güzellikler canomun dediği gibi ce eee deyip kaçıyormuşum gibi oldu ama ben yatayım sabah erken kalkcaz edanın doğum yaptığı hastanede bebek resimelrine daldım sabah erken kalkmıcak olsam bütün bebeklere bakasım var neyse bizlerde doğursakta onarı izlesek sevsek bak yine sabırsızlandım beni yatak paklar...bakalım yarın kimler doğurucik sahi doğurmayan 10 kişi var yok galiba değilmi sanseem haydi bi cevap patlat annem
öperim hepinizi allaha emanetsiniz iyi geceler güzeller
ben de namazımı kılıp yatmaya çalışayım uykum da yok ama belim ağrıdı oturmaktan. iyi geceler...
evet sanseee ve ahtermina istediğim oldu çokta mutluyum tahmin ettiğim gibi kayınpederim istediğinizi koyun demiş ve ikisinide koyuyoruz benimde içime çok sindi ölee... sanseee senin gbi olabilcekmiyiz bakalım hızlı çıktın maşallah hem bebek büyüt hem her işe koş hem buraya yetişşş kocaman maşallah sana
Iyi geceler anneler
Hazir kizim uyumusken dogum hikayemi yazmak istedim.Cok enteresan bir dogum degildi ama neyse :)
En son carsamba aksami buraya sancilarimin oldugunu tekrarlayip tekrarlamayacagini sordum sizlere o soruyu sormanin ardindan bana cok siddetli bir sanci geldi hala burdaydim o sanci geldiginde sizden bir cvb bekliyordum :) sanci geldi ve benim tipim kaydi resmen icerde uyuyan esime bagirdim sancim varrrrrrr diye oda hemen kosarak geldi bakti iyi degilim ustunu giyindi banada giyin diyo ama ben hareket edemiyorum sancidan o arada burdan ciktim pc i kapattim falan nerdeyse burda dogucakti kizim
ben evde biraz daha bekleyelim belki tekrar etmez dedim ama olmuyordu hep sanci geliyordu bende yavas yavas korkmaya basladim agladim esime gitmeyelim hastaneye dedim dogurmaktan korktum ne yalan soyleyim
hastanede nts bagladilar cati muayenesi yaptilar ve sonuc olarak acilmamin 3 cm oldugunu ve eve gidip sancilarin 5 dk da bir oldugunda gelmemizi soylediler(Bu arada dogum yapacagim hastane bize 15 km uzaklikta yanii doktora kalsa yolda dogum yapardim :))
hastaneden cikmamizla bana her 3 dk da bir gelen sancilar basladi eve geldik saat gece 3 te sancilar hep 3 dk da bir geliyordu bu boyle sabaha kadar devam etti hic uyuyamadim
sabah 7 de hastaneye gittik acilmamin 5 cm oldugunu soyledi ebe hanim ve beni artik doguma hazirlamaya basladilar sanci odasinda sanci cektikten sonra dogumhaneye aldilar ordada 2 saat sanci cektim hatta son 1 saatte artik ne yapacagimi bilmez hale gelmistim nefes alamiyordum sancidan cok korkuyordum:18::18::18:
artik dogum basladi ebelerin her soyledigine uydum ve elimden geldigince ikindim son haddine kadar zorladim her defasinda
cok degil 5 veya 6. ikinmamda dogdu ve dogum sandigimdan daha kisa ve kolay gecti
bebek beline kadar cikti rahimden ebe hanim bana gosterdi ve al sen cikar gerisini dedi :) bende tuttum bebegimi gerisini ben cikardim coooooooooookk guzel bir duyguu onun sicakligini hissedince butun acilar bir anda gitti aklimdan ve birdenbire sustum aklim gitti ona hayran oldum
