ayy benimde boynumda çıktı et benii ama asıl mühim olan vücudumuda çıkan minik minik büssürü sivilceee
canım senın yerıne cekıyorum ıcıme bugun yagmusda yagdı toprak asvaltı kokusuna karıstı bayılırım bu kokuya ankara gercekten yasanılabılecek en guzel yer benım ıcın
cok sekermıs gule gule kullansın cıcısını
amanın demek buzluga atıyosun buna sevındım yanı yıkayıp dograyı atıyosun ıspanakları ve soganı fılan kavurup buzlu buzlu ıcıne koyuyosun pısırecegın zaman olemı haslamadanmı kaldırıyosun ay bu cok ısıme geldı en kusa surede ıspanak alıcammmmmmm bu arada yemek ko nusundada ben tembellı<dır
hosgeldın canım masallah kızımızadıkıs acında gecer yakında kuru tutu cabuk ıyılessın canım
masallah mınıklerınerabbım korumus ucuz atlartmıssın canım eltım cok cektı okanamadan 1 ay yattı hastanede allah senı mınnaklarına bagıslemıs bıraz buyusunler bırı bı memede bırı bı memede kendılerı gelıp yatıcaklar gorumcemın ıkızlerı oyle rabbım sana guc versın onlarada rahatlık ve uyku
oh masallah sana tertemız olmus evın kokusu burnuma geldıyoklugumda benı aratmadıgın hatırlattıgın ıcın cok tesekkur ederım msjın benı cok mutlu ettı
oh ben gıdıyım sık sık barı benı aratmamak ıcın toplu temızlıge gırısın
rabbım analı babalı buyutsun canımdaırısı basımaaaaaa
bugun evım cok pıs gelıyo dıye bı gırıs yapıcam cunku suan aklımda camasırlarım var assamda bı evı sılsem gırgırlasam toz alsam moplasam oglan uyuyoken bı yandanda dızım var offff koca evde olunca pıslenıyo halbukı 12 de cıktık evden 6.30 da geldık neyse alısverıs yaptık bıraz bugun kocaya ve oglana cok ıcıme sınen seyler aldım kendıme bakamadım yoruldum esıme bısey almak cok zor ben alalım demesem tobe almaz alalım dıyıncede almaz aylarca ugrasırım sonraa keyıfle gıyer tabı oglanada aldım cıcı seyler sonra gorumceme gıttık bana recel fılan getırmıs koyden yedık ıctık geldık yerlestırdım herseyı ve burdayım felaket reflum var ılacta ıctım ama gecmedı aklım ıslerde yarın koca yıne nobetcı sabah yapıpdamı anneme gıtsem tvmı ızlesem ne yapmsam bılmıyorum(( bı baslasam hemen bıter aslında baslasammı ?
bu arada 18.36 da sancı gıbı bısey yasadım ama sancı kısa surer dımı ? ben sunı cektı gercegını bılmıyorumonce belım agrıdı ıkı sırtmın ortasından 2 yanıma baya grıdı sonra belımden kaarnımın ortasına dogru gectı acep sancımıydı 2 saate bır baslarmısya beklıyorum 2 saat olmasını 3 4 dk surdu ama cok uzun dımı
Allah analı babalı sağlıklı büyütmeni nasip etsin bebeklerini canım.2 tane bebek zor ama o kadar da güzeldir heralde.sağsalim atlatmışsın ne güzel maşallah size.
çok güzel görünüyosun canımbu bizim sondan 1. günümüz artık doğuma:18:
güle güle büyüt bebeğini sağlıkla inşallah.darısı başımıza.
canım saol bilgi verdiğin için ve de rahatlattığın için.Allah o anı yaşamayı herkese nasip etsn inş.1 gün kala daha gergin oluyo insan.hayırlısı olsun ne diyim.sağlıklı olsun da kızım herşeye değer.öp oğluşunu kokla benim yerime de.
Annenin kaybına üzüldüm nddp, Allah sana da yaşatmasın.
