2011 Ekim Anneleri

bu arada ben münüşe sıcak su tutuyorum,ıkı ayak tabanımı yere oturup bırbırıne bırlestırıp bacaklarımı ındırıp kaldırıyorum(nomal dogumda rahım kaslarını acıyormus dr dedı)olabılıdgınce yere egılmek yerıne çömerek işlerımı halledıyorum,bagdas kurmaya calısıyorum,nar yıyorum,kegel egzersızı denen münüşü kasık 5 sn tutup bırakıyorum..hastalıgımdan dolayı eskısı gıbı yuruyus falan yapamıyorum bayadır ama onada gırısıcem tekrardan ..baska bıldıgınız bısey varmıı?
artık cıddı cıddı sıkıldım bu halden..bısey degıl mıllet ıyıceden sıtrese sokuyo sankı 50 haftalık hamıleyım..

irem sen bunların üstüne doğuramıyosan ben yürüyüşe bel bağlamıştım hiç uğraşmım o zaman :))) daha ne olsun. ben yere oturamoyurum ya karnımı çok zorluyo. bana egzersiz verdi dokto ama onları yapabilsem namazımı zaten tas tamam kılardım. ay çok mu tembelim ben neeeee

bu arada şu smile lar niye yok!!!!!!!!!!!!! önce beğen butonu şimdi de bu hıh!!!

gogus ucuna azcık bal surmeyı dene canım..tatlı bıseyler ılgısını cekebılır..bunu bırkac kez tekrarla olmadı..bırı bu sekılde alıstırmıs bebegını okumustum..

sakın bal sürme!!!!! O kadar küçük sindirim sistemi balı sindiremez!!

en cok korktugum seydı son haftalara gelıpte ısrarla doguramayıp sunı sancıya ve akabınde sezoya muhtac olmak..henuz gunum dolmadı ama halen tırsıyorum...o yuzden herseyı yapıyorum..
sakın bal sürme!!!!! O kadar küçük sindirim sistemi balı sindiremez!!

balı kasıkla yedırmıceksın sonucta sındırecegı bısey yok..sekerlı su sur dıcem ama oda yapay bıldıgın seker sonucta..surecegı bır damla onuda sulandırıp seyreltebılır..

tatlım şekerli su daha iyi (esmer şeker), bal polen içerdiği için bebekler için uygun değil, ayrıca bebekte polen alerjisi de olabilir, polen alerjisi tehlikeli bir alerji türüdür. o yüzden 9 aydan önce bebeğe bal verilmez hatta bazı durumlarda annenin bal yemesi de yasaklanır

oy maş canım ben yürümüyorum artık okadar ne bileyim yolda bişi olursa diye korkuyorum evde pilates yapıyorum azcık,

kesinlikle katılıyorumm, benimde arı alerjim var bal fazla tüketirsenm vücudum tepki veriyor hatta 3-5 tane arı sokarsa ve hast. yetişemezsem ölüm tehlikesi bile olur dedi dr, arı sokunca hemen hast koşarız, pekmez olabilir, hem doğal hem alerjik değil, bir arkadaşım pekmezle alıştırdı emmeye hemde emdi uzun süre bebeği, allah hepimise yardım etsin zor günler bizi bekler:)))

canım naptın, doğum tarihi konusunda ne karar verdiniz? dün akşam kayın pederim aramıştı ona da anlattık çatımın durumunu bizim dobiğin kilosunu : ) kendi tecrübelerime göre sezeryanı tercih etmenizi öneririm dedi o da. hem kendi doktorum hem kayın pederim aynı şeyi söyleyince sezeryana karar verdik. cumartesi günü tam doğum tarihine karar vericez biz ama çok da uzatmak istemiyorum. böyle bir durumda erken gelirse çok stres olurum hastaneye gidene kadar. sanırım pazartesi gününü (17 Ekim) tercih edicez.. çok stresliyim..

