2011 Ekim Anneleri

Aminn canım hepimizin evlatlarına güzel ömürler versin inşllhh.
açıkçası biz de yusuf ismini düşündük huyu da yüzü de güzel olur dedik ..
isimlerin insanları etkilediğine inanıyoruz kocişimle..
maşaallaahh oğlunaaa bahtı da güzel olsun inşllh:))

sıcak sohbetin için teşekkür ediyorum sana ve diğer arkadaşlara, şimdi kontrole gidicem hazırlanayım yavaştan gidem de oğlumu görem büyümüş mü bakalım gelmeye niyeti var mı :))
görüşmek üzere iyi bak kendine de bebişe de ...

ya sorma bekarkende severdım yusuf ısmını ama bı kısıde demedıkı evet guzel herkes sonuk sılık ısım dedı hala bı ısmı yok oglumun yusuf mırac,muhammed yusuf, ömer yusuf versıyonlarını dusunmustum ama bu gıdısle yıne o olcak annem muhammed dıyo esım bunyamın ama fıkır olarak yanı kımse su olsn demıyo ılk oglumda ısmını ben koydum ahmet berat esımın ısmıde ahmet bu arada bndada yardımcı olan yooool
ahesteee kız sankı hamısle konusuyorum yusuf uyuyomu ay boyle gel hep sende canım ya ppek mutlu oldum sohbetı ozledım

ıremcım ya anene baska meskale bul sohbet edelım yaaaaa
kızlar 2.15 randevum 2 de orda olucam nst oluyoya basta yanı 1.30 da evden cıkıcam az kaldı oglumun kılosunu merak edıyorum bıde acılma dogumne dıycek acaba dogurursun bu ara dese keske yada dogursam gıdınce
soru sormustum bu arada sıze benım ılkı normal dogum oldugundan catı muaynesı olmadımmm ama acaba acılma varmı dıye bakarmıııı yanı catı muaynesınden sonra gıdıpte altan yıne muayne edılen oldumu ?

neyse kızlar çok oturdum ben, kalkıyım.. hem biraz dinleniyim hem kahvaltı hazırlayalım.. babamız gelir birazdan... valla şuraya gelmeden de olmuyor, kayınvalidem bayrama kadar kalmayı düşünüyor galiba, napcaksak:44: neyse kaçak göçek idare ederiz artık

bu arada oğlum adına güzel dileklerde bulunan arkadaşlarıma çooookk teşekkür ediyorum
bu bizden size armağan olsun

Yeni Türkü-Yağmurun Elleri - YouTube

emel & s.tuğbada doğum yapmış, kızlar hayırla büyütün Rabbim size bağışlasın inş...

hadi biz kaçtıkkk, babamız geldi zaten

sinem son mesajlarına gelince yazarım canım, benim misafirim geliyormuş:))

seviyorum seni & siziiii:124:

Son düzenleme:
sinem son mesajlarına gelince yazarım canım, benim misafirim geliyormuş:))

seviyorum seni & siziiii:124:

ay hedıyene bayıldım duygulandırdı benı bu sarkı cok tesekkur ederız bende senı sızı sevıyorum
umarım hersey gonlunce olur cekırdek aıle olarak kalıp duzenımızı kurucaz hepımız ınsallah bol bol sohbet edıp hep bırlıkte olucaz

Eklentiler

• $Adsız.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 35

Tabii dinlen biraz, yorma kendini... Doktor tavsiyen için de teşekkür ederim, not ettim...

kızlar eskıden meyranın ısme ozel nınılerı vardı her bebek ısmıne ayrı yanı ogluma hamıleyken ve dogdugunda hep onu dınletmıstım ama sımdı bulamadım bulan rastlayan var mı ? ben yavastan hazırlanmaya baslıyorum yarım saate cıkıcaz bakalım nasıl haberlerle gelırız opuyoruz sızı

merhabalar herkese öncelikle hakkımızda dua eden tebrik eden herkese çok teşekkür ederim boram canım oğlum dünyaya geldi 3kilo 400 gram 49cm misler gibiii ben spinal sezo oldum ameliyat cok basarılı geçti yanlız bende omuzlarda ağrı kaldı doktorum kahve ve çikolata bol tüketmemei söyledi umarım işe yarar :26: doğuran arkadaşlar varsa hayırlı uğurlu olsun allah analı babalı büyütsün doğum yapacak arkadaşlarda bi avazda kurtulun inş ben en büyük hazineme 8yıl sonra tüp bebekle kavuştum allah bekleyen isteyen herkese evlat nasip etsin inş. resim nasıl eklenir bilmiyorum bende eklemek isterdim neyse biraz uğraşayım belki bulurum

kızzz...annem pc ye el koyunca benım eskı pc yı aklıma geldı,kendılerı bıraz sorunluydu kaldırmıstım o yuzden,bıraz ugrastırdı ama sımdılık ıdare eder..ama sanırım bıraz gec aklıma gelmıs..neysee..bence bebegının kılosu 3 cıvarıdır cok takılma genede..hadı bıze guel haberler getır lak lak yapalım

Hayırlı olsun arkadaşım... Hasretin dinmiş, Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın...