dogumdan sonra ebelerin dedigi suydu ;
en iyisini yaptiniz uzun zamandir boyle bir doguma girmemistim hersey tamamen dogal oldu bu zamanda herkes igneli yaptiriyor ama siz dogrusunu yaptiniz dediler sen bu isi biliyormussun dediler cok havalandimmm
51 cm 3400 gram dogan kizim suan misill misill uyuyor yanimda :))
Iyi geceler anneler
Hazir kizim uyumusken dogum hikayemi yazmak istedim.Cok enteresan bir dogum degildi ama neyse :)
En son carsamba aksami buraya sancilarimin oldugunu tekrarlayip tekrarlamayacagini sordum sizlere o soruyu sormanin ardindan bana cok siddetli bir sanci geldi hala burdaydim o sanci geldiginde sizden bir cvb bekliyordum :) sanci geldi ve benim tipim kaydi resmen icerde uyuyan esime bagirdim sancim varrrrrrr diye oda hemen kosarak geldi bakti iyi degilim ustunu giyindi banada giyin diyo ama ben hareket edemiyorum sancidan o arada burdan ciktim pc i kapattim falan nerdeyse burda dogucakti kizim
ben evde biraz daha bekleyelim belki tekrar etmez dedim ama olmuyordu hep sanci geliyordu bende yavas yavas korkmaya basladim agladim esime gitmeyelim hastaneye dedim dogurmaktan korktum ne yalan soyleyim
hastanede nts bagladilar cati muayenesi yaptilar ve sonuc olarak acilmamin 3 cm oldugunu ve eve gidip sancilarin 5 dk da bir oldugunda gelmemizi soylediler(Bu arada dogum yapacagim hastane bize 15 km uzaklikta yanii doktora kalsa yolda dogum yapardim :))
hastaneden cikmamizla bana her 3 dk da bir gelen sancilar basladi eve geldik saat gece 3 te sancilar hep 3 dk da bir geliyordu bu boyle sabaha kadar devam etti hic uyuyamadim
sabah 7 de hastaneye gittik acilmamin 5 cm oldugunu soyledi ebe hanim ve beni artik doguma hazirlamaya basladilar sanci odasinda sanci cektikten sonra dogumhaneye aldilar ordada 2 saat sanci cektim hatta son 1 saatte artik ne yapacagimi bilmez hale gelmistim nefes alamiyordum sancidan cok korkuyordum:18::18::18:
artik dogum basladi ebelerin her soyledigine uydum ve elimden geldigince ikindim son haddine kadar zorladim her defasinda
cok degil 5 veya 6. ikinmamda dogdu ve dogum sandigimdan daha kisa ve kolay gecti
bebek beline kadar cikti rahimden ebe hanim bana gosterdi ve al sen cikar gerisini dedi :) bende tuttum bebegimi gerisini ben cikardim coooooooooookk guzel bir duyguu onun sicakligini hissedince butun acilar bir anda gitti aklimdan ve birdenbire sustum aklim gitti ona hayran oldum
en iyisini yaptiniz uzun zamandir boyle bir doguma girmemistim hersey tamamen dogal oldu bu zamanda herkes igneli yaptiriyor ama siz dogrusunu yaptiniz dediler sen bu isi biliyormussun dediler cok havalandimmm
kızlar yrn saat 8 buçukta sezeryana gircem bana dua edin nolur. öptüm sizi.
