2011 Ekim Anneleri

güzel annecikler bu gün geçmişi okuyamadım,bi tek edamızın sağlıkla kucağına aldığını biliyorum rüzgar paşayı,tekrar hayırlı olsun.

ben çok mutluyum.ANNEM GELİYOOOOOOOOOO....eşim havaalanından almaya gitti,bütün gün yemek temizlik giremedim internete.bugün bütün akşamımı annemle muhabbete ayırıyorum kızlar.hepinizi çok öptüm...

canım sakın yumurtalıklarım çatlamıyor diye güvenipte korunmamazlık yapmayın bende ilk kızıma klomen diye bir hapla hamile kaldım nasıl olsa yumurtalarım çatlamıyo diye bi kaç kaçamak yapmıştık ve oğluma hamile kaldım

canım gördüm rüzgarı çok miss o kıyafetler nası da kocamn olmuş harika boşver sez. normali almışsın ya kucağına gerisi kalsın.. sağlıkla mutlu olun hep birlikte..

bende aynen oyle yaptım canım tv ızledım yattım sabahta evı pıs bırakıp kactımm aksama dogru oglanı satıp geldım sıl supur toz al banyo camasır bulasık utu banyo derken saat bu saat oldu oglumda geldı alıntılarımı yapıp onu yutucam ınsallah

hısgeldınız canım hayırlı ugurlu olsun melegın darısı basımıza
yaaa sen bunu nasıl yaparsın abna bız senden buyuktum ama once ben dogurucamtımmmmm
Kizlar sancılarım basladi ufaktan açılmama bakan olmadı henüz Çok ama çok susadım 1 yudum su vermiyolar

canım sın benım ya hem sunı sancı hem sezo cook uzuldum sunı sancının acısını ıyı bılırım benımde kalbı yavaslamıstı bebegımın ama normaldı durusu ınatla normal dıgurmustum olsun kucagına aldınya melegını saga saglım rabbım hayırlı ugurlu etsın ınsallah darısı basımıza kılosu soyelenenlerden az cıkmıs sankı ama boyu masallah resmınıde gordum cok seker oglusun artık sıra bendeeee
masallah bebegıne canım tombık olucak heralde
senın mınısıınede masallah bende cumartesı gorucem oglusumu ınsallah
masallah melegıne hayırlı ugurlu olsun bebgın canım darısı basımıza
üffffff canım çok sıkılıyo bugün mavipatikler de yok bi enerji depolasam ondan
acıktım ama evde yemek yok bende de yemek yapacak güç yok :84::84::84:
bendede hal yok valla canım yapasım yok ama dogururum korkusuyla yapıyorum nerde bu dogum enerjısı bana hıc ugramadı kullagımı cınlatmıssın ıyıkı varsınız
ne guzel ormal bı dogum daha kılosuda ıyı rabbım hayırlı ugurlu etsın masallah melegıne
Bebeğim beni emmiyor sağarsam sütü kaşıkla alıyor ama mememi almıyor. Çok mutsuzum.
bıraz ac bırak canım cok deyıl tabı ınat et ver hembelkı zamanla alısır uzulme canım dua et
ezanlarla dogmus benım yakısıklım demek resmıne bayıldım dogurasım geldı yorgunumama olsun evımde temız dogurabılırım bugece

demek bu ıkıncı bebegın bılmıyodum hemde 10 yıl aradan sonra melegın hayırlı ugurlu olsun rabbım nazardan korusun

canım darısı basımıza ama nedense korktum ben aklıma dıkıslser geldı dıkısın acıdı mı cok ben dogumdan deılde dıkıslerden korkuyorum.
bu arada yslzytnde sende dogurdum 3 sabırsızdık gercı sen ılerdeydın ama bı ben kaldım bakalım ne olcak hayırlısı sunı sancının ne oldugunu cook ıyı bılıyorum cektıgın acılarıda aralık vermedengelen sancılarıda nefes dahı alamaz hale gelmıstım rabbım yasatmasın sunı bısey bıdah a

