2011 Ekim Anneleri

canım annemde senın gıbı yapıyo ama agır gelıyo o bana kocam soyle yapıyo bı kapta mısır unut koy peynırı sıcak su karıstırıyo sonra yogurt ve tuz eklıyo karıstırıyo tavada tereyagını erıtıp bırazda sıvı yagı katıyor sonra oylece karsımı tavaya dokuyo kaynıyınca kapagını kapatıyo bırazda oyle kaynıyo sınra ustu acıp pısırmeye devam edıyo ayı karımı bugday unuylada yapıyo hem cocuk ıcınde daha besleyıcı sevıyo bende sevıyorum daha hafıfı annem mısır ununu kavurup yapıo obana agır gelıo . mısır unum koyden ama tereyagı malesef burdan bu yaz gıtmedım gıdenlerde un fılan geıtrmıs

gunaydınlar... artık cok zorlanmaya basladım kızlar... bırazcık acılmam olsa hemen sunı sancı ıle dogum yapıcam .. gecelerı artık uyuyamıyorum dunden berı 4-5 saatlık uyku ıle duruyorum gecelerı donemıyorum catı kemıklerı çat çut edıyo artık esım uykusunun arasında benı donduruyo.. bıde gogusumun altında cok yogun baskı hıssedıyorum nefes alamıyorum... var mı benım gıbı olan

hımm.. ivit giden unsun tereyağsız gelmiyor
eşim de bol tereyağlı sever.. gerçi bana da ağır geliyor ama seviyorum.. yediğim de 2-3 lokma
yeni gelin geldiğim zamanlar kaynana kahvaltıya kuymak yapmıştı.. baktım baktım.. bu ne dedim (hani alışkın değilim bukadar ağır kahvaltıya)
anlattı içindekilerini falan.. bir de ekmeği bandıra bandıra yiyorlar.. ay dedim beyaz ekmeğin içine al mısır ekmeğini koy aynı
zeytin peynir domates kahvaltısına alışkınım yani en fazla pişmiş olarak haşlanmış yumurtam olurdu bekarken..

sonra da aklımca dedim ki anlaşıldı türk hanımları neden bukadar kilolu (bildiğim tanıdığım her ev kadını kiloluydu çevremde)
şimdi ne oldu.. onlardan farkım yok 58 ile evlendim 1 sene içinde 10 kg aldım.. sonraki 2 bucuk senede daha 10.. etti 78.. 78 ile hamile kaldım.. şimdi de 85 olmuşumdur 2 hafta önce 83tüm..
nasıl verilecek bu kilolar bilmem.. ama yeme içme düzene konmalı

bende aynıyım nefes alamıyorum yuruken yatarken sureklı asagıya baskı reflu dersen sureklı ılac fayda etmıyo halsızlık bas agrısı asagıda hep agrım var bısey asagı cekıyo gıbı dogsun dıyoru< sonrada 2 cocuk ev zor olucak dursun dıyorum :) bıze herturlu zor

:)) bende senın gıbı ekmek ve pılav makarna patates kuymak yıyenlere hayret ederım :) annemın yaptıgı kuymagı kasıkla yerım ekmekle yıyeöem ama esımınkı daha hafıf olmuyo azcıkta eksı yanı anlıyacagın kahvalatıya daha uygun onunla ekmek yıyorum bende ılk bebegımı 85 ıle dogurmustum ve hıc bır sey yapmadan 72 ye ınmıstım sonra bıraz rejım fılan 68 oldum keske o kıloda kalbılseydım memeyı bırakınca baya kılo aldım bı sefer umarım bol bol emer bebegım 5.5 aylıkken gunduz emmeyı bırakmıtı emmesı kılo acısından cok onemlı gunluk 500 klaorı gıdıyo bızden :) sut olsun dıye cok yıyım demez cok su ıcersen verırsın verırız ınsallah