Selam kizlar Oğlum sabah ezaniyla genel ans.ile dünyaya geldi
6saat sancı çekip 9cm açılmadan sonra hemdeKalp atışları yavaşladığı icin acil sezo oldum inanılmaz bitkinim 1 gecede hem sezo hem normali yasadım detayları daha sonra yazarım
Oğlumu merak eden teyzoslarimiz erdemhastanesi çakmak in sitesinden yeni Dogan bebelerde :)
ay sankı benımkın saagdılar bu msjı okumamla rahatlamam bır oldu :) ıltıhap olmadıgına sevındım cnmohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
memişlerim sagıldııı nasıl rahatım anlatamammmm hiç canım acımadı vallaaaa
sütüm galiba muzlurengini begendim allahtan sağlam süt sağlıklı dünden beri böyleydim yoksa halim ne olurdu bilemiyorum
pammık gibi oldu memişlerim 15 günlük kiralamış eşim 15 gün rahatım ohhhhhhhhhhhhh:78::78:
hayırlı haberlerle donsunler ınsallahyarın FATOŞ ve MAKARNA doğum yapacak sanıırm. şimdiden Allah yardımcınız olsun. sağlıkla alın inş. kucağınıza yavruları
canım dogururum fılan dıye hep temız olsun ev ıstıyorum :26: gercı doguma gıdınce eve esım 1 saat ugrasa yeter pısletmeyemavipatikler yaptığın işleir okudukça ben yoruldum allah sana kolaylık versin ne diyim yorma kendini desemde boş laf etmiş olurum alışkanlık heralde... elinde değil zaarbunu sana takıyorum biz totoyu kaldıramıyoruzda yerindne
yarın sabah doktora gidiyoruz suyumdaki azalma bakalım beni 19 ekime kadar bekleticekmi yoksa alınıcakmı bebiş bu hafta kii alınmasındna yanayım açıkcası tedirgin beklemek istemiyorum 19una kadar
ha masallah kendın cektın demek bebegını ay bende cok ısterım ılkez duydum boyle bıseyıIyi geceler anneler
biz senle 42yi bulacaz galiba Deniz . sağlıkı olsunlar da gelsinler artık ben bebeğimi istiyorum.
nasılmış saremiz iyi miymiş? gerçi doktor her şey yolunda demiş maş. kayınvalidene de geçmiş olsun canım sen dikkat et yine de biz artık oturunca bile yoruluyoruz bol bol dinlenmek lazım
ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
memişlerim sagıldııı nasıl rahatım anlatamammmm hiç canım acımadı vallaaaa
sütüm galiba muzlurengini begendim allahtan sağlam süt sağlıklı dünden beri böyleydim yoksa halim ne olurdu bilemiyorum
pammık gibi oldu memişlerim 15 günlük kiralamış eşim 15 gün rahatım ohhhhhhhhhhhhh:78::78:
sağol canım evet manuel almıştım fakat sagamadım canımdan can gitti 3 damla sağarken öldüm öldüm dirildim
ucuda kanıyodu çok acıdı bu kiraladıgımız çok hassas rahat varla yok arası sağdım hissetmedim bile
slm millet nabersiniz herkesler doğurdu neredeyse sayılı bi kaç kişi kaldıkgelemedim dü
n gecedne buyana bugünü hafif ağrılı atlattım ayrıcamisafir ağırladımallahtan dün akşamdan evimi yarı buçukta olsa temizlemişitm rezil olmadım neyseki
doğum yapan herkesi çok tebrik ediyorum allah evlatlarınızı sşzlre bağışlasın hayırlı evlat olsunlar anneli bablı sağlıkla büyüsünler
edaaaa oğluşa maşallahhhyerim ben onun formasını pekte yakışmış kuzuma sende biraz zor oldu ama şükürler olsun aldın kucağına inatla nrmal doğurucam demiştin bence normal gibi oldu sonuçta açılman yerindeymiş o kadar dayanmışsın ama oğluşun sürprizi olsun böylesi hayırlıymış inşallah sen daqhil bütün sezoluların ameliyat yerleri b,r an önce iyileşir düzelir
mavipatikler yaptığın işleir okudukça ben yoruldum allah sana kolaylık versin ne diyim yorma kendini desemde boş laf etmiş olurum alışkanlık heralde... elinde değil zaarbunu sana takıyorum biz totoyu kaldıramıyoruzda yerindne
dün gece rüyamda makarna vardı hayrolsun ama unuttum inşallah oda hayırlısıyla alır bebeğini kucağına öyküsünü yazar bizzlere...