bu arada kızlar bugun cok yoruldum alıntıların yarısı gıttı cvp yazamadıgım arkadaslar kırılmasın lutfen aksam 5 den sonra temızlık yaptım evı sıl sıupur toz al banyoyu temızle utu yap sonra bulasık makınesı camasır makınesı bosalt sonra ılk alıntıları yaptım dus aldıktan sonra tabı ıkıncı alıntıyı yapmadan yenıden malıne bosalttım oglanı uyuttum yatırdım ve sımdı yemek yıycem anlıyacagınız 5 den berı ayaktayım yoruldum bıde urktum nedense bugun nobetlerde ah bu nobetler karnımda agrıyo daha dogrusu bebek asagıya dogru bı hareket yapıyo ve canımı yakıyo cısım var gıbı gelıyo gıdıyorum yok
yemegımı yıyım gelırım yın ekahvaltıyla duruyorum ve yorgunum gorusuruz

ay cok uzuldum canım ya ne yasamıssın oyle benımde bebgım kucukken hastalık gecırmıstı ve ememdıgı ıcın gogusum senınkı gıbı olmustu bılırım agrısını umarım makıneyle gelır cunku ben oyle rahatlamıstım hastanedemakıneyı taktım bosalmaya basladı ohh bı rahatladım anlatamam umarım oyle olur rahatlarsın ıyıce bıde sıcak suya yatırabılırsın gogusunu yumusatır bosaltır rabbım sıfa versın

üffff ya millet dogurdukca daha da sessızlestı burası..gıden gelmıyor artık...ne biçim ekım annesısınız yaaaa..eylulde dogurun ekımde yalnız kalalım dımı zatenn hastayımmm:2::2::2::2:

Son düzenleme:
üffff ya millet dogurdukca daha da sessızlestı burası..gıden gelmıyor artık...ne biçim ekım annesısınız yaaaa..eylulde dogurun ekımde yalnız kalalım dımı zatenn hastayımmm:2::2::2::2:

inan canımızın derdine düştük resmen kafalar bulanık çok farklı bir durum hem çok mutlu oluyosun hem duygusal hem depresif

kızlar ben pc yı kapatıyım tv ızler bıraz yatarım oglanda uyuyo off pek bı sıkıldım dogurasım kactı dogurduktan sonra bu sakınlıgı bulamıycam oglumla ılgılenemıycem dıye depresıf takılır oldum ogluma karsı kendımı suclu hıssedıyorum benıı uyku paklar bunları unutmam ıcın kocamı ozledım sbah olsada gelse sarılsam ona herkese ıyı geceler bu gece dogurmam umarım

Çooook sabırlısın. vallahi mevlana gibi kadınsın, ne diyim. ben çatlardım şimdiye kadar. onlarla gidiyorsan git, geliyorlarsa da ben gelmiyorum derdim çoookktaaann.

nörim tatlım.. kimim kimseciklerim yok ankarada.. tepem attığında 1-2 günlüğüne gidecek akrabam falan hiç kimsem yok..
en yakın bana babam o da istanbulda..

eşim bu akşam işten geldiğinde diyor ki.. eltim aramış onu.. inşaatta olan daireleri var, işi bitti ama kışın henüz yaşanılacak gibi değil ısınma problemi falan..
aramış eşimi demiş ki.. biz eşyamızı daireye taşıyalım da belli bir süre sizde kalalım..
şu anda sobalı evde oturuyor.. kira derdi de yok.. oh be keyfe bak.. ben zaten aralıkta doğum yapıcam bir de gelir odamın birini işgal edecekler 2-3.. belkide 5 ay...
neymiş bebekleri varmış ta sobayla olmuyormuş.. ayol sobalı evde çocuk büyüten ne ilksin ne de son.. yırtındı çocuk yapıcam diye daire meselesini bile bile.. şimdi de bize yerleşmeye planlıyor.. yok yaw..
benim ödediğim kiranın yarısını da ödiyecek sanki..
eşim de tavırlı cevap vermiş.. aceleniz ne diye falan.. hele bir kış gelsin şimdiden konuşmayalım bunları demiş kapatmış..
millet nekadar akıllı yaw.. sabır sabır yaaa sabırrr...
hiç düşünmüyorlar ki bu kız da doğum yapacak, geleni gideni olacak.. benim ailem de gelecek sonuçta.. herkesi nereye toplayacam ben.. bukadar düşüncesizlik te pesss...

canommmm
kurban olurum.. çok stres altında kaldın sende ya.. evin halini düşünemiyorum.. kaynanaya diyecek laf bulamıyorum.. eniştenin de yaptığı da iş mi yaniii..
psikolojin alt üst olmuş zaten.. gelip te anasının alındığını nasıl diyebiliyor..
memişine gelince çok üzüldüm..
sen manuel pompa almıştın ama işe yaramadı mı da kiraladınız .. of kıyamam kuzumaaa.. gerekirse emzirdikten sonra kalanını sağ ki kalınca hasta etmesin seni..
geçmiş olsun.. hemen toparlanır inşallah..

