2011 Ekim Anneleri

canım sızı bılemem ama benım bugun yarın dogurmam lazımmm yoksa annemmm gıtmıcekkkk ayrıca 2 hafta once 3300 du bebegın kılosu 2 haftada 600 700 gr alıyo bebık..4 u bulurda doguramam dıye korkuyorummm..annem 15 gun sonra gıdecek bu hafta doguruyum ecıkte baksın bebege de oyle gıtsın yoksaaa .....kısacası her halukarda dogurmam lazım..

allah gönlüne göre versin, dilerim 2 güne kalmaz bir avazda doğurursun.

hayırlı sabahlar kızlar.. ay ne vefalıyım bakın uykusuz olmama rağmen size bi uğrayım dedim hazır kayınvalidemde yokken, gerçi gelir bugün yarın... neyse keyifleri iyi gördüm, herkesin doğurası var maşallh sabredin kızlar az kaldı inş. evet son dönemler çok sıkıntılı geçiyor ama geçecek sonuçta inş

Yusuf Kerem uyuyor, babamızı da markete yolladık.. kayınvalidem iki gündür burdaki kardeşinde, görümcemin kızı var yanımızda ama rahatız.. çekirdek aile kıvamı çok hoş gerçekten ama bunaldım ben yaa, alışmışız eşimle hep başbaşa olmaya... neyse sağlık olsun..

ha bu arada geçen gece burdan çıktım baktım çamaşırım, eşofmanımda ıslaklık var. anam dedim her yeri yıkadım heralde ama yok kanama değil, bi baktım dikişlerden sarımsı su gelmiş. zaten dikişlerimin sağ tarafında bi şişlik ve sürekli ağrı vardı, geçen kontrolde çok değildi ama dr normal deiyince önemsemedik... ama sabaha kadar akıntı devam etti ve içeri doğru sürekli ağrı vardı. üstelik belime ve bacaklarıma da vuruyordu. iltihabı kondurmadım ama içim içimi yedi... bu arada oğulcuğumda biraz ateşlendi. hem onun telaşı hem benim ki sabahı sabah ettik. ıslak bezle filan düşürmeye çalıştım, çok değildi ama yavrum kendiden geçmişti.. ılık duş aldırdık biraz ferahladık... neyse öğleye doğru bi sağlık ocağına gidelim bari dedim geçmişti ama.. dr bi kan tahlili filan yaptırın belki sarılık devam ediyor olabilir dedi.. bizi korkutmadı ama endişelendim ben epey.. ve benim dikilerimede baktı, evet iltihaplanmışazcık sıktı orda ama canım ağzıma geldi valla.. neyse biz doğru hastaneye gittik.... dr iltihap dedi ve iki ilaç pomad filan yazdı. cildimden dolayı öyle olmuş... hassas olduğu için.. korkma bişi olmaz dediler rahatladım azcık

Yusufcuğuma da kan idrar tahlili yaptırdık.. bilirubin filan bakıldı ama sonuçlar çıkana kadar öldüm öldüm dirildim... çünkü yavrum çok bitkindi, hiç keyfi yoktu ve ateşi normal olduğu halde bana göre vücut ısıs epey yüksekti... ama elh bi sorun çıkmadı nasıl hafifledik eşimle anlatamam.... annemi gerçekten her defasında b kez daha anlıyorum... bizden haberler böyle... eve gelincede pestilimiz çıkmıştı ama huzurluyduk çok şükür.. bi saat uyudum uyumadım ama yavrum sağlıklı olunca saatlerin uykusunu feda edebilirim dedim:)))

tebrik ederiz canım allah analı babalı sağlıkla büyütsün bebeğini.

