2011 Ekim Anneleri

aynı benim gibi 38 haftalıkken o kg deydi sağlıklıca kucağına alırsıninşallah cnmmm
bu arada mralciimm hangi hastaneye gidiyosun acaba bizim medical parktamı zamlandı ay merak ettim şimdiii:44::44::44::44::44:

Selam Herkese :) dün öğlen çıktık hastaneden eve geldik cuma günü öğlen saat 12 de aldık Deniz Tuna'mızı kucağımıza 3,320 kg 51 cm sağlıkla katıldı ailemize:) darısı tüm bekleyen anne adaylarımızın başına :) bu arada epidural sezeryandı ve çoook rahat geçti.. hatta üstteki lambadan başından sonuna kadar izledim operasyonu:) unutmayacağım bir deneyim oldu:) şimdi ağrılarım var tabi biraz ama her geçen gün azalıyor.. herkese kolay doğumlar diliyorumm:)

Edacım ve doğum yapan diğer tüm arkadaşlarım hayırlı uğurlu olsun..Allah sağlıklı uzun ömürler nasip etsin.Sütünüz bol olsun inşallah..

Off hadi artık ben de doğurayım yaa :)

canım ya vallahi ne unutkan olmuşum ama sen anne oldun bilem solladın hepimizi biz daha beklemedeyiz, bakalım canım evet benden başka herkes istemiyor ben istiyordum oysa ki ama panik yapacağım düşünülüyor:) hihih haksız da sayılmazlar.. bakalım hayırlısı artık, maşallah diyelim sana birkez daha nazar değirmesin kimsecikler, bu arada doğum sonrası bişi götürüyormuyuz okula?

bizsizegeldik bitlendik maşallah bebeğine, allah anneli babalı büyütsün:)
07eslem bravo canım biz 1 tane taşıdık sen iki tane hemde ne güzel kocaman olmuş minnoşların allah yardımcın olsun allah sağlık versin kuzucuklarına:)

biz geldik kızlar :79: maşallah yine doğum yapan var, darısı başımıza edacım doğum yapmış bu aradaaaaa, ya bizim günümüz aynıydı bende hala tık yok :84: cumartesi günü kontrolümüz vardı, hala doğum kanalına girmemiş paşam, sancı falan da çıkmadı, sonunda çatı muayenemi de oldum, gerçekten korkacak bişey yokmuş pek. ama çatımın bir yeri daralıyormuş yani tam yuvarlak değilmiş, doktorum bebek 3500 gr'ı geçerse normal doğum zor olur, başı geçer ama omuzları geçerse sinir sıkışması ve zedelenmesi yaşayabiliriz dedi : ( bu arada Ege'm 3158 gr olmuş bile önümüzdeki cumartesiye gün verdi tekrar, bakalım neler olacak

tatalım az çnce yazdığım gibi bende hala sancı yok, oğlum da kanala girmemiş daha. cumartesi günü kilosuna göre doğum şekline karar vericez ama doktorum son söyledikleri (omuzalrında sinirler ezilir demişti çatım yuvarlak olmadığı için) beni de eşimi de szeryana yaklaştırdı. bizim doktorumuz bebek kalabildiği kadar kalsın içeride diyor. eğer sezeryan olacağım kesinleşirse olabilecek en son tarihi bekliycez sanırım. bu konuda doktoruna güven bence, riske atma

esmerşekerrrr

canım gözünaydın... sende prensesini almışsın kucağına maşallah... güle güle büyüt canım bebişini.

bu arada aramızda ilk miadında doğum yapan sensin sanırım hemide normal )

herkeze merhaba nasılsınız kızlkar... benım prensesde gelmedı daha gozlerım yolda beklıyorum... haffıf sancılarım var ama duzensız bugun alısverıs merkezıne gıdıcem kızıma kışlık cıcıler alıcaz... aksama kadar yuruyecem... napıyım sıkılmadan yurudugum tek yer avm:):) aksamda yemegımızı yıyyıp gelıcez ıns gecede hastaneye gıder dogum olur hayırlısı ıle ıns... opuyorum hepınızı... bebıslerıne kavusan anneler gozunuz aydın saglıkla buyutun ıns darısı bıze olur ıns bıde:)

Son düzenleme:
şimdiye kadar edayla leynayı görebildim canlarım sizde katıldınız kervana gözünüz aydın alllah analı babalı büyütsün inş

maş. sıpana :)) bizim günümüz aynı seninle bakalım hangimiz önce doğuracak.
hanzadenin günü belli artık o bizden önce doğuracak tabi biz son dakikada bi atak yapmazsak :))

hakkınızda hayırlısı olsun canım. bu gidişle Ege 3500 geçer zaten hakkında sezeryan hayırlısıdır belki.