onca geçmiş okudum aklımda kalanları yazdım erken bunama galiba bendeki artık çok çabuk unutabiliyorum
hah hatırladım canooom memuklara geçmiş olsun kuzuu neyseki makina gelmişte rahatlamışsın sadece bebğine odaklan düşünme görme etrafında seni üzen hiçbir şeyi ve hiçkimseyi
hanzadede gelmemiş yoksaaaaaaa:26:
ireeem daha iyisind,r inşallah canım
denizle ilgili bişeyler vardı ama unuttum inşallah ciddi bişey değildir unuttuklarım
yarın sabah doktora gidiyoruz suyumdaki azalma bakalım beni 19 ekime kadar bekleticekmi yoksa alınıcakmı bebiş bu hafta kii alınmasındna yanayım açıkcası tedirgin beklemek istemiyorum 19una kadar
ZAYA hoş geldin, nasılsın?? sen doğum yaptın mı canım. geçen gün geldin birden aklıma[/QUOTEhoşbulduk canım iyiyim sen nasılsın? doğum yapmadım canım aslında bugün doğum yapmam lazımdı ama tık yok doktor 2gün bekleyelim dedi çarşamba tekrar gitcem ama doktor aç gel dedi galiba sezeryan yapcak ama kesin bişi demedi 1 parmak açıklık varmış ama 1parmakla 1 ay duran var dedi ama biandada açılma olabilir dedi bide suyum sınırdaymış çarşamba bakcaz sınırda çıkarsa suni sancıda veremem dedi direk sezeryan yaparım dedi... anlıcanız belli değil bekliorum ölece...
saol canım... bence bizimki inatcı değil tembel çıktı :) bizim topiktekiler valla birbirine çok bağlı hiç bi mevzu unutulmuor bende çok yazmıorum ama 1 sayfa bile atlamadan okuorum mutlaka.... evettt kıvanç orhan oluyor yani ikimizin de istediği oluyor...
Harika olmuş valla süper. Demek Kıvanç'ı kabul ettirdin. hem de ilk isim :) maşallah ismiyle yaşasın oğluşun sağlıkla gelir inş. annesi.
iyi gecelerrr....
bu arada az önce zeynep in msjından sonra eşime açtım hediye mevzuunu ..oda düşünüyomuş bişeyler ama maaşı bekliyomuş yawrum yaaa....saat baktığını söylüyodu bugün zaten ama ben öyle kolay kolay beğenemem ,zaten pek zevkli değildir kendisi ,bende değilim gerçi ..amaan ne biliim ,dedim ki alma saat falan oda 2.planını çıtlattı ,yeni tel. almayı düşünüyomuş bana ,ön8 im tamir olsa bile satıp yenisini alcakmış ,tamir olmazsada kesin alcakkgerçi ciğerim yanar gene bozulursa yenisi diyee..ama sırf bu yüzdende ufak tefek bişi alamam haii... neyse bakalım neler olcak bi yanımda bilezik alsın diyo ,ama oda safi yatırım yani ,onu normaldede yaparım zaten..
bende elvinin uyanmasını bekliyorum ,emzirip uyucam inşallahh,emzirmek nerdeyse 1,5- 2 saatimi alıyo ,hatun ayılcaktaa ,1 saat surat yapcakta ,memeyi tutcaktaaa..ohooo pufff ..bitmez bu gece bitmeeeezzzzzz
Yaa ben onun ayılmaya çalışan, surat yapan, memeyi tutmaya çalışan güzel suratını yerimm yaa :) Ayılmaya çalıştığı hali geldi gözümün önüne :) ne güzelldiiirrr. ben de istiyorum bir an önceeee.
Hediyeyi de düşünmüş adamcağız, ne alırsa kabul et bence hepsi güzel düşünülmüş şeyler.
Iyi geceler anneler
Maşallah nazlı, çok güzel bir hikaye. sen fransadaydın dimi, orda normal olabilir bu mutlu son ama biz burda cesaret edemeyiz herhalde :) müthiş bir hazdır. çok değişik geldi bana. dur bakalım belki ben de isterimama yusuf yusuf olurum, ayy bilemedim :) gerçi beline kadar çıktıktan sonra yağ gibi kayıp çıkıyor, pek bir zorluğu kalmıyordur. Gözün aydın, Allah analı babalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin.
