2011 Ekim Anneleri

Ya kızlaaaaar, kimlerin ne zaman doğum yaptığını Duygu 1. sayfada veriyor demişti Denizz. Göremedim deee???

Kizlar sancılarım basladi ufaktan açılmama bakan olmadı henüz Çok ama çok susadım 1 yudum su vermiyolar

saolun kızlar çok zor oldu ama iyiyim şükür kuzucuklarda iyi iki beboş biraz zor ama Allahtan kayınvalidem var idare ediyoruz

yaa geçmicekmiii
bböhühühühü
neyseki küçücükler olmazsa minik bi operasyonla aldırırız napalım

ama ben çok kg da almadımki hızlıda almadım :18:

bi dahakine mi :)) valla ben şunu bi doğurayım bi dahakini düşünemiyorum şu anda. sanki evlendiğimden beri hamileymişim gibi hissediyorum

:))) aynen bende öle hislerime tercüman olmuşsun yıllardır hamile gibi hissediyorum... bunu bir doğurayımda artık allah olmayanlara versin inşallah bi taneyi anca büyütürüm ben ikincisi zor olur, tabi büyük konuşmamak lazım, ne zaman büyük laf etsem başıma geliyo

saolun kızlar çok zor oldu ama iyiyim şükür kuzucuklarda iyi iki beboş biraz zor ama Allahtan kayınvalidem var idare ediyoruz

ESLEEEEM gözün aydın canımmm. Ay bi yandan burayı okuyup bi yandan geçmişi kurcalıyom atladığım var mı ,doğum hikayeleri falan...
Esfa benim okuduklarım ööle diyo ama umarım geçer. Çünkü bende ne 2 ne 12 minik minik tüm boynumu sardılar. Ben toplamda 16 kilo ile kapattım. Yani cidden hızlı ve çok kilo aldım. Başka ne çaresi var bilemiyorum ama her aynaya baktığımda uyuz olsam da sonra Rabbime şükrediyorum. Anne olduk, bu kadar izi de olsun napalım

:))) sen seneye ikinciye hamile kalırsın istemeyince hep öyle oluyo ya :)) Allah gönlümüze göre versin inş. dediğin gibi Allah olmayanlara versin ama ben uzuuuuuuunca bi süre düşünmüyorum

:))) sen seneye ikinciye hamile kalırsın istemeyince hep öyle oluyo ya :)) Allah gönlümüze göre versin inş. dediğin gibi Allah olmayanlara versin ama ben uzuuuuuuunca bi süre düşünmüyorum

aaaaa allah korusun kızzzz deme öyle, allah olmayana versin inci meleğim bana yeter artık anca onu büyütürüm...
ayy töbe töbeeee

sen Elvin'i kendi üstüne mi aldın canım. sanırım mantıklı olan o. çocuk hastalanınca falan refakatçi olarak durabiliriz bu şekilde yoksa sıkıntı oluyomuş.
doğum yardımı dediğin bi kereli herhalde 160. ilk maaşta mı yatıyo Nida? aile yardımı az zaten onu duymuştum

üffffff canım çok sıkılıyo bugün mavipatikler de yok bi enerji depolasam ondan
acıktım ama evde yemek yok bende de yemek yapacak güç yok :84::84::84:

bende duymamıstım bu dogum yardımını nıda aldınmı sen..kesınmı yanı..cocuk yardımını bılıyorum ..yası buyudukce yardımın kuculdugunude bılıyorum ama dogum yardımından haberım yoktu..:44:

üffffff canım çok sıkılıyo bugün mavipatikler de yok bi enerji depolasam ondan
acıktım ama evde yemek yok bende de yemek yapacak güç yok :84::84::84:

ayy benımde yok...hapsurmaktan bı hal oldum..gozlerımden yaslar akıyo..ama yapmaktan baskada care yok..
3 5 pörsümüş patlıcanım vardı..onlar soydum yanına 1 patates soydum ..2 basta kuru sogan dogradım attım hepsını tencreye ..buzlukta daha once dograyıp attıgım(sinemın yontemı)yesıl biber ve domateslerım vardı onlarıdanda kattım,he bıde 1 bas ta sarımsak dogradım..baharatınıda attım kısık ateste kendı suyunda pişiyo..

