NZLI
Sen normal doğum yaptın. sancıların başladığında, yani sancı çekerken bebeğin çok hareketli miydi? Kızım coştu yaa göbek deliğimden, münüşümden bi şekilde çıkmak için çırpınıyor yaa..böyle mi oluyor yoksa sakin miydi?
oy masallahhh bebişineeeeesağlıkla buyut canım
benim de sat 23 ocak 30 ekim mdt,ama bana 14 den sonra gün seç dedi bakalım hayırlısı yahu bunlarhepsi başka bir eğitimden mi geçiyor uzmanlıklta,merhaba arkadaşlar,daha önce bahsetmiştim dr.umun hastaneden ayrıldığından.geçen hafta yeni gelen dr.a gittim.çok ilgiliydi memnun kaldım ama,daha önce gittiğim 3 dr.doğum gününü 27-30 ekim arası çıkarırken bu dr.tüp bbk büle hesaplanmaz deyip,12 kasım çıkarmadımı şok oldum.internetten biraz araştırdım,normal hamilelikle aynı hesaplanıyor.bide benim ilki sezeryan olduğundan yine sezeryan olucak.tabi dr.un dediği tarihi beklersem normal doğururum heralde.benim sat 23 ocak.perşembe kontrolüm var,ısrar edicem 20'si 23'ü arası alsın bi zahmet.inşallah gıcıklık yapmaz.
Evet küçük kızım aceleci çıktı teyzeleri, pazar gecesi aşırı sancım oldu 10 ekim pazartesi hastaneye gittik açılma olduğu için acele sezeryana girdim, doğumu hatırlamak istemiyorum gerçekten çok kötüydü, kimseyi ürkütmek istemiyorum o yüzden ayrntıya girmicem.. .Çok sancım var kızlar duramıyorum acıdan kızım emmiyo sütüm gelmedi gelen gidenden dinlenemedik gece gündüz uyumuyorum o ağladıkça, içim eriyo... Tek tavsiyem eğer zorunluluğunuz yoksa asla sezeryan tercihiniz olmasın..Ağrıdan duramıyorum bir an evvel toparlanmak kızıma bakabilmek istiyorum.
Darısı bekleyenlerin başına inşallah hayırla sağlıkla kolaylıkla kavuşun kuzularınıza rabbim hepinize nasip etsin inşallah....
ben de düşünüyordum ama 6 aylık olsun dedilerkızlar peki bebişi doğar doğmaz sünnet ettirmeyi düşünen var mı? ben çocuk doktoruna sordum, çok sağlıklı buldu. yaptıran veya düşünen varmı
canım merak etme birkaç kişi kaldık topikte zaten sıramızı bekliyoruz bizlerde,inşallah tün sıkıntıların hemen geçsin, hep mutlu olun ailecek:)herkese slm....
annelikle uğraşmaktan pek fırsat bulamıyorum girmeye kızım uyuyor şuan fırsat bulmusken bi bakayım dedim
doğum yapan herkesi çok tebrik ediyorum allah analı babalı sağlıkla büyütsün inşallah
kızımla biz iyi sayılırız alışıyoruz birbirimize şuan hayatta iyiki yapmısım dediğim şeylerin başında geliyo biricik kızım
benim dikişlerim biraz acıyo ve göğüs problemim var göğüslerim yara oldu sağıp veriyorum sütümü( biraz daha az acılı ouyo bide sağ göğüsümde koltuk altıma doğru beze olustu onun dışında kızımın kntlleri başladı onlara gidip geliyoruz
kızımla bizi tebrik eden dualarını eksik etmeyen arayarıp soran herkese ve hastanede bizi ziyarete gelen yeşim teyzemize çok çooook teşekkür ediyorum hepiniz iyiki varsınız.....