Allah kolaylık versin, sağlıklı bir şekilde yavruna kavuşmayı nasip etsin makarnaacım inş. her şey yolunda gider ve gelip bizimle paylaşırsın yaşadıklarını. Bebikini kucağına almış olmalısın çooktaan. biz de burda yerimizde sayalım filiiizz(aman Allahım yoksa ben de eda, filiz ve sinem gibi sabırsızlanmaya mı başlıyorum neee :))
günaydın canlarr...son 2-2,5 saattir bşzşm hatunu doyurmaya uğraşıyorum ,nazlandıda nazlandı ,benimde sabrım taştı çarptım ağzının üstüneeedeeerr mişim ...ve tabşkidee sizde yemzsiniz böyle bi lafıı dimii...uykusuzluğuma verşn bu gıcık espiriyi...şükür doydu hatun vede uyudu ...az öncede kustuu...Allah tan yan yatırmışım ....şimdi uyuma vatidir ,sabah sağlık ocağına gitcez ,yine topuktan kan alıncakmış ,yawrumu ağlatcaklar galiba...acaba götürmesemmii????
Allah yardımcın olsun canım ..bak gör bebeni kucağına alınca hiiç ağrın sızın kalmıcakkk
Nidaaaaa!!!!! sakınnn haaa. şakası bile yüreğimi ağzıma getirdi. Valla ciddi sandım başta, neyse ki şakaymış deyip rahatladım sonra. Çok acımaz ve çok ağlamaz umarım elvin. sen bakma istersen yapılırken, yanında başka biri varsa o girsin odaya.
Eddaaa :) Rügar'ını kucağına almışsın, maşallah canım. Gözün aydın, çok ağrılı sancılı olmuş ama değmiştir. Doğurucam diye diye doğurdun ya çocuğu, ne diyim sana . Azmin zaferi :) Allah analı babalı büyütsün canım.
Sanırım ben varım :) hamileliğin şu son zor günlerini saymazsak Allah'a çok şükür çok güzel bir hamilelik geçirdim. kısmet olursa, kardeşiyle arayı çok açmadan 2-3 yıl sonra tekrar düşünebilirim. eşim 3 tane istiyor ama o kadar da diil yaniii :)
Rumuz'cum listelerde genel bir problem varmış. duyguyla ilgili değil. kısa zamanda düzeltilir inşallah.
Ayyy yeriiimmm :) Maşallah Edacım çoook tatlı oğluşun. Aceleyle yanlış forma giydirmişsiniz ama olsun, doğum telaşınıza veriyorum
Çok güzel olmuş ismiyle yaşasın Ahmet
Çooook sabırlısın. vallahi mevlana gibi kadınsın, ne diyim. ben çatlardım şimdiye kadar. onlarla gidiyorsan git, geliyorlarsa da ben gelmiyorum derdim çoookktaaann.
Bana da çatı muayenesi yapılmadı tatlım. Sorun olacağını sanmıyor doktorum. benden çok emin, ama ben değilim :) Ben olmasaydım, sen tarlada çalışıyor olsaydın eninde sonunda bu doğumu yapacaktın diyor. o yüzden her şeyi doğal seyrine bıraktı. ama en ufak bir sancı anında gel diyor. bebeğin sıkışıp, boğulması, kordona baskı yapıp besinsiz kalması risklerini de anlattı bugün.
Gözün ayydııınnn. Aramıza hoş gelmiş Rana bebiiikk. maşallah kilosu filan da çok güzel. detayları paylaşırsınız sonra,bekliyorum.
Annesiii daha pek minik Beyyzaaa. duygunun bebiki de doğduğunda emmeyi bilmiyordu, emzikle öğrettiler :) zamanla alışacaktır, sabırlı ol canım. mutsuz olma. mutlu anne&mutlu bebiiiikk :)
Gözün aydın edoşum çok şaşırdım ve çok sevindiiimm. sağlıkla uzun ömürlü olsun inşallah rüzgarımız. mmuckss.
Ben çok yaşadım bu sıkıntıyı. rahim ağırlaştıkça bağırsaklara baskı yapıyor, o da bir yerden taşıyor maalesefçok fena. geçmiş olsun. proctolog fitil kullanırsan çabuk toparlar.
