2011 Ekim Anneleri

saol cnm inş yerletiği için olmuştr sancı çok korkuyorum yerimden kımıldamak istemiyorum

cnm allah razı olsun inş görebilirim o günleri... gözün aydın cnm allah analı babalı büyütsün...

hanzadeeeee

gözünaydın canım hayırlı olsun... yaralardan ağrılardan bi an önce kurtulursun inşallahhhh.. canımcım inan bende ilk 2 gün o kadar kötüydüm ki bi daha hiç iyileşemiycem sanıyodum. oturuyodum kalkamıyodum kalkıyodum oturamıyodum... hele ilk 2-3 gün dönemiyosun bile . gerçi eve gelincede de devam etti 1 hafta toplam :) gece çocuk ağlıyo adam uyuyoooo ben artık yataktan döne döne kalkana kadar anam ağlıyoduuuu. ama şimdi elhamdülillah turp gibiyim .sende eskisinden daha iyi olacaksın canım inş....

Kızlar bebeğim göğsümün ucunu almıyor, sütümü sağıyorum elektrikli pompayla onu biberonla içiyor. Arada da takviye olarak mama veriyoruz. Kızım 4 günlük oldu ama daha bir kere tam olarak ememedi. Arada ağzına alsa da 2 3 kere emmeye çalışıyor ve bırakıyor. Tecrübesi olan var mı ne yapayım ben? Sürekli uğraşıyorum ama artık sinirleniyor kan ter içinde kalıyor güzel meleğim.

Hanzade doğum yapmışsın dikişlerin inşallah en kısa sürede iyileşir. Normal de olsa problem oluyor maalesef ben hala oturup kalkarken felaket zorlanıyorum. Bebeğini sağlıkla büyüt inşallah.

geçmişe baktım yeni haberler var maş.

FATOŞ gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün
S.TUğba sen de almışsındır kuzunu . Allah bağışlasın inş.
YOZSERVET hikayen çok hoş . mp3 fikri hoşuma gitti ben de denemeye çalışacam.
ESPRESSO daha önce tebrik etmiştim ama tekrar edeyim. gözün aydın canım. sen üçledin maş. biraz zor geçmiş galiba. Allah yardımcın olsun

DENİZ ben de hareketlilik var demişsin iyi misin. geliyo mu yoksa Sare ayyyyy kimseler kalmadı bi elin parmaklarını geçmeyiz herhalde doğurmayanalar. belki de yordun kendini temizlikte ondandır. her ne kadar temizlikçi de gelse git gel bile yoruyo insanı
HANZADEEE şok oldum kız aceleci çıktı demek. ay gözün aydın canım çok sevindim. darısı başıma inş. inş. ağrıların da tez zamanda geçer. sütün de gelir doyurursun kızını Allah yardımcın olsun

hanzade gözün aydın.kucağına almışsın bebeğini.Allah analı babalı büyütsün.sana da çok geçmiş olsun.kendini üzme.bebek için yardımcı olmaya çalışanlarada için için kızma.sen toparlanmana bak.o senin kızın artık.inşallah bundan sonra hep berabersiniz

CANOM hani diyodun ya yavrumun yavrusu yarısı yılan yavrusu mu ne :))) şimdi sen kaynanam böyle seviyo diyince lafın devamının böyle olduğunu söyledin mi :)) nerden geldiyse aklıma :)))

LEYNA maş. maş. maş. demek gittiğinde 7,5 cm açılma varmış ay darısı başıma inş. nasıl özendim ya.

slm kızlar :)) direkt geçmişe daldım.
sabah komşumla yürüyüşe çıktık yaklaşık 40 dk. yürüdük ay nasıl iyi geldi aksatmayacam artık doğuma kadar inş. bi de akşam yürürsem bu kadar inş. faydasını görürüm.
dönüşte kahvaltı yaptık ben duş aldım hoop yatağa :)) az önce uyandım bi de uyumamayı başarırsam iyi olacak da amaaann doğurunca uyuyamıyomuşuz zaten şimdi tadını çıkarayım :))
dün gece sancım oldu hafiften adet sancısı gibiydi. sabaha kadar sürdü. dedim herhalde geliyor. ama yürüyüşe çıktım hiç bi şey yok. yalancı sancıydı galiba.
dolaba bi şeyler atmam lazım ama canım hiç bir şey yapmak istemiyo. yan gelip yatma modundayım

selamlarrr
hanzade maşalllah almışsın kucağına yavrunu, inşallah ağrılarında geçer biran önce,

leyna sanada maşallah canım ya ne güzel kolaycacık pırtlatıvermişsin, bizde inşallah öyle doğuruveririz,,, off çok sıkıldım doğsın artık die bekliyorumm

iyiyim Filizcim, şükür. herhalde Sare, dün benle ilgilenmedin benn de burrdayıım heeyy diye sinyal gönderdi ama çok da ihmal etmemeye çalışmıştım oysa. Öyle bir hareketlilik geldi geçti, şuan iyiyim canım.

