2011 Ekim Anneleri

Canım benimde mide yanmam vardı. Allahım neydi öyle... Gece uyanıp Rennie yi tepeme dikiyodum. Neyse ki geçti.
Ben sancımı kocamla çektim. O olmasaydı napardım bilmiyorum. Varlığı güç veriyor insana.
Bu arada kociş gücüme şaşırmış. Sancı gelince elini öyle bi sıkıyomuşum ki Sen o kadar güçlümüydün, ellerim ağrıdı diyor.

senin kocan ayrı bi dünya canııımmmbenimki saolsun lafını bile etmedi ,ama onu bugünerde ödüllendirmeyi düşünüyoruumm
Kanaman geçti mi ki Nidaaaaa:26:

senin kocan ayrı bi dünya canııımmmbenimki saolsun lafını bile etmedi ,ama onu bugünerde ödüllendirmeyi düşünüyoruumm
lafını bıle mı etmedııı.. :44:hımmm düşündürücü...adam unutmustur belkı kızım hatırlat arada..benımkı daha sımdıden 40 gun ne yapacam ben dıye matem tutar haldehatta dedıkı yarın olmıcak madem bugunden yarına stok yapmak lazım..

heee gecende baska bır topıcte hamıs bır bayanın yazdıklarına acayıp gulmustum..onu hatırlattın ..kadın kocamın ısten gelmesını dort gozle beklıyorum..aksama kadar ne hayaller kuruyorum..hamıle olmam benı dahada costurdu gıbı seyler yazmıs..adam ısten gelıncede yemek falan yemeden dırekt mercımegı atesleyolarmıs sonra yemek falan faslına gecıyolarmıs...

ahahahah süpermiş,
benimki korkuyo aylardır tık yok bizde, sanseenin dediği gibi örümcek tutmuştur artık herhalde

dün akşam anneme geldik, artık burda bekliyoruz minnoşun gelişini, bugünde sol kasığımda bir ağrı mı desem çekme mi, bir tuhafım nerdeyse topallıyorum,,, acaba doğum öncesi belirtilerindenmi ki bu :))

bana ılacta fayda etmıyo artık benımde ılk dogumumda hep yanımdaydı esım bu sefer dogumumdada yanımda olucak anne olunca yanında kıyamıyosun uzulcek dıye koca naz yapmak daha guzel dogurana kadar yanımda olucak ınsallah

süpermiş ya seninkinden farkı yoktu benim kocişin ama mecbur kalınca el mahkum dile kolay tam 5 aydır kuruduk demezmi öldürüyo beni önümüzde daha 2 hafta var gün sayıyo bizimki neredeyse çentik atacak duvara

Aynen ya, bir de ben hakediyorum en cok o 40 günü Daha dün agridan ölüyorum, bacaklarimi koltuktan kaldircak mecalim yok, bakislardan anladim, bundan sonra boydan kapali seyler giyicem, dügmeleri de sonuna kadar ilikleyecegim surda 2,5 haftam ya var ya yok suyum patlicak diye korkuyorum Ya ama biraz da ben yaptim galiba, hamileligimde esimin boynuna as erdim resmen, eve geldiginde kapida o beni öpüyor ya ben direk yapisiyorum boynuna, gece de ensesini oksayarak uyuyorum, cok hosuma gidiyor

senle gunumuz aynı..belımde sureklı bır agrı var nst de cıkan sancı ıste ama ne gelen var ne gıden..ablalarım arıyo sen daha dogurmadınmı deyıp duruyolar...babam arıyo meltem den ses cıkmıyomu dıyo...teee ıstanbuldan amcam bıle arayıp meltem nasıl daha dogmadımı dıyoodoktorumda daha erken dıyo neye erkense...annem de bu gıdısle bebegı goremeden gıdecem dıyo...pöff kendımı 45 haftalık hamıle ve hala doguramamaıs gıbı hıssedıyorum sayelerınde..dogsa mıllet benden cok rahatlıcak..

bi iki mesajdaa daha okudum seninle günümüz aynı dikişsizmi oldu senin dr un izin verdimiki nası olcak bu ödül kız:44::44:
canlar benim kanama geçti ,şimdi çok az kahverengi akıntı var ,yani aktif kanama yok ...dr umada sormadım böyle bişey ,ne biliiim gerek varmıki ,okadar ev işi yapıyorum dolanoyorum bişey olmuyo şeysidenmi olcakkk

valla ne biliim yaa ..banada gelse ya şu istekten ,hiiiç yok ,hatta nasıl bişey olduğunu bilmiyorum diyebilirim ,acaba bende bi sorunmu var yaaaa

boynunamı aserdın...Allahım yanımda annemle kocam var..sesımı duyarlarsa sımdı soracaklar neye guluyon dıye dısımı sıkmaktan gozumden yas geldı gulucem dıye...vayy canına kocasının boynuna aseren kadın..saka gıbı..ayy aklıma geldıkce gulerım ben buna heee..valla canım dugmeye acmak bı yana vallahı evde gıydıgım kıyafetlerı gorsen temızlıkcı kadın modunda saclar baslar ucus ucus don kıcımdan dusmek uzere hep pijamalarla paspal paspal ..ama benım koca askımmm boyle daha bır seksı gorunuyon gel hele bı yanıma dıyo...bende dıyom ben boyleyken sen bu haldesın bıde olması gerektıgı gıbı olsam ustumden kalkmıcan..hıc gerek yok hayatım sen her halınle fazlasıyla cekıcısın dıyo...

