2011 Ekim Anneleri

evet acı çektim ama ALLAHTAN çok ilerlemeden sezaryene karar verdim..ilk başta moralim çok kötüydü ama dün solunum probleminin geçtiğini duyunca çok sevindik sadece kalsiyum tedavisi oluyor

ALLAH kimseye bu durumları yaşatmasın çok zor bir süreç beterin beteri var deyip teselli ettim kendimi çünkü herşey insanın başına geliyor

ınsallah gecersınız bugun evınıze canım bu sınavlarında ecrını alırsın . tekrar hayırlı ugulu olsun olsun melegın

Son düzenleme:
NZLı helal sana ben kesin bayılırdım masada. ay bi de kendisi çekmiş maş.

MAKARNA şimdiye almışsındır Ahseni kucağına inş. her şey güzel geçmiştir.

Zorlu bir süreç olmuş ama neyse ki solunum sorununu atlatmış bebeğin şeyma. geçmiş olsun. kalsiyum tedavisi de kısa sürede tamamlanır ve evinize dönersiniz inşallah. Allah şifa versin. Gözünüz aydın.

ay maşAllah çok mutlu bir son, Rabbim acısını göstermesin annesi, kaç haftalıkken doğurdunuz?

Amin teyzesi 39+3 falandi galiba :)

neyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyykendinmi çektin bebeyiiiiii......anaaaaaammmmm çok korktuuummmm:83::83::83: ız doğruldunmu o sıradaaaa....valla maşşallah canııımmmm... kızınıda öpüyorum ,kokluyoruum

canim C pozisyonunda bir dogum oldu zaten agzim dizlerimle yanyanaydi o yuzden zor olmadi cekmek :)

evet belinden sonrasi akip gidiyor zaten zor olmadi tavsiye ederimm siz cikarin yerinden :)

zehra dan sonra ben takip ediyorum mop haberlerini :)) günüm aydı sinemcim.
bu arada cahilliğime ver kuymek ne olaki ?? bugün doğurma hem sıranı bekle biz sizden büyüğüz yaaaaaa önce bizzz

oyyşşşşş onun yüzünü kaşıyan ellerinin yerim bıdık :)) tembel bunlar tembel yan gelip yatıyolar içerde. bak diğer bebeklere nasıl atraksiyonlu başladılar hayata :))))
benim yeni taktiğim söylene söylene doğuracam :)) gerçi sinem neler yapıyo ama gelmeyince gelmiyo işte :))

Utku'ya maş. her şey yolunda ne güzel itiraf da çok güzelmiş bayıldım

canım öncelikle gözün aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. zor olmuş başta ama çok şükür kavuştun yavruna. kalsiyum eksikliği neden olmuş şeyma. acaba hamilelikte alınan kalsiyum değeriyle ilgili mi?

Günaydın bu arada arkadaşlar :)
Güne erken başladım bugün. Evde büyük temizlik var, yardımcı ablamız geldi. Halı, cam, kapı, koltuk vs siliniyor. Gerçi yakın zamanda doğum belirtisi görmedi dün doktorumuz ama ben hazırlıklı olayım, bütün işim bitsin. Ben de baza altını düzenleyip, yazlıklarımı kaldırıcam. Vakumlu poşet aldım migrostan, onları paketleyip kaldırayım, çok yer kaplamasın. Eve eşimle ikimiz sığmıyorduk (evimiz büyük sayılır, ona rağmen :)) şimdi üç kişi oluyoruz inş.
Daha da bir küçük gelmeye başladı bu ev bize :) Dün gece geç saatte bebek arabası, ana kucağı, salıncağı geldi Sare'nin. mağazada yoktu, onlar da eve göndeririz demişlerdi. 11'de getirdiler, ortada duruyor her şey. balkonu kapatıp, oraya dolap yaptırıp oraya koyalım istedik ama çoook masraf oluyor. battık zaten :) Bakalım bir düzen kurucaz artık. Yavaş yavaş derleme toplama işlerini yapıyorum ben. Ara ara gidip gelip bakıyorum size. Bugün güzel güzel doğum haberleri alırız inş. makarna da iyidir.

bu arada günaydın herkese :))
sağlık ocağına gittim geldim şimdi gülsem mi ağlasam mı bilemedim ya. 2 ay önce gittiğimde kilomu ölçerken hemşire inanamamıştı gözlerini pörtlete pörtlete iki ayda 7 kilo mu aldın dedi
bugün de kilonuza bakalım dedi dedim bence bakmayalım sizi dumur etmek istemem güldü şaka yapıyorum sandı bi çıktım elde var yine +7 YOK CANIMMMM dedi bu. ay gülüyorum ben de sinirden . kadıncağız da sağ olsun 1.5 kilosunu attı öyle not aldı ama ibrenin dibini gördüm sayılır kızlar :)))))
öleceğimi bilirdim de bu kadar kilo alacağımı bilmezdim ki ben keçi boynuzları gece yemekleri yiyip kilo almaya çalışan bi insandım. ah oğlum ah neler ettin sen bana .))

ben gidip duşumu alıp hazırlanayım kızlar arkadaşlarla yemeğe çıkacaz. inş. yürüyebilirim eşim de yok götürsün beni . neyse kızlar koluma girsin artık sağlı sollu idare edecez artık :)))

öpüyorum sizi görüşmek üzre.
FATOŞ senin de bugündü sanıırm günün. Rabbib sağlıkla aldırsın Eylül'ü kucağına. güzel haberlerini bekliyoruz canım

