2011 Ekim Anneleri

Kızlaarr,

Doğumlar başlamış patır patır:) Hepinizin yavrusunu Allah analı babalı büyütsün.Henüz yapmayanlara da Allah bir avzda doğum nasip etsin inş.

Ben daha bebeğime hiçç bişi almadım. Nerdeyse 7ay bitiyo:)

Artık almaya başlıcam ama size danışayım önce..

Bu hastane çıkışlarını hangi marka aldınız ve kaç parça?

Geceliklerinizi nasıl aldınız ne marka ve fiyatları nasıl?

Park yatak almaya karar verdim. Hangi marka iidir? İnternetten mi aldınız yoksa dışarıdan mı? İnternettense hangi siteden?

Yardımlarınızı bekliyorum...

kızz zeytınyagı sıcak mı olcak..totom yanmasın sonra...ya varya hep bu kan hapı yuzunden oldu..dogsun su bebe artık yaaaaaaaaaaaaaaaaa...

kız cadıııı sıcak olmicek ılık olsun dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olma dayanabildiğin sıcaklıkta olsun ama çok yakma totoşuuu

kız okurken yoruldum valla ben marka falan hiiiç bakmadım bacım gittim eminönüne gönlümün istediğini kumaşına bakarak
uygun olanını aldım internetten sadece sepet beşiğini aldım şuana kadar herşey istediğim gibi oldu işin zor eksikler hiççç
bitmiyor allah yardımcın olsun ufaktan ufaktan almaya başla

hastane çıkışı body ve hep mother dan aldım çok memnunum
new born sadece ama sadece 1 adet al elinde patlıo adamın
kalan eşyalar 0-3 olsun
az al bebek doğunca alırsın
+ bence park yatak alma
çevremde alan 2 kişi geri verdi kullanamadılar.
Belis den fln bi beşik bak arasında 50 lira fark edio
hem altındaki çekmeceyi de kullanırsın.
Gecelikleri ben Kom ve Marks&spancer dan aldım
lohusa geceliği hem çirkin (bana göre ) hem de gereksiz pahalı olduğundan
önü düğmeli normal insan pijaması ve geceliği bak önce derim ben

Günaydın hanımlar. Herkes iyidir umarım, ben iyiyim. mahsuscuktan sancılanmışım akşam :) şimdi bi şeyim yok.

Gözün aydın hanzade. çok sevindim. operasyonun iyi geçmemesine üzüldüm. birkaç güne kadar toparlanırsın inş. bol sıvı tüketirsen sütün de çabucak gelecektir, üzülme. kızını izleyip tadını çıkar bu mutluluğun :)

Dün büyük temizlik var demiştim ya, orda yordum galiba kendimi sinemcim. onun etkisiyle belim çok ağrımış demek ki. Bi de yok yok ağrımıyor diye kendimi avutup uyumaya gittim, ağrıyı yok saydım. faydası oldu, sabaha geçmişti

Gece çok büyük bir hata yapmışız, bu yüzden şifayı kaptım. yatak odasındaki balkonun kapısı açık kalmış, buz tutmuşuz sabaha kadar eşimin de benim de boğazımız şiş, soğuk algınlığı hat safhada.

ay biz bugun 1 haftalık olduk teyzeleri zaman ne kadar hızlı akıp geçtiiiiiiii

maşallah canım nice nice kutlamalarınız olsun. sağlıkla inşallah :)

proctolog fitil iyi geliyor. zeytinyağını da canomun söylediği gibi yaparsın. ama çok sıcak olmasın, yanarsın. ılık olacak.

Doğumlar başlamış ne demek canım bitti bile :) Az kişi kaldık.

Ankaradaydın sanırım. Birkaç yer tavsiye edebilirim. Bebek eşyalarını söğütözünde Ak parti nin karşısındaki özelcan bebeden, bir kısmını da ulustaki özelcan bebeden aldık. çok indirim yapıyorlar. pazarlık yapabiliyosun. geceliğimi de ordan aldım, hastane çıkışını chiccodan 2 takım aldım, keçiörende pazarlık yapabileceğin bir mağazası var AVM lerde fiyat sabitken burdan çok indirimli aldık 75 tl idi bir tanesi, 50 ser tl ye indi. park yatağı 210 tl ye özelcan bebeden mama mia marka aldım, kraft 504 ün aynısı, hatta ondan çok daha iyi. şu aralar 180 tl ye düşmüş. çok kullanışlı. gecelik 50 tl. ama bir tane yetmiyor maalesef iki tane, bir tane de pijama alman lazım. şimdilik aklıma gelenler bunlar. hepsinin fiyatını tek tek hatırlamıyorum, yüklü meblağlar bunlar. aklına geldikçe sorarsan söylerim yine.

