ooo maşallah.. evet benim oğlumun adıda yusuf kerem.. Rabbim adı gibi bahtınıda, simasınıda güzel eylasin canım.. sinemde yusuf koycaktı ama kamuoyu tepkisi almış
evet canım dün tam 15 günlük olduk bizzzadı yusuf olanlar çok güzel oluyor diyor herkes sinemcim bak sende koy.... bizim yavru kız güzeli gibi oldu zaten, dün hast. bi yandan sancım var bi yandan gelen giden seviyor cinsiyetinin soruyor, kız sandınız galiba diyorum:))
ya sorma bekarkende severdım yusuf ısmını ama bı kısıde demedıkı evet guzel herkes sonuk sılık ısım dedı hala bı ısmı yok oglumun yusuf mırac,muhammed yusuf, ömer yusuf versıyonlarını dusunmustum ama bu gıdısle yıne o olcak annem muhammed dıyo esım bunyamın ama fıkır olarak yanı kımse su olsn demıyo ılk oglumda ısmını ben koydum ahmet berat esımın ısmıde ahmet bu arada bndada yardımcı olan yoooolooo maşallah.. evet benim oğlumun adıda yusuf kerem.. Rabbim adı gibi bahtınıda, simasınıda güzel eylasin canım.. sinemde yusuf koycaktı ama kamuoyu tepkisi almış
evet canım dün tam 15 günlük olduk bizzzadı yusuf olanlar çok güzel oluyor diyor herkes sinemcim bak sende koy.... bizim yavru kız güzeli gibi oldu zaten, dün hast. bi yandan sancım var bi yandan gelen giden seviyor cinsiyetinin soruyor, kız sandınız galiba diyorum:))
kızlar geldım bakındım ve hemen kacıyorummm..annem pc den hatım takıp edıyor..ona tahsıs ettım 1 2 saatlıgıne...bu aradacmünüşe sıcak su tutma olayını acıkladımmm..umarım fayda saglarımmmm...dogurcammm kızımmmm dogurcammm ...kendıme guvenıyorummmm..optummm hepoınızı cok konusmayın dıcem ama kımseler kalmadıgından eskısı gıbı sayfa takıbı yapmak zor olmuyo..neysee anam namaz kılacakmıs 5 10 dk daha kalabılrıımmmm...
sinem son mesajlarına gelince yazarım canım, benim misafirim geliyormuş:))
seviyorum seni & siziiii:124:
sa
sağol aytencim... sanırım artık cidden hasta moduna girip yatmam gerektiğini idrak ettim
bu arada bizim hast. çocuk bölümünde imadettin beya gösterdik Yusuf u ve çok emenun kaldım.. zaten herkes onu tercih ediyordu, geçen ki dr giden yoktu.. aklında olsun tatlım...
ya sorma bekarkende severdım yusuf ısmını ama bı kısıde demedıkı evet guzel herkes sonuk sılık ısım dedı hala bı ısmı yok oglumun yusuf mırac,muhammed yusuf, ömer yusuf versıyonlarını dusunmustum ama bu gıdısle yıne o olcak annem muhammed dıyo esım bunyamın ama fıkır olarak yanı kımse su olsn demıyo ılk oglumda ısmını ben koydum ahmet berat esımın ısmıde ahmet bu arada bndada yardımcı olan yooool
ahesteee kız sankı hamısle konusuyorum yusuf uyuyomu ay boyle gel hep sende canım ya ppek mutlu oldum sohbetı ozledım
ıremcım ya anene baska meskale bul sohbet edelım yaaaaa
kızlar 2.15 randevum 2 de orda olucam nst oluyoya basta yanı 1.30 da evden cıkıcam az kaldı oglumun kılosunu merak edıyorum bıde acılma dogumne dıycek acaba dogurursun bu ara dese keske yada dogursam gıdınce
soru sormustum bu arada sıze benım ılkı normal dogum oldugundan catı muaynesı olmadımmm ama acaba acılma varmı dıye bakarmıııı yanı catı muaynesınden sonra gıdıpte altan yıne muayne edılen oldumu ?