şimdiye kadar edayla leynayı görebildim canlarım sizde katıldınız kervana gözünüz aydın alllah analı babalı büyütsün inş

Zeynep kız bi görünüp kayboluyosun. nasılsın murat batu nasıl. foto koysana müsaitsen

ooooo maş. Rüzgar'a kavuştular sonunda. Eda iki doğum olayını birden yaşamışsın. hakkında hayırlısı buymuş demekki.

canım ya... hayırlı uğurlu olsun... ama üzüldüm o kadar saat sancı çekmiş sonundada sezeryan doğuma girmeden önce neden bakmazlar acaba son kez ultrasonla bebek ne alemde diyeeee. kızdım şimdi doktorlaraaaa ama önemli olan hayırlısıyla almış kucağına maşallah. hem süte de katkısı olmuş sancının. hemde manken gibi bi yakışıklı doğurmuş zeytinimiz... ben ilk defa duyuyorum 51.5 cm i 41 kere maşallah hem edaya hem rüzgara

((((ben kendim 1.73 üm neyse de oğlumun dayıları 1.85 - 1.90 diye ben uzun bekliyodum ama 50 cm çıktı benimkide ))))

ESFA siz nasılsınız canım oğluşun nasıl ( ay son isim kararınız neydi unuttum )
herkes kavuştu kuzusuna ya ben de doğurmak istiyorummmmmmmmmmmmmmmm

lamba mı.... nan benim nie hiç aklıma gelmedi ki tepeye bakmak neyse bi dahakine artık... bu arad 2. yi düşünen var mıııııııııııııı

selam kızlarr
bugün evimi biraz toparlıyorum, akşama anneme taşınıcaz, doktor bu hafta içinde bebek gelebilir dediği için artık yanlız kalmıyım diye annemlerde kalıcaz,
inşallah gelir bu hafta minnoş, gelsin artıkkk

bu arada sizde gebelik boyunca minik yeni benler çıktımı, bende çıktı ve bazıları böyle et beni gibi oldu sanki minik minik.

Herkese slmlaaar.
Anam bissürü doğuran olmuş. Eda nın hikayesini alıntılardan okudum. Zavallım hem sancı çekip hem sezo olmasına üzüldüm. Neyse Rüzgarımız aramıza hoşgelmiiiş...
Esmerşekerim le Leyna da doğurmuş. Hayırlı uğurlu olur inşallah. Herkesin doğum hikayesini sabırsızlıkla bekliyorum.

lamba mı.... nan benim nie hiç aklıma gelmedi ki tepeye bakmak neyse bi dahakine artık... bu arad 2. yi düşünen var mıııııııııııııı

bi dahakine mi :)) valla ben şunu bi doğurayım bi dahakini düşünemiyorum şu anda. sanki evlendiğimden beri hamileymişim gibi hissediyorum

tabiki götürürüyosun hayatım ,bikere doğum belgenin bşr nüshası nı götürüyosun ,doğum yardımı almak için ,bide çocuk senin üzerine olcaksa yani aile yardımı için bebeğin nüfus cüzdanı ve eşinin iş yerinden alınacak olan doğum ve aile yardımı almamaktadır yazısı gerekiyo ..doğum yardımı 160 tl ,aile yardımıda aylık 30 tl falanmış galiba ,ben daha fazla biliyodum ama okadar dedi bizim maaamuuur:)

ayy benimde boynumda çıktı et benii ama asıl mühim olan vücudumuda çıkan minik minik büssürü sivilceee

Son düzenleme:

yok canım ben de bir sürü leke oldu ama bi ben olmadı :))) bütün vücudum karalar bağlamış durumda

ESFA gzöün aydın... Az girdğim için tebriğimi şimdik ileteyim
NİDA cım benimde boynumda çıktı minik mink et benler ve araştırdığıma göre hızlı kilo almaktan kaynaklanıyormuş. Üstelik onlar bidaha hiiiç geçmicekmiş Ah ne güsel boynum vardı, çirkinleşti bea

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…