Selam kızlar nasılsınız?

Off ya akşam doktora gittim.Bir hareket yok.Haftaya çarşamba çağırdı o zamana kadar olmazsa normal olmayacakmış gibi konuştu.Kararını o gün vericekmiş..Hoplayıp zıplayıp doğurmam lazım :)

hanzadede dogurmus..hayırlı ugurlu olsun..sıkıtılarından bıran evvel kurtulsunn ınsaallah..

ben ne zaman dogurcam ..belım sureklı agrıyor ama tık yok..mıllet sordukca da kendımı 45 haftalık gıbı hıssedıyorumm...ıyıceden psıkolojım bozuluyoo

yaaa nıye oyle demıskı..42. haftaya kadar bekle sakın sezo olma bısey olmadan..sinir oluyorum su doktorlara.sankı gunun dolmus gıbı.benımkı sezonun lafını bıle etmedı..tam tersıne ben bebek kılolu olsun dıye konusunca nasıl doguracaksın falan dıye konustu..gecen hafta 3300 du sımdı bende tırsık vazıyetteyım..daha 2 3 hafta oncesıne kadar uzulurken bebek zayıf dıye sımdıde 1 2 haftaya dogmazsa 4 u gececk dıye korkuyorum..ama kadın ılla normal dıyo yanı..

merhaba arkadaşlar,

bildiğiniz iyi bir marka göğüs pompası var mı etraftan duyduğunuz?
paylaşımlarınız bekliyorum..

selam kızlar.nasılsınız kaçgündür giremedim doğuran varmı cumadan beri.hanzade dogurmus son sayfadan okudugum kadarıyla.gözüaydın allah analı babalı büyütsün inş.

selam kızlar.nasılsınız kaçgündür giremedim doğuran varmı cumadan beri.hanzade dogurmus son sayfadan okudugum kadarıyla.gözüaydın allah analı babalı büyütsün inş.

merhaba nejlacım hoşgeldin. ben iyiyim, çok şükür. bekliyoruz :)
eda doğum yaptı. makarnaa yapacaktı ama haber yok henüz. nzli normal doğum yapmış hem de bebeğini kendi çekip çıkarmışşşşş :) hatırlayamadıklarım da vardır mutlaka, takibi zorlaştı artık. sayılı birkaç kişi kaldık :)

ahmet yiğit nasıl? sen nasılsın? annişlik nasıl gidiyor? her şey yolundadır umarım, öpüyorum.

hanzade cnm gozun aydın allah analı babalı buyutsun ıns bı an once agrılarında gecer umarım daha rahat edersın bol sıvı tuket sutun ıcın ıns bır kac gune kadar daha bol sutun olur cok yıpratma kendını uzuntude sutunun azalmasına neden olur tekrar hayırlı olsun cnm
bende yarın sabah gırıcem sezaryana son kontrolumdede bebegım kalp atyıslarında dusme olunca doktor artık rıske atmak ıstemedı ıns yarın bu saatlerde saglıcakla melegımı kucagıma almıs olucam

kızlar peki bebişi doğar doğmaz sünnet ettirmeyi düşünen var mı? ben çocuk doktoruna sordum, çok sağlıklı buldu. yaptıran veya düşünen varmı

biz düşünüyoruz canım. dün iyi bir çocuk cerrahı bulduk sonunda tavsiye üzerine. 7 gün sonra, sarılığın seviyesi düşünce yaptığını söyledi. yeni doğan sünnetini mutlaka çocuk cerrahına yaptır..

hanzadecim allah analı babalı büyütsün kızını, ikiniz de en kısa zamanda kandinizi toparlarsınız inşallah : )

merhaba ben 2010 ekim annesiyim. bugun kızımın doğum gününü kutladım. size bol şans :)))

doğun günü kutlu olsun minik prensesin : ))

tatalım çatının durumunu müsait mi bebeğin kilosuna göre. ben de normal istiyordum ama oğlum birazcık tosun moduna geçmeye başladığı için ve çatım tam açık olmadığı için büyük ihtimalle haftaya sezeryana giricem mecburen. yoksa bebeğin omuz sinirlerinde zedelenme ve sinirlerde ölüme olur dede doktorumuz. ben çok güveniyorum doktoruma. kendisi sezeryancı bi doktor değil. son kontrole kadar hep normal planları yaptık, ama Ege'cik son 8 günde 500 gr alınca planlar suya düştü : )