merhabalar herkese öncelikle hakkımızda dua eden tebrik eden herkese çok teşekkür ederimboram canım oğlum dünyaya geldi 3kilo 400 gram 49cm misler gibiii ben spinal sezo oldum ameliyat cok basarılı geçti yanlız bende omuzlarda ağrı kaldı doktorum kahve ve çikolata bol tüketmemei söyledi umarım işe yarar :26: doğuran arkadaşlar varsa hayırlı uğurlu olsun allah analı babalı büyütsün doğum yapacak arkadaşlarda bi avazda kurtulun inş ben en büyük hazineme 8yıl sonra tüp bebekle kavuştum allah bekleyen isteyen herkese evlat nasip etsin inş. resim nasıl eklenir bilmiyorum bende eklemek isterdim neyse biraz uğraşayım belki bulurum
selam kızlarrr
rüyamda bebişimi gördüm, emzirmeye çalışıyodum, burdan arkadşların dediği gibi önce emmiyo sonra bi damlasını tadınca yapışıyodu göğsüme, sonra ben sadece ucunu değil bütün koyu renk kısmı alman lazım kızım diyodum oda alıyodu ağzına :))) ama sonra bir anda ileri sardı zaman kızım kocaman kız olmıuştu ve bide küçük bir kız çocuğu daha vardı, acep benim iki kızımmı olcek ki :)))
saat 14.30da dr randevum var ama kociş işten saat 14.00 de çıkacak, artık dra kaçta gideriz bilmem, geldiğimde inşallah iyi haberler veririm size mesela ben doğurdumda geldim gibi
zehracım gözün aydın canım.ALLAH analı babalı büyütsün canım.bende fazla giremiyorum seni görünce yazayım dedim beyzamız memeyi tutmuyomuş inş en kısa zamanda deneyeceğin yöntemlerle tutar.sende kendini üzme canım.Doğum yapanlar arttıkça topik ıssızlaşmış. Sinem, İrem, Maral, Golge, Ayten, Filiz hala doğurmayanlar sanırım
İrem canım ben ne pek yürüyüş yaptım ne de öyle özel bir şeyler yedim, içtim. Arada duşta sıcak su tutuyordum ama, ki zaten sıcak suyla duş almayı severim senin az kaldı bence İremcim bu haftanın sonuna doğru gelecektir inşallah bebeğin
Bana gelince haberler hala aynı, kızım bir türlü tutamadı memeyi. Sürekli olarak 2-3 saatte bir göğsümü sağıyorum ve meme uçlarım artık acınacak halde. Dün kayınvalidemin bir arkadaşı metal çay tabağı kapat dedi iyileşmeyi hızlandırıyormuş onu deniyorum şimdi bir de babam sağolsun merhem almış bugün bana. Lansinoh pek fayda etmedi. Babamın kadın doğumcu bir arkadaşı bebeği emziğe alıştırın demiş bir kaç dk emziği emdikten sonra göğsümü verirsem alabilirmiş bugün de bunu denicez bakalım. İnşallah alır bu sefer dua edin nolur.
Dün kızımı sildik annemle henüz göbeğimiz düşmediğinden banyo yapamıyoruz sanıyorum üşüttü o sırada halbuki oda sıcaklığı çok idealdi. Gece kustu hatta ne memeyi, ne biberonu ne kaşıkla beslenmeyi kabul etmedi, kendi kendime çok kızdım şükürsüzlük mü yapıyorum diye. Mememi almıyor diye çok üzülüyorum emzirme duygusunu tadamadığım için ve çok kafaya takıyorum sürekli sebepsiz yere ağlıyorum bu yüzden. Ama dün akşam biberonla bile beslenemeyince hata yaptığımı anladım bu da benim imtihanımdır belki. Nette 20 ay bebeğini sağarak besleyebilen birini okudum, düzenli olarak sağmaya çalışıyorum şimdilik. Günde 2 defa formül mama da alıyor ama sarılığı geçsin de tek başka bir şey istemiyorum.
Bizden haberler bu kadar şimdilik kızlar. Eda yı aradım ama ulaşamadım meşgule verdi telefonu, kızı onca derdinin arasında bir daha rahatsız etmek istemedim. Nasıl oldu acaba Rüzgar paşamız haberi olan varsa yazsın lütfen.
Hanimlar biz de geldik simdi drdan, suyumuz oldukca azalmis plesentamiz da yaslanmaya baslamis. Cati muayenesi yapmadi ama carsamba tekrar cagirdi o zaman yapacak. Suyuma ve bebegin kilosuna bakacak ve dogum sekline karar verecegiz. Bugun yine normal istedigimi yineledim ama degisik bir mimik yapti drum, sanirim sezeryan diyecek, hayirlisi olsun.
Dun bebek gormeye gittik, kayinbabam diyor ku ' bu ne boyle kucucuk sizinki biraz besili olur herhalde ' halbuki bebek 20 gunluktu :) esim de bebegin babasina demez mi '9 ay buna mi calistiniz' espri yapiyor tabi ama ben kucuk bir sey pirtlatirsam 'hep kendine yemissin' der bunlar bana :)
Ben de ruyamda kizimi emzirdigimi gordum bi de diyorum ki, annecim bak simdi sol gogsumu emdin unutma bi dahakine sagi emeceksin. Simdiden basladim kizi tembihlemeye, despot anne mi olucam ne :)
Doğum yapanlar arttıkça topik ıssızlaşmış. Sinem, İrem, Maral, Golge, Ayten, Filiz hala doğurmayanlar sanırım
İrem canım ben ne pek yürüyüş yaptım ne de öyle özel bir şeyler yedim, içtim. Arada duşta sıcak su tutuyordum ama, ki zaten sıcak suyla duş almayı severim senin az kaldı bence İremcim bu haftanın sonuna doğru gelecektir inşallah bebeğin
Bana gelince haberler hala aynı, kızım bir türlü tutamadı memeyi. Sürekli olarak 2-3 saatte bir göğsümü sağıyorum ve meme uçlarım artık acınacak halde. Dün kayınvalidemin bir arkadaşı metal çay tabağı kapat dedi iyileşmeyi hızlandırıyormuş onu deniyorum şimdi bir de babam sağolsun merhem almış bugün bana. Lansinoh pek fayda etmedi. Babamın kadın doğumcu bir arkadaşı bebeği emziğe alıştırın demiş bir kaç dk emziği emdikten sonra göğsümü verirsem alabilirmiş bugün de bunu denicez bakalım. İnşallah alır bu sefer dua edin nolur.
