kızz zeytınyagı sıcak mı olcak..totom yanmasın sonra...ya varya hep bu kan hapı yuzunden oldu..dogsun su bebe artık yaaaaaaaaaaaaaaaaa...
Kızlaarr,
Doğumlar başlamış patır patır:) Hepinizin yavrusunu Allah analı babalı büyütsün.Henüz yapmayanlara da Allah bir avzda doğum nasip etsin inş.
Ben daha bebeğime hiçç bişi almadım. Nerdeyse 7ay bitiyo:)
Artık almaya başlıcam ama size danışayım önce..
Bu hastane çıkışlarını hangi marka aldınız ve kaç parça?
Geceliklerinizi nasıl aldınız ne marka ve fiyatları nasıl?
Park yatak almaya karar verdim. Hangi marka iidir? İnternetten mi aldınız yoksa dışarıdan mı? İnternettense hangi siteden?
Yardımlarınızı bekliyorum...
Kızlaarr,
Doğumlar başlamış patır patır:) Hepinizin yavrusunu Allah analı babalı büyütsün.Henüz yapmayanlara da Allah bir avzda doğum nasip etsin inş.
Park yatak almaya karar verdim. Hangi marka iidir? İnternetten mi aldınız yoksa dışarıdan mı? İnternettense hangi siteden?
Evet küçük kızım aceleci çıktı teyzeleri, pazar gecesi aşırı sancım oldu 10 ekim pazartesi hastaneye gittik açılma olduğu için acele sezeryana girdim, doğumu hatırlamak istemiyorum gerçekten çok kötüydü, kimseyi ürkütmek istemiyorum o yüzden ayrntıya girmicem.. .Çok sancım var kızlar duramıyorum acıdan kızım emmiyo sütüm gelmedi gelen gidenden dinlenemedik gece gündüz uyumuyorum o ağladıkça, içim eriyo... Tek tavsiyem eğer zorunluluğunuz yoksa asla sezeryan tercihiniz olmasın..Ağrıdan duramıyorum bir an evvel toparlanmak kızıma bakabilmek istiyorum.
Bu arada normal sevgi gülse yeşim kim varsa tanıdığım hepsine isim isim dua ettim. Rabbim inşallah onlarada tez vakitte yaşatsın, ben hala inanamıyorum kızımın karşımda olduğuna bakıp bakıp ağlıyorum. Onu doyuramıyorum diye üzüntüden ölücem, tek düşüncem o, kimseye elletmek istemiyorum biraz kırıcı oldum.. Ama idare ediyolar sağolsunlar normale dönücem inşallah..
Darısı bekleyenlerin başına inşallah hayırla sağlıkla kolaylıkla kavuşun kuzularınıza rabbim hepinize nasip etsin inşallah....
canım dun yazdıkctan sonra yattım zor uyudum sımdı gect cok sukur usutmedım de ama mıde bulantım gerı donduevı bı saldımkı gormelısın bırgunde nasıl bu hale getırdınız dersın kadın musaıtse cuma alıcam onu onun ıcın saldım camasırları fılan bıtıreyım telasındayım bu ara bıde zamanında dogarsa sayet 26 sında fılan tutarım kadın sonrası allah kerım
ne oldumerak ettım canım hıssetınmı yoksa.rabbım sıfa versın cektıklerınınde ecrını al ınsallah
nasıl oldun canım gırer gırmez yaz merak ettım yazını gorunce dogurmadıysan uyuyosundur sımdı ben evde olmıycam amagelınce bakarım senın kızın gelmeye nıyetı olabılır
canım hayırlı ugurlu olsun mına yazını gorunce cok duygulandım rabbım analı babalı buyutsunagrıların hemen gecer umarım sutunde cogalır ınsallah kendını uzme bol su ıc gecıcek hersey kızınla basbasa kalıcaksın agrıların gecıcek sabır canım bunların ecrını alıcaksın ınsallah opuyorum sızı
kızlar camasır attım evı topladımm cıkıcam camasır bıtınce gec gelırım bugun evden kacıyorum yıne :) annemle gezerız aksam orda yer gelırız eve bakalım kımler dogurcak
ay biz bugun 1 haftalık olduk teyzeleri zaman ne kadar hızlı akıp geçtiiiiiiii
ya kızlarr su hemoroıde ne ıyı gelıyodu..
ben hıc kabızlık cekmeden hemoroıd oldum sinirden delırıcem..2 tane mercımek buyuklugunde et bezesı cıkmıs seyımde..kac gundur acıyo..durup durup son gunlerde basıam gelmesıne sinir oldum...
zeytınyagı falan hatırlıyorum ama nasıl yapılıyodukı..
