2011 Ekim Anneleri

slm teyzoşlar
maşallah topik sıra sıra doğuruyor ama ben de hala tık yok.
bebişlerini kucaklayan tüm arkadaşları tebrik ediyorum.
benim akıntılarım da baya bi artış oldu ya
resmen iç çamaşırım su gibi oluyor.gece pijamam bile nemlenmişti.
sizde de böyle oluyo mu?
ben doğum yaklaştığı için rahim yumuşuyor diye düşünüorum.
bide bana çatı muayenesi yapılmadı hala.dr.um normal dedi ama bakmadı münüşe.inşllh bi sorun yoktur çatımda:26::26::26::26:

kizlar en son carsamba gecesi yazmistim persembe gunu saat 13.34 te kizim Rana dunyaya geldi normal dogum oldu kilosu 3400 boyu 51 cm 4 gunluk hastanede yatisin ardindan bugun eve ciktik hemen sizlere haberr vereyim dedim:) dogum hikayemide yazarim sonra :)

canımcım karabasanmı bilmi,yorum ama benimde başıma o tarz bişi geldi. hastaenden geldiğimizin 2. günüydü sanrıım. akşam annemler geldiler.kaynanamlarda kalıyorum şimdi.annmeler içerde oturuyolar hep beraber bende bizim odadayım yatıyorum yanımda da kardeşlerim var onlarla konuşuyorum.bi yandan da elimle parkyatağı tutmuşum sallıyorum. 1. sn içinde kardeşlerimle konuşurken dalmışım ve tam dikiş yerimin üzerine bişi geldi sanki bi çığlık attımmmmm içerden herkes koştu çok korkmuşlar bende anlamadım ne olduğunu . sinirlierim boşaldı ağlamaya başladım. annemde okumaya.

kızlar bu arada kıdemli bir hocadan öğrendim hıfz ayetleri olarak geçen ayetel kürsi felak ve nas surelerini okuyabiliyormuşuz... yani lohusayken ayet okuyamayız ama sadece hıfz ayetleri bu kapsama girmiyormuş. ben artık okuyorum çünkü öğrendiğim kaynağa güveniyorum ve artık öyle bişi de olmadı ilk ve sondur umarım :18::18::18::18: ve sırf okuyamadığımız için lohusaların başına bol bol gelen bi durum sanırım.

ay maşallah edaya, allah anneli babalı büyütsün kıyamam sancı çekmiş baya,, allah unuttursun bebeğinin kokusu ile..

maşallak sağlıkla byüsün bebeğiniz...

canım seninle de 1 gün aramız ve kilolar aynı bebeklerin, drum babamın arkadaşı zaten, beklersen normali 4 e yaklaşır bu bebik dedi, ben bu perşembe gideceğim tekrar ve gün belli olacak kesin bakalım artık, tabiki benimkisi de kalmasından yana ama 22 yi beklersek suyu azalıor dedi..

benim henüz bir mamurum olmadığı için cuma başladım yeni okulda pazt ayrıldım izne hatta eğitim öğretim ödeneği bilem yatmadı aradım bugün okulu, ayyy 30 tale harca harca bitmez teşk canım uyguluyacağım bunları mucxx..

Son düzenleme:
Edaaa inanmıyorum doğurdun mü kuzum sennnvalla sok oldum yaa dogurucam diyip diyip dogurdun yaa sonunda helal olsunAllah anali babali büyütsün insallah gözün Aydın kuzum darısı basımıza hayirlisiyla insallah:97:Yaa peki normal mı doğurdu eda yoksa sezeryanmi kızlar biliyomusunuz ?

canım suni sancı vermişler.. normal doğum için açılması yeterliymiş.. ama rüzgar yan geldiği için sezeryanla almak zorunda kalmışlar...

