2011 Ekim Anneleri

merhabalarr, 37+4 haftalık hamileyim. gün sayıyorum ben de sizler gibi.
sayfanızı sürekli takip ediyorum ama sizler uzun süredir sohbettesiniz diye karışamadım aranıza.
neyse mesajınızı okuyunca merak ettim münüşü kaynar sularla kaynatmak tabirinizi anlayamadım merak da ettim açıklarsanız sevinirim..

kocacım marketten iki dk bir arıyor, şu lazım mıydı, senin istediğin bu muydu, şunu alsam mı:)) en son kasaya geçtim artık unuttuğun bişi var mıydı diyorrr
canım ben tek tek acıklamalarıyla adelerıyle bırlıkte msj cekıyorum oda ordan alıyo marka gram renk yoksa hatalı alıyo bu erkekler pek masum gelıyo bazen bana gıdıımde opıyı uyuyan kocısımı :)

ıremcım acıkla canım

bende dedim durdum karnım burnumda temizledim yavrum hijyenik eve gelsin diye ama heyhatt.. kayınvalide olunca bişi denmiyor.. kadın tutacam gittiklerinde inş.. aman sinem sağlık olsun dedim.. cm cm temizledim bende ama işte.. neyse rabbim kuzulara sağlık versinde temizlik dert amannn eşimde kızıyor zaten, dikişlerin iyileşmicek otur diye.. ama yemeği filan yapıyorum, çok bunaldım ama her gün yemek yapmaktan neyse az daha sabır dedim.. huyum kurusun kendim yapmayınca rahat etmiyorum.. Allahtan yeğenimiz öyle şımarık biri değil, yenge ben yaparım diye diye dönüyor peşimde sağolsun.. kaynanamda iyi kalkma kalkınca hasta oluyosun bize söyle yapalım diyorda herşeyiben nasıl diyim dimi.. anlarsın işte

hoşgeldin canım.. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasib etsin inş.. hiç öyle şey olur mu, biz çok sıcağızdır, eskimiz yenimiz yok.. hepimiz hep burda gibiyiz her zaman, sende katılsaydın ya hemen... son satıra çok güldüm, onu irem gelince anlatsın sana:82:

bende gitmeden tek tek anlattım zaten.. salçamız bitmiş dediğim markada kalmamış, tek tek marka ismi sayıyor bunlardan olur mu diye:)) en son yufkalardan iki marka varmış onu soruyor hangisini alıyım diye:)) git öp hadi, bende hadi çabuk gel özledik seni dedim en son

sağoll canımm yaa.
Allah benim gibi bekleyen herkese hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bebişlerini.
böyle doğum haberleri aldıkça sabırsızlanıyorum ben de, sıcak su falan okuyunca doğumu kolayylaştırıyodur belki öğreneyim dedim

cok pıslenmemıstır umarım evın ay dusunemıyorum ben sakın olamam sınırlenırım mılete kocaya bagırırım huyum kurusun bıde sen sezeryanlısın beım acımda olmıycak ıns. normal dogum ben yaparım yıne ıslerımı gorumcem oglumu yedırıp yemek yapsn yeter gelen gıdende olmasın ınsallah kocada ızne ayrılmasın bı gorumcem olsa yeter bana 34 yasında bekar gormcem zararı olmaz bana ama kocanın evde olması bozuyo ıslerı yoksa sabahan yemegı ıslerı yapar otururuz esım saolsun yemekyapmayı cok sever kızartmalar etler mutfagım ne hale gelır allah bılır .
senın ev daha kalabalık ben sevmem kalabalıgı ytaka dosek ortada gelemem ben boyle deıldım sonrada oldum mısafırı annem agırlarken cok severdım halbukı

canım munusu kaynatmak tabırı banyo alt tarafa kaynar su tutmak oluyo munus o yanı ırem yok sanırım merakta kalma

erkek olmakta zor ya yufka markasıda soruyo demek:) vardır ondada marka secennapsınlar hata yapınca evde bıde azar ısıtıyolar:) yazmaktan opmeye gıdemedım gıdım gelım barııım

sinemmm cok fenasınnnn
neysemmm hemen acıklayım...sıcak su dolu kuvete oturtuyolarmıs yurtdısında gunu gelen hamıslerı acılmayı kolaylastırıyor ve dogumu baslatabılıyormus...
bende ebeye sordum kuvete oturmuyorum olmadıgı ıcın ama sıcak su tutuyorum..ve acıldıgını hıssedıyorummmm...ebede dogru yapıyosun dedı..

inş canım ne demek sizin kuzunun cinsiyeti ne bu arada??

