2011 Ekim Anneleri

miğdembulanıyo cok fazla gebelıgın basındakı gıbı hemde tukurugumu tıksınıyorum halsızım sıkıntı var ıcımde basım agrıyo evı dun temızledım ama bugun berbat ettım gelmesın bugun bebegım en azından cumartesı beklesın yatıcam umarım uyuyabılırım bulantı benı oldurcekkkk

denizcim geçen hafta 3.5 kiloydu.bugün tam kilosunu söylemedi.bu arada sende bugün baya yorulmuşsun canım.sareydi yanlış hatırlamıyorsam fıstığının adı.yorma minnoşumuzu annesi:)

oyy maşallah :) e biraz fazlaymış ama dediğim gibi, canını sıkma. kayınvalidem iki çocuğunu (eşimden iki küçük olanları) 5.5 kg ve normal doğurmuş. şuan gayet de iyiler, anne de iyi çocuklar da. belki biz de yapabiliriz ama imkansızı denemeye, risk almaya da gerek yok. o zaman sez. yokmuş, doktorlar ilgilenmiyomuş filan, bi şekilde de olsa doğmuşlar yani olabiliyor.

Evet teyzesi minnoşumun adı Sare olacak inş. bugünlerde bir de Neva'yı düşünmeye başladık bakalım hayırlısı ama Sare olacak büyük ihtimalle ilk ve son düşündüğümüz isim bu gibi.

Yoruldum canım yaa. eşim kayınvalideme gitti az önce yemeğe (üst katta oturuyor), aç değilim deyip çıkmamıştım ama bana da yemek getirmiş biraz yiicem şimdi enerji toplarım inş.

Bu arada bizim dünkü kilomuz 3300'dü. dikkat etmezsem (ki ediyorum) doğuma kadar 4 olur, normal doğum için riskli dedi. daha çok dikkat edelim şimdi...

üşüttün mü acaba sinem? hava kötüydü bugün, yağmur rüzgar filan. cereyanda kaldın belki. son günlerde bulantı çıkmasın şimdi. hazır sona gelmişken tatsızlık olmasın yahu. bebeğin de seni dinler umarım zamanında gelir :) geçmiş olsun tatlım yat dinlen hadi şimdi. boşver evi, eminim şu hali bile hepimizin evinden daha temizdir

kızlarrrr bişi danışcam sizeeee.

gerçi şu an doğum yapanlar yok ama belki görürler mesajımı.

benim doktorum doğumdan sonra sadece sulu şeyler yiyeceksin dedi bi 10 gün... örnekde aynı hastanede yediğin gibi dedi. yani öğle ve akşam çorba meyve suyu yoğurt.kahvaltıdada çay ve bisküvi. ama arkadaşımın doktoru bi sürü şeyi yasaklamıştııııı . yok gaz yapar yok bilmem ne diye... ama bana doktorum öyle bişi demedi. şimdi de araştırıyorum nette net bişey bulamıyorum. bide çocuk doktorumuz süt içme dedi.. yoğurt yiyebilirsin ama süt içme dedi. alerji olabiliyomuş. şu fenilketonuri mi ne var ya allah korusun öyle bişi olabilir diye tedbir amaçlı sanırım. işte böyle.

aranızda doktoru şunu ye şunu yeme diyen var mı??? yada ne yiyosunuz ne yemiyosunuz şu an.???

selam kızlar
bebeğim sağlıklı çok şükür,ama benim ameliyatım malesef kötü geçti
Normal doğumda ısrarcı olun,olduki mecbur sezeryan olacaksanız genel anesteziyi tercih edin
spinal oldum,mahvoldum

sütün bol olsun diye bol bol sıvı gıdalar almanı tavsiye etmiştir doktorun.

ablam emzirirken gaz yapan yiyecekler yemedi, içmedi. soğuk gıdalar tüketmedi. ayaklarını da üşütmemen lazım. sen üşüttüğün zaman, sütünü de etkiliyor, kendini sıcak tutman lazım diye biliyorum ben. ablam taze soğan, biber, acı, gazlı içecek yiyip içmedi. doktorum henüz bilgilendirme yapmadı, bilgi edinirsem söylerim. humana çayı sordum, süt ypapar ama doğumdan önce içmene gerek yok dedi. bol sıvı alırsan onu içmene de gerek kalmayacaktır dedi.

selam kızlar
Normal doğumda ısrarcı olun,olduki mecbur sezeryan olacaksanız genel anesteziyi tercih edin
spinal oldum,mahvoldum

aaaaa neden canım ne oldu? iyi misin şimdi??
spinalden şikayet eden tek annemiz oldun, hayırdır ne oldu?
geçmiş olsun.
bebişin hoşgelmiş :) gözün aydın.

gulsecim nasılsın? bebisin nasıl? basladınız mı kontrollere?

iyim cnm saol sizleri takip ediyorum :) ilk kontrolüm perşembe günü kısmet olursa ne olucak bakalım. bugünde bi sancı yaşadım ödüm patladı diyebilirm şimdi kafamda kurup duruyorum düşücekmi yoksa dış gebelik falanmı die bi dahada olmadı ama gelde anlat içime. moralim bozuldu azcıkkkk okadar...

