2011 Ekim Anneleri

ay yavrum allah sabır versin... bu psikolojideyken bir de milletin üstüne üstüne gelmesi dayanılmaz oluyordur mutlaka.. sık dişini biraz..

pamukçuklara gelince.. o damlaları ihmal etme.. olabiliyor bazen yenidoğanlarda..
eltiminki de öyle olmuştu isim bilmiyorum ama damla vermişlerdi onun bebişine de.. bir kaç günde geçiverdi..
sağlıkocağındaki hemşire de günde 1-2 kez 1 çay kaşığı su ver demişti..
ama tabi sen danışmadan su falan verme..

üfffffffffffff...ben hıc kabız olmadım e pekı bu totomdakı mercımek buyuklugundekı seyler ne?dısarı gezmeye gıtcektık..vc den cıkınca kıcımın ustune oturamadıgımdann gıdemedım...hayır hamıleysen kesın bagsur olurmusun ?bu mudur yanı...kabız olmadan ayrıca nasıl bagsur olunur?cok can sıkıcı bır vazıyet cok..:95::95::95::95:

slm kızlar
Dün kırkımız çıktı artık evimdeyim ve yalnızım annem yok yanımda Kırk gün çok rahat geçmişti annem sayesinde bakalım bundan sonra napıcam Gündüz problem yokta gece zor olucak uykudan kalkıp bakması Hediyemizide aldık evi biraz toparlayıp işlerimi hallettikten sonra resmini koyarım
Bu gece zor bi gece olucak Adam aylardır bu günü bekliyo :18::18::18: Ben 1 hafta adet olduktan sonra bile kapanıyomu noluyosa zor oluyodu şimdi aylardır tık yok kesin japonla yapıştırılmış gibi kapalıdır Resmen ilk gece stresine girdim:83::83::83:

kızlarr slmm bu ilk sayfadaki liste neden çıkmıyo sorunmu var acaba kimler almış bebişlerini kucağına göremeyecekmiyiz

Yeni bişeyler şey etmişler ondan sebep listede şey olmuyomuş Bişey yapılması gerekiyomuş ondan sonra şey oluyomuş Bilmem anlatabildim mi
Yani tüm suçlu kk toplam 45den az değil bebişlerimiz

kızlar benim hediyem geri döndü istanbulda bir matbağ adresiydi çok üzüldüm yeniden gönderdim kime yolladım acaba adreste hatamı var

duygu kesin bizimkisiler tekrar birleşmiştir.benim adamın umrunda değil.biliyomusunuz bana kimse doğum hediyesi almadı eşimde dahil çok üzüldüm batuğya altın takıyolar ama bende bir kutlama bekliyordum.kayın validemde eşime para vermişler sanki o doğurdu

28\09\2011 saat:11.50

kızım dünyaya merhaba dedi gelen gidenden giremedim siteye spinal sezeryanla çok rahat bir doğum geçirdim.
Yeni annelerde bebekleriniz hayırlı,saygılı,ahlaklı ve uzun ömürlü olur inşallah...

10 yıl aradan sonra evimize yeniden bebek kokusu sinmesi müthiş bir duygu ilk kızımda cahildim fazla anlamamışım ama ikinci bebekle kıdem atladım.Evimize huzur geldi neşe geldi kızımın kardeşine aşkım,annecim diye sevmesi beni çok duygulandırıyor ben büyük anne ablamız küçük anne kardeşinin gazını çıkarmasını görmeniz lazım banyoda yardımcı olması ablamız resmen abla olmaya hazırmış...bizler çok MUTLUYUZ...

canım gözün aydın allah analı babalı büyütsün .