Son düzenleme:
Kızlar hastanedeyim.sabaha karsı suyum geldi.açılma henüz 3 cm.suni ile destekliyorlar.bakalım ne kadar sürecek dualarınızı esirgemeyin.:)

Beşik de alıcam. Ama henüz oda yapamıycam için park yatak da almam gerek.
Ben de lohusa geceliği düşünmüyorum. Önden düğmeli bakıcam. Kom ve marks&spencer diyosun not aldım.

Evet cnm Ankara'dayım. Hastane çıkışını çok uygun almışsın gerçekten. 10 parçalı mı? Park yatakta mama mia duymamıştım hiç. ii bi marka mı? Çin malı oluyomuş ya bazıları. Ama tutup chiccoya da dünyanın parasını vermek istemiyorm açıkçası. Uygun ama kalitesi ve kullanışı da ii olmalı. Baby2go inceliyodum ben de.

Gecelik için Ankara'da kocabeyoğlu pasajını önermişlerdi.Ama henüz gidip bakmadım. Hangi markalar iidir onu bilirsem ona göre fiyat karşılaştırması yapıcam. Seninkilerin fiyatı uygun. Markası ne peki?

Tavsiyelerin için teşekkürler cnm. Hepsini incelicem:)

canım biliyorsun bana da 14-18 arası gün seç dedi ben 20 -21 olmazmı dediğimde riske girer normal doğum başlarsa acil ameliyat gibi olur bir esprisi kalmaz dedi, ve anladım ki babamda dr umu arayıp sez ikna et demiş çünkü panikleyeceğimi düşünüyor:) bize 17 demişti dr ama biz 15 i cmt seçmeyi düşünüyoruz,ama sanırım aynı günlerde olacak seninkiyle bebikler gelişimini tamamladı diyor babam da, dışarıda günde 40-50 gr alır ama anne karnında günde 25-30 muş yani sağlıklı olsun da, bizde biran önce gelsin istiyoruz:))

Kızlar hastanedeyim.sabaha karsı suyum geldi.açılma henüz 3 cm.suni ile destekliyorlar.bakalım ne kadar sürecek dualarınızı esirgemeyin.:)

Allah yardımcın olsun bir nefeste kurtarsın insallah.

Kızılaya tahammul edemiyorum ben. cook kalabalık yoruyor beni. ozelcandan aldım o yuzden. yalnız geceligin markasını hatırlamıyorum onden dugmeli, krem rengi, dantel ve tul islemeli cok zarif gelinlik gibi
yatak cok guzel. esim cok inceledi zararlı bir durum olsa eve sokmazdı canım. fiyatI krafta yakındı o zaman. biz begendik yani. 6 ay kullanıcaz biz oda yapana kadar kullanılabilecek iyi bir urun oldugunu dusunuyorum.

* bebeklere 1 yasindan once bal vermek uygun degil diye biliyorum ben. siradan bir urun degil diye Balparmak marka cam kavanozda bal alıyorum onun uzerinde bile 1 yasindan kucuk bebeklere yedirmeyin yazıyor.

kızlar az önce ayağa bi kalktım suyum geldi sandım , çok ciddi ve fazla akıntım oldu, çamaşırım + üzerimdeki pijama altım ıslandı, hala ufak ufak akıntı var ama sanırım su olsa çok daha fazla olurdu, kanlıda değil.
nişan yada su değildir diye düşünüyorum. bakalım akşama kadar devam edicekmi böyle.

suyu akıntıdan ayırt etmek kolay oluyormuş coturnix. farkedilmeyecek gibi değilmiş. belki miktarı artarak devam eder, bekle bakalım. hayırlısı olsun.

hayırlısı ne zamansa o zaman olsun, sağlıklı olsunlar inşallah (bütün bebekler) : ) sen izmir'e gittin di mi? doğum orda olacak? biz en erken bahara izmir'deyiz artık : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…