çok geçmiş olsun bebeğini sağlıkla büyüt allah nazarlardan korusun.
süt sakllama poşetleri buzluk bölmesinde sakla kullanmak için alt bölmeye al 24 saat ta orda çözülüyor.çözülünce biberona içebilceği kadar koy belmari usulü ısıt.teksferlik ısıt.içmediğini tekrar ısıtıp içirme(belmari ocak üstünde değil sıcak su içinde yap)

bu arada bizim hediyemizde gelmiş. elif teyzemize çoook teşekkür ediyoruz.

eveeet şimdi hem oğlumu hem hediyelerimiz koyalım ve kaçalım. cümleten allaha emanet olun...

çok garip diyo eşim çıkarken hastaneden 2 kişi girdik 3 kişi çıkıyoruz çıkarken herkeslere teşekkür edip çıktııık.

(topik içi iletişim ağımız esmerşeker teyzemize de teşekkürlerrrrr )

herkesi öpüyoruz oğlumla

Eki Görüntüle 266738

Eki Görüntüle 266737 Eki Görüntüle 266739 [/QUOTE]

bu mesajım gözlerden kaçmış olabilirrr.... hediyelerimiz tamda oğlumun doğduğu gün gelmiş iş yerimize dedemiz getirdi.bizde çooooooooook sevindik. tekrar tekrar teşekkür ediyoruz elif teyzemizeee

canım çok geçmiş olsun yusuf bebeğimizi allah nazarlardan korusun.sağlıkla büyüt. yusufun resmini gördüm maşallah çok tatlı. face deki yazınız çok duygusaldı çok beğendim.

bu mesajım gözlerden kaçmış olabilirrr.... hediyelerimiz tamda oğlumun doğduğu gün gelmiş iş yerimize dedemiz getirdi.bizde çooooooooook sevindik. tekrar tekrar teşekkür ediyoruz elif teyzemizeee[/QUOTE]

canım tebrik ederim güle güle büyüt inş, Rabbim hayırlı ömür versin, bahtını da güzel eylesin yavrunun... adını ne koydunuz kuzunun.. maşallah ya, ana oğul pek tatlı görünüyorsunuz... hediyelerinizi de güle güle kulllanın... elifimiz zevklidir

evet çok mucizevi bir olay dimi, eşimde ne garip diyor bu kadarcık yavru şimdi senin içinde miydi aylardır:)

ya sıra fılan dınlemem ıkızmızde doguralım bu ara benım ılser bıtı hersey yolunda kocaya dogurayım bugun dıyorum oda pazartesı dogur hafto sonu tatılı bosa gıtmesın dıyo bız cok ıstıyoruzya kesın sona kalırız oglumuda 40+2 de dogurdum malum gelesı yoktu sunı sancı verdıler umarım buda oyle olmaz
valla temızlıkten ıs yapmaktan erken dogum olsaydı benım bebe coktaaan dogardı hem cok gezıyorum hem cok ıs yapıyorum nazlı hamıle de deılım malum oglan 16 kılo onuda yerı gelıo kucagıma alıyorum nasıpten ote yol yok yanı
kız adamı ne korkutuyosun gunah ya neyse kac kez hamıle kalıcaz kı ceksınler totoyu dıkmekte ıse yaramamız doguranlar suyu gelenler yazın hele naptınız ogun ıs gucmu baska bıseymı ? valla ben soguga yakın suyla banyo yaptıgımdan sıcaksuya degemem bıle 3 kıloyuda gecmıstır bebegım cok bekletmesın topık benı bu hale getıren valla ılkınde zamanında dogsun aman erken dogmasın 40 haftalık olsun dıodum sımdı su halıme bakın :)

canım sanada yusufada gecmıs olsun. cocukların hastalanması annelerı bıttırıyo neysekı bısey cıkmamıs yusufta sende kendıne dıkkat et dıkısler cok onemlı aman aman muntazam kullan ılacları rabbım sıfa versın

