kızlar aslında daha zamanımız var neden acele etmeye çalışıyoruz ki,
ben hep zamanında gelsin diyorum ve benim tarih 23 ekim olmasına rağmen
ben hep şöyle dedim, en azından 38 haftayı geçeyim ve 15 ekimden sonra gelsin,
maaş günü 15 olunca kızıma doğum gününü maaştan sonra daha rahat kutlarım diye,
zamanında normal doğum sancısıyla, sancıları çok fazla çekmeden ve hastaneye gittikten kısa bir süre
-ama çok kısa değil- bir avazda doğrmak ve kızımı sağ salim, hayırlısıyla kucağıma almak,
kalan arkadaşlar için de temennim budur.
jübileyi ben yapacağım bu gidişle, baksanıza 14 günüm var daha, siz tek haneli sayılardasınız...:18:
canım sızı bılemem ama benım bugun yarın dogurmam lazımmm yoksa annemmm gıtmıcekkkkayrıca 2 hafta once 3300 du bebegın kılosu 2 haftada 600 700 gr alıyo bebık..4 u bulurda doguramam dıye korkuyorummm..annem 15 gun sonra gıdecek bu hafta doguruyum ecıkte baksın bebege de oyle gıtsın yoksaaa ..... kısacası her halukarda dogurmam lazım..
allah gönlüne göre versin, dilerim 2 güne kalmaz bir avazda doğurursun.
kızlar ben çıkıyorum, öğleden sonra görüşürüz.
içimden bı ses senın bızden once dogurcagını soyluyooo..bakma sen o sayılara...
tebrik ederiz canım allah analı babalı sağlıkla büyütsün bebeğini.Selam kızlar ben doğurdumkac gündür girip yazamadim salı gunü cok sancılarım vardı ama nerdeyse 1 haftadır sancılar yolladığı icin umursamadim.annem bizdeydi kızım bunlar dogum sancısı ne kadar rahatsin evde doğuracaksın doktorunu ara dedikce aramadım en son esim kayınvalidem gorumcem geldiler zorla hastaneye götürdüler beni önce nst de dogum sancısı gibi çıkmadı nerdeyse eve gonderiyorlardi ki asil sancilar başladı doktorumu anestezistimi hemen aradılar acil sezeryana aldılar bebeğim hala ters olduğu icin epidural Oldum esim ve bı arkadasım da girdi fotolarimizi çektiler cok rahatti dogum ama nerdeyse evde doguruyomusum rahim ağzı cok yumusamis incelmis açıklık baya artmiş..neyse kizlar yavrumu kucağıma aldığım anın tarifi yok muhteşem bı duygu..Allah dogum yapmamış olanlarımıza kolaylık versin insallah dogum yapanları da tebrik ediyorum..simdi çıkmam lazım ama sonra daha da detay verici size hepinizi cok öpüyorum kızlar
selam kızlar herkes iyimi ben bildiğiniz gibi salı günü sezoyla kızımı kucakladım şükürler olsun çarşamba akşamı evime geldim şükürler olsun hala inanamıyorum evimde kollarımda bana ait bir bebek olduğuna delimiyim neyim yauu
kaç kişi kaldı bakem sıra bekleyen
allah bekleyen tüm arkadaşlarımı hayırlısıyla sorunsuz bi şekilde yavrusnua kavuşmak nasip etsin acele yazıyorum eksik yarım yamalak olduysa kusura bakmayın
nidaaa doğumdan sonra konuşamadık benim koca heyecandan telefonumu kaybetmişgece yarısı ebe getirdi bu sizinmiş galiba diye arayamadımda sonradan kusura bakma canım
sizlerden öğrenecek çok şeyim var galiba meğer ben hiç bi şey bilmeden kör körüne anne olmak için can atmışım 4
göğüs ucum yok
bebk çok uyuyo az besleniyo
sarılık yok şükür ama çoooook hafif hissediyo gibiyim ne kadar annem yok desede bence azıcık var gibi
sütüm dün gece gelmeye başladı üzüm kompostosu sayesinde sağıp biberonla veriyorum ama bu işe bi çözüm lazım meme uzu işe yaramadı bebek almıyo onu
hmm birde şu sağılan sütün fazlasını nasıl muhafaza edip sonra nasıl kullnaıcaz lütfen bize yardım edin
öpüyoruz hepinizi ilk fırsatta gelicem inş..
