bideeeee 2 gün önce farkettim dilinde çok az beyazlık var oğlumun. arkadaşım demişti diline dikkat die. şimdi doktora sordum mikostatin die bi damla aldırdı onu kullanıcam. sanırım pamukçuk geliyooooooooo :18::18::18: inşallah geç kalmamışımdır ve kolay atlatırız.
kızlarr slmmbu ilk sayfadaki liste neden çıkmıyo sorunmu var acaba kimler almış bebişlerini kucağına göremeyecekmiyiz
slm kızlar
Dün kırkımız çıktı artık evimdeyim ve yalnızım annem yok yanımda Kırk gün çok rahat geçmişti annem sayesinde bakalım bundan sonra napıcam Gündüz problem yokta gece zor olucak uykudan kalkıp bakması Hediyemizide aldık evi biraz toparlayıp işlerimi hallettikten sonra resmini koyarım
Bu gece zor bi gece olucakAdam aylardır bu günü bekliyo :18::18::18: Ben 1 hafta adet olduktan sonra bile kapanıyomu noluyosa zor oluyodu şimdi aylardır tık yok kesin japonla yapıştırılmış gibi kapalıdır Resmen ilk gece stresine girdim:83::83::83:
Yeni bişeyler şey etmişler ondan sebep listede şey olmuyomuş Bişey yapılması gerekiyomuş ondan sonra şey oluyomuş Bilmem anlatabildim mi
Yani tüm suçlu kk toplam 45den az değil bebişlerimiz
canım suni sancı vermişler.. normal doğum için açılması yeterliymiş.. ama rüzgar yan geldiği için sezeryanla almak zorunda kalmışlar...
28\09\2011 saat:11.50
kızım dünyaya merhaba dedi gelen gidenden giremedim siteye spinal sezeryanla çok rahat bir doğum geçirdim.
Yeni annelerde bebekleriniz hayırlı,saygılı,ahlaklı ve uzun ömürlü olur inşallah...
10 yıl aradan sonra evimize yeniden bebek kokusu sinmesi müthiş bir duygu ilk kızımda cahildim fazla anlamamışım ama ikinci bebekle kıdem atladım.Evimize huzur geldi neşe geldi kızımın kardeşine aşkım,annecim diye sevmesi beni çok duygulandırıyor ben büyük anne ablamız küçük anne kardeşinin gazını çıkarmasını görmeniz lazım banyoda yardımcı olması ablamız resmen abla olmaya hazırmış...bizler çok MUTLUYUZ...
slm kızlar
Dün kırkımız çıktı artık evimdeyim ve yalnızım annem yok yanımda Kırk gün çok rahat geçmişti annem sayesinde bakalım bundan sonra napıcam Gündüz problem yokta gece zor olucak uykudan kalkıp bakması Hediyemizide aldık evi biraz toparlayıp işlerimi hallettikten sonra resmini koyarım
Bu gece zor bi gece olucakAdam aylardır bu günü bekliyo :18::18::18: Ben 1 hafta adet olduktan sonra bile kapanıyomu noluyosa zor oluyodu şimdi aylardır tık yok kesin japonla yapıştırılmış gibi kapalıdır Resmen ilk gece stresine girdim:83::83::83:
Yeni bişeyler şey etmişler ondan sebep listede şey olmuyomuş Bişey yapılması gerekiyomuş ondan sonra şey oluyomuş Bilmem anlatabildim mi
Yani tüm suçlu kk toplam 45den az değil bebişlerimiz
canım gözün aydın allah analı babalı büyütsün .
duygu kesin bizimkisiler tekrar birleşmiştir.benim adamın umrunda değil.biliyomusunuz bana kimse doğum hediyesi almadı eşimde dahil çok üzüldüm batuğya altın takıyolar ama bende bir kutlama bekliyordum.kayın validemde eşime para vermişler sanki o doğurdu
canım benim.. bence sen en güzel hediyeni zaten aldın şekerim... bence bana oğlumdan güzel hediye olamazzz... fındık kadan burunlu miniminnacık ağızlı missssss gibin kokulu arada kusmuklu kakalı ama olsunboynunu koklamaya doyamıyorum yaaaaa... taaaaaaaa cennetlerden gelmiş bize en güzel hediyeeee....