bızde kocacımla kahvaltı yaptık mutfagımı mıs gıbı yapıp esımın cantasını bosaltım o uyudu bu arada tekrar bı mob gectım sonra cılt bakımı mısler gıbım oldum 1.30 da evden cıkıcaz zaman gecmıyo malum benım 2. catı muaynesı vs olmadım ama acaba bu haftada acılma varmı dıye bakarmıkı :26: catı muaynesı olanlar sıze soruyorum sonrasında yıne baktımı doktorr

bu mesajım gözlerden kaçmış olabilirrr.... hediyelerimiz tamda oğlumun doğduğu gün gelmiş iş yerimize dedemiz getirdi.bizde çooooooooook sevindik. tekrar tekrar teşekkür ediyoruz elif teyzemizeee[/QUOTE]

canım bebgın hayırlı ugrlu olsun tekrar cıcınız cok guzel guzel gunlerde gıysın melegın

canım çok geçmiş olsun yusuf bebeğimizi allah nazarlardan korusun.sağlıkla büyüt. yusufun resmini gördüm maşallah çok tatlı. face deki yazınız çok duygusaldı çok beğendim.

sağol canımcım inş hepimizin yavrusunu emanetin ayırmasın Rabbim.. belliydi yavrumun bi sıkıntısı vardı ama bişi çıkmadı.. ama ömrümden ömür gitti, ne zormuş.. bi de ne olduğunu bilmeyince, kuruyorda kuruyor insan.. sorma bende çok duygulandım eşimin yazını okuyunca, süpriz yapmış:) teşekür ederiz ayçam teyzesi..

sanki bi ara sen prensesin resmini koymuştun dimi.. malum tam giremiyoruz ama öyle bişi hatrımda kalmış, çok tatlı bişiydi o

Aheste, geçmiş olsun canım... Dikişlerin en kısa sürede iyileşir umarım...

sağol aytencim... sanırım artık cidden hasta moduna girip yatmam gerektiğini idrak ettim
bu arada bizim hast. çocuk bölümünde imadettin beya gösterdik Yusuf u ve çok emenun kaldım.. zaten herkes onu tercih ediyordu, geçen ki dr giden yoktu.. aklında olsun tatlım...

sinem sağol tatlımcım.. kız o kadar temizlik yapma ben de son güne kadar ince ince yaptım şimdi gel bak eser kalmadı iki haftada.. kendim yapsam olmuyor, yapanlarda üsten yapınca bi de evimiz iki kişiden fazla insan kaldırmıyor galiba bende durdum durdum ayların kirli mutfağını son iki günde içime sine sine temizledim... sonrasında sancılanıp doğurdum bak, hemde sezeryan günümde:)) sende kızların dediği gibi moplaya moplaya doğurcan galiba:))

bu arada geçenlerde ben rüyamda marketteyim ve temizlik reyonunda vileda setlerine bakıyorum, yok ya diyorum sinemin mobu bunlardan değil filan diyordum düşün rüyamda senin mobu arıyom market market

kocacım marketten iki dk bir arıyor, şu lazım mıydı, senin istediğin bu muydu, şunu alsam mı:)) en son kasaya geçtim artık unuttuğun bişi var mıydı diyorrr

cok guldum ya hayır olsun dıyım ruyan ruyalarına dahı gırmeyı basarmısım brova bana
haklısın gelengıden pısletcek onun dıısnda kocayada dogum ıznı verıyolarya o yeter zaten ben ne kocamı nede baskasını 1 haftadan fazla ıstemıyorum evde hatta esıme sen dogum ıznını kullanma dıyorum malum bızım ızınler donerdende kesılıyo ne gerek var olmasın evde dımı ama :) gorumcem gelıcek yardıma sanırsam annemde gelır ılk gun kalkmamda sonra gorumceyle yaparım ıs sanırsam bunca aydır cok emek verdım her cm cm temız olsun dıye pıslettırmem yanı yada 2 hafta dısımı sıkar kadın alır sonrada kımseyı kabul etmem eve yaparım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…