Benim durumum şuan için normal gözüküyor. yarın sabah kontrolüm var. orda kesinlik kazanır zannedersem. ama senin durumun, özellikle psikolojik durumun bizimkinden farklı olur. normal doğum esnasında yani. bu yüzden bizlerle kıyaslamadan, doktorunun tavsiyelerini dikkate al istersen. genellikle 38.haftada sez.oldu kızlar. su azalması bebeğin enfeksiyon kapmasına ortam hazırlıyormuş. sen doktorunu dinle derim ben.
ayy canım yaa senin de günün belliymiş. ne güzel :) sağlıcakla kavuşun inşallah bebişinizle birbirinize.
rahat ol bence. bak spinal sez. olan herkes çok memnun. senin de göz açıp kapayıncaya kadar geçecektir. şu son günlerini stresten uzak, hamileliğin tadını son kez çıkararak geçir bence :) bi daha kim bilir ne zaman hamile olcaz dimi :) gerçi bunu diyorum ama şuan nefes darlığından boğulucam nerdeyse :) nefesim daralıyor, göğsüm sıkışıyor, kasıklarım sancıyor, belim ikiye ayrılıyor ama olsuuun.
.
Zehracım tekrar tebrik ederim, ne güzel kavuşmuşsun Beyzoşa. Allah bağışlasın canım sütün bol bol olsun, yarasın inşallah löp löp et olsun :)
Ahh eslem neler çekmişsin yaageçmiş olsun canım. büyük korku atlatmışsınız. neyse ki rahim kendini çok çabuk toparlıyor. daha da iyi olursun inş. bir an önce sütün de bol olur ve bebiklerini besler büyütürsün.
Maşallah YsmnZsenin de erkek görünümlü kızın :)
Maşallah bebişine.Gözün aydın. Şekerin normale döner ve bundan sonra bu kadar sıkıntı yaratmaz umarım.
Teşekkür ederiz duygucum. duyarlı moderatörümüz bizim :)
oofff doğumdan deli gibi korkan ben şuan çok pis doğurasım var yine salı günü görüşelimdedi doktor suyumdaki sızmadan dolayı görüşmek istedi acaba erken alırmı 19 u bana çok geç geliyo sanki o zmana kalırsam bende sular seller içinde gidecekmişim gibi hissediyorum ama ben görmiyim su filan ya korkuyorum zaten inşallah salı günü doğum tarihini öne almak için çağırmıştır beni doktorcum
iyi geceler kızlar
aaaaa unutuyordum nerdeyse
doğumyapan herkesiayrı ayrı tebrik ediyorum allah analı babalı iyi günlerde büyütmek nasip etsin
eslemmm bıdıklarını yiyim senin maşallahhhaklıma test günün geldi zorla gitmiştin olmadı diye oysa bu iki bıdık konmuşlar anneye çoktaann
allaha emanetsiniz güzellikler
Kizlar sancılarım basladi ufaktan açılmama bakan olmadı henüz Çok ama çok susadım 1 yudum su vermiyolar
canım ya vallahi ne unutkan olmuşum ama sen anne oldun bilem solladın hepimizi biz daha beklemedeyiz, bakalım canım evet benden başka herkes istemiyor ben istiyordum oysa ki ama panik yapacağım düşünülüyor:) hihih haksız da sayılmazlar.. bakalım hayırlısı artık, maşallah diyelim sana birkez daha nazar değirmesin kimsecikler, bu arada doğum sonrası bişi götürüyormuyuz okula?
bizsizegeldik bitlendik maşallah bebeğine, allah anneli babalı büyütsün:)
07eslem bravo canım biz 1 tane taşıdık sen iki tane hemde ne güzel kocaman olmuş minnoşların allah yardımcın olsun allah sağlık versin kuzucuklarına:)
ESFA gzöün aydın... Az girdğim için tebriğimi şimdik ileteyim
NİDA cım benimde boynumda çıktı minik mink et benler ve araştırdığıma göre hızlı kilo almaktan kaynaklanıyormuş. Üstelik onlar bidaha hiiiç geçmicekmişAh ne güsel boynum vardı, çirkinleşti bea
bi dahakine mi :)) valla ben şunu bi doğurayım bi dahakini düşünemiyorum şu anda. sanki evlendiğimden beri hamileymişim gibi hissediyorum
saolun kızlar çok zor oldu ama iyiyim şükür kuzucuklarda iyi iki beboş biraz zor ama Allahtan kayınvalidem var idare ediyoruz
:))) aynen bende öle hislerime tercüman olmuşsun yıllardır hamile gibi hissediyorum... bunu bir doğurayımda artık allah olmayanlara versin inşallah bi taneyi anca büyütürüm ben ikincisi zor olur, tabi büyük konuşmamak lazım, ne zaman büyük laf etsem başıma geliyo
Ya kızlaaaaar, kimlerin ne zaman doğum yaptığını Duygu 1. sayfada veriyor demişti Denizz. Göremedim deee???