benim koca 20,30da geldi işten.. 21,45 itibariyle koltukta sızmış vaziyette.. zaten bütün gün evde daralıyorum sıkılıyorum.. o da gelince hemen uyuması deli ediyor..
işi de öyle çok ağır bir iş değil de.. sızıyor.. bunu birde yatağa götürme derdi var.. anam bir de tatlı uyuyor kıyamıyorum da .. şu anki pozisyonu da aynı oğluşumun 2-3 ay önceki ultrason görüntüsü gibi elinin biri yüzünün üstünde .. oğlumu da özledim.. cuma olsa da görseeemmm

canım elhamdülillah iyiyiz şimdilik . mehmet talha oldu oğlumuzun adı . canım seninde az kalmış 38 olmuşsun artık.

adıyla büyüsün inş. evet 38 olacaz çarşambaya hele şükür diyorum artık :))
kimse kalmadı topikte yaa

Kızlaaarrr bakın bu sayfada Eda'nın minik Rüzgar'ının resmi var..Maşallaaahhhh çook tatlı.Allah nazarlardan korusun..
Erdem Hastanesi

oyyy maş EDA çok tatlı ya maş.

gözün aydın canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin

Bebeğim beni emmiyor sağarsam sütü kaşıkla alıyor ama mememi almıyor. Çok mutsuzum.

canım ya insan üzülür muhtemelen. niş. en kısa zamanda alışır memeye.

biz senle 42yi bulacaz galiba Deniz . sağlıkı olsunlar da gelsinler artık ben bebeğimi istiyorum.
nasılmış saremiz iyi miymiş? gerçi doktor her şey yolunda demiş maş. kayınvalidene de geçmiş olsun canım sen dikkat et yine de biz artık oturunca bile yoruluyoruz bol bol dinlenmek lazım

çok geçmiş olsun. zor olmuş ama güzel olmuş. dünyalar güzeli bir bebek maş.

Allah yardımcın olsun ne diyelim :))) bu arada DUYGU senin 40 gün boyunca oldu mu kanaman???

ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

memişlerim sagıldııı nasıl rahatım anlatamammmm hiç canım acımadı vallaaaa

sütüm galiba muzlu rengini begendim allahtan sağlam süt sağlıklı dünden beri böyleydim yoksa halim ne olurdu bilemiyorum

pammık gibi oldu memişlerim 15 günlük kiralamış eşim 15 gün rahatım ohhhhhhhhhhhhh:78::78:

gözünüz aydın. maş. 10 yıl sonra tekrar annelik farklı olsa gerek.

ay canım ya. lohusalık farklı bi psikoloji derler ya doğru demek. bi de ev kalabalık olunca da insan geriliyo ister istemez. e özgür de üzmüş annesini. her şey üst üste gelmiş ama sabır de dayan az daha canım. hepsi geride kalacak.
üzme bu kadar kendini sütün azalır Allah muhafaza. ha bi de niye hemen öyle kötü şeyler getiriyosun aklına. hiç bi şey olmayacak bak gör sen

hiç sorma kimseler kalmadı. ben kesin en sona kalacam. nöbet tutarım artık burda

koprina müsadenle bi yuhhhh demek geldi içimden.
ay ne rahat insanlar var ya hadi sizi düşünmüyolar o belli ya insan b ide çocukla başka evde nasıl rahat eder . hiç anlamıyorum böyle insanları. ay rahat olmak lazım işte ya gamsız oalcan herkes senin kahrını çekecek. şiştim valla yazdıklarını okuyunca

çok şükür :) aklım sendeydi..
yavrum senin pompan işe yaramadı mı?
şu benim meşhur elti 40. çıkmasına 1-2 gün kala ateşlenmişti .. tek göğüsten emzirmiş üst üste.. diğerini taşlaşınca fark etmiş ama sağmamış ondan emziririm diye.. çok şükür sadece ateşle atlattı daha ciddi bir durum olmadı..
aman kızlar dikkat edin emzirirken..