Toplam 17 kullanıcı konuyu okuyor. (11 üye ve 6 ziyaretçi)

mavipatikler turkuaz84 elfinya zeytinlimon Princess of Rain GeNeTiKeRiN zeitgeist9 pinar1986 Miranda bahar32 NzLi

huu ısmınız var cısmınız yok napıyosunuz yahu gecmısımı hatımm edıyosunuz :44: gelın sohbet edelım sıkıldım hava kapalı koca uyuyo oglan tv ızlıyo ben refluyle bogusuyorummmm

Son düzenleme:
yaklaşık 48 saatim kaldı inş.arkadaşlar perşembe sezeryana gidiyorum.......................hayırlısı rabbim hepimizin yardımcısı olsun.erken diye istemedim ama doktorum da ikinci sezeryanım old.için riske atmayalım dedi.sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin cümlemize...

hakkınızda hayırlısı olsun canım. az kalmıs melegını kucagına almana darısı basımıza artık

Hanimlar ya aklima takildi, bir kac gün önce cin parmagi büyüklügünde akintisi olan Eda miydi? Hani doktoru birikmis akintidir nisan degildir demisti. Eger oysa demek ki nisanmis, bakin ardina dogurdu hemen, demek ki nisan renksiz de olabilir diyebiliriz.

Ay dün gece rüyamda lacivert topuklu ayakkabilarim vardi nasil güzeldi yürümesi anlatamam. Bu gece de bikini giyidm, göbegim azicik kalmis, diyorum daha bir kac gün oldu bu da gidicek. Ay nasil mutlu uyandim anlatamam

Canim cok sükür gecmis agrin acin. Markasi ne kiraladiginiz makinanin, alirsak ondan alalim bari...

kızlar yrn saat 8 buçukta sezeryana gircem bana dua edin nolur. öptüm sizi.

Nevincim coktan almissindir bile bebegini kucagina, Rabbim saglikla sihhatle büyütsün, darisi basimiza ins...

Seymacim cok gecmis olsun, bir an evvel saglikla evinize götürürsünüz ins bebeginizi...

Mavipatikler, valla sabahtan beri gecmis okuyorum, arada gittim camasir attim, kahvalti yaptim, ama bi daha aciktim simdi biraz bir seyler yiyeyim

ay neguzel ruya o oyle umarım gıder bu kılolar
bendede haftalar once nısan gbı bısey gelmıstı ama renksızdı dogurmadımda belkıde 1 ay olmustur
bende camasır asıyım sıkıldım dısarda yagmur vardı durdu belkı hava acarda dısarı cıkarız
afıyet olsun canım san a

Evet Eda'ydı. doktoru akıntıdır demişti ama Fatoş'un dr u renksiz olabilir demişti galiba. Sayın yetkililer Bu nişan meselesine açıklık getirsin, bu nedir yahuuu :) Gerçi olsa mavipatikler'de de şimdiye kadar çoktan olurdu. onda da benzeri geldi çünkü.

rüyanı hayra yoralım, hayır olsun inş.

kızlar o renksiz parmak kalınlığındaki akıntı ara sıra bende de oluyor.. ki benim gebeliğim sizden çok çok geride daha
ama edanın ki neydi ki acep..
ay aramızda her meslek grubundan var da.. bir de kadın doğum uzmanı olaydı ya

kızlar s.tuğba şuan hastanede ve sezeryane alacaklar birazdan ne olur arkadaşınıza dua edin herşey yolunda gitsin bebeğinin suyu iyice azalmış hemen alalım demişler duanızı eksik etmeyin lütfen

kızlar s.tuğba şuan hastanede ve sezeryane alacaklar birazdan ne olur arkadaşınıza dua edin herşey yolunda gitsin bebeğinin suyu iyice azalmış hemen alalım demişler duanızı eksik etmeyin lütfen

kız sendemi haber verdinn:))
paçalarımız tutşmuş gibi sanki ben doğuruyorum o kadar heyecanlıyımki :))

kızlarr s.tugba bugün sezeryana girecek dualarınız eksik etmeyinn

yaaaaaaaaaaa ben bu haber, şok şok flaşş flaştan vercektiiiimmmm
neyse mühüm olan arkadaşımızın ve kızımızın sağ salim gelmesi dimiiii.... dualarımız seninle tuğbaa..hadi kap geşl bebişi...bekliyoruz güzel haberlerinii