kızlar bende bir hareketlilik var 10 dk da bir belimden kasıklarıma 3 kez sancı girdi. belim cok agrıdı bugun. onun rutin agrısı mı bilmiyorum... bekliyorum sonraki 10 dakikaları. ama daha erkenn yaaa

oy maşallah canım seninle 1 gün aramız bana da dr beklersen normali 4 kg olur dedi bakalım bende tırstım tabi benim eşimde 4.5 doğmuş normal:)
bana sez için 14-20 arası gün seç dedi ben 15ini cmt seçmeyi düşünüyorum bakalım ne olacak????

selam kızlar
spinal oldum,mahvoldum

ay canım geçmiş olsun ama niden ki?? neyse inş şimdi iyisindir bebeğini sağlıkla anneli babalı büyütsün ALLAH

denisruj ve diğer sevgili arkadaşlar bi biz kaldıkburalarda bu nasıl ekim grubu yahu ekimin ortasını bile göremedi bir çoğumuz:)))

NZLI

Sen normal doğum yaptın. sancıların başladığında, yani sancı çekerken bebeğin çok hareketli miydi? Kızım coştu yaa göbek deliğimden, münüşümden bi şekilde çıkmak için çırpınıyor yaa..böyle mi oluyor yoksa sakin miydi?

Hakkında hayırlısı olsun canım. perşembeye az kalmış :) Benim de ilk haftalarda iğne batar gibi sancılarım oluyordu, iyice yerleşene,tam tutunana kadar çok normal annesiii. stresinle bebişini de germe sakın, bırak o rahat rahat büyüsün içinde. moralini bozma bak buna çok ihtiyacın var bu gebeliğinde.

denisruj ve diğer sevgili arkadaşlar bi biz kaldıkburalarda bu nasıl ekim grubu yahu ekimin ortasını bile göremedi bir çoğumuz:)))

bizim topik yalan oldu ekim ortası gelmeden pırtlattı hatunlar :) gerçi bebiklerimizin çoğunun kız olmasından da kaynaklanıyor sanırım. kızlar daha erken doğuyormuş. ama eennn erken 1 eylül de bir hayli erken oldu canıımm (duygunun prensesi elifimiz )

e biz de öz hakiki ekim grubu üyeleri oluyoruz bu durumda

Ben çıkıyorum arkadaşlar. uykum geldi. doğuma gidecek olursam dinç olayım. enerjiye ihtiyacım olacak

Hepinize iyi geceler, sancısız, ağrısı, güzel güzel uykular diliyorum. Allah rahatlık versin mmucckss.

kızlar slmmm bende kasım annesi olcam allah izin verirse...bu arada bebeğini kucağına alanlar sağlıklı sıhhetli büyütürler inşş,doğumu bekleyenlerde sıkıntısız kurtulur inş..
benim sizlere bir sorum olacak.dün doktor kontrolüm vardı bebeğim bebeğim ilk ölçümde 1.kg 950 gr ikinci ölçümde 2kg120 gr çıktı.ve doktorum bundan sonra haftalık kilo takibi için çağırdı beni çok endişeli durmamaya çalışıyorum ama benim gibi benim haftalarımda bebeği küçük olan varmıydı aranızda???şimdiden teşekkürler..

Son düzenleme:
anam bu şopar beni rahat bırakmıyyy gelemiyim hatta suan mememe yapışık durumda
gaynana getti ohhhhhhhhhhhhh rahatım ama eşim beni üzdü yaa bebegimi nasıl sevmem gerektiğini söyleyip duruyo
ben bişey diyorum adam kalkıp öyle deme böyle de diyo bende sinirimden agladım pişman oldu yalakalık yapıyo ama boşaaa
ay fazla kalamıcam ogluşun gazı varrrrr

oy masallahhh bebişineeeee sağlıkla buyut canım
kızlar yrn saat 8 buçukta sezeryana gircem bana dua edin nolur. öptüm sizi.
hayırlısıyla al kucagına canımmmmmm
çok geçmiş olsun canım allah analı babalı buyutsünnnnnn

ayyyy çok sevindimmmmmmm
selam kızlar
spinal oldum,mahvoldum

aaaa niye canım bende spinal oldum çok rahat geçtiiii
sağlıkla buyut meleginiiii

s.tugba hayırlısıyla al kucagınaaaa

kızlar makina madela markası

herkese slm....
annelikle uğraşmaktan pek fırsat bulamıyorum girmeye kızım uyuyor şuan fırsat bulmusken bi bakayım dedim
doğum yapan herkesi çok tebrik ediyorum allah analı babalı sağlıkla büyütsün inşallah
kızımla biz iyi sayılırız alışıyoruz birbirimize şuan hayatta iyiki yapmısım dediğim şeylerin başında geliyo biricik kızım
benim dikişlerim biraz acıyo ve göğüs problemim var göğüslerim yara oldu sağıp veriyorum sütümü ( biraz daha az acılı ouyo bide sağ göğüsümde koltuk altıma doğru beze olustu onun dışında kızımın kntlleri başladı onlara gidip geliyoruz
kızımla bizi tebrik eden dualarını eksik etmeyen arayarıp soran herkese ve hastanede bizi ziyarete gelen yeşim teyzemize çok çooook teşekkür ediyorum hepiniz iyiki varsınız.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…