yarın FATOŞ ve MAKARNA doğum yapacak sanıırm. şimdiden Allah yardımcınız olsun. sağlıkla alın inş. kucağınıza yavruları

hadi gözün aydın :)) canım sen manuel almıştın sanki işe yaramadı mı ??

sen şiştin... ben patlıyorum..
eşim ailesine çok bağlı.. ama çekirdek ailesinin olduğunun hala farkında değil.. 4 yıl oldu evleneli.. değişen bişi yok..
ve 3 görümce dibimizde oturuyor.. aynı mahalledeyiz.. en uzak olan 5dk yürüme mesafesinde..
onlar çevremizde oldukça da birşeyin değişeceğini pek sanmıyorum..
eşim çok seviyor beni düşkündür de bana.. ama bişey yaparken önce karar veriyor plan yapıyor sonra bana soruyor..
raya oturtamadık bir türlü

evet canım kendi üstüme aldım ,eşim özel şirkete bağlı çalışıyo ve onlarda böyle bi uygulama yokmuş...valla banka kartıma eşim el koydu şu sıralar gerçi koymsada benim bankaya gitcek durumum yok ,öğrenince yazarım ama..

evet cabım doğum yardımı diye bişey var ,senin eşinde başvurup alabilirmi acabaa??? onu bi sorsun okula bakk...160 tl bidefaya mahsus veriliyo canım .
Kızlaaarrr bakın bu sayfada Eda'nın minik Rüzgar'ının resmi var..Maşallaaahhhh çook tatlı.Allah nazarlardan korusun..
Erdem Hastanesi
oy oy oy maşşallahhh yesin bunu teyzesiii...

tebrik ederim canımmAllah analı babalı büyütsün ..

ayy bunu duyduğuma çok sevindim ,keza elvin doğduğundan beri okuyorum ben ,emerken rahatlıyo gibi ,bide doğum yaptığımın ertesi günü bende uyuyamıyodum hani olurya tam dalarken biyere adım atıyomuş gibi olup uyanırsınız ,öyle oldu hemde ard arda bende kendime hem okudum ,hemde okutuum ,rahatladım valla...(şeytanın kulağına kurşun) bidaha olmadııı...ama hala okuyorum ..

Yeni bişeyler şey etmişler ondan sebep listede şey olmuyomuş Bişey yapılması gerekiyomuş ondan sonra şey oluyomuş Bilmem anlatabildim mi
Yani tüm suçlu kk toplam 45den az değil bebişlerimiz
yaa benim kanama durdu gibi ,acaba eşime bi süprüz yapsammı diyorum ama ..40 gün sınırımı var yoksa kanamanın bitmesi yeterlimii???

canım yaaa..beklentiye girmen hata zaten onlardann ..ama benim öküzde almadı ,hemde ben defalarca söyledim ...ama tık yok ,doğum yaptığım gün şu üstünde bebek olan çiçekler varya onlardan almış ,bide biton para vermiş onu söylüyo bana ,napcam bunu ben dedişm ,bizlezik alaydın barii ..gerçi çok masraf yaptı ama ,bi ara çaktırmadan söylücem amaa kaçarmıııısende iste eşinden canım ,erkekler hakkında bildiğim bişey varsa oda büyük çoğunluğunun böyle ince düşüncelerden uzak olması ve söylemeden hiiiç bişey yapmamasıı.

yawrum benim yaaa...abi bence bu eşlere ve ailelerine doğum öncesinden lohusalık hakkında bilgi berilmesi gerekiyo ,ben de uyuz oluyorum bu ara kaynanama ve eşimin ailesine ,bilip bilmeden yorum yapıyolar bende kestirip atıyorum ,hele kaynanamın uyuz uyuz yanaşması yokmuu....neyse genede yardımcı oluyo kadın hakını yemiyim ,gıcıklık bende sanki bu sıralar ,tahammül sınırım yerlerdeeee
geçmiş olsun canım...gaz vermek gibi olmasın amaben kesinlikle özür dilemezdim bu ne yaaaaa...onlarmı bana deste olcak benmi onlara kardeşiiiiimmmm

Son düzenleme:
hadi gözün aydın :)) canım sen manuel almıştın sanki işe yaramadı mı ??

sağol canım evet manuel almıştım fakat sagamadım canımdan can gitti 3 damla sağarken öldüm öldüm dirildim
ucuda kanıyodu çok acıdı bu kiraladıgımız çok hassas rahat varla yok arası sağdım hissetmedim bile

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…