evet yaa çok az kişi kaldık, olanlar da konuşmuyo, yusuf yusuf herkes tuhaf bir modda sanki :) hepimize bir haller oldu son zamanlarda :) hakkımızda hayırlısı olsun, sağlıkla bebiklerimize kavuşup rahata erelim inş.

Senin de sancın olmuş, Safa bir atak yapar bugünlerde. 38 i doldurmuşsunuz maşallah. yürüyüşleri uzun tutma, 40'ı bekleyim diyorsan hızlandırır süreci, daha çabuk gelir bebeğin. ama unutma 42 ye kadar burdayız ikimiz :) topiğin bekçileri olaraktann.

leyna ve hanzade çok geçmiş olsun.allah analı babalı büyütsün bebeklerinizi.41 kere maşallah. diğer doğum yapan arkadaşlarımızada geçmiş olsun bebekleri hayırlı olsun.

hiç ihmale de gelmiyolar küçük beyle hanımlar :)) evet forum çok sessizleşti . herkes sırasını bekliyo yusuf yusuf :))
sancım oldu ama geçti. gelsin istiyorum artık çok sabırsızlandım oğlumu kollarıma almak istiyorum bir an önce. 38i doldurduk hamd olsun. niye bilmiyorum bi tılsımı vardı bende 38in. mutluyum gördüğüme :)))
42 olmasın kızzzz çok uzuuuun dayanamam sanki ben o kadar

kızlar hanzadeyle konuştum. sesi iyiydi maş. toparlanmış. onun başına da ayçamın başına gelen gelmiş. kan sulandırıcı iğneden dolayı kanaması çok olmuş. ama şimdi iyiymiş maş.
normal doğum diyo başka bi şey demiyo :)) inş. diyelim ne diyelim ben çok istiyorum normal bi aksilik çıkmazsa...
Mina 2900 doğmuş minnacık diyo. sütü yokmuş onla uğraşıyomuş son zamanlarda. herkese selamları var.

Ahesteyle konuştum o da iyiymiş Yusuf Kerem beyle uğraşıyomuş. ben de uğraşayım artık Safamla yaaaa

evet Nida bugün yok nazar mı ettik kızı ne en çok gelen sensin diye doğum yapanlardan. gel kız sensiz topik çok sessiz :))

canım çok geçmiş olsun .bebeğini allah nazarlardan korusun.benime bebeğim solunuım nedeniyle 5 gün yoğun bakımda kald.onu hastanede bırakıp gelmek çok kötü.ama 3-4 güne kadar geçiyor.merak etme en kısa zamanda kucağına alıp evine dönersin bebeğinle

evet cnım normal yaptım kolay oldu sadece acele etmedim hastaneye gitmek için çok sakindim oldu işte çatım da dardı ama dediğim gibi 1,5 saat yerleri tırmaladım ama bir gün boyunca acı çekenleri duyunca benimki çok kolaymş dedim ki ebelerde kutladı beni :)
teşekkür ederiz ismimiz siraç hatta babamız bu gün nüfus cüzdanımızı çıkartaCAKC:)
Darısı sana inşallah hayırlısıyla
aynı durumdayız sanki beni anlatmışsın sabırlı olup vermeye çalışıcaz memeyi ama biberona alıştırmamak lazım bazen bende üşenip biberonla veriyorum
inşallah canım sende bir an önce kurtulursun kolayca allah yardımcın olsun
bol bol dinlen bol bol uyu şimdi o kadar arıyorum ki horul horu uyuduğum günleri bir daha sanki hiç öyle uyuyamıycam
inşallah canım son günlerinin tadını çıkar allah yardımcın olsun
leyna ve hanzade çok geçmiş olsun.allah analı babalı büyütsün bebeklerinizi.41 kere maşallah. diğer doğum yapan arkadaşlarımızada geçmiş olsun bebekleri hayırlı olsun.
teşekür ederim canım..

gogus ucuna azcık bal surmeyı dene canım..tatlı bıseyler ılgısını cekebılır..bunu bırkac kez tekrarla olmadı..bırı bu sekılde alıstırmıs bebegını okumustum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…