.
kızlar aslında daha zamanımız var neden acele etmeye çalışıyoruz ki,
ben hep zamanında gelsin diyorum ve benim tarih 23 ekim olmasına rağmen
ben hep şöyle dedim, en azından 38 haftayı geçeyim ve 15 ekimden sonra gelsin,
maaş günü 15 olunca kızıma doğum gününü maaştan sonra daha rahat kutlarım diye,
zamanında normal doğum sancısıyla, sancıları çok fazla çekmeden ve hastaneye gittikten kısa bir süre
-ama çok kısa değil- bir avazda doğrmak ve kızımı sağ salim, hayırlısıyla kucağıma almak,
kalan arkadaşlar için de temennim budur.
ben hepınızden ondeyım bı keremmmm.... ama bu ıs sıraya bakmıyooo ısteeeedun gece totoyu dıktım yukarı esım dıyo ne yapıyon... dedım dogurmaya calısıyom..agzından mı cıkarcan dıyooo bırazdan da amuda kalkacam dedım dogsunda tek hangı pozısyonda dogarsa dogsun...
he kızlar bıde son aylarda sperm bebegın dogumunu baslatabılıyormus..rahım kasılmalarına sebep oluyomus..bende dun kocama gel bakıyım buraya dedım..9 aydır ben sana hızmet ettım sıra sende dedımmmyok dermııı tabı..o sıra bısey oldu canım yandı adam sokkkkk n oldu n oldu dıye feryad edıyo yatakta betı benzı attı bı anda..gulmekten öldummm..korkma bısey yok dıyorum adam titrıyooo...:18:
58 le hamıs kaldımmm suan 70 ı gordukkk...
anammm bacım ıkın ıkın dur anca hemoroıd olursun ..bebenın gelmeye nıyetı olmayınca....bu hafta sonuna kadar doguramazsam dr dan sunı sancı ıstıcemmm..tek dılegım o zamana kadar barı azcık acılma falan olsun da rabbım kolaylastırsın
canım güne mi bakıyo ekim bebekleri baksana hepsi erkencijübileyi ben yapacağım bu gidişle, baksanıza 14 günüm var daha, siz tek haneli sayılardasınız...:18:
şu an mı 50 kilosun50 şu an toplamda 14 kilo aldım, dr 12 kilo al fazla alma yağ olarak kalır demesine rağmen
son iki haftada 2 kilo aldım, 15 kilo alrım gibime geliyor
Ben de 56-57 gibi hamile kaldım, 65 oldum, 9 kilo şimdilik...
maş. Allah kavuşturmuş uzun yıllardan sonra yavruna. adıyla sağlıkla büyüsün inş.merhabalar herkese öncelikle hakkımızda dua eden tebrik eden herkese çok teşekkür ederimboram canım oğlum dünyaya geldi 3kilo 400 gram 49cm misler gibiii ben spinal sezo oldum ameliyat cok basarılı geçti yanlız bende omuzlarda ağrı kaldı doktorum kahve ve çikolata bol tüketmemei söyledi umarım işe yarar :26: doğuran arkadaşlar varsa hayırlı uğurlu olsun allah analı babalı büyütsün doğum yapacak arkadaşlarda bi avazda kurtulun inş ben en büyük hazineme 8yıl sonra tüp bebekle kavuştum allah bekleyen isteyen herkese evlat nasip etsin inş. resim nasıl eklenir bilmiyorum bende eklemek isterdim neyse biraz uğraşayım belki bulurum
Hanimlar biz de geldik simdi drdan, suyumuz oldukca azalmis plesentamiz da yaslanmaya baslamis. Cati muayenesi yapmadi ama carsamba tekrar cagirdi o zaman yapacak. Suyuma ve bebegin kilosuna bakacak ve dogum sekline karar verecegiz. Bugun yine normal istedigimi yineledim ama degisik bir mimik yapti drum, sanirim sezeryan diyecek, hayirlisi olsun.
Dun bebek gormeye gittik, kayinbabam diyor ku ' bu ne boyle kucucuk sizinki biraz besili olur herhalde ' halbuki bebek 20 gunluktu :) esim de bebegin babasina demez mi '9 ay buna mi calistiniz' espri yapiyor tabi ama ben kucuk bir sey pirtlatirsam 'hep kendine yemissin' der bunlar bana :)
Ben de ruyamda kizimi emzirdigimi gordum bi de diyorum ki, annecim bak simdi sol gogsumu emdin unutma bi dahakine sagi emeceksin. Simdiden basladim kizi tembihlemeye, despot anne mi olucam ne :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?