Resim eklemek için de yanıt yazdığın pencerede gülen surat ifadesinin yanında ataç işareti var (8. kutu), oraya tıklayıp bilgisayarından ekleyeceğin resmi seçiyorsun, gerisi kolay zaten...

selam kızlarrr

rüyamda bebişimi gördüm, emzirmeye çalışıyodum, burdan arkadşların dediği gibi önce emmiyo sonra bi damlasını tadınca yapışıyodu göğsüme, sonra ben sadece ucunu değil bütün koyu renk kısmı alman lazım kızım diyodum oda alıyodu ağzına :))) ama sonra bir anda ileri sardı zaman kızım kocaman kız olmıuştu ve bide küçük bir kız çocuğu daha vardı, acep benim iki kızımmı olcek ki :)))

saat 14.30da dr randevum var ama kociş işten saat 14.00 de çıkacak, artık dra kaçta gideriz bilmem, geldiğimde inşallah iyi haberler veririm size mesela ben doğurdumda geldim gibi

bu aralar hepımızde aynı ruyalar..doguraydıkta su psıkolojımız degısseydı bı...bende sureklı oglum oldugunnu goruyorum...ve dogum yaptıgımı...

Doğum yapanlar arttıkça topik ıssızlaşmış. Sinem, İrem, Maral, Golge, Ayten, Filiz hala doğurmayanlar sanırım

İrem canım ben ne pek yürüyüş yaptım ne de öyle özel bir şeyler yedim, içtim. Arada duşta sıcak su tutuyordum ama, ki zaten sıcak suyla duş almayı severim senin az kaldı bence İremcim bu haftanın sonuna doğru gelecektir inşallah bebeğin

Bana gelince haberler hala aynı, kızım bir türlü tutamadı memeyi. Sürekli olarak 2-3 saatte bir göğsümü sağıyorum ve meme uçlarım artık acınacak halde. Dün kayınvalidemin bir arkadaşı metal çay tabağı kapat dedi iyileşmeyi hızlandırıyormuş onu deniyorum şimdi bir de babam sağolsun merhem almış bugün bana. Lansinoh pek fayda etmedi. Babamın kadın doğumcu bir arkadaşı bebeği emziğe alıştırın demiş bir kaç dk emziği emdikten sonra göğsümü verirsem alabilirmiş bugün de bunu denicez bakalım. İnşallah alır bu sefer dua edin nolur.

Dün kızımı sildik annemle henüz göbeğimiz düşmediğinden banyo yapamıyoruz sanıyorum üşüttü o sırada halbuki oda sıcaklığı çok idealdi. Gece kustu hatta ne memeyi, ne biberonu ne kaşıkla beslenmeyi kabul etmedi, kendi kendime çok kızdım şükürsüzlük mü yapıyorum diye. Mememi almıyor diye çok üzülüyorum emzirme duygusunu tadamadığım için ve çok kafaya takıyorum sürekli sebepsiz yere ağlıyorum bu yüzden. Ama dün akşam biberonla bile beslenemeyince hata yaptığımı anladım bu da benim imtihanımdır belki. Nette 20 ay bebeğini sağarak besleyebilen birini okudum, düzenli olarak sağmaya çalışıyorum şimdilik. Günde 2 defa formül mama da alıyor ama sarılığı geçsin de tek başka bir şey istemiyorum.

Bizden haberler bu kadar şimdilik kızlar. Eda yı aradım ama ulaşamadım meşgule verdi telefonu, kızı onca derdinin arasında bir daha rahatsız etmek istemedim. Nasıl oldu acaba Rüzgar paşamız haberi olan varsa yazsın lütfen.

zehracım gözün aydın canım.ALLAH analı babalı büyütsün canım.bende fazla giremiyorum seni görünce yazayım dedim beyzamız memeyi tutmuyomuş inş en kısa zamanda deneyeceğin yöntemlerle tutar.sende kendini üzme canım.
geçmişe bakamadım yeni doğum yapan varmı?

Hanimlar biz de geldik simdi drdan, suyumuz oldukca azalmis plesentamiz da yaslanmaya baslamis. Cati muayenesi yapmadi ama carsamba tekrar cagirdi o zaman yapacak. Suyuma ve bebegin kilosuna bakacak ve dogum sekline karar verecegiz. Bugun yine normal istedigimi yineledim ama degisik bir mimik yapti drum, sanirim sezeryan diyecek, hayirlisi olsun.