:))) sen seneye ikinciye hamile kalırsınistemeyince hep öyle oluyo ya :)) Allah gönlümüze göre versin inş. dediğin gibi Allah olmayanlara versin ama ben uzuuuuuuunca bi süre düşünmüyorum
tabiki götürürüyosun hayatım ,bikere doğum belgenin bşr nüshası nı götürüyosun ,doğum yardımı almak için ,bide çocuk senin üzerine olcaksa yani aile yardımı için bebeğin nüfus cüzdanı ve eşinin iş yerinden alınacak olan doğum ve aile yardımı almamaktadır yazısı gerekiyo ..doğum yardımı 160 tl ,aile yardımıda aylık 30 tl falanmış galiba ,ben daha fazla biliyodum ama okadar dedi bizim maaamuuur:)
sen Elvin'i kendi üstüne mi aldın canım. sanırım mantıklı olan o. çocuk hastalanınca falan refakatçi olarak durabiliriz bu şekilde yoksa sıkıntı oluyomuş.
doğum yardımı dediğin bi kereli herhalde 160. ilk maaşta mı yatıyo Nida? aile yardımı az zaten onu duymuştum
üffffff canım çok sıkılıyo bugün mavipatikler de yok bi enerji depolasam ondan
acıktım ama evde yemek yok bende de yemek yapacak güç yok :84::84::84:
bende duymamıstım bu dogum yardımını nıda aldınmı sen..kesınmı yanı..cocuk yardımını bılıyorum ..yası buyudukce yardımın kuculdugunude bılıyorum ama dogum yardımından haberım yoktu..:44:
ayy benımde yok...hapsurmaktan bı hal oldum..gozlerımden yaslar akıyo..ama yapmaktan baskada care yok..
3 5 pörsümüş patlıcanım vardı..onlar soydum yanına 1 patates soydum ..2 basta kuru sogan dogradım attım hepsını tencreye ..buzlukta daha once dograyıp attıgım(sinemın yontemı)yesıl biber ve domateslerım vardı onlarıdanda kattım,he bıde 1 bas ta sarımsak dogradım..baharatınıda attım kısık ateste kendı suyunda pişiyo..
canım bi sorun varmış galiba sayfada Duygu güncellemiş ama sayfa görünmüyo maalesef.
siz isim ne taktınız en son bıdıktı :))
çocuk büyüdükçe yardım küçülüyo mu pehhhh asıl büyüdükçe para lazım bize terslik var bu işte :))
atlatamadın canım şu hastalığı kız bu halde doğurma ha çok zorlanırsın. gerçi sanki elindeymiş gibi :)) ben de bi karıştırayım dolabı kuzum aç galiba benim de tansiyonum düştü açlıktan yemem lazım
oyyslm kızlar ben geldimmalum artık biz diyemiyorum....
7 ekim saat 15:00'de epidural+normal doğumla aldım prensesimi kollarımaallahım isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu
ayrı kaldım özledim topiğimi kimler doğum yaptı ben yokken???
ya canım güldürdün beni:) tam bir anasınıfı öğrtnisin sen, yaratıcı:))süpersin zehra yaaa... maşşallah terar tekrar beyzoşumuzla sanaa 1-2 güne kadar alışır oda emer annesi hiiç merak etme canım ,benim babaneminde göğüs uçları yoktu resmen göğüs uçlarını iple bağlayıp öyle emzirdiğini söylerdi hep ...öylede yapabilirmisiniz acaba..biraz ilkel ama...:26:
Kizlar suyum geldi 22.30 da suan hastanedeyiz açılmam 1 cm lavman yapıldı birazdan suniyi vercekler çünkü hiç sancım yok doğurcak gibi hissetmiyorum yeterli açıklık beklencek olmazsa sezo nolur bana dua edin saglikla alım oğlumu kucağıma ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?