- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
ayy keşke teselli dolu bi msj atsaymışım ozamannn..utandım bakknida bende özür dilemezdim ama ortada sorun olsun kavga çıksın istemedim zaten agrım vardı bebiş çok agladı
sütümün gitmesinden çok korktum o yüzden ortamı yumuşattım yoksa meralkı degilim
allam yaa hem msj tekrarrı yapmış hem dil çıkarıyoo..havan kime kızzzmsj tekrarı
yok kız sen ne utanıyon bana bunu yaşatanlar utansınnnayy keşke teselli dolu bi msj atsaymışım ozamannn..utandım bakk
allam yaa hem msj tekrarrı yapmış hem dil çıkarıyoo..havan kime kızzz
sen şiştin... ben patlıyorum..
eşim ailesine çok bağlı.. ama çekirdek ailesinin olduğunun hala farkında değil.. 4 yıl oldu evleneli.. değişen bişi yok..
ve 3 görümce dibimizde oturuyor.. aynı mahalledeyiz.. en uzak olan 5dk yürüme mesafesinde..
onlar çevremizde oldukça da birşeyin değişeceğini pek sanmıyorum..
eşim çok seviyor beni düşkündür de bana.. ama bişey yaparken önce karar veriyor plan yapıyor sonra bana soruyor..
raya oturtamadık bir türlü
evet canım kendi üstüme aldım ,eşim özel şirkete bağlı çalışıyo ve onlarda böyle bi uygulama yokmuş...valla banka kartıma eşim el koydu şu sıralar gerçi koymsada benim bankaya gitcek durumum yok ,öğrenince yazarım ama..
evet cabım doğum yardımı diye bişey var ,senin eşinde başvurup alabilirmi acabaa??? onu bi sorsun okula bakk...160 tl bidefaya mahsus veriliyo canım .
sayfa çok kötü mesaj yazmaya çalışıyorum reklam çıkıyo.zaten topikte kimseler yo kartık benim de bu gidişle doğuracağım yok((
benim banka kartım bayadır eşimde :)) hamilelikten beri ne adam gibi çarşıya indim ne de atm de sıra bekleyecek gücüm var. genelde internet üzerinden takip ediyorum hesabımı
bu arada o bahsettiğin 160 tl sendika yardımı olabilirmiş eşim öyle diyo.
canım hanzade annesi gillere gitti yanlış hatırlamıyorsam ..hanzadede gelmemiş yoksaaaaaaa:26:
yarın sabah doktora gidiyoruz suyumdaki azalma bakalım beni 19 ekime kadar bekleticekmi yoksa alınıcakmı bebiş bu hafta kii alınmasındna yanayım açıkcası tedirgin beklemek istemiyorum 19una kadar
niyee?? biz burdayız yaaaa...
bu arada yazıyı sendikaya değil ilçe mem e gönderiyoruz devlet veriyo bu parayı ,hatta ssk lılarada veriliyo kendi işyerlerinden bildiğim kadarıylaa..sendikkayla alakası yok yanii ..bizim memur düzenledi bordromu..
slm millet nabersiniz herkesler doğurdu neredeyse sayılı bi kaç kişi kaldıkgelemedim dü
n gecedne buyana bugünü hafif ağrılı atlattım ayrıcamisafir ağırladımallahtan dün akşamdan evimi yarı buçukta olsa temizlemişitm rezil olmadım neyseki
doğum yapan herkesi çok tebrik ediyorum allah evlatlarınızı sşzlre bağışlasın hayırlı evlat olsunlar anneli bablı sağlıkla büyüsünler
edaaaa oğluşa maşallahhhyerim ben onun formasını pekte yakışmış kuzuma sende biraz zor oldu ama şükürler olsun aldın kucağına inatla nrmal doğurucam demiştin bence normal gibi oldu sonuçta açılman yerindeymiş o kadar dayanmışsın ama oğluşun sürprizi olsun böylesi hayırlıymış inşallah sen daqhil bütün sezoluların ameliyat yerleri b,r an önce iyileşir düzelir
mavipatikler yaptığın işleir okudukça ben yoruldum allah sana kolaylık versin ne diyim yorma kendini desemde boş laf etmiş olurum alışkanlık heralde... elinde değil zaarbunu sana takıyorum biz totoyu kaldıramıyoruzda yerindne
dün gece rüyamda makarna vardı hayrolsun ama unuttum inşallah oda hayırlısıyla alır bebeğini kucağına öyküsünü yazar bizzlere...