Dun bebek gormeye gittik, kayinbabam diyor ku ' bu ne boyle kucucuk sizinki biraz besili olur herhalde ' halbuki bebek 20 gunluktu :) esim de bebegin babasina demez mi '9 ay buna mi calistiniz' espri yapiyor tabi ama ben kucuk bir sey pirtlatirsam 'hep kendine yemissin' der bunlar bana :)

Ben de ruyamda kizimi emzirdigimi gordum bi de diyorum ki, annecim bak simdi sol gogsumu emdin unutma bi dahakine sagi emeceksin. Simdiden basladim kizi tembihlemeye, despot anne mi olucam ne :)

sanada sezo yolu grunuyor sanırım canım..suyu azalan ve plesentada yaslanma olan bırcok kısı sezo oldu ...hakkında hayırlısı olsun ınsaallah..bıde ben doguraydım ıyıydı...bu gece cıddı acıdı canım karın agrısından dolayı dedım aha bu sefer gelıyo ama sabah kalktım kı gecmıs.......pöfffffffffff

sona kalmak gerdı benı zehra:26:...bılmıyorum bıde 40. haftayı falan gecmıs olsam ıyıceden psıkopata baglarım heralde...yınede hayırlısı rabbımden..,daha once goguz ucuna bal sur ıstersen demıstım..burda bırınden okudum bu sekılde alıstırmıs gogsunu..arkadaslar olmaz falan demısler sadece bır onerıydı..bal olmaz belkı ama yınede bu yontemı baska ılgısını cekecek seylerle deneyebılırsın..emzıkte ıyı mantık bıde onu dene..ayrıca sarılık ıcın daha oncede dedıgım gıbı bebegın doymasının onemlı old. dusunuyorum illakı anne sutu alması gerektıgını degıl..bebek doydugunda sarılık azalıyor ac kalırsa artıyor tecrubeyle sabıt..ha gonul ısterkı anne sutu olsun ama olmuyorsa da kendını heba etme..tek karnı doysun yeter...

meme catlagı ıcınde ozellıkle dun arastırdım bır sıtede ustune basa basa bahsetmıs ıcınde LANOLIN olan krem merhem tarzı seyler kullanılmadıkca gecmezmıs ..saf lanolın kullanılırsa en ıyısı dıyodu sıtede..bu sekılde 1 haftada gececegı hala da gecmezse mantara cevırecegını soylemısler...bı yakınımda bana dedıkı bununla alakalı ne surduysem fayda etmedı gogus uclarım yarıldı sanıyordum kı kopacak cunku artık etı etınden ayrılmıstı dedı:18: kadın bır cevızı ıkıye bolup kabuklarını gogus uclarına kapatmıs...bu sekılde dıyo surdugum merhem atletıme surulmedı ve hep memem nemlı kaldı ılac da fayda ettı dıyor..ancak o sekılde gecırebılmıs o yarıklarını...burdada okudum denemıs memnun kalmıslar..gogus pedlerı de fayda saglamıyormus kremı emıyormus falan..umarım fayda saglar da sıfa bulursun..

bugun zaman gecmıyor sankı..sabahın körunde kalkıca hele de...kocıs geldı yuruyuse cıkalım dıyo..bıraz hava alıp gelsek fena olmazz..bıraccıkta alısverıs tabıı...optuk kızımla hepınızı...

aslında ekim bebekleri hızlı çıktı. herkesler doğurdu biz de sabırsızlanmaya başladık. ben oğlum akrep olsun istiyorum o yüzde 21 ve sonrasında gelsin .:))
kasıma kalmaz inş. yaaaaa ((

kız ana çıkıştan çıksın çocuk töbe töbe totoyu niye dikiyosun :)))

oh 12 kilo çok iyi. ideal. suni sancıya gerek kalmadan doğurursun inş.

jübileyi ben yapacağım bu gidişle, baksanıza 14 günüm var daha, siz tek haneli sayılardasınız...:18:
canım güne mi bakıyo ekim bebekleri baksana hepsi erkenci

50 şu an toplamda 14 kilo aldım, dr 12 kilo al fazla alma yağ olarak kalır demesine rağmen
son iki haftada 2 kilo aldım, 15 kilo alrım gibime geliyor
şu an mı 50 kilosun ay bana bi şeyler oluyooo

Ben de 56-57 gibi hamile kaldım, 65 oldum, 9 kilo şimdilik...
fit anne bu olsa gerek ay ben kendimi nerelere vursaammmmm

maş. Allah kavuşturmuş uzun yıllardan sonra yavruna. adıyla sağlıkla büyüsün inş.

suyun mu azalmış. aboooo bu su azalması neden oluyo acaba?? sezeryan mı olacan yani sen şimdi. hakkınızda hayırlısı olsun inş.
sen de doğuracan yakında ben kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…