9: canım yaaaa hiç güleceğim yoktu valla. ama eminim o gün gelince bizde öyle olucazzzz.... ama benim adamımda korkuyo yapmaya. belki kırkı geçeriz biz

canım benim.. bence sen en güzel hediyeni zaten aldın şekerim... bence bana oğlumdan güzel hediye olamazzz... fındık kadan burunlu miniminnacık ağızlı missssss gibin kokulu arada kusmuklu kakalı ama olsun boynunu koklamaya doyamıyorum yaaaaa... taaaaaaaa cennetlerden gelmiş bize en güzel hediyeeee....

ve ayrıca batuğya mehmet talha ya aliye veliye takılan her altın bize takılmıştır aslında... hıh !!!!!!!!!

hiç sorma bakarken dalıp gidiyorum bugün topuk kanı alındı ağlamaktan içim çıktı .çok enteresan mememin ucu yaradan gözükmüyor acıdan ölüyorum ama emmiycek diye korkudan aklım çıkıyo

hiç sorma bakarken dalıp gidiyorum bugün topuk kanı alındı ağlamaktan içim çıktı .çok enteresan mememin ucu yaradan gözükmüyor acıdan ölüyorum ama emmiycek diye korkudan aklım çıkıyo

canım sen demiştin sahi yara diye ... lansionsh iyi değil demiştin sende benim gibi. başka krem kullanıyo musun. işe yaramıyorsa bide fito krem i denesen ... bana krem mi iyi geldi yoksa sarılık için 2 gün hastanede yatınca mı iyileşti bilmiyorum (( ama ucu ve geri kalan kahverengi kısmın arasında ayıran bi çizgi oluşmuştu resmen kopacak sanıyodum... ve çok canı yanıyo insanın ya... şimdi biraz iyi ilk alırken çok acıyo ama 1 dk sonra hissetmiyorum acı artık. ama hala canım meme uçlarımda diyebilriim ucu değse emzirirken falan battaniyenin kenarına aklım çıkıyo...

ay bir görsen göğsümü çok kötü durumda lansinoh, bepanten ,garmastan karıştırıyorum tık yok.hastanede yatınca düzelmiştir bence .benim kzumdada sarılık başladı teyzesi pazar günü gündüz 20 dk. 20 dk. 20 dk. 5 dk. 7 dk. şeklinde beş defa emzirebildim ve full uyudu bugün götürdüm dr.ilaç vermedi daha yeni dedi

hakkaten ya benimkide çok uyuyo bu sarılığın delili mi????? 3-4 saat deliksiz uyuyo maşallah mı desem ne desem bilmiyorum. ama sarılığı atlatmak içinde bol bol süt içmesi lazım... uyandıramıyorum bazen ... bide gündüz daha çok uyuyo.geceleri nöbet tutturuyo millet geliyogündüz hep uyuyo hep uyuyo zaten diyolar gece 12 den sonra bi başlıyoz artık saatte bir kalkıyoz .. millet de hep uyuyo biliyoooo.

Eddaaa :) Rügar'ını kucağına almışsın, maşallah canım. Gözün aydın, çok ağrılı sancılı olmuş ama değmiştir. Doğurucam diye diye doğurdun ya çocuğu, ne diyim sana . Azmin zaferi :) Allah analı babalı büyütsün canım.

lamba mı.... nan benim nie hiç aklıma gelmedi ki tepeye bakmak neyse bi dahakine artık... bu arad 2. yi düşünen var mıııııııııııııı

Sanırım ben varım :) hamileliğin şu son zor günlerini saymazsak Allah'a çok şükür çok güzel bir hamilelik geçirdim. kısmet olursa, kardeşiyle arayı çok açmadan 2-3 yıl sonra tekrar düşünebilirim. eşim 3 tane istiyor ama o kadar da diil yaniii :)

Ya kızlaaaaar, kimlerin ne zaman doğum yaptığını Duygu 1. sayfada veriyor demişti Denizz. Göremedim deee???

Rumuz'cum listelerde genel bir problem varmış. duyguyla ilgili değil. kısa zamanda düzeltilir inşallah.

