günaydın kızlar sizlere bişey sormak istiyorum dün geceden beri 2 kere karabasan geldi bana bagırarak uyandım sizlerede oluyormu
çok korkuyorum sütüme bişey olacak diye ama şükür karabasan geldiği zaman dua edebiliyorum off gaz sancısına razıyım ben
nasıl atlatabilirim yatmadan dualar okuyorum ama genede geliyor kayınvalide okuyor inşallah gecerr
sağol canım seninde gözün aydın dogum yapmısınpek geçmişi okuyamadım ben bebiş izin vermiyor doyamıyorum ona bakmaya
hala inanamıyorum onun benim oglum olduguna annelik çokkk farklı bir duyguymuş insan yaşamadan anlayamaz derlerdide inanmazdım
emzirirken canım çok yanıyor ama onun yüzünü seyrederken inanınki acım kalmıyor dikişlerim normalde çok acıyor ama kucagıma alınca
akan sular duruyorallahım herkese yaşatsın ne diyeyim daha çok sey var yazmak istediğim ama şunu diyebilirim anne oldum için çok
şanslıyım ve çok mutluyum iyiki oglum var iyiki dogurdum ayyy ben çokkk mutluyum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
duygummmmm
canım arkadaşım hediyene bayılllldımmmmm çok şirin çok teşekkür ederiz teyzesiiiii özgürüm senin ellerinde öpüyormuşşşbunlarda bizden Eki Görüntüle 270207
Günaydınnn
Edayla konuştum şimdi hepinize çokkkk selamı var
Gece suni sancı vermişler saat 5e kadar sancı çekmiş 9cm açılması olunca doğumhaneye almışlar ama rüzgar yan duruyomuş ve arka çatıdan geçememiş kalp atışları yavaşlayıncada sezeryana almışlar Hem normal hem sezeryan olmuş gibi bişey. Sesi baya yorgun geliyodu. Rüzgar beyimiz iyiymiş allaha şükür 2730gr 51,5cm doğmuş. Sütün geldimi diye sordum 5e kadar sancı çekince sütümde geldi dedi. Ümraniye/çakmak erdem hastanesinde doğum yapmış rüzgarın resimlerine çekmişler akşama kadar hastanenin internet sitesinde olurmuş. Bembeyaz, kırmızı yanaklı bi bebekmiş Tam eda nın istediği gibi
maşallak sağlıkla byüsün bebeğiniz...Selam Herkese :) dün öğlen çıktık hastaneden eve geldik cuma günü öğlen saat 12 de aldık Deniz Tuna'mızı kucağımıza 3,320 kg 51 cm sağlıkla katıldı ailemize:) darısı tüm bekleyen anne adaylarımızın başına :) bu arada epidural sezeryandı ve çoook rahat geçti.. hatta üstteki lambadan başından sonuna kadar izledim operasyonu:) unutmayacağım bir deneyim oldu:) şimdi ağrılarım var tabi biraz ama her geçen gün azalıyor.. herkese kolay doğumlar diliyorumm:)
canım seninle de 1 gün aramız ve kilolar aynı bebeklerin, drum babamın arkadaşı zaten, beklersen normali 4 e yaklaşır bu bebik dedi, ben bu perşembe gideceğim tekrar ve gün belli olacak kesin bakalım artık, tabiki benimkisi de kalmasından yana ama 22 yi beklersek suyu azalıor dedi..tatalım az çnce yazdığım gibi bende hala sancı yok, oğlum da kanala girmemiş daha. cumartesi günü kilosuna göre doğum şekline karar vericez ama doktorum son söyledikleri (omuzalrında sinirler ezilir demişti çatım yuvarlak olmadığı için) beni de eşimi de szeryana yaklaştırdı. bizim doktorumuz bebek kalabildiği kadar kalsın içeride diyor. eğer sezeryan olacağım kesinleşirse olabilecek en son tarihi bekliycez sanırım. bu konuda doktoruna güven bence, riske atma
benim henüz bir mamurum olmadığı için cuma başladım yeni okulda pazt ayrıldım izne hatta eğitim öğretim ödeneği bilem yatmadı aradım bugün okulu, ayyy 30 tale harca harca bitmez teşk canım uyguluyacağım bunları mucxx..tabiki götürürüyosun hayatım ,bikere doğum belgenin bşr nüshası nı götürüyosun ,doğum yardımı almak için ,bide çocuk senin üzerine olcaksa yani aile yardımı için bebeğin nüfus cüzdanı ve eşinin iş yerinden alınacak olan doğum ve aile yardımı almamaktadır yazısı gerekiyo ..doğum yardımı 160 tl ,aile yardımıda aylık 30 tl falanmış galiba ,ben daha fazla biliyodum ama okadar dedi bizim maaamuuur:)
ayy benimde boynumda çıktı et benii ama asıl mühim olan vücudumuda çıkan minik minik büssürü sivilceee
Edaaa inanmıyorum doğurdun mü kuzum sennnvalla sok oldum yaa dogurucam diyip diyip dogurdun yaa sonunda helal olsun Allah anali babali büyütsün insallah gözün Aydın kuzum darısı basımıza hayirlisiyla insallah:97:Yaa peki normal mı doğurdu eda yoksa sezeryanmi kızlar biliyomusunuz ?
Kizlar suyum geldi 22.30 da suan hastanedeyiz açılmam 1 cm lavman yapıldı birazdan suniyi vercekler çünkü hiç sancım yok doğurcak gibi hissetmiyorum yeterli açıklık beklencek olmazsa sezo nolur bana dua edin saglikla alım oğlumu kucağıma ...
aynen benimde boynumda iki tane minik var bide sağ koltuk altımın kenarında var bi tane, çok sinir bozucu, acaba geçermi ki
kizlar en son carsamba gecesi yazmistim persembe gunu saat 13.34 te kizim Rana dunyaya geldi normal dogum oldu kilosu 3400 boyu 51 cm4 gunluk hastanede yatisin ardindan bugun eve ciktik hemen sizlere haberr vereyim dedim:) dogum hikayemide yazarim sonra :)
Bebeğim beni emmiyor sağarsam sütü kaşıkla alıyor ama mememi almıyor. Çok mutsuzum.
Selam kizlar Oğlum sabah ezaniyla genel ans.ile dünyaya geldi
6saat sancı çekip 9cm açılmadan sonra hemdeKalp atışları yavaşladığı icin acil sezo oldum inanılmaz bitkinim 1 gecede hem sezo hem normali yasadım detayları daha sonra yazarım
Oğlumu merak eden teyzoslarimiz erdemhastanesi çakmak in sitesinden yeni Dogan bebelerde :)
6saat sancı çekip 9cm açılmadan sonra hemdeKalp atışları yavaşladığı icin acil sezo oldum inanılmaz bitkinim 1 gecede hem sezo hem normali yasadım detayları daha sonra yazarım
Oğlumu merak eden teyzoslarimiz erdemhastanesi çakmak in sitesinden yeni Dogan bebelerde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?