saol cnm inş yerletiği için olmuştr sancı çok korkuyorum yerimden kımıldamak istemiyorumHakkında hayırlısı olsun canım. perşembeye az kalmış :) Benim de ilk haftalarda iğne batar gibi sancılarım oluyordu, iyice yerleşene,tam tutunana kadar çok normal annesiii. stresinle bebişini de germe sakın, bırak o rahat rahat büyüsün içinde. moralini bozma bak buna çok ihtiyacın var bu gebeliğinde.
Evet küçük kızım aceleci çıktı teyzeleri, pazar gecesi aşırı sancım oldu 10 ekim pazartesi hastaneye gittik açılma olduğu için acele sezeryana girdim, doğumu hatırlamak istemiyorum gerçekten çok kötüydü, kimseyi ürkütmek istemiyorum o yüzden ayrntıya girmicem.. .Çok sancım var kızlar duramıyorum acıdan kızım emmiyo sütüm gelmedi gelen gidenden dinlenemedik gece gündüz uyumuyorum o ağladıkça, içim eriyo... Tek tavsiyem eğer zorunluluğunuz yoksa asla sezeryan tercihiniz olmasın..Ağrıdan duramıyorum bir an evvel toparlanmak kızıma bakabilmek istiyorum.
Bu arada normal sevgi gülse yeşim kim varsa tanıdığım hepsine isim isim dua ettim. Rabbim inşallah onlarada tez vakitte yaşatsın, ben hala inanamıyorum kızımın karşımda olduğuna bakıp bakıp ağlıyorum. Onu doyuramıyorum diye üzüntüden ölücem, tek düşüncem o, kimseye elletmek istemiyorum biraz kırıcı oldum.. Ama idare ediyolar sağolsunlar normale dönücem inşallah..
Darısı bekleyenlerin başına inşallah hayırla sağlıkla kolaylıkla kavuşun kuzularınıza rabbim hepinize nasip etsin inşallah....
Günahını almak gibi olmasın ama kaynanam buradayken bebişim gece 2 de başlayıp 5 e kadar aralıklarla aglıyordu ve bizi hiççç
uyutmadı annemle emziriyorum altını degiştiriyorum gazını çıkartıp yatırıyordum çok rahat uykuya dalıyordu ama 15 dk sonra resmen
kendini parçalıyordu dün kaynanam gitti ve ben oglumu 2 de emzirdim yatırdım saat 4 te gene emzirdim yatırdım 7 de uyandık
gene emdi ve şuanda çok rahat uyuyor ve bende uykumu aldım yani
kadın sürekli uyuyan bebegin yanına gidip ayyy yerim seniii yavrumun yavrusuuu diye seviyordu
gözleride renkli onun nazarımı degdi ki acabavalla nazara inanıyorum o yüzden oglumun ve benim omzumda nazarlık ayrıca donumda
bile nazar motifi var anam ne korkar oldum nazardan
geçmişe baktım yeni haberler var maş.
FATOŞ gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün
S.TUğba sen de almışsındır kuzunu . Allah bağışlasın inş.
YOZSERVET hikayen çok hoş . mp3 fikri hoşuma gitti ben de denemeye çalışacam.
ESPRESSO daha önce tebrik etmiştim ama tekrar edeyim. gözün aydın canım. sen üçledin maş. biraz zor geçmiş galiba. Allah yardımcın olsun
DENİZ ben de hareketlilik var demişsin iyi misin. geliyo mu yoksa Sare ayyyyy kimseler kalmadı bi elin parmaklarını geçmeyiz herhalde doğurmayanalar. belki de yordun kendini temizlikte ondandır. her ne kadar temizlikçi de gelse git gel bile yoruyo insanı
HANZADEEE şok oldum kız aceleci çıktı demek. ay gözün aydın canım çok sevindim. darısı başıma inş. inş. ağrıların da tez zamanda geçer. sütün de gelir doyurursun kızını Allah yardımcın olsun
iyiyim Filizcim, şükür. herhalde Sare, dün benle ilgilenmedin benn de burrdayıım heeyy diye sinyal gönderdi ama çok da ihmal etmemeye çalışmıştım oysa. Öyle bir hareketlilik geldi geçti, şuan iyiyim canım.
evet yaa çok az kişi kaldık, olanlar da konuşmuyo, yusuf yusuf herkes tuhaf bir modda sanki :) hepimize bir haller oldu son zamanlarda :) hakkımızda hayırlısı olsun, sağlıkla bebiklerimize kavuşup rahata erelim inş.
Senin de sancın olmuş, Safa bir atak yapar bugünlerde. 38 i doldurmuşsunuz maşallah. yürüyüşleri uzun tutma, 40'ı bekleyim diyorsan hızlandırır süreci, daha çabuk gelir bebeğin. ama unutma 42 ye kadar burdayız ikimiz :) topiğin bekçileri olaraktann.