Kızlaarr,
canım nasıl oldun?dün akşam kasılmalarından bahsetmişsin.umarım bi sorun yoktur.
senle gunumuz aynı..belımde sureklı bır agrı var nst de cıkan sancı ıste ama ne gelen var ne gıden..ablalarım arıyo sen daha dogurmadınmı deyıp duruyolar...babam arıyo meltem den ses cıkmıyomu dıyo...teee ıstanbuldan amcam bıle arayıp meltem nasıldaha dogmadımı dıyoo doktorumda daha erken dıyo neye erkense...annem de bu gıdısle bebegı goremeden gıdecem dıyo...pöff kendımı 45 haftalık hamıle ve hala doguramamaıs gıbı hıssedıyorum sayelerınde..dogsa mıllet benden cok rahatlıcak..
Selam kızlar nasılsınız?
Off ya akşam doktora gittim.Bir hareket yok.Haftaya çarşamba çağırdı o zamana kadar olmazsa normal olmayacakmış gibi konuştu.Kararını o gün vericekmiş..Hoplayıp zıplayıp doğurmam lazım :)
merhaba arkadaşlar,
bildiğiniz iyi bir marka göğüs pompası var mı etraftan duyduğunuz?
paylaşımlarınız bekliyorum..
selam kızlar.nasılsınız kaçgündür giremedim doğuran varmı cumadan beri.hanzade dogurmus son sayfadan okudugum kadarıyla.gözüaydın allah analı babalı büyütsün inş.
Evet küçük kızım aceleci çıktı teyzeleri, pazar gecesi aşırı sancım oldu 10 ekim pazartesi hastaneye gittik açılma olduğu için acele sezeryana girdim, doğumu hatırlamak istemiyorum gerçekten çok kötüydü, kimseyi ürkütmek istemiyorum o yüzden ayrntıya girmicem.. .Çok sancım var kızlar duramıyorum acıdan kızım emmiyo sütüm gelmedi gelen gidenden dinlenemedik gece gündüz uyumuyorum o ağladıkça, içim eriyo... Tek tavsiyem eğer zorunluluğunuz yoksa asla sezeryan tercihiniz olmasın..Ağrıdan duramıyorum bir an evvel toparlanmak kızıma bakabilmek istiyorum.
Bu arada normal sevgi gülse yeşim kim varsa tanıdığım hepsine isim isim dua ettim. Rabbim inşallah onlarada tez vakitte yaşatsın, ben hala inanamıyorum kızımın karşımda olduğuna bakıp bakıp ağlıyorum. Onu doyuramıyorum diye üzüntüden ölücem, tek düşüncem o, kimseye elletmek istemiyorum biraz kırıcı oldum.. Ama idare ediyolar sağolsunlar normale dönücem inşallah..
Darısı bekleyenlerin başına inşallah hayırla sağlıkla kolaylıkla kavuşun kuzularınıza rabbim hepinize nasip etsin inşallah....
kızlar peki bebişi doğar doğmaz sünnet ettirmeyi düşünen var mı? ben çocuk doktoruna sordum, çok sağlıklı buldu. yaptıran veya düşünen varmı
merhaba ben 2010 ekim annesiyim. bugun kızımın doğum gününü kutladım. size bol şans :)))
kızlar moralim bozuk biraz
bugün dr.a gittim.aslında randevu günümüz değildi ama malum akıntım çok olunca belki bişi vardır diye çağırdı ve alttan muayene etti.
çok şükür bi sorun yokmuş ama bebiş kiloluymuş.normal doğum yapmayı çok istiyordum.şimdi baya gözüm korktu.keyfimde kaçtı.eşim olsun sezeryan olursun diyor.dr.um kesin bi doğum şekli önermedi henüz zamana bıraktı.aslında kendime kızıyorum allah hakkımızda hayırlısını versin demeliyiz.diretmemeliyiz böyle ama ne bilim işte canım çok sıkılıyor.
selam kızlar
bebeğim sağlıklı çok şükür,ama benim ameliyatım malesef kötü geçti
Normal doğumda ısrarcı olun,olduki mecbur sezeryan olacaksanız genel anesteziyi tercih edin
spinal oldum,mahvoldum
saol cnm ben fransadayim burda ilk bebekte 4 gun yatiriyorlar hastanede kesinlikle refakatci kabul etmiyorlar anneyle bebek birbirlerine iyice alisiyorlar boylece.. mesela ben bebegimi banyo yaptiramayacagimi dusunuyordum kayinvalidem yikar diyordum ama bu gune kadar hergun ben yikadim bebegimi herseyini ogretiyorlar hastanede hicbir sekilde kimseye muhtac kalmiyorsun :)
canım iyiyim ben. dün fazla yoruldum galiba. dinlenince geçti. yalancı çoban gibi olucam tekrarlarsa
sen nasılsın?