Maşallahmutluluğunuz bir ömür boyu daim olsun, evinizden hiç eksilmesin sürekli artsın inş. Gözünüz aydın olsun.
sonunda sağ gögsüm kanadı ve taş kesildidün gece bebişimi emzirmek için kucagıma aldım gögsümü verdim
baktım almıyo sinirlendim biraz agzından çekince kanamış oldugunu gördüm dahada sinir oldum aglaya aglaya
sol gögsümü verdim emdi ama uyumadı gazıda çıkmadı öldük deliye döndük annemle saat 3 nasıl aglıyo ve ben
çok üzüldüm annem popişine z.yagı sürdü kakasını yapsın diye 5 dk içinde yaptı fakat susmak bilmedi altı fena
dolmuş ve pipisinin kenarlarında isilik çıkmış yüzünde ve bacaklarındada vardı ordada çıkmış ve acıtıyordu
bizde altını banyoda yıkayalım dedik gittim sıcak su hazırlıyorum kaynanam yattıgı yerdenn huuuuu kim var orda ne yapıyosunuz
bebek niye aglıyo diye bagırındı o kadar sinirliydim gazı var ona aglıyor altına yapmış yıkıcaz dedim biraz sinirli sekilde
baktım koşa koşa geldi ben annem banyodayız özgürüm çatlayacah gibi aglıyor birde o kilolu haliyle oraya girmeye çalışıyo
dedim anne sen odana geç yooook ben okuyorum dedi bende kızıp geç odanda oku diye bagırdımgitti bebiş saat 5 te ancak uyudu
sabah 10 da randevumuz vardı sükür ki sarılıgı 10.9 çıktı 10 gün sonra tekrar gidicez eve geldik anaaa eşimin surat asık kaynana limon
satıyoaldım eşimi odaya soktum dedim ne oldu demezmi annem sana kırılmış 70 yaşında kadın bebeği kucagına alamıyo birde
dün gece bagırdın üzülmüşay o kadar sinirim bozuldu ki eşim başladı aglamaya surda 4-5 yılı kalmış böyle azarlanmamalı ben senin ailene bagırmıyorum terslemiyorum resmen sok oldum başladım bende aglamaya dedim annen misafir gibi oturuyo biz ona elleme yapma etme demiyoruz
kendisi bir köşede duruyo bebegi saklayan yok alsın kucagına ama susamıyorum zırıl zırılım çok zoruma gitti zaten logusayım gece 3 saatlik
uykuyla duruyorum açım agrım var gögsüm taş olmuş birde beni aglattılar gittim birde özür diledim eşim üzülmesin diye
sonuç:eşim mutlu kaynanam mutlu bebişim sağlıklı benim gögsümün tekinden süt geliyor ama digeri çok agrıyor ve kaya gibi
süt sağma makinası kiraladık 1 saat sonra gelecek bu süt boşaltılmazsa iltihap olabilir ve gögsümün kesilmesi gerekebilirmiş
ayrıca dikişlerim iyileşiyormuş artık açık kalabilirmiş
dogum yapan arkadaşlar tebrik ederim sizleri sağlıkla buyutun canlarrr
Iyi geceler anneler
Allah yardımcın olsun canım inşşlh sağ salim alacaksın bebişini kucağınakızlar yrn saat 8 buçukta sezeryana gircem bana dua edin nolur. öptüm sizi.
Günaydın arkadaşlar...
Dün doktor kontrolümüz vardı, doğum öncesi iş göremezlik raporunu aldım, 2887 gr & 50 cm olmuş bebeğim; doktorumuz gayet sağlıklı hiç bir sorun yok dedi...
Yaklaşık 9 kilo almış durumdayım, haftaya pazartesi de nst & çatı muayenesi olacağım...
Bizden haberler bu kadar, akşama misafirim var kahvaltımı yapıp kek & börek çalışmalarına geçmem lazım...
Bir de şunu ekleyeyim, itiraf.com da gördüm bu sabah...))