off bişi sorcam emzirenlere pıtırcığım emerken göğsüm özelliklede uçları acaip kaşınıyo tatlı tatlı ağzınsan çıkaramamda kıyamam sizde varmı önemli bişimi acaba

kızlar merhaba,aranızda tüp bebekle hamile olan varmı?tüp bebekte doğum tarihi sat'a göremi hsaplanmalı,opu ya göremi?

slmlar kızlar hala dogum yapmayanlara tavsiyem bol booolllllllllll uyuyun ya biz geceleri nöbetteyiz resmen kızım çok huysuzlanıyo geceleri mahvoldum 4 günde kardesim var allahtan kayınvalidem birgün gelip bakmadı bana sancıdan ölüyorum bu arada benim annemde yok vefat etti yani bana bakabilecek bi kardesim var oda küçük anlamıyo pek kızlar annesi olanlar çok sanslı hep agladım sütüm kesilcek diye korktum ama allah büyükherkese iyi dogumlar anne olma mükemmel bişey....

Ayy ben de buraya koptum... Öyle valla, gerci esimin boynu bana hep cazip gelmistir zaten ama hamilelikte daha bir düstüm... Bazen telefonda erken gel bugün diyorum anliyor, vampirligin tuttu herhalde diyor, ama hic kirmaz hemen gelir tabi sonunda olan yine bana oluyor

Canim benim Allah yardimcin olsun, Rabbim sana daha bir güc kuvvet verir bebegini tek basina da olsa güzelce büyütürsün ins. Aglama sakin, annecigin görüyordur minik melegini, sen dualarini eksiltme...

kızlar s.tuğba şuan hastanede ve sezeryane alacaklar birazdan ne olur arkadaşınıza dua edin herşey yolunda gitsin bebeğinin suyu iyice azalmış hemen alalım demişler duanızı eksik etmeyin lütfen

Oy oy oy iki bebiş :) Gözünüz aydın kızlar, sağlıkla gelsinler inşallah. Allah analı babalı büyütsün. Tuğba'cım sorunsuz kavuşursun inşallah miniğine.

Valla süpersin :) maşallah. Allah bağışlasın Yahyanızı Arkası yarın gibi olmuş, heyecanla bekliycem şimdi :) yaz hadi.

Allah yardım eder canım, sana o dermanı verir merak etme. Ağlama sakın, üzülme bak ne güzel kavuştun yavruna. Bundan büyük mutluluk olmasın artık acın dinsin.
Ben de tavsiyeni dinleyip boool bol uyuyorum :) Yine de uykuya doyamıyorum. Şimdi başımı koysam uyiiycam.

ilahi :) vallahi öldüm gülmekten. isteğinize ve enerjinize (ikinizin) maşallah vallahi takdire şayan :)

Oofff çok yoruldum. Daha yeni bitti işimiz. totom yer gördü sonunda. ara ara dinlenmeye çalıştım ama yine de çok yoruldum, belim ortadan ikiye ayrılıyor sanki. bi de hep bebek münüşümden çıkacak gibi oluyor diyordunuz ya, aynısından bana da oluyor şuan :)

kızlar moralim bozuk biraz
bugün dr.a gittim.aslında randevu günümüz değildi ama malum akıntım çok olunca belki bişi vardır diye çağırdı ve alttan muayene etti.
çok şükür bi sorun yokmuş ama bebiş kiloluymuş.normal doğum yapmayı çok istiyordum.şimdi baya gözüm korktu.keyfimde kaçtı.eşim olsun sezeryan olursun diyor.dr.um kesin bi doğum şekli önermedi henüz zamana bıraktı.aslında kendime kızıyorum allah hakkımızda hayırlısını versin demeliyiz.diretmemeliyiz böyle ama ne bilim işte canım çok sıkılıyor.

hayırlısı olsun canım yaa bunun için mi canını sıkıyosun. bana da dün benzerini söyledi, ben de şimdi endişeliyim ama bunda kötü bişe yok kiii. sağlıklı bir şekilde dünyaya gelsinler de ne şekilde olduğu önemli değil. diretme sakın, doktoruna güven o ne yapılması gerektiğini takip edecektir. hem kaç kg olmuş bakim bizim tonntişimiiizzz?? yerim onun tombul yanaklarını ben :)

denizcim geçen hafta 3.5 kiloydu.bugün tam kilosunu söylemedi.bu arada sende bugün baya yorulmuşsun canım.sareydi yanlış hatırlamıyorsam fıstığının adı.yorma minnoşumuzu annesi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…