son olarak doğum yapan herkesi çok tebrik ediyorumm allah anneli babalı etsin sağlıklı uzun ömürlü olsun bebelerimiz inşallahhhhhhhhhhhh
hayırlı sabahlar kızlar.. ay ne vefalıyım bakın uykusuz olmama rağmen size bi uğrayım dedimhazır kayınvalidemde yokken, gerçi gelir bugün yarın... neyse keyifleri iyi gördüm, herkesin doğurası var maşallh sabredin kızlar az kaldı inş. evet son dönemler çok sıkıntılı geçiyor ama geçecek sonuçta inş
Yusuf Kerem uyuyor, babamızı da markete yolladık.. kayınvalidem iki gündür burdaki kardeşinde, görümcemin kızı var yanımızda ama rahatız.. çekirdek aile kıvamı çok hoş gerçektenama bunaldım ben yaa, alışmışız eşimle hep başbaşa olmaya... neyse sağlık olsun..
ha bu arada geçen gece burdan çıktım baktım çamaşırım, eşofmanımda ıslaklık var. anam dedim her yeri yıkadım heraldeama yok kanama değil, bi baktım dikişlerden sarımsı su gelmiş. zaten dikişlerimin sağ tarafında bi şişlik ve sürekli ağrı vardı, geçen kontrolde çok değildi ama dr normal deiyince önemsemedik... ama sabaha kadar akıntı devam etti ve içeri doğru sürekli ağrı vardı. üstelik belime ve bacaklarıma da vuruyordu. iltihabı kondurmadım ama içim içimi yedi... bu arada oğulcuğumda biraz ateşlendi. hem onun telaşı hem benim ki sabahı sabah ettik. ıslak bezle filan düşürmeye çalıştım, çok değildi ama yavrum kendiden geçmişti.. ılık duş aldırdık biraz ferahladık... neyse öğleye doğru bi sağlık ocağına gidelim bari dedim geçmişti ama.. dr bi kan tahlili filan yaptırın belki sarılık devam ediyor olabilir dedi.. bizi korkutmadı ama endişelendim ben epey.. ve benim dikilerimede baktı, evet iltihaplanmış azcık sıktı orda ama canım ağzıma geldi valla.. neyse biz doğru hastaneye gittik.... dr iltihap dedi ve iki ilaç pomad filan yazdı. cildimden dolayı öyle olmuş... hassas olduğu için.. korkma bişi olmaz dediler rahatladım azcık
Yusufcuğuma da kan idrar tahlili yaptırdık.. bilirubin filan bakıldı ama sonuçlar çıkana kadar öldüm öldüm dirildim... çünkü yavrum çok bitkindi, hiç keyfi yoktu ve ateşi normal olduğu halde bana göre vücut ısıs epey yüksekti... ama elh bi sorun çıkmadı nasıl hafifledik eşimle anlatamam.... annemi gerçekten her defasında b kez daha anlıyorum... bizden haberler böyle... eve gelincede pestilimiz çıkmıştı ama huzurluyduk çok şükür.. bi saat uyudum uyumadım ama yavrum sağlıklı olunca saatlerin uykusunu feda edebilirim dedim:)))
bu arada bizim hediyemizde gelmiş. elif teyzemize çoook teşekkür ediyoruz.
eveeet şimdi hem oğlumu hem hediyelerimiz koyalım ve kaçalım. cümleten allaha emanet olun...
çok garip diyo eşim çıkarken hastaneden 2 kişi girdik 3 kişi çıkıyoruzçıkarken herkeslere teşekkür edip çıktııık.
(topik içi iletişim ağımız esmerşeker teyzemize de teşekkürlerrrrr )
herkesi öpüyoruz oğlumla
Eki Görüntüle 266738
Eki Görüntüle 266737 Eki Görüntüle 266739
ya sıra fılan dınlemem ıkızmızde doguralım bu arasen sıranı bekle sinem..onunde ben varımmmdun babam aradı aksam ee dedı meltem gelen gıden yokmu dedım yok..ananı nıye erkenden getırdın ya oraya dedı..dedım ne bılıyım bebenın ne ara gelecegını..annemde meltem normal doguramazda sezo olursa kalırım gelmem kurbana haberın olsun dıdı:18: bugun yarın normal dogurmam lazımmm ben bunu bılır bunu derım...yoksa acıyanlar bana acısın...