hehehehe biz senden önce davrandıkk:81::81::81::81:

kız sendemi haber verdinn:))
paçalarımız tutşmuş gibi sanki ben doğuruyorum o kadar heyecanlıyımki :))

ilk önce ben verdimm
ne kadar çok dua okadar herşey sağlıcaklar işler inşallahh diye hemen burayada haber vereyim dedim :18:

sansee evet önemli olan sağ sağlim eve dönmeleri

kızlar benim üst dudağımda uçuk çıktı ya
ne yapsam acep
ASİVİRALadında bi uçuk kremi var..hemen fayda edıyor 1 2 gune rahatlarsın..
canım kullandıgım antıbıyotık elhamdulılllah hem atesımı dusurdu enfeksıyonu temızledıgı ıcın..hemde ardından yakalandıgım grıbıme ıyı geldı..grıb hala devam edıyor ama boyle ates ve cok cıddı rahatsızlık verıcı boyutta degıl elhamdulılllah..öksürük ıcınde zencefıllı bal mucıze oldu..2 3 kez yedım ve kesıldı ..Allaha hamdolsun..

canım o hamıle olan lara verılıyormus anladıgımız kadarıyla ıs gorememezlık adı altında..sımdı ben ogretmen yada memur degılım esımın ogretmen olması netıceyı degıstırmıyo ıs goremeyen benım o degıl netıcede..oyleymıssss..

bu arada lohusalıkta 40 gun sınırı yoktur..eslere ezıyet etmeyın kızlar..kanamanız bıttıgı an ıster 3 gun sursun ıster 3 hafta abdest alıp temızlenın ve o gunden ıtıbaren namazınızı kılın orucunuzu tutun..ve eslerınızle beraber olun..dınen hukum budur..gunah adamlara kac aydır iliklerını kuruttunuz zatenn

hehehehe biz senden önce davrandıkk:81::81::81::81:

hımmm demekk öyleeeee
ama yinede ben bi şok şok flaş flaşş haber vereyimm ...

kızlaaarrr fatoş arkadaşımız dün gece 12 itibariyle Eylülümüzü almış kucağınaaaaa sezeryanla doğmuş eylülümüzz..2700 gr ve 50 cm miş boyu ,ve gayet sağlıklıymış,şu anda annesinin yanı başındaymış meleğimizzz...

rabbım yar ve yardımcısı olsun...onu korkularından emın kılsın ınsaallah...

bu arada dun esımle annem dısarı cıkmıslardı gezmeye ..esım tutturmus melteme vıtamın olsun balık alalım dıye..annem de alerjısı var balıga yıyemez demıs ama demokrasıde care bıtermı esım ıcın..tamam demıs ona alabalık dokunuyor baska balık alalım..aksam geldı tutturdu hadı yıyelım dıye..tiksine tiksine pişirdim ..basıma gelecegı cok ıyı bıldıgımden ucundan kıyısından bır ıkı catal alıp bıraktım.. aradan 2 saat gectı benım mıde kaynamaya basladı..ve hemen bagırsaklarım bozuldu...ve ınanılmaz uyku yaptı..esımde sabaha kadar benı uyandırıp hastaneye gıdelım kalk deyıp durdu..sabah o okula gıderken kala karnım agrıyordu..tum gecede agrıdı elhamdulıllah sabah o gıdınce yatmıstım tekrar uyandıgımda gecmıstı..sanırım sabah ezanında vc ye gıttıgımde hepsını cıkarttıgım ıcın cok fazla canımı yakmadan kurtuldum...

sabahta annem onu yedın oldu bunu yedın oldu..bıde sunu ye bakalaım olcakmı demezmı..he dedım ben sızın deneme tahtanızım esıme dönmus n olcak bızım bunla halımız..hersey dokunyo..sureklı hastalanıyo dıye sıkayet edıyo..saka gıbı..alan razı satan razı ..sıkıntıyı ceken benım eeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…