Canimm aldin bile bebisini kucagina, gördüm Rüzgar beyi hastanenin adresinde, masaAllah annesi güle güle büyüt, darisi basimiza...

aynen benimde boynumda iki tane minik var bide sağ koltuk altımın kenarında var bi tane, çok sinir bozucu, acaba geçermi ki

Benim koltuk altimda cikmisti bir tane, koparttim hemen bi daha da cikmadi cok sükür, dayanabiliyorsaniz yani yumusaksa büyümemisse kopartin, kopartamiyorsaniz iple baglayin, hergün biraz daha sIkIn, sonunda kendi düsecektir.

Güle güle büyüt cnm bebegini, darisi basimiza ins...

Bebeğim beni emmiyor sağarsam sütü kaşıkla alıyor ama mememi almıyor. Çok mutsuzum.

Canim bozma moralini, bikmadan usanmadan dene bakalim, ins alir bebegin...

ay eveeeet.. bende gördüm rüzgarın resmini.. maşallah sübhanallah.... ama bu aynı babasının kopyası yaw.. bana mı öyle geldi

Erdem Hastanesi

gözün aydın edacım.sonunda rüzgarına kavuşmuşsun.Allah sağlıklı uzun ömürler nasip etsin.daha bi çok arkadaş kavuşmuş hepsine Allah sağlık sıhhat versin.hiç birini okuyamadım.bi çocuk bi bebek tuvalete bile zor gidiyorum.bi saniye yalnız bırakamıyorum nolur nolmaz diye.artık evimize döndük çok şükür.ilk hafta bebeğim çok ağladı.göbek sancısı yüzünden.cuma günü düşürdük anca göbeğimizi.sonra rahatladı.doymayada başladı.bi de kilo aldıysak iyi olacak ama bugün çok soğuktu götüremedim.dün gece büyük oğlumun odasıyla küçük kızımın beşiği arasında mekik dokudum.sabah gün ışırken ben çok yorgundum.aman ikiside sağlıklı olsunda varsın ben yorgun olayım

Selam kızlar bizz gelldiiikkk... Sabah dr kontrolümüz vardı. haftalık kontrole gidiyoruz artık, her pazartesi sabah giricez nst ye. bugünkü durumumuzda suyumuz, pozisyonu, hareket durumumu, sancı durumumuz hepsi normal. :naar : sancı gözükmüyor, 1 hafta içinde doğum beklemiyoruz dedi dr. Sezaryen yanlısı değil. gerekirse 42. haftaya kadar bekliycez dedi. Humana ve benzeri bitki çaylarının faydası var, kullanabilirsin dedi. doğum öncesi kullanmayı önermedi. Doğumun kendisi ve bol sıvı tüketimi zaten süt üretimini artırır, gerek kalmayacaktır dedi. şimdilik aklıma gelenler bunlar..

Sizler de iyisinizdir umarım. Ben çok yorgunum. hastane sonrası bir de kayınvalidemle hastaneye gittim, kontrolü vardı, yardımcı olayım diye gittim ama şimdi benim yardıma ihtiyacım var :) çoook yoruldum, gerçi orda bişe yapmadım hep oturdum ama yine de yorulmuşum. yemek yiyip dinlenicem. Uzandığım yerde geçmişe bakayım yeni bebişlerimiz gelmiş mi :)

Selam kizlar Oğlum sabah ezaniyla genel ans.ile dünyaya geldi
6saat sancı çekip 9cm açılmadan sonra hemde Kalp atışları yavaşladığı icin acil sezo oldum inanılmaz bitkinim 1 gecede hem sezo hem normali yasadım detayları daha sonra yazarım
Oğlumu merak eden teyzoslarimiz erdemhastanesi çakmak in sitesinden yeni Dogan bebelerde :)

gördükkkkkkkk
çok güzel bir bebek maşallah suphanallah
Allah bahtını da ömrünü de kendi kadar güzel etsin inşallahh

canımm olsun sağlıkla gelmiş kucağına bebişin. allah analı babalı büyütsün..

gördükkkkkkkk
çok güzel bir bebek maşallah suphanallah
Allah bahtını da ömrünü de kendi kadar güzel etsin inşallahh

canımm olsun sağlıkla gelmiş kucağına bebişin. allah analı babalı büyütsün..

