2011 Ekim Anneleri

cevapmııı ..ne desem bilemedim şimdiii:26:10 kişiden fazla var ama bence canım yaa.. ama aktif olanlardan dediğin gibi 10 küsürdür ...hadi bakalım az kaldı sanadaa...git uyu uyu valla ..ben uyuyamıyorum bu aralarr..kızım şimarmaya başladıııiyi geceler ,rahat uykularr

evet sanseee ve ahtermina istediğim oldu çokta mutluyum tahmin ettiğim gibi kayınpederim istediğinizi koyun demiş ve ikisinide koyuyoruz benimde içime çok sindi ölee... sanseee senin gbi olabilcekmiyiz bakalım hızlı çıktın maşallah hem bebek büyüt hem her işe koş hem buraya yetişşş kocaman maşallah sana

ben de namazımı kılıp yatmaya çalışayım uykum da yok ama belim ağrıdı oturmaktan. iyi geceler...

iyi gecelerrr....

bu arada az önce zeynep in msjından sonra eşime açtım hediye mevzuunu ..oda düşünüyomuş bişeyler ama maaşı bekliyomuş yawrum yaaa....saat baktığını söylüyodu bugün zaten ama ben öyle kolay kolay beğenemem ,zaten pek zevkli değildir kendisi ,bende değilim gerçi ..amaan ne biliim ,dedim ki alma saat falan oda 2.planını çıtlattı ,yeni tel. almayı düşünüyomuş bana ,ön8 im tamir olsa bile satıp yenisini alcakmış ,tamir olmazsada kesin alcakk gerçi ciğerim yanar gene bozulursa yenisi diyee..ama sırf bu yüzdende ufak tefek bişi alamam haii... neyse bakalım neler olcak bi yanımda bilezik alsın diyo ,ama oda safi yatırım yani ,onu normaldede yaparım zaten..

bende elvinin uyanmasını bekliyorum ,emzirip uyucam inşallahh,emzirmek nerdeyse 1,5- 2 saatimi alıyo ,hatun ayılcaktaa ,1 saat surat yapcakta ,memeyi tutcaktaaa..ohooo pufff ..bitmez bu gece bitmeeeezzzzzz

Iyi geceler anneler
Hazir kizim uyumusken dogum hikayemi yazmak istedim.Cok enteresan bir dogum degildi ama neyse :)

En son carsamba aksami buraya sancilarimin oldugunu tekrarlayip tekrarlamayacagini sordum sizlere o soruyu sormanin ardindan bana cok siddetli bir sanci geldi hala burdaydim o sanci geldiginde sizden bir cvb bekliyordum :) sanci geldi ve benim tipim kaydi resmen icerde uyuyan esime bagirdim sancim varrrrrrr diye oda hemen kosarak geldi bakti iyi degilim ustunu giyindi banada giyin diyo ama ben hareket edemiyorum sancidan o arada burdan ciktim pc i kapattim falan nerdeyse burda dogucakti kizim

ben evde biraz daha bekleyelim belki tekrar etmez dedim ama olmuyordu hep sanci geliyordu bende yavas yavas korkmaya basladim agladim esime gitmeyelim hastaneye dedim dogurmaktan korktum ne yalan soyleyim

hastanede nts bagladilar cati muayenesi yaptilar ve sonuc olarak acilmamin 3 cm oldugunu ve eve gidip sancilarin 5 dk da bir oldugunda gelmemizi soylediler(Bu arada dogum yapacagim hastane bize 15 km uzaklikta yanii doktora kalsa yolda dogum yapardim :))

hastaneden cikmamizla bana her 3 dk da bir gelen sancilar basladi eve geldik saat gece 3 te sancilar hep 3 dk da bir geliyordu bu boyle sabaha kadar devam etti hic uyuyamadim

sabah 7 de hastaneye gittik acilmamin 5 cm oldugunu soyledi ebe hanim ve beni artik doguma hazirlamaya basladilar sanci odasinda sanci cektikten sonra dogumhaneye aldilar ordada 2 saat sanci cektim hatta son 1 saatte artik ne yapacagimi bilmez hale gelmistim nefes alamiyordum sancidan cok korkuyordum:18::18::18:

artik dogum basladi ebelerin her soyledigine uydum ve elimden geldigince ikindim son haddine kadar zorladim her defasinda
cok degil 5 veya 6. ikinmamda dogdu ve dogum sandigimdan daha kisa ve kolay gecti

bebek beline kadar cikti rahimden ebe hanim bana gosterdi ve al sen cikar gerisini dedi :) bende tuttum bebegimi gerisini ben cikardim coooooooooookk guzel bir duyguu onun sicakligini hissedince butun acilar bir anda gitti aklimdan ve birdenbire sustum aklim gitti ona hayran oldum

dogumdan sonra ebelerin dedigi suydu ;
en iyisini yaptiniz uzun zamandir boyle bir doguma girmemistim hersey tamamen dogal oldu bu zamanda herkes igneli yaptiriyor ama siz dogrusunu yaptiniz dediler sen bu isi biliyormussun dediler cok havalandimmm

51 cm 3400 gram dogan kizim suan misill misill uyuyor yanimda :))

anaaam kesin nazar değicek hee..kız gözlerimden uyku akıyodu ,gün boyu uyuyamadımda baş ağrısından ,gelemedimde topiğe ,çok yoruluyorum geceleri ,şimdi uyansaa emzirip uyutsam ,hiç değilse 1-2 saat uyurduum ..onun için bekliyoruummm böyleee
bu arada çok sevindim canım isim konusunu çözmenizeee...
bende çıkıyım biraz kafamı dinliyim uyanır benim tatlı cadı birazdannn

ay maşAllah çok mutlu bir son, Rabbim acısını göstermesin annesi, kaç haftalıkken doğurdunuz?

neyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyykendinmi çektin bebeyiiiiii......anaaaaaammmmm çok korktuuummmm:83::83::83: ız doğruldunmu o sıradaaaa....valla maşşallah canııımmmm... kızınıda öpüyorum ,kokluyoruum

kızlar yrn saat 8 buçukta sezeryana gircem bana dua edin nolur. öptüm sizi.

ne güzel doğum hikayeleri, allahım hepimize bir avazda nasip etsin.. son haftalara doğru artık hiç sabır falan kalmıyor, gecelr uykusuz ve sabırsız bir bekleyiş alıyor.. her sayfayı açtığımda birnin doğum hikayesini okumak ne denli moral verip heveslendiriyor insanı..
gelsin cennet kokulu meleklerimiz artık.. hayırlısıyla miyadını doldurup gücümüzü üzmeden gelsin...

günaydın canlarr...son 2-2,5 saattir bşzşm hatunu doyurmaya uğraşıyorum ,nazlandıda nazlandı ,benimde sabrım taştı çarptım ağzının üstüneee deeerr mişim ...ve tabşkidee sizde yemzsiniz böyle bi lafıı dimii...uykusuzluğuma verşn bu gıcık espiriyi...şükür doydu hatun vede uyudu ...az öncede kustuu...Allah tan yan yatırmışım ....şimdi uyuma vatidir ,sabah sağlık ocağına gitcez ,yine topuktan kan alıncakmış ,yawrumu ağlatcaklar galiba...acaba götürmesemmii????

Allah yardımcın olsun canım ..bak gör bebeni kucağına alınca hiiç ağrın sızın kalmıcakkk

edecıgım gozun aydın almıssın ruzgarı kucagına allah analı babalı buyutsun ıns ınternet sıtesınden gordum melegını cok tatlı masallah yaallah nazarlardan saklasın

makarna cnm ıns sende sag saglım alırsın bebısını kucagına bır kac saat sonra melegın kucagında olucak ıns

gunaydın bu arada benımde bugun kontrolum var bırazdan doktora gıdıcem bugunkı kontrol sonucuna gore persembe gunu sezaryanla dogum yapabılırım