kızlar benim hikayem biraz karışık en nasıl doğum yapıcağıma karar vermeden doktora gittik oda önce suni sancıyla deneyelim dedi sonra rahmimda açılma olsun diye bir alet yerleştirdiler ilk başta az ağrım oluyordu sonra öğlene doğru şiddetlendi doktor geldi açılma varmı diye bir soktu elini nasıl acıdı.. ağrıda var açılma yok .. ben sezaryen olucam boşuna çekmiyim dedim en son kararlaştık ve sezaryen olucaktım ama aradan 2 saat geçti benim ağrılar şiddetlendi içimden ALLAHIM biran önce alsınlar diye dua ediyodum neyse beni ağrılı şekilde ameliyathaneye aldılar ağrım olduğu için biran önce kurtulmak istiyordum doktorla genel anesteziye karar verdik ve en son besmele çektim ve uyumuşum uyandığımda ameliyathanenin kapısında bekliyodum içerde üşüdüğüm için titredim biraz sonra bebeği sordum çok kolay ayıldım kendimdeydim herkes halime şaşırdı sonrada çok ağrılarım olmadı ne kolaymış sezaryen deyip durdum..ama bundan sonraki sürecim zor oldu neyse dünyalar tatlısı bebeğim geldi yanıma 2. gün değişik nefes almaya başladı ve doktora söyledik hemen yoğunbakıma aldılar solunumu sıkıntılıymış bizide ertesi gün taburcu ettiler tabi ben pendikte doğum yaptım evim izmitte orda eşimin teyze kızında kaldık ama lohusa ve ameliyatlı halimle çok zor oldu hergün süt sağ götür ve en zon pazartesi yani dün solunumun düzeldiğini sadece kalsiyum eksikliği çıktı onun için kalıcağını söylediler ve biz bebeği bırakıp eve döndük bugün arıyacağım hastahaneyi durumunu sorucam inş düzelir ve çıkar dua edin..çok psikolojim bozuldu bu süreçte ALLAHIM yardım et...
evet cnım normal yaptım kolay oldu sadece acele etmedim hastaneye gitmek için çok sakindim oldu işte çatım da dardı ama dediğim gibi 1,5 saat yerleri tırmaladım ama bir gün boyunca acı çekenleri duyunca benimki çok kolaymş dedim ki ebelerde kutladı beni :)kübbraaaa :) normal dogum yapıcam diye diye yaptın valla bravo hem de cok kolay olmus ne guzel. darısı bekleyenlerin basına insallah.
gozun aydın canım Allah analı babalı buyutsun saglıklı uzun omur versin oglusa. ismi degistirdiniz mi sirac mi hala?
present tan haberim yoktu ama kubrayı biliyorum o da kavustu oglusuna.
masallah hepinize olaylıklar diliydorum tatlım yaz boyle arada bir.
kolay dogum icin bi seyler yapmıs mıydın?? tuyo ver bana bize :)
elektrikli ve pille calısanını aldım ben iyi dediler. bakalım gorucez.topikte canoom kullanıyor o da memnun.
gecmis olsun tatlım duzene girer insallah alısır ve sutun cok gelir.
aynı durumdayız sanki beni anlatmışsın sabırlı olup vermeye çalışıcaz memeyi ama biberona alıştırmamak lazım bazen bende üşenip biberonla veriyorumKızlar bebeğim göğsümün ucunu almıyor, sütümü sağıyorum elektrikli pompayla onu biberonla içiyor. Arada da takviye olarak mama veriyoruz. Kızım 4 günlük oldu ama daha bir kere tam olarak ememedi. Arada ağzına alsa da 2 3 kere emmeye çalışıyor ve bırakıyor. Tecrübesi olan var mı ne yapayım ben? Sürekli uğraşıyorum ama artık sinirleniyor kan ter içinde kalıyor güzel meleğim.
inşallah canım sende bir an önce kurtulursun kolayca allah yardımcın olsunCANOM hani diyodun ya yavrumun yavrusu yarısı yılan yavrusu mu ne :))) şimdi sen kaynanam böyle seviyo diyince lafın devamının böyle olduğunu söyledin mi :)) nerden geldiyse aklıma :)))
LEYNA maş. maş. maş. demek gittiğinde 7,5 cm açılma varmış ay darısı başıma inş. nasıl özendim ya.
bol bol dinlen bol bol uyu şimdi o kadar arıyorum ki horul horu uyuduğum günleri bir daha sanki hiç öyle uyuyamıycamslm kızlar :)) direkt geçmişe daldım.
sabah komşumla yürüyüşe çıktık yaklaşık 40 dk. yürüdük ay nasıl iyi geldi aksatmayacam artık doğuma kadar inş. bi de akşam yürürsem bu kadar inş. faydasını görürüm.
dönüşte kahvaltı yaptık ben duş aldım hoop yatağa :)) az önce uyandım bi de uyumamayı başarırsam iyi olacak da amaaann doğurunca uyuyamıyomuşuz zaten şimdi tadını çıkarayım :))
dün gece sancım oldu hafiften adet sancısı gibiydi. sabaha kadar sürdü. dedim herhalde geliyor. ama yürüyüşe çıktım hiç bi şey yok. yalancı sancıydı galiba.
dolaba bi şeyler atmam lazım ama canım hiç bir şey yapmak istemiyo. yan gelip yatma modundayım
inşallah canım son günlerinin tadını çıkar allah yardımcın olsunselamlarrr
hanzade maşalllah almışsın kucağına yavrunu, inşallah ağrılarında geçer biran önce,
leyna sanada maşallah canım ya ne güzel kolaycacık pırtlatıvermişsin, bizde inşallah öyle doğuruveririz,,, off çok sıkıldım doğsın artık die bekliyorumm
teşekür ederim canım..leyna ve hanzade çok geçmiş olsun.allah analı babalı büyütsün bebeklerinizi.41 kere maşallah. diğer doğum yapan arkadaşlarımızada geçmiş olsun bebekleri hayırlı olsun.
Kızlar bebeğim göğsümün ucunu almıyor, sütümü sağıyorum elektrikli pompayla onu biberonla içiyor. Arada da takviye olarak mama veriyoruz. Kızım 4 günlük oldu ama daha bir kere tam olarak ememedi. Arada ağzına alsa da 2 3 kere emmeye çalışıyor ve bırakıyor. Tecrübesi olan var mı ne yapayım ben? Sürekli uğraşıyorum ama artık sinirleniyor kan ter içinde kalıyor güzel meleğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?