bu arada advocate de dogurmus,hayırlı ugurlu olsun ıns..anammmm kaldıkkk bı basımızaaa...kendımı yetım gıbı hıssedıyorummm..ben yetımmmmm ben yetımmmmm ben yetımımmmmmmmmmm
sinem bu gıdısle senle ben kalacazzz gıbıme gelıyooo:26:
valla temızlıkten ıs yapmaktan erken dogum olsaydı benım bebe coktaaan dogardıbiz de varız komşuuuuuuuu. sen üç vakte kalmaz doğurursun. azmine hayranım valla. :)) sinem de evi moplarken doğurur. benle deniz yata yata toto büyütüyoruz. 42yi bulacak :))
hem daha golge var genekerin var ayten var maral var anaaaaa bu kadar mııı
kız adamı ne korkutuyosunben hepınızden ondeyım bı keremmmm.... ama bu ıs sıraya bakmıyooo ısteeeedun gece totoyu dıktım yukarı esım dıyo ne yapıyon... dedım dogurmaya calısıyom..agzından mı cıkarcan dıyooo bırazdan da amuda kalkacam dedım dogsunda tek hangı pozısyonda dogarsa dogsun...
he kızlar bıde son aylarda sperm bebegın dogumunu baslatabılıyormus..rahım kasılmalarına sebep oluyomus..bende dun kocama gel bakıyım buraya dedım..9 aydır ben sana hızmet ettım sıra sende dedımmmyok dermııı tabı..o sıra bısey oldu canım yandı adam sokkkkk n oldu n oldu dıye feryad edıyo yatakta betı benzı attı bı anda..gulmekten öldummm..korkma bısey yok dıyorum adam titrıyooo...:18:
hayırlı sabahlar kızlar.. ay ne vefalıyım bakın uykusuz olmama rağmen size bi uğrayım dedimhazır kayınvalidemde yokken, gerçi gelir bugün yarın... neyse keyifleri iyi gördüm, herkesin doğurası var maşallh sabredin kızlar az kaldı inş. evet son dönemler çok sıkıntılı geçiyor ama geçecek sonuçta inş
Yusuf Kerem uyuyor, babamızı da markete yolladık.. kayınvalidem iki gündür burdaki kardeşinde, görümcemin kızı var yanımızda ama rahatız.. çekirdek aile kıvamı çok hoş gerçektenama bunaldım ben yaa, alışmışız eşimle hep başbaşa olmaya... neyse sağlık olsun..
ha bu arada geçen gece burdan çıktım baktım çamaşırım, eşofmanımda ıslaklık var. anam dedim her yeri yıkadım heraldeama yok kanama değil, bi baktım dikişlerden sarımsı su gelmiş. zaten dikişlerimin sağ tarafında bi şişlik ve sürekli ağrı vardı, geçen kontrolde çok değildi ama dr normal deiyince önemsemedik... ama sabaha kadar akıntı devam etti ve içeri doğru sürekli ağrı vardı. üstelik belime ve bacaklarıma da vuruyordu. iltihabı kondurmadım ama içim içimi yedi... bu arada oğulcuğumda biraz ateşlendi. hem onun telaşı hem benim ki sabahı sabah ettik. ıslak bezle filan düşürmeye çalıştım, çok değildi ama yavrum kendiden geçmişti.. ılık duş aldırdık biraz ferahladık... neyse öğleye doğru bi sağlık ocağına gidelim bari dedim geçmişti ama.. dr bi kan tahlili filan yaptırın belki sarılık devam ediyor olabilir dedi.. bizi korkutmadı ama endişelendim ben epey.. ve benim dikilerimede baktı, evet iltihaplanmış azcık sıktı orda ama canım ağzıma geldi valla.. neyse biz doğru hastaneye gittik.... dr iltihap dedi ve iki ilaç pomad filan yazdı. cildimden dolayı öyle olmuş... hassas olduğu için.. korkma bişi olmaz dediler rahatladım azcık
Yusufcuğuma da kan idrar tahlili yaptırdık.. bilirubin filan bakıldı ama sonuçlar çıkana kadar öldüm öldüm dirildim... çünkü yavrum çok bitkindi, hiç keyfi yoktu ve ateşi normal olduğu halde bana göre vücut ısıs epey yüksekti... ama elh bi sorun çıkmadı nasıl hafifledik eşimle anlatamam.... annemi gerçekten her defasında b kez daha anlıyorum... bizden haberler böyle... eve gelincede pestilimiz çıkmıştı ama huzurluyduk çok şükür.. bi saat uyudum uyumadım ama yavrum sağlıklı olunca saatlerin uykusunu feda edebilirim dedim:)))
bu arada bizim hediyemizde gelmiş. elif teyzemize çoook teşekkür ediyoruz.