merhaba arkadaşlar,
bildiğiniz iyi bir marka göğüs pompası var mı etraftan duyduğunuz?
paylaşımlarınız bekliyorum..
canım bebeğin hayırlı uğurlu olsun ömrü uzun sağlıklı sıhhatli olsun inşallah emzirmede ben de problem yaşıyorum göğsümün ucu yok o yüzden sağıp veriyorum arada bir bağırta bağırta da göğsümü vermeye çalışıyorum ki kokumu alsın mama takviyemizde var günde en az 3 kere napalım böyle böyle büyüyecekler seninde ağrıların bir an önce geçer de bebeğinle daha çok ilgilenirsin inşallah hiç kendini üzme doyuramıyorum diye şu en miniklik dönemlerini bir atlatalım o zamn bol bol onlarla ayunayıp gülcez doya doya emzirebilicez inşallah onları moralini bozarsan sütünde olmaz kendine ve bebeğine güven olurmu...Evet küçük kızım aceleci çıktı teyzeleri, pazar gecesi aşırı sancım oldu 10 ekim pazartesi hastaneye gittik açılma olduğu için acele sezeryana girdim, doğumu hatırlamak istemiyorum gerçekten çok kötüydü, kimseyi ürkütmek istemiyorum o yüzden ayrntıya girmicem.. .Çok sancım var kızlar duramıyorum acıdan kızım emmiyo sütüm gelmedi gelen gidenden dinlenemedik gece gündüz uyumuyorum o ağladıkça, içim eriyo... Tek tavsiyem eğer zorunluluğunuz yoksa asla sezeryan tercihiniz olmasın..Ağrıdan duramıyorum bir an evvel toparlanmak kızıma bakabilmek istiyorum.
merhaba. medela nın en iyisi olduğunu duyup,ondan aldım ben.
nasıl gidiyo annelik, uğramıyosun artık? bebik nasıl?
merhaba arkadaşlar uzunca bir süredir yoktum haberiniz vardır doğum yaptım bu gün 6. günümüz aolum acele etti 2 hafta önce geldi çok kolay bir doğum geçirdim ağrım hafiften başlayınca kalktım duşumu aldım abdestimi aldım dua attim yola çıktık açılmam zaten 7 cm olmuş 1,5 saatte hastanede sancı çektim sonra bebeğimi öptüm kokladım doğum yapacak olan arkadaşlarım da umarım en az benimki kadar kolay bir doğum geçirirler
geçmişi okuyamıyorum kim doğum yaptı kim yapmadı bilemiyorum ama bebeğini kucağına alanlara bebekleriyle beraber uzun ömürler diliyorum benim miniğim şimdi yanımda uyuyor bu inanılmaz bir duygu...
canım bebeğin hayırlı uğurlu olsun ömrü uzun sağlıklı sıhhatli olsun inşallah emzirmede ben de problem yaşıyorum göğsümün ucu yok o yüzden sağıp veriyorum arada bir bağırta bağırta da göğsümü vermeye çalışıyorum ki kokumu alsın mama takviyemizde var günde en az 3 kere napalım böyle böyle büyüyecekler seninde ağrıların bir an önce geçer de bebeğinle daha çok ilgilenirsin inşallah hiç kendini üzme doyuramıyorum diye şu en miniklik dönemlerini bir atlatalım o zamn bol bol onlarla ayunayıp gülcez doya doya emzirebilicez inşallah onları moralini bozarsan sütünde olmaz kendine ve bebeğine güven olurmu...
bu arada ben doğum yaptığımda present ve kipra da aynı anda yan odamda sancı çekiyorlardı umarım onlar da çocuklarına sağ salim kavuşmuşlardır...
güzel gidiyo canım, bugün kontrole götürücem, istanbula geldim annemde kalıyorum, bi süre böle olucak
tek sorunum süt az geliyo, bebiş her zaman ememk şstemiyo, mamaya alıştı, manuel pompa almıştım onsa da her serfeinde ancak 15-20 mg çıkıyo, yetmesi mümkün değil elektriklide daha çok çıkar mı diye almayı düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?