onca geçmiş okudum aklımda kalanları yazdım erken bunama galiba bendeki artık çok çabuk unutabiliyorum
hah hatırladım canooom memuklara geçmiş olsun kuzuu neyseki makina gelmişte rahatlamışsın sadece bebğine odaklan düşünme görme etrafında seni üzen hiçbir şeyi ve hiçkimseyi
hanzadede gelmemiş yoksaaaaaaa:26:
ireeem daha iyisind,r inşallah canım
denizle ilgili bişeyler vardı ama unuttum inşallah ciddi bişey değildir unuttuklarım
yarın sabah doktora gidiyoruz suyumdaki azalma bakalım beni 19 ekime kadar bekleticekmi yoksa alınıcakmı bebiş bu hafta kii alınmasındna yanayım açıkcası tedirgin beklemek istemiyorum 19una kadar
ZAYA hoş geldin, nasılsın?? sen doğum yaptın mı canım. geçen gün geldin birden aklıma[/QUOTEhoşbulduk canım iyiyim sen nasılsın? doğum yapmadım canım aslında bugün doğum yapmam lazımdı ama tık yok doktor 2gün bekleyelim dedi çarşamba tekrar gitcem ama doktor aç gel dedi galiba sezeryan yapcak ama kesin bişi demedi 1 parmak açıklık varmış ama 1parmakla 1 ay duran var dedi ama biandada açılma olabilir dedi bide suyum sınırdaymış çarşamba bakcaz sınırda çıkarsa suni sancıda veremem dedi direk sezeryan yaparım dedi... anlıcanız belli değil bekliorum ölece...
ZAYA hoş geldin, nasılsın?? sen doğum yaptın mı canım. geçen gün geldin birden aklıma[/QUOTEhoşbulduk canım iyiyim sen nasılsın? doğum yapmadım canım aslında bugün doğum yapmam lazımdı ama tık yok doktor 2gün bekleyelim dedi çarşamba tekrar gitcem ama doktor aç gel dedi galiba sezeryan yapcak ama kesin bişi demedi 1 parmak açıklık varmış ama 1parmakla 1 ay duran var dedi ama biandada açılma olabilir dedi bide suyum sınırdaymış çarşamba bakcaz sınırda çıkarsa suni sancıda veremem dedi direk sezeryan yaparım dedi... anlıcanız belli değil bekliorum ölece...
oooo tam 40 olmuş haftanız. hakkınızda hayırlısı olsun inş. sizinki de inatçı çıktı desene :)) sevdi yerini.
bu arada ismi netleştirdiniz mi??
allah seni başımızdan eksik etmesin sanseee send eolmasa bihaber olucaz valla herkesten[
canım hanzade annesi gillere gitti yanlış hatırlamıyorsam ..
hakkında hayırlısı olsun canım ..tedirgin olmaa dua oku bol bol...sakin olmaya çalışş..
ah canım yaa insanlar düşüncesiz olunca ben ne yapabiirm hayır demeyi beceremiyorum iştemaş. Tuba durdun durdun son günlerde misafir ağırla aferin sana.
biz iyiyiz oğluşla. garibimin yeri daraldı artık eskisi kadar oynayamıyo. o da gelmek istiyo bir an önce ama tık yok. 42yi bulacaz sanki((
yürüyüş yap dedi doktor sabah akşam gece geç yatıyorum sabah da kalkamıyorum kalkınca da iş güç akşam oluyo zaten.