eveeet şimdi hem oğlumu hem hediyelerimiz koyalım ve kaçalım. cümleten allaha emanet olun...
çok garip diyo eşim çıkarken hastaneden 2 kişi girdik 3 kişi çıkıyoruzçıkarken herkeslere teşekkür edip çıktııık.
(topik içi iletişim ağımız esmerşeker teyzemize de teşekkürlerrrrr )
herkesi öpüyoruz oğlumla
Eki Görüntüle 266738
Eki Görüntüle 266737 Eki Görüntüle 266739
canım çok geçmiş olsun yusuf bebeğimizi allah nazarlardan korusun.sağlıkla büyüt. yusufun resmini gördüm maşallah çok tatlı. face deki yazınız çok duygusaldı çok beğendim.
Aheste, geçmiş olsun canım... Dikişlerin en kısa sürede iyileşir umarım...
ya sıra fılan dınlemem ıkızmızde doguralım bu arabenım ılser bıtı hersey yolunda kocaya dogurayım bugun dıyorum oda pazartesı dogur hafto sonu tatılı bosa gıtmesın dıyo bız cok ıstıyoruzya kesın sona kalırız oglumuda 40+2 de dogurdum malum gelesı yoktu sunı sancı verdıler umarım buda oyle olmaz
valla temızlıkten ıs yapmaktan erken dogum olsaydı benım bebe coktaaan dogardıhem cok gezıyorum hem cok ıs yapıyorum nazlı hamıle de deılım malum oglan 16 kılo onuda yerı gelıo kucagıma alıyorum nasıpten ote yol yok yanı
kız adamı ne korkutuyosungunah ya neyse kac kez hamıle kalıcaz kı ceksınler totoyu dıkmekte ıse yaramamız doguranlar suyu gelenler yazın hele naptınız ogun ıs gucmu baska bıseymı ? valla ben soguga yakın suyla banyo yaptıgımdan sıcaksuya degemem bıle 3 kıloyuda gecmıstır bebegım cok bekletmesın topık benı bu hale getıren valla ılkınde zamanında dogsun aman erken dogmasın 40 haftalık olsun dıodum sımdı su halıme bakın :)
canım sanada yusufada gecmıs olsun. cocukların hastalanması annelerı bıttırıyo neysekı bısey cıkmamıs yusufta sende kendıne dıkkat et dıkısler cok onemlı aman aman muntazam kullan ılacları rabbım sıfa versın
bızde kocacımla kahvaltı yaptık mutfagımı mıs gıbı yapıp esımın cantasını bosaltım o uyudu bu arada tekrar bı mob gectım sonra cılt bakımı mısler gıbım oldum 1.30 da evden cıkıcaz zaman gecmıyo malum benım 2. catı muaynesı vs olmadım ama acaba bu haftada acılma varmı dıye bakarmıkı :26: catı muaynesı olanlar sıze soruyorum sonrasında yıne baktımı doktorr
sinem sağol tatlımcım.. kız o kadar temizlik yapma ben de son güne kadar ince ince yaptım şimdi gel bak eser kalmadı iki haftada.. kendim yapsam olmuyor, yapanlarda üsten yapıncabi de evimiz iki kişiden fazla insan kaldırmıyor galiba bende durdum durdum ayların kirli mutfağını son iki günde içime sine sine temizledim... sonrasında sancılanıp doğurdum bak, hemde sezeryan günümde:)) sende kızların dediği gibi moplaya moplaya doğurcan galiba:))
bu arada geçenlerde ben rüyamda marketteyim ve temizlik reyonunda vileda setlerine bakıyorum, yok ya diyorum sinemin mobu bunlardan değil filan diyordumdüşün rüyamda senin mobu arıyom market market
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?