anam kocan yoğurt ta mı katıyordenemem lazım..
ben sadece tereyağı, kavrulmuş mısır unu.. tel peynir, yada başka eriyen peynir ve su kullanırım.. peynir okadar tuzlu oluyor ki tuza gerek kalmıyor :) oh mis mis.. tabi tereyağı da karadenizden olacak şöyle ağır kokulu
doğurmadan bir samsun trabzon ziyareti mi yapsam netsem.. mısır unum da bitiyor..
canım annemde senın gıbı yapıyo ama agır gelıyo o bana kocam soyle yapıyo bı kapta mısır unut koy peynırı sıcak su karıstırıyo sonra yogurt ve tuz eklıyo karıstırıyo tavada tereyagını erıtıp bırazda sıvı yagı katıyor sonra oylece karsımı tavaya dokuyo kaynıyınca kapagını kapatıyo bırazda oyle kaynıyo sınra ustu acıp pısırmeye devam edıyo ayı karımı bugday unuylada yapıyo hem cocuk ıcınde daha besleyıcı sevıyo bende sevıyorum daha hafıfı annem mısır ununu kavurup yapıo obana agır gelıo . mısır unum koyden ama tereyagı malesef burdanbu yaz gıtmedım gıdenlerde un fılan geıtrmıs
bende aynıyım nefes alamıyorum yuruken yatarken sureklı asagıya baskı reflu dersen sureklı ılac fayda etmıyo halsızlık bas agrısı asagıda hep agrım var bısey asagı cekıyo gıbı dogsun dıyoru< sonrada 2 cocuk ev zor olucak dursun dıyorum :) bıze herturlu zorgunaydınlar... artık cok zorlanmaya basladım kızlar... bırazcık acılmam olsa hemen sunı sancı ıle dogum yapıcam .. gecelerı artık uyuyamıyorum dunden berı 4-5 saatlık uyku ıle duruyorumgecelerı donemıyorum catı kemıklerı çat çut edıyo artık esım uykusunun arasında benı donduruyo.. bıde gogusumun altında cok yogun baskı hıssedıyorum nefes alamıyorum... var mı benım gıbı olan
hımm.. ivit giden unsun tereyağsız gelmiyor
eşim de bol tereyağlı sever.. gerçi bana da ağır geliyor ama seviyorum.. yediğim de 2-3 lokma
yeni gelin geldiğim zamanlar kaynana kahvaltıya kuymak yapmıştı.. baktım baktım.. bu ne dedim (hani alışkın değilim bukadar ağır kahvaltıya)
anlattı içindekilerini falan.. bir de ekmeği bandıra bandıra yiyorlar.. ay dedim beyaz ekmeğin içine al mısır ekmeğini koy aynı
zeytin peynir domates kahvaltısına alışkınım yani en fazla pişmiş olarak haşlanmış yumurtam olurdu bekarken..
sonra da aklımca dedim ki anlaşıldı türk hanımları neden bukadar kilolu (bildiğim tanıdığım her ev kadını kiloluydu çevremde)
şimdi ne oldu.. onlardan farkım yok58 ile evlendim 1 sene içinde 10 kg aldım.. sonraki 2 bucuk senede daha 10.. etti 78.. 78 ile hamile kaldım.. şimdi de 85 olmuşumdur 2 hafta önce 83tüm..
nasıl verilecek bu kilolar bilmem.. ama yeme içme düzene konmalı
yaklaşık 48 saatim kaldı inş.arkadaşlar perşembe sezeryana gidiyorum.......................hayırlısı rabbim hepimizin yardımcısı olsun.erken diye istemedim ama doktorum da ikinci sezeryanım old.için riske atmayalım dedi.sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin cümlemize...
sağol canım evet manuel almıştım fakat sagamadım canımdan can gitti 3 damla sağarken öldüm öldüm dirildim
ucuda kanıyodu çok acıdı bu kiraladıgımız çok hassas rahat varla yok arası sağdım hissetmedim bile
kızlar yrn saat 8 buçukta sezeryana gircem bana dua edin nolur. öptüm sizi.
kızlar benim hikayem biraz karışık en nasıl doğum yapıcağıma karar vermeden doktora gittik oda önce suni sancıyla deneyelim dedi sonra rahmimda açılma olsun diye bir alet yerleştirdiler ilk başta az ağrım oluyordu sonra öğlene doğru şiddetlendi doktor geldi açılma varmı diye bir soktu elini nasıl acıdı.. ağrıda var açılma yok .. ben sezaryen olucam boşuna çekmiyim dedim en son kararlaştık ve sezaryen olucaktım ama aradan 2 saat geçti benim ağrılar şiddetlendi içimden ALLAHIM biran önce alsınlar diye dua ediyodum neyse beni ağrılı şekilde ameliyathaneye aldılar ağrım olduğu için biran önce kurtulmak istiyordum doktorla genel anesteziye karar verdik ve en son besmele çektim ve uyumuşum uyandığımda ameliyathanenin kapısında bekliyodum içerde üşüdüğüm için titredim biraz sonra bebeği sordum çok kolay ayıldım kendimdeydim herkes halime şaşırdı sonrada çok ağrılarım olmadı ne kolaymış sezaryen deyip durdum..ama bundan sonraki sürecim zor oldu neyse dünyalar tatlısı bebeğim geldi yanıma 2. gün değişik nefes almaya başladı ve doktora söyledik hemen yoğunbakıma aldılar solunumu sıkıntılıymış bizide ertesi gün taburcu ettiler tabi ben pendikte doğum yaptım evim izmitte orda eşimin teyze kızında kaldık ama lohusa ve ameliyatlı halimle çok zor oldu hergün süt sağ götür ve en zon pazartesi yani dün solunumun düzeldiğini sadece kalsiyum eksikliği çıktı onun için kalıcağını söylediler ve biz bebeği bırakıp eve döndük bugün arıyacağım hastahaneyi durumunu sorucam inş düzelir ve çıkar dua edin..çok psikolojim bozuldu bu süreçte ALLAHIM yardım et...