ve ayrıca batuğya mehmet talha ya aliye veliye takılan her altın bize takılmıştır aslında...hıh !!!!!!!!!
hiç sorma bakarken dalıp gidiyorum bugün topuk kanı alındı ağlamaktan içim çıktı .çok enteresan mememin ucu yaradan gözükmüyor acıdan ölüyorum ama emmiycek diye korkudan aklım çıkıyo
canım sen demiştin sahi yara diye ... lansionsh iyi değil demiştin sende benim gibi. başka krem kullanıyo musun. işe yaramıyorsa bide fito krem i denesen ... bana krem mi iyi geldi yoksa sarılık için 2 gün hastanede yatınca mı iyileşti bilmiyorum(( ama ucu ve geri kalan kahverengi kısmın arasında ayıran bi çizgi oluşmuştu resmen kopacak sanıyodum... ve çok canı yanıyo insanın ya... şimdi biraz iyi ilk alırken çok acıyo ama 1 dk sonra hissetmiyorum acı artık. ama hala canım meme uçlarımda diyebilriim ucu değse emzirirken falan battaniyenin kenarına aklım çıkıyo...
ay bir görsen göğsümü çok kötü durumda lansinoh, bepanten ,garmastan karıştırıyorum tık yok.hastanede yatınca düzelmiştir bence .benim kzumdada sarılık başladı teyzesi pazar günü gündüz 20 dk. 20 dk. 20 dk. 5 dk. 7 dk. şeklinde beş defa emzirebildim ve full uyudu bugün götürdüm dr.ilaç vermedi daha yeni dedi
Kizlar suyum geldi 22.30 da suan hastanedeyiz açılmam 1 cm lavman yapıldı birazdan suniyi vercekler çünkü hiç sancım yok doğurcak gibi hissetmiyorum yeterli açıklık beklencek olmazsa sezo nolur bana dua edin saglikla alım oğlumu kucağıma ...
lamba mı.... nan benim nie hiç aklıma gelmedi ki tepeye bakmakneyse bi dahakine artık... bu arad 2. yi düşünen var mıııııııııııııı
Ya kızlaaaaar, kimlerin ne zaman doğum yaptığını Duygu 1. sayfada veriyor demişti Denizz. Göremedim deee???
Kızlaaarrr bakın bu sayfada Eda'nın minik Rüzgar'ının resmi var..Maşallaaahhhh çook tatlı.Allah nazarlardan korusun..
Erdem Hastanesi
Hadi yaa bakamadım bakamadım tam bakacaktım ki sayfa arızalandı. Neyse...
Canım adını Ahmet koyduk. Benim istediğimi koydu babası.
Edaam... gaza geldin doğurdun sonunda kız.. helal olsun vallahisuni sancı çekipte sonra sezo olmana üzüldüm ya.. ultrasondan bakmıyorlar mı bu insanlar..
neyse ki Rüzgarımız da iyimiş.. hayırlı uğurlu evlat olur size inşallah..
hastanenin sayfasını takip ediyorum da, daha koymamışlar Rüzgarımızın resmini
ben de güzel mi kötü mi bilemedim bir pazar günü geçirdim..
ankarada dün hava pek bi karaydı.. ona rağmen kalktık kızılcahamama gittik.. sonra güdül sonra ayaş.. gezdik yanii.. tabi yalnız olsaydık daha da güzel olacaktı da .. eşim sağolsun sülalesinden kopamadığından.. görümcemler de bizimle geldi..
enişte jeep'ini ıslanmasın toz almasın diye garajdan bile çıkarmıyor.. ayol sen farklı ailesin biz farklı.. al aileni git gideceğin yere.. ama öküzlük benimkinde ne yazık ki..
oğluşuma bir iki parça bişicikler almaya planlıyorduk dolaşacaktık mağazaları falan.. ama öküz diyorum başka bişi demiyorum...
gezdik çok düzel de.. ben görümcemin çocuklarına katlanamıyorum.. aşırı terbiyesizler..