Kızlar hepinizin bebeğini allah nazarlardan saklasın. Doğum hikayelerinizi okuyunca heyecanlanıyorum, gözlerim doluyor. Güzel, hayırlı ömürleri olur inşallah.
Benim oğlanın Kağan Ege 'min gelmeye niyeti yok galiba . Dün doktora gittik. Nst de hiç ağrı çıkmadı. Hemşireye kalırsa en az 1 hafta gelmezmiş. Bekletiyor bizim oğlan . Hadi hayırlısı inşallah.

günaydın kızlar ben yine doğuramadım ve yine turp gibiyimmmm sancım yokkkk kasım anası olcem galiba bu gidişleee

Evet cnm fransadayim burdakiler bir alemler zaten :)) dene bencee korkulacak biseyi yok hem :))

maşallah ya ne güzel ne kolay bi doğum olmuş
Allah herkese kolay dogum nasip etsin

NZLı helal sana ben kesin bayılırdım masada. ay bi de kendisi çekmiş maş..

9 ayin sonunda kupayi kaldirdimm hahaha :))

Son düzenleyen: Moderatör:
amin canım inş..kalsiyum düşüklüğünün neden olduğundan hiç bir bilgim yok..

ayyy kıyabilirmiyim ben ona teyzesi o benim yumuk kedim yaaaa...
(buda ne demeksee..bi an öyle diyesim geldii)

canım geçmiş olsun çok ,Allaha şükür atlatmış bebek ,inşallah bugün yarın evinize geçersiniz bebeğinle..bu arada kaçıncı haftada doğum yaptın sen ??çokmu erkendii,unuttum kusuruma bakma hemii??

bizde az önce sağlık ocağından geldik kızlar ,topuk kanı alındı ,o arada benim kontrollerim yapılıyodu ,babasının kucağındaydı bebem ,çok ağlamadıda ..yalnız sarılık hala devam ediyomuş ,benim kız gündüz horu horul uyuyo diye seviniyodum ama meğer kan şekeri düşüyomuş ,ondan uyuyomuş yawrum ve buda sarılığının geçmesini yavaşlatıyomuş ,2 saatte 1 mutlaka uyandı emzir ,uyanmasza sağ ve kaşıkla falan mutlaka ver ,şekeri düştükçe uykusu ağırlaşır dedii...:18::18::18:hemen alarm kurdum ,2 saatte bir emzircem kızımı .inşallah uyanırda sağmama gerek kalmaz...

anaaamm biri kuymak mı dediiii... afiyet olsun ağzımın suları aktı resmen halbuki haftada 1-2 defa yediğim bişiy..

kızlar benim üst dudağımda uçuk çıktı ya
ne yapsam acep
canım eczanelerde asiviral dı sanırım adı uçuk kreminin 2-3 lira.. tavsiye ederim.. kışın uçuklamıştım.. 1-2 günde geçiverdi kremi sürünce..

kızlar slm hafif te olsa sancı ve baskım var ve hasta oldüm hapşirik bürün akıntısı boğazım şişti hiç halim yok ve 1:30 dr kontrolüm var dr bıle gıtmek ıstemıyorüm çokk üzün süe üyümak istiyorümmmm

evin işini de bitmiyoo çok yorgünümm

kızımın odası baya düzene girdi ama

şeker sepeti hala hazırlayamadım

Amin teyzesi 39+3 falandi galiba :)

canim C pozisyonunda bir dogum oldu zaten agzim dizlerimle yanyanaydi o yuzden zor olmadi cekmek :)

evet belinden sonrasi akip gidiyor zaten zor olmadi tavsiye ederimm siz cikarin yerinden :)
bende kendım yapmak ıstıyorummmmm
gununu aydırdım demek kuymak demek ıstedım yazma ozurlu oldugumdan kıuymak mısır unu su tuz koy peynırı yogurt ve tereyagıyla yapılan karadenız yemegı kocam super yapar :))
canım kolay gelsın sıze ıyı yapmıssın hazır beklemek daha ıyı bebekler suprız yapıyo yapmasalarda bız tedırgınız aksama mıs gıb kokar evın ohhh kolay gelsın sıze

canım baskı ve sancın var demek hayırlısı olsun dınlen kendını yorma dogum belırtısıyse eger guce ıhtıyacın olucak

kahvaltılarımızı yaptık mutfagı temızledım tekrar mob yaptım camasır attım geldık. bızım koca yıne nobet pantolonunu kaybetmıs bıde pazar gunu aldıgımız ceketı napcam bu adamla ben yaaa herseyı unutuyo sonrada gıdıp aramıyo offff netten bakıyorum bısuru nobet kıyafetı ve onluk alıcam bıkttım cunku yıka kurusun utule bol bol olsun nedır canım buuu kızdım kocaya sımdı onluk fılan bakıcam netten

gununu aydırdım demek kuymak demek ıstedım yazma ozurlu oldugumdan kıuymak mısır unu su tuz koy peynırı yogurt ve tereyagıyla yapılan karadenız yemegı kocam super yapar :))

anam kocan yoğurt ta mı katıyor denemem lazım..
ben sadece tereyağı, kavrulmuş mısır unu.. tel peynir, yada başka eriyen peynir ve su kullanırım.. peynir okadar tuzlu oluyor ki tuza gerek kalmıyor :) oh mis mis.. tabi tereyağı da karadenizden olacak şöyle ağır kokulu
doğurmadan bir samsun trabzon ziyareti mi yapsam netsem.. mısır unum da bitiyor..

gunaydin doguran oldu mu hic off bitsin artik bu cileeeeee cekemem bile bile yoruldum ne kadan aglasan bos ne kadan yalvarsan bos artik dogurmak istiyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…