canım sıkkın bugün bunaldım galiba bu durumdan.
hanzade annesine gitti canım. ondan yazamıyo. doğurursam haber veririm demişti bekliyoruz :)
sen de inş. yarın güzel haberlerle dönersin.
oooo tam 40 olmuş haftanız. hakkınızda hayırlısı olsun inş. sizinki de inatçı çıktı desene :)) sevdi yerini.
bu arada ismi netleştirdiniz mi??
saol canım... bence bizimki inatcı değil tembel çıktı :) bizim topiktekiler valla birbirine çok bağlı hiç bi mevzu unutulmuor bende çok yazmıorum ama 1 sayfa bile atlamadan okuorum mutlaka.... evettt kıvanç orhan oluyor yani ikimizin de istediği oluyor...
allah seni başımızdan eksik etmesin sanseee send eolmasa bihaber olucaz valla herkesten
sürekli dualar ediyorum ama garip bi ruh hali içindeyim bakalım yarın ne olucak hayırlısı artık
ah canım yaa insanlar düşüncesiz olunca ben ne yapabiirm hayır demeyi beceremiyorum işte
gelir gelir sen rahat ol kiminki kalmışki içerde belkide beklemedin bi,r anda saatte bak zeytine umuyormuydun diye sor belkide bugün için başka planlar yapmıştı yakın yakın senind ehaberini alıcaz inşallah
ayy bunları kendime takıyım ozamannnkız helal sana valla doğum yapıp devamlı gelen bi sen varsın sanırım. gel de nazar etme :)))
canım yazı mem e veriliyordur da belki o ilk yardım sendikadan geliyodur. ben bilmiyorum inan ama eşim de emin olmamakla birlikte öyle söyledi. amannnnnnnnn neyse ne gelsin de nerden olursa artık :)))
Elvin ne durumda bu arada Nida büyüdü mü. çok merak ediyorum son halini.
ayy tamda onu sorcaktım benn?? isim nolcak isiiimm???1-2 gündür aklımdasın zayaa..ZAYA hoş geldin, nasılsın?? sen doğum yaptın mı canım. geçen gün geldin birden aklıma[/QUOTEhoşbulduk canım iyiyim sen nasılsın? doğum yapmadım canım aslında bugün doğum yapmam lazımdı ama tık yok doktor 2gün bekleyelim dedi çarşamba tekrar gitcem ama doktor aç gel dedi galiba sezeryan yapcak ama kesin bişi demedi 1 parmak açıklık varmış ama 1parmakla 1 ay duran var dedi ama biandada açılma olabilir dedi bide suyum sınırdaymış çarşamba bakcaz sınırda çıkarsa suni sancıda veremem dedi direk sezeryan yaparım dedi... anlıcanız belli değil bekliorum ölece...
saol canım... bence bizimki inatcı değil tembel çıktı :) bizim topiktekiler valla birbirine çok bağlı hiç bi mevzu unutulmuor bende çok yazmıorum ama 1 sayfa bile atlamadan okuorum mutlaka.... evettt kıvanç orhan oluyor yani ikimizin de istediği oluyor...
evet güzel bi topik burası inş. birbirimiz kaybetmeyiz.
senin adına sevindim istediğin olmuş :))
ayy bunları kendime takıyım ozamannn
valla bence elvinim büyüdü ama biraz daha bekliceniz resimler için...bizi özleyin anacııım ...ya bu aralar nazar ettim kızıma bi konudaa...o yüzden kendime bile söylemiyorum iyi gördüğüm yönlerinii..aman bilmiyim ..o devam etsin yolunaa
ayy tamda onu sorcaktım benn?? isim nolcak isiiimm???1-2 gündür aklımdasın zayaa..
tmm canım iyi olsun da biz bekleriz. annenin nazarı çok değermiş dikkat et .))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?