çocuk büyüdükçe yardım küçülüyo mu pehhhh asıl büyüdükçe para lazım bize terslik var bu işte :))

atlatamadın canım şu hastalığı kız bu halde doğurma ha çok zorlanırsın. gerçi sanki elindeymiş gibi :)) ben de bi karıştırayım dolabı kuzum aç galiba benim de tansiyonum düştü açlıktan yemem lazım

canım bi sorun varmış galiba sayfada Duygu güncellemiş ama sayfa görünmüyo maalesef.

siz isim ne taktınız en son bıdıktı :))

Hadi yaa bakamadım bakamadım tam bakacaktım ki sayfa arızalandı. Neyse...
Canım adını Ahmet koyduk. Benim istediğimi koydu babası.

valla yardım konusunda aynı tepkıyı bende verdım..sımdı maması bezı var masraf..yarın okulu,onlugu servısı ustu bası vışşşşşşşşşş :97:

valla atlatamadım nerdeyse 15 gunu bulacak hastayım:2::2::2:..bırı gecıyor dıye sevınırken dıgerı basladı..bıde garıp bı enerjı geldıkı sorma..esım bı hastalıgıma bakıyo bı bu halıme,sasırtıyosun benı dıyo..hele dun gece duz duvara tırmanacaktım nerdeyseee..adamm dur dedıkce ben koş anlıyomusum gıbı...gercı acısı ondan cıktı ama ...
:89:benım kocıs gelır bırazdan okulda kurs varmıs gıttı..gelsınde bızde yerız bıseyler..bı basıma canım cekmıyo...

oyy
maşallah canım allah anneli babalı büyütsün:)

ya canım güldürdün beni:) tam bir anasınıfı öğrtnisin sen, yaratıcı:))

şokkk oldum sabah mesajını okudum meğer doğumdaymışsın belkide doğum yaptın haberlerini bekliyoruzz

Selam kızlar... Takip etmeye çalışıyorum ama olmuyor eskisi gibi tabi. Minik kuşum uyuduğunda artık bakıyorum...
Edoş'un suyu gelmiş. Hadi hayırlısı. Allah yar ve yardımcısı olsun.
Eslem'ciğim Allah seninde yardımcın olsun. Bizim bir taneyle şaftımız kaydı Sen neler yapıyorsundur kimbilir. Ama herşeye rağmen müthiş bir duygu değil mi.
Diğer doğum yapan arkadaşlarında bebişlerinin mis kokularını kokluyorum.

Edaam... gaza geldin doğurdun sonunda kız.. helal olsun vallahi suni sancı çekipte sonra sezo olmana üzüldüm ya.. ultrasondan bakmıyorlar mı bu insanlar..
neyse ki Rüzgarımız da iyimiş.. hayırlı uğurlu evlat olur size inşallah..
hastanenin sayfasını takip ediyorum da, daha koymamışlar Rüzgarımızın resmini

ben de güzel mi kötü mi bilemedim bir pazar günü geçirdim..
ankarada dün hava pek bi karaydı.. ona rağmen kalktık kızılcahamama gittik.. sonra güdül sonra ayaş.. gezdik yanii.. tabi yalnız olsaydık daha da güzel olacaktı da .. eşim sağolsun sülalesinden kopamadığından.. görümcemler de bizimle geldi..
enişte jeep'ini ıslanmasın toz almasın diye garajdan bile çıkarmıyor.. ayol sen farklı ailesin biz farklı.. al aileni git gideceğin yere.. ama öküzlük benimkinde ne yazık ki..
oğluşuma bir iki parça bişicikler almaya planlıyorduk dolaşacaktık mağazaları falan.. ama öküz diyorum başka bişi demiyorum...
gezdik çok düzel de.. ben görümcemin çocuklarına katlanamıyorum.. aşırı terbiyesizler..
arabada durup duruken abuk subuk konular açılıp boş boş kahkalalar falan filan.. bir de bunlar kız çocuklar 12-8 yaşları..
biz de çocuk yetiştiricez bakalım bizimki nasıl olacak..
neysem.. saat 12de çıktık .. 20,30da eve geldik pestilim çıkmıştı artık.. fazla yürümedim ama arabada vakit geçirmek ayaklarımı şişirdi..

kafanızı şişirdim galiba ama napim canım sıkıldı.. ben bu kocayı nasıl yola getiricem ya... 2 aydır her pazar sülalesiyle vakit geçiyor.. bıktım bu durumdan..
artık bu pazar da benle oğluşuma vakit ayırmazsa evde yaygara kopacak..

gidim bari mutfakta kendimi oyalayacak bişi bulayım.. yemek yapım.. yoksa düşünmekten kafa gidiyor..
he bu cuma da doktor kontrolümüz var.. görümcem de 4 aylık hamile onunki de cuma.. eşime diyorum götürürsün dimi...
nolcak ablamla ikiniz gidersiniz.. ay gidicemiz belli zaten de .. götürsün bari.. daha 1 kere benle hastaneye gelmiş değil..
kaçtım ben.. öperim hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…