selam kızlar
bebeğim sağlıklı çok şükür,ama benim ameliyatım malesef kötü geçti
Normal doğumda ısrarcı olun,olduki mecbur sezeryan olacaksanız genel anesteziyi tercih edin
spinal oldum,mahvoldum

allah analı babalı büyütsün canım bebeğini, en kısa zamnda sağlığına kavuşursun inşallah : )

ne güzelmiş ya, ben de kalmak istiyorum desem tutarlar mı acaba hastanede : /

canım iyiyim ben. dün fazla yoruldum galiba. dinlenince geçti. yalancı çoban gibi olucam tekrarlarsa

sen nasılsın?

denizzzzz artık yorma canım kendini, Eda doğurdu, sen de doğurursan panik yapmaya başlıycam, bizim günlerimiz aynıydı...

merhaba arkadaşlar,

bildiğiniz iyi bir marka göğüs pompası var mı etraftan duyduğunuz?
paylaşımlarınız bekliyorum..

madela'nın elektiriklisini aldım canım ben, daha önce bebek doğurmuş bütün arkadaşlarım bunu tavsiye etmişti. en iyisi madela diye biliyorum ben..

merhaba arkadaşlar uzunca bir süredir yoktum haberiniz vardır doğum yaptım bu gün 6. günümüz aolum acele etti 2 hafta önce geldi çok kolay bir doğum geçirdim ağrım hafiften başlayınca kalktım duşumu aldım abdestimi aldım dua attim yola çıktık açılmam zaten 7 cm olmuş 1,5 saatte hastanede sancı çektim sonra bebeğimi öptüm kokladım doğum yapacak olan arkadaşlarım da umarım en az benimki kadar kolay bir doğum geçirirler

geçmişi okuyamıyorum kim doğum yaptı kim yapmadı bilemiyorum ama bebeğini kucağına alanlara bebekleriyle beraber uzun ömürler diliyorum benim miniğim şimdi yanımda uyuyor bu inanılmaz bir duygu...
canım bebeğin hayırlı uğurlu olsun ömrü uzun sağlıklı sıhhatli olsun inşallah emzirmede ben de problem yaşıyorum göğsümün ucu yok o yüzden sağıp veriyorum arada bir bağırta bağırta da göğsümü vermeye çalışıyorum ki kokumu alsın mama takviyemizde var günde en az 3 kere napalım böyle böyle büyüyecekler seninde ağrıların bir an önce geçer de bebeğinle daha çok ilgilenirsin inşallah hiç kendini üzme doyuramıyorum diye şu en miniklik dönemlerini bir atlatalım o zamn bol bol onlarla ayunayıp gülcez doya doya emzirebilicez inşallah onları moralini bozarsan sütünde olmaz kendine ve bebeğine güven olurmu...

bu arada ben doğum yaptığımda present ve kipra da aynı anda yan odamda sancı çekiyorlardı umarım onlar da çocuklarına sağ salim kavuşmuşlardır...

merhaba. medela nın en iyisi olduğunu duyup,ondan aldım ben.

nasıl gidiyo annelik, uğramıyosun artık? bebik nasıl?

güzel gidiyo canım, bugün kontrole götürücem, istanbula geldim annemde kalıyorum, bi süre böle olucak
tek sorunum süt az geliyo, bebiş her zaman ememk şstemiyo, mamaya alıştı, manuel pompa almıştım onsa da her serfeinde ancak 15-20 mg çıkıyo, yetmesi mümkün değil elektriklide daha çok çıkar mı diye almayı düşünüyorum.

kübbraaaa :) normal dogum yapıcam diye diye yaptın valla bravo hem de cok kolay olmus ne guzel. darısı bekleyenlerin basına insallah.

gozun aydın canım Allah analı babalı buyutsun saglıklı uzun omur versin oglusa. ismi degistirdiniz mi sirac mi hala?

present tan haberim yoktu ama kubrayı biliyorum o da kavustu oglusuna.

masallah hepinize olaylıklar diliydorum tatlım yaz boyle arada bir.

kolay dogum icin bi seyler yapmıs mıydın?? tuyo ver bana bize :)

elektrikli ve pille calısanını aldım ben iyi dediler. bakalım gorucez.topikte canoom kullanıyor o da memnun.

gecmis olsun tatlım duzene girer insallah alısır ve sutun cok gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…