ay sankı benımkın saagdılar bu msjı okumamla rahatlamam bır oldu :) ıltıhap olmadıgına sevındım cnm
yarın FATOŞ ve MAKARNA doğum yapacak sanıırm. şimdiden Allah yardımcınız olsun. sağlıkla alın inş. kucağınıza yavruları
hayırlı haberlerle donsunler ınsallah
canım dogururum fılan dıye hep temız olsun ev ıstıyorum :26: gercı doguma gıdınce eve esım 1 saat ugrasa yeter pısletmeye
kont. varmıs guzel haberlerle don ıns
ha masallah kendın cektın demek bebegını ay bende cok ısterım ılkez duydum boyle bıseyı
rabbım analı babalı buyutsun meledını canım herseyıyleguzel bı dogu hıkayesı darısı basımıza

almıssındır mınnagına kucagına guzel haberlerle don cnm

bu arada herkese gunaydııııınn
bugun gec kalktık daha kahvaltı bıle yapmadık yatakları toplayıp mob yaptım toz aldım malum aksam temzılemıstım evımı tertemız onun ıcın sımdı kocayı beklıyorum kuymak yaptırcam ona nobette gelıp kahvaltı hazırlıycak zavallım ama canım cektı
dun gece cok agrım vardı vede korkuyodum nedense halbuku alısıgım yalnız kalmalara cok uyandım gece dogururum sandım ama dogurmadım bugun dogururum belkkı ıcımde oyle bı hıs var
neyse gunumuz guzel gecsııınnn

Bana da öyle geliyor Filizcim, ama umarım o kadar bekletmez bu bıdıklar :)
Sare iyi canım, çok şükür. Gayet iyiydi minnoşum. yine uykuluydu, yüzünü görebilmek için usg cihazı ile karnımı dürttü dr, elini çeksin diye. kontesim bir sinirlenndiiii, bir kızzdııı, o surat asışını görmen lazımdı :) çekiliiiin, uyuyorum rahatsız etmeyin der gibiydi :) Uykusunda ağzını açıp kapattı, yüzünü kaşıdı. kısaca çoookkk güzeldi yavrum. bugün doğsa sağlıklı yaşar ama biz son güne kadar beklicez dedi. bu durumda 42'ye kadar burda edi ile büdü gibi kalabiliriz tatlım :)
Teşekkür ederim, kayınvalidemin göğsünden kitle alınmış daha önce. 6 ayda bir mamografi çektiriyor. ben de hastaneye gidip gelmesine filan yardımcı olayım diye gittim ama ilk ve son olacak :) çook yoruldum çünkü. inzivaya çekildim artık dinlenicem ben de. gerçekten otururken bile yoruluyoruz.

Ahh canomm yaa ne kadar çok sıkıntı çekmişsin. geçmiş olsun. bir an önce iyileşir inşallah acıların geçer canım.
Kiraladığınız makinenin markası ne? medela aldım ben, ihtiyaç olduğunda faydası olur inşallah.
Muzlu süt ha :) :) vallahi alemsin kız ne diyim sana :)

Ayy tuğba inanamıyorum sana yaa. bugün yarın doğurucaz hala misafir ağırlıyosun güzelim. hem de rahatsızlığın var yani bizden daha çok dikkat etmen gereken bir dönemdesin. geleceklerse bir hafta sonra gelsinler, hem bebişi görsünler. gerçi ablam 40'ı çıkmadan kimseyi kabul etme, çok sinirli oluyo insan, misafirlerini bile kırabiliyor dedi ama yapmam herhalde böyle bi şey :) gerçi lohusalık bu, ne zaman ne yaptıracağı belli olmaz :)
Benimle ilgili hatırlayamadığın şeyi söyleyeyim kısaca canım dr kontrolüne gittik de dün, onu yazmıştım. gayet iyiyiz demiştim, kötü bişe yok yani. çok şükür senin de kontrolün iyi geçer ve iyi haberler getirirsin inş.

Günaydın arkadaşlar...

Dün doktor kontrolümüz vardı, doğum öncesi iş göremezlik raporunu aldım, 2887 gr & 50 cm olmuş bebeğim; doktorumuz gayet sağlıklı hiç bir sorun yok dedi...
Yaklaşık 9 kilo almış durumdayım, haftaya pazartesi de nst & çatı muayenesi olacağım...

Bizden haberler bu kadar, akşama misafirim var kahvaltımı yapıp kek & börek çalışmalarına geçmem lazım...