geçmiş olsun bitanem.. çabuk toparlanırsın inşallah.. bizim için öp kokla Rüzgarımızı..paşamız da çoook tatlı..

zehra canım valla sarhooş gibiyim şu sarılık beni yedi bitirdi inan kime yazdım kime yazmadım doğum mesajı hatırlamıyorum... ama seninde dün olmuş sanırım dopum galiba yazmadım yaaaa canım hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün . bizimde seninle aynıydı günümüz :) ayrıca allah yardımcın olsun canım inşallah alsın bebişin memeyi... benimde sol tarafım ters mi geliyo ne oluyo anlamadım solu veremiyorum savaş veriyo resmen oğlum kızarıyo bozarıyo sinirleniyo . ağzına alıyo ama ememiyo bi türlü .... bazen günde 1 bazende 2 defa başarabiliyoruz bakıyorum bana bi fark var gibi gelmiyo nasıl anlıcam ne olduğunu bilmem. adamcaazıma diyorum bi em de bak bakalım ne fark var die oda korkuyo aslaaa yanaşmıyo... gel cicik yapalım diyorum şakasına olmaaaz diyo. bende diyorumki bence sen 40 günden sonrada yapamıcan korkudan bakalım noolcak haliiimiz...

günde 1-2 kere alıncada içerde birikiyo şişiyo sertleşiyo canım yanıyo bu seferde pompayla sağıp atıyorum birazını yumuşayınca daha rahat emiyo .

bide hakkaten o krem bi işe yaramıyo lansionsh mu ne varya. bana da eczacının tavsiyesi fito krem die bi krem aldım daha iyi sanki... kopuyodu resmen ağlaya ağlaya emziriyodum...

bide bide bideeeee kızlar bu göbekleri napcaz. aranızda göbeği giden varmı... bende 6. gün korse giydim biraz toparladı gibi ama yinede var yaaa... hele ilk günler çok iğrenç duruyodu yaaa...benden tam olarak 8 kilo gitti. 81 le girdim doğuma şimdi 73 üm... zaten sinir oldum geçen gün eşimin babaannesi geldi yandan görmüş anaaam göbeğinde bayaa kalmış diyo. sonra tuvalete girdi. eşim yanımda kaynanam mutfakta ikisi de duyuyo söylediklerimi. ama babaannesi duymuyodu tuvalette yani umarım öyledir ulan dedim 2 senedir ağzıma sıçtınız çocuk da çocuk die şimdi de göbeğimi beğenmiyonuz. hayret bişi yaaaaaaaa... çocuk doğurduk herhalde dedim. eşim susss dio. çok sinirlendim amaaaaa. normalde 1.73 boyunda 57-60 kilo arası manken gibi kadınım tamammıııı... senin gibi 1.50 ve doğuştan koca göbekli değilim...bunu demedim ama bi daha derse derim... dilimin kemiği yok vallaaa. biraz düşünceli olsunlar canım...

offff misafri misafir misafirrrrr. allahtan kaynanamdayım şu 40 ımız çıksada kurtulsak

kızlar bu arada mevlütü de kaynanamda yapıcam inşallah 22 ekimde yapıcaz. 24 günlük olucasss inşallah. erken ama kaynanamı tutamıyorum zaten 15 inde olsun diodu zor kaydırdım 22 sine. mevlütten sonra gideirm belki evime... hımmmmmmmm aslında bunu ona söylesem mevlütten sonra eve gidicez diye sanırım mevlütü 3 ay sonraya alırdı

bideeeee 2 gün önce farkettim dilinde çok az beyazlık var oğlumun. arkadaşım demişti diline dikkat die. şimdi doktora sordum mikostatin die bi damla aldırdı onu kullanıcam. sanırım pamukçuk geliyooooooooo :18::18::18: inşallah geç kalmamışımdır ve kolay atlatırız.

kızlarr slmm bu ilk sayfadaki liste neden çıkmıyo sorunmu var acaba kimler almış bebişlerini kucağına göremeyecekmiyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…