canım dun yazdıkctan sonra yattım zor uyudum sımdı gect cok sukur usutmedım de ama mıde bulantım gerı donduüşüttün mü acaba sinem? hava kötüydü bugün, yağmur rüzgar filan. cereyanda kaldın belki. son günlerde bulantı çıkmasın şimdi. hazır sona gelmişken tatsızlık olmasın yahu. bebeğin de seni dinler umarım zamanında gelir :) geçmiş olsun tatlım yat dinlen hadi şimdi. boşver evi, eminim şu hali bile hepimizin evinden daha temizdir
ne oldumerak ettım canım hıssetınmı yoksa.rabbım sıfa versın cektıklerınınde ecrını al ınsallahselam kızlar
bebeğim sağlıklı çok şükür,ama benim ameliyatım malesef kötü geçti
Normal doğumda ısrarcı olun,olduki mecbur sezeryan olacaksanız genel anesteziyi tercih edin
spinal oldum,mahvoldum
nasıl oldun canım gırer gırmez yaz merak ettım yazını gorunce dogurmadıysan uyuyosundur sımdı ben evde olmıycam amagelınce bakarım senın kızın gelmeye nıyetı olabılırkızlar bende bir hareketlilik var10 dk da bir belimden kasıklarıma 3 kez sancı girdi. belim cok agrıdı bugun. onun rutin agrısı mı bilmiyorum... bekliyorum sonraki 10 dakikaları. ama daha erkenn yaaa
Evet küçük kızım aceleci çıktı teyzeleri, pazar gecesi aşırı sancım oldu 10 ekim pazartesi hastaneye gittik açılma olduğu için acele sezeryana girdim, doğumu hatırlamak istemiyorum gerçekten çok kötüydü, kimseyi ürkütmek istemiyorum o yüzden ayrntıya girmicem.. .Çok sancım var kızlar duramıyorum acıdan kızım emmiyo sütüm gelmedi gelen gidenden dinlenemedik gece gündüz uyumuyorum o ağladıkça, içim eriyo... Tek tavsiyem eğer zorunluluğunuz yoksa asla sezeryan tercihiniz olmasın..Ağrıdan duramıyorum bir an evvel toparlanmak kızıma bakabilmek istiyorum.
Bu arada normal sevgi gülse yeşim kim varsa tanıdığım hepsine isim isim dua ettim. Rabbim inşallah onlarada tez vakitte yaşatsın, ben hala inanamıyorum kızımın karşımda olduğuna bakıp bakıp ağlıyorum. Onu doyuramıyorum diye üzüntüden ölücem, tek düşüncem o, kimseye elletmek istemiyorum biraz kırıcı oldum.. Ama idare ediyolar sağolsunlar normale dönücem inşallah..
Darısı bekleyenlerin başına inşallah hayırla sağlıkla kolaylıkla kavuşun kuzularınıza rabbim hepinize nasip etsin inşallah....
Bu arada normal sevgi gülse yeşim kim varsa tanıdığım hepsine isim isim dua ettim. Rabbim inşallah onlarada tez vakitte yaşatsın, ben hala inanamıyorum kızımın karşımda olduğuna bakıp bakıp ağlıyorum. Onu doyuramıyorum diye üzüntüden ölücem, tek düşüncem o, kimseye elletmek istemiyorum biraz kırıcı oldum.. Ama idare ediyolar sağolsunlar normale dönücem inşallah..
kızlar slmmm bende kasım annesi olcam allah izin verirse...bu arada bebeğini kucağına alanlar sağlıklı sıhhetli büyütürler inşş,doğumu bekleyenlerde sıkıntısız kurtulur inş..
benim sizlere bir sorum olacak.dün doktor kontrolüm vardı bebeğim bebeğim ilk ölçümde 1.kg 950 gr ikinci ölçümde 2kg120 gr çıktı.ve doktorum bundan sonra haftalık kilo takibi için çağırdı beni çok endişeli durmamaya çalışıyorum ama benim gibi benim haftalarımda bebeği küçük olan varmıydı aranızda???şimdiden teşekkürler..
Merhaba kızlar, 37 hafta + 4 günlük hamileyim. göbüşüm her geçen gün daha bi büyüyor. normalde de takip ediodum forumu ama bu bir kaç gündür doğum hikayeleri nedeni ile daha bi çok takip etmeye başladım. Doğum yapan annelerin gözleri aydın. Allah bebeklerinizle sağlıklı sıhhatli bir ömür nasip etsin. Darısı doğum bekleyen bizlerin başına.
Ama şunu anladım ki 9 ay hamileliktir fln hiç bişiymiş, bence asıl hamilelik son aylarda tam anlamına kavuşuyormuş. ahh ahh bide bebişimize kavuşsak, gün geçtikçe sabretmesi de zorlaşıyor.
Kızlar yaa... kaçıncı haftada doğum yaptınız?
ya kızlarr su hemoroıde ne ıyı gelıyodu..
ben hıc kabızlık cekmeden hemoroıd oldum sinirden delırıcem..2 tane mercımek buyuklugunde et bezesı cıkmıs seyımde..kac gundur acıyo..durup durup son gunlerde basıam gelmesıne sinir oldum...
zeytınyagı falan hatırlıyorum ama nasıl yapılıyodukı..
teşekkür ederim kendi adımaben 38+1 haftalıkken sezeryan ile oglumu kucagıma aldım hakikatten son aylarda insan daha sabırsız oluyor
sen normalmi sezeryanmı düşünüyorsun?? bu arada sağlıkla al kucagına yavrunuuuu
ay bir hemoroid zede daha canım z.yagını ısıt pamugu batır koy popişe
olmadı dr git fitil falan versin yoksa çok canın yanar geçmiş olsunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?