz,
inşallah gelir bu hafta minnoş, gelsin artıkkk
bu arada sizde gebelik boyunca minik yeni benler çıktımı, bende çıktı ve bazıları böyle et beni gibi oldu sanki minik minik.
tabiki götürürüyosun hayatım ,bikere doğum belgenin bşr nüshası nı götürüyosun ,doğum yardımı almak için ,bide çocuk senin üzerine olcaksa yani aile yardımı için nüfus cüzdanı ve eşinin iş yerinden alınacak olan doğum ve aile yardımı almamaktadır yazısı gerekiyo ..doğum yardımı 160 tl ,aile yardımıda aylık 30 tl falanmış galiba ,ben daha fazla biliyodum ama okadar dedi bizim maaamuuur:)
ayy benimde boynumda çıktı et benii ama asıl mühim olan vücudumuda çıkan minik minik büssürü sivilceee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?