Kızlaaarrr bakın bu sayfada Eda'nın minik Rüzgar'ının resmi var..Maşallaaahhhh çook tatlı.Allah nazarlardan korusun..
Erdem Hastanesi

Ayyy yeriiimmm :) Maşallah Edacım çoook tatlı oğluşun. Aceleyle yanlış forma giydirmişsiniz ama olsun, doğum telaşınıza veriyorum

Hadi yaa bakamadım bakamadım tam bakacaktım ki sayfa arızalandı. Neyse...
Canım adını Ahmet koyduk. Benim istediğimi koydu babası.

Çok güzel olmuş ismiyle yaşasın Ahmet

Çooook sabırlısın. vallahi mevlana gibi kadınsın, ne diyim. ben çatlardım şimdiye kadar. onlarla gidiyorsan git, geliyorlarsa da ben gelmiyorum derdim çoookktaaann.

Bana da çatı muayenesi yapılmadı tatlım. Sorun olacağını sanmıyor doktorum. benden çok emin, ama ben değilim :) Ben olmasaydım, sen tarlada çalışıyor olsaydın eninde sonunda bu doğumu yapacaktın diyor. o yüzden her şeyi doğal seyrine bıraktı. ama en ufak bir sancı anında gel diyor. bebeğin sıkışıp, boğulması, kordona baskı yapıp besinsiz kalması risklerini de anlattı bugün.

Gözün ayydııınnn. Aramıza hoş gelmiş Rana bebiiikk. maşallah kilosu filan da çok güzel. detayları paylaşırsınız sonra,bekliyorum.

Bebeğim beni emmiyor sağarsam sütü kaşıkla alıyor ama mememi almıyor. Çok mutsuzum.

Annesiii daha pek minik Beyyzaaa. duygunun bebiki de doğduğunda emmeyi bilmiyordu, emzikle öğrettiler :) zamanla alışacaktır, sabırlı ol canım. mutsuz olma. mutlu anne&mutlu bebiiiikk :)

Gözün aydın edoşum çok şaşırdım ve çok sevindiiimm. sağlıkla uzun ömürlü olsun inşallah rüzgarımız. mmuckss.

Ben çok yaşadım bu sıkıntıyı. rahim ağırlaştıkça bağırsaklara baskı yapıyor, o da bir yerden taşıyor maalesef çok fena. geçmiş olsun. proctolog fitil kullanırsan çabuk toparlar.

Maşallah mutluluğunuz bir ömür boyu daim olsun, evinizden hiç eksilmesin sürekli artsın inş. Gözünüz aydın olsun.

denisss ruj

canım bende istiyorum arayı açmadan 2. yi. de bakalım nasıl olacak. ben çatlatma iğnesiyle hamile kaldım. acaba şimdi normale döndümü yumurtalar... yoksa yine uğraşacak mıyım??? yada korunmam gerekecek mi??? doktoruma sordum daha erken dedi. 40 ın çıksın bi ondan sonra düşüncez diyoooo.... hayırlısı olsun inşallah. ama eğer olursa 3 tane istiyorum inşalllah. aslında 4 istiyordum ama malum sezeryan olduk artık....

kızlar birde eğer sezeryanınız süper bi ameliyat olduysa bide aradan 2.3.4 sene geçerde süper iyileşirse normal doğum yapabilrisiniz die biliyorum. yanlışmıııı... yani eğer olursa 2. için belki normal olabilir die beklesem mi 3-4 sene???

benim hevesim geçti gerçi... çünkü ben asla normal yapamam diyordum bide ameliyatım olduğu için kesinlikle ihtimal vermiyordum. ama son kontrolde doktorum çatı muayenemi yaptı ve tamam dedi normal yapabilirsin 10 günün falan var dedi... ama renklide suyum sınır altında çıktı. benim için önemli olan o cümleyi duymaktı. yani yapabilirdim . ama elimde olmayan sebeplerden yapamadım...