Bir de şunu ekleyeyim, itiraf.com da gördüm bu sabah... ))

Üç büyük

Karım doğum yaptığından beri iki büyük şirket bizim eve şube açtı diyordum herkese. Sürekli miniğimize süt emziren karıma Sütaş, sürekli annesini emen miniğime Emsan diye sesleniyordum ta ki geceleri yeteri kadar uyanıp kendisine yardım etmediğim, sürekli uyuduğum için karım da bana Yataş diye seslenmeye başlayana kadar...

kızlar benim hikayem biraz karışık en nasıl doğum yapıcağıma karar vermeden doktora gittik oda önce suni sancıyla deneyelim dedi sonra rahmimda açılma olsun diye bir alet yerleştirdiler ilk başta az ağrım oluyordu sonra öğlene doğru şiddetlendi doktor geldi açılma varmı diye bir soktu elini nasıl acıdı.. ağrıda var açılma yok .. ben sezaryen olucam boşuna çekmiyim dedim en son kararlaştık ve sezaryen olucaktım ama aradan 2 saat geçti benim ağrılar şiddetlendi içimden ALLAHIM biran önce alsınlar diye dua ediyodum neyse beni ağrılı şekilde ameliyathaneye aldılar ağrım olduğu için biran önce kurtulmak istiyordum doktorla genel anesteziye karar verdik ve en son besmele çektim ve uyumuşum uyandığımda ameliyathanenin kapısında bekliyodum içerde üşüdüğüm için titredim biraz sonra bebeği sordum çok kolay ayıldım kendimdeydim herkes halime şaşırdı sonrada çok ağrılarım olmadı ne kolaymış sezaryen deyip durdum..ama bundan sonraki sürecim zor oldu neyse dünyalar tatlısı bebeğim geldi yanıma 2. gün değişik nefes almaya başladı ve doktora söyledik hemen yoğunbakıma aldılar solunumu sıkıntılıymış bizide ertesi gün taburcu ettiler tabi ben pendikte doğum yaptım evim izmitte orda eşimin teyze kızında kaldık ama lohusa ve ameliyatlı halimle çok zor oldu hergün süt sağ götür ve en zon pazartesi yani dün solunumun düzeldiğini sadece kalsiyum eksikliği çıktı onun için kalıcağını söylediler ve biz bebeği bırakıp eve döndük bugün arıyacağım hastahaneyi durumunu sorucam inş düzelir ve çıkar dua edin..çok psikolojim bozuldu bu süreçte ALLAHIM yardım et...

teşekkürler canım cvbın için:)))))

canom bence sen bir an önce bu kayınvalidenden kutulmanın yollarına bak.çünkü bebeğe verdiğin sütüne bile geçecektir bu stresss

maşallah ya ne güzel ne kolay bi doğum olmuş

Allah yardımcın olsun canım inşşlh sağ salim alacaksın bebişini kucağına

cannım masallah melegınede sanda bızde 5 gun once 2.820 ıdık asa yukarı aynıyız yanı kılosu ıyı dogar demıstı doktor
bende melegımı emzırmeye gıderken sütçiiiii diyodum kendıme oglumada anne kuzusu bunlar mıs gıbı taze cıktı anne kuzusu :))) mıs kokularımızı emzırmemıze az kaldı rabbıms aglıkla kuzagımıza almamızı nasıp etsın bol bolda sut versın bıze ınsalah

inşallah şeymacım sen de biran evvel alırsın kucağına bebeğini.inşllah iyileşir de evinize götürürsün.ben böyle durumları okudukça kendimi sizin yerinize koyuyorum ve içim acıyor.Rabbim en kısa zamanda kavuştursun yavruna

canım hem acı cekıp hem sezaryan olanlardasın demek sende nasıp rabbım bunun ecrını verıcektır sızlere.
melegne sıfa dılıyorum sende kendını uzme cıkıcak melegın ordan toparlanmaya bak kı gelınce saglıklı moralı duzgun bı anne gorsun mısının. guzel haberler beklıyoruz senden. umarım herseyyolundadır alırsın melegını hastaneden rabbım sıfa versıııın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…