hımm ilginç bi yöntem açılmayı falan kolaylaştırıyo galiba iyiymmişş
son günler geçmiyo demişlerdi çok doğruymuş 9 ay nasıl geçti bilmiyorum şu son günler bitmek bilmiyor böyle her duyduğumu merak ediyorum nasıl çabuklaşır doğum nasıl kolaylaşır araştırırken kafayı yicem

canım bende gelemiyorum, sakin olmak zorundayım ne deyim.. en azından temizlik üstüne gelen giden oldu da katlanmadı üst üste sonrası zor olurdu öyle olsa...

benim eşim sağolsun, parmaklarının ucunda gezer ben iş yapınca söylenmeyim diye:)) geçen de diyorum temizlik yapınca sana o kadar eziyet vermeseydim keşke de önce sen batırsaydın bari evi neyse mutfağım temiz çok şükür.. şühedaya da ne desem hayır demiyor, benim gibi yapmaya uğraşıyor.. zaten dikişlerim sağlammmış hala, bi de ben ne biliyim yatıp duramıyorum batıyor bana yaa yatak:))

sezo olun sezo bakın benim günüm bi haftada netleşince, oğlum sakın gününden önce gelme eivimizi bi temizleyelim dedim durdum:))) anam şimdide bebeyi sevmekten iş güç düşündüğüm yok, hem bağışıklık sistemi gelişsin dimi, öyle ufacık tozda hapşırmasın sonraa

kızlar geldım bakındım ve hemen kacıyorummm..annem pc den hatım takıp edıyor..ona tahsıs ettım 1 2 saatlıgıne...bu aradacmünüşe sıcak su tutma olayını acıkladımmm..umarım fayda saglarımmmm...dogurcammm kızımmmm dogurcammm ...kendıme guvenıyorummmm..optummm hepoınızı cok konusmayın dıcem ama kımseler kalmadıgından eskısı gıbı sayfa takıbı yapmak zor olmuyo..neysee anam namaz kılacakmıs 5 10 dk daha kalabılrıımmmm...

oğuluşum olacak, adı da yusuf tuğra .
sen yeni doğum yaptın sanırım geçmişten anladığım kadarıyla adaş bizim minikler

ooo maşallah.. evet benim oğlumun adıda yusuf kerem.. Rabbim adı gibi bahtınıda, simasınıda güzel eylasin canım.. sinemde yusuf koycaktı ama kamuoyu tepkisi almış

evet canım dün tam 15 günlük olduk bizzz adı yusuf olanlar çok güzel oluyor diyor herkes sinemcim bak sende koy.... bizim yavru kız güzeli gibi oldu zaten, dün hast. bi yandan sancım var bi yandan gelen giden seviyor cinsiyetinin soruyor, kız sandınız galiba diyorum:))

ben de annemi çağırdım bir haftadır yanımda. evimi temizledi ee işler bitti, doktor artık doğsa kendini kurtarır dedi, odası hazır sayılır eee gelsin artık istiyorum
çatır çatır doğurucam diye tutturdum başından beri de yaklaşınca biraz tırsmaya başladım bakalım hayırlısı
bütün gün seversin tabi bebişini nasıl tatlıdır kimbilirr..
benim oğlum gelse de ben de bütün gün sevsem öpsem koklasam onu..

fenayım dımı
oyle canım songunler gecmıek bılmyor helede boyle habıre dogum haberı alınan bı topıkte

benımkıde oyle terlıksız gezemez yaptıgını temızler ama yınede o evdeyken daha cok pıslenıyo sankı yazık adamlar ne yapsın kıl oluyo ev gelenlerede terlıkverır gecen yaz annesı geldı canım dıyokı su havlu sınemın su benım sen sunu kullancaksın su erlıkle gırıp su terlıkle cıkıcaksın bılıyo huyumu adam ne yapsın oda alıstı temız eve ama kardesı gelıcek ya bende yatıyorum yemekler havada ucusur bana yaptıramadıklarını yaptırır canım kocam ya sevıyorumben kocamı tamam kızdıgım oluyo ama ıyı adam tanısalı 5 evnelı 4 sene oldu sesını dahı yukseltmez ama onu nezaman bırıne ovsem o gun kotu bısey yapar yapmıyacagı bugunde beklemedeyım ovdum ya onu benı haksız cıkarır

ben kactımmmm kızlar...kendıme yapcak bı ıs bulayımmm dun temızlık yaptım hergun yapsanda batıyo bende sinir oluyorum hemen pislenoınce bas bas bagırıyorum herkese bura nıye bole sura nıye sole..kocamda yapma allah askına pis kalsın senın hışmından ıyıdır dıyo..ama annem üstünden sole yalandan ev süpürüyo..yer lerı sılısı hele olay resmen...dun ben aldım elıme kanepelerın arkasınıda sıl dıyo..hadı gıttım bye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…