Üç büyük
Karım doğum yaptığından beri iki büyük şirket bizim eve şube açtı diyordum herkese. Sürekli miniğimize süt emziren karıma Sütaş, sürekli annesini emen miniğime Emsan diye sesleniyordum ta ki geceleri yeteri kadar uyanıp kendisine yardım etmediğim, sürekli uyuduğum için karım da bana Yataş diye seslenmeye başlayana kadar...
kızlar benim hikayem biraz karışık en nasıl doğum yapıcağıma karar vermeden doktora gittik oda önce suni sancıyla deneyelim dedi sonra rahmimda açılma olsun diye bir alet yerleştirdiler ilk başta az ağrım oluyordu sonra öğlene doğru şiddetlendi doktor geldi açılma varmı diye bir soktu elini nasıl acıdı.. ağrıda var açılma yok .. ben sezaryen olucam boşuna çekmiyim dedim en son kararlaştık ve sezaryen olucaktım ama aradan 2 saat geçti benim ağrılar şiddetlendi içimden ALLAHIM biran önce alsınlar diye dua ediyodum neyse beni ağrılı şekilde ameliyathaneye aldılar ağrım olduğu için biran önce kurtulmak istiyordum doktorla genel anesteziye karar verdik ve en son besmele çektim ve uyumuşum uyandığımda ameliyathanenin kapısında bekliyodum içerde üşüdüğüm için titredim biraz sonra bebeği sordum çok kolay ayıldım kendimdeydim herkes halime şaşırdı sonrada çok ağrılarım olmadı ne kolaymış sezaryen deyip durdum..ama bundan sonraki sürecim zor oldu neyse dünyalar tatlısı bebeğim geldi yanıma 2. gün değişik nefes almaya başladı ve doktora söyledik hemen yoğunbakıma aldılar solunumu sıkıntılıymış bizide ertesi gün taburcu ettiler tabi ben pendikte doğum yaptım evim izmitte orda eşimin teyze kızında kaldık ama lohusa ve ameliyatlı halimle çok zor oldu hergün süt sağ götür ve en zon pazartesi yani dün solunumun düzeldiğini sadece kalsiyum eksikliği çıktı onun için kalıcağını söylediler ve biz bebeği bırakıp eve döndük bugün arıyacağım hastahaneyi durumunu sorucam inş düzelir ve çıkar dua edin..çok psikolojim bozuldu bu süreçte ALLAHIM yardım et...
kızlar benim hikayem biraz karışık en nasıl doğum yapıcağıma karar vermeden doktora gittik oda önce suni sancıyla deneyelim dedi sonra rahmimda açılma olsun diye bir alet yerleştirdiler ilk başta az ağrım oluyordu sonra öğlene doğru şiddetlendi doktor geldi açılma varmı diye bir soktu elini nasıl acıdı.. ağrıda var açılma yok .. ben sezaryen olucam boşuna çekmiyim dedim en son kararlaştık ve sezaryen olucaktım ama aradan 2 saat geçti benim ağrılar şiddetlendi içimden ALLAHIM biran önce alsınlar diye dua ediyodum neyse beni ağrılı şekilde ameliyathaneye aldılar ağrım olduğu için biran önce kurtulmak istiyordum doktorla genel anesteziye karar verdik ve en son besmele çektim ve uyumuşum uyandığımda ameliyathanenin kapısında bekliyodum içerde üşüdüğüm için titredim biraz sonra bebeği sordum çok kolay ayıldım kendimdeydim herkes halime şaşırdı sonrada çok ağrılarım olmadı ne kolaymış sezaryen deyip durdum..ama bundan sonraki sürecim zor oldu neyse dünyalar tatlısı bebeğim geldi yanıma 2. gün değişik nefes almaya başladı ve doktora söyledik hemen yoğunbakıma aldılar solunumu sıkıntılıymış bizide ertesi gün taburcu ettiler tabi ben pendikte doğum yaptım evim izmitte orda eşimin teyze kızında kaldık ama lohusa ve ameliyatlı halimle çok zor oldu hergün süt sağ götür ve en zon pazartesi yani dün solunumun düzeldiğini sadece kalsiyum eksikliği çıktı onun için kalıcağını söylediler ve biz bebeği bırakıp eve döndük bugün arıyacağım hastahaneyi durumunu sorucam inş düzelir ve çıkar dua edin..çok psikolojim bozuldu bu süreçte ALLAHIM yardım et...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?