arabada durup duruken abuk subuk konular açılıp boş boş kahkalalar falan filan.. bir de bunlar kız çocuklar 12-8 yaşları..
biz de çocuk yetiştiricez bakalım bizimki nasıl olacak..
neysem.. saat 12de çıktık .. 20,30da eve geldik pestilim çıkmıştı artık.. fazla yürümedim ama arabada vakit geçirmek ayaklarımı şişirdi..
kafanızı şişirdim galiba ama napim canım sıkıldı.. ben bu kocayı nasıl yola getiricem ya... 2 aydır her pazar sülalesiyle vakit geçiyor.. bıktım bu durumdan..
artık bu pazar da benle oğluşuma vakit ayırmazsa evde yaygara kopacak..
gidim bari mutfakta kendimi oyalayacak bişi bulayım.. yemek yapım.. yoksa düşünmekten kafa gidiyor..
he bu cuma da doktor kontrolümüz var.. görümcem de 4 aylık hamile onunki de cuma.. eşime diyorum götürürsün dimi...
nolcak ablamla ikiniz gidersiniz.. ay gidicemiz belli zaten de .. götürsün bari.. daha 1 kere benle hastaneye gelmiş değil..
kaçtım ben.. öperim hepinizi
slm teyzoşlar
maşallah topik sıra sıra doğuruyor ama ben de hala tık yok.
bebişlerini kucaklayan tüm arkadaşları tebrik ediyorum.
benim akıntılarım da baya bi artış oldu ya
resmen iç çamaşırım su gibi oluyor.gece pijamam bile nemlenmişti.
sizde de böyle oluyo mu?
ben doğum yaklaştığı için rahim yumuşuyor diye düşünüorum.
bide bana çatı muayenesi yapılmadı hala.dr.um normal dedi ama bakmadı münüşe.inşllh bi sorun yoktur çatımda:26::26::26::26:
kizlar en son carsamba gecesi yazmistim persembe gunu saat 13.34 te kizim Rana dunyaya geldi normal dogum oldu kilosu 3400 boyu 51 cm4 gunluk hastanede yatisin ardindan bugun eve ciktik hemen sizlere haberr vereyim dedim:) dogum hikayemide yazarim sonra :)
Bebeğim beni emmiyor sağarsam sütü kaşıkla alıyor ama mememi almıyor. Çok mutsuzum.
Selam kiğzlar Oğlum sabah ezaniyla genel ans.ile dünyaya geldi
6saat sancı çekip 9cm açılmadan sonra hemdeKalp atışları yavaşladığı icin acil sezo oldum inanılmaz bitkinim 1 gecede hem sezo hem normali yasadım detayları daha sonra yazarım
Oğlumu merak eden teyzoslarimiz erdemhastanesi çakmak in sitesinden yeni Dogan bebelerde :)
üfffffffffffff...ben hıc kabız olmadım e pekı bu totomdakı mercımek buyuklugundekı seyler ne?dısarı gezmeye gıtcektık..vc den cıkınca kıcımın ustune oturamadıgımdann gıdemedım...hayır hamıleysen kesın bagsur olurmusun ?bu mudur yanı...kabız olmadan ayrıca nasıl bagsur olunur?cok can sıkıcı bır vazıyet cok..:95::95::95::95:
28\09\2011 saat:11.50
kızım dünyaya merhaba dedi gelen gidenden giremedim siteye spinal sezeryanla çok rahat bir doğum geçirdim.
Yeni annelerde bebekleriniz hayırlı,saygılı,ahlaklı ve uzun ömürlü olur inşallah...
10 yıl aradan sonra evimize yeniden bebek kokusu sinmesi müthiş bir duygu ilk kızımda cahildim fazla anlamamışım ama ikinci bebekle kıdem atladım.Evimize huzur geldi neşe geldi kızımın kardeşine aşkım,annecim diye sevmesi beni çok duygulandırıyor ben büyük anne ablamız küçük anne kardeşinin gazını çıkarmasını görmeniz lazım banyoda yardımcı olması ablamız resmen abla olmaya hazırmış...bizler çok MUTLUYUZ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?