ama şu etraftaki insanların ağzının ortasına...... bi yumruk çakasım geliyorrr.... keşke sezeryan olsadı... lan sanane beeeee... sen mi doğurdun sen mi çektin acıyıııııııı.... hem ne farkı varrrr.. münüşün altını kesceklerine üstünü kesiyolar hiç hayırlısı olsun hayırlı olsun gibi laflar çıkmıyo milletin ağzından... hepsi ağızbirliği yapmış gibi keşke şöyle olsaydı keşke böyle olsaydı.... sanki keyiften yapmışım gibiiii... siinirimi bozuyolar. o yüzden diyorum iyice iyeşip acaba normal yapabilir miyim :44::44::44:

sonunda sağ gögsüm kanadı ve taş kesildi dün gece bebişimi emzirmek için kucagıma aldım gögsümü verdim
baktım almıyo sinirlendim biraz agzından çekince kanamış oldugunu gördüm dahada sinir oldum aglaya aglaya
sol gögsümü verdim emdi ama uyumadı gazıda çıkmadı öldük deliye döndük annemle saat 3 nasıl aglıyo ve ben
çok üzüldüm annem popişine z.yagı sürdü kakasını yapsın diye 5 dk içinde yaptı fakat susmak bilmedi altı fena
dolmuş ve pipisinin kenarlarında isilik çıkmış yüzünde ve bacaklarındada vardı ordada çıkmış ve acıtıyordu
bizde altını banyoda yıkayalım dedik gittim sıcak su hazırlıyorum kaynanam yattıgı yerdenn huuuuu kim var orda ne yapıyosunuz
bebek niye aglıyo diye bagırındı o kadar sinirliydim gazı var ona aglıyor altına yapmış yıkıcaz dedim biraz sinirli sekilde
baktım koşa koşa geldi ben annem banyodayız özgürüm çatlayacah gibi aglıyor birde o kilolu haliyle oraya girmeye çalışıyo
dedim anne sen odana geç yooook ben okuyorum dedi bende kızıp geç odanda oku diye bagırdım gitti bebiş saat 5 te ancak uyudu
sabah 10 da randevumuz vardı sükür ki sarılıgı 10.9 çıktı 10 gün sonra tekrar gidicez eve geldik anaaa eşimin surat asık kaynana limon
satıyoaldım eşimi odaya soktum dedim ne oldu demezmi annem sana kırılmış 70 yaşında kadın bebeği kucagına alamıyo birde
dün gece bagırdın üzülmüş ay o kadar sinirim bozuldu ki eşim başladı aglamaya surda 4-5 yılı kalmış böyle azarlanmamalı ben senin ailene bagırmıyorum terslemiyorum resmen sok oldum başladım bende aglamaya dedim annen misafir gibi oturuyo biz ona elleme yapma etme demiyoruz
kendisi bir köşede duruyo bebegi saklayan yok alsın kucagına ama susamıyorum zırıl zırılım çok zoruma gitti zaten logusayım gece 3 saatlik
uykuyla duruyorum açım agrım var gögsüm taş olmuş birde beni aglattılar gittim birde özür diledim eşim üzülmesin diye

sonuç:eşim mutlu kaynanam mutlu bebişim sağlıklı benim gögsümün tekinden süt geliyor ama digeri çok agrıyor ve kaya gibi
süt sağma makinası kiraladık 1 saat sonra gelecek bu süt boşaltılmazsa iltihap olabilir ve gögsümün kesilmesi gerekebilirmiş
ayrıca dikişlerim iyileşiyormuş artık açık kalabilirmiş

dogum yapan arkadaşlar tebrik ederim sizleri sağlıkla buyutun canlarrr

Canomm takma kafana hiç bir şeyi he de geç boşver. ayrıca öyle kötü şeyler de düşünme göğsünle ilgili.Allah korusun hiç bir şey olmaz geçicek inşallah hemencecik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…