Hanimlar ya aklima takildi, bir kac gün önce cin parmagi büyüklügünde akintisi olan Eda miydi? Hani doktoru birikmis akintidir nisan degildir demisti. Eger oysa demek ki nisanmis, bakin ardina dogurdu hemen, demek ki nisan renksiz de olabilir diyebiliriz.
Ay dün gece rüyamda lacivert topuklu ayakkabilarim vardi nasil güzeldi yürümesi anlatamam. Bu gece de bikini giyidm, göbegim azicik kalmis, diyorum daha bir kac gün oldu bu da gidicek. Ay nasil mutlu uyandim anlatamam
Canim cok sükür gecmis agrin acin. Markasi ne kiraladiginiz makinanin, alirsak ondan alalim bari...
Nevincim coktan almissindir bile bebegini kucagina, Rabbim saglikla sihhatle büyütsün, darisi basimiza ins...
Seymacim cok gecmis olsun, bir an evvel saglikla evinize götürürsünüz ins bebeginizi...
Mavipatikler, valla sabahtan beri gecmis okuyorum, arada gittim camasir attim, kahvalti yaptim, ama bi daha aciktim simdi biraz bir seyler yiyeyim
Hanimlar ya aklima takildi, bir kac gün önce cin parmagi büyüklügünde akintisi olan Eda miydi? Hani doktoru birikmis akintidir nisan degildir demisti. Eger oysa demek ki nisanmis, bakin ardina dogurdu hemen, demek ki nisan renksiz de olabilir diyebiliriz.
Ay dün gece rüyamda lacivert topuklu ayakkabilarim vardi nasil güzeldi yürümesi anlatamam. Bu gece de bikini giyidm, göbegim azicik kalmis, diyorum daha bir kac gün oldu bu da gidicek. Ay nasil mutlu uyandim anlatamam
Canim cok sükür gecmis agrin acin. Markasi ne kiraladiginiz makinanin, alirsak ondan alalim bari...
Nevincim coktan almissindir bile bebegini kucagina, Rabbim saglikla sihhatle büyütsün, darisi basimiza ins...
Seymacim cok gecmis olsun, bir an evvel saglikla evinize götürürsünüz ins bebeginizi...
Mavipatikler, valla sabahtan beri gecmis okuyorum, arada gittim camasir attim, kahvalti yaptim, ama bi daha aciktim simdi biraz bir seyler yiyeyim
kızlar s.tuğba şuan hastanede ve sezeryane alacaklar birazdan ne olur arkadaşınıza dua edin herşey yolunda gitsin bebeğinin suyu iyice azalmış hemen alalım demişler duanızı eksik etmeyin lütfen
kızlar s.tuğba şuan hastanede ve sezeryane alacaklar birazdan ne olur arkadaşınıza dua edin herşey yolunda gitsin bebeğinin suyu iyice azalmış hemen alalım demişler duanızı eksik etmeyin lütfen
kızlarr s.tugba bugün sezeryana girecek dualarınız eksik etmeyinn
yaaaaaaaaaaaben bu haber, şok şok flaşş flaştan vercektiiiimmmm
neyse mühüm olan arkadaşımızın ve kızımızın sağ salim gelmesi dimiiii....dualarımız seninle tuğbaa..hadi kap geşl bebişi...bekliyoruz güzel haberlerinii
kız sendemi haber verdinn:))
paçalarımız tutşmuş gibi sanki ben doğuruyorum o kadar heyecanlıyımki :))
ASİVİRALadında bi uçuk kremi var..hemen fayda edıyor 1 2 gune rahatlarsın..kızlar benim üst dudağımda uçuk çıktı ya
ne yapsam acep
canım kullandıgım antıbıyotık elhamdulılllah hem atesımı dusurdu enfeksıyonu temızledıgı ıcın..hemde ardından yakalandıgım grıbıme ıyı geldı..grıb hala devam edıyor ama boyle ates ve cok cıddı rahatsızlık verıcı boyutta degıl elhamdulılllah..öksürük ıcınde zencefıllı bal mucıze oldu..2 3 kez yedım ve kesıldı ..Allaha hamdolsun..ireeem daha iyisind,r inşallah canım
yarın sabah doktora gidiyoruz suyumdaki azalma bakalım beni 19 ekime kadar bekleticekmi yoksa alınıcakmı bebiş bu hafta kii alınmasındna yanayım açıkcası tedirgin beklemek istemiyorum 19una kadar
evet cabım doğum yardımı diye bişey var ,senin eşinde başvurup alabilirmi acabaa??? onu bi sorsun okula bakk...160 tl bidefaya mahsus veriliyo canım .
yaa benim kanama durdu gibi ,acaba eşime bi süprüz yapsammı diyorum ama ..40 gün sınırımı var yoksa kanamanın bitmesi yeterlimii???
hehehehe biz senden önce davrandıkk:81::81::81::81:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?